עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אנשים אני צריך לדעת מידע על טמפרטורות עבודה מומלצות של מעבדים שונים האם מישהו מכיר לינק מדובר על P3 933MHZ P4 775 3.0 GHZ AMD 3800*2 DUAL CORE P4 CELERON 1.7 GHZ THANX

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. למה הוא נותן לי כהשוואה רק מערכות מוזרות כמו שרתים ולוחות כפולי מעבד (ולא סתם פנטיום 3 או 4 )? וגם יש לו זיהוי מוזר של טמפרטורה, לוח 39 מעלות, מעבד-1 127 מעלות !!!, מעבד-2 37 מעלות האם אני בגירסה הלא נכונה ? --הבעיה נפתרה-- יש תפריט אופציות ביטלתי את הסימון ליד enable multi-threading benchmark עכשיו הוא מביא לי מחשבים נורמלים להשוואה ולא שרתים

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום פעם ראשונה אני חושב לעשות דבר כזה אני צריך שתעסרו לי לעשות נכון בשביל לא לשרוף כלום המפרט שלי זה intel core duo e4500 2.2 ghz gefore 8500gt 512mb 2 giga ram עכשיו אני יודע בערך איך לעשות אז נכנסתי לביוס וראיתי ששם זה על 200 עכשיו אם אני משנה את זה לידני זה מראה לי המון אזהרות אפילו אם אני מוריד את זה עד כמה לעלות את זה שלא יהרוס כלום ואיך לעשות את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  4. Started by gal_il50,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המארז הבא(בשחור) ולהוסיף לו (אולי יש כזה מקורי?) חלון בדיוק כמו המארז בכחול---> http://www.hwzone.co.il/gallery/album50/aam איפה אני עושה את זה וכמה זה עולה(האמת היא שזה נראה לי אורגינל).

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kob27,

שלום, יש לי מעבד P4 2.6 HT שכרגע הוא על 2.8 אחרי OC, אני רוצה להמשיך ולעלות את אותו ל 3.2 אבל אני חושש שהוא יתחמם יותר מידי. עכשיו במנוחה הוא על 35 מעלות ובמאמץ בסביבות 52 מעלות. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ואני יודע שניתן להגיע איתו ל3.2+, אתמול עשיתי לו OC של 20% והוא הגיע ל 3.1 ובמנוחה הוא היה על 40 מעלות ובמאמץ הוא הגיע ל 60 מעלות, וגם עשיתי לו בדיקה עם 3DMARK 03 והוא נתן ציון 11648 האם זה טוב? אני רוצה לשים מאוורר על המעבד שיקרר אותו כדי שאני יעשה לו OC ל 3.2 אבל אני לא יודע בדיוק איך אני שם את המאוורר, האם עלי להוריד את ההיטסינק של המעבד או שעלי להתקין את המאוורר עליו איך שהוא? ואיך אני מחבר את המאוורר לספק? ודבר אחרון אשמח לקבל המלצות למאוורר טוב. תודה…

• 4 תגובות
    • 442 צפיות
  6. שלום לכולם, (מקווה שזה המקום הנכון לשאלה..) אתמול המחשב שבק לפתע חיים... לאחר בדיקה מהירה במסך הPOST מסתבר כי המעבד מעלה מיידית את הטמפ' ואז מכבה את עצמו... בפתיחת המארז מסתבר - באופן לא מפתיע - כי גוף הקירור נפל מהמעבד ונמצא בתחתית המארז... בדיקה מדודקדת יותר מראה כי מסגרת הפלסטיק סביב הסוקט AM2 נשברה ועל כן לא ניתן להרכיב את גוף הקירור חזרה..(קירור מקורי של AMD). מדובר בלוח mATX של ASUS , מעבד SEMPRON 2800 היכן ניתן להשיג מסגרת חלופית? בחנויות המחשבים שחיפשתי לא היה.. אינני מעוניין לשדרג קירור או מעבד או לוח אם .. האם למישהו יש מסגרת כזו זרוקה בצד עקב שדרוג או לוח אם תקול? והוא מוכן לתרום!? (אזור ירושלים), מדובר במסגרת פלסטיק המחוברת ללוח בעזרת 4 ברגים (בלוח ה…

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by iem,

אילו מבין המאווררים יותר אמין, פחות מרעיש, יותר טוב ? Arctic Cooling Alphine 7 או OCZ Vendetta ? תודה !

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by RoNeR,

יש לי לוח של msi עם סוקט 478 מעבד 2.4 ניסיתי לעשות עליו אוברקלוק הכלתי ל3.0 הדלקתי תמחשב הוא ניתקע קצת לא רצה להיכנס לתוכניות עשיתי ריסט דרך כפתור והוא לא רצה לעלות יותר למערכת הפעלה... נייסתי להחזיר להגדרות ההאורגנליות לא הלך הבעיה נישארה ניסיתי לפרמט תמחשב גם לא הלך וא לא מגיע למסך הכחול של הפירמוט ביכלל המחשב רק עולה נותן פוסט נותן להיכנס לביוס והכל או לעלות דברים דרך הבוט ממשיך מגיע לקטע שהוא צריך לטעון מערכת הפעלה ומראה מסך שחור פשוט.. למישהו יש פיתרון לבעיה המוזרה? או איזה חלק צריך להחליף

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by Rapture,

יש לי מעבד חדש E8400 ולוח אם חדש של אסוס וגם מאורר חדש של COOLERMASTER תסתכלו בתמונה הזאת ובביוס גם אותו דבר :

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by אליאורן,

שלום לכולם, הנה הטמפרטורות במחשב שלי אני קצת מודאג מהם כי אני לא יודע אם הם סבירים או לא אז אני אשמח לתגובה של מי שמבין בזה רשמתי את הכרטיס מסך שלי ואת המעבד שלי. זה לא בשעת מאמץ) אם תוכלו להגיד לי גם מה המטפרטורה צריכה להיות בשעת מאמץ

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  11. אני רוצה להכין VU-METTER לHD אני רוצה להכין אותו מבוסס על לדים אם מישהו יודע איפו אני מוצא כזה מדריך? ???

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by frogman,

ברצוני לדעת איזה זיכרונות עדיך לי לקנות בכדיי שיהיה אובקלוק יותר מוצלח? ואם אפשר להסביר לי מה עושה כל אופציה בשינוי התיזמונים בזיכרונות בלוח P5BDELUX זה הדבר היחיד שעוצר אותי?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  13. אז לאחר המוד הקודם, אני ממשיך בסדרה, והפעם, כדי להשלים את המוד הקודם - ספק שקוף. אין הרבה מה להגיד, פרספקס 5 ממ, מודבק בעזרת דבק חם, נחתך בעזרת ג'יגסו, רק שעדיין אין חורים לברגים, נשבר לי מקדח 3 מ"מ....... תהנו ! כרגיל, אשמח לתגובות !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by tomer84,

איך אפשר לעשות אוברקלוק למעבד e5400 עם לוח biostar group g41-m7 תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by DJPOWER,

שלום ראיתי לפני כמה זמן מין משטח לבן שאמור לקרר בצד אחד ולהוציא חום בצד שני(פועל על 12V מהספק) רציתי לקבל יותר פירוט על מה זה עושה האם זה שווה את המחיר?(450W = 45 דולר) והאם זה מתאים לקירור מים על P4 478 תודה מראש יונתן

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by trojan11,

הכל נירה יציב רק יש כמה פונקציות בביוס שאני לא יודעה מה לעשות להם צילומים מהביוס : http://img208.imageshack.us/img208/7758/dsc03344kg4.jpg http://img524.imageshack.us/img524/5930/dsc03345ah2.jpg זה כרגעה הביוס לא יודעה מה להגידר ב 2 C . I . A והזיכרון עכשיו עובד על 667 מה לעשות ?? עם יש עוד משהו שצריך/עדיף/כדאי לשנות תגידו תודה

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  17. שלום לפני כמה שנים פורסם מדריך לבניית מאוורר ללא כנפיים, שמזיז את הרוח על ידי מטען חשמלי כלשהו שעובר בין חוטים (וכשהוא עובר, הוא דוחף אגב כך את האוויר). אני מחפש את המדריך הזה כבר כמה זמן ללא הצלחה. מישהו יודע לכוון אותי למדריך, או לטכנולוגיה בה השתמשו? במדריך הזינו חשמל לקופסא שניראת כמו מטען של מחשב נייד, ובצד השני פרסו כמה חוטי חשמל פשוטים במקביל במרחק 3 ס"מ זה מזה. כשמחברים לחשמל נוצר משב רוח נעים. תודה

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. טוב ככה לא מזמן התחיל לי רעש מוזר ממש ממש מהמחשב זה בטוח מהמאוורר או מהמעבד למרות שהמעבד שלי חדש אבל המחשב עובד הרבה אז אני לא יודע. (למרות שנראה לי שזה יותר המאוורר כי הוא ישן יותר ועבד גם הרבה...) ככה אז זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהמאוורר והמעבד שעושה רעש מוזר (אין לי מושג גם איך לתאר אותו) ואם זה המאוורר אז בטוח הוא ילך לי בקרוב.....אז איזה מאוורר כדאי לי לקנות? (ושלא יהיה יקר!!) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. חברה אני צריך לדעת איזה תזמונים מתאימים לסטיק של היונדאי ddr 400 צ'יפים של hunix d43(התזמונים בשביל oc)

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  20. היי ,רציתי לדעת אם השימוש בכונסי אוויר נועד אך ורק להביא אוויר אל המעבד ישרות מהאוויר שמחוץ למארז או ,שאולי יישנם כונסים שמצליחים להשתמש בעקרון של צינור וונטורי על מנת להגדיל את מהירות האוויר הזורם על צלעות הקירור שעל המעבד. או שאולי העקרון לא יעבוד עם מאווררים סטנדרטים. בכל מקרה לא מצאתי התייחסות לשאלה באתר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shady121,

יש לי E6600 TUNIQ TOWER 120 P5B DELUXE איך להתחיל OC

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי ספק כח של SPIRE, 550W לא יודע בדיוק איזה דגם, אין לי סבלנות לפתוח שוב את המחשב בשביל לבדוק. המאוורר שלו קצת רועש יחסית. נראה לי שזה הדגם הזה: Jewel 550W - SP-ATX-550WTN-PFC™ http://power.spire.nl/product_detail.asp?ProdID=697 מאוור 12 ס"מ. רשום במפרט שהעצמת רעש שלו היא 21dB ב MAX, לדעתי זה יותר מזה, אפילו שהוא עובד על LOW. פה בכלל רשום שהוא 26dB: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=697 נסיון לנקות ולשמן את המאוורר לא הועיל, גם זכור לי שחיברתי אותו לאחר הקניה הוא גם לא היה שקט משהו. לא רשום במפרט מה ה AIR FLOW שלו וה- RPM. כאן אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין להחליף אותו במאוורר אחר, שקט (המחשב בחדר שינה דולק תמיד), אבל שעדיין יקרר כ…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by fidelcastro,

כי לא משנה מה אני מנסה זה לא מציג לי עברית רק גיבריש... מישהו הצליח פעם? הצג מאריהב 4*20 חיברתי הכל לפי המדריך המצויין שיש באתר עוד מעולה רק לא מציג לי עברית... תודה מראש FIDEL....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Nitro Viper,

הוא יתאים לי למערכת? AXP 2500 EPOX 8RDA RADEON 9600 PRO

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by Aviv C,

למה אני לא מצליח להגדיר את ההגדרות של המעבד בביוס? (הגדרות כמו ה-FSB והמכפלה) יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz, לוח אם Asus P5S800-VM וביוס של AMI.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים