עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BambaCore,

הי אני חדש בפורום הזה. אני לא הייתי בטוח אם זה המקום הנכון, אבל זה נראה לי הכי מתאים. אם זה לא המקום הנכון אז סליחה.. : אני חשבתי לבוא לראות מה יהיה שמה, אני לא הולך להשתתף. בכל מקרה אני יודע שהחנות נועה מחשבים נמצאת ליד מרכז הקניות נשר (לא זוכר את השם). אבל בדף הזה: http://hwzone.co.il/news/1224016500/90859/ כתוב "אלו מכם המגיעים באמצעות תחבורה ציבורית (אוטובוסים או רכבות), חברת נעה מחשבים תעניק קופון זיכוי על עלות הנסיעה. פרטים נוספים בדיון המיוחד בפורום שלנו. שימו לב, אולם התצוגה של נעה מחשבים בו תתקיים האליפות ממוקם בסמוך לתחנת רכבת לב המפרץ / תחנת אוטובוס מרכזית המפרץ (5 דקות נסיעה)." אז איפה התחרות תתקיים? באולם התצוגה הזה או בחנות עצמה? תודה.

2. Started by Lupos,

מה הכי מומלץ לקירור טוב של הכרטיס? (אבל עדיף שיהיה פאסיבי) ואם אנחנו כבר פה, האם יש צורך להוסיף מאוורר ל-Ultra-120 eXtreme? תודה

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by DJ_Yaniv,

צריך תוכנה ל OC לכרטיס מסך HD4870

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by zohar678,

כיצד אני יכול לבדוק את טמפרטורות חלקי המחשב שלי דרך ה BOS?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  5. לכמה מעלות אמור להגיע Q9550?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by O.G.D 2k5,

שלום, קראתי את המאמר על מפרט לאובר קלוק ורציתי לשאול אם מעבדים כמו Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX או Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ומה בכללי עדיף יותר... תודה

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by ben_amitai,

שלום. יש לי כרטיס מסך ASUS X4850 וכמו שרובכם יודעים הקירור שלו רועש בצורה מחרידה. אני רוצא להחליף את הקירור ואין לי מוסג מה מתאים ומה לא, לכן פניתי אליכם. תקציב, משהו בסביבות ה 200 שקל.

8. שלום, אני צריך הצעה לטוכנה שיכולה לשלוט על המהירות של המאוור ( אני יודע שאפשר לשנות את המהירות דרך הביוס, ואני יודע שעל המאוורר יש אפשרות לשליטה על המהירות ) אבל מעניין אותי אם קיימות תוכנות מתוך מערכת ההפעלה שיכולות לשלוט על המהירות ( פרט לאוורסט, שאני לא ממש מרוצה מהביצועים שלה בנוגע למאוור ) יש לי מעבד של AMD אם זה משנה ( אגב המפט זה לא מה שרשום בצד .) תודה לעוזרים .

9. Started by DJ_Yaniv,

חבר שלי רוצה לעשות OC למעבד AMD שלו. איך עושים OC למעבד AMD 5000+X2 עם לוח אם GA-M52S-S3P ?

10. Started by navk2,

שלום. לפני כשנה וקצת רכשתי את הכרטיס 1950XT גרסת ICEQ3 של HIS. לפני כחודש קיבלתי את המערכת החדשה שלי שכללה מעבד חדש (E5200@3), והרגשתי שאני רוצה לנצל יותר את המעבד ובכלל את המערכת ולהוציא ממנה יותר ביצועים, התחלתי באובר לכרטיס, והגעתי ל 668 לליבה ו 932, שזה דיי צולע (625\900 בסטוק)... יותר מזה, תוך כדי משחק (לאחר 10-20 דקות משחק) הכרטיס כנראה מפסיק לשלוח תמונה למסך, המסך עובר למצב "מנוחה" כזה ולאחר כמה שניות הוא חוזר לעצמו אך הגדרות המאוורר שלי ב AI TOOL מתאפסות ואם אני ממשיך לשחק זה ייקרה שוב שוב בשכיחות גבוהה יותר ויותר. דבר ראשון, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול את הגדרות המאוורר שלי ב ATI TOOL, כך שלא משנה מה, ההגדרות יישארו כמו שהן. דבר שני, רציתי לדעת איך אני ממשיך את…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by Director,

שלום לכולם . הפעלתי את התוכנה OCCT שתאמץ לי את המחשב. מהנתונים שהיא עשתה הטמפ' המקסימלית הגיעה ל-55 מעלות לאחר כ-21 דקות של מאמץ . זה יציב ? כי לפי מה שרשום באחד מהאשכולות הנעוצים פה שטמפ' לא אמורה לעלות על 50 מעלות . אז עדיין זה יציב ? תודה לכולם. העלתי תמונה מהבדיקה וכל זה : [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by osher0204,

