אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
איפה אני מוצא מאוור מחליף צבעים של 80MM? אני רוצה משהו בסביבות 50-70 ש"ח שקא כמובן.. תודה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני מחפש את הדגמים החדשים של יצרן אמצעי הקירור הנ"ל, איפה לקנות בזול? כמו כן אני מחפש מי מוכר את ספקי הכוח השקטים של THERMALTAKE VOLCANO 7 Zalman CNPS6000-Cu CPU Cooler מחירים?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קצף בידוד, מאווררים שקטים וכו..? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
באיזה חנויות בארץ? באיזור המרכז? או באינטרנט? ואיזה גדלים בדיוק קיימים הנמוכים מ80 מ"מ?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
סנסור אחד מיקמתי על המעבד והכל עובד סבבה את השני אני רוצה על הכרטיס מסך בשביל לעשות לו גם אוברקלוק איפה למקם את הסנסור ? יש לי כרטיס מסך GeForce2 mx 400 64mb ד"א - מה הטמפ' הממוצע של הכרטיס מסך הזה ?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתכנן מודינג למארז שלי. יש לי מארז full tower מסוג בילתי ידוע וישן. מה שאומר שהוא בעל פוטנציאל מודינג חסר תקדים. המכסה שלו הוא בצורת האות 'ח'. אני מתכנן לחתוך אותו לצורת האות 'ר' ו- 'ו' ואז ליצור דלת צד שתתפרק עם thumbscrews. בשביל שלא ישאר לי רווח בפס הניסור אני רוצה לשים איזה חומר. כנראה גומי. הרעיון הכי יצירתי שאני וחבר מצאנו הוא לקחת שני פסים מפנימית של אופניים ולחבר אותם לשני הצדדים. מישהו מכיר עוד פתרונות? מעבר לכך, איפה קונים Thumbscrews וכמה צריך לעלות dremel?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את תזמוני הזכרון שלי... איפה אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום יש לי בלוק קירור מים ללוח אם ויש לי את הלוח ?965P-S3 s775 במקום איזה מהקירורים הפסיבים של הלוח אני שם את הקירור מים? זה שליד המאוורר או זה שמתחת לזכרונות ? דרך אגב אני קצת מאוכזב מהלוח איכול הרכיבים לא משהו. יש כמה פיוזים שכל מה שמחזיק אותם זה חיבור חלש של שני ברזלים והוא מאוד חלש.... די מאכזב.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שיעשה את העבודה? אמרו לי שיש "חיקויים" ב200 ש"ח שהם מעולים. ואיזה ראשים אני לחתיכת מתכת ושיוף? (מספרים) שלא ישברו מהר.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
PALIT GEFORCE 8600GT המאוורר הנוכחי לא כל כך פועל.... הGPU בטמפרטורה יציבה........... של 73-74 צלזיוסים ניסיתי לשמן ולנקות אבל זה לא שיפר הרבה איפה אני קונה את המאוורר שבתמונה? (עדיף באיזור ירושלים) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לבדוק טמפרטורות לחלקים שלי במחשב...
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איפה אפשר בארץ לקנות חלקים למערכת קירור מים ? משאבה מאגר מים רדיאטור וכולי וכולי
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
- 2 followers
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר להוריד את 3D2003 תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת איפה אפשר להוריד תוכנה שיוצרת מדבקות או מקום שאפשר להוריד מדבקות למארז חוץ מהאתר כי באתר הם לא מיוחדות תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה המנורה הזאת שמכניסים למארז (האולטרה האדומה \ כחולה וכו') כמה פחות או יותר היא עולה ? ואיפה אפשר להשיג אותה (באיזור המרכז) וגם כמה עולים כבלים של IDE עגולים
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג drum fan שיתאים להיטסינק? אם אפשר בארץ, אבל גם כאלה מחו"ל יהיו בסדר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המשחה הטרמית הזו רק בפוקספיסי. מישהו יודע מי עוד מוכר אותה?
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
-
אני כמעט ולא מוצא חנויות באינטרנט שמחזיקות את זה, ואלה שכן מחזיקות את זה טוענות שייקח עוד חודש עד שיביאו עוד כאלה. מישהו מכיר חנות שיש לה את זה במלאי? אני מדבר על גרסת הפרו של אינטל ולא על הרגילה\זאת שמותאמת לAMD. תודה על עזרתכם! גיא.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או משהו דומה? http://www.arctic.ac/en/p/cooling/accessories/469/pst-cable.html
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קניתי ספריי צבע UV שזוהר בחשיפה לאור UV, בדקתי אצל חבר עם מנורת אולטרא סגול וזה עבד מעולה.. אבל הבעיה היא שזה לא מתאים למארז... אני מחפש קתודה כמו זו http://www.pc-look.com/boutik/product_info.php?products_id=324 אבל בארץ.... כל הקתודות שמוכרים בארץ שמצאתי הם קדותות קרות רגילות ולא UV... אם למישהו יש מושג על מקום ומחיר, תודה רבה מראש! אגב, הספריי עלה ל 400ml רק 34 שקל... לא רע, וזה הספיק ל 4 מאוררים [כנפיים בלבד] ונשאר עוד המון!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
איפה אפשר להשיג חלקים לקירור מים בארץ? כמו רדיאטור ואת הדבר ששמים על המעבד
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-