אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מה עליי לעשות? :<
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]איזו תוכנה טובה מתאימה לאוברקלוקינג למעבד של המחשב?[/glow]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי את המעבד- TBERD (או איך שלא רושמים את זה)... ה13 מיקרון... השאלה שלי היא אזה קונפיגורצייה עדיפה למעבד הזה כדי להגיע לביצועים טובים יותר: להעלות מכפלה למקסימום אפשרי, או להעלות FSB? אם אני מעלה מכפלה אני יכול להגיע גם לX13, אבל באס במקרה כזה אני לא יכול להעלות יותר מ140. אם אני מעלה באס, אז אני יכול להגיע ל155 ומכפלה 12. בשני המקרים המערכת לא הכי יציבה בעולם (תוספת מתח של 10%... המקסימום שהלוח מאפשר לי...). יש למישהו הצעות? כרגע אני על 12.5 ו145. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לוח של MSI NEO2 P45 מלא בפיצרים ויש לו ביוס מסובך לעומת הג'יגבייט שהיה לי קודם אני עושה אוברקלוק אבל אני קצת מוגבל איתו בגלל שאני לא מבין חלק מההגדרות בביוס ואני לא יודע אם אני צריך לשנות אותם. לפי מה שהבנתי זה אמור להיות לוח טוב לאוברקלוק . אם יש פה מישהו שמכיר את הביוס הזה אני אשמח לקבל עזרה . דרך אגב המפרט הוא: מעבד E2160 PALIT DDR2 800 ENERMAX TOMAHOK 405W SPARKLE 9800GT 512
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כול פעם שאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט המחשב נידלק לשניה ואחרי זה מיתכבה ל2 שניות ואחרי זה נדלק שוב. יכול להיות בגלל OC ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד P3-800, לוח אם ASUS CUSL2 היום בבוקר בזמן ששיחקתי במחשב שמתי לב שלפתע הוא מאט בצורה מחרידה. הבנתי ששוב נדפק המאוורר שקניתי לפני כחמישה חודשים ולאחר שהתקנתי את תוכנת ASUS PCPROBE גילית שהטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 78 :-/ ובמצב מנוחה היא 58 :'( . בנוסף המארז שלי מאוד יפה 8) אבל קטן וצפוף כך שהאיוורור שם לא משהו.... אני צריך שתמליצו לי על איזה מאורר לקנות ואיזה משחה תרמית (איך למרוח אני יודע כבר תודות למדריך באתר ;D ) או כל רעיון שעולה לכם בראש. אהה, ויש לי תקציב של 50 ש"ח לסדר את העיניין (כן זה לא הרבה... אבל מה לעשות אני בצבא ) אשמח לקבל את הצעותכם בהקדם האפשרי ... בתודה,
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעיה שמטרידה אותי - הטמפ' במחשב שלי מאד גובות מסיבה לא ברורה! רק היום ניקיתי את המחשב ביסודיות מאבק, פתחתי כמובן את המארז, ניקיתי את כל האבק מהלוח, מהסלוטים, הוצאתי את הכרטיסים, פירקתי אותם לכל הגורמים, ניקיתי שם, ניקיתי את המעבד, צלעות קירור, הארד דיסק - הכל! אפילו סידרתי סירקולציה נורמלית, יותר זרימה... כל המאוורירים עובדים, אחד ג'נרי של אינט על המעבד, אחד כמובן על הכרטיס, ואחד 80מ"מ שמוציא אוויר מאחור... אך עדיין, אחרי מאמץ קטנטן, של ICQ + אחרי ( CS:CZ (Counter-Strike Condition Zero, שלא נחשב למשחק כבד בכלל... אפילו לפני זה, כשרק הפעלתי את המחשב, זה לא היה הכי קריר... חשוב לציין שפעם זה לא היה כך... הנה לינק לסקרינשוט: http://img19.imageshack.us/img19/7843…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום טוב לקנות רכיבים לקירור מים בארץ במחיר סביר (בלוקים, רדיאטורים וכו'?)? או שעדיף וזול יותר לקנות ישירות בחו"ל דרך האינטרנט מאחד הספקים ולשלם יותר על המשלוח? גל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו הנתונים שקיבלתי מ riva tuner : $ffffffffff Display adapter information $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $0000000000 Description : NVIDIA GeForce FX 5600XT $0000000001 Vendor ID : 10de (NVIDIA) $0000000002 Device ID : 0314 $0000000003 Location : bus 1, device 0, function 0 $0000000004 Bus type : AGP revision 3.0 (AGP 2.0 mode) $0000000005 AGP status : enabled $0000000006 AGP rate : 1x 2x 4x supported, 4x selected $0000000007 AGP SBA : supported, enabled $0000000008 AGP FW : supported, enabled $0000000009 Base address 0 : de000000 (memory range) $0000…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120/120 mm עם 100CFM (פלוס מינוס כך באיזור הזה) החיבור לא ממש משנה.... אני לא יודע מהיכן ניתן לרכוש מאוורר שכזה.. אם משהו יודע אני אשמח מאוד לדעת יש לי יחידת קרור למעבד Thermalright XP120 עם מאוור של "סקייט נינג'ה" רק 36 CFM זה עובד לא רע אבל זה לא זה.....
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו את המחשב החחדש שלי ורציתי לדעת אם סידור הכבלים טוב... רק שתדעו שנאבקתי עם הכבלים כדי לסדר אותם יחסית "נקי" וזה היה קשה... אם זה מספיק טוב אז תגידו לי. אם זה ייפגע באוורור (והאוורור מאוד חשוב לי בהתחשב בכרטיס המסך - מצורפת תמונה חמודה -ולפי זה שיש לי OCZ Reaper&Vendetta2) אז תציעו לי איך לשנות. ואני חשבתי שיהיה קל כי קניתי ספק מודולרי... פחחח. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מנורת פלורסנט לתוך המחשב לאיפה לחבר? איזה מנורה לקנות? איזה בית נורה לקנות? האם אני יכול לקנות בית נורה לשנות את חיבור הכוח שלה לחבר למחשב? בתודה מראש דן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש: P4 2.4B 512Mb DDR GF4 4600 צורב CD-ROM 2 כוננים קשיחים 3 מאווררי מארז ג'נרים ומתכוון לבצע OC בהתחלה חשבתי על ENERMAX 350W אבל אמרו לי שהוא יהיה גבולי לOC לכן חשבתי על משהו יותר רציני, אחרי בדיקת מחירים ראיתי את ה HEC 475DVD 2 fan Low-Noice Power Supply ב500ש"ח שהוא יותר זול ומספק יותר הספק יחסית ל ENERMAX 430W שעולה 640ש"ח 1) האם זה נכון ש350W יהיה גבולי לOC? 2)והאם בחירה ב-HEC נכונה? שאלה בנפרד ראיתי שבCHIEFTECH יש הכנה למאווררים לכוננים הקשיחים האם גם לENERMAX יש הכנה כזו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום סיימתי להרכיב את המערכת, ובא לי קצת לדחוף אותה לקצה. יש QX9650 עם נינג'ה עליו, לוח אם Asus P5B-E, זיכרונות של GSKILL 2GBHZ. עכשיו מצב נוכחי, ללא OC ללא כלום (רק מתח לזיכרון הועלה ל2.06 ולתזמונים המקוריים שלו 4-4-4-12). אבל הטמפ' לא מסתדרות לי עם הפריים, האם זה תקין ? http://www.upit.ws/uploads/29828612da2e7.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קירור פאסיבי או לפחות שקט מאוד למעבד AMD X2 3800 AM2 65W אם זה משנה אז המארז הוא קומפיוקייס 6K60 או 6C60. הרעיון כאן הוא עלות תועלת אז לא להציע משהו שהוא הרבה מעבר למה שאני צריך... ועוד דבר- כמעט כל הגופי קירור של זלמן שראיתי לאחרונה הם עם לדים- יש אפשרות לנתק אותם? תודה מראש לכל העונים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי TAT לכמה דק' והמעלות הגיעו ל 63-62~, זה הגיוני? אני עם קירור סטוק, כמה רעש הוא עושה שיהיה בריא. בחנות אמרו לי שמרחו לי למעבד AS5. הוא יחזיק OC אם בסטוק הוא מגיע למעלות האלה? גם אני רוצה לקנות או AC: Freezer 7 / Scythe Infinity, הם יורידו את המעלות בצורה משמועתית, והם לא יעשו רעש במהירויות גבוהות? כמו שאמרתי, זה עם E6600. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדרך כלל זה לא ממש מזיז לי, אבל ניסיתי לעשות OC קטן דרך הCCC, ובגלל שהמאוורר פועל על RPM מאוד נמוך במנוחה ברגע שאני מאמץ את הכרטיס המעלות עולות מהר מידי והוא קורס.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל ביניהם או שמדובר באותה גברת בשינוי אדרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה גיליתי למה אני לא יכול לישון בלילות מאוורר הוונטק משגע אותי לפני חודש כשה קניתי אותו שמתי אותו על סינק של המעבד לא שינה כלום כיום אני זקוק לסינק חדש הינה החוקים ביצועים טובים,שקט מאוד,בתקציב של 180 שקל,לא זקוק לחורים,פועל היטב במארז מאוורר חלקית
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, ואשמח אם מי שיכנס יגיב ויעזור לי. אוקיי אז ככה, ברשותי המעבד Q6600 G0, ולוח אם Intel DP35DP, יש לי קירור למעבד Artic Cooling Freezer 7 Pro. המחשב אצלי כבר שנה וכמעט ארבעה חודשים(מאז דצמבר 2008) עכשיו אני שומר על המחשב שלי מבחינת וירוסים וכל זה, ולעיתים לא תכופות כ"כ, אני מנקה אותו עם פן, בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה היה לפני חצי שנה+, עכשיו לפי חצי שנה ככה, שהיה חורף הטמפ' במחשב שלי היו סבירות ובסדר גמור, במנוחה היה לי על 45-52 לא יותר מזה.. במאמץ כאשר שיחקתי שעה+ Crysis בזמנו, המחשב הגיע לי לטמפ' כמו 72 שזה אז היה -מטורף- כאילו, וזה גם לא היה קורה תמיד.. לפעמים שהייתי משחק זה היה מגיע ל69-70. עכשיו בזמן שאני מדבר איתכם.. …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שה-OC הזה אפשרי בלי הרבה בעיות, אם כן, איזה קירור יהיה מתאים ובאיזו שיטה לעשות את ה-OC בתודה מראש לעוזרים 8D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי המיפרט- EPOX 8RDA3PLUS AMD 2500 BARTON בירצוני לישאול לאיזה אוברקולק אני יכול להגיע אם המכפלה סגורה ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס הזה רועש ורצית לדעת אם זה נכון....http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-