אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בבקשה ספרו, אני מתלבט אם לקנות אותו. ולא, אני לא יכול להוסיף עוד 300-500 ש"ח לקנות שיפטק או אנרמקס.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי לכולם, אז החלטתי סוף סוף לנסות לעשות OC למעבד שלי, הנה המפרט: לוח אם: Epox 8rda3i nforce 2 מעבד :AMD athlon xp 2500+ זיכרון: ADATA 400mhz 256mb קירור למעבד :Tt silent boost הטמפרטורות שלי עכשיו במנוחה הם :39-42 , הזיכרון שלי מספיק לOC ?אני ירגיש שיפור בביצועים? אני רוצה לעשות OC מתון ממש נגיד ל 2200 MHZ מישהו יכול להסביר לי איך ? מה לשנות בביוס וכו'. תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא שראה את הפוסט הקודם שלי, אני עם e5200@3 ghz 4 gb ram ddr2 800 hd 5750 @ 750/1210 הטמפ' שלי יחסית נמוכה מאוד במשחקים בE5200 בלי להעלות מתחים, אז חשבתי לתת OC יותר גבוה למעבד. השאלה שלי זה אם PCI EXPRESS FREQUENCY לא מופיע ואין לי אופציה לנעול אותו על 100, האם הוא נעול אוטומטית? כי אני לא רוצה שיעלה עם הOC וישרוף לי תכרטיס :< תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 3 טי איי 500 הוא פועל במצב הרגיל שלו כך: core clock - 240 memory clock - 500 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אבל אין לי מושג בכמה להעלות את המהירויות וגם לא להרוס את הכרטיס מישהו בבקשה יכול להגיד לי את הגבול וכמה כדאי לי לעשות?
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188 הוא טוב ושווה את המחיר שלו
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא שום בעיה...סתם ישר שמתי FSP על 350..יכול להיות אני יכול עוד להעלות! אבל אני מפחד קצת על הזכרונות שיישרפו. שמתם לב שהזכרונות עובדים חופשי! על 875MHZ המפרט: E6300 945P-S3 KINGSTON 512*2 [DC] 667MHZ 250G WD SATA II http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=162392 יכול להיות מאוחר יותר אני אעלה את הFSB ..רק תמליצו ותנו עצה מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול עשיתי עם AI SUIT III אוברקלוק דרך OCTUNER - כלומר שהמחשב עושה לבד OC. והמחשב הגיע ל-49% שיפור, זאת אומרת למכפלה 48. שם הוא קרס . הוא עשה ריסט ואז הוא הגיע שוב לווינדוס ורצה לנסות לשפר שוב, עצרתי אותו (כי זה כבר גבוהה למה שהקירור יצליח). והוא נעצר על 4800HZ בקיצור אחרי כמה שניות הוא עשה מסך כחול. עשיתי לו ריסט ופשוט החזרתי אותו לרגיל. אני רוצה להבין למה המחשב שלי ככה ? * חשוב לציין שגם אם אני יעלה למכפלה 34 הוא יעשה מסך כחול* המחשב עשה את זה לבד. זה מתחיל ממש לעצבן כי המחשב חדש ואני יכל לשלוח לכם את הקובץ של המסך כחול אולי תנסו לעזור לי. אפילו החנות ניסתה לעשות לי OC ואחרי כמה זמן היה מסך כחול ולא יודע אותי זה כבר מתחיל לעצבן, אני רואה אנשים עם מערכת כמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב.. אז לא מצאתי פורום יותר מתאים חוץ מההפך המוחלט חח.. יש דרכים לגרום למחשב לייצר חום שיחמם לי את החדר? ושאני יוכל להשתמש במחשב תוך כדי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשתף אותכם בטמפרטורת המערכת שלי ולדעת אם הם תקינות.. מישחק שעבד עליו בבדיקה הוא BT4
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני ביצוע OC לCPU. מה ההגדרה של "יציב" לאיזה טמפרטורות ומתחים(יש עוד פרמטרים) הוא צריך להגיע? המעבד הוא AMD 64 3200+
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאווררים של ה660ti הגיבור שלי, התפרקו והלכו לעולמם. מאחר והכרטיס בן 5 ועוד כוחו במותניו, המליצו לי לפרק את ההיטסינק, לשים משחה טרמית חדשה ולהצמיד לו 2 מאווררים של מעבד \ מארז. מה האופציות המומלצות ואיך אני מצמיד אותם לכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז שלי מצריך שימוש במאוורר (קדמי) בעובי 1.5 ס"מ (מאוורר של 8X8). מאיפה אפשר להשיג מאוורר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לצערי המאוורר שלי SCYTE SHURIKEN REV B עבור המעבד שלי Intel Core 2 Quad Q9550 שבק חיים. כרגע אני שם מאוורר אמיתי מול המחשב ומחר בבוקר צריך לקנות חדש. לוח האם שלי הוא ASUS P5Q DELUXE והתושבת היא 775 אני מחפש מאוורר איכותי עד 250 ש"ח וחשוב שיהיה אמין מאוד.. צריך המלצות ואגב אני מתכנן לקנות מ RSM שכך שעדיף משהו ששם. אגב, כרגע על IDLE טמפרטורת המעבד שלי היא 45 מעלות ואם אני מפעיל פלאש או קצת יותר יישומים זה בקלילות קופץ ל 55-59 מעלות זה לא תקין, נכון ? (כרגע זה בלי המאוורר) תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi, everyone. Where can I find Thermalright heatsink products in Israel?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי מתחמם ממש מהר ויותר מידי באיזור של ההארד דיסק אין כל כך אוורור אם בכלל... השאלה שלי מה עדיף... לשים מאורר קדמי שיכניס אוויר קר בדיוק לכיוון ההארד דיסק (חלק מהמארז) או לשים את הערכה של השני מאווררים שמרכיבים על ההארד דיסק ?! תודה רבה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז הוא CM690. יש לי מאוורר של CM מקדימה ומאחורה, ומאורר AC בצד ולמעלה. בנוסף יש לי את הקירור של המעבד BIG TYPHOON לא VX והמאוורר שלו מרעיש בצורה נוראית. מחפש מאוורר אחד למעבד 120MM מקרר ושקט. ועוד 2-3 למארז עצמו. אני אקנה בארה''ב, אם ההפרש מחירים גבוה כלכך מהארץ. אשמח לדעת איזה מאווררים כדאי וככה אוכל לדעת תקציב, בעקרון אניח מאמין ש120 שקל בארץ למאוורר איכותי זה יקר, אז בחו''ל עדיף לקנות אותו. *אשמח המלצה להשקטת הכרטיס מסך HD2900PRO או קירור חילופי שלו. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו עשיתי oc מ1700 ל2.05 העלתי fsb מ100 ל118... גם את הזיכרון העלתי מ133 ל156.. העלתי מתח למעבד בעוד 0.100 יש לכם עוד המלצות?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני ממשיך? כל שינויי שאני עושה המחשב לא עושה פוסט שיניתי מתחים במעבד על 1.575 הזכרון על 2.2 מפרט: לוח אם striker extreme asus gtx 8800 4 giga gskill 800 e6750 קירור מים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב אמור להגיע מחר ושכחתי לשאול, האם ב TMS שמים משחה טרמית כמו שצריך (כדור קטן באמצע וזהו), כי הבנתי שב KSP שמים הרבה מעבר לדרוש ואני חושש שאקבל מחשב עם משחה טמית שנשפכת מהצדדים של הקירור (MUGEN 3)- התחלתי לדאוג אחרי שראיתי את הכתבה על המוגן 3 באתר. מזה אני חושש: http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/Scythe_Roundup/mug_up_install.jpg יש סיבה לחשוש או שהם שמים נקודה קטנה עם מזרק? הסיבה שאני קצת לחוץ מזה זה בגלל שאני די אובססיבי בכל הקטע של לכלוך ודברים שומניים שמתפזרים, ואשמח לדעת איך הם עושים את זה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב לי המפרט הכתוב בחתימה. מערכת הקירור שלי היא מבוססת מים (מערכת סגורה) ועד היום לא היתה שום בעיה. לאחרונה המחשב ללא הודעה מוקדמת נכבה באופן פתאומי ללא שום התראה. הבוקר, החלטתי לבדוק את מצב החום של ה-CPU וגילתי שהוא מגיע ל-100 מעלות ללא שום מאמץ מיוחד (מצב סרק) כמובן שהוא מגיע ל-100 וקורס. (כל זאת אחרי כ-7 דקות מקסימום) אגב, הרדיאטור של המערכת וכל הצנרת דיי קרירים שהוא מגיע ל-100 . מה עושים? מאיפה מתחילים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש את הקירור הכי משתלם מבחינת הקירור שלו.. שיהיה בטחוני.. ושלא יהיו מקרי נפילה כמו שראיתי פה עם איזה בחור שנפל לו הINFINITY .. והעיקר שייתן ביצועים חזקים ,יוריד הרבה את טמפ' המעבד ואת כל זה יעשה בשקט מירבי.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין הרבה מה לומר. תראו את התמונות ותגידו לי מה אתה חושבים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה פירוט המחשב: מעבד c2d e6600 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT לוח: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זכרונות: g.skill f2 6400cl5 1gbnq 800MHZ וזה 4 גיגה על 4 חתיכות 1024X 4 ה OC שעשיתי: cpu clock ratio x6 cpu host frequancy 350 pci express frequancy 105 system multipier 2.0 בעקבות ה OC היתה ירידת ביצועים במשחקים לדוגמא: בזמן OC אני מקבלת במשחק מסוים 40 פרימים לשניה אחרי שאני מבטלת OC אני מקבלת 54 פרימים לשניה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-