עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yossik17,

אני מתכוון לחנויות רשת כמו k.s.p או כל מיני תודה..........

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה להוסיף חלון למחשב שלי, שיראה כמו זה של THE MASTER - זה יצא לו נהדר אבל הוא לא אמר איפה הוא קנה את הגומיות המגניבות האלה- חיפשתי בכל מיני חנויות של גומי בת"א אבל רובם פשטו את הרגל, אם תוכלו לתת לי שם, כתובת או מספר טלפון של חנויות שמוכרות גומי שמתאים לכאלה חלונו בזול אשמח מאוד. נ.ב איפה אפשר גם לקנות פרספקט או משהו כזה שקוף גם בזול (אני דל תקציב) והאם כדאי להשתמש בדיסק לחיתוך המחשב?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מיקום וגדלים בבקשה

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  4. eXtreme 1366 RT== 1. כמה עולה ? 2 . איפה קונים ? 3. מבחן דרכים ? http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex-1366rt/product_cpu_cooler_1366rt.html DM10 4 . האם ימכרו אותו בארץ ? 5. מבחן דרכים ?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  5. Started by adlanm,

והאם צריך עוד משהו חוץ מהשלט והאינפרה אדום שלו

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by marking,

???

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מחפש להוסיף שדרוג קטן ביכולת הקירור של המארז שלי Cooler Master Elite 370 מארז תקציבי שמספק תמורה נהדרת למחיר והפתיע אותי בכמות המאווררים שאפשר לחבר לו. מאחר ומחובר לו כברירת מחדל מאוורר 120mm בחלקו האחורי שמוציא אוויר, חשבתי שמן הראו להוסיף מאוורר 120mm נוסף שיכניס אוויר למען סירקולציה טובה יותר. http://www.techreaction.net/wp-content/uploads/2010/09/27.jpg זה התרשים של זרימת האוויר ומיקומי המאווררים האפשריים, ככה שמבין האפשרויות (מאחורה כבר יש) איזו הכי מומלצת: מהצד למעלה? מהצד למטה? מלמטה? או מקדימה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by matan007,

אני בונה מחדש מחשב שהתקלקל לי לא מזמן. בגדול יש לי הכל חוץ מלוח אם שאני ייקנה וזיכרונות DDR3 בהתאם ללוח החדש. במארז היה לי מאוורר אחד של 80 (פולט אוויר), מצאתי מאוורר זרוק גם של 80 והוא עובד מצויין! בהינתן מאוורר אחד בלבד, איפה הכי כדאי להתקין אותו? מקדימה מול הכונן הקשיח כך שיכניס אוויר? או לחילופין מול הלוח אם היכן שאמור לבוא כ.מסך גם כמכניס אוויר? הערה: אין לי כ.מסך ואני הולך להשתמש בזה המובנה בלוח אם כך שאם אני יתקין אותו מול הכרטיס מסך כביכול הוא יכניס אוויר ללוח אם ויקרר אותו. אז מה חשוב לקרר יותר: לוח אם? או כונן קשיח? תוך כדי הסתקלות על ביצועים ואריכות חיים למחשב (אני יודע שעדיף את שניהם אז זה המצב!)

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. כמו שאתם יודעים למארז 6A19 יש שתי מאווררים, אחד שמכניס אוויר שנמצא בקדמת המארז ואחד שמוציא שנמצא בחלק האחורי. הבנתי שאם אוסיף מאוורר שלישי השינוי יהייה לא קטן והטמפרטורות יצנחו בעוד כ 3 מעלות. אם כך הדבר, מהו המקום הכי מומלץ לדחוף בו מאוורר 120מ"מ במארז.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני לא יודע היכן לקבע את המאוורר שנמצא מתחת לצורב. האם כדאי להצמיד אותו לקירור של המעבד עם אזיקון-מצד ימין שלו? או איפה שהוא כרגע יהיה עדיף? והכרטיס מסך האם כדאי שהוא יהיה ככה צמוד לספק? או כדאי להעלות אותו לPCI שלמעלה? אבל אז הוא יהיה צמוד לNB-ששם יש מאוורר קטן. בהתחשב במצב הקיים שמתואר למטה היכן יהיה הכי כדאי לשים את הכרטיס מסך ואת המאוורר? תיאור מצב קיים: משמאל לTUNIQ יש שם מאוורר SCYTHE 110CFM למעלה יש 2 מאווררים שמוצאים אחד של 85CFM ועוד אחד מה שהיה בטוניק(לא יודע כמה CFM אבל אני מניח סביבות 75) בחלק הקידמי למטה במארז יש אחד שמכניס -גם SCYTHE 110 CFM. ובדלת ממש מול הכרטיס מסך עוד אחד של SCYTHE 110CFM. עריכה: אופס שכחתי את התמונה חח [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by laviko1,

איפה כדאי למקם את המאוורר הימני, איפה שהוא עכשיו זה טוב?? (זה מאוורר פשוט לא ממש חזק) תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by Devil Servant,

