אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
עדיף לי לקנות מחשה טרמית לכרטיס מסך כי הוצאתי את הקירור מבלי למרוח חדשה ? ואין לי עוד מקום לשים מאוורר אז חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6943 זה מאוורר שמתחבר לPCI ולוקח את כל האוויר החם מהכרטיס מסך ומוציא אותו החוצה , איך הוא ? הוא יוריד לי את הטמפ' של הכרטיס מסך ? או שעדיף לא לקנות אותו ולקנות משחה טרמית חדשה MX-3 ?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כרגע עובד על 43 מעלות. מאוורר מולו 120ממ' שמכניס אויר למארז. יש לי גוף קרור גדול, השאלה אם זה יוריד לו בכלל. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למאווררי לדים שיכניסו אוויר טוב, 120 מ"מ צריך מאווררים צבעונים. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה ספק כח מKSP בשם Spire 600W (Silent). כשאני פותח את המחשב ישר אחרי השימוש הספק חם נורא, ממש אי אפשר לגעת בו. מאז שקניתי את הספק כל הרכיבים במארז שלי מתחממים מאוד.. הייתי צריך לקנות קירור נוסף לכרטיס מסך.. ונגיד שאני מכניס דיסק לכונן הDVD שלי, הוא מתחמם.. לפני שקניתי קירור למארז הוא התחמם מאוד, אבל מאוד. עכשיו פשוט מרגישים שהוא יותר חם מהרגיל.. אמרו לי שאם כל הרכיבים מתחממים אז זה בגלל הספק כח.. וזה הגיוני כי גם הספק עצמו לוהט.. אז השאלה היא כזו: האם זו בעייה בחיבורים (חיבור לא נכון או משהו) או שהספק פגום \ גרוע? יש לי זכות לבקש החזר כסף \ החלפה בספק אחר? אם לא, האם יש לי זכות לדרוש פיצויים במקרה שהספק גרם נזק לחומרה שלי? תודה. עריכה: אני לא יודע אם זה הפורום …
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מפרט בצד <----------- טוב עשיתי OC הכל טוב ויפה אני עכשיו על 3.81GHZ העלתי 800MHZ . > תמונה > http://www.siz.co.il/my.php?i=aozlmtlgj5fn.jpg ניסיתי להעלות עוד וזה כבר מתחיל לגמגם.. עושה שגיאות מערכת בוינדוס וכו? לא העלתי עדיין שום מתח לא נגעתי בכלום רק בFSB ... הגמגומים של המחשב שהוא עושה שגיאות וכאלה זה סימן שצריך להתחיל לשחק עם הוולטים וכל זה? אם כן. איפה בביוס אני מעלה את הולטים ולכמה אני מעלה??
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד אינטל E6600? ושל 88GTX יש לי גם גרסת AC3 אז הוא מתחמם יותר אסל מה הטמפ' המומלצת בשבילו? מה לגבי הארדיסק ולוח אם?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קראתי בהודעות של אנשים שיש להם סמארט פאן2 על המעבד עד כמה שידוע לי זה מאורר 80 למארז איך בדיוק הוא מתחבר על המעבד (יש איזה סינק מיוחד לזה?) ובכמה זה יותר טוב מה"ספארק7" או ה7 פלוס (זה סתם לידע כללי כי בכל מקרה הזמנתי כבר את ה7פלוס אפילו שאמרו שהוא פחות מומלץ מה7 אבל הוא יותר יפה :-) )
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm רק על שני הצ'יפסטים החדשים יהיה ניתן לעשות אובר, טוב, אני אצתרך ליקנות מחשב חדש :-\ יאיר.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני היום מזמין מחשב מבוסס AMD Barton 2500,... (שמגיע בגירסת הtray - בלי מאוורר) אני לא מתכנן אוברקלוק בתקופה הקרובה.. אבל ייתכן שיום אחד אני יעשה. אני שואף להגיע לטמפ' נמוכות בלי שום קשר לאוברקלוקינג... וחשוב לי שהוא לא יהיה יותר מדי רועש. הוצעו לי 2 HSF's... ואני ממש לא יודע במה לבחור: ThermalTake Volcano 10+ (ב-80 ש"ח) או AeroCool DP-101 (Deep Impact) - ב160 ש"ח האם האירוקול שווה את המחיר? המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי נמאס לי ונמאס לי מהרעש הנוראי של הקירור סטוק שכרגע בזמן עבודה שוטפת ורגילה נמצא בכ 62 מעלות בממוצע והמארז עוד פתוח! זה כבר הפך למטרד , אני חושב שגם הכ. מסך שלי זקוק למשהו בקיצור אני רוצה שקט ועוד פעם שקט מן המחשב וכמובן שאוכל לעשות לו OC קטן בעתיד המעבד כמובן מסוג אינטל סוקט 775 ואציין שהתקציב שלי מאוד מוגבל ועדיף כמה שפחות כלומר נותן התמורה הטובה ביותר
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני עשיתי OC למעבד שלי Q6600 לתדר 3200 לפי מדריכים שמצאתי וגם ראיתי ביוטוב איך לעשות את זה. מהתחלה חשבתי לא לגעת במתח, אבל זה נפל לי בבדיקה של prime95 אחרי שעה וחצי, אז העלתי מתח ל1.325 והרצתי prime 95 שוב למשך 24 שעות והכל היה יציב. עכשיו השאלה: זה אמור להשאר בתדר הזה כל הזמן אן שיש אפשרות כמו שהיה קודם שכשמעבד לא במאמץ הוא מוריד תדר עבודה שלו. וכמו שהבנתי זה קשור לאופציה של EIST שאיכשהו נעלמה לי מהגדרות בBIOS, לא נמצאת באותו מקום שהיתה קודם. אם כבר פתחתי נושא, אז תאשרו לי בבקשה שעשיתי הכל נכון והכל תקין. בעיקרון טמפרטורות לא ממש השתנו מסטוק. היה 33, עכשיו 35, במאמץ היה כ62, עכשיו כ65. VID-1.300 VCORE-1.312 שבמאמץ יורד ל1.296. זכרונות הם מסוג CL4 ב2.1V, אז ג…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מארז e-Star (כן אני יודע שהוא לא בדיוק המארז הכי טוב שיש אבל זה מה יש) ורציתי לשאול האם מישהו ניסה פעם להכניס בחזית שלו מנורת קטודה ? פשוט יש לי קיט שלם ספייר של קטודה עם המנגנון הפעלה הזה שיודע גם להגיב לישמע סאונד וכ"ד וחשבתי אולי יהיה זה יפה עם ההיתי יכול להכניס את הקתודה הזאת בחזית המארז מאחר וברשותי הדגם שבו המארז כולו לבן ובחזית הוא כחול שקוף כזה וזה נראה אולי נחמד להכניס לשם ואז זה יהיה מואר ויפה כזה. אז שאלתי האם מישהו ניסה לעשות את זה והצליח?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מעבד OPTERON 170 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל 2500, מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני עושה את זה בביוס. יש לי לוח אם DFI L P UD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
למי שלא יודע Batch זה מכמו סוג של מספר סידורי. אבל הוא בעצם סוג של סטפינג (כמו שהיה פעם בAMD לא יודע אם עדיין יש). כי יש כמה חנויות שבדקו לי וישנם הבדלים בBatch , ואני לא יודע איזה לקחת. לפי הטבלה שהבאתי בפורום מעבדים ,נראה כאילו שככל שהמעבד חדש יותר זה אומר שהוא יצליח להגיע לOC גבוה יותר, ועם כמה שפחות מתח. האם זה נכון? אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא.
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב עם מעבד פנטיוםD 820 , במצב מנוחה הוא 55 מעלות ובמאמץ 64,איזה קירור אני צריך ? יש לי מארז ג'נרי וספק ג'נרי,מאוורר ג'נרי אחד ואחד של טרמלטייק..מארז פשוט של midi..
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
נתחיל עם הרעשנים: 2 X http://www.jameco.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?langId=-1&storeId=10001&catalogId=10001&pa=227901&productId=227901&keyCode=PDF 4x http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1165&ID=1733#Tab1 זה נשמע כמו משהו ממריא (מה שהמון אנשים אומרים לי) אני עם rehubus ככה שאפשר להשתיק אותם אבל אז הם לא עושים הרבה בכל מקרה החלטתי להחליף אותם ל4 120 יותר שקטים וחזקים (1 לגוף קרור 3 למארז) הם מסודרים בצורה שאחד למעלה אחד למטה והשלישי יהיה מקדימה למטה ויכניס ויפזר אוויר על הכרטיס מסך (מה שגם התחתון עושה) מצורפת תמונה להמחשה חשבתי על המאוררים האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 למרות שאלה h…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט: P5Q delux Q8300 2.5 OCZ 4G @ 800HZ arctic freezer pro 7 לאחר כשבועיים של למידה עשיתי את הOC הראשון שלי. הדבר הראשון עשיתי זה להעלות את המכפלה ל 7.5 - משום מה היא הייתה על 6. ואז נתקלתי במשהו דיי מוזר בישבילי - המחשב עושה לי מן חסכון אנרגיה בכך שה Freq לא יציב - הוא נע בין 2000 ל 2500 לאחר מכן העלתי את הBUS ל 400 והמחשב עמד על 2500 במנוחה ו 3000 במאמץ הבעיה היא כמובן - חום. ** הערה - לא נגעתי בביוס בשום דבר חוץ מה BUS יכול להיות שבגלל שלא נגעתי במתחים זה קורה?? כל הבדיקות נעשו בתוכנות OCCT ,CPUID HWMonitor ,CPUID CPU-Z
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בחתימה יש לי מעבד AMD 3000 ואני רוצה קצת להמהיר אותו. אני יודע שהזכרונות שלי לא משהו אבל זה מה שיש וצריך להסתדר עם מה שיש ,אז אני לא מתכוון לשדרג אותם... עד עכשו היה לי מעבד של אינטל ואני לא מכיר כל כך את הלוח של Gigabyte ואת רזי האוברקלוק. מה שכן עשיתי עד עכשו זה : העלתי את ה -HTT ל -230 נתתי קצת וולטז לזכרונות ל -2.7 משום מה בביוס מופיע לי רק להעלות את מתח הזכרונות רק עד 0.2 V ,נראה לי קצת משונה. בדקתי עם SUPER PI ועם MEMTEST ולבנתיים הכל בסדר ,רק יש לי בעיה אחת עד עכשו...בעבודה רגילה עם המחשב הכל עובד בסדר גמור ,אבל רק שאני מעלה משחקים פתהום הם נתקעים לי,לפעמים אפילו בהטענה של המשחק. בדקתי את התדר של ה - AGP והוא על 66 MHZ אז אני לא יודע מה הבעיה ?…
-
- 14 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים בניתי את הקירור מים הראשון שלי, נתקלתי בקשיים אבל לא נורא.... עכשיו פועלת. מה שכן, ברגע הדלקת המחשב הסתכלתי בטמפ' בביוס וכתוב שהמעבד ב-60-61 מעלות... ממש גבוה. יכול להיות שהוא הספיק להתחמם לטמפ' כזו תוך שניות? אם כן, יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני מפחד לעבוד איתו ככה. המערכת: מיכל (500) -> רדיאטור כפול -> משאבה(DP600) ->רדיאטור -> סטוק מעבד(1156) -> רדיאטור -> וחזרה למיכל. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לקחת מאחי את הרדיודיסק הישן שלו שאף אחד לא השתמש בו מלא זמן... אז ככה: רדיו דיסק של JVC, בקר (נראה לי שככה קוראים לזה) של Sanyo דגם LC7523. אני צריך תוכנה שתשלוט בו ואולי הסבר קטן כיצד לעבוד עם המודינג (קראתי את המדריך של האתר הוא לא אינפורמטיבי מדי בשבילי) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כותרת, חשבתי על סקיצ' אינפיניטי, יש משהו יותר טוב בתווך מחיר הזה, דגש על שקט יותר מאשר קירור... מידות המארז: 19.5 רוחב, 41 גובה, 43 אורך. נ.ב נראה ליש עדיף שהוא יהיה קל, כי קראת עכשיו שהאינפיניטי שוקל כמעט קילו, וזה די כבד..
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
צריך בלוק קירור מים למחשב למעבד 1156 - חשוב שהקניה תהיה בארץ ( אני חסר סבלנות) תודה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המעבד שלי על 48 מעלות במאמץ והיום הגעתי הביתה וראיתי אותו על 62 נשבע לכם חשבתי נשרף המחשב החדש! כיביתי את המחשב לאחר 24 שעות שהוא היה דלוק הדלקתי שוב פעם הוא היה על 50 וירד עד ל 45 בשינה [לא במאמץ] והכרטיס מסך שלי חם אש נשבע לכם אני לא יכול לגעת בו... [הכול חם ואפשר לגעת בהכול חוץ מבשבב אחד רותח שמתי את הפלסטיק של הדני והוא נמס תוך שניה וחצי] אז איזה קירור לקנות???????????? סעמק הינה המפרט abit max 3 2.8c p4 2X256 geil golden ]מתח של 3.0V ANTEC 1000MG ? WINDOW ANTEC 430V REDEON 9800 SE ALL IN WONDER PLOS OMEGA עריכת דיון : תוסיפו את השאלה אה ומה זה הטמפרטורות של ה- PWM? כאילו מה הפירוש? כי זה עכשיו על 39 מעלות... וה-SYS על 32 מעלות... מה זה בכלל SYS AND PWM? אני כבר יותר…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-