עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמובן שיהיה שקט.. ואם אפשר מRMS.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני בונה לעצמי מפרט למחשב שיהיה מבוסס על: 1. AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box 2. כרטיס מסך מבוסס RADEON 4770 או 4830 או 4850 אני לא מתכנן OC, בטח לא משהו רציני בשלב זה. אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. האם אני צריך להוסיף למפרט קירור מיוחד למעבד? במידה וכן, ראיתי מפרט שמתייחס ל Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM (שעולה 113 ש"ח בזיגזג) האם זה קירור טוב? האם יש משהו יותר שקט במחיר דומה שיתאים לי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roey somech,

שלום לכולם קניתי מאורר למעבד katana 3 וברצוני להתקין אותו על המעבד i7 2600, יש לי לוח אם dh67blb3 של אינטל. פתחתי את המארז והוצאתי את המאורר סטוק שהיה על המעבד עכשיו השאלה שלי האם להתקין שמה את הkatana 3 ? ולאיזה כיוון ? זה דיי דחוף תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Danix60,

אז ככה ... כנראה ראיתם את האשכול שלי עם המערכת שלי אם אני אז תשאלו ואני יגיד לכם בגדול E7400 במאמץ 57 מעלות עם OC של 3.19GHZ עכשיו שאני שם בביוס תדר באס 320 אז זה יורד לי כאילו שאני בודק בCPUZ (עם 320 תדר באס) יש לי 2666.6 כאילו הכל יורד (מתאפס כזה) אחרי שאני מעלה ל320 תדר באס עכשיו ניסיתי לשים על 350 כאילו לדלג על זה ושום דבר אני דיי מרוצה מה3.19GHZ אבל אני רוצה להמשיך עוד קצת איך אני פותר את זה ? (מפרט 2 בחתימה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ערב טוב, E5200- בביוס הטמפ' מראה על 40 מעלות בעוד ה-SPEEDFAN (המחשב במצב מנוחה) , מראה לע 60 ויש לי אייקון של להבה לאחר חציית התחום המותר בתוכנה - 50 מעלות) 1) האם הפער בגלל זיוף החיישנים או בתוכנה ומה הטמפ' הרצויות למעבד הנ"ל ?? 2) למה בSPEEDFAN אני רואה רק סימון בהגדות טמפ' , רק של אחד המאווררים ? עליו מצויין 1600RMP ועל ה-2 האחרים מצויין הערך 0 . 3) הערך של ה-CPU FAN SPEED הינו 0 .. ושל ה - SYSTEM FAN SPEED ,הינו 1600. יכול להיות שהמאוור של המארז עובד במהירות גבוהה כ"כ? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אני ישאל כאן, Epox 8RDA+ עם מעבד AMD ATHLON XP 2100+ יתן מכפלה פתוחה? ואם לא אז איזה מעבד כן יתן מכפלה פתוחה ויוכל להגיע ל-170MHZ FSB? {אבל שהמעבד יהיה מעל ה-AXP2000+, כולל} תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zomo,

יש לי פרסקוט 3.0 והוא עשה לי רעשים והוא חם והמחשב התחיל לזוז לאט יעזור לי אם אני יקנה לו איזה מאוור נחמד?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by BlackDiablo,

יש איזה קירור אויר ששווה לקנות ומתאים ל7800GTX ? שמעתי שיש קירור חדש של THERMALRIGHT בדרך אבל נראה לי הוא לא מתאים ל7800GTX

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by adam12345,

היי החלפתי מארז מNZXT LEXA ל-HAF922 וכשאני בודק את הטמפרטורה מהירות מעבד עומדת על 2700MHZ - Q6600 בIDLE 26-30C- לעמות 66-67C בLOAD (השתמשתי בPRIME95) לוח אם GigaByte P35-C-DS3R קירור מעבד SCYTH NINJA REV2 כרטיס מסך SAPPHIRE 5850 זכרון OCZ 2X2 1066

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MW,

זה מה שהתוכנה אומרת לי מה אתם אומרים לא טוב? גרוע עומד להתפוצצץ כל שניה? ד"א יש לי +AMD ATHLON XP 1800

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המפרט: AMD AthlonXP 2000+ במעלות של 32-38C. 256mb DDR 266MHz Viking - יאק Chaintech 7KJD0 mobo - יאק כפול עכשיו, אני מתכנן אוברקלוק, ואני יודע שהזכרונות מגבילים אותי בהמון, אבל אני צריך תשובה בטוחה לכמה אני בטוח יכול להגיע, בלי ניחושים "מקסימום 1800 לדעתי", אני לא רוצה מקסימום, אני רוצה כמה בטוח אני אוכל להגיע.. ולא תשובות כמו "תעלה את הבאס ל 134 זה בטוח". אה ו....בקשה ותודה לכל מי שיעזור. ועוד דבר קטנטן, אם אני אחרי העלאת הבאס, והמחשב לא עולה (יעני מסך שחור בלי כלום). אז אני אמור לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה והכנסת חזרה? עריכה: עוד דבר. יש כמה דברים לא ברורים לי. כשאני מפעיל את ה MBM5 והכל מוגדר, זה מראה לי 50C כל הזמן. שאני מריץ את ה SpeedFan זה מראה לי 43C (עם מזגן פ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by EMAN,

שלום אני חדש פה יש לי כרטיס מסך 6600 ורציתי לשאול עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך. האם יש מצב כלשהו שהכרטיס שלי יפגם בצורה בלתי הפיכה כלשהי?...

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The Prophet,

אין יותר מידי מה לפרט על זה. השאלה בכותרת. חוץ מסידרת ה-E2XXX יש עוד משהו?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shayw,

הלוח אם נשאר על 50c באופן קבוע, כנ"ל לגבי הכונן הקשיח, כרטיס מסך וה AUX שאין לי מושג מה הוא (או ה Temp3 וה Ambient) בעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. רציתי לבנות מערכת קירור מיים אבל אין לי כל כך כסף אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.איפה אפשר למצוא רדיטורים,(כל מיני מקומות,חפצים)...? 2.ראיתי בגלרייה אנשים עם צינורות בצבע ירוק,האם זה הצבע של הצינורות או הצבע של הנוזל (שמו חומר ירוק בתוך המים?)? 3.ראיתי פה מישהו שעשה בלוק קירור מים מפרספקס וגוף קירור רגיל,האם זה טוב,עובד? 4.תודה רבה לעונים!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by amisha,

מוד קטן ומוסיף שעשיתי ע"י חריטה בעזרת הדראמל והשתלת לדים בפרספקס בקצוות כך שהם בלתי נראים אז מה אתם אומרים ??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bezadon,

מאז שהתחלתי לשחק Bioshock התחיל להיות אצלי מצב מוזר - כל כמה זמן הכרטיס היה קורס, כלומר, המשחק נתקע, מסך שחור ואז עולה לי ההודעה של ה VPU Recover. (יש לי את הדרייברים האחרונים...) כשהורדתי את כל הגדרות הגרפיקה ל Low זה לא קרה. בכל אופן, השארתי את ה Catalyst Control Center פתוח בעמוד של מד המעלות. אז התחלתי לשנות את ההגדרות גרפיקה במשחק כדי לראות מה גורם בדיוק לקריסה (כשמד המעלות פתוח ברקע). בקיצור הגעתי למסקנה הבאה - בכל פעם שהכרטיס מגיע ל 80 מעלות הוא פשוט קורס. מדוע זה קורה ? האם אלו הגדרות בביוס של הלוח אם ? האם הכרטיס דפוק? האם זו הגדרה כלשהי (כמו שיש הגדרות למעבד של המחשב - שאם הוא מגיע לטמפ' של 70 מעלות המחשב עושה ריסטרט). איפה אני שולט על זה? ואולי בכלל הכרטיס ד…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by andrei21,

אני צריך עזרה בבחירת מאוורר ל core i7 4770k יכול להיות שאני יעשה OC ברמה בינונית... ראיתי מאוורר : Noctua NH-C14 CPU Cooler אבל לא הבנתי את הזרימת אוויר שלו ...... (בגלל שהוא פולט אוויר אנכי כזה) האם זה דורש פתח בדלת של המארז? בכל מקרה אני צריך עזרה להבין (במקרה שאתם באמת ממליצים לי עליו) איך למקם מאווררים במארז על מנת לשמור את כל המערכת בטמפרטורות טובות. התכנון שלי הוא לרכוש מארז ATX mid, כנראה - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black אם יש לכם הצעה למאוורר אחר או מארז אחר אשמח לשמוע\ללמוד למרות שקראתי כמה שיותר אבל ברגע שזה מגיע לזמן הקניה צריך התייעצות נוספת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Forge,

