עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NOVA,

הבנאדם פשוט מקורי.. קישור

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מתלבט לגבי קניה - אני כרגע עלGHZ 3360 ב-X6800. אין לי בעיה להגיע ל-3520 ולהריץ ביחד PRIME וSUPER PI ביחד במשך שעה יציב,אבל משחקים נופלים לי אחרי חצי שעה עד שעה של משחק. מה שמביא אותי לחשוב שכשהכרטיס מסך והקירור המסיבי של ה-1900XTX נכנסים לעבודה מוגברת הספק לא עומד בזה. בקיצור תראו את המפרט ותמליצו לי בבקשה על מה שיהיה עדיף ה-LIBERTY או ה-HEC. יש הבדל של 200 ש"ח במחיר אז אני מתלבט ... תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hananr,

היי להלן המפרט של המחשב שלי. הוא משמש אותי HTPC ולמשחקים. מעוניין לקבל מדריך מפורט איך ניתן להגיע לאוברקלוק של 4000MHZ . מפרט המחשב: CPU Manufacturer Intel Family Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Architecture 64-bit Internal Clock 3.0 GHz Internal Clock Maximum 3.0 GHz Display device Description ATI Radeon HD 3850 Series Manufacturer ATI Technologies Inc. Total Local Video Memory 516 MB Total Local Texture Memory 516 MB Memory Info 4 GB Mainboard info Supported Slot Types PCI, PCI Express Manufacturer Biostar Group Model TP35D2-A7 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום ! יש לי מפרט כזה: A64 3000+ ASUS A8N E KINGSTON VALUE CL3 + TT BIG TYPHOON הגעתי עם המעבד לתוצאה של 2660 יציב ו- 2694 לא כ"כ יציב הורדתי מחלק זיכרון ל- 133 העליתי מתח ל- 1.55 בביוס (למרות שכל התוכנות מזהות 1.58 משום מה) השארתי מכפלה על 9 הטמפרטורות שלי מצויינות, 25 במנוחה הורדתי מבפלת HT ל- X3 הבעיה היא שאני לא מצליח לעלות יותר מזה וקשה לי להאמין שהמעבד לא יכול יותר מזה (לא ידוע לי הסטפינג) קניתי את הקירור הזה ואת הלוח הזה במיוחד בשביל אוברקלוקינג ואני מאוד אתאכזב אם אני לא יצליח להמשיך מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לנסות ולהעלות את המהירות של המעבד ? תודה רבה, זה ממש ממש חשוב לי.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by smit,

שלום, אתמול שמתי לב למשהו מוזר קצת (בישבילי) אולי תוכלו לעזור לי בבקשה יש לי מעבד amd xp 3000 333fsb וזיכרונות twinmos pc3200 400mhz הלוח שיש לי זה gigabyte 7n400e והוא תומך ה 400mhz.. בדקתי דרך התוכנה של גיגה בייט easutune4 והיא הראת לי שהמעבד רץ על 166mhz והזיכרונות על 2.700, הם לא אמורים להיות על 3.200 ? בביוס היסתכלתי וה FSB הוא על 166, והבנתי לבד שזה 333mhz. שהעלתי אותו ל 200FSB, הוא היה על 400MHZ אבל אז המסך פשוט לא נידלק, העברתי ת'גמפר' ל OFF והוא עבד, אבל על 100mhz למרות שהביוס היה על 400mhz.. איך אני יכול לשים לתאם את הכל ככה שזה יעבוד על 200fsb ?? שהזכרונות יעבדו כמו שהם צריכים על 400mhz ולא 333mhz .. ויש לי קירור מתאים, יש לי volcano 12+ ומארז עם 4 מ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tphss,

יש לי בחירה בין VOLCANO 10 לבין VOLCANO 11+ איזה לקנות? ההפרש במחיר הוא 60 ש"ח.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם! אני מקווה שכאן זה הפורום המתאים לשאלה הזאת: רציתי לדעת למה עדיף לחבר מאוור למארז, ללוח ב- 3 פינים, או ישירות לספק עם חיבור 4 פינים מולקס. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3915 Cooler Master P4 S-478 up to 3.6GHz מישהו התנסה איתו ויודע אם הוא טוב? אני צריך אותו בשביל פנטיום 4 3GH סוקט 478 תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעייה והמחשב נתקע לי במשחקים אחרי כמה דקות וחשבתי אולי זה בגלל טמפרטורות איך אני יכול לבדוק טמפרטורות של המחשב במאמץ

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אוקי.. היום עשיתי OC ראשון שלי ! הלך בסדר גמור.. רק שיש לי בעיה אחת.. אני לא מצליח לקבל יציבות על FSB 400, רק על 380. טיפה מידע, העלתי את הFSB ל400, בשביל לקבל פוסט הייתי צריך לעלות את המתח של הזכרונות ל2.02 עם תיזמונים 5-5-5-15 (הזכרונות עובדים על 800MHZ). המעבד הוא E6750, עובד על מכפלה 8, במתח 1.344 (לפי CPU-Z) מגיע ל 3200MHZ. בשביל לעשות פוסט הייתי צריך להוסיף גם 0.1 וולט לNB, ו0.1 לFSB. הבעיה היחידה היא שבמצב הזה אני לא מצליח לעשות שום בדיקת יציבות. המחשב נופל לי כל פעם. נכון לעכשיו הורדתי את הFSB ל380, והכל עובד יציב. הטמפרטורות הם 32 מנוחה עד 66 מאמץ (100%). אני לא רוצה להוסיף מתח למעבד כי אז הוא מתחמם ועובר את ה70 (מה שאני ממש לא רוצה, 70 זה הגבול). הקירור שעל המעב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SixKiller,

נגד של 5W של 10 אום ו..זהו בעיקרון קודם כל ... נשרף לי לד.... הדגל הגדול של שחור כולו... וגם בכלל הנגד לא חם בכלל... הוא אמור להיות חם והוא לא חם יכול להיות שהוא נשרף... תודה על העזרה... ד"א זה פתאום נהיה ככה.... ככה סתם עריכה: אנהי מצטער פשוט שיגעו אותי פה ממש שיגעו... בקיצור נשרף הלד... ואז לא עובד לי כלום והנגד לא חם בכלל אז אני חושב שהוא נשרף.... leds 30 mm החיבור הוא ל5V הלדים 3V זהו ותודה עריכה 2: למה בכלל היה צריך להישרף...? והנגד נשרף באמת כמו שחשבתי?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by allammo,

מעבד E6600 כרטיס מסך eVGA 8800GTS 320MB המעבד כמו שאתם יודעים היה על 2.4, עכשיו אחרי שמיציתי את המקסימום שאני ראיתי בביוס (30%) הוא על 3.12 הכרטיס מסך הגיע כך: זכרונות: 575 הCORE: 850 לאחר אוברקלוק: זכרונות: 700 הCORE: 1015 פה זה נעשה ע"י ATI TOOLS, בעזרת RIVATUNER העלתי את הקירור ל100% (היה על 60%) ואחרי האוברקלוק הטמפ' היו אפילו 2 מעלות פחות משהיה בלי אוברקלוק על 60% אבל יש רעש, 78% מטפל מעולה בכרטיס, 52 מעלות. עכשיו יש שאלה אחת: אני לא מצליח להעלות יותר את המעבד, פשוט לא יכול יותר מ30%... מחר אני קונה BT והייתי רוצה להמשיך עוד יותר עם האוברקלוק... כמובן שהכל נעשה בהדרגה...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by almogas,

ok שתי שאלות דבר ראשון יש לי 2 מאוררים של 80 מ"מ שתיהם מאחורה אחד של הספק והוא מוציא אוויר ואחד מתחת איזה 10-15 סנטימטר למטה שגם מוציא אוויר כל החלק הזה הוא ממש קר כאילו נעים ואני לא יודע אם לשים עוד מאורר אני אל ממתעסק באוברקלוק ודברים כאלה אז בבקש תנו לי את הטמפרטורות שלוח אם אמור ליהיות בערך ואיזה חלק של הלוח אם ני מוודד? והספק כמה? ובערך דיסקים קשיחים מה הטמפרטורה.. ואם אני יששים מקדימה מאורר שיכניס אוויר זה יהיה טוב.? תודה מראש.. אה ואני חדש פה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lior Bracha,

מעבד I7 3770 מארז R3 של פרקטל 2 מאווררים בקדמת המארז מכניסים אוויר למארז, מאוורר אחד בצד האחורי מוציא... המחשב בן 5 חודשים, נקנה בTMS, קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION . חשוב לציין שהוא מאוד שמור ואין אבק במארז בכלל. הטמפרטורה נלקחה כאשר המחשב במנוחה, אני חושב שרק המעבד חם מדי, זה נראה לי מוזר... פנים המארז שלי http://img18.imageshack.us/img18/7543/1368029700.jpg

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by The_Byter,

תהנו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. צבעתי את האוורר בצבע כסף ושמתי לדים ירוקים ואדומים, בדקתי והכל פעל, התקנתי את המאוורר בדלת של המארז הפעלתי ולאחר כ10 דקות כל הלדים נשרפו חוץ מאחד, מישהו אולי יודע למה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Demagh,

סוף סוף מילאתי את המארז שלי במאווררי AC, כאלה שמתחברים ללוח, וגם פריזר 7 למעבד עכשיו, אפשר לשלוט במהירות הסיבוב שלהם, נכון? רוצים לגלות לי איך?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shaynoy,

אוקיי אז ככה : GIGABYTE GV-N68T256DH עם NV5 SILENCER וAS5 על הCORE והזכרונות... הכרטיס עם VMOD ל1.4 כשהוא על 435/1150 אין שום בעיות בכלל אין ארטיפרטים הכל חלק ויפה, כשאני מעלה טיפה ל440/1150 זה פשוט תוקע לי את המחשב עם ריבועים ובלאגן... אחרי זה RESET אפילו לא עוזר, צריך לכבות לגמרי את המחשב ולהדליק מחשב. הצעות? רעיונות? אני יודע שאנשים אחרים מגיעים עם כרטיסים דומים ל450 ול470...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ztahie,

היי ראיתי כמה תמונות של דרמלים באינטרנט מה ההסדל בין זה לבין מקדחה רגילה? הרי שניהם מסובבים "משהו" לא? אין אפשרות לשים את הגלגלים שחותכים את הפח במקדחה רגילה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by moshikoko,

ראו תמונה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Pika007,

אחרי הרבה בלאגן, כזכור לכם, עם הספק שלי שעשה בעיות ויש מצב שגם דפק קצת את הלוח, מחר אני סוף סוף מסדר את כל העסק ומקבל לוח חדש- גרסת ה PLUS, וספק זמני נורמלי עד ששלי יחזור מתיקון/החלפה. צפו לביצועים באוברקלוק, והפעם גם לראות משהו, בניגוד לפעם הקודמת

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Wormy,

היי, החלטתי להחליף את המאוורר הקדמי של המארז שלי. אני מרוצה מיכולת הקירור שלו, אבל לא מהרעש שהוא מפיק... החלטתי לקנות את המאוורר מ-rsm לאור ההתרשמות הטובה שלי מהם (קניתי מחשב מהם לפני כשנה ואני מאוד מרוצה ממה שקיבלתי). איזה מאוורר 120 מ"מ אתם ממליצים לי לקנות מהם? כרגע המאוורר שיש ברשותי הוא Scythe sy1225SL12H - http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html והמארז שלי הוא Cooler Master Elite 370 - http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amobi,

שלום, מבקש מה הפרוצדורה לניקיון אבק ממחשב והמאווררים שלו, איך, כל כמה זמן, ממה להיזהר בניקיון, ואיזה חומר בדיוק לקנות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ksn1981,

במחשב קטן וישן, מאוורר 60mm בקידמת המארז מוביל אוויר דרך תעלה לצלעות הקירור שמעל המעבד.. הוא מחובר ב- 3 פינים, מהירותו משתנה אוטומטית ובעומס הוא נורא מרעיש.. שמתי לב גם שהמשחה הטרמית בין המעבד לגוף הקירור (הצלעות) שמעליו, התיבשה/התאדתה.. 1. לשים משחה? איזה? 2. מאווררי 60mm, מצאתי רק שניים.. בסל"ד גבוה ורעש מוצהר נמוך.. עובדים במהירות קבועה (ללא תלות בפין השלישי): EverCool EGF-6 http://www.evercool.com.tw/products/fan_egf.htm Skythe Mini Kaze 60 http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/mini-kaze-60-mm.html יש אחרים? מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bennya,

הי הרכבתי HTPC, עם כרטיס מסך palit nVidia geForce 9600GT 512Mb http://www.skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm לאחר שקיבלתי אותו, גיליתי שהוא רועש מדי לסלון, והמקור העיקרי לרעש הוא כנראה כרטיס המסך. יחד עם כרטיס המסך הגיעה תוכנה - vTune ששולטת בין השאר באוורור של הכרטיס, ומורידה אותו עד 40% (לא יודע מכמה). גם ב 40% הכרטיס רועש מדי. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? עם השקעה נוספת או בלעדיה? האם תוכנה אחרת תוכל להנמיך עוד את הסל"ד? האם זה בכלל כדאי (מבחינת חמום יתר של הכרטיס). כרגע vTune מראה שהכרטיס ב 42 מעלות באופן קבוע. אין לי מושג אם זה מספר אמין. אולי כדאי לי להשקיע בפתרון קרור אחר? אולי בכלל לנסות להחליף את כרטיס המסך?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.