עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by epichorus,

שלום, להלן המפרט שברשותי: מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box קירור למעבד: thermaltek v1 לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W Samsung F3 1000GB לאחרונה רכשתי את ה GTS450 של GAINWARD והוא מתחמם יתר על המידה ללא כל אוברקלוק לדוגמא עכשיו כשהמחשב פועל מספר שעות והוא לא מבצע כרגע שום פעולה מורכבת הוא הגיע ל 59מעלות. ההתחממות גורמת למחשב להתקע/לקרוס ואשמח למנוע אותה (זה קרה לי גם עם המעבד ולכן קניתי את הקירור למעבד). אשמח לשמוע על פתרונות קירור רלוונטיים לכרטיס מסך. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shuy,

לוח האם הוא Gigabyte GA-965P-DS3, באתר של זלמן לא מצויינים בכלל הסדרות החדשות של הלוחות... מישהו יודע מניסיון לגבי התאימות של שני אלה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי את המארז Transformer המאווררים עושים רעש של מטוס והאורות מפריעים לפעמים, אני מחפש פאן באס יפה ואיכותי שאני אוכל איתו להחליש את העוצמה של המאווררים ולכבות\להדליק את הנורות שעל המאווררים של המארז. אני מתלבט בין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 לבין http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ מה הבדל בינהם, מה יותר כדאי ולמה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by NOVA,

הבנאדם פשוט מקורי.. קישור

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ran B,

שלום לכולם. כבר זמן רב אני מריץ את המחשב בFSB 155 במקום 133 במקור. ברשותי P4 2.66GHZ B הFSB הוא 133 במקור והמכפלה 20. כבר זמן רב אני בהמרה של 155mhz FSB וללא שום בעיות. כעת שאני מנסה לעלות ל160 המחשב נופל ישר אחרי טעינת הווינדוס. מסך כחול כזה של XP וריסט למחשב אוטומטי. ברשותי זכרונות של A DATA 200mhz הפשוטים ביותר, 2 סטיקים של 512MB מסודרים בDUAL. אני יכול לקבוע להם את התיזמונים, כרגע התזימונים על מצב אוטומטי על הכי גרוע 2.5 CAS 4 RAS TO CAS 4 RAS 8 cycle time כרגע זה נובע ממצב אוטומטי בביוס. אני יכול לקבוע מנואלי (ידני) מה יהיה כל אחד. המתח למעבד ולזכרונות קבעתי AUTO. ויחס התדר לPCI AGP נראה לי נעול, כי בחרתי בביוס על תדר של 66.6/33.3 משו כזה זכור לי. יש ל…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shualy,

מה המערכת קירור פאסיבית הכי משתלמת למעבד הספציפי הזה? עניין האוברקלוקינג לא מעניין אותי אז אשמח להמלצתכם. אני משתמש במחשב ב99% מהזמן לפוטושופ אם זה משהו שצריך לקחת בחשבון. בברכה, אורי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אוקיי אז ככה , יש לי 3000 שקל לשדרוג המחשב מפרט בצד , אני רוצה קירור למעבד (אם הוא פסיבי להוסיף מאוורר בתקציב בבקשה) לוח אם למעבד E8400 S775 וזכרונות טובים לOC כל מה שאני רוצה לשדרג אצלי מעפן לוח אם פשוט EP43-DS3L זכרונות KINGSTON זולים ללא צלעות קירור כלום.. קירור סטוק להתחשב בבקשה בעובדה שאני קונה ספק בכ750 ש"ח מה שמאיר 2250 ללוח אם קירור וזכרונות תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tamir2,

כל מי שיכול לעזור לי !!.. אני צריך תוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד... ועם אני עושה אובר קלוק גם... אז מי שיכול לעזור לי שיתן לי קישור או משו.. תודה לכל מי שיעזור לי!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני חושב לבנות מערכת קירור מים ורוצה להשתמש ברדיאטור 280 מ"מ, אבל במארז קיימים חיבורים המתאימים לרדיאטור 240 מ"מ בלבד. אין בעיה של מקום ולכן אני לא רוצה להתפשר על הרדיאטור הקטן יותר. בנוסף אני לא מעוניין לעשות שינויים גדולים במארז, ולכן מודינג אינו בא בחשבון. מצאתי שהברגים המרכזיים של המאווררים יכולים לשמש אותי לחיבור (עם מתאם פשוט) לחיבור הרדיאטור למארז, כלומר חיבור ב-4 ברגים בלבד. האם החיבור הזה מספיק בטוח, או שאני מסתכן בהרס הקירור? נ.ב. הרעיון הוא להשתמש במתאם דומה לזה -

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן, המעבד נרכש לפני כחצי שנה בערך עם קירור סטוק של המעבד. בזמן האחרון הרעש שהמאוורר עושה הוא נוראי ואני שוקל לשים קירור אחר. בעיה ראשונה שיש לי היא שאני לא מבין בזה כל כך ולא יודע טווחי מחירים של משהו נורמלי. בנוסף, האם ההחלפה זה משהו שאני יכול לבצע בעצמי או עדיף לתת למישהו מוסמך (יש לי ידע טכני בסיסי). המארז שיש לי הוא Antec gx202 ובמפרט שלו רשום "גובה מקסימלי קירור למעבד (ממ)160" דבר אחרון, אשמח על המלצה לתוכנה בכדי למדוד טמפרטורות בזמן שימוש (משחק בעיקר WARZONE) וככה לעשות השוואה אם אחליט לקנות קירור חדש. תודה.

11. שלום עד עכשיו אני הייתי עושה O.C ע"י הגברת ה FSB בביוס ללא העלת המתח הגעתי ל 2.0GHZ על טמפרטורה של 50 ומשהו מעלות עם יציבות.. עכשיו חיברתי צינור מהמכיל ואני רוצה גם להעלות את המתח אם אני אעלה אותו מ 1.75V ל 1.825v יכולה להיות פגיעה בזיכרונות? או במעבד עצמו אפילו שהטמפרטורה תהיה נמוכה מאוד? (אני יודע שזה נישמע קצת מטורף אבל עדיין תמיד שווה ללכת על זה ) תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אולי למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הדברים האלה ? צריך בערך מטר על מטר , בעובי של מילימטר , אולי אפילו קצת פחות .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומעבד I9 9900K ועשיתי לו אוברקלוק אבל אני רוצה שהמתח ירד בזמן ההמעבד במנוחה אז ראיתי כמה מדריכים והציעו להשמש בoffset voltage וגם לא רציתי המתח יהיה גבוה מדיי אז התחלתי מ-0.120- ראיתי שאכן המתח יורד ל0.6 במנוחה והרצתי CINBENCH R15 ובזמן עומס המעבד קפץ למתח של 1.45 שזה גבוה מאוד אחריי כמה שניות עצרתי את הטסט האם זה גורם נזק ללוח או למעבד אם השתמשתי במתח כזה גבוה ל15 שניות? והאם מישהו יכול להדריך אותי איך להשתמש בoffset voltage בלי שהמתח יקפוץ יותר מדיי גבוה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אפשר לשתוף אותו במים? : לא יגרם נזק? אני יודע שאלומיניום לא מחליד אבל בכל זאת שאלתי בשביל להיות בטוח

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לצוות HWzone ולחברי הפורום שלום רב החלטתי לכתוב בשבילכם ביקורת על היטסינק חדש אשר במפתיע הגיע לארץ , לאחר שאת זה שאני מספר לכם עליו קניתי בחו"ל . את ההיטסינק הזה ניתן להשיג היום בארץ בחצי המחיר בפנדה ! , והוא מתוצרת דרום קוראה . קדם כל מספר תמונות : האריזה כוללת , היטסינק ZALMAN כולו נחושת ! , ומאוורר 92 מ"מ אימתני .. אבל שקט .. כולל פנל חיבור למאוורר שמוחובר בצורה לא קונבנציונלית . כולל שנאי מהירות למאוורר , + שני קליפסים לחיבור + ברגים + מוט להרכיב את הקלפיס , וגריז טרמי פשוט. מאוורר 92 מ"מ מרשים ... הבסיס שלו משוייף כמו מראה ובנוי מפס נחושת במרכז ואלומיניום בצדדים. שימו לב לצורה שלו שמזכירה פרח פתוח.. השנאי של המאוורר , בורר בין שתי מהירויות , …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by galgo,

האם מישהו מכיר מקום טוב לקנות רכיבים לקירור מים בארץ במחיר סביר (בלוקים, רדיאטורים וכו'?)? או שעדיף וזול יותר לקנות ישירות בחו"ל דרך האינטרנט מאחד הספקים ולשלם יותר על המשלוח? גל

17. Started by nicirnTAL,

http://forums.ort.org.il/files/30/1959340/3394574.JPG http://forums.ort.org.il/files/30/1959341/9067365.JPG http://forums.ort.org.il/files/30/1959342/2769452.jpg

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by StrikeEagle,

אז יש לי פה מחשב ישן שאני רוצה להתנסות עליו בOC. המפרט: INTEL E5400 2.7GHZ GIGABYTE G31M-ES2L GAINWARD NVIDIA GEFORCE GT220 1024MHZ KINGSTON 2GB RAM 800MHZ ספק ג'נרי (נראלי) ZUES 520W http://meaks.co.il/index.php?route=product/product&product_id=83 - הספק אני רוצה לעשות למעבד ולכרטיס מסך OC. לכרטיס מסך יש לי את ExpertTool של GAINWARD. מה אני צריך למעבד? עד כמה למשוך את הכרטיס מסך וכמה את המעבד? הם בכלל בנויים לזה? אני לא מתכוון להוציא לו את המיץ פשוט ללמוד את זה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Pika007,

אחרי הרבה בלאגן, כזכור לכם, עם הספק שלי שעשה בעיות ויש מצב שגם דפק קצת את הלוח, מחר אני סוף סוף מסדר את כל העסק ומקבל לוח חדש- גרסת ה PLUS, וספק זמני נורמלי עד ששלי יחזור מתיקון/החלפה. צפו לביצועים באוברקלוק, והפעם גם לראות משהו, בניגוד לפעם הקודמת

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הי קניתי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H, ומעבד Core i3-3220. האם יש סיבה להעדיף בין Arctic Cooling Alpine 11 Pro ובין Arctic Cooling Alpine 11 GT? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761283 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761284 תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tomerm55,

שלום לחברי הפורום יש לי מחשב די חדש, עם מעבד I5 3470 3.2 GHZ , הקירור ששמתי במעמד הקניה הוא Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 השימוש העיקרי שלי למחשב הוא משחקים (COD,BF,NFS) אבל לא ברזולוציה והגרפיקה הכי גבוהים כי הכ.מסך חלש, כרגע יש לי כרטיס מסך HD4870 שנותן לי סה"כ הנאה סבירה במשחקים. אני מתכוון ב"ה לשדרג בקרוב ל R7 260X , אז חשבתי אולי גם לשדרג קירור של המעבד ל Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 או Scythe Katana 4 CPU Cooler (איזה עדיף? אם בכלל) . השאלה שלי היא האם זה כדאי/הכרחי, האם למשחקים דרוש או עדיף קירור חזק למעבד או שמספיק קירור חזק לכ.מסך? אני לא מתכוון לעשות OC למעבד . נ.ב אם אתם מתכוונים להציע לי קירורים אחרים אז בבקשה שלא יחרגו מהמחיר של 2 הקירורים הנ"ל. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Joli,

יש לי ספק רגיל לחלוטין עם מאורר שנראה כמו 80mm, אני הוא מרעיש (ולא בגלל ליכלוך) ואני רוצה להחליף אותו... שתי שאלות: 1. על איזה מאורר אתם ממליצים (מולץ שקט!!!) התלבטתי בין: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9288 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9291 2. השאלה השניה איך אני מחליף את המאורר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by HubbaBubba,

שלום לכולם, קירור למעבד- *סוקט של המעבד: 775 *לוח אם: P5KC *שימושים: קירור למעבד חם. לא עושה OC. *אם רעש מפריע : כמה שיותר שקט. *תקציב: עד 200 שקל. *חנות מועדפת: KSP. אני צריך קירור פשוט למעבד, לא מתכנן OC, יש לי Q9300 והוא חם כמעט תמיד משהו כמו 50 מעלות ללא מאמץ. סוקט 775, לא עושה OC. כמה שפחות רועש אבל הכי חשוב לי שיהיה פשוט להרכבה, יש את הקירורים המפלצתיים שצריך להוציא מההברגה את הלוח אם ואין לי כוח להתעסק עם זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MatanSar,

קורא משהו?... ההגיון אומר שלא, אבל שואל בכל מקרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עשיתי לפני איזה חודש oC לq6600 ל3.2 הרגשתי ביצועים גובהים יותר שיחקתי נהנתי הכול אבל ביומים האחרונים התחילו נפילות עשיתי לפי מה שאמרו לי FSB-356 PCI-100 CPU spread Spectrum-disable cpu voltage- 1.4V הטמפ' ממש נמוכות עכשיו 31 29 אפשר להבין למה קורס לי תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים