אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, יש לי בעיה שאין לי פיתרון אליה. המאוורר שבכותרת עבד בעבר על smart mode. המעלות עלו - המאוורר עבד מהר יותר... המעלות נמוכות? לאט יותר. היום הבחנתי בכך שהלוח לא שולט במאוורר בכלל... אין לי מושג למה. איפסתי ביוס, קבעתי הגדרות מחדש - נאדה. הביוס לאחר עידכון (לפני כחודשיים..) ועד לאחרונה לא שמתי לב למשהו שהשתנה. ניסיתי מאוורר אחר - לבדוק אם הבעיה במאוורר ה-AC. גם - אותו דבר. מסקנה, הלוח בעייתי.. יש הצעות? הלוח הוא Biostar 945gc. תודה!
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו שמע? http://www.hexus.net/content/item.php?item=4272
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה : AMD 3200 venice(igolo 7200 cooling) ...dfi infinity ... enermax 420 עכשיו אני על 2410 יציב ...(ניבדק עם SUPERPI ו 3dmaks השאלה אם אפשר עוד ? הקונפיגורציה ששמתי היא כזו : CPU מתח מ 1.35 ל 1.45 (זכרונות וצ'יפ לא נגעתי) X10 HT X 4 166 במקום 200 יחס 1:1 (אחרת זה לא עובד) 3-3-3-7 עכשיו הבעיה היא בעצם (או שלא) הטמפרטורה ....שמתי לב בעוד טרדים שעוד אנשים עם הלוח הזה עושה בעיות במדידה נכונה של המעבד ומתבלבל במשהו אחר ...(כגון אברסט) וזה הגיוני כי תמיד זה מראה לדוגמא 53 מעלות גם במנוחה וגם לאחר משחק של שעתיים !!... הוא כנראה מתבלבל עם CPU DIODE "... מה עוד אפשר לעשות להגיע ליותר ? ואם אפשר אז עד כמה בכלל ואם יש טעם ...(בטפילד קצת מקרטע לפעמים ) [attachment deleted by ad…
-
- 8 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לבעלי הקירור הזה,האם אתם חיברתם את המתח של הקירור לכרטיס או למתאם ישירות לספק הכוח ? במידה וחיברתי ישירות לספק הכוח ל Normal Mode האם זה אומר שקירור שלי עובד כל הזמן על 100% ? כלומר אם אנני טועה אין לי שם שליטה ( גם לא בעזרת האופציה של ה FAN ב ATI TRAY TOOLS ) על מהירות המאוורר של הקירור? כדאי לחבר ישירות לכרטיס או שזה עלול לפגוע ביעילות הקירור וכדאי להשאיר כפי שזה ?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הבנתי שישנה אפשרות לפתוח את אופציית ה Jumperfree, ניסיתי לחפש ב GOOGLE, באתר החברה ואיפה לא... מישהו יכול לומר לי (תמונה תעזור מאד) איך להפעיל את אופציית ה JUMPERFREE בלוח-אם הזה??? הגעתי לתוצאות יפות מאד באוברקלוק עם פריסטים של הלוח אם אבל אני יכול להגיע רחוק יותר עם ה JFree... תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב AMD ישן, שעובד כיום בתדירות 1100 (11*100). הזכרונות שלו עובדים ב133mhz ב2-2-2-5 עם תיזמון של 1. עד כמה שאני יודע הMultiplier נעול (אין אופציה בביוס וגם לא מצאתי על הלוח אם), כלומר זה נשאר כפול 11. השאלה אם עדיף יחס של 3:4 או שכדי להוריד את הזכרונות ל100. המחשב לא מצליח לעלות אם אני מעלה את התדירות שלו ל133 דרך אגב, זה גם אם אני מעלה את המתח ל1.9 (במקום 1.75) יכול להיות שאני גם לא יודע איך משנים מכפלה, כיוון שאף פעם לא עשיתי את זה (שמישהו יגיד לי איפה האופציה אמורה להיות...) זה הלוח אם שלו דרך אגב: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני יכול להשיג את הקירור מבן דוד שלי בחינם אבל אין לו את המתאם הוא לא יודע איפה הוא שם את זה.. מישהו יודע איפה אוכל להשיג את המתאם הזה? אפילו באיביי כי זה לא כזה דחוף
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מה דעתכם ב SUNBEAM Silent Whisper מבחינת קירור ? ומבחינת שקט ?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז כך עם תיראו בפרטים תשימו לב שיש לי מפרט דיי איכותי (מה שניקרא עושה חורים בכיס עמוקים.......חח) עכשיו הבעיה שלי היא מוזרה רצח והיא כזאת... כאשר אני עושה אוברקלוק למעבד ליותר מ3.6 .... אז פתאום שאני ניכנס לוינדוס המאוורר של הכרטיס מסך מתחיל לעבוד בחצי מהכוח שלו ואילו עם אני עושה אוברקלוק ל3.4 וכאלה אז המאוורר של הכרטיס מסך עובד תמיד בשיא הכוח שלו גם בוינדוס..... אנשים משהו מוזר פה רצח חייב הסבר... ועוד משהו איך זה שעם קרור מיים שהייה לי מקודם (אני הבחור עם הקרור מיים עם המקרר חח מיני בר חח) הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 4.1 בלי להיתאמץ בטמפרטורות של 28 מעלות במנמוחה ואילו עכשיו אני במינוססססס 26 מעלות ולא מצליח לעבור את ה4.3 מה הבעייה פה אפשר לדעת??? תודה...
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אם זה עולה בסיבות ה 70 שקל אז עדיף לקנות[איפה?] לא?
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוקינג למעבד הצלחתי להגיע מ2ג"ה ל2.3ג"ה בלי להעלות מתח בכלל. בFSB של 115 והמחשב מאוד יציב אך אני לא מצליח להגיע ל2.4 במהירות הזאת עולה מסך כחול מהר מאוד! השאלה שלי היא האם כדאי לי להעלות טיפה את המתח בשביל לנסות להמהיר עוד? האם יש יותר סיכוי שאצליח להגיע ליותר או שהסיכוי נמוך? לפני האוברקלוקינג המעבד עבד על טמפרטורה של בערך 30c בזמן שימוש רגיל במחשב ובזמן מאמץ ממושך הגיע ל 52c מקסימום. אחרי האוברקלוק הטמפרטורות הם: שימוש רגיל: בסביבות 40c מאמץ ממושך..: 60c מקסימום! האם אלו טמפרטורות גבוהות מדי?? האם כדאי לנסות להעלות את מתח המעבד בטיפה או שלא כדאי? דרך אגב... אני מעלה את הFSB בעזרת התוכנה CPUCOOL מכיוון שבלוח אם שלי האפשרות נעולה משום מה להעלאת הFSB על ה…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהנושא מה עדיף ותביאו לי מפרט אני רוצה לעבוא fsb 200
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאלה לי: פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב, ולפני שפירמטתי היתה לי אופציה לשנות את המהירות של הזיכרון והמעבד של הכרטיס מסך (Geforce2 MX400). אחרי שפירמטתי האפשרות נעלמה, ואני לא זוכר איך פתחתי אותה בהתקנה הקודמת. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו מכיר? שמע? ניסה? המלצות? זה לא בדיוק 'משחה' - זה יותר כמו חתיכת נייר. נראה ממש נוח לשימוש. http://www.computerbase.de/artikel/hardware/gehaeuse_kuehlung/2006/test_coollaboratory_liquid_metalpad/
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום אני הולך לקנות מאוורר+היטסינק חדש למעבד AMD AthlonXP 2100. ורציתי לדעת מה יותר כדאי, ה SK07 או ה Vantec? אם יש הבדל, אז הוא גדול? כמה מעלות בערך? ועוד משהו, יש הבדל גדול בינהם לבין ה SLK600? כמה מעלות בערך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
טוב אחלה תוכנה =] איך אני משתמש בה ? ד"א היא מראה לי שיש לי 2.9GHz אבל CPUZ מראה לי 2.6 על איזה תוכנה לסמוך?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה לדעתכם הקירור הכי טוב לצ'יפ NFORCE2? מה דעתכם על הVantec IceBerq 3CCB-A1C? ???
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
במחשב AMD +3000 64 Bit, שעושים מאפיינים על ה"מחשב שלי" ומתחת לפרטים של המחשב בסוף רשום "הרחבת כתובת פיזית". מזה אומר ? שיש אוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS של GIGABYTE הטמפ' במנוחה 55 הטמפ' במאמץ 65 ומשחקים נתקעים אני רוצה להחליף קירור עליו האם מישהו מכיר קירור טוב יותר במקום גוף קירור מקורי הטמפי במחשב די נמוכות במנוחה מעבד : 23 לוח : 28 במאמץ מעבד : 26 לוח : 30
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי חברים , בהמשך לויכוח(ובעצת TAOTAO ) התראד הזה יהיה לויכוח בין הקירור המנצח בקטגורית קירורי האויר אקסטרים ובכן חברים? מי המנצח? ונדטה שתים של OCZ ? האקסטרים של טרמל? הסטוק של אינטל ? קדימה , תגובות . עם הסברים והוכחות בבקשה. דיון נעין ובלי ספאם!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הטכנאי שלי חיבר לי את הפאן של ה120 MM ל-מתח הספק ישירות ולא דרך ה FAN ONLY + לוח אם . יש הבדל ???
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני רוצה לדעת רק על אוברלוקינג עם עלול לקרות משהו למחשב שאני עושה את זה? כמובן שאני עושה את זה בזהירות וכמידת הצורך.. יש לי GEFORCE 6200 עם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אוברקלוק ולדעת במה זה יעזור לי זה אחלה או שיסביר לי לפחות ~) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קירור מים בשביל חבר... התקציב בסביבות 1000 ש"ח, בלוקים ל-CPU ולכרטיס מסך, לא מתוכנן אוברקלוקינג רצחני במיוחד... מערכת: Althlon 3500+, Radeon X850XT רעיונות? :s05: תודה!
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-