עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לא איכפת לי לעשות איזה מוד או משהו שיפתח תעזרו בבקשה תודה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. Started by AtomiX,

ככה בביוס הורדתי את ה HT ל 4x את הבאס העלתי ל 245 המתח עלה משום מה.. מסוכן??? טמפ במנוחה 35 במאמץ 43 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by itayalter,

יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA שיושב במארז BACH VX עם 6 מאווררים , ובתוכנת EVEREST הוא כותב לי שהNORTH BRIDGE ב 57 מעלות במנוחה , והגשר השני ב 50 מעלות , אז קודם כל מי זה מי ? איך אני מזהה בין שניהם ? דבר שני איך אני מקרר אותם שיש מעיין קירור בילנדאין על הלוח ? למישהו יש פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. הפנל של חברת Enermax ויש לי 2 חיישנים שמחוברים אני רוצה לחבר אחד למעבד אבל איך <? למי יש תמונות משהו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by SinfuL-,

קניתי את המחשב הבא E6600 8800gts oc2 320mb 2gb g.skill 80mhz HK Asus P5B אני רוצה להגיע ל3GHZ בלי להעלות מתחים.. כן זה אפשרי עכשיו אני צריך לשים יחס זכרונות על 1:1 ולהעלות באס ל333 חישפתי בכל הביוס איפה אני יכול לשנות יחס ולא מצאתי עזרה?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  6. מחיר עד 200 שקל . שיהיה שקט. בתיכנון אוברקלוק קטן. מצב מנוחה המעבד מגיע ל 52 מעלות

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  7. אני מעונין לקנות קירור למעבד E6300 ואני לא רוצה סתם "להתפשר" על נינג'ה כשתהיה אפשרות לקירור חזק יותר בזמן הקרוב.. למישהו יש מידע כל שהוא על זמינות של הקירורים האלה? לפי מה שקראתי בXS אין זמינות שלהם אפילו בארה"ב אז זה אומר שכדאי לוותר? תודה מראש!

8. Started by nuctornal wisdom,

קניתי היום TT Extreme Spirit II, בגלל שהצ'יפסט היה חם מידי. שמח וטוב לבב חזרתי הביתה וחיברתי אותו (הוצאתי את הלוח והכול, השתמשתי במשחה הטרמית שבאה עם הES2) הפעלתי את המחשב, מיד נכנסתי לאוורסט לראות טמפרטורות, וחשכו עיני, אין שינוי בטמפרטורה. היתה 49 ונשארה 49. בדקתי שהמאורר עובד ולא סתם מאיר, הוא עובד. חשבתי ששחכתי לחבר את שאר המאוררים, אבל הם עובדים.

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by eyaloz,

מרוב מאווררים וביקורות הלכתי לאיבוד, אני זקוק לייעוץ. אני מעוניין לרכוש מאוורר בסביבות ה-200 - 250 שקלים ודיי התלהבתי מהביג טייפון של Thermaltake, השאלה שלי היא האם לדעתכם זה המאוורר בעל היחס מחיר/ביצועים הכי טוב או שיש מאוורר אחר שיותר משתלם ממנו, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. גם אם יש מאוורר שעולה טיפה יותר אבל ממש שווה מבחינת ביצועים אשמח לשמוע עליו. עריכה: שכחתי לרשום שיש לי מעבד Athlon 64 X2 5200 Socket AM2

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by emberl,

מחפש המלצה למאוורר שקט עבור מעבד AMD-2350 למארז low-profile. המחשב משמש כ-HTPC

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by FordF13,

קניתי מחשב והמארז גנרי והיה שם מאוורר 8 פשוט ללא מותג השאלה היא כזאת : כמה באמת המאווררים האלה יעילים או שזה סתם גאדגט שיווקי ? מאוורר חזק בדרך כלל הוא 4W עם 70 - 80 CFM אבל בפועל אם שמים את היד במרחק סביר מהמאוורר שהוא פועל בקושי מרגישים אויר , מאוורר של בית זה 40 - 50 W הכי פשוט . אני לא מדבר על המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך רק על הדפנות של המארז , התקנתי 3 מאווררים החלפתי את ה 8 הגנריק שמתי TT במקומו 8 ( מוציא אויר ביחד עם המאוורר של הספק כח ) , ושמתי עוד 2 על הצד של המארז שמכניסים אויר 12X2 אחד 12 של TT ואחד 12 של חברה אוסטרית מותג שכחתי את שמה חברה מעולה ושומעים " רעש " אבל אין הבדל בביוס " טמפרטורה כללית " כאילו זה סתם אפילו התקנתי מאוורר TT לכונן הקשיח זה סתם בא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by composite,

קודם כל חג שמח, ושבת שלום... אז ככה, בכל הביקורות שקראתי על המוצר הנ''ל (Arctic Cooling VGA Slincer - סינק לכ''מ), הבנתי ששיוף החלק התחתון של הכרטיס יכול להביא תוספת משמעותית של ביצועים. אז... למה מתכוונים שאומרים "שיוף הסינק"? ואיך עושים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב מבחינת עלות/ביצועים אם יש משהו מוכר כזה שכולם ממליצים אדרבא..

15. בנתיים הורדתי קצת את האוברקלוק בתקופת הקיץ,וגם כי אני לא רוצה להוריד מהחיים של המעבד,אבל רק עכשיו שמתי לב שבמקום שהזכרון יעלה מ200 ומעלה (הוא 400MHZ) הוא יורד,ללא האוברקלוק הוא עובד ב150 MHZ,למה? הנה תמונה שקצת תסביר יותר למה אני מתכוון: עוד משהו,הזיכרונות המצויינים של הPDP שלי,הצלחתי להגיע איתם מ2.5-3-3-8 ל2.5-3-3-5 באובר קלוק! ועברתי איתם בדיקה של הMEMTEST והם עובדים מעולה,יכול להיות שזה מה שקשור לעובדה שהם עובדים בפחות MHZ? ודבר קטנטן אחרון,הPAT הזה שמופעל,איך מכבים אותו? תודה רבה לעונים :-*

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  16. קיבלתי היום SP94 ומאוורר אנמקס 92 מילימטר ;D. יש לי מעבד 2.6 וראם giel LL pc3500. המעבד עכשיו על 2.8 והראם כבר לא ממש יציב (הוא על 2-5.3.3.8 יציב) ומתח של 2.7 לראם ו1.65 למעבד. כמה מתח אפשר לתת למעבד ולראם בגדר הבטוח? ולמה הראם לא יציב במהירות כזאת? הוא 433 ואני עכשיו על באס של 866 (שזה בדיוק 433 לראם) אז מה לעשות עכשיו?

17. יש לי: ABIT NF7 AMD ATHALON XP 2500 512MB PC3200 (2X256MB) MIDIATX JNC H7650 BOND בהתחלה היה לי רק מאוורר 80MM על הגג, 80MM מאחורה מוציא וזהו. עכשיו אתמול אבא שלי ואני עשינו קצת מודינג במארז: מיקמנו מאוורר 120MM על הגג (הוספנו חורים בשבילו וכו') מאוורר 80MM מקדימה מכניס מאוורר 80MM מאחורה מוציא מאוורר 120MM על הדלת בערך מול המעבד מכניס עכשיו, לפני כל זה טמפ' המעבד הייתה בערך 42 במנוחה, אבל אחרי שהוספתי את המאווררים הטמפ' נשארה אותו הדבר ואפילו עלתה במעלה אחת או שתיים. עכשיו, בקשר לחוטים במארז אז עיגלתי אותם והכנסתי את כבלי הספק כוח ב-"SLEEVING" (לא ממש SLEEVING, פשוט צינורות מפלסטיק שמאוד דומים ל-SLEEVING, קצת רחבים יותר). בכל זאת החוטים קצת מבולגנים, אבל רק קצת (לא משהו …

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  18. שלום לכולם. בשעה טובה קניתי את hardcano 9 של Tt. לקח לי שעות להתקיו אותו ואת הALX800 החדש שלי, אבל סיימתי! שאלה אחת לי, יש חיישן כזה קטן וממש דק ששייך לפאן באס מה לעשות איתו? בזיגזג המליצו לי סתם לשים אותו במארז שיתן לי את הטמפ' של המארז. אבל זה לא ממש נראה לי שבשביל זה הוא קיים.

