עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Or ei,

דרעק רציתי לשאול אם אפשר להכין צלעות קירור (לזכרון של כרטיס מסך)לבד יעני לחתוך חתיכת אלומניום בעובי של (?) והאם זה יכול להיות שטוח או שזה צריך להיות עם צלעות עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי 150 שח לקניה קרור לכרטיס מסך ! אני רוצה להוציא ממנו את הכל ראידון 9700 פרו איזה לקנות ?! ומאיפה אפשר להזמין אותו באיטרנאט תודה...

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by maor5,

שמעו היום התקנתי שתי מאווררים שאחד מקרר את הכרטיס מסך ואחד מקרר את ההארד דיסק... עכשיו רציתי לשאול עם זה יחמם את המארז ??? כי אמרו לי שזה עכשיו כול החום של המאווררים יעלו למעלה(יענו חום) ואז ישאר למעלה.. (יש לי 4 מאווררים שלוש למטה 1 מקרר תכרטיס מסך והשני את ההארד דיסק והשלישי בדלת והרביעי מתחת לספק) בבקשה עזרה!!!!!!!!! תודה לכל מי שיעזור יש בעיית חום במחשבבבב!!!!! תודה מראש!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם איך ששמתי את המאווררים זה טוב ועם לא אז מה לשנות... אחד 120 מקדימה מכניס אוויר אחד 120 מאחורה מוציא אוויר אחד 120 על צידו של המארז למטה צד שמאל מכניס אוויר אחד 60 מוציא אוויר מתחת למאוורר 120 מאחורה שמוציא אחד 30 מקדימה על פאנל של 3.5 מכניס אוויר (סמתי אותו סתם כי זה יצא יפה) ואחד כזה (לינק) מתחת לכרטיס מסך מוציא אוויר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4630 האם סידור המאווררים טוב?<

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, 1. המפרט בצד, עשיתי למעבד OC עד ל- ~3.4GHZ, במתח של 1.38VCORE.כשהעליתי אותו ל- 3.6, עשה לי ריסטרטים/מסכים כחולים, ככה שהחלטתי להעלות מתח ל- NB. העליתי לו מ- 1.100 ל- 1.160, וכלום לא קרה, עדיין לא עלה. רציתי לשאול למה זה קרה, אני עכשיו עם קירור סטוק ו- 62 מעלות במאמץ (על 3.4 והמתח שציינתי). למה כשהעליתי כל כך הרבה ל- NB עדיין לא עלה ב- 3.6? פחדתי להעלות עוד ל- NB כי אני לא מבין במתחים ל-NB, ופחדתי להרוס משהו. אם אפשר לקבל קצת מידע על שאלתי וכמה המתח המירבי/מומלץ ל- NB, אשמח מאוד. 2. דבר נוסף שרציתי לשאול, כמה המתח המירבי המומלץ למעבד הזה וכמה הטמפ' המקסימלית? לא הצלחתי למצוא מידע מהימן (סטייל האתר של AMD) ברשת, רק שמועות אפשר לקרוא לזה, בפורומים... לילה טוב.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by woodk1d,

פאקינג נמאס לי מהמעלות האלה כוסאמק ארססססססססססססס http://dl.dropbox.com/u/80211896/Untitled.jpg זה לא נורמאלי נכון? זה משפיע לי על הביצועים בצורה מוגזמת, אני קניתי את המחשב כולה לפני שנה וקצת מהכסף שלי, וזה לא הדבר הכי קל למישהו בן 17

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amadey,

בזמן האחרון הטמפ` של המעבד גבהה מידי (היום זה השיא - 50C במנוחה). כתוצה מכך הכ.מסך סובל והמים חמים יותר. אני חושד שהמשאבה לא מפקדת בצורה תקינה. אנימצרף סרטון עם קצב זריהת המים. תגידו לי את דעתכם...תקין או לא. המפרט: - 240SE ו 360XE - בלוק למעבד + כ.מך של EK -משאבת. D5 https://www.youtube.com/attribution_link?a=Q_UyixwvCPw&u=/watch%3Fv%3DtK994GggDU8%26feature%3Dem-upload_owner%23action%3Dshare Sent from my SM-N9005

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by genia,

.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, ברצוני להחליף מאוורר למעבד שלי, לעבור ממאוורר סטוק רגיל למשהו קצת יותר טוב. אם כבר אני מפרק את המאוורר, רציתי לרענן את המשחה. ברצוני לשאול כיצד לדעתכם הכי טוב לנקות את המשחה הישנה (מבחינת בטיחות ושמירה על המעבד), האם עם סמרטוט מבד, עם נייר (טואלט או משהו דומה). האם יש צורך בחומר כלשהו כדי להוריד את המשחה הישנה ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gggilad13,

יש לי מארז של CHENBRO שהגיע ללא מאווררים בכלל. שאר המפרט הוא: AMD 3000 512*2 GIBABYTE X800XL (עם קרור פסיבי) 2 כוננים אופטיים פלופי אחד כמה מאווררים ואיזה כדאי לשים במארז על מנת לשמור אותו קריר...?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חברים!! אחרי שכבר ראיתם את ההודעות הקודמות שלי על חיפושי אחר היטסינק זול,שקט וחזק ל-INTEL שלי, מצאתי באתר XEXOIDE את הסינק הבא: Foxconn Prescott 3.6GHZ / P4 Heatpipe Cooler במחיר של 30 דולר - 135 שקל. הסינק פועל באמצעות HeatPipes בדומה להרבה סינקים חדשים שיוצאים עכשיו לשוק. הנה ביקורות עליו: http://www.extremereviews.net/data.php?recordID=155&page=1&type=review http://www.kickassamd.com/modules/reviews/article.php?storyid=10 בשתי הביקורות ניתן לראות הבדלים גדולים מאוד בין ההיטסינק המקורי של אינטל לבין ההיטסינק הזה, והמבקרים מרוצים מאוד מהביצועים ומהתכנון של המוצר. אומנם היה קצת מבאס לראות מעט שריטות על הבסיס, אבל כמו שבביקורות אמרו, משחה טרמית מטפלת בבעיה. מה אתם …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DJO,

מדוע ממליצים להוריד את המכפלה במעבדים ולהעלות רק את ה FSB? מתי שמעלים את ה FSB אז יכולים להיות התנגשויות כי זה מעלה גם את ה PCI וגם את ה AGP לעומת זאת שמעלים את המכפלה (אם מצליחים לפתוח) אז רק מהירות המעבד עולה. אשמח לקבל הסבר מפורט

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. למחשב אינטל פנטיום סטנדרטי 5300 סוקט 775 - שאינו סובל מבעיות חימום - מחפש רק לשדרג למשהו שקט שלא ירעיש (גם לאחר שנוקה אבק) תודה,ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by itayalter,

יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA , מעבד E6600 וזכרונות 800MHZ , ניסיתי לבצע OC דרך הלוח אם וגם דרך התוכנות שמסופקות עם הלוח אבל משום מה נראה לי שהמחשב ניהיה רק איטי יותר כאשר אני מבצע את הפעולה , יש מצב שזה קשור לספק כוח ? ( הוא די פשוט .... ) או שאולי זה משהו אחר שאני לא יודע ? אשמח לעזרה , תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by max2,

מה אפשר לעשות עם מודול של LCD? ז"א מסך LCD בלבד. יש לי מסך LCD 2X20 ועליו שני צ'יפים ויציאה של 14 פינים. מה אפשר לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by adamginz,

חשבתי לקנות את המארז הזה: http://www.virtual-hideout.net/reviews/xoxide_enermax_server_tower/index.shtml אשר בארצנו עולה כ498 שקלים~. בבניתו הוא דומה מאוד ואולי אפילו מעתק של הTT Xaser תוכלו לראות זאת גם לפי החלון שעשו לו בדלת. אני חושב שזה מארז ששווה את כספו כי אין הרבה כאלה במחיר כזה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dawn,

מה זה איך זה נכנס למחשב ??? איזה גודל יא אללה בטח צריך מארז חדש רק בשביל זה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by intel suck,

אולי מישהוא יודע מה זה ?Water Cooler Kit for Socket 478/754/939 CPUs? ? מערכת קירור מים או משאבה בלבד?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי יש לי איזה היטסינק שעליו מאוורר הכל של Green Cooler או Green Power משהו חרא ... וכיביתי את המאוורר 80 מילימטר של EverCool (הם טובים) שעושה ממש מעט רעש (23 דציבלים) והספק בכלל מאוד שקט ואני שומע שריקה מעצבנת כל כך של המאוורר שעל המעבד יא רבאק עכשיו אני מבין למה זה אין עליו גריל כזה ממתכת למה זה קורה ? איך פותרים את זה ואם לא פותרים אז איזה מאוורר או אפילו היסטינק זול וטוב יש כדי להפסיק את השריקה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני משתתף בקניה הקבוצתית של המארז R4..אני צריך לקבל אותו ביום חמישי הבא. אני רוצה להביא איתו מאוורים חדשים ..ואני לא כל כך מבין בזה.. אני רוצה מאוורים כמה שיותר שקטים, עם ביצועים טובים. מישהו יודע אולי כמה מאוורים אפשר להכניס למארז הזה?והאם צריך לשים מאורר בכל מקום שמיועד לו או שעדיף להשאיר מקומות ריקים ולא לשים מאוורר כי אין טעם סתם לשים..תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by xtract1,

טוב..עשיתי חיפוש..לא ממש מצאתי... יש לי התלבטות יותר בעניין של הגודל ...כי קראתי המון דיונים וראיתי שהAC מומלצים מאוד... אני מתכנן לעשות חור בגג של המארז שלי..יש לי מספיק מקום גם בישביל 120 ממ... אבל חשבתי אולי זה גדול מדי לגג... מה כדאי? 80? 92?120? של AC אני מדבר...(מנועה מחשבים בלבד)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by משה פייגלין,

מישהו פעם ניסה לעשות למעבד הזה אובר קלוקינג ? יש לי מעבד פרסקוט בא לי לראות מה גבול הסיבולת שלו גם ככה יש לי את ה 630 .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by -UltraV-,

עזבו... ערכתי.. אין מה להשוות ה BT הרבה יותר טוב... ה GIGABYTE לא הוריד מעלה אחד אפילו....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני שוקל לקנות לוח אם חדש וראיתי אחד של גיגהבייט שמתאים לי... אני מתכנן לעשות עליו אובר קלוק אבל בדביק בפורום הזה קראתי שהיה איתצם למישהו ניסיון לא מוצלח.... אני מחפש עוד חוות דעות נוספות בבקשה בתודה בנצי אגב זה הדגם http://www.pch.co.il/docs/pd-1450339673.htm

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היה לי כרטיס ריפרנס של ספיר , 5850 . המאוורר שלו עשה רעשים מוזרים אז החלפתי את הכרטיס (אחריות) . הביאו לי כרטיס של ג'יגבייט ,גם כן ריפרנס PCB . עכשיו השאלה שלי היא כזו : הביוס הכי חדש לריפרנס של ספיר יותר חדיש מהביוס של ג'יגהבייט . האם זו בעיה להשתמש בביוס שהיה לי כבר בכרטיס של ספיר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.