אני מעוניין להרכיב 2 מאווררים 80MM בגג המארז (לפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234981.0) הקטע הוא שהמארז הוא בעצם וידיאו,ואין ממש אוורור,אז רציתי לדעת איך כדאי לי לשים אותם,פולטים או שואבים אוויר? ואולי אחד כזה אחד כזה...? תודה

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  13. אהלן אני חושב לקנות עוד מאוורר 120מ"מ נוסף למארז שיעזור קצת לקירור הכרטיס מסך (gtx 570). רק אני מתלבט אם בכלל כדאי (יוריד לפחות ב-5 מעלות?) \ אם כן איפה למקם, על כונן הקשיחים או על הדלת צד? צרפתי תמונה של הסרולקציה במארז , בצהוב זה איפה שאפשר להתקין מאווררים נוספים לכ.מסך. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  14. יש לי קירור sonic tower עם מאוורר 12CM בצד של הסוניק. איפה כדאי לשים מאוורר צדדי שיביא אוויר טרי שיעזור לקרר את המחשב?? באמצע בין העמודים heatsink של הסוניק (אני חושש שזה יהרוס למאוורר השני) או באזור הזכרונות, שיספק אוויר קר למאוורר של הסוניק?? תתיחסו רק לקירור של המעבד ולא של הזכרונות בבקשה, ותודה מראש.

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

זו שאלתי בעצם איפה להדביק לקריאה אופטימלית - לא על המעבד עצמו כי יפריע ל HS

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. היי, חיפשתי במרבית החנויות המוכרות, ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אזיקים מתכת קטנים בשביל להדק את הצינורות, אם אני אצטרך אני אשתמש באזיקים פלסטיק, מחנות לחומרים בניין אבל אני לא רוצה לעשות את זה. אני משתמש במשאבה לאקווריום, כן אני יודע שהיא מחממת את המים ושלרובן יש לחץ גרוע, אבל זה מה שבנתיים יש. לעומת זאת הרדיאטור שלי מיועד לצינורות 1/2", איפה אני יכול לקנות מתאם?. תודה מראש לכל העוזרים!.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  17. יש לי לוח Abit NF7 Series עכשיו אני רוצה לחבר מאוור נוסף 80 מ"מ לאן אני מחר אותו מאיפה אני מביא חשמל והאם טמפ' 52-54 מעלות לא במאמץ של מעבד AXP 2600+ זה בסדר? ???

• 5 תגובות
    • 416 צפיות
  18. Started by asili,

יש לי בצידו השמאלי של המראז חלון אני רוצה לקדוח בו 2 חורים לשני מאוורים יש לי כבר 2 מאווררים בגב המארז שמוצאים אוויר עכשיו השאלה היא איפה אני צריך למקם את המאווררים שאני קונה ואיך "להגדיר" אותם ששניהם יוציאו אוויר או אחד יוציא ואחד יכניס או ששניהם יוציאו אוייר? ואיפה הכי טוב למקם אותם? האם אוויר חם עולה או יורד?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by Moo,

יש לי מארז של TASK 3003 והטמפ' שלי הוא 61 ובלוח 44 מאוורר אחד מקדימה ו2 מאווררים מאחורה. אני קונה למעבד וולקנו 7+ אבל אני רוצה לשפר את זרימת האוויר במארז אז אני קונה גם מאוורר 120MM חשבתי לשים אותו על הדלת מה הסידור מאווררים הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  20. היי, אני קונה מחשב חדש והחנות הציעו לי עוד מאוור בחינם, השאלה איפה לבקש מהם לשים אותו, הנה המפרט שלי: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 זיכרון שני: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 כרטיס מסך: HIS 6950 "FAN" 2GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL צורב: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA מארז:COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) ספק כוח: ENERMAX NAXN 550W (לא בטוח אולי אני אקח +80 ENERMAX NAXN 500W) קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח:HITACHI 1TB SATA3 את הכרטיס מסך אני הולך לפתוח ל6970 המחשב ישומש למשחקים בגרפיקה מקסימלית (כמו סקיירים עם כל המודים של שיפור …

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  21. שלום, קניתי 5מאוורים איפה ובאיזה כיוון כדאי לי למקם אותם? וגם איזה מערכת שליטה במאוורים (פנל בקרה) כדאי לי ליקנות? (עד 380 ש"ח)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ghost_king,

קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול אבל בכל זאת. אני רוצה לחבר מאורר נוסף לקירור המארז איפה כדי לחבר אותו? (למעלה, למטה, בצד) תודה מראש

23. Started by none,

בפנטיום 4 איפה למרוח? מישהו מוכן לסמן בתמונה איפה למרוח את החומר התרמי?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מנסה להעלות את הOC שלי ונראה לי שהזכרונות הקקה שלי מגבילים אותי... לא מצאתי בביוס איפה אני מוריד מ-200 ל-166 וכן לחצתי CTRL F1 דה... ועוד משהו למה זה מופיע ואיך אני מסיר את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  25. Started by the_saint,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החומר הזה בארץ? או איך בכלל קוראים לו?

• 10 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים