עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן ושוב פעם תודה לכל החברים שעזרו לי בתרדים הקודמים שלי. אז ככה, קניתי בתיאלנד קירור למעבד p4, 2400mhz שנקרא BigTyphoon ב120שקל עם משחה טרמית של Artartic Cooling אני חושב. התקנתי את הבהמה הזאת על המחשב והוא עובד נפלא (במנוחה): הלוח אם שיש לי דיי מעפן לצערי - Asus P5S33 זכרון 512ddr כרטיס מסך: Leadetk 6600GT בתוכנה EVEREST טמפרטורת המעבד שלי יושבת על 14מעלות מה שנראה כמו זיוף של החיישן כי בתוכנה של הלוח אם מראה לי 22-24 תלוי כמה זמן המחשב עובד. עכשיו לאחר שיש לי את כל הכלים והאמצעים לעשות OC מוצלח ולנסות להגיע ל2800 לפחות שהתקווה היא להגיע ל3אלף, מה שאני צריך לעשות זה: א- בדיקת טמפטרות במאמץ לפני אוברקלוק ב- להעלות את מהירות הלוח או איך שלא קוראים לזה מ133 שזה…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gofunky,

אני הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לעשות המהרה במערכת : intel dx58so i7core930', memory 4X2GB, GTS250 1024GB (ספק 700W) העבודה על המחשב היא ברובה על rendering כבדים יש לי כרגע שתי תוכנות, speedfan ואת התוכנה של אינטל -Intel desktop control center בשתיהן ניתן לעשות המהרה כמעט בכל החומרה. הבעיה שאין לי מושג לאילו ערכים אני צריך לשנות. עזרה בבקשה, למבינים באמת...[br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 00:13:26 הזכרונות אגב,2GB DDR3 '1066.64Mhz Kingston

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי לכולם, לאחר החסרת פעימה לאחר הודעה כאן בפורום ולאחר שראיתי שהסוניק טאוור באמת ירד מהאתר של KSP ( כל זה לאחר שכבר בצעתי הזמנה ושילמתי מראש עבורו ) קבלתי היום כנראה את החתיכה האחרונה שאלה קצרה ביחוד לאלו שכבר התקינו אותו על AMD סוקט 939 ( K8 ),צריך או לא צריך להסיר את התושבת הפלסטיק שבאה על הלוח ( Abit AN8 Ultra ) ? פשוט בהוראות התקנה שקיבלתי איתו צירפו לי עוד דף הוראות מצולם גם על התקנה אלטרנטיבית ל K8 ושם אם אנני טועה לא מפורקת התושבת המקורית של המעבד, שוב איכות הצילום על הפנים אז אודה גם לעזרתכם.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Doll@R,

אהלן לכולם מסתבר שהמעבד שלי בכלל לא על 54 מעלות כמו שהיה כתוב בביוס(Abit nf-8) עידכנתי את הביוס ועכשיו אני מבין שהמעבד על אחלה מעלות לפני הOC הוא היה על 29-32 מעלות, 39 במאמץ לאחר OC של 200MHZ הוא על 32-33 מעלות, 40 במאמץ. לאחר OC של 400MHZ הוא על 33-35 מעלות, 42 במאמץ. אני חושב שאני אעצור ב2500MHZ. הזכרונות שלי לא משהו נכון? A-DATA CL3 אני חושב על לקנות ג'יגה זכרונות של סמסונג ולראות לאן אפשר להגיע אה כן הZalman 7700ALCU על הכי נמוך בגלל שנשברה לי כנף... יש דרך לחבר מחדש את הכנף של המאוורר שנשברה לי? או שצריך לקנות חדש? אפשר להדביק עם סופר גלו? נ.ב: הכ.מ שלי לא יכול לעבור את ה390 לליבה(במקור 250) ואת ה260(יענו 520) לזכרונות(במקור 200, יענו 400)... ישר מופיעי…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום... אני מת לקנות/להכין קירור מים... ובקניה הכי זול(מן הסתם מה שאני מחפש) עולה 610 שקל ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי לבנות מערכת קירור הכי פשוטה... כמובן פלי פגמים פשוט שתהיה פשוטה... או קיי אז ככה עשיתי רשימה של מה שאני צריך לזה... 1 מאורר 120 יש... 2 רדיאטור מים ... אבא שלי יבדוק של אופנוע יד שניה... 3 3 מטר צינור מים עמיד 65 מעלות 9 שקל... 4 משאבת מים יש לי של אקווריום.. שקניתי אני מקווה שזה יהיה טוב אני יצלם לכם בהמשך את זה.... 5 כלי מים.. עולה 100 שקל .... 5 אינץ' משהו כזה... 6 בלוק מים 275 שקל... מemp.... סה"כ בלי הרדיאטור 384 שקלים חדשים של ישראל....

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tamir2,

כל מי שיכול לעזור לי !!.. אני צריך תוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד... ועם אני עושה אובר קלוק גם... אז מי שיכול לעזור לי שיתן לי קישור או משו.. תודה לכל מי שיעזור לי!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Mr.B,

התוצאה הייתה 4100 אחרי OC קטן לכרטיס שלי R9600XT העלית ליבה מ 500 ל 560 וזכרון מ300 ל 352 עכשיו כשהמשכתי להלעות אז הופיעו דברים על המסך (לא זוכרא אאיך אתם קוראים לזה חח) הקיצר אמרו לי שאולי הכרטיס חם מידי אבל נגעתי בו והוא די קר ובאוורסט כתוב 38 אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על התוצאה ואיך אפשר להמשיך אה המפרט שלי intel p4 1.6 samsung 128X2 Rdram

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי AMD XP 1700+ סטפינג של: JIUHB 0304 זיכרון DDR 333 של KINGSTONE בגודל 1 ג'יגה לוח EPOX 8RDA+ וכרטיס מסך ATI RADEON 9500 pro כרגע אני עומד של 2000 MHZ באס 190 מכפלה 10.5 ללא שינויי מתח , והמערכת יציבה לאחר 3 שעות בפריים מה אני יכול עוד לשפר? אני מקבל 12000 ב- 3dMARK 2001 SE

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Animor,

המארז שלי חם מדי וישנם שני דברים שאני מתכנן לעשות: 1. החלפת המאווררים שהגיעו עם המארז שלי (CM 690) למאווררים חזקים יותר. יש למישהו המלצה על מאוורר טוב ושקט 120 מ"מ? 2. סידור כבלים (בעקבות תמונות של סמיון שעוררו בי התפעלות). עד כמה זה באמת משפיע (במעלות)?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הקיץ הגיע ואיתו האקלים החם של מדינתינו. אין שום סיבה שאני ימשיך לגרום נזק למעבד שלי, שהטמפ' סביבו נעה בסביבות ה 50 מעלות. אני רוצה להחליף את המאוורר שבא ביחד עם המעבד של אינטל, ובאותו הזמן גם לבצע את המודינג הראשון שלי (אם אפשר לנסח את זה כך). אני רוצה בעיקר שקט מהמאוורר, אבל גם שיתן קירור סביר. אני לא מתכנן שום oc למעבד (ולכל שאר הרכיבים). אם יש צורך לקנות גם מישחה טרמית כל שהיא, אז בבקשה תמליצו. נ.ב. התקציב להיטסינק עד 200 שקל ולמשחה הטרמית בסביבות ה50 שקל

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ScreameR,

במקום להרוס אותו :AR15: אפשר לנצל אותו לימי הקיץ החמים האלה.... קונים דבק דו צדדי מדביקים פס באורך המאוורר על המסך או גוף יותר קרוב אליכם.. קונים כזה SET לבטריות... כמו שיש בבצפר... צריך שיהיה 12 וולט ואם רוציםאפשר לקנות מתג און אוף... ונהנים מרוח... במיוחד אם יש לך וולקנו או אס אל קיי מיותר עריכה : אידיוטי אבל חמוד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו יכול להעלות עוד קצת פרטים על ההבדלים בביצועים בינהם ואם אילו מעבדים מקבלים אותם? עריכה:http://www.vr-zone.com/articles/Intel's_new_stock_Heatsink_fan_for_Core_2_Extreme_Processors!/5373.html [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Frozen-Ice,

שלום אחרי שהרכבתי את הרשת על מארז ה 3D AURORA 570 זה עזר קצת בקירור המחשב אבל עדיין לא מספק אותי : יש תמונות של מפרט המחשב והטמפרטורות ותמונות של המחשב עצמו כל זה בכדי שתעזרו לי .. אני צריך כל אפשרות שיש לכם בראש בכדי לקרר יותר טוב את המחשב מה שאני יודע שאני חייב להחליף את המאווררים המקוריים של המארז כי האם ממש אבל ממש עצלים ואני צריך המלצה למאווררים שמכניסים/מוציאים הרבה אוויר אבל שיהיו שקטים מאוד תסתכלו בתמונות ותגידו מה לדעתכם כדאי לשעות ?? ( ההארדדיסק והכ.מסך מאוד חמים למשל) [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eliXir,

אני וחבר שלי רוצים לעשות חלון מרובע על המארז שלו, באיזה כלים עלי להשתמש? (סכין יפני ומקדחה לא עשו את העבודה )

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by emmanuel,

בוקר טוב לכולם יש לי מעבד 8400,ללא אובר קלוק,כעת קראתי פה באחד התראדים שהטמפ של המעבד הנ"ל הוא עומד על כ 18 מעלות הייתכן דבר כזה,אותו מעבד אצלי עומד על כ 35 מעלות עד 40. האם הוא אמור להיות באמת על 18 מעלות?? חייב לציין כי החלפתי קירור למעבד מהסטוק,וכעת יש לי נינגה שיסטה 2 פלוס עם המאורר. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, למישהו יש את המאוורר הזה ויכול לומר לי האם רמת הרעש שלו פחותה או גבוהה מהמאוורר סטוק של אינטל?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by STReeT STyLe,

אני רוצה לעשות פאן באס, עם דבר כזה שמסובבים וזה מוריד את המטח! עכשיו, יש לי כזה דבר, וכשאני שם על המקסימום, זה עובד, אם אני מוריד קצת, זה נחלש (אם ממש קצת), ואז קצת יותר מוריד אז נכבה לגמרי! מה אני יכול לעשות כדי שזה ישתמש בהדרגתיות שבקצה אחד יעבוד על המקסימום, ובקצה השני זה יכבה ? תודה מראש! נ.ב יכול להיות שהדבר הזה (הזה שמסובבים, ברח לי השם) שלי אינו תקין, ואם כך - כמה עולה בערך אחד חדש ? ואם מישהו יודע איך להכין אחד - מדריכים יתקבלו בברכה! שוב, תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shaynoy,

אוקיי אז ככה : GIGABYTE GV-N68T256DH עם NV5 SILENCER וAS5 על הCORE והזכרונות... הכרטיס עם VMOD ל1.4 כשהוא על 435/1150 אין שום בעיות בכלל אין ארטיפרטים הכל חלק ויפה, כשאני מעלה טיפה ל440/1150 זה פשוט תוקע לי את המחשב עם ריבועים ובלאגן... אחרי זה RESET אפילו לא עוזר, צריך לכבות לגמרי את המחשב ולהדליק מחשב. הצעות? רעיונות? אני יודע שאנשים אחרים מגיעים עם כרטיסים דומים ל450 ול470...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by azrlec,

כשאני עושה OC גבוה לQ6600 שלי, הPWM (שאין לי מושג מה זה) עולה המון בטמפרטורה! הכי גבוה, זה שהעלתי מתחים וFSB, הגעתי ל3600MHZ, הPWM הגיע ל102! יש מצב שאפילו יותר, יצאתי מיד שראיתי את זה. היום פעם הראשונה ששמתי לב לטמפרטורה בPWM. מי שיש לו את הלוח הזה, יכול להגיד לי מה הטמפרטורה שלו והמתח שהוא נתן למעבד? ומי שיודע מה הרכיב הזה, כיצד ניתן לקרר אותו? אני לא יכול להמשיך בOC בגלל הטמפרטורה המטורפת שלו. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by x-dude,

המאוורר הצדדי שבמארז שלי התחיל לעשות רעשים לא נורמליים, אני צריך מאוורר טוב 80mm, כמה שיותר חזק אבל כמה שיותר שקט (השקט יותר חשוב), אם אפשר מ- pandas או ksp לא מעוניין במאוורר עם לדים ולא כאלו עם חיישנים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אומרים את זה רק בגלל שלמעבדי AMD אפשר לשנות מכפלה ? (עזבו תנעולים)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי את המארז Transformer המאווררים עושים רעש של מטוס והאורות מפריעים לפעמים, אני מחפש פאן באס יפה ואיכותי שאני אוכל איתו להחליש את העוצמה של המאווררים ולכבות\להדליק את הנורות שעל המאווררים של המארז. אני מתלבט בין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 לבין http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ מה הבדל בינהם, מה יותר כדאי ולמה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amisha,

אני מעוניין לקנות מד טמפ' חיצוני למחשב ופאנל בקרה עדיף ששני המכשירים יהיה באחד ויש כמה תנאים למועמדים : שלא יעבדו על סוללות !! ( שיתחברו לספק ) שתהיה אפשרות לכבות את המאוורר המסויים ....... ( 0 וולט ) תקציב : כמה שיותר זול יותר טוב ועד 250 שקל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חברי הפורום המחשב שלי סוףסוף חזר מתיקון, עם לוח אם חדש (EP45-DS3 במקום P5N-D) ועם כרטיס מסך חדש (HD5850 במקום 9800GT SLI) להפתעתי שקיבלתי אותו גיליתי כי כבל המאוורר האחורי של המארז שלי מודבק בעזרת דבק שחור בכבל 3PIN (במקום 4PIN)-מה שמראה שהוא נקרע במעבדה ותוקן. בנוסף, גיליתי כי הקירור שהיה במחשבי שינה מיקום ובמקום שידחוף אוויר כלפי המאוורר האחורי שמוציא אוויר, הוא דוחף אוויר כלפי המאוורר של ספק הכוח שדוחף כלפיו אוויר. לפני: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1419.jpg אחרי: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1418.jpg מה זה אומר? הרי אין הבדל בלוחות מבחינת הקירור, אפשר לשים את הקירור איך שרוצים, אז למה ככה? :s05: למה שהמאוורר ידחוף…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by skot,

התקנתי את התוכנה Everest והיא מראה לי שהלוח אם שלי טמפ' 90 מעלות מה לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.