עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ETB,

המעבד פשוט רותח, 68 מעלות במצב אידיאלי, זה מוגזם. כרגע המארז פתוח ויש הרבה בלגן ולכלוך בפנים, שאני יקנה את הHeatsink החדש, אני יתחיל לארגן שם(במיוחד שעכשיו יש לי שבוע ג' ) אז מה כדיי לי לקנות בתקציב בסדר גודל של 150 +/-. עם יש למישהו רעיון לקירור המארז, יבורך, רק תקחו בחשבון שאי אפשר לשים מאוררים על הדפנות של המארז, בגלל בשדפנות שלו באות בחלק אחד( כמו במארזים הישנים של הP1). אני חשבתי על Thermaltake VOLCANO 11

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Ymac,

הי, ברשותי מארז HAF 932 ועם כל הכבוד לHigh Air Flow זה פשוט שואב אבק.. אז רציתי לשאול פה אם מישהו מכיר מקום לקנות פילטרים לאינטייק של המארז הנ"ל? (230 מ"מ מקדימה ובצד) ואם אין חיה כזאת, אז מאיזה חומר אפשר להכין פילטרים? (לא משהו חד-פעמי כמו גרביון) תודה על ההתיחסות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by see4,

רציתי לשתף אתכם ב OC שהתחלתי להתעסק איתו היום , מערכת ישנה צנועה (שהרכבתי במחיר צנוע) שרציתי לבדוק כמה באמת היא שבה מבחינה איכותית... המערכת : Asus P5B Vanilla (ie non deluxe) bios 2001 C2D E6550 with 7X multiplier 2X1GB Supertalent 800Mhz CL4 (capable of 1100 mhz ) those are 3 years old super high quality chips AC Freezer Xtreme CPU Cooler Seasonic 400w 30A PowerSuply Radeon X1950XT 256MB זה מחשב שהצלחתי לחבר ביחד לאחר שמכרתי את המחשב הקודם שלי (זה שבחתימה עם לוח DFI X48) , ולא עלה לי הרבה (חלקים בהזדמנות מכל מיני מקורות) , ורציתי לדעת איזה בצועים אני יכול להוציא , אז זה המקום לבדוק את גבולות המערכת ... קודם כל אני חייב לציין את הלוח אם , זה לוח שהושק לפני יותר מ 3 שנ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 00Amir,

יש לי I7 860 . כאשר אני פותח CpuZ ,Real Temp וסופר פי - אני מריץ את הסופר פי על 1M ואני רואה שהמעבד בכלל לא מתאמץ ( רק 10%) למה זה קורה? אני רואה גם ב CPUZ שהוא 2030Mhz במאמץ וב 1230Mhz במנוחה.. קראתי באתר של אינטל שהמעבד הזה עובד על 2.8Ghz במנוחה ו 3.4Ghz במאמץ... יש הסבר לדבר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אני ישאל כאן, Epox 8RDA+ עם מעבד AMD ATHLON XP 2100+ יתן מכפלה פתוחה? ואם לא אז איזה מעבד כן יתן מכפלה פתוחה ויוכל להגיע ל-170MHZ FSB? {אבל שהמעבד יהיה מעל ה-AXP2000+, כולל} תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gggilad13,

אני מחפש קרור שקט וזול לAMD 64 (באזור ה100 ש"ח) עריכה: כדי לא לפתוח דיון חדש אני אשאל את זה פה: אני בדקתי עם וולטמטר והמתחים שהספק שלי מביא הם: 12.3 V 5.2 V האם זה טוב או שזה גבוה מידי?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by E-Bear,

אני מעוניין לרכוש מערכת קירור מים אך לא סגור על החלקים... לכן החלטתי לפנות אליכם, בבקשת עזרה. מאחר וזו הפעם הראשונה שאני מתעסק בנושא, חשבתי שאנשים עם נסיון בתחום יוכלו לסייע לי לסגור את הפערים (במידה ויש כאלו) במערכת. ואלו חלקיה: בלוק למעבד: Danger Dan TDX A64 Copper 1/2" ID Water Block משאבה: Swiftech MCP655™ 12v Water Pump w/ 3/8" Conversion Kit (317 GPH) רדיאטור: Danger Den Black Ice Xtreme III Radiator w/ Customizable Fittings - BLACK מיכל: XSPC Passive 150mm Reservoir - BLACK נוזל קירור: Fluid XP+ Extreme Non-Conductive 32 oz. Liquid Cooling Fluid - UV Midnight Blue צינורות: PrimoFlex 1/2" ID PVC Clear Tubing מאווררים: ThermalTake 120mm Smart Blue LED Fan (A2018) *3 …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RazorJunior,

בדקתי בזאפ ומסתבר שרק ב COMP-IL יש, וגם זה במחיר מופקע של 50 שקל+משלוח. האם כל הגדולות כולל זיגזג שאני מגיע אליהם עוד יומיים הפסיקו להביא AS5? ואת ה OCZ ULTRA גם לא מביאים? אז מה לקנות? ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hag87,

עשיתי אובר קלוק לכרטיס בשלבים קודם כל מה שהדריבר בודק וממליץ ובסוף שמתי את הgpu על 315 אבל ברגע שנגעתי במהירות של הזיכרונות הוא התחיל לעוות צבעים אז החזרתי ניסיתי אפילו עלייה של חמש עשרה עושה בעיות וכ להכרטיס מכונה בלוח קירור והוספתי מאוור של 8" שמכסה הכל ועובד כל הזמן מישהו יכוללהסביר לי למה אני לא יכול לגעת במהירות של הזיכרונות?הכרטיס זה gf 5500 קניתי אותו לפני יותר מחצי שנה והמהירות המקורית של הgpu היא 270 ושל הזיכרון היא 400 והאם זה ישנה משהו אם אני יהפוך את כיוון הזרימה של האוויר?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני קונה סוף החודש מPCH את החלקים הבאים: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) NIS 550.87 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.89 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory NIS 568.42 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case NIS 377.98 AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD NIS 178.97 Superconductor Tube + aluminium fins, 60mm fan, 3000rpm, 13.3cfm air flow, 24dba noice level הגוף קירור שבחרתי הוא א…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ag43,

נושא טחון אני יודע. ראיתי את ההמלצות בסטיקי לקירורים אבל באתרים של החברה כתוב דברים שונים. אני מחפש קירור למעבד P4 2.4GHZ 800FSB HT על לוח ASUS P4P800 DELUXE . אם אפשר מישהו שיש לו את הלוח ויודע שהקירור מתאים לו.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Raul,

יש לי 5600XT ועקב יציאת המשחק DOOM III שעובד אצלי לא רע ד"א.... אני רוצה בכל זאת לשפר לו קצת את הביצועים... אני מעוניין לקבל ממכם (אם אפשר) הסבר מפורט לOC מתון.... ואם צריך תוכנה מסויימת (עדיף שתהיה למתחילים) אשמח לקבל לינק.... נ.ב. 1. זה יהיה הOC הראשון שלי. 2. הOC מתוכנן להיות קבוע עם קרור מקורי.... תודה מראש,

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The Prophet,

אין יותר מידי מה לפרט על זה. השאלה בכותרת. חוץ מסידרת ה-E2XXX יש עוד משהו?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dennis14,

נ"ב: אני לא מדבר על בלוקים לקירור מים כמובן. אני חושב על זה כי לא בטוח שקירור הסטוק יעמוד ב - OC אחרי בעלאת מתחים דרך GPU VOLTAGE TUNER של EVGA, או שאני טועה והוא יעמוד בזה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by cupra,

gskill FF are XTREME [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yshekel,

המערכת היא ABIT IP35-E Q9400 8GB (4*2GB( RAM KINGSTON 800MHZ CL6 המעבד והלוח יכולים לתת בקלות FSB 450MHZ. הבעיה היא בזכרונות. אחרי 800MHZ נתקעים, ואז אני מגדיר תזמוני זכרונות 6-6-6-18-52-2T ויכול לקבל 440MHZ מהזכרונות. אני מקבל 3.52GHZ ואני מסתפק בזה עם הזכרונות האלו.הבעיה היא שבעצם זה לא עובד כשאני מחבר 4 סטיקים (זהים). 2 סטיקים אני מחבר וזה עובד אחלה. את 2 האחרים גם (בלי 2 הראשונים) וזה עובד אחלה (ב2 הסלוטים האחרים ככה שגם זה לא רלוונטי). אבל ברגע שאני מחבר את כל ה4 זה עושה פוסט מגיע להתחלת הטעינה של הווינדוס (עושה מעין טעינה של קו כזה כמו בהתחלה של ההתקנה של הווינדוס) וקורס.בסה"כ המעבד נותן בקלות את התדר וגם הלוח. הזכרונות בזוגות יכולים לעמוד בזה אבל כל ה4 לא מסוגלים …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם! רציתי להתייעץ לגבי קניית גופי קירור לכרטיס המסך שלי שהוא ATI Radeon 4830HD למעבד שלי AMD Phenom II x3 710 התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח להלן אפשרויות שמצאתי בKSP: למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8037 לכרטיס: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9960

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mambo,

יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לנסות עליו אוברקלוק (בפעם הראשונה בחיים - אין לי שום ניסיון בזה). המחשב הוא סלרון במהירות של 2 Ghz עם באס של 100 מגה הרץ ומכפלה 20. הקירור הוא כמובן קירור סטוק בסיסי ורגיל. לוח האם הוא MSI 651M-L. שני מודולי זיכרון, אחד של 256 מגה והשני של 512. שניהם DDR PC3200. מה אתם אומרים - זה מחשב ששווה לנסות ללמוד ממנו על עשיית אוברקלוק? הוא יעמוד בזה? צפוי איזה נזק מיוחד?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נכון, זה לא המוצר הראשון מסוגו (אפילו קיימת ביקורת באתר לקירור ישן ממנו) אבל זאת הפעם הראשונה שחברה בסדר גודל כזה מיישמת טכנולוגיה שמסוגלת - תיאורטית - להוריד את המעבד שלכם מתחת לטמפרטורת החדר, תוך שימוש בקירור אוויר. רבותיי, הדבר הזה הוא מפלצת. שוקל 1035 גרם ומאגד בתוכו זוג מאווררי 92 מ"מ (אחד מכניס אחד מוציא). צריכת החשמל הגבוהה יחסית (עד 60 וואט) עשויה להרתיע בעלי ספקים ממוצעים ומטה, אבל בשורה התחתונה, תג מחיר של 100$ מקנה לTitan Amanda את תואר המלך החדש לאנשים שרוצים קירור אוויר יעיל וגם זול יותר מקירור מים. וניגש לביקורות: Pentium 4 920 @ 4ghz 42 מעלות במאמץ http://www.driverheaven.net/reviews/Titan%20Amanda%20Cooler/index.htm Pentium 4 965EE @ 4.26ghz 42 מעלות במאמץ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Davidmag1,

החלפתי לוח asus p5n-e-sli ושאר המערכת בצד אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות OC נכנסתי להגדרות כבר ניסתי לעשות OC אבל המחשב לא עלה כנראה עשיתי משו לא טוב. בכל זאת לא מכיר את הלוח אני בדרך כלל עובד עם MSI ג'יג'ביט. תודההה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ראיתי אותה באתר מכירות ומעניין אם מישהו יכול לספק לי יותר מידע. המחיר שלה (בשקלים אחרי מיסים) בערך 630 ש"ח מעוניין בעיקר למעבד עם .o.c ושוקל לחבר לזה גם כרטיס מסך. הנה הקישור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by EMAN,

שלום אני חדש פה יש לי כרטיס מסך 6600 ורציתי לשאול עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך. האם יש מצב כלשהו שהכרטיס שלי יפגם בצורה בלתי הפיכה כלשהי?...

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by itsik1231995,

אני לא מצליח לשלוט על השעונים דרך TRIXX או להעלות את המתח לליבה אני ב 935@1375 עם ביוס שצרבתי של HD 6970 (הכרטיס הוא 6950 ) אני מנסה לעשות מה שהתוכנה אומרת לי (לבטל את AMD צריכה אולטה נמוכה) אבל זה לא עובד לי אני מכבה את זה וזה ישר חוזר למצב עובד ... עוד שאלה , המצב המדובר (של הצריכה הנמוכה ) זה מה שמוריד את השעונים ל 250@150 ? אם אני מכבה אותו ... זה משפר את היציבות של הכרטיס ? זה אומר שאני יוכל לייצב אותו על תדר גבוהה יותר בלי תוספת מתח ? אם אני מכבה אותו . . . השעונים יהיו תמיד על 935@1375 ? ועוד דבר . . . איך אני יכול להעלות את תדר הזכרון ולשמור על היציבות שלו ? כי אם אני עולה מעל 1375 הביצועים יורדים (לפני מה שהבנתי זה בגלל שיש הרבה שגיאות וזה דורש מהכרטיס לעשו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Esparco,

חבר'ה היום קיבלתי את ה E4300 שלי... הנה תמונות מ CPUZ וEVEREST אני משתמש בינתיים בקירור סטוק, שיהייה לי השוואת טמפ' אח"כ שאני יתקין את ה פריזר 7 שלי אם תשימו לב בתמונה השלישית רשום שהמעבד הוא Engineering Sample יש מצב??? או שזה פאק באוורסט?? עוד משהו שמטריד אותי, ביטלתי את ה EIST בביוס והמעבד עדיין יורד למכפלה 6 במנוחה, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Nitro Viper,

שאר המפרט שלי בצד. כמה נראה לכם שכדאי לי להעלות את התזמונים ? עכשיו הם על CAS-2.5 7-3-3 במצב 'optimal' נ.ב אחרי שאני מעלה את התזמונים עם איזה תוכנה אני בודק יציבות?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.