אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל) :s07:
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם אני קונה מערכת קירור מים של תרמלטייק, היא מגיעה רק עם WaterBlock ל- CPU....אני יכול להוסיף WaterBlock להארדיסק ול- כרטיס מסך? תודה רבה לכל מי שעוזר! פורום תותח!!!
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי MX400 (מחרותיים TI 200 ) הורדתי מהאינטרנט את 3DMARK עשיתי את הבדיקה קיבלתי ציון של 3100 נקודות בלי O.C האם זה טוב ? בכל אופן עשיתי O.C בתוכנה GF TWEAK ................ (אני חושב שעשיתי : ) ניכנסתי ל NVCLOCK ושיניתי ב CORE CLOCK מ-200 ל 210 וב MEMORY CLOCK מ-350 ל 360 אחרי זה עשיתי APLLY SETTINGS אחרי שעשיתי RESTART למחשב אני נכנס לתוכנה של OVERCLOCK ורואה כי אין נשמרו השינויים אשר ביצעתי למה? או שזה נשמר? אין שיניו ב 3DMARK נ.ב כמה אני צריך לקבל ב 3DMARK עם ה ג'יפה 3 TI 200
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן שנתיים שעובד עפ"ר מצויין. לפני כשנה ,כשהוא התחיל "לזמזם", ובעצת "המדריך לניקוי המאוורר" שמופיע כאן,פירקתי את המאווררים השונים של המחשב (כולל את זה של המעבד) ניקיתי ושימנתי אותם, ואכן לפרק זמן מסויים הוא חזר לעבוד בשקט. כעת הוא חזר להרעיש, ורגע לפני שאני חוזר על כל ההפקה רציתי לבדוק מה באמת קורה שם. לצורך זה התקנתי תוכנה שמודדת את הטמפרטורות ואת נתוני הסל"ד של המאווררים. להתרשמותי הלא מקצועית, לפחות חלק מן הנתונים נראים לי תמוהים: טמפ' מעבד של 60 מעלות? סל"ד של 29 סיבובים לדקה?. מה שאני מבקש זה התייחסות לכמה נקודות: א. האם הנתונים נראים לכם סבירים? ב. האם מופיעים כאן גם נתוני המאוורר של הספק ושל המעבד? איך ניתן לדעת איזה נתון מתייחס למאוורר מסויים? ג. …
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מאווררים למארז שלי, יחס CMF לDBI הכי יעיל כלומר גבוהה. מה אתם אומרים על אלה? SUNBEAM SILENT UV LED FAN 120MM BLUE http://www.sunbeamtech.com/index-2.html מחיר 55 ARCTIC COOLING AF12025 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 מחיר 40 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=84&data=2&disc= מחיר 50 המחירים מנועה מחשבים אשמח לקבל תגובות/הצעות אחרות
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר להישתמש בנוזל לקירור מכוניות במקום מים מזוקקים. ומה עדיף להישתמש. ואיזה מים מזוקקים צריך אם אסור בנוזל לקירור מכוניות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כרגע אני עומד על 180 ללא קריסות בלי הוספת מתח כשאני עולה ל185 הוא מגיע לטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטארט ומתאפס לא עלתי שום מתח למעבד וגם בלוח אם שלי הagp וpci לא יכולים להנעל מה לעשות ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני בן 16 ואין לי עבודה, רק דמי כיס 20 שח בשבוע. למזלי יש לי דרמל בבית, אבל הרסתי את הראשים, אפילו של השיוף (עבדתי במרפסת, הוא לא היה מחוזק טוב, שמעתי חתול צועק, יש צורך לפרט עוד?). כרגע יש לי 50 שח שהולכים ל LAN party ב 19 לחודש. קיצר אין כסף. עד עכשיו עשיתי ככה: 1)צביעה של דלתות המארז בשחור, בכוונה השארתי את השאר כסוף, יצא מדהים 2)צביעה של החלק הלבן במקלדת מולטימדיה של מיקרו$פט בשחור, השאר יהיה כסוף כשיהיה כשף לצבע. 3)חלון ושורה של חורים מתחתיו ששכן שלי עשה לי בחינם. יש לו כלים בעבודה, וחר הביא לו פרספקס. 4)stealth DVD 5)עיגול כבלים יש לי חלקים\הם בדרך ל: 1)glowpad - מחכה לפספקס שאבא שלי השיג לי. 2)מסך LCD שלקחתי ממילונית, נראה לי יש לו אפילו תאורה אחורית - מח…
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי מארז כמו בגלריה של SubX תמונה מצורפת למטה רק לפאנל הקדמי שתדעו על מה אני מדבר הבעיה היא שזה המארז הכי ג'נרי שיש לדעתי עולה 120 שקל כולל ספק הדלת בצד של הלוח אם לדעתי לא יוצאת וגם לא הגג.. לא יודע למה זה לא מתנתק לי רק הדלת בצד השני איפה שבדרך כלל פותחים הצבע של המארז זה לבן ואני רוצה לעשות עליו ספריי כחול כמו הפאנל שלו עם איזה ציור שיהיה לי פשוט לגזור לא משהו מסובך שאני יצטרך לשבת שעה על הדיוק משהו פשוט ויפה! עכשיו!!!!! * איפה אני יכול למצוא דוגמאות כאלה שאפשר להדפיס על דף ולגזור * עם איזה ספריי אני יכול לצבוע את ברזל הזה של הדלת * עם איזה חומר אפשר לנקות במקרה והספריי יצא קצת מהציור ואיזהשהם טיפים קטנים שיחסכו לי פאדיחות תמיד יהיה טוף תודה.
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הורדתי את השבלונות שיש במאגר ההורדות של האתר אבל אני לא יודע איך לגזור אותן? איך אני גוזר אותך? גוזר את השחור? גוזר את הלבן? תעזרו לי בבקשה ד"א הדיון נערך אז תתעלמו מהתגובות בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מארז THERMALTAKE SWING עם 2 מאווררים 120 אחד מלפנים ואחד מאחור אם אני סוגר את הדלת של המארז אז הטמפ' של המחשב עולות, רק אם אני משאיר את הדלת פתוחה הטמפ' נמוכות יש איזשהו פתרון אחר כדי שהמארז יתקרר מבלי לפתוח את הדלת? זה המפרט: AMD ATHLON X2 6000+ LEADTEK GEFORCE 8600GTS 256MB 2 כוננים קשיחים של WD 320GB 500GB וספק כוח CORSAIR 520W http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1315&ID=1458#Tab2
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום וחדש בתחום האוברקלוקינג. לאחר שקראתי לא מעט חומר והרבה טארדים שנכתבו כן בפורום, החלטתי לנסות בעצמי לבצע אוברקלוקינג למערכת שלי, על-מנת לשפר את ביצועיי המערכת ובאותו הזמן ללמוד ולהתנסות בתחום האוברקלוקינג שאני מאוד אוהב. כמו שניתן יהיה לראות במפרט, יש לי מערכת לא רעה, אך המעבד חלש וקצת מגביל אותי. החלטתי לעשות אוברקלוקינג ולנסות לשפר מעט את הביצועים שלו. לאחר שהגעתי לתדר מסוים נתקעתי בכמה בעיות שאני מיד אציין. אך לפני זה, מפרט המערכת שתוכלו להבין במה מדובר: מעבד: Intel E7300 2.66Ghz @ 3.2Ghz -הגעתי לתדר גבוה יותר אך נתקלתי במס' בעיות, לכן הורדתי לתדר נמוך ויציב יותר. לוח אם: MSI P35 Platinum Combo - מידע על הלוח כאן. זכרונות: OCZ 4x1GB Plati…
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
עריכה: מחפש המלצה למאורר אחורי 140ממ שקט, אין לי בעייה ךקנות בחו"ל. תודה. שלום, יש לי את המפרט הבא: mobo: Asrock Z68 Pro3-M cpu cooling: Mugen 2 Rev B case: ThermalTake Element S יש לו 3 מאווררים - מאוורר מקדימה, אחד למעלה ואחד מאחורה. כשאני מנסה לבדוק את מהירות המאווררים אני מקבל תוצאות שונות ב Asrock ExtremeTuning Utility ו CPUID HW Monitor, צירפתי צילום מסך. מה שמטריד אותי זה ההבדל במהירות של ה Mugen, לפי asrock זה 1100 ולפי CPUID זה 96 כמו כן מדוע הלוח אם לא רואה את מהירויות המאווררים של המארז? תודה רבה, יובל.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכלי!! ובלי שום דרמל - לא סובל דרמל לקראת סיום עוד לא ניסיתי אותו אני יחכה שהקיץ יעבור כי אני לא יודע כמה אפקטיבי הוא. הבעיה הגדולה היא השגת הכלים והנחושת אני עשיתי את זה כשהייתי בחול בחופש. יש לי משאבה שאמורה להספיק לי בסביבות 120 ליטר בשעה לגובה שאני צריך מתוכנן ל athlon xp 1900+ שבפעם הבאה שאני יוצא אותו אני יפתח נעילה אה יש לי מצלמה דיגיטלית אז אם רוצים עוד תמונות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לוח אם 7VJL VIA KT400 ומעבד AMD XP 2000 יש לי בעיה שבביוס אני יכול להגיע רק ל100 עד 132 FSB והוא לא נותן לאסות יותר כתוב שם שהמקסימום הוא 132. ויש לי עוד בעיה קטנה יש לי זיכרון של SAMSUNG 256 במהירות 333 וכשאני מריץ אותו על 333 הוא ניתקה לי וביגלל זה הוא עובד עצלי על 266 איך אפשר ליפתור את הבעיות בתודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי, רציתי לדעת כמה רחוק אוכל להגיע עם המעבד הזה על הלוח שלי? מבלי לשנות מתחים כמובן. מה שלא הבנתי בעשיית OC זה שאני צריך לשמור יחס של 1:1, יחס בין מה למה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, באמתחתי 3500+ 939 ניוקסטל, אני חושב שהקיץ הזה אני יחגוג קצת במשחקים (סורס וכ'ו) ושמתי לב שהמעבד מתחמם ומגיע לכ 50 מעלות בעבודה כרגע אני עם קירור סטוק. אני מעוניין לקנות קירור איכותי, שלא יעלה יותר מדיי ויתן ביצועיים שנראים לעיין, ולא הבדל של 2 מעלות, משהו שגם יקרר טוב בלחץ ועבודה.. עם שטח פנים גדול ויחס שטח פנים לנפח קטן שיבוא ביותר מגע עם האוויר ויתקרר..הזלמן נראה כאוטופיה בגלל המבנה האיכותי של ההיטסינק שלו אבל הוא מאוד יקר ולפי מה שהבנתי הוא "לא מחולל ניסים" למרות המבנה היוקרתי והמצויין שלו. מה דעתכם על הביג טייפון ? שווה את הכסף ? כמה מעלות יוריד ? מה הכי מומלץ לקירור של AMD (לאפשרות OC בעתיד) אשמח לטיפים ולדעת כמה המוארר עשוי להוריד לי במעלות (רצוי אנשים עם ני…
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה... קודם המפרט שלי... :CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz 8 x 267 :Motherboard Name ASRock ConRoe945G-DVI 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN Motherboard Chipset: Intel Lakeport-G i945G :System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) :BIOS Type AMI 07/17/06 :Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB עכשיו.. למי שמכיר את המשחק ולמי שלא... הוא מאוד כבד... לפחות על הכרטיס מסך שלי... בשביל שהוא יעבוד נורמלי.. אני לא מדבר על OC של שבירת שיאים... אני רוצה לעשות איזה OC מעזרת קירור אוויר... לדעתי רק לכרטיס מסך... אז השאלה.. איזה קירור לקנות? וכמה רחוק אני צריך/יכול ללכת עם ה-OC???
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200408071622529175&id=200408080036013630&user=gilobarca
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום אנשים... יש לי 7600GT מזדקן ואני רוצה לסחוט ממנו עוד טיפה מיץ קראתי את המדריך באתר על איך לבצע אוברקלוק ואני די בטוח שהבנתי איך אבל... בכל זאת יש לי כמה שאלות... אני הולך כנראה להשתמש בקולביטס... איך התוכנה? טובה? ומה נחשבת טמפ' הגיונית שהכרטיס יגיע אליה במאמץ אחרי האוברקלוק?... אני פשוט רוצה לדעת איזו טמפ' לא לעבור תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 5.10.2007 בשעה 17:16:50 מישהו?
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיב 9800פרו של GIGABYT עוד מעת אני מקבל את ה VGA SILENSER שלי יחד עם הקירור לזיכרונות, לכן שלב ראשון ב OC אני רוצה לעשות פלאש ל-XT ולהרויח עוד ביצועים שOC רגיל לא יכול לתת לי אני רוצה לינק מדיוק להורדת הביוס והסבר בכמה מילים מה אני אמור לעשות, אני לא זוכר אם דובר על כרטיסי מסך, אבל שמעתי על תוכנה שעוסהעידכוני ביוס אוטומטי, אם אפשר אני רוצה את לינק אליה וכמובן צרוף של לינק ל XT חשוב שיתאים לכרטיס שלי, כול מידע שרק תצתרכו אני יוכל לתת לכם (יש לי עדיין את הקופסה), אם קורה לי פה משהו גורלי הוא GF4 MX440 לעוד שנתיים תודה
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בדבק חם במקום משחה טרמית בשביל לחבר סינקים על הזכרונות בכרטיס מסך ?!?
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD XP 2000+ AGOIA לוח Gigabyte 7VAXP זיכרון SAMSUNG 256MB DDR 333 ספק גנרי 400W Asus GeForce 4 MX 440 64MB אין אף כרטיס PCI ויש לי קירור מספיק (מעבד על 31 בIDLE) הבעיה שלי היא כשאני מעלה את הבאס מהביוס בלי שינוי של שום דבר אחר ל140 הוינדוס לא עולה וב-138 הוינדוס נתקע אחרי איזה דקה איך אני יכול לסדר את זה?! :-[
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה מעלות יוריד לי יותר הMX-3 מהMX-2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-