עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HitmanW,

עשיתי OC למעבד שלי (במפרט בצד) מ2000MHZ ל2400MHZ (באס 240, מכפלה 10). אחרי זה כשהפעלתי ת'מחשב והוא נכנס לוינדוס אתחילו כל מיני בעיות כגון וינדוס משנה סקינים, תוכנות לא נדלקות וכד'... אבל הטמפ' עדיין בכלל לא גבוהה. תמיד OC גורם לאפקטים כאלה או שפשוט שכחתי לעשות משהו? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Quickly,

לא מזמן רכשתי מחשב חדש ב 6000 ש"ח עם המחשב קניתי אתה הכרטיס asus eaX800XL pci expres 256mb רציתי לדעת האם זה מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס בכמה אחוז אני צפוי לשפר אותו ואיזה קירור אני צריך (נכון לעכשיו הוא עומד על 51 מעלות במנוחה) וכמה זה צריך לעלות עוד על המחשב זכרונות PQI 512x2 dual AMD64 3000+ venice (@2ghz) MSI neoforce 4 HEC400 קירור דיי רגיל ופשוט מארז קומפיוקייז

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  3. שלום! E6400@3200 כמה מתח כדאי? אני נסיתי לעבוד על 1.55 אבל המחשב נכבה לי כבר לילה שני ...כלומר אני קם בבוקר והמחשב כבוי...אני חושד שזה הלוח ASUS P532E מכבה את המחשב כי המעבד מגיע למעלות לא רצויות....עכשיו הורדתי קצת את המתח הורדתי ל 1.4 בביוס.. ועוד משהו מוזר...נראה כאילו ב ASUS המעלות הרבה יותר גבוהות במעבד מאשר בלוח הקודם DS3PD של גיגהבייט יש סיבה לכך?

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by יואב גולדהורן,

טוב התקנתי את הזכרונות החדשים (4GB של GSKILL במהירות 1066, אבל עשיתי DOWNCLOCK ל-800 כי הלוח אם שלי מעפאן). עד שיגיע ה-WIN7 ULTIMATE אני רוצה להתנסות קצת ב-OC. כמו שניתן לראות במפרט שלי, המערכת מקוררת כמו שצריך! המערכת בסטוק, המעבד על 2.4 והכרטיס על 600/1500/900. הנה תמונה של מבחן ה-3DMARK: http://img689.imageshack.us/i/orbworldofperformance12.jpg/ יש לציין כי מתוך סקרנות הרצתי את ה-DEMO פעם אחת לפני שהתחלתי את המבחן, לא בטוח איך זה השפיע על המערכת. משום מה היו שני מבחנים שרצו מ-מ-ש לאט, כאילו במקסימום 2 FPS. זה נורמאלי? כי הם לא היו ממש מפורטים גראפית בהשוואה לכל האחרים שתמיד רצו חלק. השאיפה היא להגיע ל-3.2 במעבד, על הכרטיס אני לא סגור לאן אני אמור להגיע, אבל זה יהיה המק…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עכשיו הגיע לידי כמה פלטות של פרספקס שקוף בעובי 10 מ"מ, ומן הסתם אני חייב לעשות איתו משהו. אולי יש לכם רעיונות טובים? חשבתי להחליף את החלון שיש לי עכשיו ולעשות עליו חריטה ממש עמוקה ( 7 מ"מ) ולהעיר בצדדים אם הרבה לדים כך שהשבירה של האור תיהיה ממש חזקה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי אחד של samsung 2700 256MB DDR ואחד של GEIL256MB 3200DDR ערכתי והוספתי... מעבד axp2400 לוח epox8rda+

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by nahum8,

חבר'ה, השאלה בכותרת. כרגע במאמץ מלא עם PRIME95 אני עומד על ~72 מעלות למעבד, ולליבות בין 80-92 מעלות. מוגזם מאוד הייתי אומר. קרור MUGEN II בכל אופן, נתונים מרשימים נכון לעכשיו. 4.2GHZ למעבד על 1.4V~

