עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. למחשב אינטל פנטיום סטנדרטי 5300 סוקט 775 - שאינו סובל מבעיות חימום - מחפש רק לשדרג למשהו שקט שלא ירעיש (גם לאחר שנוקה אבק) תודה,ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היה לי כרטיס ריפרנס של ספיר , 5850 . המאוורר שלו עשה רעשים מוזרים אז החלפתי את הכרטיס (אחריות) . הביאו לי כרטיס של ג'יגבייט ,גם כן ריפרנס PCB . עכשיו השאלה שלי היא כזו : הביוס הכי חדש לריפרנס של ספיר יותר חדיש מהביוס של ג'יגהבייט . האם זו בעיה להשתמש בביוס שהיה לי כבר בכרטיס של ספיר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by VinyX,

אני מריץ פריים 95, על האפשרות השניה In-Place Large FFTs והליבה הראשונה (#0) קורסת אחרי 10 שניות של מאמץ. באפשרות הראשונה קורסות 0 ו3 אחרי בערך 20 דקות. בסינבנץ' 11.5 זה לא קורה. ושאר הליבות עובדות כרגיל. i5-2500K @ 4.7 GHz 1.29(1.35) Vcore לא עובר את ה75 מעלות במאמץ, מקורר ע"י SpinQ VT. אין אפילו ביקורת אחת טובה עליו, אבל בינתיים הוא מתפקד לא רע בכלל! יכול להיות קשור למארז? CM 370 Plus ומותקנים בו בסה"כ 2 מאווררים, אחד מקדימה (מכניס) ואחד מאחורה (מוציא). רק ליבה 3 קופצת מדי פעם ל78 אבל יורדת מהר. היא גם הכי חמה תמיד, במנוחה ובמאמץ. כנראה אחת דפוקה . אז יש לי ממה לדאוג? או שזה לא כזה נורא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום! קודם, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג משאבות של אייהם (חוץ מבemp) במחיר זול בארץ ? (באיזור המרכז) שנית רציתי לדעת מה הליטר/שעה המומלץ למערכת שיש בה בלוק למעבד לכרטיס מסך ורדיאטור 120X2 תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Dawn,

מה זה איך זה נכנס למחשב ??? איזה גודל יא אללה בטח צריך מארז חדש רק בשביל זה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום יש לי מעבד AMD 3800X2 לתושבת 939 עכשיו בצעתי OC מ2.0 ל2.4 הטמפ' במנוחה 35 במאמץ 60(בקירור סקוט) עכשיו חשבתי על הקירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro כדי שאני יכול להמשיך בOC מה דעתכם עליו, ועד 200 שקל אם הוא הכי משתלם... ראיתי גם שהוא מגיע ל50db כאשר המאוורר עובד "בכול הכוח" רציתי לדעת אם זה רעש סביר או גבוהה וכבר גובל בגדר המפריע. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gavze007,

היי אנשים, אני חדש כאן. יש לי כרטיס מסך וודו באנשי ישן ומגעיל (ולא, אני לא יכול לקנות אחר עכשיו). לפני 3 חודשים כשפתחתי ת'מחשב שלי גיליתי שהמאוורר שלו מת. שימנתי אותו והכל היה טוב הוא חזר לחיות וכו'. לפני שבוע פתחתי אותו שוב וגיליתי להפתעתי שהוא מת ושיש לו ריח של עשן. כשפתחתי אותו ראיתי שהוא שרוף. הוא כבר מת לגמרי. יש על הליבה היטסינק בעובי חצי ס"מ (!), ועליה היה בעבר הקרוב מאוורר 40X40X10 מ"מ... עכשיו יש מאוורר רגיל שיושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ושומר עליו חם במקום רותח (נגעתי בו והוא בוער...מאוד!). הקטע הוא שעכשיו אני צריך למצוא מאוורר לכרטיס מסך שלי. אז הלכתי וחיפשתי, ונתקלתי ב-Blue Orb של תרמלטייק. המידות שלו הן 50X50X25 מ"מ כולל התופסנים שבצדדים. כך גם בכרטיס עצמו - 50…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רציתי לשאול אם אפשר להמהירר את הכרטיס הנ"ל לגירסת הXT. לפי מה שקראתי בדף הנ"ל: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=0 אין אפשרות להמהיר את הכרטיס הספציפי הזה. יצויין שזו הכרטיס בגרסת ליבה R360. מישהו יודע אם אני יכול או לא יכול להמההיר את הכרטיס? ואם כן, אפשר בבקשה לקבל מדריך מפוררט ככל האפשר..? תודה! נדב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי x800xt pe ואני רוצה להחליף לו גוף קירור 1) האם החלפת גוף הקירור פוגעת באחריות ? 2) האם יש סיכון כלשהוא במידה ומדביקים גוף לליבה ולא משתמשים בחומר טרמי רגיל ? 3) איך ניתן להסיר את הדבק הזה בעתיד אם בכלל ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RoyShefy,

אם אפשר אתר עם ביוסים שונים של כרטיסי מסך... היה לי אחד אבל שכחתי, למזלי יש אתכם.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. השאלה בכותרת, איך ניתן להסיר את גוף הקירור מבלי לגרום לנזק למעבד וללוח אם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים... קניתי היום מעבד E8500 נוסף בשביל להתעסק איתו קצת ב OC... לראות אם יש הבדלים בינו לבין ה E8500 הקודם שלי... עד עכשיו מה שגיליתי שהחדש משמעותית יותר חם מהקודם ! לפחות ב 8 מעלות תחת מאמץ... שזה חיסרון... ( שניהם E0 ) אבל יש יתרון 1 ברור לבנתיים... המעבד הקודם היה צריך 1.5V מינימום כדי להחזיק שעה וחצי OCCT בתדר של 4.55GHZ, המעבד החדש עושה את זה ב 1.35V !!! אבל הטמפרטורה רק במעט נמוכה יותר מהמעבד הקודם ב 1.52... חשבתי לעצמי שאוליי המגע בן הליבה לבן הכיסוי HEAT SPREADER ?! זה השם ? לא מספיק טוב... במידה ואני יסיר את הכיסוי... ( בידיע שמין הסתם זה יבטל את האחריות ) לדעתכם הטמפרטורה תהיה טובה יותר ? מישהו שעשה אוליי ? תודה מראש, ברק. ;D עריכה, בנתיים המעבד יציב כבר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MadGhost,

מצאתי שימוש לאחד המחשבים הישנים שלי - בעיקר לאינטרנט - והבעיה שהוא עושה רעש של טרקטור... לפני כמה חודשים כבר החלפתי לו את הספק הג'נרי שהגיע איתו למשהו יותר נורמלי ודי שקט , והחלפתי גם את הקרור לכרטיס מסך... לאחר בדיקה היה קל לראות שאת הרעש עושה המאוורר של המעבד (פנטיום4). אז המטרה שלי עכשיו היא להפוך אותו לכמה שיותר חרישי -בתקציב של כ600~700 ש''ח. ומה שחשבתי לעשות בינתים זה להחליף למארז נורמלי כגון centurion 532 , ולשים למעבד איוורור פסיבי - נראה לי sonic tower . זהו... אשמח לשמוע תגובות או הצעות.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bneli,

יש לי פה את שניהם עכשיו מותקן לי מאחורה הenermax חשבתי להחליף אולי לANTEC השאלה אם כדאי? מי יותר חזק? מי יותר מקרר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yonash53,

שלום יש לי 7950 של gigabyte wf3 שרץ על stock של 900mhz. רציתי לעשות לו oc, ללא העלאת מתח. אז התחלתי לעלות את הclock עד ל1000mhz. הרצתי 3dmark וfurmark והכרטיס מגיע לחום של 61 מעלות. הכל נראה טוב ולא היה בעיות. שיחקתי בcrysis 3וזה ממש עזר בביצועים. אבל אחרי שהעלתי את ההדגרות ל"הכי גבוהה"בcrysis 3 המסך נהיה שחור. פתחתי את 3dmark אחרי זה עוד פעם, ורואים את כל המסך מטושטש. האם זה אומר שהכרטיס שלי לא יכול לרוץ על 1000mhz? זה קרה לי גם ב980mhz. ראיתי שאנשים אחרים עם כרטיס כמו שלי, מגיעים לתוצאות האלה ביציבות בלי הרבה בעיה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? איך הכי כדאי לבדוק את היציבות? ועם איזה תוכנות הכי כדאי לי לעבוד? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by adir89,

אוקיי אז אין לי הרבה ידע בכל מה שקשור לקירור אבל כן חשוב לי שזה יהיה יעיל,שקט ויתאים ל OC אם אעשה זאת בעתיד. אני צריך קירור למעבד core quad q9300 ,כרטיס מסך כנראה 8800GTS 512 ולזיכרונות. בנוסף רציתי לדעת אם יש שימוש במערכות קירור של מים?זה יעיל?ואם כן למה אני לא רואה אנשים שמשתמשים בזה? קירור למעבד קיבלתי המלצה על Thermaltake Big Typhoon VX .האם זה שקט ויעיל בקירור?מן הסתם שהוא יותר טוב מהקירור שבא עם המעבד נכון? תודה רבה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. corsair a50 עולה עכשיו 92ש"ח באיבורי. Scythe Katana 3 עולה 85 ש"ח. המארז יחסית קטן - ‏Elite 360 Black Micro, המאוררים האלה מתאימים למארז? תודה נ.ב המעבד הוא 2500k וחשוב לי במיוחד השקט וגם אוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ראיתי את הקירור חדש של חברת הבת של TR והוא מאד סקרן אותי מכיוון שזהו סוג גופי הקירור שאני מחפש (קלי משקל ואופקיים). http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5547 http://www.cogage.com/a_page/cpu_cooler/mst-140/product_cpu_cooler_mst-140.html יש לי 2 שאלות לגביו: 1. איך הוא מול ה - THERMALRIGHT SI-128 SE שנחשב אחד טובים ביותר מסוגו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7256 (דוגמא - http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermalright-si128se-ultra120a_10.html) 2. מה ההבדל בינו ל - THERMALRIGHT AXP-140 ? ומי מהם עדיף ? הם נראים מאד דומים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5621 http://www.thermalright.com/new_a_page/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ob,

E6500K עשה את דרכו אליי מסין הרחוקה . נראה מה הוא שווה (או אני ?!) זה לבינתיים סתם לצורך השוואה מול המעבד שלי (Q6600): נעדכן בהמשך... אגב מישהו זוכר מה היה השיא פה באיזה חנות בישראל ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הגיוני? או שאני עלול לשרוף אותו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני עורך וידאו וDVD ואני רוצה קירור חזק יש לי מעבד AhtlonXP2500+

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המפרט בחתימה.... אני מתכנן OC אבל בגלל שיש לי מערכת יקרה (וגם אני מאוד פחדן) וזו הפעם הראשונה שלי בOC אני רוצה לעשות הכל ביסודיות ושיהיה לי את המידע הרב בקשר לOC .... טוב השאלה שלי היא בזכרונות אני שמתי לב למקרים שOC של אנשים "נתקע" בגלל התיזמונים של הזכרונות שלהם... ואז אומרים להם לשחרר תזמונים כדי לאפשר המשך לOC.... (אומרים להם במקום 2.5 לשים 3 CAS ואז יהיה אפשרות להמשיך בOC) אבל הזכרונות שלי הגיעו בCAS 3 זה אומר שאם אני אתקע בOC שלי בגלל זכרונות אני לא אוכל לשחרר תיזמונים (כי אין לי לאיפה הרי 3 זה הכי הרבה) ואז הOC שלי יתקע? :s05: משהו מוכן לתת לי קצת הסבר על זה (בליל לשלוח אותי לסטיקים)?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.amazon.co.uk/Enermax-Magma-UCMA-8-Fan/dp/B001CWVD6K/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=electronics&qid=1222414546&sr=8-13

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by xtr,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את ה gforce nx 6200 td128 128 mb ddr שלי לכרטיס מסך יותר טוב תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by cohavi,

אני לא טיפלתי במחשב שלי כבר שנתיים, המחשב שלי זול והדבר היחיד שטוב בו ביותר הוא כרטיס הTI של ה128 שלי אז תעזרו לי בבקשה... ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים