אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בדקתי עם כמה תוכנות איזה מעבד קבלתי והמעבד שברשותי לפי מה שהתוכנות מציגות הוא AXP1800 0.13MICRON Thoroughbred-B, דבר ראשון אני רוצה לשאול אם קיים באמת AXP1800 שהוא Tbred-B, או שיכול להיות שזו טעות של התוכנה? והדבר השני שרציתי לדעת אם יש מצב לעשות אוברקלוק טוב למעבד הזה עם לוח GIGABYTE GA-7VAX? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם חשבתי לבנות קירור מיים אך הגעתי למסקנה שהחלקים שצריך אותם כמו הראדיטור והוואטר בלוק אם לא מוצאים אותם אז צריכים לקנות אותם ואז זה כבר לא משתלם. מצאתי מערכת מיים דיי זולה 490 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם עליה .. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm השאלה היא מה יותר יקרר ויתן ביצועים המערכת הנ"ל או XP 120 +מאורר 120 טוב.. אשמח לשמוע הצעות למערכות קירור מיים אחרות או מערכות קירור אוויר אחרות במידה ויצא שעדיף אויר.. תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כרגע יש לי בעיה שמחשב מאתחל את עצמו עקב טמפ מעבד גבוהה .. הכל התחיל כשמד של אינטל הצביע על טמפרטורה של 88 מעלות וניגשתי לבדוק את הבעיה שהתבררה כרגל שבורה במאוורר בכל מקרה הבעיה תוקנה אך המחשב עדיין מאתחל את עצמו ומציג טמפ מעבד של קרוב ל 170 ... יכול להיות שניקוי של המשחה הטרמית והחלפתה יפתרו את הבעיה או שמדובר בבעיה אחרת ??
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. שאלה פשוטה בבקשה. יש לי את המפרט הבא : Itel 2.8c Asus p4p800 2X512 400DDR Radeon 9600 Pro. שני מאוורים פשוטים בתוך המחשב. בבדיקה ב AIDA 32 המחשב הראה טמפ' קבועה של 44 מעלות על הלוח אם וכ 36 - 45 מעלות על המעבד. שאלתי היא, מהי טמפרטורה נורמלית למחשב כזה ? והאם אני צריך קירור מוסף למחשב. תודה מראש. תומר.
-
- 11 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ברשותי לוח מסוג: Albatron KX18DS Pro II יש לציין שבלוח לא קיים 4 חורים סביב המעבד דבר שמקשה על בחירת קירור כרגע ברשותי Volcano 12 שכבר לא עושה את העבודה שלו באוברקלוק הקירור מיועד ל-Socket A אז בבקשה חברה עזרו לי למצוא את הקירור המתאים. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אין לי שום אופציות בלוח, וגם אין ג'מפרים. וכיצד ניתן לדעת כמה V הכרטיס מקבל? (עם איזו תוכנה?) לוח ASUS P4S533 AGP GF2 TI
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לאחרונה זכיתי במערכת קירור למעבד Cooler Master HYPER 212 בהגרלה שהיתה פה באתר (מתנת TMS) לאיזה מארז הוא מתאים? חשבתי על: CoolerMaster CM 690 או ANTEC Three Hundred ATX Mid Tower Gamer או כל מארז אחר, אני לא עובר את ה 350 שקל למארז, אין משמעות ליופי חיצוני, רק לאיכות טובה (קירור ונוחות) יש לציין שיש לי איזה 4 מאווררים ממחשבים קודמים שאני יכול לשים, זה יוזיל את עלות המארז וזה חשוב לי מאוד. עדיפות למארז עם 4 מקומות לכוננים אופטיים (בא לי להכניס שם כוננים שנשארו לי ממחשבים קודמים... ;D) (דרך אגב היתה לי התלבטות לאיזה פורום להכניס את השאלה,אוברקלוקינג וקירור או מארזים וספקי כח)
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. אתחיל ממפרט המערכת ומצבה: AMD Athlon Tbird 1400Mhz 256MB RAM PC133, ג'נרי. GigaByte 7ZX-h (תמיכה ב FSB של 100 ו 133, זיכרונות SDRAM PC100/133) מארז Aopen KF45A. מאוורר אחד, למטה. http://www.aopen.com/products/housing/kf45a.htm כרטיס רשת של גיניוס GF2 MX400, power color ( ) כרטיס טלוויזה של לייף וויו... ועוד כוננים, אין לי כח לפרט. הHSF הוא של Spire. נראה לי זה:http://www.spire-coolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=74 (לא בטוח, כי לא כתוב עליו דגם או משהו כזה). על הלוח הצפוני אין איוורור אקטיבי. טמפרטורת המעבד במאמץ גבוהה מאוד. בסביבות ה 65- 70..... במצב "רגיל" או מאמץ מואט סביב ה 55-60... אם יש תהיות- המחשב יציב מאוד. יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני על F…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי AMD 1700 ולידטק K7NCRG-PRO וזכרון GAIL 333 איך אני יכול להעלות את ה FSB והמהירות של המעבד ? כרגע הוא עובד ב 2004 MGH ובה 166 וטמפ המעבד 38 והלוח 32.
-
- 11 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב לפני בערך חצי שנה לפני כמה זמן הוא שאל אותי על עניין הקירור של המחשב שלו למה הדיסקים שהוא מוציא מהמחשב רותחים אז ביקשתי ממנו להראות לי איזה קירור יש לו ו.. כמו שאתם רואים בתמונה זה כל המערכת קירור שלו!!! הספק מכניס אויר (שכבר חם מהפעולה של הספק) למחשב ועל המעבד יש היטסינק בלי מאוורר והאויר (החם) מהספק אמור לקרר את ההיטסינק וחוץ מזה אין יותר מאוררים בכל המארז (שיטת קירור הכי שקטה שיש) מחכה לתגובות חחחחחח ;D
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. הזמנתי מערכת חדשה בעיקר לגיימינג עם מארז cosmos s. המארז מגיע עם שלושה מאווררי 120Mm reference ואחד של 200Mm ויש לו מקום לעוד שלושה מאווררים. הלכתי והזמנתי שלושה מאווררי Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba (אלה המאווררים הכי טובים באותה חנות) ובנוסף את בקר המאווררים Nzxt sentry 2 שיכול לשלוט על עד חמישה מאווררים, מכיבוי מלא עד מהירות מקסימלית של המאוורר (כל אחד לפי עוצמתו כמובן) ככה לפחות אני הבנתי. השאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לשנות את ההזמנה ל-Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba? מכיוון שבסופו של דבר חשוב לי השקט בלילה וכשהולכים לישון. או שזה לא משנה, כי כמו שאני מניח אני יכול הפעיל את גרסאת ה-1900rpm באיזו מהירות שאני רוצה והוא יתן את אותם …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או שיש משהו יותר טוב? אני רוצה לשים עליו אנרמקס 92 מ"מ
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע התחדשתי במחשב הנ"ל לוח Asus p5b deluxe זכרון Geil ultra dual 1gb 800mhz מעבד Inte Duo core 6400 2.18 קירור Big typhoon כ.מסך Leadteak 7600GT Extreme ספק Enermax liberty 400 מארז Soprano vb1000sws מצ"ב שני צילומים מ CPUZ שמראים שהזיכרון עובד על 333mhz,מדוע ובכלל אני מעוניין להפיק מהמחשב יותר ממה שהוא נותן לי היום, אני דיי חדש בנושא של OC,אני ראיתי שיש באתר מדריכים כתובים בנושא,אך אשמח לקבל המלצות מה כדאי לבצע לפי המפרט שלי ואיך אני גורם לזיכרון לעבוד לפחות במהירות האמיתית שלו. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קירור יהיה עדיף בשביל אוברקלוק ל - X1800GTO ? 1) אפשרות ראשונה : ה - Arctic Cooling Accelero X2 . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920 2) אפשרות שנייה : ה - Zalman Vga Cooler VF900-Cu . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 הערה: חשובה לי יותר היעילות של גוף הקירור מאשר השקט.
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה של 667MHZ. אז ככה עשיתי אוברלוק קטן והגעתי לבאס של 276 ואז כשאני מנסה לעלות את הבאס ל279 אז אני נתקל בבעיה- כשהמחשב טוען את ויסטה הוא עושה ריסט ישר. אז ככה אני השתמשתי במדריך באתר הזה אבל ביינתם לא נגעתי במהירות הזכרונות ובמתח. זה מה שמופיע לי בביוס איפה שאני מעלה את הבאס: C.I.A.2 -DISABLED CPU HOST FREQUENCY 276 PCI EXPRESS 100mhz? השארתי אותו קבוע כמו שנכתב במדריך. SYSTEM MEMORY MULTIPLIER[AUTO] MEMORY FREQUENCY 698 ?אני לא נגעתי בזה , ככה זה היה מהתחלה. cpu voltage 1.325. מקווה שתעזרו לי במה אני צריך לעשות כדי להמשיך עם האובר קלוק.תודה לעוזרים. ואל תשכחו שגם אתם הייתם פעם נובים אז בבקשה עזרה.
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 לוח אם של חברת MSI עכשיו השתמשתי ב2 תוכנות לבדיקת החום והוא מראה לי שהCPU הוא בחום של CPU 82°C ובמצב שהוא לא עושה פועולות מצב רגוע הוא יורד ל60 על איזה סוג של קירור אתם ממליצים לי בבקשה? מה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני רציתי לעשות מוד שפשוט אני לוקח את המאז ואת הרזל של המדדים ולמעלה להוציא ולהכין מפרספקט מארז חדש ולקנות מנורות לבפנים שכבר קניתי הקיצר אצתי רציתי להתקשר לזיגזג ולהתיעץ איתם לכן... אמרתי להם את הסיפור ואמרו לי שאם אני הולך להכין מוד כזה אני בטח ממש מקצוען בדברים האלו כי זה ממש קשה רק שמעתי זאת וחרב עולמי!!!(קטע טרגי) (הבנתם כבר שאני לא מבין בזה(המוד הראשון שלי)) לכן שאלתי אם יש דברים אחרים לעשות אז אמרו ללכת ולעשות כאילו לחתוך את המארז ולשים חלון פשוט בחלק שחתכתי (גם פה חרב עולמי) אבא שלי לא מרשה הוא פוחד שזה לא יהיה יפה או שאני יתחרט על זה. עכשיו שאלתי אם ניתן להכין דלת שקופה(חרב עולמי כרגיל) הם אמרו שאין להם את הסוג מארז שלי ושאי אפשר לשים לו ממארז אחר שאני צריך ללכת…
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון במהירות 500 של 2*512 והמחשב מזהה לי אותו כ 400 מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה כ 500 ???? יש לי לוח אם של dfi lanparty וזיכרון OCZ EL GOLD DUAL ומעבד OPTERON 170 מהירות מעבד 2000*2.
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
סום סוף הבנתי שהחשמל הוא זה שהגביל אותי באובר קלוק עכשיו אני מוגבל דרך התוכנה הזאת של נוידיה אובק קלוק עד 2500 מגה הרץ כלומר 250 באס עכשיו אני רוצה להגיע יותר רחוק אבל אין לי מושג איך להוריד את המכפלה עכשיו יש לי עוד שאלה כיצד אני משנה את החשמל דרך הביוס כי יש לי שם אפשרות און פליי וזה עושה לי על 1.55 ומספיק לי רק 1.5 בינתיים אני לא רץ רחוק כי יש לי ספק גרוע שלא יקפוץ המחשב והכל יישרף פה.
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום.... אני רוצה להוסיף עוד מאוורר למחשב שלי עכשיו רציתי לשאול לאן מחברים אותו (לקבלת מתח) לספק לכרטיסים??? ואיך עושים את זה..?? תודה מראש....
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבצע עכשיו ניקיון כולל והחלפה של משחה תרמית למכשיר ה-PS3 המיושן שלי. הבעיה היא שהמערכת בנויה בצורה קצת מוזרה, מה שמקשה בעת הרכבת הגוף קירור בעיקר. הכי טוב שתראו כמה תמונות ותבינו מה קורה... לוח-אם מקדימה: ומאחורה (עם ליבת המעבד וליבת הכ.מסך): ההגוף קירור: בשביל להבין איך הכל מתחבר , עשיתי ניסוי קטן ומרחתי רק על ליבה אחת מבין השתיים שכבה דקה של משחה תרמית והרכבתי (אפשר לראות בתמונות) הרכבתי הכל בחזרה , לחצתי מעט, והרמתי שוב בשביל לראות אם זה נתפס וככה זה נראה: אפשר לראות שאמצע הליבה לא באה במגע עם משטח הקירור. רציתי לשמוע אם יש לכם רעיונות איך לבצע את ההתקנה בצורה טובה. חשבתי אולי למרוח שכבה דקה כמו שמרחתי על המעבד ובנוסף לשים שני פסים ולרא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 1.7 ובעומס הוא קופץ ל 60 מעלות דרך אגב התמפרטורה של הלוח די יציבה 43-46 אה...זה בלי OC
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קירור גז + קירור של זלמן ה9500 הטוב מבין הסדרה האחרונה. בזמנו עם הקירור הרגיל הוא היה במנוחה ככה 40-45 מעלות. לאחר ההתקנה של זלמן הוא ירד ל19-20 מעלות במנוחה. עם הקירור גז הוא 0 עד -4 מעלות... אפשר לעשות אובקלוק? האם קירור הגז יגרום לאדי מים בתוך המחשב? שחלילה יוכלו לגרום לקצר?
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק פלטייר? איך זה עובד? מה זה עושה? מה אני צריך לקנות בשביל מערכת מלאה כזאת?(שתקרר לי גם את המעבד ואת הכרטיס מסך..) ואת הפלטייר הכי טוב!!!חנויות בחול בבקשה לא בארץ... תודה רבה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאוורר כלשהו נשאר על 4500 פלוס מינוס RPM וזה חופר אש ! מישהו יכול להגיד למה זה ככה ? המעלות בסדר גמור..בערך 40 באינטרנט.. אני מפחד שהמחשב יתחיל לעוף !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-