עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dorratz,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 ויליאמט 1.6 ומארז מידי טאוור. הקירור היחיד שיש למארז הוא מאוור 80 מ"מ מאחורה, וזה כמובן לא ממש מספיק. אני רוצה לקדוח חור למאוור בצד המארז, השאלה היא: 1)איזה גודל מאוורר כדאי לקנות? 2)איזה דגם מאוור כדאי לקנות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כמה דציבלים אפשר לשמוע בקלות. לי יש כרגע מאווררים ג'נריים שאין לי איך לדעת כמה דציבלים הם לפי מפרט או משהו כזה, אז אין לי מקור להשוואה. אני רואה למשל מאוורר 120מ"מ עם 24דציבלים ואחד עם 22.5.. הרועש יותר יש לו 1500RMM ויש לו 20 CFM יותר מלשני עם 1000RPM. השאלה אם ה2 דציבלים האלו משמעותיים, ובאיזה שלב כבר שומעים משהו. כי המחשב שלי כרגע דיי שקט, עד שאני מפעיל 100% את המאוורר של כרטיס המסך שלי. וגם מלבד מאוורר או שניים שהם דיי גרועים והם לא היו תמיד רועשים אבל דורשים קצת שימון. בכל מקרה אני הולך לקנות כמה מאווררים ואני צריך תשובה שתעזור לי. עוד דבר http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=84&data=2&disc= המאוור הבא, לפי מה שאני רואה בתמונות הוא בולט החוצה, זה נכון?…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by הלווין,

אני מבקש לדעת איפה למשל מוכרים מערכת קירור בגז למחשב שלא עושה רעש בזמן הפעולה שלה? אני מבקש גם לדעת האם במחשב שבו יש מערכת קירור בגז לא צריך ספק כוח חשמלי?כי נראה לי שמגז גם עושים חשמל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש אפשרות לOC עם הGIGABYTE Quick Boost ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RazorJunior,

בדקתי בזאפ ומסתבר שרק ב COMP-IL יש, וגם זה במחיר מופקע של 50 שקל+משלוח. האם כל הגדולות כולל זיגזג שאני מגיע אליהם עוד יומיים הפסיקו להביא AS5? ואת ה OCZ ULTRA גם לא מביאים? אז מה לקנות? ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by thedag,

יש לי מעבד AMD Phenom II 955 עם קירור MUGEN 2 הטמפרטורות הם במנוחה: 40-42 במאמץ 52-53 בערך... איך הטמפרטורות? הגיוני בשביל MUGEN 2 כאלה טמפרטורות עם המעבד הזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

‎Acer Aspire 5745G-354G‎ ‎Intel® Core™ i3-350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ לוח אם ACER ZR7 HM55 אפשרי בכלל לעשות OC? אם כן כיצד? טעות בפורום מרב שחיפשתי הרבה דברים על המעבד פתחתי דווקא פה דניאל תעביר בבקשה :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kill_b7,

כרגע הוא עומד על 33.25 לכמה צריך להקטין אותו אם בכלל לפני שמעלים את הFSB? יש צורך בנעילת הPCI-E נכון? נתקעתי עם לוח אם גרוע מאוד לOC אז אני נאלץ לעשות OC בינתיים דרך CLOCKGEN עד שאני אחליף את לוח האם שלי. הייתי OC לפני כן OC לP4 שלי אבל בגלל שלא היה כל כך אכפת לי עליו לא שמרתי עליו כל כך אבל במקרה הזה אני צריך להיות קצת שמרן יותר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Danix60,

אז ככה ... כנראה ראיתם את האשכול שלי עם המערכת שלי אם אני אז תשאלו ואני יגיד לכם בגדול E7400 במאמץ 57 מעלות עם OC של 3.19GHZ עכשיו שאני שם בביוס תדר באס 320 אז זה יורד לי כאילו שאני בודק בCPUZ (עם 320 תדר באס) יש לי 2666.6 כאילו הכל יורד (מתאפס כזה) אחרי שאני מעלה ל320 תדר באס עכשיו ניסיתי לשים על 350 כאילו לדלג על זה ושום דבר אני דיי מרוצה מה3.19GHZ אבל אני רוצה להמשיך עוד קצת איך אני פותר את זה ? (מפרט 2 בחתימה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי AMD Athlon XP 1600+ והחום בו עכשיו עומד על 64 (<מעבד) אחרי משחק סימס והסידור חוטים במארז די טוב: ויש אפילו מאורר ליד HSF של המעבד שמוציא אויר חם: מה אני צריך לעשות חד וחלק כדי להוריד את החום

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, מנסה לעשות OC פעם ראשונה. בהתחלה פשוט העלתי את ה- FSB ל- 400 והמכפלה ל- 9 (מחלק זיכרון ל-2, הזיכרונות 800MHZ). השארתי את שאר ההגדרות על אוטו' - מה שלא היה רעיון טוב וגרם לעלייה שלא לצורך במתח ובטמפרטורה. קראתי קצת בנושא ואני רוצה לנסות להשאיר את VCORE על 1.225 (מתח מקורי), ולהעלות את מתח ה- FSB ב- 0.1V. שאר ההגדרות, כולל זיכרון אני מתכנן להשאיר על נורמאל (הזיכרון נשאר על 800MHZ ואני לא נוגע בהגדרות התיזמונים). אשמח לחוות דעת לפני שאני מנסה או להגדרות טובות יותר, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Davidmag1,

החלפתי לוח asus p5n-e-sli ושאר המערכת בצד אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות OC נכנסתי להגדרות כבר ניסתי לעשות OC אבל המחשב לא עלה כנראה עשיתי משו לא טוב. בכל זאת לא מכיר את הלוח אני בדרך כלל עובד עם MSI ג'יג'ביט. תודההה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. השאלה -המעודכנת- שלי נמצאת בעמוד השני, אבל זכותכם לקרוא עכשיו, אני יושב על 3.39GHz. אם אני מנסה לעלות את התדר אפילו בעוד MHz בודד, הוא מדליק לי את המחשב, מתחיל לטעון את הWindows (הכל כרגיל), ואז פתאום מעביר אותי לאיזה מסך כחול עם אותיות לבנות שמתחיל במשפט:"Windows has reset the system to prevent damage to your computer.", ויש שם כל מיני אותיות ומספרים רצים (לא הספקתי לראות, זה רק שתי שניות). ניסיתי להעלות קצת את המתח, קצת שיחקתי עם הזכרונות, אבל פשוט אותו דבר כל פעם.. יש למישהו רעיון?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Sheffer24,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה קירור מומלץ למעבד Q660 2.4G לטובת overclock? תקציב בסביבות ה-300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by The Grey Matter,

אני רוצה לקנות היטסינק חדש למחשב במקום זה שנהרס (עזבו, סיפור עצוב) אז מה לדעתבם עדיף DRAGON ORB3 או VOLCANO 7 או אולי אפילו משהו אחר? (כן קראתי את הכתבה באתר אבל אני עדיין שואל את דעתכם)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ag43,

נושא טחון אני יודע. ראיתי את ההמלצות בסטיקי לקירורים אבל באתרים של החברה כתוב דברים שונים. אני מחפש קירור למעבד P4 2.4GHZ 800FSB HT על לוח ASUS P4P800 DELUXE . אם אפשר מישהו שיש לו את הלוח ויודע שהקירור מתאים לו.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני עם OC קל ביותר... (באס 192 במקום 180) והטמפ' על 50 מעלות במצב רגיל ועל 58 מעלות במצב עמוס... כך שאני לא צריך איזה מפלצת... אני צריך משהו שקט זה מה שחשוב לי - השקט. הלחמתי כבר מפסק למאוורר צד (80MM) כדי שיעבוד על 5V רוב הזמן וככה יהיה לי שקט... כנ"ל לגבי המאווררים 120MM הקדמי והאחורי... הם עובדי אצלי על 5% מתפוקתם המלאה (בעזרת SPEED FAN) , הכל שקט ויפה חוץ מהמאוורר של המעבד... הוא מרכז הרעש כעת ואשמח להיפטר ממנו (זה המקורי של AMD) לטובת איזה מאוורר חדש טוב או מצידי אפילו רק גוף קירור (הכי שקט בלי מאוורר.. לא?) שמעתי על גופי קירור שעובדים עם מים בתוכם או משהו כזה חדש... אשמח לשמוע המלצות מה כדאי לקנות ומה מידת הראש לעומת אפקטיביות. תקציב: עד 150 ש"ח תודה לכם

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן יש ברשותי מחשב חדש שרכשתי שבוע שעבר השאלה שלי האם זה כל כך נחוץ לבצע O.C למעבד בשביל המשחקים החדשים שיצאו כגון farCry2 המפרט שלי M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch טוב בקשר לכרטיס מסך זה זמני [לקחתי אותו מחבר] עד ש ATI 4870 יגיע לארץ והמסך אני מודע לזה שהוא פשוט זה הפליט מהמחשב הישן שלי נ.ב לא פירטתי על כוננים אופטים וכו' תודה רבה לכול העונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מוד יפייפה שמצאתי באתר VIA ARENA http://www.viaarena.com/?PageID=130 סתם רציתי שתראו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שמתי על הליבה של הכרטיס סינק של P3 550 + מאורר של אינטל (60 מ"מ) והדבר נתן לי בסה"כ עוד 16 מה"צ ! אני עכשיו עומד על 315/294 ! 3D MARK נתקע לי בחלק האחרון של המבחן NATURE (בלי צבעים מוזרים או פסים על המסך) נתתי עוד 0.1 אבל זה לא עזר יש טעם לתת עוד קצת מתח אולי ? עריכה קטנה - תודה ל- LIR@N שהסביר לי איך להוציא את הקירור המקורי, כן כן לירן אני יודע שיש לי קליטה של מוגבל ! וכמובן גם ל- MaSTeR NaRGiLa

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נכון, זה לא המוצר הראשון מסוגו (אפילו קיימת ביקורת באתר לקירור ישן ממנו) אבל זאת הפעם הראשונה שחברה בסדר גודל כזה מיישמת טכנולוגיה שמסוגלת - תיאורטית - להוריד את המעבד שלכם מתחת לטמפרטורת החדר, תוך שימוש בקירור אוויר. רבותיי, הדבר הזה הוא מפלצת. שוקל 1035 גרם ומאגד בתוכו זוג מאווררי 92 מ"מ (אחד מכניס אחד מוציא). צריכת החשמל הגבוהה יחסית (עד 60 וואט) עשויה להרתיע בעלי ספקים ממוצעים ומטה, אבל בשורה התחתונה, תג מחיר של 100$ מקנה לTitan Amanda את תואר המלך החדש לאנשים שרוצים קירור אוויר יעיל וגם זול יותר מקירור מים. וניגש לביקורות: Pentium 4 920 @ 4ghz 42 מעלות במאמץ http://www.driverheaven.net/reviews/Titan%20Amanda%20Cooler/index.htm Pentium 4 965EE @ 4.26ghz 42 מעלות במאמץ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nir.werbner,

קניתי מחשב חדש, והוא רועש מאוד במאמץ. אני לא פריק של שקט (רעשים מהDVD או הHDD לא מפריעים לי) אבל הדבר הזה הוא חתיכת טרקטור. אני לא מבין כלום בקירור. מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו? צריך לקנות דברים נוספים חוץ מהקירור (משחה תרמית או משהו כזה)? איזה קירור מומלץ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי ושלום לכולם אשמח אם אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מעלה את השיא שלי למאגרי ההמהרה+התמונות? בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Internal,

http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 הינה איך להמהיר מברשת על בטריות אם זה לא מתאים או כבר היה מצטער מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ilu_xa,

הגעתי לתדר 3.75MHZ במעבד כאשר במקור התדר היה 3.1. שחקתי קצת במתח של המעבד, הלוח והזכרונות כמו שניתן לראות בתמונה. מעבר להגדרות האלה המחשב קורס בתוכנת הPRIME95 לאחר 2-3 דקות של מבחן. בנוסף לא מצאתי היכן בביוס אני קובע את המחלק של זכרון\מעבד? כי כמו שניתן לראות התדר של זכרונות דיי גבוה עכשיו ואני חושש לשלומם(למרות ששמתי אליהם קירור חיצוני), כי במקור התדר הוא 1333. מצרף צילום של ביוס עם כל ההגדרות העדכניות, אשמח לדעות מומחים\עזרה האם כדי לשפר או לשנות משהו. או שאולי אני בכלל לא בכיוון..... http://img821.imageshack.us/i/31012011357.jpg/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.