אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 7600gs של Leadtek ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק קטן הטמפרטורה כרגע היא 45 מעלות לפי הסנסור (למרות שזה לא נראה לי כי לא יכול להיות שאיך שאני מדליק את המחשב זה לא יכול להיות 45 מעלות ) עם איזו תוכנה לעשות OC, ולכמה MHz לדעתכם אני אגיע? ;D
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא ב- KSP: רציתי לדעת האם אני צריך מאווררים נוספים מלבד אילו הקיימים במארז? Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin)
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עשיתי דרך התוכנה של הכרטיס מסך שאם אני לוחץ alt+9 ההגדרות יהיו כאלה : ליבה - 690 זיכרון 1100 מאוורר - 80% ברגיל ההגדרות הן : ליבה - 625 זיכרון - 993 מאוורר - 45% כל פעם שאני נכנס למשחק אני מפעיל את ההגדרות הגבוהות יותר וכשאני יוצא ממנו אני מחזיר להגדרות הקודמות גם בלחיצה על alt+7 האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך ? כי זה קורה על בסיס יומי כל יום כמה פעמים..
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי חבר שעובד בסביבת הייטק ומשתמשים שם במשחה ודבק תרמי, האם המחשה או הדבק שאני מדבר עליו יכולים להתאים גם לרכיבים במחשב? כגון חיבור גוף קירור למעבד... תודה מראש, גיל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכדון טוב לא רציתי לפתו 2 נושאים עד עדכנתי את הנושא שלי התקציב השתנה (600-700) מצאתי תלוח האם זה מהחנות שאני קונה P5N-D http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2033&l1=3&l2=11&l3=627&l4=0 כנראה שאני יקנה איתו Q6600 השאלה אם לפי מה שרושמים הוא באמת טוב ל OC למשהוא יש המלצות עליו ? (החנות שאני קונה ממנה http://www.rsm.co.il/) או כל המצלה ללוח אם טוב ל OC במכיר עד 700 שקל ממש תודה ויום טוב ----------------------------------------------------- טוב זה לא שלא בדקתי את המאפיינים של כל לוח מבחינת הביצועים ה EP43 יותר טוב http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 http://www.gigabyt…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
או bus 400 X 8=3200ghz bus 533 x 6=3200 מה עדיף הרי בשתי התוצאות זה 3200 גיגה?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
4870 עם 78 מעלות במנוחה נחשב נורמלי? sapphir
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המאורר שעל המעבד שלי(סטוק) רועש, והאופציה של לשמן ואבק וכל זה נראית לי די מיותרת מכיוון שהוא נרכש כלפני שבועיים. חשוב לציין שהרעש מתחזק במאמץ, יש מה לעשות? (בדקתי ולא נראה ששום חוט נוגע בו)
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 וזיכרונות 800mhz, התדר המקורי של המעבד הוא 3.00GHZ וה bus הוא 333, אם אני מגדיל את ה bus ל 400 אז התדר של המעבד יעלה ל 3.60GHZ ואז גם אצטרך לשנות את היחס של הזיכרונות (SPD) ל 2 כדי שהם יעבדו בתדר המקורי שלהם 800mhz (יש לי לוח אם Gigabyte ex38-ds4). עכשיו, אם אני יעבור את ה bus מעל 400 אז גם הזיכרונות יברו את התדר המקורי שלהם 800mhz. 1. בכמה ניתן לעבור את התדר של הזיכרונות? 2. והאם זה אומר שכדי לעבור מעל תדר 3.60GHZ למעבד חייב להחליף זיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים טובים שאני רוצה לעשות את האוברקלוק הקטן הזה וכבר פתחתי כמה נושאים שבסופו של דבר לא יתקדם עם זה שום דבר. הסיבות לכך הם בגלל שעדיין קשה לי להבין אין מבצעים את האוברקלוק (הפונקציות בביוס מסובכות). קראתי גם מדריכים ועדיין הבנתי רק תבסיס בפשטות. סה''כ אני לא רוצה אוברקלוק גדול,אני מעוניין ב-3.0GHZ אני רוצה שהאוברקלוק יהיה כמה שיותר בטוח והשמח עם אחד המנהלים בפורום יעזור לי. אני מאוד השמח עם תוכלו לרשום לי שלב שלב מסודר מאיפה אני מתחיל בביוס,איך אני מגיע לכל פונקציה ופונקציה מה חשוב לבטל לפני האוברקלוק ועד לאיך אני בודק עם המחשב יציב והאוברקלוק תקין. כרגע בתוכנה cpuz רשום לי: core voltage-2.96\2.88 אני רואה שזה משתנה מידי פעם. bus speed-267.3 rated fsb-…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות OC אפילו קטן עם המפרט הבא: INTEL C2D E6750 לוח אם: GIGABYTE 945GCMX-S2 זיכרון:KINGSTON 1 GB DDR 2 677MHZ כרטיס מסך: HD4850 גרסאת TOXIC של סאפיר.... האם ניתן לעשות OC אפילו קטן למעבד?אם כן לאיזה תוצאות אני יכול להגיע?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
חובה שיהיה שקט מאוד ולא צבע לבן. עם דחיפה חזקה של אוויר. + המלצה לקנייה מחנות באיזור המרכז.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הדבר הכי חשוב לי זה שהמאוור יעבוד עד 2K RPM +- ולא פחות כמה שפחות במחיר(סביבות ה30 שקל) ולא כל קח חשוב השקט כי לפי הניסיון שלי כל המאווררים שקטים כשהם מתחת ל50 אחוז ומרעישים כשמעל(חוץ מהיקרים זה כבר לא עונה על הדרישות שלי.) תודה.
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי. בקרוב יהיה לי 9800GTX+ ו"אברקלק" אותו, רציתי לדעת שאם אני מעלה את השיידר למשל ב 50, או מהירות הליבה ב 50, יש שינוי של ממש? או שינוי קטן שלא שמים לב אליו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הרמתי את המעבד ל3.73GHZ /1.376V הזכרונות2.1 /4-4-4-12/830MHZ המעבד קר..ממש קר 30 ומשהו מעלות.. כל ניסיון שלי להעלות את המהירות ובמקביל את המתח עבור המעבד או הזכרון פשוט נכשל לא מעלה לי את המחשב ואני לא מבין למה..אפילו סתם העלאה קטנה של 5FSB ייתכן וזה קשור לVOLTAGE של ה"הגשרים" או משהו אחר? זה יכול להיות הספק (רק 430 וואט) ?
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי. המטרה העיקרית היא שקט ולאחר מכן ביצועים. אם אני יעשה OC זה יהיה רק עם תוכנה שמבצעת את זה אוטומטית, כגון: AMD Overdrive. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל כמובן אני רוצה להשקיע כמה שפחות. יש לי שני מועמדים של AC: הפריזר 64 והפריזר אקסטרים. מה ההמלצה שלכם?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כפי שהסברתי בנושאים קודמים שפתחתי יש לי בעיה של חום במעבד והכרטיס מסך, לכן קודם כל אני כנראה יקנה את החלקים הללו: 879 קרור למעבד : THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 שנה. ¤ 252 3718 קירור כ. מסך- THERMALTAKE : THERMALTAKE DUO ORB : CL-G0102 שנה. ¤ 177 4294 שירותי מעבדה : ניקוי אבק + החלפת חומר תרמי AC MX-2 ¤ 53 4293 שירותי מעבדה : שעת תיקון / עבודה במעבדה ¤ 129 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤611 השאלה שלי היא אם ימרחו לי חומר תרמי האם זה ישפיע מיידית על הקירור ואין צורך לקנות קירור חדש למעבד? עבור הכרטיס מסך זה לא שאלה בכלל, כי קראתי בפורומים ב…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים פרקתי את גוף הקירור של המעבד כדי לנקות והחזרתי, מאז הטמפרטורות עלו ב5-10 מעלות(amd athlon 64 3200+ venice) אמרתי בסדר הוא עדיין בגבול ההגיוני. היום אחרי ניקוי של המחשב כנראה נגעתי בטעות בגוף קירור ושאני פותח את המחשב ואימצתי אותו קצת הטמפרטורות הגיעו ל46 מעלות שלמעבד הזה מומלץ מאוד לרדת מ45-50 המארז נקי לחלוטין הגוף קירור יושב טוב והמארז מאוורר! אז חשבתי על ריענון משחה טרמית, רציתי לשאול אם עושים את זה ככה: מפרקים את הגוף קירור והמעבד, מנקים עם קיסם כזה עם צמר גפן בקצה ואלכוהול 70% את השאריות מהמשחה הישנה, גם מהגוף קירור וגם מהמעבד. אחרי שניקיתי אני שם באמצע המעבד משחה(כמה משחה צריך לשים?! והאם לשים גם על הגוף קירור עצמו?) מחזיר את המעבד ועליו שם את ה…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מהתנסות שלכם אוברקלוקרים איזה כרטיס מסך הוא טוב לאובר קלוק מחפש דגם טוב גם Ati וגם Nvidia.... מקווה שזה מתאים לפורום הזה ולא לכרטיסי מסך
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח, יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב- בקירור שבא בסטוק של nvidia ,לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא, בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר לא?..משהו נתקל בזה? כלומר: השאלה היא כזאת האם ה- OC של המעבד מגביל לי את ה-OC של הכרטיס מסך מלעלות את הליבה והזיכרונות (של הכרטיס מסך) עוד ועוד..?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מעבד E7200, לוח אם GA-G31M-S2L ומאוורר מקורי של אינטל. המאורר עובד כל הזמן במהירות מקסימלית (3000RPM). בביוס עשיתי enable לאפשרות שאומרת שהביוס שולט על המעבד. ניסיתי להוריד את המהירות בעזרת SpeedFan. הוא מזהה שהמאוורר עובד ב- 3000RPM, אבל כשאני מנסה להוריד מהירות הוא לא מגיב. המאוורר מחובר במקום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז ככה , קראתי את המדריך והבנתי בערך מה צריך לעשות אני יקרא אותו עוד פעם וישזכור יותר טוב חח , אני פשוט נכנס לBIOS מכבה את ההגדרות שפריעות כמו הסיבוב של המעבד וזה , מעלה את התדר הזה של המכפלה וה GHZ של המעבד עולה נכון ? [ ייעני המהירות שעון לא היה לי כוח לרשום ]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני יודע שמעלים את ה bus כדי להעלות את התדר של המעבד וזה בעצם מה שמגביר את המהירות, אז למה צריך להעלות את המתח? יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. למה צריך להעלות את המתח? 2. מתי יודעים שזה הזמן להעלות את המתח? 3. בכמה להעלות בכל פעם? 4. יש לי לוח אם של giagbyte דגם ex38-ds4 ,האם האופציה בלוח אם שקובעת שהמתח יהיה אוטומטי מומלצת כשעושים oc או שכדי לשנות את המתח ידנית?
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
כי שמעתי מאנשים שאצלהם הטמפרטורות עומדות הרבה יותר נמוך בזמן מנוחה. תודה. נ.ב המפרט שלי בצד. [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שב3.6GHZ אנשים מגיעים ל 1.3? wtf? עשיתי בדיקות יציבות הכל יציב אז למה זה? תודה מראש ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-