אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לאיזה תוכנה הכי כדאי להאמין בבדיקת טמפרטורות של הכרטיס מסך והמעבד...(כול אחד בניפרד) במעבד יש פה הפרש של 10 מעלות שזה מאוד אבל מאוד משמועתי... ובכרטיס מסך ההבדל הוא של 15 מעלות הבדל שזה גם משמעותי...? למי מהתוכנות להאמין ואם הטמפרטורות שלי תקינות-לא נעשה למחשב oc
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלפת מאוור למעבד i5 -2310 כמובן שיהיה שקט הוא נמצא בחדר השינה חשבתי על המאוור הזה Arctic Cooling Alpine 11 PLUS תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש לקנות את הקירור הזה וממה שאני רואה בזאפ יש אותו רק ב קי אס פי ואייבורי, אני לא רוצה לקנות שם אני מניח שכולם יודעים למה, הביקורות מלקוחות שלהם לא משהו ואני לא רוצה לקחת סיכון של לא לקבל אחריות וגם לא לתת את הכסף שלי לאנשים שלא נותנים שירות. בכל מקרה אני פונה אליכם לראות עם מישהו יודע על מקום טוב לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד fujitsu עם מעבד IE3 של אינטל. המשטח התחתון של המחשב מתחמם מהר כשאני משתמש קצת יותר זמן או בהרבה תוכנות בו זמנית... שמעתי על המון סוגי משטחי קירור ופתרונות לנייד. אך ראיתי ששני סוגים בולטים בענין ואני מתלבט איזה מהם יותר טוב! וחזק יותר! ומומלץ באיכות! חשבתי ללכת על הקירור של zalman nc 2500 או 3000 שהרבה קנו אותה ב EBAY. לחלופין יש את חברת cookermaster שגם ראיתי עליה המון המלצות. מי שיודע יותר פרטים בנדון אשמח לדעת. אני ממש רוצה לקנות ורוצה משהו ממש טוב. תייעצו מה כדאי?!?!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אאני קונה מחשב ואני לא יודע איזה מאוורר לקנות כדי "להפוך" את המעבד ל amd 2800 ומעלה חשבתי על וולקנו 8 אבל השאלה היא עד איזו מהירות של מעבד אני יגיע איתו בערך??? ועד איזו מהירות אני יגיע עם וולקנו 11 בערך??? תודה לעוזרים!!!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מעבד i7 13700 וקירור noctua nh-u14s (במארז יש שלושה מאווררי a12x25 מקדימה ואחד של 14 מאחורה..כולם נוקטואה). בזמן משחק (במיוחד בטלפילד ) המעלות של ליבות 1-8 מגיעות ל 84,79,85,78,93,95,85,81 מעלות... זה תקין?מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה הזאת. ברשותי מאוורר 200mm של חברת antec (מסוג big boy), הוא מגיע עם חיבור מולקס (זכר+נקבה-כאחד) ופוטנציומטר (3 מהירויות): במארז שלי יש פוטנציומטר מובנה שאליו המאווררים מתחברים באמצעות חיבור 3 פינים כזה: ברצוני לחבר את המאוורר הנל למארז כדי לשלוט עליו משם, (ויש לי חיבור 3 פינים כזה ממאוורר ישן שלא בשימוש). - האם זה בכלל ניתן? - האם עלי לחבר את ה'חיבור 3 פינים' במקום המולקס או במקום הפוטנציומר? - במידה והוא מחובר במקום המולקס/פוטנציומר אני צריך להסיר את החיבור השני (החיבור שנשאר)? בקיצור אודה לעזרה בעניין.. בברכה, ניר גלאון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי רק 3 חיבורים למאווררים בלוח אם... יש משו לעשות כדי לשים עוד כמה? זה זה יוצא אחד למעבד ו2 למארז.. הלוח אם שלי זה abit is7 e2 ובנתיים למארז יש לי מאוורר (המאוורר הישן של המעבד) שעושה רעששששש ואין לי איך לחבר אותו למארז חוץ מעם חוטים והוא רוטט כמו משוגע ועושה רעש שהוא נוגע במארז... אז גם בדרך תמליצו לי על 2 מאווררים בסביבות ה50+-
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא מאמץ הוא עומד על 45-48 . זה תקין? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם תומכים חביבים! אני בדילמה (ושמי הוא לא נלי.. -והמבין יבין.. ) כרגע יש לי סטיק של 256 מ"ב DDR400 מתוצרת SpecTek ואני לא יודע מה עדיף (מבחינת ביצועים): א.להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 מ"ב DDR400 (כמובן מאותו יצרן) ולא להיות בDual (אבל להיות עם 1280 מ"ב זכרון). ב.לקנות 2 סטיקים של 512 מ"ב מאותו יצרן, של DDR400 ולהוציא את הזכרון של ה256 -כך שישארו 2 סטיקים של 512 בDual. ג.לנסות למכור בכלל את הזכרון הקיים ולהביא אחד אחר של יצרן מוכר (כי אני לא רוצה שהזכרון יגביל אותי באוברקלוק למעבד). תודה רבה לכם תומכים נחמדים, נקווה שהבנתם את הדילמה שלי.. עמית
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז של CHIEFTEC הנה התמונה: ברצוני להוסיף לו מאווררים(אתם תגידו לי כמה עוד צריך) כרגע יש לי מאוורר אחד של זלמן ZM-F3 120 מ"מ שמחובר על הצלעות קירור של המעבד ומאוורר של הנינג'ה פלוס שגם הוא 120 מ"מ שיושב מאחורי המארז ומוציא אוויר החוצה וכמובן מאוורר על הכרטיס המסך(XTX). אני יודע ש-2 מאווררים לא מספיק ויש לי עוד יציאות במארז שאפשר להוסיף שם מאווררים. לפי הקישור הזה - http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3806&k_id=1&language=uk תראו את מבנה המארז שלי ותציעו לי עוד כמה מאווררים אני צריך ואיפה למקם אותם. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים אבל אני לא מוצא ביוס לזכרונות אינפיניון האתר היחיד שהיה בו לא פעיל יותר. אשמח אם תעזרו לי.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש מה הפרוצדורה לניקיון אבק ממחשב והמאווררים שלו, איך, כל כמה זמן, ממה להיזהר בניקיון, ואיזה חומר בדיוק לקנות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ללא מילים, רואים מי המלך החדש של ביצועים\מחיר תוצאות האינטל לאחר הOC (תודה לBIODOME): מפרט: CPU: P4 1.6A 'Woody' HSF: Stock Mobo: Epox 4BDA Mushkin 256mb H.P. PC2100 Cas 2-2-2 GPU: Hercules GF2 Ultra NIC: Genius 10/100 HD: Maxtor 40GB D740-XL Sound: SB Audigy 5.1 OEM DVD: Pioneer X16 http://planet.nana.co.il/riebix/15716.jpg תוצאות הAMD (תודה לRIEBIX): מפרט: AMD Athlon XP 1900 Gigabyte 7VTX-H OCz PC2700 256MB ATI XPERT 2000 32MB SB LIve ASUS X50 TEAC SCSI X8 WD 20GB 7200RPM Antec KS-282 300W http://planet.nana.co.il/riebix/143_12.jpg מה אתם אומרים? 8)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקירור טוב ושקט לOC למעבד שלי, הקירור חייב להיות "מגדל" ושהמאוורר יהיה מהצד (סטייל OCZ וונדטה ולא כמו טרמלטייק ביג טייפון). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד ימין כאן בצד, E8400 היה לי 3.6 שעשו לי כשקניתי את המחשב ועכשיו סתם בדקתי וזה חזר ל-3.0 והסתכלתי גם ב-EVERST ובכל מקום 3.0 למה זה קרה? איך אני מחזיר את זה ? עריכה : יכול להיות בגלל שהוספתי 2 זכרונות ? בכל מקרה, איך אני עושה אותו מחדש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה 6800GT וממהיר אותו לULTRA יהיה שווה לה ל6800TLTRA מקורי?? : תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב שלי .. אני העלתי לאט לאט אותו עד שהגעתי ל142 באס.. ואז פתאום נכנסתי למחשב והוא נתקע לי אחרי זמן קצר.. הורדתי את הבאס עכשיו ל136 ועכשיו זה בסדר.. אני רוצה לעלות עוד .. עזרה .. המחשב שלי : P. 4 2.53 512 MB DDR 400MHZ לוח אם GA-8SG800 וכרטיס מסך Geforce 4 ti 4200 128mb
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא עושה OC, רק מחפש לבטל כמה שיותר מהרעש שהקופסא הזאת מוציאה כרגע אני עם הקירור סטוק שהתחיל לחפור קצת לאחרונה אני מחפש קירור שאוכל בעתיד להעביר למחשב הבא, כלומר שיתאים גם ל i5/i7 - האם קיים אחד כזה? תקציב- בעקרון מוכן להשקיע עד 300 ש"ח אבל מעדיף כמה שיותר זול, לכיוון ה200 אם יש... אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו עיצוב מחדש של מארז פול טוור של MACASE KA-S80. המארז עטוף ביריעות אלומיניום וקטיפה שחורה!!! אגב, זה המארז שיקבל בשלב מסוים קירור מים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! הקירור שחשבתי להביא לכרטיס BFG 7800GTX שאני הולך להביא מחו"ל בקרוב ;D הוא BigWater של טרמלטייק שמעתי שהקירור לא מי יודע מה אבל לדעתי הוא יהיה די טוב על הכרטיס מסך !! רציתי לשאול מה אתם תגידו ? התקציב שאני מוכן להשקיע לגבי זה הוא נע סביב התקציב של הביג וואטר משהו כמו 500-700 חשבתי עליו כי זו עסקה די טובה לקחת אותה ב-500 שקל מהדובים כשהכל כבר בפנים (בלוק, משאבה ורדיאטור) אם יש לכם להציע לי משהו אחר אני אשמח לשמוע !! נ.ב. הקירור הוא לOC
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא באוברקלוק של 288X10 למעבד. המחשב יציב ב Prime95 24.14 במשך יומיים שלמים, בלי שום בעיה. בזמן הרצת NFSMW, עוברות 5-15 דקות והמחשב קופא, מחייב Reset. אם אני יורד ל 280X10 הכל עובד יופי. איך ייתכן שהמחשב עומד בעומס של 100% בפריים במשך יומיים, אבל קופא במשחק שאני חושב שלא מנצל את המעבד ב100%, וגם אם כן, אחרי רבע שעה קצרה? האם מדובר בבעיה ספציפית במשחק? מישהו נתקל אולי במשהו דומה, או שיש לו ניחוש מושכל מה גורם לכך?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היטסינק חדש למחשב במקום זה שנהרס (עזבו, סיפור עצוב) אז מה לדעתבם עדיף DRAGON ORB3 או VOLCANO 7 או אולי אפילו משהו אחר? (כן קראתי את הכתבה באתר אבל אני עדיין שואל את דעתכם)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוברקלול למעבד: מעבד - Q6600 2.4GHZ, לוח אם - P35-DS3L, זכרון - CORSAIR 800MHZ CL4 2X1GB 1. לסביבות ה 3GHZ אפשר להגיע מבלי לגעת במתחים, נכון ? 2. אם אני ארצה יותר, עד כמה קריטי אם הזכרון והלוח אם יעברו OC, יענו זה משהו בסדר, שכן הרבה עושים, או שזה משהו פחות מומלץ ? ולא מדבר על OCרים מקצועים שעושים לצורך שבירת שיא, אלה לשימוש יום יומי - עד כמה זה בסדר אם בכלל, ואם כן אז אם בכלל שווה מבחינת שיפור ביצועים (יענו נגיד עשיתי OC 3.6 אז נגיד להגיע ל 4 עם OC ללוח וזכרונות בשביל לקבל עוד FPS או שתיים במשחק... אז ברור שלא שווה...) 3. אם אפשר לקבל לזה תשובה, כי בטח תגידו שזה משתנה אצל כל אחד אבל אם יש בערך אז - כשצריך להתחיל לעלות מתחים, למי בדרך כלל מעלים, למעבד, או שגם ל FSB ול…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-