עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Eternal Bliss,

היום הגיע לXXX מאורר עם 4 לדים(כתום,אדום,ירוק וכחול) משהו פצצה... אז שאלתי את XXX אם אני יכול לקחת לבדוק אותו עם ה SLK-800 שלי והוא נתן לי אני חייב להגיד לכם שזה פצצה, זה הוריד לי את הטמפרטורה(בעבר השתמשתי בהיטסינק ומאורר הרגלים שמקבלים עם המעבד) ב 10 מעלות וזה אפילו בלי להשתמש ב Arctic Silver, אני משער שכאשר אני ישים AS זה יוריד בעוד כמה מעלות.... לפי מה שאני רואה XXXX שמו לזה מחיר מזה זול(55 שקל) וזה שווה את זה... זה שקט מאוד(אני לא שומע אותו) ומומלץ... וגם ה- Rheobus החדש שלהם נראה מאוד יפה, הוא יתאים לכל מארז.. אני הולך לקנות אותו ברגע שיהיה לי כסף תודה אין פרסום בפורום שנתן לי לבדוק את המאורר החדש הזה ראשון הנה כמה תמונות של המאורר: תמונה 1תמונה 2תמונה 3 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Regev,

תנו לי בבקשה תוכנה טובה לאוברקלוקינג למעבד. אהה... ומה תורם אוברקלוקינג למסך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מחשב אני רוצה לעשות לו oc אבל יש בעיה אני לא מבין בזה כלום אז אם משהו יכול להסביר לי או להעלות מדריך המפרט:מעבד amd 3500 לוח אם asus a8n-sli זיכרון adata 512 (500mhz)x2 כרטיס מסך gigabite 6600gt דיסק קשיח wd 160 gb בבקשה תעזרו הזכרון הוא 500mhz והלוח תומך רק ב400 איך אני משנה את זה תודב לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by miller84,

שלום לכולם. סיימתי להרכיב את המחשב שלי סוף סוף ועכשיו אני רוצה מכם בבקשה חוות דעת. יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 שהרכבתי עליו קירור של Zalman ‎CNPS9300 AT‎. אני רוצה בבקשה לדעת האם הטמפרטורה של המעבד שלי תקינה כאשר הוא בעומס של 100%. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by redersh,

איזה יותר טוב מבחינת קירור ושקט 7900GS

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alon2k2,

שלום! אני רוצה לשים את המחשב באקווריום ולמלא בשמן הבעיה שאני לא מוצא בארץ בשום חנות שמוכרת שמן מינרלי וגם אם יש אני בטוח שזה יקר ... רציתי לשאול אם יש תחלופות לשמנים אחרים שאפשר לשים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. חדש פה, חדש לעולם המחשבים. אני מנסה למצוא מקום (אתר) שבו יש השוואה בין גופי פתרונות הקירור השונים. אני לא מצליח לעשות סדר בבלאגן: בבחינת "מרוב עצים לא רואים את היער". אז מה אני מחפש? קירור שיעלה בערך 50 דולר (אני גר בארה"ב), ויהיה טוב עבור core i7-2600K (שאני מקווה שיעבור המהרה - ברגע שאלמד איך עושים זאת). לא מדובר על מעבד שעומד להפעיל את תכנית הגרעין האיראנית. יותר עבור משחקים, ועבודה כללית. אפשר לקבל הפניי או המלצה? שאלה כבדרך אגב: מכר הציע לי לרכוש ממנו קירור שנקרא Xigmatek Aegir (מקווה שאני מאיית את זה נכון) בעלות של 45 דולר. במצב חדש. מה דעתכם על כך? תודה מראש - כמו תמיד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איפה אני יכול לימצוא את זה בארץ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Xvertigo,

אוברקלוק בקרוב.... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by token_toker,

אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כותרת^ תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by vivo18,

יש לי כרטיס GF5700LE אני צריך עזרה להוציא ממנו את המקסימום שאפשאר לא כול הכבוד לכם נלחץ לי ENTER ואתם קופצים.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ramsses_II,

אהלן! אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל - אני קונה מחר מחשב ואני צריך עזרה בבחירת קירור. בהתחלה הלכתי על ה-Tuniq Tower 120, אבל הוא אינו במלאי (קונה מנעה) אז המוכר הציע לי את נינג'ה (שתכלס לא כל כך נראה לי) והוונדטה 2. עכשיו אני חופר כבר חודשים לקראת המחשב הזה, וחפרתי גם הרבה על קירורים, והייתי נעול די הרבה זמן על הביג טייפון, ולאר מכן זה התחלף לטוניק. לא ממש בדקתי על הוונדטה. הוא באמת ברמה שלהם? q9550 ואולי בעתיד אוברקלוק (בגלל זה חשוב לי קירור איכותי ביותר). יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אודה לתגובות מהירות. עריכה: מה שהיה לי טוב גם בטוניק זה פאנל חיצוני שדרכו היה אפשר לשלוט במהירות המאוורר. יש משהו בסגנון בוונדטה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Blabber,

אז ככה,התחדשתי בAccelero pro, אחרי הסיבוך של ההרכבה(ההיטסינקים האלה טורדניים בטירוף) התוצאות די מדהימות, הכרטיס לא עבר 44 מעלות בבדיקת מאמץ עם ליבה על 770. כרגע לא עובר 36 במאמץ עם ליבה על 700 וזכרון על 1035. השאלה שלי היא כזו: כאשר אני ממשיך בOC מתחילים פריזים במשחקים, מה שמוזר שהטמפ' מצויינות,לא עוברות את ה 45(גם של הזכרון) אבל מופיעים ארטיפקטים\פריזים. האם הבעיה היא במגבלה של הכרטיס או שצריך לעשות לו פלאש לביוס ווולט מוד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למי שזוכר, לא מזמן חיפשתי קירור חדש לסוקט A בכל מקרה בסוף החלטתי ללכת על Thermaltake Silent Boost והיום קיבלתי אותו כרגיל מרחתי משחה טרמית (MX-1) בשכבה אחידה על פני כל המעבד, ואז הרכבתי את הקירור תוך וידוא שהוא מחוזק היטב. כמה הופתעתי לגלות שהמעבד פשוט בוער. והקטע הכי מוזר שהוא ממשיך לתפקד כרגיל כאילו לא קרה כלום :s05: (לצורך העניין, הרכבתי אינספור גופי קירור עד היום וזה לא שחיפפתי או משהו) אבל הטמפ' נראית כל-כך לא הגיונית שרציתי לשאול מה הסיכוי שהסנסור פשוט מזייף? הלוח תוצרת ג'יגבייט מדגם GA-7N400 Pro2 תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי ;D AMD64 3200+ | EPoX 8kda3+ | CORSAIR 512MB*2 433MHZ DDR C2 BH5 | Albatron 6800GT | WD 120 SATA | Tt PurePower 420watt APFC ואני רוצה לשנות את התזמונים של הזכרונות ל2-2-2-5 ול400MHZ עם אפשר. ( ראה תמונות למטה.. ) הטכנאי שהרכיב את המחשב שלי שם לי את הזכרונות על 2-3-3-8 ועל 200MHZ. אז עם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לשנות את התזמונים? ואיך לשנות את המהירות, Frequeny, עם אפשר כי אמרו לי שיש בעיה בהרצה של 2 זכרונות זהים על 400MHZ? ואיזה סיכונים כרוכים בזה (האם הם יכולים להשרף או שזה פשוט גורם לאי יציבות ואתחול המערכת )? ועם מישהו יודע אולי עד כמה מתח אני יכול לתת לזכרונות לפני שפגה האחריות עם בכלל אני צריך לשנות מתח.. ( כי אני לא מוצ…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rocknroll,

היי אני די חדש לכל נושא האובקלוקינג, והיום נראה לי שעשיתי משהו טיפשי. יש לי זיכרון DDR3 1333 , וכחלק מניסויים כאלה ואחרים שינתי את מהירות הזכרון בביוס מ- 1333 ל 1600 , וכעת המחשב נדלק כך שאין לי אפשרות להיכנס לביוס (פשוט מסך שחור ולוח האם פעיל) . מישהו יודע איך ניתן לשחזר את ההגדרות של הביוס ? לא שיניתי את המתח של הזכרון כך שהוא לא נשרף ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TheHungryOne,

שלום לכולם. אחרי חיפושים שעשיתי, לא מצאתי מישהו שעשה משהו דומה למה שאני רוצה לעשות אז אני פותח ת'רד חדש. אני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד Pentium 4 530 - 3.0Mhz (כמו שרשום במפרט שלי) בלי להוסיף או לשנות את הרכיבים הקיימים. עד כמה מקסימום אני יכול להגיע במהירות השעון ועדין לשמור על מערכת יציבה? מה הטמפ' המקסימלית שאפשר להגיע עם המעבד? מה המתח המקסימלי המומלץ למעבד ולזכרונות? כרגע אני עובד עם OC קטן יחסית, אך יציב של מהירות שעון של 3.75. עוד דבר: הזכרונות נראים שעובדים לאט יותר. כשבדקתי ב CPU-Z נראה שלוקח להם יותר סיבובי שעון מלפני ה OC. אני אצרף תמונות לפני ואחרי בהמשך. תודה לכל המגיבים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TAMIRRR013,

אני רואה פה חלק מהאשכולות שאומרים שמותר לנקות עם פאן את המחשב אבל על אוויר קר,וחלק אומרים שזה יכול ליגרום לחשמל סטטי שיוצא מהפאן וליגרום נזק אני מפחד לנקות ופיתאום המחשב לא ידלק וידפק וליפני פסח אני חחיב לנקות הוא מלא אבק מיפרט לא יודע עם חשוב: e8400 P5QL-E 4GB RAM ZOTAC 9800GTX+ CORSIAR 550WTT NZXT TEMPEST אין חשש מלנקות עם פאן על קור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by simonsix,

ניתן לבצע במעבד כזה אוברקלוק? אם כן אז איך, בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by maphisto,

טוב אז לפני היה TT DRAGON ORB 3. אחרי - AX7 ומאורר 80 ממ של Tt . איזה שקט !!!!!קניתי גם 120 ממ של ENERMAX שקט. זהו יש שיפור של 6-8 מעלות ושקט. אבל חור בכיס של 300 שח.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום,בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש וזה המפרט: Core i7 920, s1366, 8MB Box מעבד לוח אם:EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E קופסא: ‏CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) (אני לוקח אותו כי אח שלי המליץ לי עליו וגם יש לו אותו אחד) ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan דיסק קשיח:‏1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel קירור: Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce GTX 285 OC 2GB PCIe 2.0 האם המאוור Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler??

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shil_o,

שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ועשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אז הייתי בחופש בתיאלנד וחשבתי שאם נמצא שם מציאות אז נביא,הגעתי לבנקוק ושם הפנו אותו ל"פנטיפ פלאזה" שזה קניון ענק של 5 (!) קומות רק של מוצרי/חלקי מחשב ושאר ירקות. אז לכסות את הקניון היה די קשה ובעודי משוטט שם ראיתי הפתעה: GEIL ONE TCCD 1 GB ב-10900 באט תיאלנדי שבשקלים זה יוצא 1090 ש"ח כן זה לא טעות 1090 ש"ח במקום 2200 שמוכרים אותו בארץ ...מהר מאוד קניתי אותו מה עוד שאת דגם ה BH5 של ה- GEIL מכרו ב 8400 באט שזה 840 ש"ח במקום 1540 שנמכרים ה BH5 בארץ הקודש... עוד הצטרפו לרשימת הקניות שלי 2 74GB רפטורים שעלו ביחד 1600 ש"ח במקום כמעט 2000 ש"ח שהם עולים בארץ. את המכס עברתי ללא בעיות הגעתי הביתה והתחלתי לבדוק... 300 בתזמונים של 2.5-3-3-6 T1 עבדו נהדר והנה התוצאות …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gshhar,

אחרי שראיתי אתמול את של HOLLY הלכתי והזמנתי לעצמי (כן אני מודה,אני קנאי...),בכל מקרה הזמנתי גם את המאוורר של אנרמקס ה-92 מ"מ וה-SP97. יאללה לעבודה. http://www.pbase.com/image/25131653/original

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.