עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by slider,

האם אמורות להיות לי בעיות להעלות את ה FSB ל 533 ?

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by eliau21071981,

שלום לכולם רציתי לשאול כיצד ניתן לבצע OC ל HD (דיסק קשיח) יש לי לוח אם MSI NEO P35 מעבד של אינטל E6600 C2D דיסק קשיח 320 מגה 16MB של קינגסטון כרטיס מסך 8800GTS 320MB והאם יש לכם הצעות לOC גם למעבד ולכרטיס מסך ולהכול הצלחתי להגיע עם המעבד ל 3000מגהרצ 9x333 ונתתי לו 1.500 וולט האם זה טוב תיעצו לי מה לעשות ואיך להמהיר בצורה טובה יותר תודה אנשים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GamePad,

שיפרתי את המהירות של הבאס מ 100 ל 115 (pIII 650) והכרטיס קול ( ac 97 ob ) הפסיק לעבוד, במנהל התקנים הכל נראה בסדר, אבל בהגדרות קול הכל אפור ואי אפשר לשנות כלום. בנוסף אני משתמש בתוכנת בקרה של גיגהבייט שבאה עם הלוח (6iem) שמראה לי טמפ' של 12-15 מעלות באיידל ו גג 25 בעבודה זה הגיוני? מ"ה xp וקרור של 2 מאווררים 80 אחד מוציא אחד מכניס בצד ו120 מלמעלה שמכניס. יש מה לעשות או שהכרטיס פשוט לא יעבוד ככה?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  4. אז ככה השגתי ראדיאטור חימום של אוטו....בגודל 35סמ (רוחב) על 18סמ... כולל משאבה של 24V מה השלב הבא??...

5. Started by benor,

אוקיי אז יש לי במחשב זכרון של יונדאי שהוא לא מוצלח כ"כ לאוברקלוק Hynix DDR333 האם, האוברקלוק הקטן הזה שעשיתי יכול לגרום לנזק? האם כדאי לי להשאיר אותו? הוא יתן לי שיפור מסויים בביצועים? ודרך אגב כל עלייה מעל הערך הזה גרמה לכך שהמחשב לא יעלה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 618 צפיות
  6. עד כמה OC אני יכול להגיע עם ASUS A7V266-E ו ATHLON XP 1900+ יש לי שני מאווררים במארז, ועוד מאוורר והיטסינק על המעבד... אני יכול להגיע למהירות של 2000MHZ פחות או יותר ?! בבקשה תציעו הצעות ותעלו רעיונות ועוד משהו מה הקשר בין וולטז' לOC

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב אז אני תמיד מנסה לדחוף את הכרטיס מסך to the limit ... Leadtek Ti4200 128MB אז עם הזכרון של הכרטיס מסך הגעתי ל 600 ואין תופעות לוואי . עכשיו הCORE בא במהירות 250 שאני כבר עובר את ה265 אני מתחיל לראות תופעות לוואי והגרפיקה מתחילה להתעוות .. טוב חשבתי שכרטיס כנראה מתחממם וזה הגבול שלו ... אך עליתי על משהו מוזר שאני לא ממש מבין את הקשר ביניהם . יש לי זכרון פנימי : Samsung M3 68L3223CTL-CB3 280ECE00 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 upto 167MHz) (CL2 upto 133MHz) זה לפי Sandra . עכשיו הבאס רץ על 120 והזכרון על RATIO 2.66 והוא עובד בתדר של 320MHz . אז ניסיתי להוריד את הרטיו ל 2.00 והזכרון עבד על 240MHz .. עכשיו ניסיתי לעשות אובר קלוק ל CORE והגעתי ל 3…

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

אהלן, קניתי היום בהמלצת הפורום שילוש חדש+ספק המפרט נמצא בצד, אני עושה בדיקות ממאמץ, ומהר מאוד הלוח מגיע ל60מעלות ומתחיל להתריע לי(הרמקול במחשב מתחיל לצפצף), כן אני יודע שאני יכול להעלות את זה ל90 מעלות גם, השאלה אם 60-65מעלות ללוח האם זה סביר? והאם למעבד 55מעלות זה סביר? כי קנית היום 5 מחשבים שמבוססים על השילוש הזה, והם הולכים לחברים ומשפחה, ואני לא רוצה שיתחילו לעשות לי בעיות בזמן העבודה. עדכון-ביטלתי את ההתראה הלוח מגיע ל69מעלות!! והמעבד מגיע ל62מעלות, האם זה תקין? אריאל

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. היי, אני מחפש קירור ל - Q9300 עד 200 ש"ח הדרישה היחידה שיהיה שקט, הכי שקט שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. הקירור STOCK שהיה מת ואיננו עוד תודה

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by barakaaron,

מישהו אולי ניסה/שמע/ראה משהו על ההיטסינק החביב זהה? : http://thermaltake.com/products/spark/spark7.htm

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קבלו את השיטה החדשה לאיוורור המחשב ! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by Sheetrit,

אז ככה... יש לי מארז Supertalent fulltower aluminium ואני מעוניין להחליף\להוסיף מאווררים ליעילים יותר ושקטים יותר כי המארז בא עם 2 מאווררי 80 ג'נרים שעושים הרבה רעש ופחות אוויר. חשבתי על הקיט של טרמלטק שבא עם 4 פאנים 80מ"מ +פאנבאס או השני שבא עם 2 של 80 ו2 של 120 למרות שעשיתי חיפוש עליהם בפורום לא היתה דעה מגובשת מספיק, עכשיו הבעיה שבמארז שלי יש 4 מקומות למאווררי 80מ"מ ו120 יהיה קצת בעיה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  13. קניתי קירור נחושת לזכרונות. יש עליהם מדבקה. אם אני אדביק על הסטיקר של האחריות זה ייקרע אם אני אנסה לנתק את הדבק, אם חס וחלילה יקרה משהו ואני ארצה להחזיר לתיקון \ החלפה. חשבתי לחתוך את המדבקה רק בחלק של הסטיקה וככה להשאיר אותו לא מודבק אבל יש שם צ'יפים ואני חושש שהם יגבילו אותי ואז לא עשיתי כלום בעצם. דעתכם? הצעות?

• 11 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז תכננתי כבר מוד לספק ובגדול זה מה שאני מתכנן שיצא בסוף : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1742&cat=67&page=1 מה שאני עושה זה בעצם מוציא מהספק שלי את החלק העליון (זה שעשוי מפלסטיק כתום בקישור).. ומכניס במקומו את החלק שאני הכנתי מפרספקט מה שאני הכנתי זה יצא 3 חתיכות של פרספס (2 צדדים ולמעלה) ואני פשוט אחבר אותם לחתיכה אחת.. עכשיו , תכננתי להדביק אותם על רובה סיליקון רק מה אני לא יודע אם הסיליקון יעמוד בטמפרטורות גבוהות ובחום גבוהה.. אז מי שיש לו ניסויון בזה אני אשמח לדעת קצת תגובות על החומר.. עוד משהו.. הפרספקט שלי הוא שקוף.. יש דבר כזה פרספקט בצבע ? או שאולי אפשר פשוט לשבוע את הפרספקט בצורה כלשהי כדי שיהיה יותר מעניין ?

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  15. הספק שלי הוא 250 W זה ימנה ממני להוסיף מאווררים? או שזה לא יפריע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. קניתי את המאוורר הנפלא של זלמן, בעקבות התחממות יתר של המעבד . ברוב טיפשותי, לא מדדתי את הלוח והמארז, לוודא שיש מקום למאוורר כה גדול (130מ"מ). שמתי לב לבעיית המקום כבר שקיבלתי את המאוורר ופתחתי את המארז כדי להרכיב. ספק הכוח היה צמוד למאוורר הקודם (שהיה קטן בהרבה מזלמן), לכן נאלצתי לנתק את הספק ממקומו, לחבר את המאוורר החדש, ולהחזיר את הספק באופן כזה שהוא נמצא באלכסון למארז, כלומר משאיר כמה ס"מ בינו למאוורר, ונשען על חתיכת פלסטיק שתקעתי כדי שישאר באלכסון, מה שמשאיר פתח לא גדול במיוחד אבל עדיין פתח בדיוק מתחתיו. אני חושש שיצבר הרבה אבק בתוך המחשב בעקבות זה. לא כל כך בטוח שיש מה לעשות בנידון, אלא אם למישהו יש את הדגם 7000B ומעוניין להחליף עמי. שאו ברכה.

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by mtomy,

שלום לכולם רציתי לדעת מה חום המעבד שלי,אז הורדתי 2 תוכנות: 1)AIDA 32 2)Motherboard Monitor 5 משום מה כל אחת מהתוכנות מראה לי משהו אחר לגמרי ה AIDA מראה לי 32 בעוד ש MBM מראה לי 50 . משהו יודע איזו אחת מדוייקת יותר ? או אולי תוכנה אחרת שהיא נותנת נתונים נכונים בתודה מראש על כל תשובה טל

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by Jeka90,

לפי מה שהבנתי הוא לא מתאים אבל אולי יש למישהו משהו לחדש לי? למי שיש מעבד AMD בסוקט AM2, איזה קירור הכי כדאי לו לקנות?

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by giliboy,

אך עושים המהרה ל-RDRAM?? יש לוח אם- ASUS P4T-E אז אך?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ymalool,

is 60c is a normal temp ?i have a themaltake 6cu+ on it and 3 fans in my full tower case.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לחבר שלי מחשב עם המעבד הנ"ל. אני יודע שהפנטיום D הם מעבדים חמים מאוד אבל עדיין לא נתקלתי בכזה דבר. למעבד הוחלף בעבר גוף קירור לאחד של זלמן מאלה שבצורת עיגול אלומניום עם מאוורר באמצע. המעבד לא הפסיק להתחמם. הוחלפה לו משחה טרמית על ידי ועדיין נשאר חם מאוד עד למצב שהוא פשוט קורס ונכבה. החלטתי לשים גוף קירור חדש כי הגוף של הזלמן ישן, התקנתי פריזר 7 וגם איתו המעבד חם מאוד בביוס יושב על 63 מעלות! כול זה כאשר המארז פתוח והבית לא חם, בית ממוזג איך זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by amisha,

זאתי התוכנית לעניין כאשר המשאבה+הרדיאטור+המיכל יהיה מתחת למארז כאשר המארז יתחברלמארז ישן שיעבור כיסוח מודינג כדי שיתאים למארז המחשב עצמו . במארז הישן יהיה כול המפורט הנ"ל כאשר הראדיאטור יהיה מאחורה . יהיה קדחי כוסית קטנים בשביל הצינורות שיעברו בין השניים כול הגובה שאני מצפה שהמים יעלה הוא כמטר אחד מקסימום מגובה היציאה של המשאבה. אני אנסה להשתמש בראדיטור של אופנוע קטן (יש למישהו מושג איפה משיגים ??) למישהו יש המלצה למשאבה טובה ולא יקרה כ"כ שתספק צרכים של בלוקים למעבד+כרטיס מסך ? הבלוקים שיהיו במע' יהיו מתוצרית asetec (משהו כזה) למישהו יש ניסיון /דיעה /תחלופה טובה ?? מטרת במוד הזה הוא מהגת שקט מקסימלי תוך שמירת טמפ' שפויות עד כדי ביצוע OCING בריא (3.5-3.7 קבוע ממהירות 2.8 …

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by idani1983,

יש לי לוח אם של של ןמאקך D945GCZ ואני לא מצליח למצוא בביוס שום אפשרוןת של בדיקת טמפ' ושום תוכנה שניסתי לא מצליחה להראות לי טמפ' במחשב חוץ מזה לא הצלחתי למצוא שום פונקציה של שינוי תזמונים של שינוי זכרונת ! האם אין אפשרות כזאת בביוס של הלוח אם הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אז ככה יש לי מעבד של INTL 2.8 PRESCOTT הידועים לשמצה כמתחממים!!! אני מעוניין לבצע אובר קלוק למחשב אז ככה: א.בבקשה האם מישו יכול לנסות להרכיב לי איזה מערכת לתת קישורים ולסכם עלות עד 500 שח למעבד ולכרטיס מסך (עם אפשרות של בלי משאווה אבל עדיף שיהיה) ב.עד לכמה אני יכול להגיע עם הלוח האם הבא INTEL ROOK LAKE D856PERL תודה רבה לכל מי שעוזר לי

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by zion789,

שלום! קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של GIGABYTE וראיתי שהטמפ' שלו ממש גבוהות 80+ רציתי לדעת איזה גופי קירור שקטים ויעילים יש היום בשוק כדי להחליף את הגוף קירור סטוק שיש עליו...אני לא כלכך מבין בזה אז רציתי שתעזרו לי... דרך אגב מה עדיף קירור מים או קירור אוויר...אני פתוח לשתי ההצעות מה שיותר עדיף אני אקח אני מאוד מודה על העזרה לצורך בחירה שכחתי ליין שספק הכוח שלי הוא 500W של EZCOOL תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.