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם, אני אחרי שדרוג המחשב, היה ברשותי גוף קירור מאוד גדול Mugen II. פרקתי אותו וכרגע אני נמצא סטוק (מקורי לחלוטין) אני מעוניין עדיין לעשות OC לכן אני רוצה לשדרג את הגוף המקורי. קבלתי הצעות מאחד מנהלי הפורום לגופי הקירור של KATANA / Freezer והתרשמתי דיי לטובה. סה"כ הם לא יתנו לי OC גבוה כמו של הMugen אבל עדיין ייתנו משהו. מטרת האשכול הוא עזרה לבחירת הגוף המתאים. דרישות: 1: עד כמה שיותר שקט לפחות כמו הזאלמן 9500. למה? כי אני יושן בערך 1.20 מטר מהמחשב (לכן זה חשוב שיהיה פחות או יותר כמו הזאלמן שאיתו כן הצלחתי לישון.) 2: גוף קירור יחסית קטן, לא במשקל כבד ובגודל המטורף של הMugen אחרת לא עשיתי כאן כלום. 3: שיתן לי תוצאות OC טובות עד כמה שאפשר לבקש מהגופים ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by jean-paul,

שלום, יש לי מחשב מבוסס סוקט 478 מעבד 3.0 לוח אם p4s800 של אסוס. מאתמול המחשב שלי נכבה לי ובבדיקה שלי מול הביוס מתברר שהטמפ' מגיע עד ל 95 מעלות צלסיוס. המאוור נראה עובד תקין משהו כמו 3400 סיבובים לדקה. האם זה הסוף של המאוור האם כדי לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ברק2000,

כותרת. הטמפ' הן במנוחה. לוח אם- msi g31m [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by freakagnux,

Mainboard : Gigabyte EX38-DS4 Processor : Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2500 MHz Video Card : ATI Technologies Inc Radeon HD 3870 Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) מקרר למעבד SYCHE NINJA מארז ANTEC sonata 3 שהרכבתי עוד מאוורר של 120 על איפה שיש את הHD'ס יש לי שלושה. תראו את הטמפרטורות זה הגיוני הכמויות האלה של המספר 50+? זה מאוד מדכא אותי... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  12. הרצתי TAT לכמה דק' והמעלות הגיעו ל 63-62~, זה הגיוני? אני עם קירור סטוק, כמה רעש הוא עושה שיהיה בריא. בחנות אמרו לי שמרחו לי למעבד AS5. הוא יחזיק OC אם בסטוק הוא מגיע למעלות האלה? גם אני רוצה לקנות או AC: Freezer 7 / Scythe Infinity, הם יורידו את המעלות בצורה משמועתית, והם לא יעשו רעש במהירויות גבוהות? כמו שאמרתי, זה עם E6600. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

אז ככה קניתי את ה ALX 800 (יותר נכון קנו לי) והוא נראה ממש חמוד הוא ממש קטן!!!!! יותר קטן ההטסינק של spire הוא מאוד קטן... אז ככה עוד לא חיברתי אותו... ואני יודיע לכם עוד בהמשך איך הוא מקרר והכל. (איתו קניתי את ה vantec spectum UV 80mm )

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, יש לי את מחשב נייד : HP Pavilion dv6-3125ej XR528EA כבר קרוב ל4 שנים. בחצי השנה האחרונה הוא התחיל ממש להתחמם, קניתי לו משטח קירור אבל זה בכל זאת לא עובר. מישהו יודע אם יש פתרון? ועוד דבר איך בודקים מה הטמפרטורה של המחשב?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, ברשותי מארז Compucase 6A21 עם ספק HEC 400W בחרתי במארז הזה על פני ה 6A19 כי הוא נראה קצת יותר טוב לטעמי וגם קיבלתי אותו עם ספק 400W במקום ה 300W של ה 6A19 ובאותו מחיר. המארז כולל במקור שני מאוררים של 120mm . אני חושב שהמאווררים מייצרים יותר מידי רעש כי זה רעש שלא ניתן להתעלם ממנו ואין לי שום מאווררים אחרים לא ב M.B ולא על ה 6600GT קראתי כאן בכמה מקומות שה 6A19 יותר שקט מה 6A21, האם זה נכון? והגיוני? איזה מאווררי מארז 120mm שקטים ניתן להרכיב במקום? בחיפושי ראיתי שרוב המאווררים עם CFM גבוה (50-75CFM) מיצרים רעש די גדול 32-35DBa ואילו השקטים יותר מיצרים CFM נמוך שלא בטוח מספיק לאוורור נאות.

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by tomer87,

אני מתכוון לקנות את הקירור הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 והשאלה שלי להיום (ויכול להיות שהיא קצת דיבילית ותעצבן פה כמה אנשים אבל אני חייב לשאול אותה !!!) : במאפיינים שהסתכלתי באתר החברה כתוב שהוא מתאים לP4 3.2 ומעלה. עכשיו האם זה יכול להתאים גם,נגיד, למעבד מומהר שיש לי במחשב עכשיו??? המעבד הוא 2.6c מומהר ל3.2. מה אתם אומרים??? תומר בכר

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  17. ככה זה נראה כרגע - CPU : Intel P4 2.6 GHz HT 512 800Mhz Socket 478 Motherboard : Asus P4P800 Memory : 2 * Corsair DDR-Ram 512MB 3200 CAS2 לפי pch.co.il, הסכום של שלושתם הוא בערך 3500 בהנחה שמתוכנן אוברקלוק לא קטן (אם אני אצליח להגיע ל3.5+ אני אהיה יותר ממסופק, למרות שאני לא בטוח עד כמה זה ריאלי), יש איזושהן הצעות לשינויים ? נאמר בטווח סטיה של עד 150-200 שקל מעלה חשבתי אולי לרדת ל2.4 ולקחת שני סטיקים של קורסאיר 3500 או גייל אולטרא פלאטיניום 3500 עוד מחשבה היא אולי להחליף ללוח קצת יותר ידידותי לאוברקלוקר, משהו כדוגמת אביט כלשהו (IS7 ?) אני די מעדיף להשאר עם אינטל דבר שני, מה בערך רמת הקירור שאני נזקק לה בשביל כזה אוברקלוק ? קירור אורגינלי של המעבד + 2 מאוררי 120 יספיקו פחות…

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by KoM,

בעיקר לשקט מקסימאלי מוחלט ואולי ל-OC קטן... יהיה בתוך P182, עם I5...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bah10,

הזמנתי את הלוח של ASUS P4T 533 וניתן לחבר אליו את הIPANEL כיוון שללוח יש תמיכה בזה. השאלה שלי מה עדיף IPANEL או כבר לקנות DIGIDOC 5? ???

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  20. http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=59

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. פתחתי את המחשב כי הכרטיס מסך שלי הגיע ל110 מעלות במאמץ ופתאום גיליתי שהכרטיס מכוסה אבק ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד לי על 46 רגיל ו78 מאמץ עשיתי לו OC ועכשיו הוא עובד על 53 ו90 במאמץ קיבלתי 3674 ב3DMARK05 זה טוב? יש לי GF6600GT

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה ועל מה שמים את זה? (זה מתאים רק למאווררי קופר אורב או גם לVOLCANO למיניהם?)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ccc,

???

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

בחודשים האחרונים כשאני משחק במחשב אני רואה כל מיני ארטיפקטים שמופיעים בזמן המשחק ופעולת אלט טאב וחזרה למשחק מבטלת אותם לכמה דקות וחוזר חלילה יש לכרטיס גוף קירור דק מאוד ועליו מאוורר המאוורר עובד אך אין קירור לזכרונות אם אני אדביק על הזכרונות RAM SINKS זה ישפר לי את המצב והארטיפקטים יעלמו? מותקנים לי דרייברים מעודכנים והכל עובד בסדר הבעיה היא רק במשחקים

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה השבוע קבלתי את המחשב החדש שלי ראו מפרט עכשיו מה שמציק לי זה ..הטמפ' .. בדקתי ב- 3 תוכנות EVEREST ULTIMATE SPEEDFAN EASY TUNE 5 של הלוח ג'יגהביט . כל תוכנה מראה לי טמפ' אחרות ולא דייקניות מה שכן , EASY TUNE 5 מראה לי אותם טמפ' כמו בביוס ושאר התוכנות אחרת .. תמונות : אוורסט+איזי טיונר 5 וזה מהביוס עכשיו רציתי לדעת האם הביוס מראה נכון או האוורסט תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.