אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! סוף סוף הגיעה זמנה של המערכת שלי לעבור אובר קלוק. ברשותי מעבד AMD64 3000 לוח אם DFI INFINTY זכרונות של גיגה (2X512) גנריים של CORSAIR. הדבר הראשון שעשיתי בתהליך היה להוריד את מכפלת ה HT ל 4 . אחר כך הורדתי גם את מכפלת הזכרון ל CPU:0.7. העלתי מעט את המתח ל 1.4V והרצתי בדיקה של SUPERPI 8MB . התדר המקסימלי אליו הגעתי היה 250 במעבד. ו 188 בזכרונות אם ני מנסה לשנות את היחס של הזכרונות עם המעבד ל 0.8 הוא לא מוכן לעשות בוט ל WIN ורושם DETECTING RAID בבקשה עזרה ???
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הזכרון הנ"ל האם הוא טוב להמהרה 8) והאם הוא שווה 350 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד (I5 760) ומחפש גוף קירור שמתאים למשימה יש הצעות? מה אתם אומרים על זה : Noctua NH-U9B SE2 או מוגן 3 REV B המארז כנראה יהיה COOLERMASTER N300 אלא אם יש המלצות אחרות תקציב:קירור - 200 מארז:250 חריגה מאוד קטנה באה בחשבון
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון המאוורר הקדמי של המארז מרעיש יתר על המידה. המארז שלי הוא: Cooler Master Elite 370 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656 המאוורר הקדמי הוא: Scythe sy1225SL12H http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html בהסתכלות באתר שלהם, הוא יוצר רעש של 33.00 dBA והמהירות שלו היא בסה"כ 1600 RPM החלטתי להחליף אותו ולקנות מאוורר חדש . מה אתם אומרים על המאווררים האלה? אין שום סיקור עליהם בפורום... שני המאווררים האלה גם פחות מרעישים (19 - 19.8 RPM) וגם יותר מהירים (1600-2000 RPM) מי עדיף? יש הבדל מהותי ביניהם? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1564 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1669
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שלא היה לחנות שממנה קניתי כמה מוצרי קירור שרציתי, המוכר הציע לאבא שלי את ה hyper 6 ואמר שהוא טוב. אני היתי כבר מיואש מלחפש גופי קירור אחרים אז אמרתי לאבא שלי בסדר מבלי לבדוק את הקירור הזה. אחרי כמה ימים הבנתי שזה קירור ששוקל כמו לבנה... 1 קילו זה לא צחוק. אבא שלי קצת מודאג מזה, ואני עדיין יכול להחליף, אולי. עכשיו אני רוצה שתגידו לי אם הוא מקרר טוב, איזה קירור יכול לספק ביצועים טובים יותר באותו מחיר ושישקול פחות, ואם הוא יכול לגרום נזק ללוח אם שלי.. ואם למישהו פה יש אז המלצה או אולי הוא בכלל לא ממליץ.... תודה
-
- 53 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה אני עשיתי כלומר ניסיתי ועושה אוברקלוק למעבד החדש שלי והוא core 2 duo e6600 מסדרת conroe השאלה שלי היא למה כאשר אני שם בערך על תדר 310 אז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש ושומר את ההגדרות אז הוא נתקע לי במסך שבו הוא מראה לי את המעבד מהירות שלו ועוד (מסך שחור כזה שמופיע אם הפעלת מחשב מחדש) הלוח אם שלי הוא asrock 775 dual vsta מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!! נ.ב (יש לי 1 ג'יגה ראם עוד מעט אני שם עוד ג'יגה של kingston ומעבד core 2 due e6600 2.4ghz) אמרו לי לשחק עם הvoltage אך אין לי גישה כנראה לזה או שאני פשוט לא יודע איך להגיע לשם ומה עושים!!! בינתיים הצלחתי להמהיר את המעבד ל2.7 תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!! אוליי הלוח אם שלי לא מתאים לאוברקלוק או משהו א…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ב OC ל3.0 עם CORE 1.3312V מקבל 74 מעלות בTAT לעומת 64 בSPEEDFAN ביטלתי את ה OC וקיבלתי 64 בTAT ו54 בSPEEDFAN האם זה הגיוני? זה נראה לי נורא חם? יכול להיות שהמשחה של ZALMAN לא עובדת? משתמש ב CNPS9700 בתוך AURORA 570 עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה: לחבר שלי יש פנטיום 4 2.4 ג'יגה לוח אם של MSI זיכרון 256 PC2700 וקירור רגיל. עשיתי לו אוברקלוק ל 2733 כאשר העלתי לו מ 133 ל 151 מגה הרץ (18*151) ועשיתי תזמון זיכרון 1:1. המחשב עובד טוב ומשחקים עובדים יותר טוב אפילו בהרבה. הרצתי פריים ואחרי שעה ומשהו הוא עשה ERROR השאלה היא אם היה צריך לשנות משהו בזיכרון או להעלות מתח?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
עשיתי למעבד אוברקלוק 2.6@3.0 עשיתי בדיקת מאמץ ב s&m במנוחה הטמפרטורה על 34 מעלות במאמץ 62 יש לי תמאוורר הרגיל של המעבד רציתי לדעת עם הטמפרטורות טובות מה אתם אומרים? נ.ב הבדיקה עברה בהצלחה בלי שום שגיאה הבדיקה ערכה בערך 45 דקות תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 397 צפיות
-
-
טוב,אז אני על 595/1105 עם ה-6600GT/PCI-E של GB.אני עם דרייבר 77.77.עם קירור סטוק(מחר אני מקבל את הזלמן VF700CU.. ) שאלות: 1.כדאי/צריך/יש טעם לשנות דרייבר לפני שאני ממשיך ב-OC? 2.האם ארגיש שיפור ב3DMARK05. 3.האם ארגיש הבדל במשחקים.
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
אני בטוח שיש משהו בסגנון, אולי רק של אינטל. אני לא זוכר איך קוראים לה. יש לי מעבד AMD עם זכרונות DDR2 על המחשב tx1320 של HP (להתרחק להתרחק להתרחק!)
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
עריכה: התבלבלתי בפורום ;D תעבירו את זה בבקשה לפורום - מעבדים, לוחות אם וזכרונת/ אוברקלוקינג so - here we go היי, מצאתי את הלוח הנ"ל במחיר ממש טוב ורציתי לדעת - האם אני אוכל לעשות OC למעבד 1.8A מבלי להמהיר גם את הזכרון שמגיע איתו(כמובן ללא הצלחה), אם הבנתי נכון דבר כזה נעשה ברטריו ושם אני משנה את היחס באס בין המעבד לזכרון (או משהו כזה) תסבירו לי בבקשה בדיוק מה אני אצתרך להגדיר איך למה וכמה... ועוד באותו נושא אני יכול גם לקנות את אחד הלוחות הבאים: Epox 4g4a+ ו - Abit IT7 max עם זכרונות 2700/3000 ואיתם אני יודע שלא תהיה לי בעיה לעשות OC ולהריץ את הזכרונות ב 366-400 ומעבד ב2.4 אל תתחשבו עכשיו במחיר (למרות שיוצא כמעט אותו דבר) רק תגידו לי מה עדיף תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה דחופה אני עושה עכשיו או סי לכרטיב מסך שלי ורציתי לשאול : אם אני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל המנוע הגרפי האם זה נקרא לעשות או סי ? והאם יכול לקרות מצב שבו אני יעשה יותר מידי או סי ואז המסך יהפוך לכחול או שחור !??! אם כן מה עושים במצב כזה ?? תודה
-
קשה לי להחליט איזה עדיף מבחינת קירור ורעש......... ריידמקס 668 http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=4&cID=1&pID=19 או THERMALYHHE VA7000 http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm מבחינת משקל הריידמקס יותר טוב, מבחינת אוורות לריידמקס יש 6 מאווררים אבל כולם 80 ממ (נראה לי אז שיש יותר רעש לא?) ואילו לVA7000 יש 5 מאווריים אבל שניים הם של 90 ממ.. אנשים אני עובד עצות - מה אתם אומרים.....? תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NX6200LE 256MB DDR2 PCI-E עם תדרים מקוריים: מעבד- 350MHZ זכרונות- 550MHZ אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס בלי שייגרם כול נזק. הורדתי את התוכנה RivaTuner ורשום לי שהמתח המקסימלי של המעבד הוא 525MHZ ושל הזכרונות 825MHZ. יש לי צלעות קירור דיי קטנות, והטמפ במנוחה היא בערך על 50 מעלות ובמאמץ על 70. כמה OC אתם ממליצים לי לעשות לכרטיס? עוד שאלה: אם אני עושה OC, אני יכול להחזיר לתדרים המקוריים אחריי זה? שלא יראו שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי תכנון עתידי לאיזה פנטיום אכזרי, וכמובן שo/c זה חובה, עכשיו יש לי דלטא 60 מ"מ שכבר התרגלתי אליו, אבל גיליתי שאין שום hs אימתני לפנטיום 4 שהוא לא 8- מ"מ, אז די נדפקתי, כנראה שאני יחבר אותו בצד או משהו... זאת לא הנקודה. עכשיו רציתי לדעת מה עדיף, לא מצאתי בשום מקום ביקורת על הax-478 וכל הביקורות של הוולקנו אמרו שהוא מצוין ואני יודע שהגיעו איתו למהיריות מאוד גבוהות... עכשיו אני מניח שאם אני ישים ax-478 ועוד איזה מאוורר 39 cfm זה גם יהיה נחמד, השאלה היא האם ההבדל יהיה גדול? האם זה שווה את התוספת המשמעותית של הכסף? בכמה זה אמור להטבתות בoc, ואולי למישהו יש ביקורת על הax-478 (לא ax-7!!) ושאלה אחרונה שלא כל כך קשורה, מישהו יודע איך אפשר לברר כמה cfm מוציאים מאווררי האנרמקס …
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זה הדבר הכי מוזר שראיתי בחיים שלי... קניתי את הג'יפורס 6800 של POV התקנתי אותו ובהגדרות שלו הטמפ' שלו הוא היה על 64 מעלות בסדר... (עד כמה שזה בסדר...) באמצע משחק כבד הופיע לי מסך כחול ואיתחלתי את המחשב... ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך... ובצורה מאוד מוזרה אחרי שעדכנתי את הדרייבר הטמפ' של הכרטיס היתה של 54 מעלות הטמפרטורה צנחה ב-10 מעלות!!!!!!!!!! אף פעם לא ידעתי שעדכון דרייבר יכול להשפיע על הטמפ' של הכרטיס.... איזה מוזר!!!
-
- 3 תגובות
- 419 צפיות
-
-
הורדתי גירסא חדשה של ביוס ללוח, ובאמת שאין לי שמץ איך לעדכן.... אפשר עזרה? האם יש תוכנה שמעדכנת את הביוס? איפה אפשר למצוא?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של gain ward ge force 2 ti 500\xp 64 ddr אני רוצה לעשות לו אובר קלוקינג מישהו יכול לעזור לי כי אני ל יודע איך....... בבקשה :'(
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב ואני צריך קירור לכל ה3 רכיבים בדרך ל OC על רמה מה שחשוב שיהיה שקט ויעבוד כמו שצריך תודה תקציב כולל לכל הפריטים 1000 שקלים עד 1300 ככה
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון אני מקבל הרבה מאוד שגיאות של מערכת ההפעלה ושל ה BIOS על קירור לא טוב למעבד. לפעמים הוא מגיע ל 90-100C שזה מאוד מאוד מוגזם. אני יודע שזה מעבד ישן (Intel Pentium 4 3.0GHZ Prescott) אך אין בכוונתי לקנות מחשב חדש כיום ולכן אשמח לקרר אותו טוב. אני צריך המלצות למשחה טרמית והמלצות האם כדי להחליף מאוור (כרגע הוא יושב על הג'נרי של INTEL) ואם כן איזה מאוור כדי (סוקט 775 LGA). אשמח אם כל זה לא יעבור את ה 200-250 ש"ח יהיה מאוד נחמד שאם אצטרך לקנות קירור אז הוא יתאים בעתיד למעבדים יותר חדשים (core 2 duo? icore). תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 8.02.2010 בשעה 14:13:40 מידע נוסף והקפצה, מצטער מראש על ההקפצה פשוט אני מפחד שיכול להיגרם נזק למעבד.אתמול פירקת…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיית טמפרטורות רצינית יש לי מעבד 2600 barton שעשיתי לו אוברקלוק ל2300 מה"ז עכשיו גם לפני וגם אחרי האוברקלוק הטמפרטורות של המעבד פשוט ממש ממש גבוהות המחשב מקורר עם TT Extreme Volcano 12 ויש לי עוד 4 מאווררים במארז 2 מוציאים 2 מכניסים.. החוטים יחסית מסודרים.. הטמפרטורות לא יורדות מ50 מעלות.. רק עכשיו שאני הצמדתי מאורר גדול של חדר ופתח את המארז הטמפרטורות יורדות ל45 וזה אפילו לא במאמץ. הלוח שלי הוא Giga-Byte 7N400 Pro 2
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
-
בארץ כמובן... ומי שלא יודע, זה הכלי המקביל שלהם לדרמל..
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-