עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by miky,

חברה גיליתי למה אני לא יכול לישון בלילות מאוורר הוונטק משגע אותי לפני חודש כשה קניתי אותו שמתי אותו על סינק של המעבד לא שינה כלום כיום אני זקוק לסינק חדש הינה החוקים ביצועים טובים,שקט מאוד,בתקציב של 180 שקל,לא זקוק לחורים,פועל היטב במארז מאוורר חלקית

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 114508534,

??????????????????

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

חשבתי על זה ואם הסיילנט טאוור בנוי לקרר מעבדי פרסקוט לסוקט טי, שפולטים חום פי 1.5 (ואפילו פי 2) מהאינטל שלי (סוקט 478) אז למה שלא יוכל לקרר בצורה טובה את שלי, ואפילו הוא בא אם אופציה לחבר עוד מאורר מהצד השני אני מאמין שאם טרמלטק השקיעו במוצר הזה כל כך הרבה הוא יניב תוצאות טובות במיוחד עם 2 מאוררים שמתימרים להיות שקטים (הכל יחסי כמובן...) מה אתם אומרים? עם שתי מאוררים הוא יעשה את העבודה טוב יותר מה sp94 או שלא צריך להגזים? http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avid,

שלום, בצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה תשובות אבל לא ברור לי מה יתאים לי. יש לי מעבד 3770K ללא over clock על לוח 1155. כרגע בקשתי בחנות שיתקינו לי קירור סטוק שהגיע עם המעבד אבל מכיוון שאני עובד הרבה מאוד שעות עם המחשב חשוב לי שיהיה שקט ככל האפשר. במחשב הנוכחי יש לי nocuta d14. מה המעבד המועדף מבין אלא או אחרים שב-TMS: arctic cooler 13 arctic cooler 11 b Scythe MUGEN 3 REV B תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ABG,

איפה אני יכול למצא? זיגזאג אמרו שאין במלאי וכך גם עוד 4 חנויות אחרות הכרטיס מסך שלי על 69-70 מעלות קבוע עקב מאורר "שהתעייף" ואני צריך פיתרון זריז וקריר. (עדיפות לאזור המרכז) תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3215 איך הוא? הוא יתאים לכרטיס מסך שלי?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

660 לליבה 1320 לשיידר ו1755 לזכרון על סטוק זה נחשב נמוך/בינוני/גבוהה? האם אפשר ללכת יותר רחוק? אין ארטיפקטים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לדוגמא המעבד שלי מגיע ל2500 בערך יציב. עכשיו השאלה שלי מה יתן ביצועים גבוהים יותר 310x8 שזה 2480 או 248x10 שזה גם 2480,מהירות הזכרונות בשתי המצבים היא 400. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BeNzZy-BoY,

יש לי מעבד AMD 2500 bartin 333 fsb ולוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) אני עומד לקנות את הזיכרון הזה : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory הייתי היום ב- pch ואמרו לי שהזיכרון הזה די יגביל אותי.. עכשיו אני מתלבט בין הזיכרון הזה לבין הזיכרון הזה Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 3700 CAS2.5 Memory איזה מהם עדיף?? איזה מהם יגביל אותי יותר ? אולי עדיף לי בכלל לקנות כרטיס אחר שיותר טוב משניהם? זקוק לעזרה.. ???

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Erez44,

שלום חברים, יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320mb. רציתי לדעת אם שווה לעשות OC לכרטיס מסך הזה?.... ובכל אופן אני רוצה לדעת בבקשה איך אני עושה OC לכרטיס?...עם איזה תוכנה ואיך בדיוק?... תודה רבה לעוזרים!! זה חשוב לי מאוד!

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ben_amitai,

היום אני משחק לי לתומי ב האף לייף פתאום המשחק קורס וCCC 7.4 מראה לי הודעה שהכרטיס הגיע לתמפרטורה גבוהה מאוד ועליי לבדוק האם כל המאוררים עובדים . אכן בדקתי וכל המאוררים עבדו .(יש לי COMUCASE 6A19 ) אהה כמעת שחכתי הכרטיס הוא מסוג X1800XT 512MB של GIGABYIT הוא נמצא בבעלותי פחות משנה המעלות של הכרטיס הגיעו ל 90+ בזמן המשחק ובזמן שאני כותב הוא נמצא על 75 יש לציין שאני מנקה פעם בשבוע את המארז מאבק ואני בחדר עם מזגן. השאלה היא האם כדאי לממש אחריות או שכבר עדיף להזדכות עליו ולהביא איזה 8800GTS חמוד בתוספת קטנה יחסית

