עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by andrei21,

אני מתלבט בין 2 הקירורים של NOCTUA D14 ו C14 לגבי D14 הלוח אם שלי ASUS Z87 DELUXE והזכרון DDR3 GSKILL RIPJAWS נמצאים ברשימת תמיכה שלהם, אבל ל C14 אני לא מוצא תאימות זכרון באופן כללי לפי נתונים יבשים הם נותנים אותה זרימת אויר ואותה כמות רעש. תתקנו אותי אם אני טועה מה אתם ממליצים ? לגבי המשקל הD14 יותר כבר ב200 גרם בערך, האם זה יותר מידי כבד מה שיוביל לעקמת כלשהי ללוח אם או לתושבת של המעבד? למרות שC14 גם לא ממש קל. מה אתם חושבים על עניין המשקל , לפני כמה שנים זה היה משמעותי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. איזה מאוורר הכי שקט שאפשר לקנות בארץ, ויתאים לAMD XP1600? לא בשביל אוברקלוקינג (בינתיים) אלא בשביל השקט בראש *****שלי טימטם לי את השכל******

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by victory,

זה המחשב שלי 1)עם איזה תוכנות אני בודק טמפרטורה 2)איזה קירור כדי לקנות למעבד ? אני חשבתי על BT 3)כל עזרה נוספת תהיה ברוכה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אוריפ,

מהי תוכנת הOC הטובה ביותר לרדיאון 9800 פרו 128 מגה בייט?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה נשמע חבר'ה? סוף סוף יש לי זמן לבצע אוברקלוק למחשב המיועד. המפרט: מעבד: E2180 C2D לוח: P35 DS3L גי'גבייט זכרונות : Corsair 1024X2 DDR2 CL800 קירור מעבד: Bigtyphoon כרטיס מסך : HD2900PRO. ספק: Corsair VX450 טמפ': מעבד -Core1 - 34 Core2 - 40 לוח אם : 36 טמפ' כרטיס מסך - האם זה Aux? כי אם לא ..לא מצוין לי הטמפ' שלו . הבדיקה נערכה ע''י אוורסט, המחשב כבר ללא ריסט שבוע שלם. 1. האם הטמפ' בסדר? 2. איך אני מבצע,מה אני בודק,מה זה מחסופ, מה זה ארכיפקטים או איך שרומשים את זה, בגדול - איך אני עושה אוברקלוק מושלם ללא פגימת המחשב. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TheShadow,

נתתי לCPU 1.750V זה מסוכן מידי? כי פשוט אני לא מצליח להגיע לOC הזה עם נמוך יותר... אני עובד על טמפרטורה MBOARD 30C CPU 48C (משתנה בין 45 ל50 מתי שהמחשב לא מתאמץ) AUX 35C אני יכול לעשות עוד OC בלי להסתכן?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by amirsd18,

האם אני יכול לבצע overclock (בין 4GHZ-4.5GHZ) מבחינת הטממפרטורות וכולי... מעבד: intel core i7 2600k 3.4 ghz לוח אם: asus p8p67 pro LGA1155 זיכרון: 8GB g.skill 2133 mhz cl9 ספק: antec 800W קירור מעבד: scythe katana 3 מארז: antec nine hundred ו-10 מאווררים (כולל מאוורר של הספק, כרטיס המסך, זכרונות, דיסק קשיח...) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 מצורפות 2 תמונות (אחת במצב רגיל שימוש יום יומי, והשנייה לאחר בדיקת מאמץ ב-OCCT)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Mr_Eli,

היה לי מאוורר שהגיע ביחד עם המארז והיה מותקן בחלק הקדמי של המארז. זה לא היה ממש אפקטיבי לכן העברתי אותו לצד המארז איפה שהיו לי חורים מוכנים. הוא דיי גדול, הייתי אומר בסביבות 2 ס"מ. הקטע הוא שהוא הגיע ביחד עם חיבור MOLEX (אז לא עשיתי הרבה, רק חיברתי אותו לספק) אני רוצה להוסיף עוד שני מאווררים (יש לי מקום מאחורי המארז לעוד שני מאווררי 80 מ"מ בערך) אבל אני לא יודע איך לחבר אותם יש לי מאווררים שחבר הביא לי אבל הם לא עם חיבור MOLEX פשוט שני חוטי חשמל אפשר לדעת איך אני מחבר אותם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם . רציתי לדעת למה במאמץ המתח יורד מ- 1.5 ל- 1.42 . המפרט שבחתימה (i7 2600k) . רציתי לדעת אולי אני מפספס פה משהוא בהגדרות של הביוס ( לוח extreme 4 של asrock). וגם שאני לדוגמא נותן מתח 1.55 ובודק אחרי הפעלה מחדש המתח שמופיע לי תמיד נמוך ממה שאני נותן לו(1.55 יורד ל-1.5 בערך). אני נמצא האוברקלוק של 5.0ghz אבל אני נאלץ לתת מתח גבוה בגלל שכאשר אני עושה בדיקת מאמץ המתח יורד משמעותית . אני נאלץ לתת בביוס 1.58v (שנותן לי בכלל רק1.53 ) ובמאמץ יורד ל-1.43v. אציין רק שזה לא ל-24/7 רק לבנצ'ים .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by skot,

התקנתי את התוכנה Everest והיא מראה לי שהלוח אם שלי טמפ' 90 מעלות מה לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש בפורום. קניתי מחשב חדש לפני כשלושה שבועות, הגיע לפני שבועיים. ומאז אני מנסה להבין איפה אני עומד מבחינת יחס חומרה:OC. משמע - האם החומרה שיש לי נותנת לי הד רום הרבה יותר גבוה משחשבתי והאם באמת אפשר להשתמש בהד רום הזה. לוח אם: MSI P67A-GD53 Intel Core i5 2500K Sapphire HD 6950 GDDR5 2 GB non-reference ThermalTake SpinQ VT Crucial Micron 1333 DDR3 4GB Samsung HD103HJ 1TB Cooler Master Elite 370 Antec Earth Watts 500W זה בעצם המפרט. קצת יותר מידע: IDLE http://imageshack.us/f/89/tempsanddataidle.png/ STRESSED http://imageshack.us/f/593/tempsanddatastressed.png/ הטמפרטורות בעומס קצת גבוהות, אבל זה לא מלחיץ אותי בכלל כרגע, כי עוד לא הגעתי למצב של 100% שימוש ב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by croetro,

הביאו לי כרטיס 9800GT והרצתי לו בדיקת VMT בחרתי את הכרטיס מסך והרצתי במצב FULL הנה הלוג: Changing video mode to 640x480x16...OK [31/12/2010 17:32:20] Test started for "NVIDIA GeForce 9800 GT "... Trying 16bpp RGB:565 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 16bpp RGB:555 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 16bpp BGR:565 mode...NOT SUPPORTED (Code: 80004001) Trying 32bpp RGB:888 mode...OK TEST FAIL (Code: 8876017C) Trying 32bpp BGR:888 mode...NOT SUPPORTED (Code: 80004001) NO PASS COMPLETED הכרטיס לא טוב ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מחפש קירור ל8800GTS שלי , שיהיה פסיבי , שניתן יהיה להתקין עליו מאוורר 120MM אופציונלי ושלא יהיה יותר מידי יקר. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shainov,

שלום לכולם, סוף כל סוף התחדשתי בכרטיס הנ"ל. רציתי לדעת לגבי OC נמוך-בינוני לכרטיס (גירסא הרגילה ולא הTOP),כמו טמפ' מומלצות (ראיתי בפורומים השונים שהיא לא צריכה לעבור את ה70 מעלות) *הורדתי את GPU TWEK BY ASUS אך הכרטיס במאמץ עובר את ה70 מעלות (בבדיקת פורמארק ועוד תוכנות) ואז אט אט התוכנה מאפשרת למאוורר להתחיל להגביר סיבוב ועד שהוא מגיע ל 60% ומעלה המעלות מתחילות לרדת-יש לציין כי פרק זמן לא מבוטל הכרטיס נמצא סביב ה72-74 מעלות עד שהמאורר עובר 50-60% ואז הכרטיס יורד למתחת ל62. קצת נתונים על OC שעשיתי כרגע: GPU BOOST CLOCKS-1120 MEMORY CLOCK-6190 חייב לציין כי הוא לא מראה ארטיפקטים/קריסות וכד' במשחקים ובתוכנות מאמץ (מעל שעתיים בדיקה) מס' שאלות: -מה המלצתכם לגבי הכרטיס הנ"ל-האם…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד שלי התדר המקורי שלו הוא 2.83 והעלתי ל3.4 אבל בבדיקה אצל OCCT היתגלת בעיה בCORE 0,מה כדי לעשות?. כמו כן הטמפרטורה לא גבוהה,למרות ששמתי לב שבליבה אחת הטמפרטורה שלה גבוהה משל האחרות...( אבל לא בהגזמה).

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shuy,

לוח האם הוא Gigabyte GA-965P-DS3, באתר של זלמן לא מצויינים בכלל הסדרות החדשות של הלוחות... מישהו יודע מניסיון לגבי התאימות של שני אלה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 12ewe,

יש לי בעיות עם הטמפרטורה של המעבד מאז שקניתי את המחשב 38-45C במנוחה זה גבוהה מאוד וכשהוא במאמץ בכלל מגיע ל100C מה שלא אמור לקרות אחרי בירורים החשב יכבה את עצמו רק שהמעבד יגיע ל126C הכל היה נראה לי מאוד מוזר. אז לקחתי קטורת ובדקתי את זרימת האוויר במארז,יש לי קירור מים של קולר מאסטר 240MM ומאוד מוזר שהמעבד יגיע לרמות כאלו והתחממות כזאת מהירה,אפילו רק שאני פותח משחק זה קורה(וכדרך אגב לא בוצע שום אוברקלוק למחשב בשום צורה כלשהי) אז עברתי עם הקטורת לייד כול המאווררים וגילתי ששבעצם המשאבת מים מוציאה אוויר החוצה וכל שאר המאווררים מכניסים אוויר פנימה זה נראה לי מאוד מוזר שהמשאבת מים צריכה לקחת את האוויר מבפנים ולא מבחוץ. מישהו יכול לעזור לי אפילו בצאט בטלפו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום שוב, יש לי שני מחשבים ניידים, המחשב הראשון compaq presario CQ62 הרעיש מאוד. אתמול ריססתי אוויר דחוס לפתחים (גם הצדדי וגם התחתי), ומאז, כניראה המאווררים הפסיקו לעבוד. כבר שאני מנסה להעלות אותו הביוס ממליץ שלא ומראה בעיה במאווררים, וגם אם אני מעלה את הווינדוס, הוא נכבה אחרי כמה דקות. עשיתי משהו דומה עם המחשב השני dell vostero 3550 וגם הוא נהיה מאוד שקט ואחרי זמן מה שהמחשב עובד הוא מראה את הטמפ בתמונה [ATTACH=CONFIG]6305[/ATTACH] גם במחשב הראשון, המצב נראה אותו דבר, אבל לא נתתי לי זמן להתחמם אני לא יודע אם בדל המאווררים הפסיקו לעבוד, אם כי הוא ממש שקט איך אפשר לטפל בזה? בנוסף, לגיטימי לעבוד על הדל כשהוא בטמפ הזו? עצתכם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kriz,

התחדשתי ב88GTS יד שניה... בדקתי למה הוא מסוגל .. אלו התוצאות : 635/2000 לא נגעתי עדיין בVOLTAGE ... בLOAD מלא הוא על 65 מעלות מהירויות סטוק : (500/1600) אחוזי המהרה דיי טובים... למשהו יש נסיון עם המושא? ככה אני שומר עליו קריר ולא מרעיש *3dmark06 - 9600 על מעבד Opteron175

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by אדם לוי,

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/zalman-cnps9500.html בחנו אותו פה מול מערכת קירור מים ומול סידרת ה 7XXX שווה הצצה אחלה קירור!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jetway,

אני קונה קירור מים למערכת הישנה שלי עד 280$, רק למעבד ! מחו"ל תודה רבה !!! LGA1366 המעבד I7 920 , OC 4GHZ

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Teliran1,

הנה תמונה של המחשב עצמו + הביצועים: יש לציין שהמחשב לא נמצא במאמץ בעת הבדיקה. רציתי לשאול אם זה נראה לכם תקין או שיש פה משהו חריג? בגלל שהורדתי משחק למחשב וכבר פעמיים באמצע המשחק המחשב עשה ריסט מעצמו מה שבחיים לא קרה לי במחשב. ורציתי לשאול גם מה האחוזים בFANSFWM אומרים ומה זה AUX גם? מודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Swed,

בכתבה שיש באתר אמרו שTR התחילה ליצר מאוררים http://hwzone.co.il/news/1228566696/30191/ עכשיו אני שואל מתי יגיעו המאוררים לארץ ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הכותרת מדברת בעד עצמה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by guyishai,

היי לכולם, אני חושב שגיליתי שמקור בעית הארטיפקים שלי הוא טמפרטורה גבוהה מדי של הכרטיס מסך (יש לי Albatron GF6600GT). כשהתחילו הארטיפקטים, פתחתי את המארז והרגשתי שצלעות הקירור של הכ. מסך היו פשוט לוהטות! השארתי את המשחק לעבוד קצת כשהמארז היה פתוח וזרימת האוויר הייתה טובה יותר, והארטיפקים נפסקו וגם הרגשתי שצלעות הקירור כבר לא כ"כ חמות. עכשיו כמה שאלות, האם הקירור שמגיע עם הכרטיס לא אמור לדאוג לכך שהדברים האלו לא יקרו??? (לא עשיתי OC או משהו כזה) בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM במארז, חשבתי כשקניתי את המחשב שהכל צריך להספיק... אם אני צריך להחליף קירור, מה כדאי לקנות? (ד"א אם זה לא שייך לפורום הזה אז אפשר להעביר, פשוט חשבתי שרוב ההודעה מתאימה יותר לכאן) אשמח לקבל עצות תו…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים