אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
motherboard 44c CPU 65c ברשותי athlon 1Ghz, asus A7V 133 בזמן האחרון הווינדוס (xp) עושה ריסט לבד לעיתים קרובות, חשבתי אולי זה קשור להתחממות...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ההורים שלי באו לחדר שלי לראות את המחשב, יש לי בו חלון וקטודת UV... כשהם הסתכלו פנימה הם התלוננו שהקטודה עושה כאב בעיניים. לי אישית זה לא מפריע אבל האם באמת הקטודה גורמת נזק כלשהו?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם במערכת קירור מים יש יתרון ברעש למחשב? פעם חשבתי שמערכות מים הם ללא רעש אבל אני רואה שיש מאווררים.. כמה יתרון יש למערכת מים בעוצמת הרעש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז אין לי הרבה ידע בכל מה שקשור לקירור אבל כן חשוב לי שזה יהיה יעיל,שקט ויתאים ל OC אם אעשה זאת בעתיד. אני צריך קירור למעבד core quad q9300 ,כרטיס מסך כנראה 8800GTS 512 ולזיכרונות. בנוסף רציתי לדעת אם יש שימוש במערכות קירור של מים?זה יעיל?ואם כן למה אני לא רואה אנשים שמשתמשים בזה? קירור למעבד קיבלתי המלצה על Thermaltake Big Typhoon VX .האם זה שקט ויעיל בקירור?מן הסתם שהוא יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד נכון? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קניתי 8800GT של sparkle לפני כשבוע וקראתי שהוא מתחמם, אבל לא יכולתי לתאר לעצמי שעד כדי כך. אני מדבר על 92 מעלות במאמץ של כחצי שעה משחק ויום חם בחוץ, וכמובן גם המאוורר משמיע קולות כמו של הליקופטר לפני התרסקות. בכל מקרה עשיתי מלא פרופילים בריווה טיונר ועדיין הרגשתי שזה לא מספיק, במשחקים עדיין הכרטיס הרעיש ממש ופחדתי על המעלות המטורפות. אז הפתרון שחשבתי עליו היה לקחת גוף קרור ישן של פנטיון 4 ולהצמיד אותו לליבה, וכמה סינקים של לוחות אם שיש לי על הזכרונות. ואז החלטתי לפרק את הכרטיס וגיליתי שהפתרון האמיתי הרבה הרבה יותר קל.. צריך פשוט להוריד את מכסה הפלסטיק השחור שחוסם אויר, ולהצמיד מאוורר נוסף מעל הליבה. שלבים: 1. צריך את הכלים הבאים, אלכוהול, צמר גפן, מברג ממש ממ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון הטמפ` של המעבד גבהה מידי (היום זה השיא - 50C במנוחה). כתוצה מכך הכ.מסך סובל והמים חמים יותר. אני חושד שהמשאבה לא מפקדת בצורה תקינה. אנימצרף סרטון עם קצב זריהת המים. תגידו לי את דעתכם...תקין או לא. המפרט: - 240SE ו 360XE - בלוק למעבד + כ.מך של EK -משאבת. D5 https://www.youtube.com/attribution_link?a=Q_UyixwvCPw&u=/watch%3Fv%3DtK994GggDU8%26feature%3Dem-upload_owner%23action%3Dshare Sent from my SM-N9005
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שהמעבד בOC שלילי של 14 ומשהו אחוז!(שימו לב לOC של המעבד): עכשיו, לפני שאני משנה את זה לחיובי, רציתי לשאול האם זה אפשרי. ספק כוח: 350W EZCOOL (בקרוב עובר ל350W FSP). לוח אם: MSI P965. טמפ' לוח אם: 35C במנוחה. טמפ' מעבד: 35C-40C במנוחה. מאווררים: 140 מ"מ ו80 מ"מ. ^^ הנותנים של הטמפ' לפי EVEREST.. האם אני יכול? ואם כן כמה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין בלוק לקירור מים. חיפשתי קצת לגבי הנושא הזה בפורומים אבל לא הצלחתי למצוא מידות או משהו בסגנון. החומר שאני הולך להכין ממנו זה נחושת. מה המידות של הבלוק צריכות להיות? חשבתי לעשות 3 חורים מצד אחד לשני (בפאה של הרוחב) ו2 חורים בפאה של האורך. מה שיוצר לי מבוך של נוזל בתוך הבלוק. האם זה חכם? או שזה מועד להכשל? אם כן, מה הדרך היותר טובה לעשות את זה? אין לי דרך לקחת שתי חתיכות ולחצוב בהן תעלה מסועפת עם חור כניסה וחור יציאה בגלל שאין לי איך לסטט בנחושת. מחשבות? עצות? מישהו שכבר הכין בלוק לקירור מים... הנושא השני זה המשאבה. הסתכלתי על כל מני משאבות מים (בחיפוש 'משאבת מים' בגוגל) ומצאתי בעיקר משאבות לגינות, שזה 600 ליטר נוזל בשעה שזה פסיכי (לא?) משאבת אקווריום בסיסית ת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Cooler Master Hyper TX 3 לאומת Xigmatek HDT-S963 H.D.C, במדדים של קירור ושקט. בנוסף, הרבה זמן לא קניתי חומרה וציוד חדש, עם גוף הקירור מקבלים גם משחה טרמית או ש אני ממש לא מתכנן OC והרבה יותר חשוב לי השקט..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ההמלצות של החברים רכשתי את ה katana3, הבעיה היא שהFAN האוטומט לא ממש מתפקד.. הגדרתי בביוס כל דבר אפשרי, הוא מסתובב לי על 100 סלד, לא משנה באיזה חום, אני יכול רק לבטל את האוטומט בביוס והמאוורר מסתובב מהר וכל הזמן. יש לי לוח של גיגהבייט p67a-ud5 ניסיתי לשחק עם התוכנת SMART שמגיעי עם הלוח, וגם זה לא עוזר.. אם מישהו יודע משהו, אשמח לשמוע..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעעעע. אתמול מצאתי זרוק מחוץ לביתי רדיאטור של מזגן, ענק כזה שצינור הקירור בו מנחושת והוא עובר בין דפי אלומיניום (קירור מזגן טיפוסי). הציפו אותי ברעיונות לקירור המחשב בבקשה! (לבינתיים לא מתוכנן קירור מים למעבד)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי בעבר דיונים בפורום הזה ובופורומים אחרים והומלץ לי על ה מוגן 3 של שקייט לאחרונה התפרסמה כתבת ביקורת על קירורים למעבדים וראיתי שם את ה: GEID TRANQUILLO ARCTIC COOLING FREEZER 13 PRO ששניהם הציגו תוצאות רעש של פחות מ 28 Db וגם קיררו די טוב האם ביצועיו של המוגן 3 שהומלץ לי שווים או טובים יותר מהביצועים של המאוררים המדוברים? ואיזה מהם עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי פנטיום 4 3000MHZ ואני רוצה לנסות לעשות לו OC. קראתי כמה מדריכים והתחלתי במלכה. ביטלתי את שתי האפשרויות C1E ו EIST שמרתי ועשיתי ריסטארט. אחר הגעתי לשלב המעשי של לעלות את התדרים, הגעתי ללשונית Frequency/Voltage Control שם אמורים להעלות את התדרים אבל יש לי שם רק אפשרות אחת :Memory Frequency For - בה אני יכול בחור בין AUTO, 2.0, 1.66 ו 1.33. איך אני אמור לעלות מתחים ותדרים אם הביוס בכלל לא מציג לי את האפשרות? הלוח אם הוא : GIGABYTE GA-8I865GME-775-RH המעבד : INTEL PENTIUM 4 630, 3000 MHZ (15 X 200 אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, תודה. דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם איך ששמתי את המאווררים זה טוב ועם לא אז מה לשנות... אחד 120 מקדימה מכניס אוויר אחד 120 מאחורה מוציא אוויר אחד 120 על צידו של המארז למטה צד שמאל מכניס אוויר אחד 60 מוציא אוויר מתחת למאוורר 120 מאחורה שמוציא אחד 30 מקדימה על פאנל של 3.5 מכניס אוויר (סמתי אותו סתם כי זה יצא יפה) ואחד כזה (לינק) מתחת לכרטיס מסך מוציא אוויר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4630 האם סידור המאווררים טוב?<
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עשיתי OC למעבד ולאחר מיכן ביצעתי לו בדיקת מאמץ, סה"כ המחשב מתפקד סבבה.. רק רציתי לדעת האם הטמפ' תקינה לאור הנתונים ב- CPU-Z? האם אין חשש שיקרה נזק כלשהו כתוצאה מהטמפ'? אם צריך פרטי המערכת בצד... תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שבע? יום ראשון, 14 באוגוסט 2005, 12:05 מאת: נימרוד בן משה, מערכת וואלה! 7132.82 MHz בחור יפני הצליח לגרום למעבד פנטיום לרוץ על 7Ghz. גם אתם יכולים, כל מה שצריך זה חנקן נוזלי דמיינו שיש לכם מחשב שהמעבד שלו רץ במהירות שעון של 7Ghz. סיימתם להזיל ריר? יופי. אז מסתבר שגם אתם יכולים לגרום למעבד פנטיום לרוץ במהירות מסחררת שכזו וכל מה שאתם צריכים זה מערכת קירור שמשתמשת בחנקן נוזלי. קצת קשה לדלות את הפרטים המדוייקים כיצד הוא עשה זאת, אבל בחור יפני פרסם בבלוג שלו הוכחות ל-OverClocking המוצלח שלו, שגרם למעבד לרוץ במהירויות שעון באיזור ה-7Ghz. ניתן להבין שהוא השתמש במעבד Pentium 4 670 Prescott אשר ישב על לוח אם מסוג ASUS P5WD2 עם שני כרטיסי זיכרון מסוג CORSAIR PC2-5400UL בעלי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=tnmzzyjyz2i5.png האם זה הגיוני שזה כביכול 12V אבל הספק לא נותן אפילו 12V? לאחרונה אני מנסה לעשות OC למערכת ופשוט לא מצליח לעבור את ה 3.91 במעבד intel pentium D שגם ככה עובד על 3.4 על סטוק.. יכול להיות שמצאתי את הגורם שמגביל לי את כל הOC? הספק הוא EZCOOL של 500W
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: ואני רוצה לעדכן לו את הביוס כדי שאני אוכל לעשות אובר קלוק. איך אני יכול לעדכן אותו? או אם יש כבר אפשרות לOC אז איך אני עושה?(חיפשתי בביוס ולא מצאתי). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Compucase 6920 Black Super Midi Tower No PSU Enermax Liberty 400W Active PFC עשיתי OC ל3290 Mhz (תוצאה 18 שניות בPI), הבאס עכשיו על 470 , הזיכרונות על המחלקים הכי נמוכים (2.0) ככה שאין לי לאן לרדת במחלקים, כל המתחים נשארו בסטוק! המערכת יציבה הרצתי S&M הגעתי הכי הרבה במאמץ ל57 מעלות במנוחה 43-47.... מה עושים? איך שאני נותן לו 480 הביוס לא שומר את…
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב "קפאון" של המחשב בכול הפעלת גרפיקה כבדה ולאחר שבדקתי את המעבד במשך שעתיים \שלוש במעמץ + ram + הר דיסק הגעתי לכרטיס מסך שלא מקורר כראוי.. ורציתי להדביק גוף קירור כמו שצריך על המעבד + הזכרונות, חיפשתי פה בפורום וחיפשתי באתרי מכירות של חלקי מחשבים \אובר קלוקינג בארץ וכלום אף אחד לא מתעסק או יודע מה זה דבק טרמי.. חנויות אלקטרוניקה כנ"ל יש איזה תחליף? קראתי פה שאפשר להשתמש בדבק איפוקסי וכתבו פה שזה מאוד מאוד לא מעביר חום השאלה עד כמה? אנשים מתעלמים מזה וחנויות מתעלמות אבל זהו מוצר שצריך אותו אבל לא ניתן למצוא אותו בשום מקום פשוט שום מקום מה אפשר לעשות?? אנשים בלי תגובות כמו "תחפש בחנויות ברשת" וכו חיפשתי בכול מקום אפשרי (כמעט : ) ואין.. אזיקונים לא בא בחשבון זה לא מס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרחתי משחה טרמית על המעבד וגם על המאורר הסטוק של אינטל (השתמשתי בשל זלמן, לכן לא היה בעיה ויש שיכבה דקה) (ניקיתי את הקודמת עם אציטון) בדקתי שהמאורר יציב ,עכשיו אני פותח את המחשב הטמפ' היא 60 מעלות עכשיו שהתייצבה ל50 מעלות ונשארת בה. זה צריך להיות 35 במנוחה לפחות, מה הבעיה? יש דבר שלא עשיתי נכון? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני יעשה OC למעבד שלי, זה ישפר לי את הביצועים במשחקים?או שזה רק הכרטיס מסך? (Pentium 4 3.0 GHZ) *קירור סטוק *השאר במפרט
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא והקירור הקודם נהרס (באשמתי) ואני צריך אחד חדש, בסביבות המאה שקל. מעבד amd phenom x6. אני מצרף כאן תמונה כי לא ברור לי אם אני צריך להשאיר את החיבורים מהקירור הקודם (אלה שבצידי המעבד). זאת הפעם הראשונה שאני מתקין אחד לבד. הקירור מגיע עם משחה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה תוכנה אתם ממליצים לצריבת ביוס של כ.מסך דרך וינדוס?? הכרטיס הוא של נוידיה FX5200
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-