אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שתי שאלות 1. באיזו תדירות צריך לעדכן משחה טרמית? (שנה/שנתיים/אף-פעם) 2. תוך כמה זמן "מתקלקלת" משחה בשפופרת אטומה? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו הגיע לידי כמה פלטות של פרספקס שקוף בעובי 10 מ"מ, ומן הסתם אני חייב לעשות איתו משהו. אולי יש לכם רעיונות טובים? חשבתי להחליף את החלון שיש לי עכשיו ולעשות עליו חריטה ממש עמוקה ( 7 מ"מ) ולהעיר בצדדים אם הרבה לדים כך שהשבירה של האור תיהיה ממש חזקה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB עכשיו רציתי לדעת אך אני עושה לו OC תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העלתי את הFSB מ - 100 ל - 105 בהדרגה מסויימת יש לי פנטיום 4 2.4 ועכשיו הוא רושם לי 2.52 עכשיו אני עם קירור מעבד סטוק ככה אני מפחד שישרף לי למרות שהמעלות עלו רק במעלה וחצי עד שתי מעלות חום אחרי האוברקלוק עכשיו רציתי לשאול אותכם אם גם הזכרון קיבל אובר קלוק כי ראיתי בEVEREST שלזכרונות עלו המהירויות אבל זה רק תאוריה אני לא בטוח בזה אז אני שואל אם זה מה שקורה תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך ATI 3850 עם קירור התופס עוד סלוט. אבל יש לי בעיה שהכרטיס מסך צמוד למעבד ולמעבד יש במארז הזה של DELL מין קופסת פלסטיק שחורה ענקית שמעגנת אליו את הקירור (הקירור לא תפוס עם ברגים, אלא החלק השחור הענק הזה הוא מה שתופס אותו. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס או אולי האם יש לכם פתרון לבעיית הקירור לכרטיס מסך... תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת קירור מים אך לא סגור על החלקים... לכן החלטתי לפנות אליכם, בבקשת עזרה. מאחר וזו הפעם הראשונה שאני מתעסק בנושא, חשבתי שאנשים עם נסיון בתחום יוכלו לסייע לי לסגור את הפערים (במידה ויש כאלו) במערכת. ואלו חלקיה: בלוק למעבד: Danger Dan TDX A64 Copper 1/2" ID Water Block משאבה: Swiftech MCP655™ 12v Water Pump w/ 3/8" Conversion Kit (317 GPH) רדיאטור: Danger Den Black Ice Xtreme III Radiator w/ Customizable Fittings - BLACK מיכל: XSPC Passive 150mm Reservoir - BLACK נוזל קירור: Fluid XP+ Extreme Non-Conductive 32 oz. Liquid Cooling Fluid - UV Midnight Blue צינורות: PrimoFlex 1/2" ID PVC Clear Tubing מאווררים: ThermalTake 120mm Smart Blue LED Fan (A2018) *3 …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות קרור של מעבד ואיך שהוא להתאים אותו ככה שיתפס על כרטיס מסך. האם זה אפשרי והאם זה יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה כרטיס עם OC מוכן, אבל האם כדי ויש צורך לעשות OC נוסף כדי לעשות ביצועים טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתייעץ לגבי קניית גופי קירור לכרטיס המסך שלי שהוא ATI Radeon 4830HD למעבד שלי AMD Phenom II x3 710 התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח להלן אפשרויות שמצאתי בKSP: למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8037 לכרטיס: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9960
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/newsletter/vol2/1/minipc.html MINI-PC למשרד...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאורר 80ממ רגיל, אל תגידו לי ENERMAX על מהירות הכי נמוכה, לא צריך פוטנציומטר לא כלום סתם 0.15 אמפר פשוט.. להחליף את המאורר בספק כוח שלי (הוא מגרגר כמו חתול מיוחם) תודה. (עריכה: תיקנתי את הכותרת, המטרה שלי היתה לחפש מאורר שקט לא דווקא זול, עד 60 שקל זה נשמע לי סביר)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט מאוד תעיף את הHeat Spreader הדפוק הזה שמודבק לך על הCORE של המעבד כך שהמעבד שלך יראה כמו כל פנטיום 3 נורמאלי כשהCORE של חשוף. זה היה טריק מעולה בשביל הK62 והK63 בזמנו בשביל לסחוט עוד כמה מגה"צים. תעשה את זה גם אתה ואולי תשבור את מחסום את 1600!!!!1
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של GIGABYTE וראיתי שהטמפ' שלו ממש גבוהות 80+ רציתי לדעת איזה גופי קירור שקטים ויעילים יש היום בשוק כדי להחליף את הגוף קירור סטוק שיש עליו...אני לא כלכך מבין בזה אז רציתי שתעזרו לי... דרך אגב מה עדיף קירור מים או קירור אוויר...אני פתוח לשתי ההצעות מה שיותר עדיף אני אקח אני מאוד מודה על העזרה לצורך בחירה שכחתי ליין שספק הכוח שלי הוא 500W של EZCOOL תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז Compucase 6A19 מקדימה מאוורר גנרי 120 ומאחור Vantec Stealth 120mm + מאוורר של הספק הבעיה היא שה Vantec מאחור לא מוציא כמעט אויר רק המאוורר של הספק. אם הדופן של המארז פתוח אז הוא מוציא אויר אבל כשאני סוגר את הדופן התפוקה שלו יורדת פלאים (כנראה שאין לו מספיק אויר לשאוב) יש לכם הצעות איך לשפר את האיוורור ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 5600XT ועקב יציאת המשחק DOOM III שעובד אצלי לא רע ד"א.... אני רוצה בכל זאת לשפר לו קצת את הביצועים... אני מעוניין לקבל ממכם (אם אפשר) הסבר מפורט לOC מתון.... ואם צריך תוכנה מסויימת (עדיף שתהיה למתחילים) אשמח לקבל לינק.... נ.ב. 1. זה יהיה הOC הראשון שלי. 2. הOC מתוכנן להיות קבוע עם קרור מקורי.... תודה מראש,
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רק לדוברי רוסית: http://www.glacialtech.ru/articles.aspx?anum=307 (הטבלאות באנגלית) מסתבר שבהשוואה ל-BT (בבדיקה על P4 530 עם אובר של 414MHZ)... במנוחה הבדל של 5 מעלות, במאמץ הבדל של בסביבות 9, וגם בממוצע. מעניין איך הוא בהשוואה לפריזר 7, כי הוא בערך אותו מחיר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לבנות מערכת קירור מיים אבל אין לי כל כך כסף אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.איפה אפשר למצוא רדיטורים,(כל מיני מקומות,חפצים)...? 2.ראיתי בגלרייה אנשים עם צינורות בצבע ירוק,האם זה הצבע של הצינורות או הצבע של הנוזל (שמו חומר ירוק בתוך המים?)? 3.ראיתי פה מישהו שעשה בלוק קירור מים מפרספקס וגוף קירור רגיל,האם זה טוב,עובד? 4.תודה רבה לעונים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק פלטייר? איך זה עובד? מה זה עושה? מה אני צריך לקנות בשביל מערכת מלאה כזאת?(שתקרר לי גם את המעבד ואת הכרטיס מסך..) ואת הפלטייר הכי טוב!!!חנויות בחול בבקשה לא בארץ... תודה רבה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המפרט: My pc: cpu: Intel® Core2 Quad Processor Q9550 (S-A R-E0) mb: Asus STRIKER-II-FORMULA vc: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE memory: 2 x OCZ OCZ2P10664GK psu: Corsair HX620 620w Modular PSU Case: Cooler Master CM 590 hdd: 3 x WD3200 on raid 0 במארז יש 6 מאווררים, 2 מכניסים 4 מוציאים אני מחפש קירור טוב למעבד שיתן יחס טוב מחיר\תמורה\גודל. אני כרגע עם סטוק, במנוחה הוא עומד על כ 45 מעלות אבל ברגע שאני מאמץ אותו על 100% הוא מגיע ל טמפרטורה המקסימלית (70+) תוך שניות! לא מתוכנן OC לזמן הקרוב, בעתיד כנראה שכן. אחת הפשרויות שחשבתי זה הMUGEN II ממה שקראתי עליו הוא נותן יחס מחיר\תמורה טוב, אבל נופל בגודל שלו. נראה לי קצת מוגזם להחזיק רדיאטור של משאית במחשב. במקרה ויש קיר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז בין 6 שנים +/- וכחלק מרכישת מחשב חדש בקרוב והחלפת החומרה הפנימית, רציתי גם להחליף את המאוררים של המארז בחדשים. יש 3 מאווררים קדמיים ו2 אחוריים שאותם ארצה להחליף. כולם 120 מ"מ. הכיוון הוא ל Noctua בלבד כרגע. אני יכול לבחור כל מאורר 120 או שיש כאלה שלא יתאימו למארז? ובלי קשר אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טועה לאחר ואוברקלוק כניראה כל כך נפוץ ובדרך כלל לא מצריך הוספת כסף לכשעצמו מדוע אין אתר או מעבדה או מישהו שמיקצועי בדבר ועושה אוברקלוק בתשלום??? או שיש???
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: AMD AthlonXP 2000+ במעלות של 32-38C. 256mb DDR 266MHz Viking - יאק Chaintech 7KJD0 mobo - יאק כפול עכשיו, אני מתכנן אוברקלוק, ואני יודע שהזכרונות מגבילים אותי בהמון, אבל אני צריך תשובה בטוחה לכמה אני בטוח יכול להגיע, בלי ניחושים "מקסימום 1800 לדעתי", אני לא רוצה מקסימום, אני רוצה כמה בטוח אני אוכל להגיע.. ולא תשובות כמו "תעלה את הבאס ל 134 זה בטוח". אה ו....בקשה ותודה לכל מי שיעזור. ועוד דבר קטנטן, אם אני אחרי העלאת הבאס, והמחשב לא עולה (יעני מסך שחור בלי כלום). אז אני אמור לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה והכנסת חזרה? עריכה: עוד דבר. יש כמה דברים לא ברורים לי. כשאני מפעיל את ה MBM5 והכל מוגדר, זה מראה לי 50C כל הזמן. שאני מריץ את ה SpeedFan זה מראה לי 43C (עם מזגן פ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם זה דבר נדיר שלמעבד אתלון 1000 mhz יש טמפ' של 36 מעלות בלבד בלי שום קירור מיוחד רק עם ספייר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הזדמן לי והיתה בבית שלי מצלמה של Webcam :-\ http://members.lycos.co.uk/cr0x0r/modding/ זה סתם החלון והistorm שלי =] אה והגרפיטי ( GraFFiTY ) של Bilabong
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-