עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by LastForOne,

פירסמתי מודעה דומה בפורום מודינג אבל שם לא התייחסו לקירור אלה להרכבה עצמה... אוקיי אז כמו שאמרתי, יש לי יחידת קירור Arctic cooling Freezer 7 חדשה... ואת המאוורר של המעבד העברתי למארז... הדלת של המארז [את המאורר הרכבתי על החור העגול]: כאן ניתן לראות את גוף הקירור, הוא נמצא בדיוק מאחורי החור העגול [המאוורר שאתם רואים שם זה מאוורר אחר שקיבלתי עם המארז]: והנה תמונה של החור, ולידו המאוורר [יש לציין שאני לא משתמש בגוף קירור המתכתי!]: כרגע המאוורר מורכב על החור העגול, ככה שהוא מזרים אוויר בדיוק על הגוף קירור החדש. הבעיה היא שכמו שניתן לראות בצילום מסך הזה... המאוורר הזה לא עושה שום שינוי אם הוא דלוק או כבוי... את כל הקירור הזה אני רוצה לעשות כהכנה לאוברקלוקינג…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ScreameR,

זה לפנטיום אחד שלי :*)))

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by m.l,

השאלה בכותרת....האם התוכנה תמדוד גם לפנטיום 4 או שהיא רק לC2D???

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  4. *כותרת* אני רוצה לדעת אם הTuniq תומך בלוח האם שלי על מנת שאני לא סתם אקנה וזה לא יתאים חחח תודה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  5. Started by Xilver,

כשאני נכנס לBIOS, אני רואה שיש שם 2T וT אחד (אני לא בטוח אם יש יותר), במה לבחור?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. Started by TZuKi,

יש לי וודו 3 (אז מה!!! עוד אין לי מחשב חדש!! אז אני מ***ין!!! ), עכשיו הוא מתחמם רצח (עזבו מאוררים כרגע.... אני עסוק עם דברים אחרים במחשב יותר מדי...), וזה כשהוא לא עושה משהו מיוחד.. במנוחה, אם תרצו. יש לו צלעות קירור שחורות כאלו, לא שוות מי יודע מה. מי שזוכר מצאתי מחשב, והיו לו צלעות קירור כחולות, יותר גדולות, גם יותר יפות, ניסיתי להוציא את הצלעות הישנות, אבל אני מרגיש כאילו אני תולש אותם, פחדתי להרוס, לכן אני בא אל מועצת החכמים, ושואל - הכיצד?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הייתי רוצה להתעמק בנושא הזה הוא נורא מעניין אותי כדי שאני יוכל ללמוד טוב יותר על המאוור שקיים לי במחשב . מישהו יכול להסביר לי בבקשה ? אם אפשר גם הסבר על מהיכן ניתן לגלות מהי מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד ללא פתיחת המארז?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  8. לפני חודשיים קניתי מחשב חדש שבא עם אוברקלוק. בחודש הראשון לא היו בעיות. בחודש השני הפסקתי לשמוע בסטיראו והשבוע הכטיס מסך התחיל לשלוח תמונה בשחור לבן לטלוויזיה. יכול להיות שלכל זה יש קשר לאוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by david32,

הם יש איזשהו קיצור זמן החיים של מעבד שעבר OC די רציני (נגיד E4400 @ 3.2 )? אני שואל כי אמא שלי טוענת שכן ואני אישית ממש לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  10. יש לי בעיה מוזרה, והייתי רוצה לדעת אולי במקרה מישהו ראה את אותה הבעיה, במקום כלשהו. הזיכרון עצמו: OCZ REAPER 1600MHZ DDR3 מבחינה טכנית, הזיכרון אמור להיות תקין. הוא רץ מצוין על 1333, וגם מעט יותר, בוא נגיד 1400~1500 כמעט... כשאני מרים את הBIOS ל400, אני חייב לתקוע את הזיכרון ב1333... כאשר אני שם אותו על 1600, יש לי 2 בעיות, או שמערכת ההפעלה בחלק הטעינה המוקדם קורסת, או שהיא רושמת שחסר לה קובץ כלשהו, או שהיא מתחילה טיפה להיטען ואז היא קורסת לחלוטין. המערכת עצמה: DFI LP UT X48-T3RS Q9550 4870X2 2x OCZ REAPER 1600MHZ 2GB ו ויסטה ULTIMATE 64X מעודכנת, כולל סרוויס פאק. אני די בטוח שזה לא במערכת ההפעלה כי זה עשה את אותם הבעיות בערך גם כשסתם רציתי להתקין את הווינדוס, XP או VISTA…

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Or ei,

אני מתכנן לצבוע עם חבר את המארז אני מתכנן לקחת שבלונה של U (הסמל שלUT) ופשוט לצבוע עם ספריי על הדלת וגם לקחת את כל הunreal tournement ולשים מתחת בקיצר כמו בתפריט הראשי של UT אני צריך שמישהו יכין לי את הU בצורה הכי יפה שאפשר ( ;D) ואם יש למישהו עוד הצעות מה אפשר לצבוע איפה לצבוע ואיך לצבוע אני אשמח

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by NOVA,

הרצתי לי את MBM5 ועלו הטמפ' הבאות בחיישנים הבאים: sensor 1 - Sis 950/ITE8705F -1 - 51~52 C sensor 2 - Sis 950/ITE8705F - 2 - 42 C sensor 1 - Sis 950/ITE8705F - 3 - 41~47 C המחשב פועל כבר שמונה שעות או יותר והיה בעומס. המעבד הוא Xp2000+ ללא שום מודינג או OC. כיצד אני יודע מהי מבין הטמפ' הנ"ל היא של המעבד? של לוח האם וכו'... והם אלו טמפ' אידיאליות לAMD 2000+? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  13. קניתי זלמן 900 היום וניסיתי להתקין אותו אבל אני לא מוצא איפה אני יכול לחבר אותו.. יש לי 3 מקומות שמתאימים אבל כולם תפוסים.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  14. באשכול הזה רשום שעובדים על איזה ביוס שיעלה את מתח הליבה של הכרטיס בשבי יכולת OC ובה יותר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352271.80 יש לכםמושג מתי יוצא הביוס הזה כי אני די מפחד לעלות מתח ב VMODE אני מעדיף פשוט לעדכן ביוס כי אני יודע שאין לי בעית קירור בכרטיס 55מעלות במאמץ 700/2600 אם קירור של AC ומישכה MX - 2

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  15. היי ;D יש לי פנטיום 3 866 מגה הרץ זיכרון 256 SDRAM של קינגסטון ולוח אם של גיגה בייט אני רוצה להמהיר את המעבד קצת... וראיתי שההיטסינק הכי נורמלי לפנטיום 3 סוקט 370 זה הגולדן אורב.... בכמה זה יוריד לי את חום המעבד ? הוא עכשיו במאמץ שיא על 53 מעלות מקסימום וגם אין לי בכלל משחה טרמית על המעבד! אז אני שואל אם זה גולדן אורב טוב : אם הוא מקרר טוב , אם הוא מוציא הרבה רעש (לפי טרמלטייק רק 26 דציבלים זה ממש ממש מעט...) וכו' וכו'... כמו כן אני אשמח לדעת על עוד היטסינקים לסוקט 370 וגם הסברים למה הם טובים.... הגולדן אורב גם לא עולה הרבה ככה שזה עוד סיבה טובה... וגם תגידו לי לכמה אני יגיע עם הOC הזה... עריכה עזבו את הגולדן אורב תענו לי על הוולקנו 7 ששאלתי עליו בתגובה ה…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

כרגע ראיתי ב ASUS PROBE שמהירות המעבד שלי היא 2000 ואילו המחהירות המקסימלית היא 2400 מה זה אומר ? לא עשית OC ולא שיניתי שום הגדרה במעבד עדיין ;D. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר או להסביר לי בעצמו את כל המושגים של ה OC כי בחיפוש לא מצאתי ולא במדריך באתר

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by Liquid,

אני צריך מאוורר 80 מ"מ לקידמת המארז שלי .. ובגלל שאני מתכוון לשים שם רק 1, אני צריך אחד שידחוף הרבה הרבה אוויר במינימום רעש. תקציב - בערך 80 ש"ח. אז מה כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OR007,

הזכרונות זה SDRAM 133 . בביוס הם מוגדרים לי כ- SDRAM 10NS לפי דעתכם כדאי לי להוריד את זה ? ואם כן לכמה ? 8NS ? MEDIUM ? TURBO ? וכו' וכו'... אל תגידו רק אם לשנות או לא לשנות תסבירו לי בבקשה מה יכולות ליהות ההשלכות של השינויים וכו'... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. שלום, יש לי קירור V1 למעבד, וכתוב שבמהירות הכי נמוכה הוא אמור לתת 1300 rpm, ובפועל בדקתי ויש רק 600, ובמקסימום מהירות אמור לתת 2000 סיבובים בדקה ונותן רק 1100.. מה עושים? אשמח לעזרה,תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2007 בשעה 15:01:11 עברו יותר מ24 שעות,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by asilic,

אני רוצה להשקיט את המאווררים שלי וראיתי את ההארדקנו 7 שמשמש גם כפאן באס מחירו יחסית זול ושאלתי היא: האם ניתן לחבר 4 מאווררים לפאן באס של ההארדקנו 7? אם כן איך זה מתבצע? והייתם ממליצים למשהו שרוצה פאן באס לקנות את ההארדקנו 7? או שעדיף לי לקנות ב 50 שקל שולט מהירויות על 2 מאווררים?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. מה לפי דעתכם הכי יתאים לההמהרה בהתחשב בעובדה שאני לא פותח בינתים מכפלה amd 1600 1700 2000? 2100?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. ידידותי הכוונה לאוברקלוק כמו כזה שנעשה בRivaTuner לכרטיסי מסך...

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  23. ברצוני להגיע למקסימום שבאוברקלוק אבל אני לא יודע איך. המהירויות המקורויות של הכרטיס הם: ליבה 175 זכרון 150 העלתי את הכרטיס ל: ליבה 190 זכרון 170 מישהו יכול להדריך אותי איך להגיע למקסימום אוברקלוק? איך להרוויח הכי הרבה ביצועים? יש לזכור שאני לא משתמש בשום קירור מיוחד זאת התוצאה שלי ב3DMARK לאחר האוברקלוק: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5451963

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אני צריך את הנסיון שלכם כדי לדעת.. פשוט זה ה-OC הראשון שלי. יש לי מחשב חלש: STOCK COOLING: P4 2.8 PRESSCOT GA-8S655FX זכרונות ג'נריים עלובים אין לי מושג איך קוראים להם (512 MB) ספק כוח ג'נרי שגם אין לי מושג כמה W הוא מספק כי לא כתוב עליו רק כתוב 230 V 80 MM שנלחם להמשיך לסתובב חחח.. (מארז ג'נרי עם מאוורר אחד מאחורה) בנוחה המעבד בערך 47-52 מעלות. (זה כל שניה משתנה) 1.3 V כדי בכלל לגעת בו? או שאפשר לסחוט איזה 100MHZ? (אולי.. להגיע ל-3 :) בטח תגידו שלא כדי לגעת בו, אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להעלות קצת.. (אגב כדי בביוס או עם ET4?) צירפתי כמה תמונות להוספת מידע על המעבד והזכרונות: http://img355.imageshack.us/img355/7407/untitleddy8.jpg http://img355.imageshack.u…

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  25. איזה מאוורר יקרר לי את המעבד טוב יותר SMART FAN 2 "COOL MOD" או דלתה 80 מ"מ שמקבלים עם ההיט סינק של טרמל רייט? איזה יותר שקט?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים