עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. איך אני יכול לעשות אוברלוק למחשב שלי בכלליות ( חוץ מהכרטיס מסך כבר חרשתי עליו) להעלות fsb מהירות מעבד לוח אם ועוד בלי שום שינוי פיזי אלא רק אם תוכנות וביוס האם זה אפשרי אם הרכיבים שלי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by iyehuda,

יש לי infinity nf4 ultra הפעלתי תוכנה ntone שקיבלתי עם הלוח וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הבאה : מה אני בדיוק צריך לעשות תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by abcdd,

יש לי מעבד Intel P4 2400 MHz והטמפרטורות שלו במאמץ 22 מעלות מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה אובר קלוק, ועד כמה אני יכול להוציא מהמעבד?

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by Cranchh,

אני רוצה ליקדוח חורים ל4 מאווררים במארז שלי- מאוורר אחד 8 ס"מ על החלון איך אני קודח חור בגודל של המאוורר על חלון פלסטיק ואיך אני מרכיב אותו שם?? מאוורר 12 ס"מ למעלה ו12 למטה איך אני קודח לאלה?? ומאיפה אני משיג את כל החלקים??(ואם מישהוא יכול להמליץ לי בהודעה על איזה מאווררים ואיפה ליקנות באיזור הצפון) תודה

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by Ninja,

בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170910.0 אכן הלכתי וקניתי צמד זכרונות סמסונג עם שבבי UCCC מ KSP,מחיר טוב..260 שקל למקל 512 מ"ב. הגעתי הבייתה,פירקתי את ה geil value שלי אשר עושים 225 ב 2.5-3-3 והרכבתי את זכרונות הסמסונג. בתור התחלה שמתי אותם ב 225 ב 3-4-4 שהרי הם אמורים לעמוד בזה ביתר קלילות,העלתי את המערכת הפעלה,הפעלתי s&m וכבר התחלנו עם נפילות,אי יציבות וכיוצא בזה (שעם הגייל הכל יציב במהירות הזאת כך שברור שלא הלוח ולא המעבד הם הבעייה) אמרתי טוב..ננסה AQ03 וניסיתי..מסכים כחולים אפילו לא התחיל את המבחן. הגעתי למסקנה שאוליי הזכרונות לא עומדים בזה וצריך להוסיף מתח..הוספתי ל 2.7 אחר כך 2.8 ועדיין אי יציבות. אחריי נסיונות וריסטים רבים החלט…

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  7. 220 באס ועוד עם הזיכרון הכי פשוט pc 2700 333 מישהו יכול להסביר לי תעניין ובסנדרה 3000

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  8. אני כבר משתגע מכול הדעות והסקרים אז החלטתי לעשות דבר כזה אני שם פה לינק לאתר של FOXPC לקירורים למעבד.. תסתכלו ותמליצו לי מה אתם חושבים הכי טוב מהבחר שם.. כי למרות שאמרו לי להסתפק בפריזר זה לא נראה לי ואני רוצה משהוא שקט במיוחד ויותר רציני.. ואל תנסו לחסוך לי התקציב הוא 400 לעניין הזה אז אין בעיה. תודה מראש .. http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=148&ParentID=19&page=1

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  9. היום הביאו לי את המחשב החדש של בת דודה שלי (זה שהתייעצתי איתכם בקשר אליו לא מזמן) והוא ריק לחלוטין... לצערי הרב יש בו חלקים מסויימים אחרים מאלה שביקשתי כמו לוח אם (שמו לי GIGABYTE GA-7VT600)-L( במקום ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard) וכל מני שינויים אבל בנתיים אין לי בעיה... בכל מקרה לא הצלחתי להבחין בשום מאוורר חוץ מהזה של CPU ןהזה של הספק. עכשיו כשהדלקתי רת המחשב נכנסתי לביוס וראיתי שטמפ' המערכת היא בסביבות ה32 מעלות אבל טמפ' במעבד היא בין 52 ל 59 מעלות!!! אתם לא חושבים שזה קצת יותר מדי... דרך אגב המעבד הוא AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU . מה שמפחיד אותי זה שאולי הוא שם 2500 TRAY ואז שם איזה מאוורר מעפן.... בכל מקרה מה אתם אומרים. אשמח לקבל תשובות …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ראיתי כמה דעות עליו פה באתר אבל אני שואל את :עצמי למה לא בעצם? המערכת עולה 500 שקל עושה עבודה של מאוורר ב 400 שקל אז למה לא? זה אומנם לא מערכת מקצועית . לא מקפיא את המעבד. אבל עושה את העבודה

• 12 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by blabla2002,

http://www.thetechzone.com/display.php?i=130&p=1 זה יכול להיות ???????????????????????????????????????????????????

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. בזמן האחרון בדקתי את הטמפרטורה של המעבד ואפילו תחת עבודה רציפה הוא לא עבר את ה 35 מעלות תפסתי אותו גם במינימום של 15 מעלות .. המעבד הוא פנטיום 3 800 ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ytoledano,

לא ראיתי כאן סקר כזה וממש עניין אותי לדעת את התוצאות (נראה לי גם שתהיה הפתעה). הכוונה היא אוברקלוק של המערכת, לא של הכרטיס מסך. צריך לענות איזה רכיב לא נותן למערכת לעבוד יותר מהר, לא איזה רכיב מגביל את המעבד מלעבוד יותר מהר - לדוגמא, אצלי אני יכול לבטל את הDual Channel ולעבוד עם המעבד מאות מגה-הרצים יותר מהר, אבל אני עדיין אקבל ביצועים נחותים, אז במערכת שלי אני אסמן את הלוח אם שלא נותן לי לעבוד יותר מהר מהמצב הקיים (עם דיואל). נתתי אפשרות לכל משתמש להצביע פעמיים, נגיד אם יש לו 2 מחשבים באוברקלוק, אבל לא להצביע פעמיים לפי אותה מערכת. הסבר לכל אפשרות, לקרוא לפני הצבעה: זיכרון - הזיכרון לא יכול לעבוד מספיק מהר. אי רצון לסכן את הזיכרון (מתח או תדירות) - המשתמש לא מוכן להעביד …

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by mostwanted,

טוב אז אמרו לי להשתמש במחלקים לזכרונות כדי שהם לא יושפעו מהOC המפרט שלי בצד ימין והשאלה איך ניראת האפשרות הזאת בביוס ומה אני צריך לשנות כי המעבד שלי על OC של 230X9 ולכן הזכרונות גם על באס 230 והם אמורים לפעול על 200 אז זה די דחוף מה לעשות ואיך?

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by TheReaper,

טוב אני עושה כרגע OC ל1950GT הכל הולך דיי חלק אבל ברגע שאני מגיע לקלוקים של 650/750 אני מתחיל לראות ארטיפקטים במשחקים (קרייסיס לדוגמא,במשחק קלים יותר למשל יריחו אני לא רואה ארטיפקטים) עכשיו אני בודק טמפרטורות והם לא משתנות ממש בין 600/700 (יציב) לקלוקים הגבוהים יותר והטמפרטורה היא בערך 58 במאמץ עכשיו האם ייתכן שהמתח מגביל אותי? ובכלל איך אני מעלה מתח לכרטיס? הספק הוא HEC400W כך שהוא מספיק בהחלט

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום עשיתי OC למעבד amd athlon 64 X2 3800 מתדר שעון של 2.0 לתדר של 2.4 עכשיו הטמפ' במנוחה היא על 32-33 בערך ובמעמץ(לפי התוכנה S&M) היא על 67 המעבד הוא לתושבת 939. טמפ' האלה סבירות או שהם גבוהות מדי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Shape.,

בכדי להרחיב את הידע שלי בנושא הקירור והחומרה עצמה, ברצוני לשאול שאלה אשר תענה לי על הרבה סימני שאלה. יש לי את השילוש הבא: AMD A64 3000 s939+ DFi Lan Party nForce4ultra זיכרונות: Twinmos speedpremium BH5 512MB X2 האם אתם יכולים להמליץ לי על היטסינקים\קירור לזיכרון עד 50 שקל, אפשרות לחריגה, אני צריך את זה כדי שהזיכרונות לא יישרפו ויהיו בטמפרטורה אופטימלית בזמן OC. ישנה עוד שאלה העומדת בפי, האם זה באמת יעשה את השינוי או שאני צריך לעשות עוד משהו. [glow=green,2,300]בתודה, כפיר שטאובר.[/glow]

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by Phezex,

לאחר קצת מעמצים הצלחתי לסחוב עוד 200MHZ :] 2000@2400 זהו אני חושב שאני מפסיק לעכשיו... הטמפ יותר מידי גבוהות כבר, אשמח להצעות קירור. מארז : TT Soprno dx - שתי מאווררים. AC 64 pro תוצאות:

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by ofir123,

לא הגיוני הא? אבל זה מש-MBM5 אומר לי! החליפו לי לוח וכנראה שיחקו עם החיישנים של המעבד (של הלוח בסדר) וזה מראה טמפרטורה כזאת נמוכה! לא שזה איכפת לי שזה יהיה 56- אבל..... איך אני מסדר את זה? ניסיתי לשחק בגדרות של ה-MBM ולא עזר.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by pro,

אני מתכוון ל1800 MHz

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by pinocyo,

שלום יש לי לוח אסוס http://www.asus.com/Motherboards/CROSSHAIR_V_FORMULAZ/HelpDesk_CPU/ [h=1]CROSSHAIR V FORMULA-Z[/h] מנסה לקרוא את החוברת ולא מצליח לעשות OC לא מצאתי שום אתר שמסביר איך לבצע OC בלוח או מה צריך לבצע http://www.hardocp.com/article/2012/11/15/asus_crosshair_v_formulaz_am3_motherboard_review/2#.U-DbZvl_vkU כאן רואים צילומי ביוס משהו יודע איך מבצעים OC ללוח זה

22. Started by ABITIS7V2,

יש לי לוח אם של אביט עיין ניק. זיכרון 1G שני דיסקים קשיחים 80+240G ומעבד פנטיום 4 הבעיה היא שהוא מגיע בקלות ל80C במשחק של ג'אזז הארנב למשל הוא מגיע לשמונים והמחשב עושה לי חור בראש עם הצפצופים אבל אני רוצה לפטור את הבעיה של החום כי הבנתי שזה לא הכי בריא למעבד. כבר החלפתי משחה טרמית יש לי מאוורר על המארז חדש המעבד נראה בערך ככה: :pissed: :pissed: ... עוד יש לציין שניקיתי אותו מאבק ממש ממש טוב וכן שהוא כבר בן כמעט שש. העזרה שאני מבקש זה בקשר לקירור. לפני החלפת המשחה והניקוי הוא לפעמים צפצף שהוא מגיע ל90C

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. או קיי קיבלתי את המשלוח מניויורק (הכל בייחד יצא לי רק 1100 ש"ח ) http://img233.imageshack.us/img233/7680/006jx8.jpg GSKILL 4GB 1000 PC2 8000 E8400 RETAIL COOLING XIGMATEK HDT מחר אקנה לוח (מעדיף לוח לקנות בארץ ...רכיב רגיש מדיי , צריך אחריות פה בארץ) ...חשבתי על הגיגבייט DSL3 כי לרובם יש אותו ולכן אוכל להיעזר איתכם ובכלל איך לעשות לו אובר קלוק אז : יש למישהו לינק או מדריכון קצר עם תמונות מהביוס מהיכן להתחיל OC ל E8400 על DSL3 עם זכרונות של 1000 MHZ ? 10X ;D נ.ב התוכנות הללו מספיקות לבדיקת יציבות ? (ממש אין לי כוח לכל הפריימים האילה שלוקח שעות על גבי שעות....) לא מספיק להריץ SUPER PI על 32 למשך 25 דקות וגמרנו ? יש לי : -SUPER PI CPU Z S&M MEMTEST…

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  24. "בנוסף למעבדים אלו משיקה אינטל עוד ממתק במיוחד לאלה שלא רק מעריכים את כח העיבוד אלא גם את הליך ההמהרה עצמו - מעבד פנטיום דו-ליבתי בעל מכפלה פתוחה. זה הוא הפנטיום G3258. הוא מגיע בתדר של 3.2 גיגה-הרץ (הוא לא כולל טורבו) ומעטפת חום של 53 וואט. מחירו בהשקה יהיה 75 דולרים, קצת מעל למחירו של המעבד הנעול פנטיום G3240." מכאן: http://hwzone.co.il/hardware/news/142937 ימים יגידו...

• 12 תגובות
    • 11.7k צפיות
  25. Started by mor_anter,

E0 DO יש עוד כמה שאני לא יודע מה הכי טוב??

• 12 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.