עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yan,

איך אני מוריד את התיזמונים של הזכרונות? עשיתי אובר קלוק והתזמון עלה מCL4 ל5 http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=24466

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alergic,

מעוניין להחליף את קירור הסטוק הנוכחי. תקציב: עד 400 ש"ח (אלא אם כן החריגה תביא לביצועי קירור טובים יותר) שקט- 8/10 קלות הרכבה וניקוי- 10/10 (ללא הוצאת לוח אם) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. במנוחה 42 במאמץ 70 קירןר סטוק. המחשב ניתקע לכמה שניות במסך שחור שלפעמים אני רואה את העכבר או הSTART של הWINDOWS במשחקים הכל בסדר (אחרי שביטלתי את הטורבו בוסט כי הוא ציפצף לי)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום, אני מעוניין לרכוש מאוורר למעבד i7-2600K ואני מתלבט בין הדגמים : Noctua NH-U9B SE2 Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 איזה מהם עדיף ? המחיר (לפחות ב KSP) זהה. אשמח להמלצותיכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ElemenTal,

אני מזמן לא התעסקתי בכל הנושא הזה אז אני כבר לא זוכר מה יותר טוב מה פחות... ומאז גם בטח יצאו עוד מוצרים שאולי יותר טובים קיצר אני צריך קירור לכרטיס מסך (8800GTS) שזה מאז פעם אחרונה שראיתי לא נריאה לי שמשהו התשנה, ה Arctic Cooling Accelero S1 ניראה לי הבחירה הכי טובה בתוספת מאוורר, השאלה הכי רק איזה מאוורר - ראיתי סרטונים וזה לא מובן אם זה 80MM או 120MM כי לפי מה שזכור לי מפעם ה120 לא יושב עליו לא טוב יענו יותר גדול מהגוף עצמו... אז זה 80 או 120 ? ועוד שאלה - אני צריך המצלמה למאוורר 120 בלי לד הכי טוב מבחינת יחס ביצועים ורעש (ולא ביצועים מטורפים אבל רעש כמו טרקטור) אני יודע של - Scythe יש מאוורים מצוינים וכמה שעכשיו ראיתי דווקה ניראים גם סבבה מבחינת מחיר. אבל בטח יש כאלה ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, קצר ולעניין, קניתי את הנ"ל + ARCTIC SILVER 3 ואלה התוצאות: AXP1600+ AGOIA 1400@1806 מאמץ 43-44 מעלות (שעה וחצי של PRIME 95) כאשר המאורר על 3000 סל"ד, 45 מעלות כאשר הוא על 2500. במנוחה 35 מעלות (3000 סל"ד). רצוי לציין שהמארז סגור ומאוורר בצורה סבירה - יש מקום לשיפור. **רק לשם ההשוואה - לפני ההרכבה הייתי עם הסינק המקורי ומאוורר גנרי והטמפ היו: 50 במנוחה 56 במאמץ כשהמארז פתוח. ובקיצור השיפור משמעותי בהחלט ומעיד על איכותו של HS זה. תודה לכם העוזרים בבחירתו. ולמי שמתלבט אם לקנות - הקניה שיפרה משמעותית את הטמפ' אבל ממש לא היטיבה עם חשבון הבנק (הכל ב- 350 ש"ח).

7. היה לי לוח P5N-D שנשרף והחלפתי לSTRIKER II FORMULA כשהטכנאי הוציא את המעבד מהתושבת של הלוח השרוף אז המשחה הטרמית 'נזלה' לצד השני(לרגליים של המעבד) - היה על זה דיון פה, הוא ניקה את זה וכמו שאתם רואים אני כותב עכשיו מהמחשב החדש והכל כנראה בסדר. אבל יש בעיה שמציקה לי בטמפ'. הטמפ' עם הלוח הקודם היו - CPU 22 והליבות לא עברו את ה34 עכשיו הCPU 31 ויש ליבה שעוברת את ה40 יכול להיות שאין מספיק משחה טרמית? הוא השאיר את המשחה שהייתה על המעבד והכניס אותו ככה ללוח החדש, אולי לא היה מספיק משחה? אולי לא שמתי את הV1 כמו שצריך? - זה משנה הכיוון שלו? תודה על העזרה! ואגב, אני לא מצליח להפעיל את הrealtemp, זה אומר לי שחסר איזה DLL שבעצם כן נמצא בתיקייה של התוכנה וקראתי בפורום בחו"ל שיש עוד אנ…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המאוורר נשלף אבל אין גישה לכבל שמתחבר ללוח אם (או שאני לא עושה משהו נכון). אני כמעט בטוח שיש דרך להחליף את המאוורר מבלי לפרק את כל הקירור. אני פשוט חושב שחבל לי להוציא כסף על הרכבה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pc student,

תראו זה מה שיש לי alx 600 גוף קירור מרכזי של פנטיום 2 גוף קירור חתוך ל 2 של פנטיום 1 מאוורר 50 מ"מ ועוד מאוורר 45 מ"מ מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by The-Fox,

קניתי לפני כשבוע לוח רםוקס 8rda3+ ומעבד Barton 2600 מדגם Mobile, נדיר אבל השגתי :-) הבעיה היא שיש לי זיכרון שלא מגיע רחוק... עד עכשיו הכי גבוהה שהגעתי עם המערכת זה 195 מגה"צ בבאס והמעבד עובד במכפלה של 12 שבסה"כ עובד על 2350 MHZ. מתחים: זיכרון 2.75 V תיזמונים: 2.5-3-3-6 מעבד 1.65 V טמפ' מעבד 45 מעלות במנוחה, במאמצץ 50 מעלות... עם Prome 95 טמפ' מערכת 37 מעלות +- סה"כ תוצאות לא רעות, ברגע שאני ישיג זיכרון יותר מהיר אני יגיע הרבה יותר רחוק, בסביבות 2700 אולי אפילו יותר, וגם קירור יותר רציני, כי כרגע אני עובד עם Vantec Aeroflow. הוספתי תמונה שתראו קצת... 8) [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

שאלה פשוטה: אני צריך מאוורר מומלץ לכרטיס המסך, ומאוורר מומלץ להחליף את זה שבא עם ATHLON XP. תודה. ואם אפשר לינקים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Eiko,

עשיתי אוברקלוק למחשב שלי .. אני העלתי לאט לאט אותו עד שהגעתי ל142 באס.. ואז פתאום נכנסתי למחשב והוא נתקע לי אחרי זמן קצר.. הורדתי את הבאס עכשיו ל136 ועכשיו זה בסדר.. אני רוצה לעלות עוד .. עזרה .. המחשב שלי : P. 4 2.53 512 MB DDR 400MHZ לוח אם GA-8SG800 וכרטיס מסך Geforce 4 ti 4200 128mb

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב חדש ואני מעוניין לעשותו שקט ככל האפשר. כפי שאתם יכולים לראות בחרתי קירור מים אך אינני יודע אם זה טוב מספיק והאם זה שקט ואולי אני בכלל לא צריך את זה. אותו דבר לגבי קירור המארז וכרטיס המסך. שמעתי שגם לזיכרונות צריך גופי קירור. האם המפרט שלי דורש את זה גם? אנא עיזרו במציאת פתרון מתאים. תודה רבה! הנה המפרט: מעבד Intel Core i7-920 Tray ¤1393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, יש ברשותי כ1500 שקל להשקיע במחשב. אני עוד מעט אתאר את המפרט, אולי תמליצו לי לחכות ולהשקיע במשהו אחר. המחשב שלי רץ 24 שעות 7 ימים בשבוע ללא הפסקה, ואני צריך שהוא ירוץ בלילה. קניתי קירור פאסיבי לכרטיס מסך לא מזמן, וקירור אחר של Arctic Cooling למעבד (Q6660) בשביל להוריד את הרעש. אבל הרעש עדיין מפריע לי בלילה. האם יש דרך לחסל לגמרי את הרעש שהמחשב מייצר?(חוץ מתפקוד של כונן קשיח כמובן) כולל ספק הכוח? אני רואה שיש מערכות קירור מים עם מאוורר, ואז אני כבר לא רואה את היתרון שלהם חוץ מקירור יותר טוב - שבעצם לא מעניין אותי (OC לא קריטי). אני אשמח אם תוכלו להגיד לי אם יש קירור מים גם למעבד לכרטיס מסך ולספק כוח, ולהמליץ לי על מפרט. ובכלל, האם שווה לי לקנות מארז יותר טוב קו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TelAviv83,

איך הקירור הזה ל AMD 3000+ 939 ? Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 ואם עדיף לקנות מעבד BOX עם אוורור של AMD ? זה חשוב תודה וזה די דחוף ..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Doron_Rajwan,

http://www.hwbot.org/community/submission/2150300_booooon_cpu_z_core_i7_2600k_6003.38_mhz

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים,יש לי לוח asus m2n-e והוספתי את ה ‏‏Arctic Cooling Accelero Twin Turbo לכרטיס מסך, מתוך צלעות הקירור יוצאים 2 חוטיםת ראשון 4 פינים רחב והשני מולוקס 3 פינים , בנוסף מסופק גם מפצל לחיבור לחשמל רגיל (4 פינים)שמתחבר על חיבור המולוקס ככה שנשאר לי רק חיבור מולוקס נקבה וחיבור 4 פינים רחב, אני זקוק לכבל המצורף על מנת לחבר את המאוורר בחיבור מולוקס נקבה וללוח לקריאת הסל"ד, איפה אני יכול למצוא כבל כזה? תודה מראש חברים [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shloosh,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1510457110.htm כדאי ??? ועד כמה יעזור לי באוברקלוק???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי ספק אחד שלא בשימוש ואני רוצה לחבר אליו איזה קטודה או מאוררים או משהו אבל בלי לחבר אותו למחשב (ללוח אם) איך אני עושה את זה? דרך אגב אני מתאר לעצמי שצריך לג'אמפר (לקצר) בין מגעים בחיבור הראשי (הארוך של הלוח) ואני מבין שלהדליק ולכבות יהיה קצת קשה לג'אמפר ולהוציא כל פעם אז זה יהיה בסדר אם אני יעשה את המגע הזה תמידי, ודרך הכפטור מאחורה של ה ON\OFF ידליק ויכבה? הספק יכול להדפק מפעולה כזאת? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AVL,

איזה מערכת קירור מים מרשימה , מעניין בכמה היא תתומחר בארץ (אם בכלל ..) http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0040symphony/cl-w0040.htm

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by evy,

המחשב שלי מאוד מאוד חם,ואני בטוח ב 99% שזה גם פוגע לי בביצועים. רק במנוחה הוא 52-54 מעלות וכשאני משחק במשחק כלשהו הוא יכול להריע גם ל 65 מעלות ואולי יותר. הנה במצב מנוחה הנה במאמץ(וזה עוד יחסית נמוך למה שראיתי ,כי יצאתי באמצע המשחק כדי לבדוק טמפ',ועד שהתבצע הצילום ירדו כמה מעלות) הבדיקה התבצעה ב EVEREST . עכשיו,ניקיתי את כל המחשב מאבק,חידשתי משחה טרמית(nanotherm blue) במעבד ובגשר הצפוני,ולא עזר,המחשב עדיין רותח. מה אפשרי לעשות במצב כזה? יש דרך לטפל בזה לפני שאני יחליט לקנות צלעות קירור לסוקט שלי? עריכה:יש לציין כשאחרי 15-20 דק' משחק,המשחק נהיה מאוד איטי,בקושי זז,מרגישים משמעותית את הפגיעה בביצועים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הנה הפרטים !! הביוס משונה אני לא יודע לאן ללכת בו לעלות מתח לעלות באס FSB מצאתי רק איך לשנות תיזמונים !! ביוס בצבע אפור !! זה של חבר שלי לי יש בלוח של גיגה ביט ביוס אחר בגלל זה אני לא יודע לאן ללכת ואם יש לזה קיצור דרך כמו אצלייי שנפתחים עוד אפשריות הלוח של MSI [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by StarMo,

נראה לי שזה הזכרונות.. למרות שאני יודע שזה הולך לבוא, זה לא הלוח. הלוח מתוכנן לעבוד גם עם מעבדים בעלי באס של 166, וזה מה שאני מנסה. נראה לי שזה הזכרונות, למרות שהם עושים 165 בלי בעיה.. התזמון שלה קבוע על הכי לאט (CAS3) למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לחבר שלי יש מעבד כמו שלי (e8400) ואצלו הטמפ' של המעבד היא בממוצע 10 מעלות פחות משלי!! אצלי הטמפ' של הליבות היא בין 44 ל49 ואצלו היא בין 33 ל 38 מעלות. מה שהכי מוזר זה שלו יש רק קירור סטוק של המעבד ובלי עוד מאורר מול הלוח אם ואצלי יש את הקירור סטוק + מאורר 120 מול הלוח אם ועוד מאורר 80 מילימטר שזורק אויר על המעבד וגם החלפתי משחה טרמית. שנינו ללא oc (הוא בכלל לא יודע מה זה...) דרך אגב שנינו בודקים בעזרת realtemp (הגרסה הכי חדשה) ולא נגענו ב TJmax בתוכנה. מה יכולה להיות הסיבה? אני כבר משתגע מזה עוד משהו קטן שאני לא חושב שאמור לעשות שינוי בטפרטורה אבל בכל מקרה אני ארשום זה שלי יש vista ultimate ואצלו xp professional

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הי אני מחפשת קירור שקט למחשב שאין כוונה לעשות בו OC לCPU i3-2105 שמתאים לANTEC NSK2480 בין 100 ל 200 ש"ח מzigzag2000 למישהו יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.