אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי את המאוורר הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1909~18~0.htm רק בגודל של 120,לא של 80 והוא מרעיש לי בטירוף חיברתי אותו רק בביוס ואז ראיתי שהוא מרעיש וניתקתי לא ראיתי איך הוא מתנהג כשעולה הוינדוס אבל אני לא מבין למה הוא מרעיש לי ככה אם העוצמה שלו זה 21 דציבל קניתי גם את הMINIBEA וגם הוא לא הכי שקט שיש העוצמה שלו היא 18 דציבל ואני עדיין שומע אותו בקיצור מה אני עושה עכשיו עם הטנדרבלייד? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מעבד P4 3G 800M יד שניה. המעבד הגיע עם הרבה שאריות משחה תרמית. התחלתי לנקות עם אלכוהול 70%. הניקוי קשה והמשטח מסרב להבריק. גרדתי שאריות קשות עם קיסם שיניים ותוך כך גם "חיטטתי" בחור השחור שבפינת המעבד. נראה היה לי שאני מסיר שאריות משחה עד שהגעתי לפרינט שעליו מותקן המעבד. עכשיו נראה לי שבעצם פרצתי את חור האיטום של המעבד ומרגע זה הרכיב איננו אטום יותר ולכן הלחות עלולה לחדור אליו ולהרוס אותו במהירות. האם באמת זה מה שקרה? האם בעצם הרסתי את המעבד ואין טעם להרכיבו? זו פעם ראשונה שיוצא לי להתעסק עם מעבד ולא ראיתי אזהרות בנושא החור שבפינה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז חדש ומשונה ביותר התפרסם בCCS והרגשתי צורך לפרסם תמונות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז רגיל, ואני רוצה בדלת הצדדית שלו להוסיף לו מאוורר, איך אני יכול לחתוף עיגול בתוך הדלת? תודה מראש, gonzila
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ביוס F10 ועדכנתי אותו ל-F11, עשיתי OC והגעתי ל-330X9 עם 1.35 CPU VCORE ה-F11 כלל לא עבד אצלי כמו שצריך, המחשב כל הזמן נכבה. החלטתי לעדכן ל-F12, אחרי העדכון הגעתי לתוצאה זהה, אבל כרגע יש לי בעיות לעלות בFSB אם אני מנסה לעלות מעל 335X9 המחשב נכבה ולא עולה וזה לא משנה כמה אני נותן לו ב-CPU VCORE. המחשב פשוט נכבה ואז מתקשה לעלות עד שהביוס מתאפס באופן אוטומטי. ניסיתי לרדת במכפלה ל-8, הגעתי ל-370X8 אבל הבעיה חוזרת ונשנה. הדבר החיובי כרגע שב335X9 הטמפרטורה במאמץ היא 55 מעלות ב-TAT. (ראוי לציין שב-F10 יכולתי להגיע ל-380X9 יציב) מישהו יודע ממה נובעת הבעיה? או שפשוט להחזיר ל-F10
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי ת'מחשב וראיתי שבתוכנה CPU-Z הוא לא עובר ת1600Mhz והוא אמור להיות 2400mhz ממה יכולה לנבוע הבעיה? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?file=e5hmznmtd2yh.bmp עם הרצת Prime95 הוא עולה ל2100mhz ויורד מידי פעם ל1600Mhz אבל למה זה לא יושב על המהירות שהוא אמור להיות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פה איך אני עושה OC למעבד שלי???? כרגע יש לי לוח אם:GIGABYTE GA-945GCM-S2C אם זיכרון 1GB 667MHZ של KINGSTON וכרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3 GIGABYTE
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , חבר'ה . רק רציתי לדעת האם ה Xigmatek Dark Knight S1283V H.D.C CPU Cooler , הוא קירור מומלץ ושקט ? . יש לי Q8200 , בקרוב לא מתוכנן OC , אבל הקירור סטוק מרעיש ונמאס לי ממנו . תודה על העזרה .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי 2 טרמומטרים אבל החיישן שלהם הוא די גדול (מתאים למדידת טמפרטורת מים או טמפרוטה כללית של המארז) עכשיו מצאתי את הדבר הבאה. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=46_173&products_id=24296 האם ניתן פשוט להוציא בהלחמה את החיישנים הישנים ולהלחים את אלה? כי הם יותר מתאימים לי לשימושים ( פלטייר 150 וואט ו400 וואט )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מאוורר 120 מ"מ למארז של zalman f3 כניסה שלו - 3 פינים. יש לי לוח אם gigabyte ga-z87-hd3 שכל יציאות המאוווררים שלו הם של 4 פינים. איך אני יכול לחבר אותם? האם אני צריך מתאם מיוחד? אם כן, איזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה everest לבדיקת טמפרטורת המחשב והוא כותב על המעבד שלי 5 טמפרטורות שונות: CPU 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #1 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #2 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #3 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #4 62 °C (144 °F) על מה להיסתקל בעיקר (זה במנוחה).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה מעלות יוריד לי יותר הMX-3 מהMX-2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הארדיסק שמחובר דרך usb?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה המפרט של המחשב הנוכחי שלי בבית- מפרט די ישן, כונן קשיח שתי כוננים קשיחים ברייד אפס של Western Digital WD1600YS 160GB 1600YS לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון F2-6400CL4D-2GBHK : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 כרטיס גרפי LV361 : Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe מארז וספק ANTEC SONATA III 500W מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E4400 מותקן עליו windows 10 קצת פחות קשור אבל יש לי אל פסק למעשה המפרט לא השתנה מיום הקנייה אוגוסט 2007 , זמן התגובה שלו - כרגע לא משהו. אבל אני זוכר שלקחתי לוח אם שיתאים לשידרוג בטווח הרחוק. * מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר את הקירור הזה? ראיתי שיש עליו מבצע הוא שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי הוא AN7 בארטון 2500 לא נעול קורסייר 2X256M 3200 ANTEC TP 430 בבאס 200 המחשב עובד מצויין אבל כשאני מעלה ל-202 יש מסך כחול וריסטרטים כל הזמן. העלתי את המתח עד ל-1.75 אבל זה לא עוזר. נ.ב יש לי בעיה עם התוכנה פריים 95. אני פותח אותה ולוחץ על STOP ואז ב-OPTIONS לוחץ על TORTURE TEST אבל זה מפסיק אחרי דקה בערך. מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאלה של מישהו שלא מבין (אבל גם לנו צריך לענות...) אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה קצת על הקטע הזה של המשחה התרמית. שמים אותה בין המעבד לצלעות הקירור, נכון? היא אמורה לשמש בתור דבק ביניהם או משהו כזה? נגיד שאני רוצה להוציא את צלעות הקירור, לנקות אותם, ואז להחזיר - אני צריך לשים משחה תרמית נוספת? להוריד את הישנה ואז לשים? או שהמשחה הקיימת עדיין עושה את העבודה גם אם מוציאים את צלעות הקירור ואז מחזירים? יש לי בעיה שבשביל להוציא את המאוורר שעל המעבד אני צריך להוציא את כל גוף הקירור, אז אני רוצה לדעת אם אני יכול להוציא הכל ולהחזיר או שזה קצת יותר מסובך מזה וכולל התעסקויות עם משחה תרמית שצריך לדעת איך למרוח. מן הסתם בכרטיס המסך זה גם כן ככה, ודווקא נראה לי חשוב לנקות אותו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי AMD 64 BIT 3000. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. האם הקירור שבא עם המעבד צריך להספיק? אציין שה"תנאים" של המעבד מסביב יהיו טובים: מארז LANFIRE של TT.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD3800X2AM2 ASUS M2N-E במנוחה זה 40-50 מעמץ-משחקים 55 :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בדקתי היום עם ספק כח משתנה למתח עד 36 וולט האם המאוורר שמתח ההזנה שלו 12 וולט מחזיק מעמד אורך הניסוי ארך כ 1/2 שעה והפעלתי את הספק על מתח מקסימלי המאוורר לא נישרף אך הרעיש מאוד (בגלל סיבוב הכנפיים) מעניין אם הייתי מחבר אותו למד סל" ד של הלוח לאיזה מהירות הוא היה מגיע ניתן לבנות ספק למתח של 36 וולט ע"י שימוש בשנאי של 24 וולט וישורו עם גשר דיודות וקבל אלקטרוליטי במוצא על כל אמפר של זרם יש לשים קבל של 1000 מיקרו פרד (אם אתה מתכנן ספק של 3 אמפר יש לשים קבל של 3000 מיקרו פרד ושים לב מהו המתח המקסימלי של הקבל) כמובן גם צריך לקנות שנאי עם אמפרז' מתאים וגשר דיודות עם מתח וזרם תואמים (הערכים של הקבל וגשר הדיודות צריך להיות גבוה במקצט מהערכים של הזרם ומתח) קחו בחשבון שהמאאוורר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי משהו שהצליח לי על הפנטיום 3 450 באוברקלוק, ונראה לי שהצלחתי גם על הסלרון - קירור פאסיבי !!! כן, הוולקנו 7 עובד כרגע בלי קירור אקטיבי בכלל !!! הכל יציב באוברקלוק ל1430... 43 מעלות על המעבד, אבל אפשר להוריד את זה כי המאורר עדיין תלוי על ההיטסינק ! אם אני אצליח אני עוד אצתן לעצמי ח"ח... אני חייב להמשיך לבדוק את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני שומע את זה הרבה והבנתי את העיקרון שלה.. אבל מה היא באמתר ממה היא מורכבת?! ולמה היא חשובה כלכך!? ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-