עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לקנות ספק כוחל למחשב שלי. מה ההספק הממומלצ : 300,350 או 400 W. והאם יש עוד קריטריונים שחשובים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  2. חשבתי על פתרון קירור למחשב שלי וסתם זה עלה לי בראש... אנלא הולך לנסות את זה! הנה הרעיון: ממה שראיתי פה באחד מהניסיונות קירור שפשוט שפכו את הקרח על המעבד ישירות והייתה סכנה שהקרח יתחיל להינמס ולפגוע במעבד או בלוח... אז אפשר לקחת את אותו העיקרון של קירור מים רק שבמקום מים להריץ בצינורות (מותאמים כמובן) קרח יבש מערכת כזאת אמורה ויכולה למנוע בעיית "נמיסות" ולהיות אפקטיבית כמעט באותה מידה ואפילו לטווח הרבה יותר ארוך לא?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by TARON,

ישלי כרטיס מסך Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E? עשיתי לו אובר קלוק עם התוכנה ATI TOOLS החדשה 0.24 משהו כזה העלתי ת CORE ל 570 מ 400 והעלתי ת MEM מ 200 ל 390 עכשיו איך הכרטיס מסך טוב או לא הוא מגיע לרמה של 6600 GT וזה בלי קירור על הכרטיס מסך או על המעבד עם קירור סטוק רגיל

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by 00Amir,

בשעה טובה הגעתי למהירות של 4.4Ghz ... כרגע אני עם Vcore - 1.385 טמפ במנוחה 40-50 ובמאמץ 88 במקסימום. אם אני רוצה לשמור על המהירות אבל להוסיף יציבות למערכת האם אני צריך להעלות עוד מתח לVcore או להוריד מתח? וגם שיפרתי סופר פי [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 00:02:13 מה שכן מוזר...כאשר אני מריץ 3D MARK VENTEGE יוצאים לי רחשים מוזרים מהמעבד... גיליתי שאני צריך להוריד את המתח מהמעבד ל 1.26 אבל אז הוא כבר לא יציב ( לא שקודם היה יציב ) למה יוצאים לי רחשים מהמעבד? מוזר. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני על טמפרטורות נמוכות, המערכת עובדת יציב ללא קריסה אחת.. אני משחק CRYSIS 2 גולש רואה סרטים HD 1080P, בקיצור המחשב פתוח 24\7 ללא קריסה . השאלה היא למה כשאני מפעיל OCCT על HIGH (בדיקת מעבד כמובן) המחשב קורס .? טמפרטורה תקינה מתחים יציבים ..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Dana_s,

היי אני מעוניינת להחליף את מאווררי המארז למאווררים שקטים יותר (יש לי שניים: אחד מקדימה ואחד אחורי). ראיתי מאווררים עלהם כתוב:רעש 5 DBA על מאווררים "ללא שם" לא רשום את כמות הרעש שהם מפיקים, כך שאינני יודעת איזה תמורה תהיה לי אם אחליף את המאווררים. שאלתי: 5 dba - נחשב למאוורר שקט/בינוני/רועש? איזה מאוורר מארז שקט מומלץ לקניה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by BenK,

עשיתי אוברקלוק למחשב מP800 לp900 הכל היה טוב ויפה הוספתי קרור והרגשתי תאווה לעוד רק שהמחשב לא סחב כל כך אז העלאתי את המתח של המעבד מ1.65 ל1.75 המחשב תחילה לא עלה והחזרתי אותו ל ואת הP900... ואת הVcore ל1.65... באותו יום התעסקתי קצת עם המחשב... (פתחתי והוספתי צורב) ובעודי מתעורר גיליתי כי הסאונד בלסטר לא מזוהה אלא רק כPCI CARD והמודם עושה בעיות של התנתקויות... יש לי כמה שאלות... 1)האם הנזק נגרם ב"וודאות" מהעלאה במתח? 2)האם יש דרך אולי לבדוק/לתקן את כ.הקול (למודם יש ביטוח) 3)האם הזיהוי של הכ.קול כPCI CARD ולא כSound Blaster Live! Value בעצם מאשר לי את דפיקותו של הכרטיס (שאלה מתוך תקווה קטנה להצלתו...) מקווה שהבנתם.. ותודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Gil3,

שלום לפני שאשאל את השאלה הינה המפרט שלי: כרטיס מסך: geforce 8600gs m שעונים בררית מחדל: core: 600MHZ shader: 1200MHZ memory: 400MHZ עכשיו יש לי פרופיל OC שנבדק המון פעמים עם ATI TOOL , Modern Warfare 2 - Multiplayer , COD4 , FEAR 3 , Heaven DX11 Benchmark 2.5 , 3DMark06 , Crysis 2 ו - FURMARK(עשיתי את הבדיקה עם FURMARK למשך 10 דקות כי הטמפרטורה התחילה להיות מוגזמת ולא היו עיוויתים) עם כולם הפרופיל עבד מצוין ללא עיוותים חוץ מבעית טמפרטורה שאותה אפתור עם משטח קירור שאני מבקשה המלצה לגביו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504790.new#new זה הפרופיל: core clock: 650MHZ shader: 1626MHZ memory: 553MHZ בהכל הפרופיל עבד מצוין למעת משחק אחד והמשחק הזה הוא far cry …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Danix60,

אז ככה איזה מכל אלה הכי שווה ? 1:http://tms.co.il/product/6675 2:http://tms.co.il/product/6677 3:http://tms.co.il/product/5106 לכמה זמן יספיק לי המשחה אם אני מורח על הליבה של הכרטיס מסך + מעבד פעם בחודשיים ואני שם ממש טיפה

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  10. [glow=red,2,300]למישהוא שבאמת מבין [/glow] וסליחה לכל אלה שרוצים אבל לא מספיק משופשפים בעניין .... אני כרגע עומד על 240 באס עם זכרונות ביחס 1:1 (וזה אומר שהם על 480MHZ) עם 2.65V בתיזמונים של 3-4-4-8 הבנתי שזה יותר מידי לSAMSUNG PC3200 אני אשמח לעזרה באיך אני מוריד את התיזמונים שלהם ואת היחס עם הבאס אני רוצה שהם יהיו בOC אבל לא יותר מידי היסטרי.

