אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה שם של תוכנה לאוברקלוק למעבד דרך מערכת הפעלה ושלא יהיה CLOCKGANE תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי היום בדבר הזה: מה שרואים פה זה בעצם הרכבה של שני מאווררים אחד על גבי השני בטור.. השאלה אם זה באמת נותן יתרון כלשהו? האם כמות האוויר בקצה המאוורר השני גדלה - או שיש נטרול הדדי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 3GHZ אם לוח של Intel Cherry Creek D915PCY והעמבד בזמן מנוחה עומד על 60 בערך ובזמן מאמץ מגיע ל 70 אפלו האם זה תקין?? אני חייב לציין שאפילו החלפתי את המשחה התרמית בפנים וניקיתי אבק ועדין אותו הדבר ועוד שאלה קטנה אם אני כן אמור להחליף גוף קירור מה עדיף לי ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? או ?Zalman 9500 Cu LED? ????? והאם יש דרך לדעת האם בטוח הם יתאימו לי למארז לפני שאני קונה??? בתודה רבה לכם.... אמיר
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. AMD DUAL CORE 3800+ לוח אם NFORCE 4 של DFI.. 2GB RAM HD4870 512MB ששידרגתי לא מזמן (בקרוב גם המעבד..) והיה לי ספק כח 480W אם אני לא טועה ENERMAX.. שנשרף לי ביום שבת (היה קצר בבית) ושידרגתי לENERMAX 525W.. ומאז כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק (FIFA / COD4) אז המחשב נכבה לאחר כמה דקות.. והכרטיס מסך פשוט לוהט.. ממש חם.. ואני מעריך שזאת הסיבה.. כאמור לפני שהחלפתי את הספק כח זה לא היה ככה.. יש לכם מושג איך אני מסדר את זה? ומה גורם הבעיה? כי לא חשבתי שזה שאני אחליף ספק כח יגרום לחימום יתר של חלקים במחשב שלי.. תודה *על המארז יש לי מד מעלות של הטמפרטורה במאז .. 24 - 30 מקסימום... קבוע ויש לי קירור מצויין..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מאוורר זלמן ZM-F3 שהוא 12 ס"מ כל עוד חיברתי את הקונקטור היה שקט הנחית אותו ל 1200- 1300 סיבובים , לפני כן היה לי מאוורר גנריק שעשה רעש על 1900 סיבובים וחיפשתי מאוורר " מותג " שיעשה אותם סיבובים בלי רעש על האריזה רשום 1800RPM 34DB לא הבנתי את המשמעות שהוצאתי את הקונקטור נחרדתי הוא יותר מרעיש מהגנריק רעש של טרקטור מילא טרקטור הוא גם לא מקרר המעלות של הכוננים הקשיחים נשארו אותו דבר יש לי הרגשה שהוא מסתובב ולא זורק אויר בכלל משהו דפוק שם , הגנריק לפחות עשה את העבודה זה לא עושה כלום מראה בבביוס 1300RPM וזהו יש לי הרגשה שמשהו דפוק במאוורר הזה הבעיה שאין עליו אחריות קניתי אותו ב KSP אמרו לי שם שאין אחריות על המוצר הזה .. לזרוק כסף לפח הורדתי את המאוורר ל 1300 סיבובים ניהיה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוגמא המעבד שלי מגיע ל2500 בערך יציב. עכשיו השאלה שלי מה יתן ביצועים גבוהים יותר 310x8 שזה 2480 או 248x10 שזה גם 2480,מהירות הזכרונות בשתי המצבים היא 400. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע סיימתי לעגל את כל הכבלים במחשב (IDE & SCSI & FLOPPY) וכאשר עיגלתי את הSCSI בטעות נחתכה שכבה המכסה את הכבל, אז אני רואה את החוטים, לאחר שחיברתי את הכל והפעלתי, נראה שהSCSI לא עושה בעיות, האם יש לי מה לדאוג לנזקים לטווח הארוך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מס' דברים, קודם כל - קראתי את המדריך ל-OC אבל הסתבכתי קצת מכיוון שאצלי בלוח זה שונה, ישנה אפשרות שנקראת: RapidBoost - OC Jumper , ההגדרות קצת שונות שם (חוץ מהדברים הבסיסיים) - מישהו מכיר את האפשרות\משתמש בה? יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה להגיע איתו ל3.0Ghz (לא יותר מזה כרגע) לוח אם - MSI P45 Neo-F קירור - AC Freezer 7 ספק - SeaSonic 620Watt אודה באם תוכלו לעזור בעניין נ.ב. האם הטמפ' האלה סבירות? לא קצת גבוהות מדיי? *כרגע כל המאווררים ב-Default (אני מניח, לא שיחקתי עם זה עדיין)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ספרקל. הצלחתי להגיע איתו (בעזרת אפטר ברנר) לבערך 850 מגה הרץ לGPU (ובד"כ הוא עובד על 800-805). הבנתי שאפשר לצרוב ביוס על מנת ל"שחרר" את הגבלת המתח. איזה ביוס יתאים לכרטיס שלי? לגיסי יש כרטיס דומה מתוצרת טווין טק. איזה ביוס יתאים לשלו? תודה ושבת שלום. עריכה: ראיתי שבגרסת הבטא של אפטר ברנר אפשר "לשחרר" את נעילת המתח. מה המתח המקסימלי שהכרטיס הזה יכול לשאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה חשיבות למהירות ה- FSB מבחינת ביצועי המערכת או שרק מהירות ה- CPU קובעת ואם אעשה ניסוי בו אשאיר את מהירות ה- CPU קבועה ואשחק רק עם ה- FSB/מכפלה, האם אקבל תוצאות זהות מבחינת ה- BenckMark-ים השונים או כל מדד אחר על ביצועי המערכת ? לדוגמא : FSB * מכפלה = CPU 133 * 13 = 1729 138 * 12.5 = 1729 144 * 12 = 1729 וכו'....... אני שואל שאלה זו מישום שאם צוואר הבקבוק של המערכת, כמערכת, הינו במקום אחר ( לדוגמא: בזיכרון ה- Cache ) אז אין משמעות למהירות ה- FSB, - אלא אך ורק למשחק נוח עם מהירות ה- CPU. אנא, רק מי שבטוח לגבי תשובתו שיענה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. את המפרט שלי אפשר לראות למטה, ולכן אני אקפוץ לשאלה. היום עשיתי עידכון ביוס לגירסה האחרונה שיש (F8) בכל אופן גם לפני עשיתי (או בעצם הגעתי) לFSB של 200 והזכרונות היו על AUTO (וזה נתן לי BUS SPEED של 400) הכל טוב עד לפה. אבל אני חמדן ולכן אני רוצה לראות עוד לאן אני אגיע, וכאן מתחילות הבעיות: העלתי ל FSB 210 ואז הזכרונות עוברים את ה400 שזה בכלל לא בריא (גם אם אני שם אותם על AUTO וגם אם אני מזיז את האחוזים ידני) עדיין אין אופציה להעלות את הFSB ולהשאיר את הזכרונות על 400 אלא רק יותר או כמובן הרבה פחות (ממה שאני זוכר הקפיצה הכי קטנה למטה היתה משהו כמו 350 ) זה מוזר? מה אם ממליצים? בעייה שנייה גם אם אני שם את הזכרונות על בערך 350 ומעלה את הFSB ל210 שומר ויוצא, המערכת …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 דברים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לעשות את האובר-קלוק שינויים רבים אין או שיש ואני לא שמתי לב כנ"ל גם מבחינת התחמממות 54-58 מעלות של הליבה שזה נראה לי נורמטיבי צירפתי את התמונה של הנתונים שהעלתי מה דעתכם העם הוא עכשיו שווה לביצועיים של גירסת GT? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה המפרט של המחשב הנוכחי שלי בבית- מפרט די ישן, כונן קשיח שתי כוננים קשיחים ברייד אפס של Western Digital WD1600YS 160GB 1600YS לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון F2-6400CL4D-2GBHK : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 כרטיס גרפי LV361 : Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe מארז וספק ANTEC SONATA III 500W מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E4400 מותקן עליו windows 10 קצת פחות קשור אבל יש לי אל פסק למעשה המפרט לא השתנה מיום הקנייה אוגוסט 2007 , זמן התגובה שלו - כרגע לא משהו. אבל אני זוכר שלקחתי לוח אם שיתאים לשידרוג בטווח הרחוק. * מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]איזו תוכנה טובה מתאימה לאוברקלוקינג למעבד של המחשב?[/glow]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שאם אני יותר מידי דוחף את המעבד באוברקלוק ל 4.5Ghz וצפונה המחשב נופל בגלל בעיות של הזיכרון (ככה נראה לי) ... יש לי זיכרון Corsier 2x2Gb 1600Mhz בתזמון 9-9-9-24 אני חושב שאם אני אשנה את התזמונים של הזיכרון היה שיפור ביציבות המעבד והמערכת... איפה אפשר לקבל פרטים בנושא... ראיתי אנשים שהעבירו ל 8-7-8-20 , בגלל שאין לי מושג החלטתי לשאול.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז של Thermaltake עם מאוור אחורי שמוצאי אוויר יש הכנה מקדימה למאוור נוסף השאלה אם כדאי לקנות מאוורר 120 של Thermaltake או חברה אחרת וכמה זה יעזור באמת להורדת טמפ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, יש ברשותי מעבד i7 13700 וקירור noctua nh-u14s (במארז יש שלושה מאווררי a12x25 מקדימה ואחד של 14 מאחורה..כולם נוקטואה). בזמן משחק (במיוחד בטלפילד ) המעלות של ליבות 1-8 מגיעות ל 84,79,85,78,93,95,85,81 מעלות... זה תקין?מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני הולך לעשות בקרוב אוברקלוק למעבד שלי A64 3000 ולזכרונות (GeIL Dual DDR400 (512x2 המטרה בהתחלה היא להעלות אותם עם המעבד ביחס של 1:1 האם יש פה מישהו בפורום שכבר התנסה באוברקלוק איתם? כמה Mhz יהיה אפשר לעלות אותם מבלי שהמערכת תיתקע או שתתקבלנה שגיאות? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני מבקר בפורומים והתרשמתי מאוד לטובה, מקווה שאוכל להשתלב אצלכם ולתרום את חלקי. המפרט הרלוונטי שלי לבעיה: amd a64 3000+ venice E6 stepping s939 dfi lanparty ut ultra-d hynix ddr400 ocz modstream 520watt האוברקלוק: cpu @ 1800/2400mhz 200/267mhz fsb 2000/2080mhz htt 1.4/1.67v vcore ddram @ 240mhz 10:9 timing @ 3-3-3-8 2.5/2.7v במצב הזה המערכת יציבה ועוברת superpi ו-3dmark עם טמפרטורות מצויינות למרות שיש לי קירור ג'נרי של thermaltake. לכן אני משוכנע שאין בעיות טמפרטורה למערכת, הבעיה נוצרת כשאני משנה את יחס הזיכרון למעבד ל-1:1 ואז אין יציבות. האם זאת מגבלה טכנית של הזיכרון הג'נרי? או שיש מה לעשות בקשר לזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין לא בן 13 (עוד שבועיים- שלוש) ואני כבר מתכנן איך לעשות את החלון יש לאבא שלי חבר מאוד טוב (הוא מאוד מנוסה בזה ויש לו את כל כלי העבודה האפשריים) ואם קצת שכנוע מצד אבא שלי הוא בטוח יסכים לחתוך לי את המידות הדרושות. לאחר מכן אני אקח חלון פרספקס וישים אותו הבעיה שלי האם אחרי שאני שם את החלון אם מה אני מדביק אותו. נ.ב: בבקשה אל תביאו לי לינקים באנגלית אני תלמיד די טוב (ממוצע מעל תשעים) אבל באנגלית אין לי כל-כך אוצר מילים גדול. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקציב של איזה 900 שקל אני מחפש מארז חזק ושקט אבל ממש השקט הוא המרכיב העיקרי. כוח הקירור גם די חשוב כי יש לי 2.66 ואני מתכנן oc מדי פעם עד ל3.0 ואפילו אולי קבוע. בינתיים שמתי את העין על מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000C...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצלמה לא ממש הצליחה לצלם כמו שצריך כנראה בגלל שהוא נוצץ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-