19. Started by ras81,

שלום איך עובד הWATER INDICATOR? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0009waterLabelIndicator/cl-w0009.htm או ליתר דיוק, אם יש לי מערכת פסיבית עם 3 ליטר מים, זה יוכל להראות מתי חסרים מים או שזה רק למערכות עם מיכל קטן יותר, ששם כל חסך רואים? תודה

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  20. Started by ilan_td,

היי שמתי לב שבמצב רגיל (גלישה באינטרנט) המעבד מגיע לטמפרטורה של כ-48 מעלות לכל הפחות כשאני משחק זה עובר את ה70 מעלות וכשהרצתי עכשיו את תוכנת הבדיקה prime 95 הוא הגיע מהר מאוד ל 100 מעלות אז סגרתי את התוכנה מהר מישהו יכול להגיד לי מה טווח הטמפרטורות שצריך להיות לפי המלצת intel ואם מצב זה הוא לא תקין תודה מעבד-i7920 לוח גיגהבייט ex58-ud3r

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by BuNKeR,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי (1900XT) המאוורר שלו(ZALMAN משהו כבר לא זוכר איזה דגם שמתי) זורק את האוויר החם כלפי תחתית המארז ושם אין אף מאוורר שיפלוט אותו החוצה ראיתי את זה ‏PCI Slot Blue Led Fan A2426‎ נראה לי פתרון מעולה לבעיה שלי מישהו מכיר את המאוורר הזה משתמש בו ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. אהלן....... יש לאחי מיניבר שהוא לא בדיקו זקוק לו ונראה לי שעם קצת שכנוע אני אוכל לקחת את המיניבר ולעשות לו טיפה מודינג ולהכניס לתוכו מחשב......... כמובן שהמעבד והכרטיס מסך ישרדו בטמפ' נמוכה של מיניבר אבל האם בכלל חומרה כמו הארדיסקים וסידירומים ישרדו בטמפ' נמוכה? והאם יכול להיות שיהיה לח מדי וזה יצור קצר וישרוף את כל העניין?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  23. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LHD-V06-UK&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם זה ישמור על אורך החיים של הכונן הקשיח? למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  24. ישלי מעבד E6400 של אינטל יש לי קירור ninja plus rev b ספק HEC 550 זיכרון OCZ CL4-4-4-12 כפול 4 הכוונה שיש לי 4 גיגה ביחידות של 1 לוח אם MSI PLATinum 975x ניסיתי לעלות FSB מ 266 ל 333 כי אמרו לי שאני צריך OC למעבד כדיי שלא יגביל לי את הכוח של הקרוס פייר של ה4850 .. (אני מתכנן להביא עוד כרטיס ולעשות קרוס פיי) עכשיו ישר אחרי שאישרתי את ה333 FSB המחשב נכבה ולא פעל איזה 5 דקות ואז פעל ורשם אזהרה שההגדרות ששמתי לא טובות משהו בלה בלה בלה.. איך אני יכול לעשות OC יציב להגיע לפחות ל3GHZ ..? ג ;D ???

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by zzrxox,

אני כרגע על 3.2 יחס של 1:1 עם הזכרונות FSB של 400,ניסיתי לעלות ל - 440 ,העלתי מתחים למעבד ( 1.465 ) ולזכרונות ( 2.15 ) ואת התזמונים שיניתי ל - 5-5-5-15 ולא מצליח לעשות POST .

• 2 תגובות
    • 410 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.