אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קצת חדש (אז דבר ראשון שלום!) אני רוצה לקרר את המחשב שלי את המעבד ואת כלל המחשב אני רוצה לקבל ממכם הצעות לדרכים (כלומר מאווררים) אני מוכן להשקיע כסף! אבל לא מוגזם! יש לי כמה רעיונות אבל אני רוצה לישמוע את הרעיונות שלכם! המחשב שלי הוא: פנטיום 4 3.2MHZ 512RAM Ati radeon 9600xt 256mb מארז ריידמקס כוברה לוח אם של Gigabyte GA-8S648FX-RZ זהו בקיצור יש לי מחשב טוב אני חושב אבל אני רוצה שיחזיק לקראת אוברקלוק!!!!!!!! תודה מראש על העזרה יריב
-
- 11 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא…
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה : זה הדבר העובד : התוכנה היחידה שעובדת עם גודל תצוגה כזה היא הjaLCD , ואני הפכתי אותה ולא מוצא איך להפעיל את השורה השנייה , והיא לא שומרת לי הגדרות ואיבדתי את הצפון בתוכנה הזאת . צריך קצת עזרה בשימוש בתוכנה . מישהו עובד איתה באופן שוטף ?
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 2500 barton ואני רוצה לקנות לו היטסנק עם מאוורר חדש איזה מבין שני אלה עדיף?? קראתי בדביק ששם מומלץ על הוולקנו 6 אבל בכל זאת איזה מבין שני אלה עדיף?? http://pch.co.il/docs/pd-342730529.htm או http://pch.co.il/docs/pd857133744.htm בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
רציתי גם לדעת את הטמ'פ במאמץ של 20% במאמץ ואיזה תוכנה מומלצת למאמץ של הזיכרונות חוץ מ S&M מפרט בצד הקירור שלי הוא Thermaltake BigTyphoon 120 VXAM2 בברכה ארז
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי כרטיס HD4850 חדש, מאז הטמפ' במארז עלתה בצורה משמעותית הבעייה העיקרית היא שהכרטיס מאד גדול ולכן "חוצה" את המארז לשני חלקים ולכן פוגע קשות בסרקולציה (כמו כן התקנתי ספק חדש SEASONIC אבל לא נראה לי שהוא הגורם הבעייתי). טמפ' המעבד (E4400) עלתה ל 50 במנוחה, וטמפ' הגשר הדרומי עלתה ל 89 . כרגע יש לי מאוורר אחד שהגיע עם המארז ומאוורר נוסף 80 מ"מ של ARCTIC, שניהם ממוקמים בחלק העליון. הבעייה העיקרית שלי היא שאין לי הרבה מקום במארז להוסיף עוד מאווררים (אין הכנות לברגים). אשמח מאד אם יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעייה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! יש לי את הכרטיס 6600gt ואתמול קיבלתי את המאורר Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN http://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htm אני רוצה לקרר איתו את הכרטיס מסך יש לכם רעיון איך לעשות את זה? ועוד דבר למאורר הזה שקיבלתי יש חיבור מולקס ועוד חיבור כזה של 3pin שמתחבר ללוח אם הקיצר בחיבור של ה 3pin יש רק חוט אחד שנכנס אליו ואם מחברים רק את ה 3pin אז המאורר לא נדלק אז יש למשהו מושג מה צריך לעשות החיבור 3pin במאורר הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img188.imageshack.us/i/64243314.jpg/ טמפרטואות^ הלוח אם שלי הוא ASUS M4A78-EM זכרונות OCZ MEMORY DDR2 2GB 1066 MHZ כמות 2 איך הם לOC ?ד"א שווה לעבוד קצת עם המעבד ואז לבוא לחנות להוסיף קצת כסף ולקחת משהו אחר ?(יש לי עד 3 חודשים) לקחת למשל ת550 או 710 ..
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים זולה, הייתי רוצה לדעת אם המערכת הנ"ל של חברת טרמלטייק תספק לי את העבודה כמו שצריך (קירור המעבד)והאם יש המלצות אחרות בתקציב (550 שקל). בתודה מראש חברים
-
- 11 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי סלרון 2500 עם טמפ' טובה (המקסימום היה על 47 במאמץ כשעשיתי אוברקלוק ל3000 ) עכשיו כשאני מעלה רמה לסביבות ה3100 mhz המערכת כבר לא עולה...win xp אומר שהוא לא מוצא את הקובץ system ו98 אומר שיש בעיה באיזה קובץ מערכת לוח אם : asus p4sxg-mx תודה!
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות קירור לכ.מ Evga 8800GT 512MB DDR3 אני מוכן להשקיע עד 200 שקל ( אפשר לחרוג ב-20 שקל ) מבקש שתביאו הצעות רק מהחנות www.TMS.co.il אני לא מתכנן OC אבל בגלל שזה הולך להיות קיץ ומאוד חם הולך להיות הרגשתי כשהיה מאוד חם שיירדו הביצועים ממש משמעותית יחסית דרך אגב מי שיודע ספק כוח 400W של HEC הוא נחשב בסביבות אותו הכוח של ליברטי 400W ? אני מדבר על פחות או יותר ואם בכלל זה ספק איכותי וטוב? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
השאלה בדיוק כמו בכותרת...איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מאוורר מארז, שכאשר אני מדליק את המחשב הוא מרעיש ממש, ואחרי בערך דקה-שתיים הוא מפסיק להרעיש(אם אני עוצר אותו לשנייה עם היד ואז נותן לו להמשיך הוא גם מפסיק). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום ברצוני להוריד את המתח של המעבד מתחת לרמתו הרגילה כלומר 1.4V הסיבה היא שברצוני להוריד את טמפרטורת המעבד בלילה וכך להפחית את רעש המאוורר השאלה היא האם הורדת המתח יכולה לגרום לנזק כלשהו\האם יש סכנה בכך סתם לשם הידע ברשותי מעבד AMD 3200+ S-939 תודה מראש.....
-
- 11 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם Asus P4T-E עם מעבד פנטיום 4 1.8A מהו טווח הטמפרטורות הסביר למעבד וללוח האם? Sisoft Sandra מדווחת על 30 מעלות ללוח האם ו-33-38 למעבד. האם זה תקין? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ממזמן עשיתי מין דיסקמן מכונן סידי רום ישן הרעיון הוא להכין כונן שידע לקרוא תקליטורי מוזיקה בלי שהוא יהיה צריך מחשב מחובר עליו. עכשיו, זה היה ממזמן והשאלה אם מישהו יכול לעזור לי להיזכר איך עושים את זה. א. בכבל של הכוח (מתח), צריך לחבר גם 12V וגם 5V או שאחד מהם זה מספיק (ואיזה?), והאם באדמות מחוברות אחד לשני? ב. את היציאה לרמקולים אני רוצה לקחת מהפנל האחורי (מהחוט שבדר"כ הולך לכרטיס קול). מישהו יודע מה אמור ללכת שם? האם זה חיבור סטריאו רגיל 3 חוטים? ג. האם יש לסידי עצמו מגבר כלשהו? האם זה יעבוד לדעתכם בלי מגבר חיצוני? תודה
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מתכנן oc ל-4200+ ,האם אני יכול לעשות oc בינוני ויציב כאשר יש לי ספר ג'נרי של 450?
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מאורר אחד של 120 מצד ימין ליד הספק שהוא מוציא אוויר ואחד שחסום (לפי דעתי) ע"י ההארד דיסק הוא 80 ומכניס אוויר ככה שכל זרימת האוויר כנראה נדפקת והוא מכניס פחות אוויר, האם להזיז את ההארד דיסק מעל המאווור (אפשר לראות בתמונה) או להשאיר ככה וזה לא מפריע כמו שאני טוען? ועוד שאלה: עד כמה יתשפר לי הטמפ' וזרימת האוויר כאשר אני החתוך את הזכוכית (יש לי חלון) ואני אשים מאורר 120 שמכניס. (או שכדאי מוציא?) שאלה אחרונה ;D האם יש עוד איפה להזיז את החוטים ולשפר את הזרימה או שזה המקיסמום ?(תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המאווררים בדלת ובגג עושים רעש של אזור תעשיה....לא יכלו להביא עם מארז כזה מאווררי לדים שקטים יותר... אז חשבתי להחליף לסידרה של AC שראיתי בנועה....להשים 2 של 80 בדלת להכניס אחד של 80 בגג להוציא אחד של 120 מקדימה מכניס ואחד מאחורה של 120 מוציא...עכשיו בגלל שהם לא מוארים המאווררים של AC אז אם אני ישים 2 קתודות זה יאיר יפה וטוב או שזה יכער את המארז? בכללי בחרתי במאווררים האלה כי ראיתי פעם שהמליצו עליהם..יש משהו יותר טוב מהם אוליי...מישהו יכול להמליץ...כמובן בערך באותו מחיר של הAC ואם אפשר אז גם מנועה כי אני מזמין מהם כמה דברים ואני מעדיף להזמין מהם כבר הכול במשלוח אחד וזהו.... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני חדש בעסק, ואני קונה מחשב חדש. אך זה לא המטופל. המחשב הישן, הולך להשתנות. יש הצעות\דרישות\דברים שאני צריך לדעת? עזרו לי להתחיל!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרטיס מסך של ATI RAEDON X1600 מעל הכרטיס יש מאוורר הוא מרעיש מאוד וכמעט לא נסבל שאלתי אם אני מבטל את המאוורר הזה זה אמור להשפיע על הביצועים , יפגע בכרטיס ? אני צריך את עזרתכם בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מאורר 80 מ"מ בעל CFM גבוה עם פוטנציומטר הכי חשוב שלא יהיה רועש מדיי ולא פחות מ 40CFM , הצעות?
-
- 11 תגובות
- 638 צפיות
-
-
? זה לא כל כך חשוב לי אבל אם אני ארצה לשדרג את הקירור בעתיד (המפרט בצד)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
EVERCOOL PCACS http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14566 http://www.evercool.com.tw/products/pcac.htm שווה משו?
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תתחשבו בעובדה שאני ניובי מוחלט לגבי מאוררים ואל תרדו עלי. :-\ איזה מאורר לוקחים עם זה?
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-