שלום...קניתי מחשב היא המפרט מעבד E8500 OC 3800MHZ כ.מ HD 4870 זכרון 4 ג'יגה לוח DFI X48 הרצתי בדיקה ב3DMARK06 ברזולוציה רגילה...וקיבלתי תוצאה כזאת 14410 איך זה למערכת בסדר? נמוך? גבוה?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  13. שלום לכולם, סוף סוף קניתי מע' מחשב חדשה וסיימתי להתקין אותה ביום שישי וכרגע אני רק על XP ואינטרנט (ואנטיווירוס כמובן) המערכת היא: 1.לוח אם ABIT IX38 QUAD GT 2.מעבד 8400 3.HD של סמסונג פלטה אחת 320GB 4. קירור TT BT משודך למשחת AC MX2 5.מארז NZXT TEMPEST 6.כ.מסך XFX ALPHA DOG 7.זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ BHZ נתקעתי בבעיה כיוון שהצלחתי להגיע לבאס 400 ואחרי זה כמובן שהמערכת עושה POST אך הווינדוס לא עולה נכון (יש לציין שאיני יודע איזה גרסא של ביוס לבחור מהאתר של ABIT וכרגע מופיע לי לאחר עידכון 07.01.2008 אז אם ישנה גרסא יותר חדשה אודה ללינק) מעל 3.6 למעבד ו930 לזכרונות (וכמובן שלא נגעתי במכפלה או בהעלאת המתח) אז אנא אמרו לי איך להגדיר נכון את הזיכרונות ואת המעבד שאני יוכל לשבו…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Xanadu,

שלום רב, יש לי כרטיס 4870 של אסוס ובכל פעם שאני מנסה להכנס לאופצייה של ATI OVERDRIVE אני מקבל את ההודעה הבאה : "ati capabilities have not been initialized yet, please try again later " מישהוא יודע מה היא הסיבה לכך ? הדרייבר הוא בגרסה 8.10 (אבל גם הגרסאות הקודמות לא עבדו) תודה על העזרה

15. Started by pro.surfer,

יש לי זיכרונות של OCZ : 4X2GB DDR2 800MHZ CL4 HEATPIPE והמחשב מזהה לי אותם כ CL5 יש לי בעיה עם הלוח אם שמצריכה להגדיר את הזיכרונות ידני לכן הגדרתי DDR2 800MHZ אבל אני לא מוצא דרך להגדיר את מהירות השעון מישהו יודע מה לעשות ? תודה מראש טל.

16. שלום כולם, פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC למערכת שלי (AMD, תושבת 939) (בכלל - פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC נקודה..) המפרט בצד, רק שהזכרונות הם 2.5-3-2-5 והם 2X1GB במקום מה שרשום שם.. העליתי מתח למעבד ל 1.425V לזכרונות ל 3.0V (הם BH5) שמתי את המכפלה על 10, היחס הוא 5/6 והתדר 295 (בסטוק 200) מערכת ההפעלה עולה יפה, ה core speed לפי CPUZ הוא 2950MHZ (סטוק - 2200) והזכרונות עולים בתדר 210.7 (בסטוק 200) אבל כשאני מנסה להריץ super pi על 1M, הוא זורק לי הודעת שגיאה בזו הלשון: NO CONVERGENT IN SQR05 למישהו יש מושג מה אני עושה לא נכון? (ה PCIE נעול על 100, ביטלתי coolnquiet , ה CPC על enable, וה- DRAM Bank Interleave מופעל כמו כן ה Spread Spectrum וה- CPU Thermal Trottling מכובים).…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RoNeR,

קניתי מחשב חדש לאחי.. ואני לא מצליח לקבל oc יציב... (פעם ראשונה שאני עושה oc למעבד amd.. עשיתי למחשב שלי e2160 והצלחתי להגיד ל3.00 ghz בלי בעיות עם ספק ג'נרי וקירור סטוק) המעבד עובד על 2.6 באורגנל.. העלתי תדר ל3.0 אחרי בדיקה קצרה מאוד המחשב נפל ירדתי ל2.8 והוא נפל אחרי קצת זמן... יש כמה דברים מוזרים... 1. לא מצאתי בשום מקום כיוון של מתחים.. 2. לא מצאתי את הנעילה של התדר של הpci e לחצתי על ctrl+F1 וקיבלתי את ההגדרות של המכפלה של הht ועוד כמה הגדרות בודדות... מישו מוכן להסביר לי מה עושים במצב כזה? פרטים על המחשב: לוח- ma69gm-s2h gigabyte מעבד amd 5000+ כרטיס מסך 9800gt זיכרון- 4 גיגה הארדיסק 500 גיגה ספק vx450 corsiar

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by Lambomeir,

ביצעתי oc למעבד שלי E8400 והוא ממש מתחמם: כשהוא לא במאמץ הטמפ' היא בערך 70 מעלות (לפי RealTemp), שזה הגבול לפי מה שקראתי פה באתר- וזה עוד לא במאמץ!!! וכשהוא כן במאמץ עם התוכנה S&M או prime95 הוא הגיע אפילו מעל 90 מעלות! והמחשב התנתק אחרי כמה זמן... הקירור של המעבד הוא סטוק ובמארז יש מאורר אחד 120mm שנמצא מול הלוח אם ומכניס אויר ועוד אחד מאחור גם 120mm שמוציא אויר. ה oc שביצעתי הוא להגדיל את הבאס מ 333 ל 380 (מכפלה 9) שנתן לי תדר 3420Ghz (התדר המקורי הוא 3000Ghz). השאלה שלי היא מורכבת מכמה חלקים ואשמח אם תענו לי על הכל: א. הטמפרטורה ללא oc וכשהמעבד לא במאמץ לפי התוכנה RealTemp היא בממוצע 50 מעלות, האם זה תקין??? ב. האם הגזמתי עם ה oc? כלומר האם זה נקרא לעלות יותר מדי מ…

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by HaVoC_850,

שלום קניתי לא מזמן את המעבד הזה שלמעלה ורציתי לדעת איזו משחה כדאי לי לקנות? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by alexbmw,

האם משחה טרמית של ה Thermalright Ultra 120 eXtreme מתאימה גם בתור משחה טרמית לכרטיס מסך ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. והאם הוא מספיק טוב או שעדיף לקנות אחד אחר ואיזה???

22. אז ככה יש לי מעבד E8400 ולוח EP43 DS3L התחלתי בOC העלתי מ333 ל373 [בהדרגה כמובן] וכל הבדיקות היו בסדר העלתי ל383 המחשב קרס אמרתי לעצמי בסדר בעיה רגילה העלתי את המתח ל1.4 הרצתי Intel Burn Test התחיל ואחרי כמה שניות נהיה מסך שחור ניסיתי עוד פעם ושוב מסך שחור הזיכרון 1:1 הורדתי את המכפלה ל8 והעלתי את הFSB ל425 המחשב נכבה נדלק אבל נכבה שוב ונדלק ועלה הווינדוס בדקתי בCPUZ והמהירות חזרה ל3000 והמתח ירד ל1.2 ניסיתי להעלות ל378 במכפלה 9 עדיין קורה אותו דבר וראיתי אנשים עם אותו לוח שהגיעו ל 410X9 בלי בעיה ... מה זה יכול להיות ?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 18:03:51 עכשיו הייתי על 373X9 הרצתי בדיקה עם OCCT והמחשב קרס באתי DUMP והופיע לי memory_corruption יש קשר?

23. Started by sir f,

אני מבצע OC ראשון על מחשב ישן שאפשר להרוס, ועליו מותקן ווינדוס 98, הבעיה היא שכל התוכנות לניהול OC דרך מערכת הפעלה שמצאתי מתאימות רק ל ווינדוס 2000 או חדש יותר. יש לכם משהו? הערה: אוי אלוהים זה טירוף! אני לא יכול להתמודד עם 98 יותר! הוא כל הזמן קורס לי כשאני רק מנסה להריץ בדיקה ראשונית ב S&M

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, הטמפ' מעבד שלי (celleron 2400) היא 77 מעלות בממוצע (לאחר מריחת משחה טרמית שהורידה מטמפ' של 90 מעלות+) הורדתי את התוכנה everest וראיתי שקצב סיבובים של המאוורר שלי עומד על 2177RPM. השאלה היא אם אני צריך להחליף מאוורר או שהבעיה היא במעבד עצמו?..

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by k22,

תמיד שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש למשך כמה דקות (בערך 10דק') תמיד אומרים לי שזה האבק במאוורים אני מנקה אותם מוציא את כל האבק אם פן ושוב נהיה רעשבהדלקה. זה מפסיק כאשר אני נותן מכה קטנה למארז או אם הזמן פשוט מפסיק הרעש. ממה נהיה רעש הזה ואיך מסדרים אם אפשר בכלל?

דיונים חדשים בפורומים