ברשותי מעבד AXP 1600+ ואני רוצה לבצע OC גבוהה באזור ה- 1.8GHZ אני מחפש היטסינק/היטסינק +מאורר שיעשו את העבודה והכי חשוב -> שקט, שיהיו שקטים. מחיר- כמובן הכי נמוך שיש שנותן לי מקס' תועלת. אבל חיי המעבד מוטלים על הכף אז כמובן שאיכות תשחק תפקיד. תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. השאלה -המעודכנת- שלי נמצאת בעמוד השני, אבל זכותכם לקרוא עכשיו, אני יושב על 3.39GHz. אם אני מנסה לעלות את התדר אפילו בעוד MHz בודד, הוא מדליק לי את המחשב, מתחיל לטעון את הWindows (הכל כרגיל), ואז פתאום מעביר אותי לאיזה מסך כחול עם אותיות לבנות שמתחיל במשפט:"Windows has reset the system to prevent damage to your computer.", ויש שם כל מיני אותיות ומספרים רצים (לא הספקתי לראות, זה רק שתי שניות). ניסיתי להעלות קצת את המתח, קצת שיחקתי עם הזכרונות, אבל פשוט אותו דבר כל פעם.. יש למישהו רעיון?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם... שידרגתי את המעבד שלי מ E6400 ל Q9400 (עידכנתי ביוס כדי שיתמוך) הכל טוב ויפה עובד מעולה...אבל מה אני לא יכול לשנות את המתח למעבד בביוס...כשאני אני משנה לא משנה לאיזה מתח, אז אחרי ריסטרט שהוא עושה בביוס המתח קופץ לאופציה AUTO ויותר מזה הוא לא מראה כלום...אם אני שוב יעשה ריסטרט אז הוא שוב יראה לי אופציות למתחים אבל עאשר אני יבחר מתח מסויים והוא יעשה ריסטרט שוב זה יחזור לAUTO וללא כל אופציות... מה העניין כאן?למה לא נותן לי ביכלל לשנות? (עשיתי FACTORY DEFAULT לביוס והוצאתי והכנסתי את הבטריה) עדיין אותו עניין.... כרגע המעבד באוברקלוק הבא: FSB=425 DDR2=850 מתח זיכרונות =2.0V מתח גשר צפוני=1.45V אם צריך צילום מסך אני יעשה... מאוד מוזר לא יתכן שהלוח מגביל את האופציה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by wraithLord,

נתחיל במצבנו עד כה. הG3250 שלי, פנטיום כפול ליבה מבוסס Haswell, פשוט לא זריז מספיק לעשות פעולות הדורשות מאמץ כביר ומיידי, דוגמאת פיזיקה->ראם או מיפוי Java לplugin או רנדור של תוכן עמוס. *תמונות בהמשך* אז לקחתי את מתח היסוד שלו והמהרתי את כל הstepping ב0.007 וולט. עם 110% current efficiency בהגדרות בסיס בביוס. אנחנו מדברים על לוח H81M-a של אסוס. יצא בדיוק מה שרציתי. כל תהליך הstepping נעשה הרבה יותר יעיל ועם היכולות המוטבעות של השבב אני צורך למען האמת הרבה פחות אנרגיה ומקבל תוצאות יותר מהר (נא לציין שהשבב(ים) לא עובר עדיין את המחסום ה3250 GHZ ולמה לו? הוא מבצע את כל רמות החישוב בהמהרה. מה שיוצא לי לבסוף עם הsetup הזה הוא: מיליונים של F…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי כרטיס מסל R9700 PRO של גיגה בייט ,ומעבד AMD 2000 מעליו עם קירור SMART FAN 2 בגלל שהמאוורר הזה חזר כל הרוח החמה עפה על הכרטיס ומחממת אותו מאוד!!! מה לעשות??? וזה עדיף על הקירור של ה- gigabyte ??? Vantec Icqberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asilic,

הי אני מתכנן להכין אחד כזה ויש לי כמה שאלות 1)מאיפה קונים את החומרים כולל כפתורים ממתכת לשליטה על המהירות? 2)באיזה פוטנציומטר השתמשתם? כלומר של כמה אוהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Aviv Shemesh,

שלום , ברשותי כרטיס Sapphire Amd Radeon 6950 hd 2gb בגרסא הזאת . http://www.newsbyme.info/review-sapphire-radeon-hd-6950-dirt-3-edition/ רציתי לדעת בבקשה בקשר לOverdrive שנמצא בהגדרות של הכרטיס מסך , עד כמה המאוורר הנוסף בגרסא הזאת משמעותי לOC . עד כמה Overdrive שהוא די מוגבל פה הבנתי, ישפר את הביצועים בGaming ואם זה וכדאי לעשות את זה מבחינת סיכון-תמורה דרך דריבר הכרטיס . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים