אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מצטער אם הנושא לא בסדר.... פשוט ממש לא מצאתי משהו מתאים לרשום... :-\ הבעיה היא כזאת, הרמתי את המעבד ל 4500MHZ, בתצורה הזאת, 473*9.5, המעבד יציב לגמרי גם ב OCCT וגם בפריים... אבל פתאום אחרי כמה ימים הוא יוצא מיציבות לחלוטין וכל מה שאני צריך כדי להחזיר אותו ליציבות זה לשנות את התצורה ל 500*10, שזה גם 4500MHZ ! ואז המחשב יציב, אחרי שניה אני מחזיר חזרה שוב ל 9.5*473, ( 4500MHZ ) והמחשב שוב יציב כמו סלע... כאילו רק לשנות את התצורה ולהחזיר אותה חצי שניה אחרי... מה הקטע ?!?!?!
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש כרטיסי מסך 9800GT X2 מחוברים בSLI יש בעיה שבשום תוכנה הקיימת הוא לא מראה לי טמפ הכרטיסים הם של I3NNOD השאלה שלי היא אם בכרטיסים האלה לא אמור להראות את הטמפ וגם יש לי את האפשרות לשנות את כרטיסי המסך לדגם אחר או לסוג אחר מה הייתם ממליצים לי בבקשה ????
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לומר לי אם הטמפרטורות של המחשב שלי בסדר? במיוחד חשוב לי אלו של המעבד. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות. הכרטיס מסך הזה יהיה הדבר התובעני היחידי במערכת שכוללת הארד דיסק אחד(יכול להיות שאני אוסיף עוד אחד בקרוב), לוח אם, מעבד, צורב DVD, זיכרון RAM וזהו בעיקרון. אני חשבתי על פיתרון בצורה של הוספת מאוורר אבל אני לא יודע אם להתקין אותו בתוך המארז תוך כדי שהוא מופנה כלפי הכרטיס מסך, או לעשות מודינג למארז ולסדר אותו כך שיוציא אויר חם מבפנים או יכניס אויר קר מבחוץ. מפרט: מעבד- E4500 core 2 duo 2.2Ghz זיכרון פנימי- כר…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם ,לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב ,והתחיל הרעש בכרטיס מסך (מהמאורר , כן ?). עכשיו אני לא כ"כ מתמצא בזה , יודעלפרק וכל השטויות. זה יחסית קל שכל אחד שלא פירק מאורר כזה בעבר יוכל גם להחזיר אותו? יכול להגרם איזה בעיה או משהוא ?
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
איך הטמפ' במנוחה 55 ובמאמץ 85-90 נגיד ב Brothers in Arms - Hell's Highway הכרטיס של גיגה ביט קירור של זלמן VB830 מה אתם אומרים ? חשוד? או נורמלי כדי להסתבך ולהוציא תגוף קירור ולמרוח מחדש משחה טרמית לקחת תסיכון?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נסיתי לעשות oc לכרטיס מסך על ידיד העלאת 5 בליבה ובדיקת ארטיפקטים .. לאחר שהעלתי 40 התחלית לראות סימנים צהובים מעט כאלה אבל היה.. קיצר זה היה נראה לי לא הגיוני קצת אז הורדתי ב 5..ועדיין היה את הצהובים האלה! לבסוף הורדתי עד המספר ההתחלתי ועדיין ראיתי את הצהובים! למרות שהתחלה לא היה זכר אליהם גם אחרי שהעלתי 35... מה זה השטויות האלה? זאת תוכנת בלאי או מה?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יזרוק פה קישור לBIOS טוב של הכרטיס הנ''ל עם העלאת מתח לליבה בלבד ולא לזכרונות על מנת לבצע OC לליבה (GPU) הכרטיס שלי הוא ה OWN DESIGN ולכן ביוסים רגילים לא עובדים עליו, ובקשר לקירור אין מה לדאוג, הGPU על 58C במאמץ תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
נדפק לי המאורר בכרטיס Radeon X1950 pro איפה אפשר לקנות קירור ? ובאיזה מתאים?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אם כן אשמח להבין כיצד , וכמה מומלץ ל8800GT או שכדאי להריץ את ה FIND OPTIMAL למרות שהרצתי את זה אבל אני לא כל כך מצליח להוציא תא זה לפועל וכמו כן מה מומלץ גבי המאוור , קראתי הרבה תרדים בפורום אבל הם לא התיחסו לתכונה החדשה הזאתי של לוח הבקרה ש לNVIDIA תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
היי,יש לי בעייה ,יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ. המחשב בן-4. תמיד אבל תמיד הטמפרטורה של המעבד הייתה 48-52 מעלות. עכשיו היא 78 מעלות. ניקיתי כמו תמיד עם פן על קור ומקל אוזניים את כל האבק מהחריצים והכל,ועדיין הטמפ לא יורדת. מה יכולה להיות הבעייה? אולי משחה טרמית לרענן?או לא קשור.?
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם הכרטיס ATI Radeon HD4850 מתחמם ברמה שהיא לא בגדר הנורמלי?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי פה בסוף. המחשב שלי התחיל לעשות רעש מהבהב ואני לא יודע איך לגרום לו להפסיק לעשות את זה, אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מעבד e2180@ oc 2.2 יענו 200 מהצ מעל המקור.. ז"א = 10 אחוז יותר.. זה ישפיע במשו? תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q9550 מאוד חשוב לי הנושא של השקט, ולכן בחרתי במארז NZXT HUSH. עכשיו אני מתלבט בין שני מאוררים למעבד: AC 7 PRO או BIG TYPHOON VX הטייפון עולה כמעט פי 2 מה-AC7PRO. מי מהם שקט יותר? אני לא מתכנן OC, ולכן שניהם מספקים אותי מבחינת עוצמת הקירור. ההתלבטות היא רק לגבי הרעש. (האמת שה-AC7PRO נראה לי עדיף מבחינת הקירור, כי המאורר שלו משתלב בתוך מסלול תנועת האוויר במארז, לעומת הטייפון).
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שאלה קטנה, מה עדיף - מכפלה נמוכה עם באס גבוהה או מכפלה גבוהה עם באס נמוך? זאת אומרת יש איזושהי עדיפות מסוימת?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני עם P5Q DELUXE, זכרונות של GSKILL 1000MHZ, קירור TRUE 120 ומתח לא שפוי למעבד ועדיין הוא נכשל פריים אחרי כמה שניות. אני רואה אנשים שעושים עם המעבד שלהם 3400 במתחים של 1.4 ~ 1.55. אני יודע שיש הבדלים בין המעבדים אבל עד כדי כך? משהו פה לא מסתדר לי! יש עצות?[br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 11:44:30 צירפתי לפה תמונה של CPUZ אולי תעזור לכם: המתח לזכרונות על AUTO אבל הם במהירות פחות מהסטוק שלהם. ביוס יש לי גירסא אחרונה אני בודק כל פעם.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לקחתי את ה7200gs המצ'וקמק שלי והוצאתי לו את המיץ: ואין כמעט ובכלל ארטיפקטים.. הטמפ' בין 49 רגיל ל60 במאמץ... איך?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך X800GTO של HIS. לאחרונה הכרטיס התחיל להרעיש. הרעש לא מאוד חזק אבל זה כן מפריע לי. אני מתלבט איך לפתור את הבעיה בדרך הנכונה ביותר. אני מתלבט אם כדאי לי להשקיע בקירור חדש ושקט לכרטיס או לקנות כבר כרטיס חדש. שימו לב, אני כבר לא משחק במשחקים, אני כן רואה סרטים. אני חושב שאולי היום עדיף לי לקנות כרטיס חדש ויחסית זול מאשר להשקיע בקירור חדש. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב עם פריסקוט(2.8GHZ) שמתחמם...מגיע ל65 מעלות בקלות... עשיתי לו כבר את רוב הטוויקים החומרתיים מבחינת קירור פיזי שכוללים ניקיון , החלפת גוף קירור ומאוורר ,כמו כן גם ריענון משחה טרמית... עדיין המחשב מאתחל את עצמו מידי פעם.. חשהתי אולי להאיץ את מהירות סיבוב המאורר של המעבד ע"י SPEEDFAN... מישהו יכול להדריך אותי? המון תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מריץ עכשיו את התוכנה ( מחממת את המעבד הרבה יותר מפריים ! ) ורציתי לדעת אם היא בודקת רק מעבד או יציבות כללית ( מעבד, לוח,זכרון ) תודה עריכה, עוד שאלה, במידה והמחשב מחזיק את השעה בדיקה, זה אומר שהוא יציב לחלוטין ? או ש... נאמר קרייסיס במשך כמה שעות טובות עלול להוציא את המערכת מיציבות....?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כרטיס בן חצי שנה של GIGABYTE - GVNX88T512HP הכרטיס מגיע עם תוכנה של גיגהבייט שמאפשרת להעלות את המתח לכרטיס ל1.20 והתדרים שבתמונה הם המקסימום שהגעתי בבדיקת יציבות שלATITOOL עכשיו אני רוצה להעלות עוד את המתחים כי הכרטיס לא עובר גם במאמץ את ה74 מעלות יש אולי תוכנה שאפשר להעלות איתה יותר את המתח? אולי להעלות את הPCI? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היום הגיע ה 9800GT XXT החדש שלי המערכת שלי : PD 930 3.0 MSI 945P NEO 2G DDR התוצאה ב 3DMARK06 היא 6831 מה דעתכם?? הבדיקה ברזולציה של 1680X1050 תודהה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-