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום כולם !!! הזמנתי לוח איפוקס 8RDA+ מעבד אט'לון 2100 ועוד כמה אבזרים חביבים עכשיו במקור הזמנתי סינק SK-7 אבל התברר שאין אותו במלאי... עכשיו אין לי כל כך תקציב והייתירוצה בתקציב דומה סינק שיתן ביצועים דומי או אם יש טובים יותר יש המלצות !?! תודה מראש lir@n

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by liram21,

שלום לכולם, אתמול עשיתי עם AI SUIT III אוברקלוק דרך OCTUNER - כלומר שהמחשב עושה לבד OC. והמחשב הגיע ל-49% שיפור, זאת אומרת למכפלה 48. שם הוא קרס . הוא עשה ריסט ואז הוא הגיע שוב לווינדוס ורצה לנסות לשפר שוב, עצרתי אותו (כי זה כבר גבוהה למה שהקירור יצליח). והוא נעצר על 4800HZ בקיצור אחרי כמה שניות הוא עשה מסך כחול. עשיתי לו ריסט ופשוט החזרתי אותו לרגיל. אני רוצה להבין למה המחשב שלי ככה ? * חשוב לציין שגם אם אני יעלה למכפלה 34 הוא יעשה מסך כחול* המחשב עשה את זה לבד. זה מתחיל ממש לעצבן כי המחשב חדש ואני יכל לשלוח לכם את הקובץ של המסך כחול אולי תנסו לעזור לי. אפילו החנות ניסתה לעשות לי OC ואחרי כמה זמן היה מסך כחול ולא יודע אותי זה כבר מתחיל לעצבן, אני רואה אנשים עם מערכת כמ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Xardas,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 6800GT LEADTEK ליבה 425 ולזיכרונות 574 והפעלתי ATITOOL האם יש לי ארטיפקטים? הכרטיס במנוחה על 49 מעלות, ובהפעלה של ATITOOL לאיזה 3 דקות הוא על 70 זה בסדר? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DJPOWER,

אם מישהו בבקשה יוכל להביא לי ספק חזק ... אני צריך אותו לשעה אחת, לבדוק אם זאת הבעיה שלי באובר קלוק אני גר בפ"ת(אני יכול לבוא גם אל מי שמוכן ר"ג והסביבה) אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד מאוד תודה יונתן

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gggil,

יש לי פנטיום 4 3GHZ LGA775 וספק 520W ג'נרי של סנשיין משהו עכשיו, אני הייתי רוצה לעשות OC קטן למעבד, משהו שיגרום לו להיות טיפה'לה מהיר ראיתי ת'מדריך באתר ולא הכל בדיוק כמו אצלי, חלקים שם שונים ואני לא רוצה לעשות משהו לא נכון לוח אם ABIT IG 80 חשבתי אולי לתת את זה לאיזה מעבדת מחשבים שתעשה לי OC וזה יהיה בטוח יותר, השאלה, כמה זה יעלה לי? אגב אני רוצה לקנות קירור AC PRO 7 כדי שישמש אותי גם במעבדים הבאים עוד משהו? תודה מראש, גיל

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nogi85,

אוברקלוקינג הבנתי שזה גורם למחשב לעבוד יותר ממה שהוא מסוגל אז רציתי לדעת איך אני עושה את ה אוברקלוקינג במחשב שלי תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by valleyzz,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי הטמפ' במחשב שלי האם הטמפ' הרכיבים במחשב היא סבירה או צריך בקירור נוסף. *התוכנה היא hwmonitor.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by y-nati,

רכשתי לא מזמן קירור של cooler master דגם aquagate max הכל טוב ויפה רק שלא הבנתי למה יש לו חיבור usb מאחורה מישהו יכול לעוזר לי בזה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MDK,

