אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש בקירור יחס טוב של ביצועים\שקט, עם דגש על השקט. המליצו על ה- Zalman VF-700-CU. האם הוא שווה את זה? כמו כן, חובה עליו להתאים ל- 6800GT AGP! מומלץ גם שההתקנה לא תהיה מסובת מדי, והקירור עצמו לא מגושם וגדול מדי. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הקירור שמגיע עם המעבד הזה מספיק..או שעדיף לקנות גרסאת TRAY ולקנות קירור בנפרד...אם כן איזה קירור? אני הולך להריץ משחקים מאוד כבדים , סרטים, והמחשב יעבוד 24/7 ... תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 17.03.2010 בשעה 13:39:28 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מבקש לקבל שם דגם מלא כולל סטפינג וליבה וכל הדברים תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי למשהו דומה למה שיש לי תודה
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
1. קניתי משחה תרמית של Stars, מרחתי אותה (לפי המדריך באתר) על הליבה והזכרונות של הכרטיס-מסך, ואז קרה משהו מוזר: הטמפ' של הכרטיס עלתה מ-52 ל-55 במנוחה, ועל אותו אוברקלוק הביצועים השתפרו. איך זה יכול להיות? 2. האם ניתן לבצע קירור גז לכל החלל הפנימי של המארז?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני משתמש כבר הרבה זמן ב MBM 5, והטמפ' הממוצעת שלי היא 33 מעלות. התקנתי את התוכנה של הלוח לבדיקת טמפ' (Pc Alert - MSI), והיא מראה לי טמפ' גבוהה ב 4 מעלות. השינוי הוא רק בטמפ' המעבד - כל שאר הדברים (מתחים, טמפ') שווים. צירפתי תמונה: לאיזו תוכנה להאמין??
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
:jump: ??? הרכבתי את הוולקנו 9 קול מוד על המעבד ונראה לי שלא הרכבתי אותו טוב כי הוא הוריד את הטמפרטורה רק ב 10 מעלות בחבילה הגיעה המאוורר מישחה ומדבקה אני שמתי את המישחה על המישטח שניצמד למעבד ואחר כך הצמדתי למעבד לא הישתמשתי במדבקה {שאני לא יודע למה היא בכלל} האם זה בסדר ככה מרכיבים את זה או שעשיתי כאן איזה טעות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. שלום חבר שלי רכש 7600gs של palit והוא מעוניין לעשות לו o.c. האם o.c לכרטיס מסך מבטל אחריות. אם הכטיס מיתקלקל בלי קשר ל o.c אז מעניין אותי איך הם יכולים לדעת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור לATHLON XP 2500 שלי לקירור טוב שלא ירעיש הרבה ובגלל זה אני מוכן להשקיע עד 300 שקל בגוף קירור טוב ולקנות מאוורר רגיל שלא עושה הרבה רעש. חשבתי אולי על הThermalRight XP-120 אבל אני לא בטוח אם הוא מתאים כי רק במקום אחד ראיתי שהוא מתאים אז אם מישהו יודע שזה יכול להתאים אז שיגיד לי או שתתנו הצעות לגוף קירור טוב במקומו ומאוורר לא רועש. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה עולה לי ההודעה הבאה: לא הצלחתי כ"כ להבין ממה שכתוב בה מה אני אמור לעשות...
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום, אני אוחז בכרטיס XFX 6600GT PCI-E ורציתי לדעת האם הטמפרטורה IDLE של הכרטיס מסך שלי שהיא 43 מעלות, וטמפרטורה בעבודה במשחקים בערך 50 מעלות נחשבת לטמפרטורה גבוה לכרטיס מסך ? או שזה נחשב לטמפרטורה נמוכה מאוד... או שזה לא זה ולא זה... הייתי שמח לקבל קצת מידע על הטמפרטורה האידיאלית והאם אני עומד בתקן והכרטיס שלי לא מתחמם..
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd barton 2600 וקירור TT SF 2+SK7 לוח epox 8rda+ rev 2.1 כרגע אני עם 512 של 2700 די חרא זיכרונות שגם עושים לי בעיות לפעמים ומתנגשים של סאמסונג ושל טראנסנד. אם אני אחליף ל-512 של-A-DATA או חברה אחרת משהו זול אבל גם טוב, אוכל להגיע למשהו נחמד באוברקלוק? למה אוכל להגיע? והאם שווה את השידרוג הזה...?
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc נשמע מפתה.... בחנות אמרו לי שהוא איכותי ויש לו גם בלוק לציפסט ולכרטיס מסך. למישהו יש ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בבקשה רק תגידו לי אם הנתונים פה סבירים(הכל-לא רק המתח) ולא חורגים....(נראה לי שהספק שלי קצת דפוק ונותן קצת יותר מתח-אז תגידו לי אם זה קריטי) כשהתמונה צולמה המאווררים היו מוגדרים לעבוד בשיא המהירות. -חוץ מהטמפ' של המעבד(זו תקלה זמנית) -
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אני עומד להזמין את המארז הזה עם המפרט החדש שאני קונה . הבנתי שיש לו בדלת מקום ל4 מאווררי 120MM , איזה הכי שקטים , טובים ועם לד כחול ? ואיך אני צריך לסדר את המאווררים מבחינת כיווני האוויר במארז ? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני עושה OC,יש לי E6750 וASUS P5K-SE הנה התוצאה מOCCT. השאלה שלי,האם אפשר להעלות עוד קצת למשל ל400?או שהטמפ' יחסית גבוהות?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי לוח + מעבד פנטיום 2 400mhz slot 1 על המעבד יש צלעות קירור גדולות אבל אין מאוורר. המוכר אמר לי שזה עובד ככה - בלי מאוורר. האם זה נכון ? אולי יש למישהו גם מעבד כזה ויגיד לי אם באמת אין עליו מאוורר ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה המקסימום שהוא מגיע ב RPM?
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המהירות שעון של המעבד דרך ה FSB מאחר שדרך הביוס " המכפלה " קבועה ולא ניתן לשנותה ויצא לי כך : למה הטמפרטורה לא יורדת ? המעבד עובד חצי מהתפוקה שלו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: P4 2.4 256 ddr @ 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr ספק + מארז ג'נריים (2 מקומות למאוורר 90 מאחורה ואחד מקדימה) לא מזמן התגייסתי לצבא, ולפני שידעתי מה יהיה התפקיד שלי וכמה אני אהיה בבית חשבתי שאני אקנה בקרוב מחשב חדש. לאחרונה נודע לי שהיציאות שלי יהיו 10-4 (שבוע + 3 ימים בצבא, ואז רביעי עד שבת בבית), מה שאומר שכנראה לא שווה לי להשקיע כסף במחשב חדש. אני בכל זאת רוצה מחשב סביר שיריץ משחקים ושיהיה ניתן לעבוד עליו בצורה סבירה. חשבתי לנסות לעשות קצת אוברקלוק, ואולי לקנות כרטיס מסך חדש ועוד 256 ראם. כרטיס חדש - חשבתי לכיוון R9550, כרטיס טוב יחסית למחיר שלו. השאלה בקשר לקנייה היא איפה אפשר לקנות ראם כזה ישן ובאיזה מחיר, והאם ישתלם לי להוציא כ - 550 שח …
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
what cpu cooler will make a better job? Thermalright SK-7 Cooler for AMD Thermalright SLK-600 Cooler for AMD Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition i think i'l buy the volcano becuse the price and perfomance but what do u think?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Intel Pentium 4A 2.6GHz northwood הFSB היה 133 הגעתי ל 149 זאת אומרת לתדר 2990MHz (המכפלה היא 20) אני לא מצליח לעבור את ה3000 כלומר הווינדוס לא עולה ב150 FSB המעבד שלי כרגע על מתח סטוק של 1.5v ויש לי קירור סטוק רגיל שבא עם המעבד ושתי מאוורים במארז (אחד מכניס אחד מוציא) אני רוצה להגיע ל 3000 מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש {מפרט בצד, הראשון מבין השתיים} ואני מתלבט אם להוסיף גריז טרמי, הגריז שחשבתי עליו הוא ה-Nanotherm BLUE II, רשום בזיגזג שזה הגריז הטרמי הטוב בעולם והוא לא עשוי מחומרים מוליכים ככה שאין סכנה למעבד. זה יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד? אם כן משמעותי? הקירור למי שלא שם לב מהכותרת הוא ThermalRight SK7 + ThermalTake SF2 והמארז אם זה חשוב Chieftec AX-01SLD עם ארבעה מאוררים {מארז אלומיניום}. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-