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  11. שלום לאחר עדכון Bios בלוח האם: MSI P67A GD53 הגדרות ה OC הקודמות שלי (הגיעו מהחנות, וכמובן שכחתי לגבות) נחמקו לי. לכן ביצעתי את הOC מחדש (רשמתי את כל הנתונים הקודמים מהBIOS הקודם על דף לפני העדכון) ביצעתי את הOC מחדש רק עם שינוי הגדרת הVdroop Offsetשאין אפשרות לשים אותה על HIGH יותר אז שמתי על Low ערכתי בדיקת מאמץ בOCCT ואני מקבל קפיצת מתח ענקית! כשהוא ללא מאמץ, הוא פועל בVCORE של 1.320 בזמן הOCCT הוא פועל ב 1.356 VCORE! והטמפרטורה שלו הייתה בין 60-74 מעלות בזמן הבדיקה,ועבד יציב לגמרי. (קירור המעבד שלי הוא Syche Mugen 2) את הVcore הגדרתי ל1.300 ואני באמת שלא מבין למה זה בכלל על 1.320 אם הגדרתי על 1.300?? שהמעבד ללא מאמץ הוא על 1.320 וכל כמה זמן יורד ל1.312,…

• 11 תגובות
    • 8.1k צפיות
  12. Started by The_Byter,

3V VDDR and 2.2V VDD

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם אפשר להחליף רק את המאורר או שצריך להחליף את כל הספק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tomcat,

שלום, אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב שלי לפי המדריך שיש באתר כאן. ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל: 1) אני מבין באלקטורניקה וחשמל אבל אף פעם לא התעסקתי בחומרה של מחשב אני יצליח לעשות את זה? 2) לאיפה אני מחבר את הקבל של הLTP? אני מוציא אותו מהמארז, אם כן אין דרך אחרת כי המדפסת שלי מחוברת לשם... 3) לאיפה אני מחבר את הקונקטור של החשמל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ofer40,

היי יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 2GH ובזמן מאמץ הטמפרטורה מגיעה ל 77 מעלות לפי EVERST האם זו טמפרטורה סבירה או שהמעבד מתחמם מידי? תודה

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  16. עשיתי חלון עכשיו אני רוצה להקיף אותו מבפנים בלדים זוהרים, איפה קונים וכמה זה צריך לגזול מכיסי הקטן? :saint:

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אולי מישהו מכר איזה שהיא תוכנה שמגבירה את המאוורר של המעבד ...??? תנו שם בקשה וקישור להורדה... תודה לכולם...!!

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by danielzy,

יש לי מחשב חדש, מעבד E8400 מארז Tagan EL DIABLO עם Crossfire 4850 בהתחלה לא הבנתי למה המחשב מרעיש, עד שעצרתי עם האצבע את המאוורר של Freezer pro 7 ונדהמתי מהשקט שנהיה פתאום. מישהוא יכול אולי להגיד לי למה הוא מרעיש ועם איזו תוכנה אני יכול לעשות לו בדיקות ? כלומר לכבות לו את המאוורר ולאט לאט לעלות וכו' וכו' והטמפ' של המעבד שלי איתו בערל 45-50 לשתי הליבות.

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by tommy_g,

שלום חברים. אני מתלבט בקניה של מאוורר לקירור המעבד (פנטיום 4, 2.66), שיחליף את המאוורר המקורי (והמרעיש!) של אינטל. שני דברים חשובים לי: 1. זול 2. שקט מצאתי שניים שמתאימים לי לתקציב http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=jet-p4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1530&products_id=6541 השאלה היא - האם הם שקטים? עוד משהו. אני מוכן להתפשר אפילו על מוצרי יד - שניה, ככה שאם למישהו יש הצעות - פנו אליי. תודה לכם מראש, תומר.

• 11 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by 114508534,

איך אפשר לעשות לו קלוק שיתן יותר ממה שהוא יכול , לסחוט לו את המיץ. תודה

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by waizman,

התוכנה לא מריצה לי כלום על ה LCD למרות (שנראה לי) שהגדרתי את הכל טוב. מה אני עושה?

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by beekiller,

שלום חברים רכשתי את המפרט הבא GIGABYE 965-DQ6 E6300 1.86GHZ 2GB RAM KINGSTON VALUE RAM 667MHZ GF7600GT האם ניתן פה לעשות אוברקלוקינג של נגיד 20% ללא סיכון מיוחד? אם כן איך בדיוק עושים ומה צריך לעשות? אני משתמש במאוורר למעבד של אינטל שהגיע איתו תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by zagizag,

שלום יש לי מארז ואני רוצה לצבוע אותו ומצאחן בעיניי הצבע הנל... http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=paintguide2.php בתמונה המין כחול הזה איך הוא נקרא איך לבקש אותו בחנות?

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by Fungus Funk,

איזה קירור יותר טוב ?? [ X1900XT 512MB ] + OC בתיכנון .... - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 - ZALMAN VF900-Cu

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חשבתי אולי לקנות קירור מים למערכת שלי ורציתי שאולי תמליצו לי על משהו מסוים אבל אני רוצה משהו טוב שיקרר טוב אבל לא יעלה הרבה אני גם רוצה אחת אמינה וכו' תודה

• 11 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.