קניתי AXP 1800 בלי קירור מיוחד והמארז כתוב במפרט... עכשיו יש סיכוי שהוא יתחמם יותר מדי?! (לא קיבלתי עדיין את המחשב) עוד דבר - המחשב יישב מתחת למזגן, האם זה יעזור משמעותית? אם לא, איזה HSF כדאי? (אבל לא משהו מפלצתי ב300 ש"ח... משהו שפשוט יעשה את העבודה) אני לא אעשה למעבד אוברקלוקינג, ואני לא מתעסק איתו, החנות מרכיבה את המחשב בשבילי... עכשיו, בלי קשר, האם סטפינג משפיע על החום? ואיך אני יודע איזה סטפינג קיבלתי? תודה מראש נ.ב. - בבקשה תענו ואל תאמרו לעשות חיפוש כי אין לי כוח לזה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dmanbuhnik,

זה המפרט המתוכנן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136330.0 המטרה זה להגיע לOC של 2700MHZ ואם יש אפשרות אז גם 2800-2900 אבל בשביל ה2.8-2.9 צריך ליפול על שבוע טוב ופה אני צריך עזרה יש פשוט ים של מידע ברשת (בעיקר בפרומים של http://www.xtremesystems.com/) וחלקם סותרים זה את זה שאלה ראשונה: סטפינג E6 מיוצג בCPU-Z בתור f-f-2 או שזה לא משנה כי יש אנשים ברשת שטוענים שיש להם E6 (BW) ובCPU-Z זה מיוצג עדיין כמו E3 (שזה f-f-0) שאלה שניה: מה ההשבוע הטוב למעבד E6?? אם יש כמה אפשרויות אז עוד יותר טוב הבנתי כבר ששבוע 17 (E3) הוא מעולה אבל אנחנו כבר מעל שבוע 30 בשנה ולא נראה לי שאפשר להשיג אותו יותר תודה מראש לכול העוזרים (הייתי בטוח שיותר מתאים בפורום מעבדים…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לחבר כמה מאוררים (לפחות שלושה) לאותו חיבור מאורר בעל 4 פינים על לוח האם, כדי שכולם יישלטו באמצעות PWM. יש לי רק שני חיבורים כאלו על לוח האם, ואחד נועד למאורר של המעבד. אני מחפש פתרון זול אז נראה לי שבקרי מאוררים לא באים בחשבון. לכן חשבתי על מפצל. קיימים מוצרים כאלה, לדוגמא תוצרת Akasa: זה דגם ישן שמפצל ל-3: http://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Cables&type_sub=Fan%20Cable%20Adapters&model=AK-CB002 זה הדגם החדש יותר המפצל ל-5: http://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Cables&type_sub=Fan%20Cable%20Adapters&model=AK-CBFA03-45 לא מצאתי דרך לקנות משהו דומה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. דיברתי אם Bug2000 בקשר ללוח שלי והוא אמר לי שיש לאחיו בדיוק אותו אחד ועליו יש חיישני חום ...... איך אני יכול לבדוק אם יש לי ??? (אני לא יכול אם תוכנות למדידת חום כי אני צריך לעדכן קודם את הביוס) אבל בכל זאת איך אני בודק ??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. THERMALTAKE V3 Black Edition VL80001W2Z http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001577&id=C_00001579&name=V3+Black+Edition+&ovid= בתוספת של 4 מאווררים: SCYTHE "SLIP STREAM" 120mm Case Fan 1600rpm http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html כמה זה יעיל ל i5 750 + HD 5850 + OCZ LV 1333MHz ? האם זה מספיק? יותר מדי? ניתן להשיג משהו טוב יותר באותה רמת מחיר (עד 500 ש"ח)? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by YardenBenlulu,

שלום חברה, אני מעוניין לעשות למעבד שלי אוברקלוק מהירות השעון שלו קצת עתיקה 2.5GHZ. אני משתמש במעבד Q9300, ממש עכשיו סיימתי למרוח משחה טרמית ולנקות אות טוב והתוצאות שאני מקבל בלי שום אוברקלוק עדיין הם במנוחה: 41,44,48,44 שלושה ליבות במאמץ הגעתי למצב של 67-68 מעלות... עכשיו ידוע לי שאלו טמפרטורות גבוהות אז מה יהיה אחרי אוברקלוקינג ? כדי להיות בטוח, אני מרחתי את המשכה הטרמית באמצעות כרטיס דק לכל אורך המעבד באחידות, שכבה דקה וגם שכבה דקה על הקירור, מה מצבי והאם אפשר לעשות OC במצב הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים