אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
סלחו לי שאני מפרסם את ההשוואה באנגלית, פשוט ככה כתבתי אותה במקור. I've received the Quad Led Red fan I've ordered from Australia. And I've just compared it to my CoolerMaster TLF-R82 which got 4 blue leds in it. So first the specs of both. Quad Led Red: 2500 RPM , 32.4 CFM , 27.4 dBA. TLF-R82: 2500 RPM , 32.11 CFM , 25.0 dBA. As you can notice, they're quite similar... The CoolerMaster is supposed to be the more silent one. When tested I did notice this little hiss from the QLR.. it's not that noticable unless u bring it close to your ears. I didn't hear that noise with the CM fan. I've tested these fans with the Zalman FanMate1, which control their speed by…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון, זה לא המוצר הראשון מסוגו (אפילו קיימת ביקורת באתר לקירור ישן ממנו) אבל זאת הפעם הראשונה שחברה בסדר גודל כזה מיישמת טכנולוגיה שמסוגלת - תיאורטית - להוריד את המעבד שלכם מתחת לטמפרטורת החדר, תוך שימוש בקירור אוויר. רבותיי, הדבר הזה הוא מפלצת. שוקל 1035 גרם ומאגד בתוכו זוג מאווררי 92 מ"מ (אחד מכניס אחד מוציא). צריכת החשמל הגבוהה יחסית (עד 60 וואט) עשויה להרתיע בעלי ספקים ממוצעים ומטה, אבל בשורה התחתונה, תג מחיר של 100$ מקנה לTitan Amanda את תואר המלך החדש לאנשים שרוצים קירור אוויר יעיל וגם זול יותר מקירור מים. וניגש לביקורות: Pentium 4 920 @ 4ghz 42 מעלות במאמץ http://www.driverheaven.net/reviews/Titan%20Amanda%20Cooler/index.htm Pentium 4 965EE @ 4.26ghz 42 מעלות במאמץ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB עכשיו רציתי לדעת אך אני עושה לו OC תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, האם יש הבדל בין נוזלי הקירור של החברות השונות ( Zalman,Swiftech וכדומה) לבין נוזל קירור מים לרכב? האם אפשר להשתמש בו כתחליף?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 80 מ"מ שיוציא אויר מהמארז החוצה. הוא ימוקם בחלקו האחורי של המארז באזור שמעל פאנל ה- I/O. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט, אבל בכל זאת שיזיז אוויר ויתרום לקירור המארז. הוא יהיה המאוורר היחיד במארז שכן התקנת מאוורר שמכניס אוויר תיצור המון אבק (למארז אין פילטרים). באותו נושא: האם כדאי להתקין פילטר אבק גם למאוורר שמוציא אוויר החוצה? המפרט: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי בזאפ ומסתבר שרק ב COMP-IL יש, וגם זה במחיר מופקע של 50 שקל+משלוח. האם כל הגדולות כולל זיגזג שאני מגיע אליהם עוד יומיים הפסיקו להביא AS5? ואת ה OCZ ULTRA גם לא מביאים? אז מה לקנות? ???
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה סוף החודש מPCH את החלקים הבאים: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) NIS 550.87 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.89 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory NIS 568.42 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case NIS 377.98 AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD NIS 178.97 Superconductor Tube + aluminium fins, 60mm fan, 3000rpm, 13.3cfm air flow, 24dba noice level הגוף קירור שבחרתי הוא א…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא טחון אני יודע. ראיתי את ההמלצות בסטיקי לקירורים אבל באתרים של החברה כתוב דברים שונים. אני מחפש קירור למעבד P4 2.4GHZ 800FSB HT על לוח ASUS P4P800 DELUXE . אם אפשר מישהו שיש לו את הלוח ויודע שהקירור מתאים לו.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 5600XT ועקב יציאת המשחק DOOM III שעובד אצלי לא רע ד"א.... אני רוצה בכל זאת לשפר לו קצת את הביצועים... אני מעוניין לקבל ממכם (אם אפשר) הסבר מפורט לOC מתון.... ואם צריך תוכנה מסויימת (עדיף שתהיה למתחילים) אשמח לקבל לינק.... נ.ב. 1. זה יהיה הOC הראשון שלי. 2. הOC מתוכנן להיות קבוע עם קרור מקורי.... תודה מראש,
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Atholn 3200 ליבת וינצ'סטר. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 23 מעלות. הטמפ' של הלוח היא 39-42 במנוחה והבנתי שזה גבוה יחסית ללוח אם השאלה שלי זה שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד,אני יעלה ב-300 MHZ לדוגמה אז זה ישפיע על הלוח אם והטמפרטורה תעלה עוד????(ואז הלוח סתם מתבלה או יותר גרוע....ישרף) תודה על העזרה אלעד
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3.55@2.8 מכפלה: 10X355 טמפ'במנוחה: 40 42 טמפ' באימוץ מלא:60 עדכון בהמשך היעד הבא: 3.8 מפרט: לוח אם:GA-G31M-S2C מעבד:CORE 2 DUO E7400 קירור:COOLER MASTER HYPER N520 זיכרונות:KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך:ZOTAC 9400GT
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יגיע הבייתה רק בלילה אז מחר תשמעו איך זה מרגיש כרגע אני רק רוצה להגיד תודה לאליאור התותח שעזר בהזמנה. :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בן 5, P4 3GHZ עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך די חדש וסביר עם חצי ג'יגה זכרון שמריץ XP. לא מזמן עבר ניקוי יסודי וחידוש משחה טרמית. כבר כמה שנים שמאוד מתאמץ, מרעיש כתוצאה מסיבוב מאוורר המעבד. הדבר קורה בזמן משחקים כבדים אבל גם באתרים מסויימים כמו זאפ או אתרי פלאש ורואים במנהל ההתקנים שהתהליך מגיע ל-70%. אני מנחש שזה קשור לכרטיס המסך כיוון שכשאני גולל באתרים מסויימים כמו ויקיפדיה הגלילה לא חלקה אלא מקוטעת כזה (מקווה שמובן). גם בביוס זה קורה וה-hardware monitor מראה 3700 סל"ד למאוורר של המעבד ו-65 מעלות. על המחשב מותקנות שתי גירסאות של XP בכוננים פיזיים שונים ולא מזמן התקנתי מחדש אחת מהן. כאמור שידרוג כרטיס מסך, ניקוי ורענון משחה טרמית לא עזרו. יש לציין שבוו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שפתחתי ת'רד בנושא בפורום בעיות טכניות, שם אמרו לי לנקות ולרענן את המשחה הטרמית, הטמפ' של המעבד לא יורדות. טמפ' המעבד שנמדדו הן בOCCT ובSPEDDFAN הן סביבות אמצע ה-50. (57/53/56/55). זה במצב מנוחה.. רעננתי את המשחה הטרמית, לא עזר לי מי יודע מה.. הייאוש גובר :-\ . לגבי המפרט: מעבד INTEL CORE I7 860 2.8GHZ לוח אם GIGABYTE P55A-UD3 כרטיס מסך ATI RADEON HD5850 1GB DDR5 ספק CORSAIR VX 550W זכרונות KINGSTON HYPERX 2X2GB DDR3 1600MHZ מארז COOLERMASTER CM 690 II ללא ספק. ביצעתי בדיקת מאמץ עם OCCT ואחרי 53 שניות הטמפ' בליבות היו (86/86/85/86). המסקנה היחידה שאני יכול להסיק היא שהקירור הג'נרי של אינטל שכרגע יש לי פשוט לא מספיק. על איזה קירור אתם ממליצים לי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה קירור כמה שיותר שקט, אני מתכנן לקנות מIQPC אם זה משנה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק לכרטיס בשלבים קודם כל מה שהדריבר בודק וממליץ ובסוף שמתי את הgpu על 315 אבל ברגע שנגעתי במהירות של הזיכרונות הוא התחיל לעוות צבעים אז החזרתי ניסיתי אפילו עלייה של חמש עשרה עושה בעיות וכ להכרטיס מכונה בלוח קירור והוספתי מאוור של 8" שמכסה הכל ועובד כל הזמן מישהו יכוללהסביר לי למה אני לא יכול לגעת במהירות של הזיכרונות?הכרטיס זה gf 5500 קניתי אותו לפני יותר מחצי שנה והמהירות המקורית של הgpu היא 270 ושל הזיכרון היא 400 והאם זה ישנה משהו אם אני יהפוך את כיוון הזרימה של האוויר?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד פשוט רותח, 68 מעלות במצב אידיאלי, זה מוגזם. כרגע המארז פתוח ויש הרבה בלגן ולכלוך בפנים, שאני יקנה את הHeatsink החדש, אני יתחיל לארגן שם(במיוחד שעכשיו יש לי שבוע ג' ) אז מה כדיי לי לקנות בתקציב בסדר גודל של 150 +/-. עם יש למישהו רעיון לקירור המארז, יבורך, רק תקחו בחשבון שאי אפשר לשים מאוררים על הדפנות של המארז, בגלל בשדפנות שלו באות בחלק אחד( כמו במארזים הישנים של הP1). אני חשבתי על Thermaltake VOLCANO 11
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ASUS GEFORCE 3 TI 500 64 MB, ויש לי אפשרות לשנות את הקלואקינג או מה שזה לא יהיה גם אם מישהו יכול להסביר לי אני אשמח מה שאני יודע שזה דבר שמשפיע על המהירות של הכרטיס ואם אני מעלה את זה אז דברים יעבדו לי יותר טוב אבל אם אני מגזים אז אני יהרוס! ה C0RE CLOAC FREQUENCY הוא על 240 מגה הרץ וה MEMORY CLOACK FREQUENCY הוא על 500 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות את זה כדי שמשחקים יעבדו לי יותר טוב אבל דיר באלק אני לא רוצה להרוס בנוסף אם תוכלו להסביר לי מה זה בדיוק הקלואקינג הזה עושה ומה זה המגה הרץ הזה שלו ואיך אני אדע מתי זה יהרוס לי ומתי לא או כל דבר אחר שאתם יודעים אני אשמח!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. איזה משחה טרמית כדאי לקנות? המעבד המיועד e2180. 2. האם המשפחה הטרמית שיש ברשותי : קיבלתי איתה עם הקירור מאוורר קטן, שקניתי ללוח אם הקודם שלי כי הקירור שלו נשרף. תספיק? 3. יש על המעבד מדבקה קטנה למעלה, האם להוציא אותה? 4. האם על הגוף קירור עצמו של ביג טייפון צריך גם למרוח משחה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במבט חיצוני המאורר נראה איכותי , מותקנות במסגרת גומיות לספיגת זעוזים. צורה חדשנית לעומת מתחרים, נבנה מפלסטיק קשיח ומגיע עם אחריות ארוכה. ההתקנה ארכה מספר דקות, המחשב הופעל ועתה נותר לבחון את ביצועי המאורר לעומת הרעש המופק ממנו. ב12V המאורר ב 1500RPM ודוחף 56CFM בעשותו זאת נוצר רעש בעוצמה 23.5 dB על פי הגדרות יצרן. משמיעה ראשונית המאורר שקט, יותר מן 23 דציבל להערכתי כמעט 30 DB, היתרון שהרעש המופק מגיע בתדרים פחות צורמים כפי שהיה עם מאורר ANTEC TRI-COOL 120. לאחר שהמאורר חובר אל בקר הונמך מהירותו אל 1000RPM, בכך הושגה ירידה משמעותית ברעש המופק ועדיין המאורר דוחף לא מעט אוויר. ברגע זה מאורר הספק כוח [Antec Neo HE 430] יותר דומיננטי והרעש המופק ממנו [סביבות 20DB] בולט אל מעל …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
gskill FF are XTREME [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק פלטייר? איך זה עובד? מה זה עושה? מה אני צריך לקנות בשביל מערכת מלאה כזאת?(שתקרר לי גם את המעבד ואת הכרטיס מסך..) ואת הפלטייר הכי טוב!!!חנויות בחול בבקשה לא בארץ... תודה רבה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקאטצ' הוא 399Mhz על 1.05V ,אפשר מתחים הרבה יותר נמוכים, אבל לא ניסיתי. המעבד עובד על 1.05V ב מהירות סטוק 1800Mhz . 399Mhz CPU-Z Verified הינה קליפ שהמחשב הקליט ב399Mhz ללא גוף קירור (אפשר לראות את התוכנת הקלטה ברקע) http://rapidshare.de/files/21467698/A64_without_HSF.wmv.html
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי מעברר של VENTECH ל AMD (ביגלל שאמרו שהוא טוב) הגתי הביתה התקנתי אותו וכשניכנסתי ליבדוק מה הטמפ' היא היתה 80!!!!!!!! אני כמובן כיבלתי שוק של החיים וחיביתי מהר תמחשב כמובן פירקתי הכל ובאמת לא סמתי על הצד הנכון מאושר ושמח חשבתי שניפתרה בעיה סמתי תמישחה התרמית וחיברתי תגוף כירור עוד הפעם והפעם אם הצד הנכון !! כשהלכתי ליבדוק מה הטמפ' עוד הפעם הופתתי כי היה היתה בין 60 ל 70( הטמפ' אם המעברר שקיבלתי היה 40-50 ) כמובן ניסיתי להתקין את הגוף קירור בכל המצבים לימרוח את המישה הטרמית בכל האפשרויות שכימות !! ולרוע הופתתי שזה לא עוזר והטמפ' לא ירד מ70 !! (בדקתי והמכברר מיסתובב בסדר ב4300 סיבובים) אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש!! ואני מיתנצל על השגיעות עתיב!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי משחק בקידוד קליפ וידאו זה התשלום עליו אני צריך לשלם על זה שקניתי מארז מעפאן? איזה מארז אתם מציעים לי לקנות, שיכנס בו הרבה אוויר ושאני לא אצטרך לנקות אותו בתדירות גבוהה? דרך אגב המפרט הוא: core i5-750 עם קירור סטוק GA-P55M-UD2 ATI Radeon HD 5770 ועוד דבר אם אני ארצה לעשות crossfire עם הלוח אם שברשותי ישתלם לי? The GA-P55M-UD2 has two PCI slots and two 16x PCI-E slots. Although this means that, the GA-P55M-UD2 supports CrossFire, as the second slot only has an 4x link, it could well limit the performance of a second graphics card in games. שכחתי להגיד שאני לא עושה שום אוברקלוק, אפילו את הטורבו בוסט ביטלתי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-