עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by רומן גרוס,

יש לי הרבה שהחיישן בביוס שלי דפוק ומזייף . איך יכול להיות שהמעבד קריר יותר מהטמפרטורה הכללית במחשב ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by landes98,

שלום, יש לי 7950 gigabyte wf3 וספק כח 520w של seasonic. עשיתי לכרטיס oc. העלתי את המתח ל1200v, ואת הcore ל1100mhz. את הזיכרון גם העלתי לי 1500mhz. הבעיה היא שבכל המבחני יציבות והמשחקים זה עובד בד"כ לשעות. ואז פעם בכמה שעות אני מקבל מסך שחור. המשחק קורס והתצוגה עושה לעצמה ריסט. גם שאני מוריד את הליבה ל1050 mhz ואת הזיכרון ל1400 זה קורה. הכרטיס אמור להריץ oc כזה במתח כזה בלי הרבה בעיה. מישהו יודע מה הבעיה? ניסיתי כבר כמה דרייברים. האם הכרטיס פגום? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. החדר במצב דיי קריר...המעבד (E6300) נישאר על 50 מעלות....זה מאתמול ככה המעבד לא יורד מ50-52 מעלות במנוחה....מוזר לי מאוד... אין אפשרות להחליף גוף קירור וזה גם לא קשור אליו...זה פתאום מאתמול ככה....מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי חומרה שאמורה להיות חמה מאוד ואני עוד רוצה לעשות לה OC ואני מעוניין בקירור טוב מאוד. מארז אלומיניום וזלמן 7000 למעבד כבר יש לי. חשבתי על כל אחד מהפריטים האלו: ¤185 za-80dhp ZalmanTech®-VGA Cooler ZM80D-HP \ Thermaltake CL-G0009 (Schooner) ¤152 Thermaltake 80MM 4 Channel VR Case Fan A1873 ¤665 tt-wc Thermaltake®-Big Water Liguid Cooling System ¤20 ars-sl Aractic Silver-Alumina Thermal ¤40 hdc-go קירור לכונן קשיח/מוזהב ¤38 crc-u01-co קירור זיכרון/נחושת-Coolermaster בעיקר לכרטיס מסך שאני רוצה רוצה לדאוג לקירור טוב מאוד. הכרטיס מסך שלי הוא SAPPHIRE (ATI) X850XT PLATINUM EDITION VIVO 256MB 256BIT DVI Dual והוא מתחמם בקצב לא נורמלי והחום עבודה שלו בנורמל הוא 80 מעלות ואת ז…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. לאחרונה העלתי את הCORE CLOCK ואת המהירות זיכרון דרך התוכנה של NVIDIA מ-732 ל-800 ואת הזיכרון מ-1900 ל-2000. יצרתי לו פרופיל ובהגדרות כשאני רוצה לקבוע מתי הוא יעלה הוא לא נותן לי ורושם לי הודעה שאני צריך לסמן חוק כלשהו. בחרתי את כל האפשרויות ועדיין אני לא מצליח. למישהו יש מדריך טוב יותר איך לבצע את זה בלי בעיות במקום כל פעם לשנות את התדר באופן ידני בהפעלה של הWINDOWS? מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. היי צריך עזרה קטנה. אני עומד להחליף כמה כבלים במחשב כדי להשיג קירור טוב יותר. אני מתחיל עם החלפת הכבלים של הארדיסקים לכבלים מעוגלים, השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הכבלים? והאם לדעתכם יש עוד כבלים (חוץ משל ההארדיסקים) שכדאי שאני אחליף? חשבתי על ה Antec cobra בשביל ההארדיסיקם...שווה? תודה חברה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yoav9,

יש לי שני מאווררים שמונים מ"M שרואים אותם והם שחורים, עכשיו אני מעוניין להפוך אותם לצבעוניים. יענטו עם אור וכו וכו עכשיו ברור שיש לדים וכל השטויות האלה, אבל איפה אני יכול למצוא וכמה זה עולה ובכלל האם זה פרקטי עם מאווררים שהם לא שקופים (אני בטוח שכן אבל בכל זאת)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofer_mat,

יש לי P4 1.7 ובעומס הוא קופץ ל 60 מעלות דרך אגב התמפרטורה של הלוח די יציבה 43-46 אה...זה בלי OC

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BeNzZy-BoY,

יש לי מעבד AMD 2500 bartin 333 fsb ולוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) אני עומד לקנות את הזיכרון הזה : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory הייתי היום ב- pch ואמרו לי שהזיכרון הזה די יגביל אותי.. עכשיו אני מתלבט בין הזיכרון הזה לבין הזיכרון הזה Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 3700 CAS2.5 Memory איזה מהם עדיף?? איזה מהם יגביל אותי יותר ? אולי עדיף לי בכלל לקנות כרטיס אחר שיותר טוב משניהם? זקוק לעזרה.. ???

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום מבקש המלצה המלצה לקירור למעבד I7 6800K מ-TMS בלבד. מתוכנן OC יפה, אך אין רדיפה אחר המקסימום. מעבד I7 6800K מתוכנן OC הלוח יהיה ASUS X99-A המארז עדיין לא סגור. פתחתי דיון בנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by barakaaron,

מישהו אולי ניסה/שמע/ראה משהו על ההיטסינק החביב זהה? : http://thermaltake.com/products/spark/spark7.htm

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shimon16,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החשד ובדקתי היום טמפרטורות, רציתי לשאול אם הן סבירות או גבוהות מדי המפרט הוא: ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore? כפי הנראה הקירור שKSP ה*** שמו לי הוא: http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268# שווה משהו? לוח אם: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? כרטיס מסך: point of view 6800 128mb עם 16 צינורות פתוחים ו6 ורטקסים הטמפ' הם: מעבד 53c לוח אם 38c סביבת כרטיס מסך 46C כרטיס מסך עצמו 63c נ.ב המארז של קומפיוקייס עם 2 מאווררים של 120 מ"מ

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DAVIDKI19,

אפשרי יהיה לעשות עם הלוח הזה Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) I5 750 2.66 קירור אני אקנה מוגן 2 עד כמה יהיה אפשר להמהיר אותו בלי שזה יזיק למעבד....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ככה נתחיל בכרטיס מסך... השתמשתי בתוכנה של ATI שיעשה לו משו עם הקלוק אוטומטית עכשיו הטמפ' נעה בין 48 ל65 במאמץ האם זה בסדר? שאני מוריד דברים בלילה לצורך העניין דברים חוקים לגמריי ;D האם יש איזה אפשרות לכבות נגיד את הכרטיס מסך כדי שלא סתם יעבוד כל הלילה? המסך אגב הוא הדל 24 אינץ' יכול להיות שיש קשר?! הנה הטמפרטורות של ה Guru http://i155.photobucket.com/albums/s287/dor17/temp-1.jpg נורמליות? הקירור של המעבד (E6600( האו הקירור הרגיל אבל אני משדרג בקרוב לZALMAN 9500 AT מה עוד אפשר לעשות דרך הגורו לשפר את הביצועים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shirNoshe,

התקנתי את POWERSTRIP ואז אני באמת מצליח להגיע רחוק יותר ב-OC. אמממה..אני מקבל מהר יותר ארטיפקטים..חחח אז מה הועילו חכמים?אם RIVA הגביל אותי ואני מצליח עם תוכנה אחרת "לעבור" את מגבלת RIVA אבל מקבל ארטיפקטים אז... השאלה:מה הפתרון לארטי' ואין לי בעית חום. לגבי VMOD לא מצאתי ל-GB/6600GT/PCX הסבר.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בניתי לעצמי קירור לכרטיס מסך(HD 4650) לקחתי מאורר 90 וחיברתי עם אזיקונים לחריץ PCI שלא הייתי צריך, עכשיו המאורר דוחף אויר מלמטה למעלה לכיון המאורר והגוף קירור של כרטיס מסך, הבעיה שאני מרגיש שיוצא אויר, ויותר מידי ביניהם , זאאת אומרת הקירור שלי בכאילו בורח לצד לכיוון דלת המארז. אז חשבתי אולי להפוך את המאורר כדי שיוציא אויר חם מהכרטיס מסך ואז ידחוף אותו למטה ואז האויר שמגיע מהפרונט ידחוף אותו החוצה.. השאלה אם יהיה התנגשות, הרי אם מאורר 90 ימשוך אויר ממאורר 40 של כרטיס מסך הכרטיס מסך יחנק לא?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by avid,

שלום, בצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה תשובות אבל לא ברור לי מה יתאים לי. יש לי מעבד 3770K ללא over clock על לוח 1155. כרגע בקשתי בחנות שיתקינו לי קירור סטוק שהגיע עם המעבד אבל מכיוון שאני עובד הרבה מאוד שעות עם המחשב חשוב לי שיהיה שקט ככל האפשר. במחשב הנוכחי יש לי nocuta d14. מה המעבד המועדף מבין אלא או אחרים שב-TMS: arctic cooler 13 arctic cooler 11 b Scythe MUGEN 3 REV B תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. לפי הנתונים יש לו דחיפת אוויר מטורפת והוא יחסית שקט 21dBA... אשמח לחוות דעת...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ABG,

איפה אני יכול למצא? זיגזאג אמרו שאין במלאי וכך גם עוד 4 חנויות אחרות הכרטיס מסך שלי על 69-70 מעלות קבוע עקב מאורר "שהתעייף" ואני צריך פיתרון זריז וקריר. (עדיפות לאזור המרכז) תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TheHungryOne,

שלום לכולם. אחרי חיפושים שעשיתי, לא מצאתי מישהו שעשה משהו דומה למה שאני רוצה לעשות אז אני פותח ת'רד חדש. אני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד Pentium 4 530 - 3.0Mhz (כמו שרשום במפרט שלי) בלי להוסיף או לשנות את הרכיבים הקיימים. עד כמה מקסימום אני יכול להגיע במהירות השעון ועדין לשמור על מערכת יציבה? מה הטמפ' המקסימלית שאפשר להגיע עם המעבד? מה המתח המקסימלי המומלץ למעבד ולזכרונות? כרגע אני עובד עם OC קטן יחסית, אך יציב של מהירות שעון של 3.75. עוד דבר: הזכרונות נראים שעובדים לאט יותר. כשבדקתי ב CPU-Z נראה שלוקח להם יותר סיבובי שעון מלפני ה OC. אני אצרף תמונות לפני ואחרי בהמשך. תודה לכל המגיבים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by roes,

זה פשוט מסקרן אותי ואני מאוד רוצה לדעת כמה דברים... אז תסלחו לי על החפירות... 1. זיכרונות מתחממות הרבה? באיזה טמפ' הם בערך? 2. אחרי OC הזיכרונות מאוד מתחממות? 3. קרור זיכרונות נחוץ בכלל? 4. קרור זיכרונות משנה את הטמפ' שלהם בצורה משמעותית? 5. איזה גוף קרור יותר טוב: מאלומיניום או מנחושת? 6. איזה קרור יותר טוב (או שהם באותה רמה) והאם הם שווים משהו בכלל (הם טובים?): ??? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=crc-u01-co http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=crc-u01-al :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום ברשותי מחשב Intel P-4 2800 64bit 1MegaCach לוח אם ?P4S800-MX SE s478, SiS 661FX, VGA, SATA? של Asus זיכרון 512 DDR, כונן 80GB וכ'ו... מארז פשוט.. קניתי את המחשב במעבדת מחשבים.. הביא את המארז הכי פשוט שלו, שאותו גם שם לכל מי שהוא מרכיב מחשב... בכל מקרה.. הרעש מאד מפריע לי .. כי אני צריך הרבה שקט למחשבה וריכוז שאני על המחשב... אני פשוט חייב להפוך אותו ללא נשמע.. כמו מחשבתי הHTPC למינהם שלא שומעים כלום.. מוכן להשקיע כסף עבור זה.. אבל בכמה שפחות לא מעבר ל500 שקל..(וגם 500 שקל זה הגזמה.. אני רוצה בכמה שפחות..) אשמח לקבל ממכם חוות דעת מה אני צריך לעשות.. איזה מאוורים לקנות, איזה להחליף וכ'ו... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ATHLON XP 1700+ - TBRED B EPOX 8K9A 256MB TwinMos DDR333 מה דעתכם? עריכה: כמעט שכחתי - VOLCANO 7 HSF ... וד"א, מה ההבדל בין 8K9A ל 8K9AI ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dmanbuhnik,

זה המפרט המתוכנן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136330.0 המטרה זה להגיע לOC של 2700MHZ ואם יש אפשרות אז גם 2800-2900 אבל בשביל ה2.8-2.9 צריך ליפול על שבוע טוב ופה אני צריך עזרה יש פשוט ים של מידע ברשת (בעיקר בפרומים של http://www.xtremesystems.com/) וחלקם סותרים זה את זה שאלה ראשונה: סטפינג E6 מיוצג בCPU-Z בתור f-f-2 או שזה לא משנה כי יש אנשים ברשת שטוענים שיש להם E6 (BW) ובCPU-Z זה מיוצג עדיין כמו E3 (שזה f-f-0) שאלה שניה: מה ההשבוע הטוב למעבד E6?? אם יש כמה אפשרויות אז עוד יותר טוב הבנתי כבר ששבוע 17 (E3) הוא מעולה אבל אנחנו כבר מעל שבוע 30 בשנה ולא נראה לי שאפשר להשיג אותו יותר תודה מראש לכול העוזרים (הייתי בטוח שיותר מתאים בפורום מעבדים…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shedox,

המאוורר הקודם כבר לא עובד, והכרטיס כבר מגיע ל 135 מעלות במקסימום מאמץ.( היה גם ריח ונראה לי הוא נשרף קצת). אז אפשר המלצה למאוורר חדש, או שהנזק כבר נעשה לכרטיס והוא תמיד יהיה בטמפ' גבוהה ?. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים