עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Dany_74Q,

שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני רוצה לתרום כמה שיותר בינתיים אני יתחיל עם הOC שלי ברגע זה. התחלתי עם E8400 על STOCK כמובן עם קירור V1 של THERMALTAKE,התחלתי להתעסק בזה שעות לאחר הוצאות סוללה אינספוריות ושינויים במערכת על מנת לייצב אותה יותר ויותר הגעתי לתוצאה (מרשימה לדעתי) של 4.5GHZ התוצאות לפניכם: http://img365.imageshack.us/img365/3226/untitledxa8.jpg http://img180.imageshack.us/img180/9732/untitled3de9.jpg (המעלות לאחר 10 דקות של OCCT,בכל מקרה תוכלו לראות בתוכנה קצת יותר למעטה את שיא המעלות) ב3DMARK קיבלתי 19750+- ושכחתי לצלם את זה בכל מקרה אני חושב שהמעבד עשה את שלו (ד.א התחלתי מתוצאה של14400 ב3DMARK ובSUPER PI מ16 שניות) בכל מקרה זה עוד כלום בקרוב אקנה את הB…

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by reyrey_200,

שלום אני דיי חדש בנושא הOC קראתי הרהב מדריכים ואני מרגיש אני מוכן. אז ככה זה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון: Exceleram DDR2 4096MB (2x2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ספק כח: Corsair CMPSU-450VXEU 450W קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro חשבתי להעלות את הFSB ל466 האם אפשר דבר כזה ? אם כן צריך להעלות מתחים ? ולקבוע זיכרונות 1:1 אבל מה יהיה הSPD שלהם ?

• 53 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שבוע שעבר התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מהמארז, אז החלטתי לפתוח את המחשב תוך כדי עבודה ולנסות לאתר את מקור הרעש, אך ללא הצלחה. כיביתי את המחשב, ניתקתי את הדיסקים הקשיחים וחיברתי אחד כל פעם. ניתקתי את המאווררים של המארזים ואפילו את המאוורר של המעבד למספר שניות. בסופו של דבר רק כשניתקתי את חיבור המולקס של כרטיס המסך-הרעשים פסקו. מדובר בכרטיס מסך מסוג Geforce FX5900XT של Albatron והוא משרת אותי נאמנה, כך שאני לא מוצא סיבה מספיק טובה להחליף אותו. היום שלפתי את כרטיס המסך וניקיתי את המאוורר שלו עם ספריי אוויר בלחץ, אך גם זה לא הועיל. בקיצור, מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהרעשים המטרידים? ואיך בכלל מפרקים את ה-heat sink של כרטיס המסך בלי להרוס את הכרטיס עצמו? צרפתי לת'ראד תמונה של ה-He…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

המארז שלי הוא6A19 HEC. המאווררים: 2X120MM במהירות של 1900 סל"ד 1X120MM המהירות של 900 סל"ד 1X72MM במהירות של 3500 סל"ד הטמפרטורות סטוק שלי כרגע הן: HDD: 35C VGA: 49C CPU: 47C MB: 40C את המפרט שלי תוכלו לראות בצד. תודה. עריכה: הסידור שלי כרגע הוא כזה:

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by An7i,

לכל החברים בפורום ניסיתי בעצמי לבצע את האובר קלוקינג וראיתי שיש בלי סוף דברים לשנות ולבדוק, וגם כששיניתי דבר הכי קטן כמו בוסטר אוטומטי וכו ישר בבוט הבא אמר לי שהאובר קלוקינג נכשל קיצור אני יודע שהלוח אם שלי תותח ובנוי במיוחד לאובר קלוקינג יש לי שני שלוש שאלות עיקריות! 1: האם אני ארגיש במיוחד את השיפור אחרי האובר קלוקינג במהירות עבודה במערכת ההפעלה? הכל ירוץ מהר יותר ?? 2: הייתי רוצה לבדוק אופציה שמישהו יבצע לי אובר קלוקינד בתשלום , כי אני מאוד מעוניין להביא את הרכיבים שלי לניצול אבל כמובן מישהו שבאמת תותח בזה שהצליח כבר להקפיץ מערכות לניצול גבוהה 3: כמה זה יעלה לי?

6. ***כותרת*** ועוד משהו האים זה: http://tms.co.il/product/5716 3 מאוורים או מאוורר אחד?כאלו מוכרים את זה מאוורר אחד ב 74 שקל או 3 ב 74 שקל?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היום קיבלתי את הלוח אם שלי אחרי שכל החופש לא היה לי מחשב בגלל שהP5KC שלי נדפק ולא מצאתי את הבעיה , אז אני ואבא שלי התיעצנו בדקנו לוחות והכל ובסוף החלטתי Rampge Formula אתם בטח חושבים יטחון וזה .................................................. אז זהו שלא פשוט מקבלים על הלוח כרטיס קול 8 ערוצים Supreme FX וגם את המשחק ה-מ-ל-א S.T.A.L.K.E.R . טוב אז בקיצור למישה יש הגדרות לOC ?

8. מצאתי את החלקים האלו במחסן והשאלה היא האם אפשר לשמש אותם לטובת קירור של חלקים במחשב?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by Da7kStar,

אם אני שם כזה קירור בכמה מעלות הוא יכול להוריד מ Q6600 שעכשיו על 45 מעלות + -

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  10. שלום.וצהרים טובים. יש לי קירור למעבד ביג תיפון של טרמנטק ומאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה וזהו. האם כידי לי להוסיף עוד מאוורר? האם בחלון בצד או מקדימה למטה? 120 או 80 ממ ? והאם תוספת מאוורר זה יכביד על הספק? אני מציין צריכת הספק דיי גבוהה בגלל כרטיס מסך 4870 +שני מאווררים-1 של המעבד והשני במארז שמוציא.שניהם 120 ממ. הספק הוא של טרמנטק 550 וואט. תודה בן.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. Started by Henz16,

שמח לשמוע דעות, והעצות לשיפור וכו'. תגידו, זה מכניס אותי לאיזשהי טבלת שיאים? [attachment deleted by admin]

12. הזיכרונות OCZ (1024Mb * 2) 800Mhz CL5-5-5-12 gold edition הם טובים ל OC??

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by Swed,

ראיתי שסקאי פיסי הביאו כמה מאוררים שלהם. אני בדיוק צריך לקנות איזה 2 מאוררים האם המאוררים שלהם טובים ? תודה חן !

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  14. היי החדר שלי ממש חם מהמחשב,למרות סידור הכבלים,תוספת של מאוורר 120mm ביציאת הPCI-E וקירור FREEZER64 PRO המחשב עודנו פולט חום אני שוקל להחליף גם לHD2900 שלי את הקירור אך לא בטוח אם הACCELERO S1 REV 2.0 יתאים לכך. סירטוט הסרקולציה במערכת שלי : לדעתי רוב החום מגיע מהכרטיס מסך ומהספק. כרגע אני מוכן להשקיע כ600ש"ח על קירור לכלל המערכת בנוסף אני שוקל להחליף את דלת המארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100#details

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  15. האם זה תלוי באופןן חיבור לספק או שיש תוכנה ששולטת ?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by An7i,

לכל חברי הפורום התותחים פה שלום רב ביקרתי כבר בכמה אתרים בנושא של אובר קלוקינג וראיתי שהאמת פה החברה הרציניים אז אני צריך קצת עזרה קניתי מחשב חדש והרכבצי אותו באמת בהשקעה שיכלתי לעמוד בה אבל מרכיבים אכותיים ככה לפחות אני חושב אני אשמח אם תוכלו לעבור על המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא באמת בנוי לאוברקלוקינג אם אני צריך את זה בכלל ואם אני ארגיש ממש בהבדלים ואם כן אשמח מאוד מאוד אם מישהו יתן לי מפרט שינויים (אבל מישהו שמבין כי אני מפחד כרגע לדפוק את הרכיבים ) המפרט הבא הוצא מהתוכנה cpuz לוח אם - asus p5e rev 1.x.x ציפסט - x38 גשר צפוני - 82801ir (ich9r)b ביוס - american megatrends inc גירסה - 0303 תאריך עידכון - 10/30/07 מעבד -3.00GHz e8400 טכנולוגיה - 45nm מתח ליבה כרגע - 1.1…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by makakO,

שלום, יש לי מחשב חדש, ואני מאוד סקרן לבדוק מה הטמפרטורה של כל הרכיבים האפשריים ( מעבד, זכרונות וכו') תודה.!

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by WhateverX,

-------------------------------------------------------------------------------- שמעו יש לי בעיה מוזרה. כשהייתי על 3.2GHZ ועל מתח רגיל 1.120, הטמפ' במנוחה היו על 44 +-, ומאמץ על 58+-. עכשיו מתי שאני עולה ל3.3GHZ) 370), ואני על אותו מתח, הטמפ' במנוחה גם 45+-, והבעיה שאני לא יכול לבדוק במאמץ, כי כל פעם שאני מפעיל את התוכנה OCCT, זה עושה לי: OCCT.EXE הפסיק להגיב, "בעיה כלשהי גרמה לתוכנית להפסיק לפעול כראוי. WINDOWS יסגור את התוכנית ויודיע לך אם ישנו פתרון זמין" (ויסטה). עכשיו, אני מניח שזה בגלל היציבות כי כשהייתי על 3.2 זה לא עשה לי ככה, יכלתי להפעיל את התוכנה כבדיקה המלאה, אבל מתי שאני עליתי ל3.3 זה קורה.. לדעתכם כדאי להעלות במתח? תודה לעוזרים.. עריכה: אני עם קירור סטוק, ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כותרת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by SuperStyle,

הוספתי עוד מאורר ל פריזר 64 פרו אחרוי שמוציא אוויר זה טוב?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by Davidmag1,

הלוח הוא של asus p5ne-sli? המערכת שלי בצד. זה דחוףף!!!

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by arikg,

שלום לכם, מפרט: Q9450 לוח : GA-EP45 DS4 כרטיס מסך : 4870 4 G זכרון ספק 650 W הטמפרטורות "טובות" ב - IDLE . מישהו יכול לומר לי למה המחשב לא מצליח להריץ את הבדיקה ללא קריסה ? תודה מראש.

23. Started by Pingi,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מאווררים של 120mm אחד למטרת קירור מארז Antec Sonata 3 והשני לקירור המעבד בשילוב עם ThermalRight Ultima 90. האחד הוא Xilence Case Fan 120mm והשני הוא Nexus Real Silent Case Fan 120mm. על פני נראה שה-Nexus מציע פתרון שקט יותר (שזה יותר חשוב לי) אבל בחנות המליצו לי יותר על ה-Xilence. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 24.08.2008 בשעה 10:13:53 הבעיה נפתרה אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט. מסתבר שיש, כמו תמיד, יותר מדעה אחת בנושא.אבל בסופו של דבר מסתבר שה-Xilence יותר שקט ויותר יעיל! אם מישהו מתלבט בנושא קנו Xilence! ;D יום טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  24. שלום לכולם, התקנתי את ATITools בגרסה אחת לפני אחרונה, וכשניסיתי להפעיל אותה ולהתחיל בדיקה אוטומטית של הליבה של הכרטיס מסך שלי Radeon X1950Pro שני המסכים שלי (אני עובד ב- Dual Screen ) פשוט מפסיקים להגיב. המסכים לא כבים, שימו לב, הנורות חיווי נשארות במצבן הרגיל (והירוק ), אבל התמונה נעלמת משני המסכים. יש לי מישהו הסבר הגיוני לזה? להלן מפרט המחשב: Mainboard : Gigabyte M55S-S3 Chipset : nVidia nForce 550 Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Radeon X1950 Pro Hard Disk : WDC (160 GB) Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches Monitor Type :…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by liorbm,

שלום לכולם, רק רציתי לעדכן שהתקנתי היום שלושה מאווררי 80 מ"מ במארז שלי (פול טאוור של קומפיוקייס, 6A19 אם אני לא טועה ) על פי המלצת המיקום שקראתי במדריך פה באתר, וללא אוברקלוקינג התוצאה שלי ב- 3DMark06 עלתה ב-45 נקודות. נכון, לא מדובר פה בשבירת שיא, אבל עדיין, היה נחמד לראות את זה. מה שכן, המחשב נשמע כמו בולדוזר, אני צריך לשמן את אחד המאווררים דחוף, הוא מרעיש... מה שכן, ה- PCWizard2008 לא זיהה שינוי בטמפרטורות, מה שקצת מוזר לי. הוא עדיין מראה את התוצאות האלו: Hardware Monitoring : ITE IT8716F Voltage CPU : 1.17 V +3.3V Voltage : 3.20 V +5V Voltage : 4.96 V +12V Voltage : 12.20 V VTT : 1.84 V VBAT : 3.10 V Processor Fan : 1956 rpm Chassis Fan : 10 rpm Power/Aux Fan : 1939…

• 14 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים