אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כמה אני יכול לעשות אוברקלוק עם E8400 קירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
בהדלקה ראשונית בכל יום ,יש רעש חזק (כנראה מאחד המאווררים) שנפסק אחרי שמ"ה עולה. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק עם לחץ אויר, ולא עזר. המחשב בן שנתיים וחצי מה עוד ניתן לבדוק/לטפל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד פנום X3 8650 ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק (אם זה רלוונטי אז יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 790GP וזכרונות של קינגסטון 2X2GB) עכשיו קראתי את המדריך שיש פה והבנתי קצת אבל לא הכל 1.יש פה מישהו שיכול להביא מדריך קצת יותר מפורט באנגלית או עברית זה לא משנה או כל אתר עם מידע שיכול לעזור ואפילו בקצת 2.ראיתי שבמדריך שיש פה באתר לא השתמשו בקירור נוסף אלא קירור סטוק עד כמה זה מומלץ\לא מומלץ והאם SPEEDFAN יכולה לעזור קצת לאוברקלוק אם אני לא רוצה לקנות קירור אחר 3.בבקשה תנו לי את השמות מא-ת של התוכנות שאיתן עשיתם אובר קלוק למעבד ואם אפשר הסבר קצרצר מה כל תוכנה עושה 4.על איזה יחידות קירור למעבד אתם ממליצים בטווח המחירים של 100-200 שקל.. אם יש יחידה שעולה קצת יותר ותתן שי…
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת באם שווה משהו קרור מתכת נוזלית
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עשיתי טעות די גדולה בהרכבה של קירור שקניתי ACFREEZERPRO 7 על המעבד והטמפ של המעבד עלתה ל-60 מעלות. כיביתי מהר את המחשב לפני שהטמפ עלתה. האם לדעתכם נגרם נזק כלשהו? כמו כן שמעתי שהמעבדים החדשים מכבים את המחשב לפני שנגרם להם נזק. האם זה נכון (?) תודה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה המתח המקורי של CONNECT3D HD4850 512 ? אני רוצה לעשות OC גדול יותר לליב של הכרטיס לאיזה מתח אני צריך לעלות כדי להגיע בליבה ל 800-850? אני משתמש ב BIOS EDITOR וכשאני מעלה שם ביוס זה מעלה רק לליבה או גם לזיכרון?והמתח של הליבה ושל הזיכרון בסטוק זהה?? בבקשה תענו לי זה דחוף אני רוצה כבר לעדכן ביוס!!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אם אני עושה OC לכרטיס מסך, נניח באמצעות תוכנה כמו RivaTunner ומוחק את התוכנה לפני שאני הולך למעבדת החברה לנצל אחריות, הם יכולים לדעת שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוברקלוק ראשון, בקרוב אחליף את הקירור למשהו רציני יותר (TRUE 120 ) מפרט: Core 2 Duo E8500 Gigabyte GA-EP45-DS3R Arctic Cooling Freezer 7 Pro OCZ ReaperX 4GB DDR2-800Mhz CL4 PC2 6400 Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Creative SB X-Fi XtremeGamer Seagate 500GB Sata II 32MB Thermaltake ToughPower 750W Coolermaster CM 690 Black GPUZ+SUPER PI: http://up44.siz.co.il/up2/yhmtwzwmi0nf.jpg
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה רכשתי את המעבד שציינתי, ארבע ליבות במהירות 2.83GHZ. לאחר בדיקת מאמץ, אני לא ממש בטוח אם זה קונבנציונלי איך שעשיתי, אבל שיחקתי ב-FSX, והסתכלתי על השימוש במעבד דרך ה-TASK MANAGER ועל הטמפרטורה של הליבות דרך התוכנה EVEREST. התברר שכאשר המעבד עומד על 100%, הטמפרטורה שלו היא עד 55- כל ליבה שונה, ליבה 1 הכי חמה והיא מגיעה מקסימום ל-55, בעוד ליבה 3 לא עולה מה-48... בקיצור, האם אלה טמפרטורות שמספיק נמוכות בשביל לבצע אוברקלוק בלי לרכוש קירור בנפרד, אלא לנצל את הקירור המקורי..? אני מעוניין להמהיר את המעבד לא באופן מפלצתי, ואני חסר כל ניסיון. אשמח לקבל תגובות! תודה רבה אופס! להעביר לפורום המתאים, סליחה!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כרגע ה FSB שלי על 100 וזה עצוב מי שיוכל לעזור לי יש לי ידע כללי במחשב אבל כשזה מגיע לביצוע אני די מתבלבל טוב בלבלתי לכם את המוח הנתונים הם לוח אם: asus p4sgx-mx תומך עד 533 FSB מעבד:CPU Type Intel Pentium 4, 2633 MHz (26 x 101) אם יש צורך בעוד נתונים אני אביא אגב הקירור אצלי בסיסי דהיינו מאוורר אחד lamer :
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שאלה לגבי מכפלת הזכרונות ... מעוניין להגיע ל 3 Go into Advanced BIOS and disable C1E and EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD).......? על כמה צריך להיות המכפלה של הזכורנות אם יש לי 4 גיגה והמהירות על 1066?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
למי יש GTX280 ולאיזה טמפרטורות אתם מגיעים הבנתי שבמאמץ המקסימום הנורמלי אמור להיות 85 מקסימום יש כרטיסים שמגיעים מעל 100 מעלות מה עושים במצב כזה האם מדובר בכרטיס שאפשר להחזיר ולהחליף? סתם מעלה שאלה עדיין מחכה ל ASUS GTX280 שלי כבר מיום רביעי שעבר קיצר איזה טמפרטורות מקסימום זה מגיע לכם
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך המלצה לקירור למעבד ולכ.מסך מעבד Q6600 כ.מסך HD 3870X2 חשוב שקט וכמה שיותר זול(כמה שאפשר ) גג 400 ש"ח-אם אפשר אז פחות.... ד"א הקירור יקנה כי אני עומד לבצע OC תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לחברה שלי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד: E7300 קרור למעבד: AC Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB(2X1024) 800MHZ CL5 ספק: SeaSonic 400W מארז: NZXT Alpha התחלתי את הOC עם ציפיה להגיע רחוק (ככה זה היה נראה ממאגר הOC שיש באתר...) הצלחתי להעלות את התדר של המעבד עד ל3.5 אבל הוא לא היה יציב גם עם תוספת מתח התדר היחידי שהצלחתי להעלות אותו בצורה יציבה הוא 3.3 עם תוספת מתח קטנה אשמח אם תוכלו לכוון אותי לבעיה אצלי האם יש הגדרות בביוס ששכחתי לשנות? האם רכיב ספציפי במחשב מגביל אותי בOC? או כל דבר אחר שיכול לעזור לי... תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בתמונות של היצרן (התמונות לא מצולמות אלא וירטואליות) נראה כי חלק מצינורות הנחושת שנועדו לקירור מחוצים בקצה ומכוסים בציפוי כסוף. http://www.arctic-cooling.com/pics/f7p_03h.jpg התמונה של היצרן. למישהו יש מושג למה זה והאם זה אמור להיות ככה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ניסיתי להריץ אותו והוא העלה לי בטירוף (יחסית) את הMEMMORY CLOCK וה GPU CLOCK, האם הכיוון שהוא עושה שווה משהו? אפשר להסתמך על זה לדעתכם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שאקח את ה-IFX-14 עם מתאם ל-LGA1366.. אבל אחרי שראיתי באנצ'ים וביקורות של אנשים יחידים שרכשו את הקירור.. די נבהלתי. הגעתי למסקנה שתוספת תשלום של 200 ש"ח בערך על טמפרטורות זהות ואולי נמוכות ב-2 מעלות צלסיוס (וגם זה בלחץ) היא לא משתלמת, אז חזרתי לתכנון המקורי - Thermalright TRUE Black 120 מצויד ב-2 מאווררי 120mm. המטרה שלי היא לקחת את ה-i7 920 לתדר מינימלי של 3.8GHZ ואם אצליח יותר.. אז אצליח . המאווררים יחוברו לבקר מאווררים של Scythe, ה-KAMA-METER כך שאוכל להחליש אותם מתי שהם לא תחת עומס. (כשיהיו תחת עומס אני מאמין שאהיה עם אוזניות..) חשבתי לקחת מאווררי S-FLEX במהירות של 1,200RPM שפולטים 49.00CFM כל אחד אבל אין לי מושג אם הם מספיק חזקים. האם הם יספיקו, או שעל…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
זתומרת מה האחוזים\סכויים שאוכל לעשות OC מוצלח ל 920 שלי ולהגיע למהירויות גבוהות יותר למשל 3 גיגה ? 100% ?? שיעבוד יציב וטוב? 3.2 גיגה ?? 3.4 ?? 3.6? כל 920 יכול להגיע ל 3.6 OC ?? או תלוי.. מי פה בעלים של 920 ולכמה הגעתם
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://news.softpedia.com/news/Hardcore-Computer-Unveils-Submersion-Cooled-Desktop-PC-96210.shtml
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
שלום אני תקוע בOC למעבד שלי(מפרט בצד) על 250*9 מעבר לזה כל מה שאני מעלה בין אם מכפלה בין אם תדר אני לא מצליח. ועם מכפלה של 10 אני בכלל לא מצליח לעשות, אני צריך להוריד לתדר של 220-230 מעל זה הOCCT מראה שגיאה הזכרונות על מחלק נמוך, ככה שהם לא עוברים את הסטוק שלהם ככה שהם לא מגבילים וביטלתי את כל מה שכתוב במדריך באתר. מה אפשר לעשות כדי להמשיך? ??? ראיתי באתר שהגיעו עם מערכת ממש דומה לשלי ל9*311 בלי לעלות מתח בבקשה עזרה *** עריכה לאחר 47 דקות בOCCT היה שגיאה, CODE 4 לפי מה שהוא אומר אריאל
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס כדי שהמתח יעלה לOC טוב יותר. עכשיו יש לי את הביוס: 011.003.000.000 מצאתי באינטרנט שתי ביוסים לכרטיס: http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=Connect3D&model=HD+4850&interface=&memSize=0 אחד מהם גירסאה כמו שלי 011.003.000.000 והשני זה 011.004.000.000 שאולי אני מעדכן אליו.אבל הוא לא מעלה מתחים.איך אני עורך אותו או משהוא שהוא יעלה? בלוח הבקרה של ATI מראה לי ככה: והתעריך של הביוס שיש לי עכשיו אז הוא יותר חדש ממה שמצאתי אבל מה שיש לי עכשיו זה 011.003.000.000 ומה שמצאתי אמור להיות יותר חדש לא?
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
מפרט: * Core 2 Duo E7200 2.53 Ghz * Arctic Cooling Freezer 7 PRO * Asus P5Q P45 *G.SKILL F2-8000CL5D-4GBPQ PC2-8000 -1000Mhz *Gigabyte HD4850 Zalman Fan *Hec 400-TRT 400w זהו OC הראשון שעשיתי ורציתי לדעת איך אני יכול להוריד את ה CORE VOLTAGE ושהמערכת עדיין תהיה יציבה ואיפלו אולי לעלות עוד קצת את התדר למעבד. כרגע אני עם מכפלה של 8 וFSB 400 והגעתי ליציבות רק ב- 1.320v (בדיקה 1h בOCCT) שהבנתי שזה יחסית גבוה למעבדי 45nm. *אילו הגדרות לשנות בביוס את מה להשאיר על AUTO? *הספק כח HEC 400-TRT מגביל את OC למערכת? E7200 2.53 ghz @ 3.21 ghz VID: 1.1500 @ 1.320v תודה מראש לעוזרים =]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, לפי הביוס, הE8500 שלי עובד על 35-36 במנוחה, למרות שאני בOC ל4.1 . מזה אני מסיק שהTjmax זה 95 כי בפעם הראשונה שהפעלתי REALTEMP הטמפ' הייתה זהה. אבל , כשהכנסתי ערכים נכונים לTjMax של REALTEMP (הכוונה ל100) הטמפ' במנוחה הייתה קבועה על 39 ללא קשר למתח (1.38-1.41) . השאלה שלי זה אם הביוס עובד לפי TjMax של 95 אז בעצם פעולות Throtteling מסוגן גם יעבדו בהתאם לכך. לכן , האם זה נכון לשים TjMax של 100 בREALTEMP למרות שהביוס עובד לפי גבול שונה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-