אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום את הדרמל של וולף (250 שקל) וקיבלתי איתו 40 ראשים. אני רוצה לחתוך איתו את הגג של המארז - באיזה ראש אני צריך להשתמש? מאיפה אני יכול לקנות עוד ראשים? איזה ראש יכול לשייף מתכת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע מבצע בידקת מאמץ למחשב שלי עם עם SP2004 פתחתי 2 במקביל כי יש לי מעבד E6300 1.כמה זמן אני אמור להשאיר את הבדיקה? 2.האם זה יכול לגרום נזק למעבד או לזיכרונות כי זה עובד על 100 אחוז
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכול להיות שאי יציבות בOC נובעת מיותר מידי מתח? או שחוסר יציבות יכול להיגרם רק ממעט מידי מתח? המחשב עבר בדיקת יציבות של חצי שעה בprime95 בבדיקת blend ולא היו שום בעיות, כמובן היום בלילה אני ישאיר אותו על בדיקה של כמה וכמה שעות (4-8). הבעיה היא שהוא מתכבה(עושה ריסטרט) בערך כל 45 דקות עד שעה וחצי. המעבד הוא pentium D 945 : http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9QQ לפי הביוס מסופק למעבד בערך 1.375 אם אני זוכר נכון.. אבל לפני CPU-Z ותוכנות אחרות המתח האמיתי נע בין 1.25-1.31 (המתח גבוה יותר במנוחה ונמוך יותר במאמץ-במנוחה הוא על 1.30-1.31 ובמאמץ בין 1.26-1.28) הזכרונות על 2.1V (כלומר +0.3) הטמפ' של המעבד בסדר גמור אז זו בטוח לא הבעיה. צריך תשובה בהקדם האפשרי כדי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לעבור את איזור ה 2250 MHZ ולקבל מחשב יציב, אני כל הזמן שומע שאין אתלון שלא מסגול להגיע לפחות ל 2400MHZ יציב, אבל לצערי אני לא מצליח! כל מה שניסיתי בחודשים האחרונים הניב אפס תוצאות. ניסיתי כל דבר אפשרי שאני יודע עליו.. שום דבר. המחשב עולה גם על 270X9 אבל לא עובר שום בדיקה בשום תוכנת בנצ'מארק ללא קריסות או תקלות.. כשהורדתי מכפלה ל 8 הכל עבד יופי, מה שאומר שזה כנראה לא מהלוח אלא מהמעבד.. בקיצור השאלה שלי , יכול להיות שנפלתי על האתלון הכי זוועה במזרח התיכון ? או שאולי יש עוד דברים שאני יכול לנסות כדי להגיע לאזור ה 2400 יציב ? תודה (מפרט מלא בצד)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בארץ בכלל גופי כירור שתומכים בSOCKET? אני מחפס כירור שיהיה שקט, מבחינת ביצועים מיצידי הטמפ של החדר או אפילו יותר, שיהיה מספק קר בשביל לעבוד כרגיל בלי OC אני רק רוצא שקט *עם יחול להתחבר גם ל NB וגם ל ati x600שלי אז זה יהיה סבבה, ועם גם לHD אז בכלל סבבה, במידה ואני ימצה הדבר האחרון שאני יצתרך זאיזה ספק כוח פסיבי, נירה לי שלTT יש כזה 1 טוב אז בקשר לכירור, פנימי עדיף אבל זהוא בכללי, אה כן יותר זול יותר טוב אבל לא על חשבון ה אחות, אני לא צריך דליפות כול שני וחמישי תודה מרוש נדב עריכה: בקשר ל HD ולX600 אני חושב שמצתי פיתרון: http://www.xoxide.com/zmgwb1.html http://www.xoxide.com/ha.html אני פשות יוסיף את שני אילו למארחת כירור המים אחשב רק חסר לי איזה מאחרת כירו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות פלטייה מאי באי עכשיו כמה שאלות איך אני הולך לבודד אותה כדי שלא יהיו קצרים? האם למישהו יש ניסיון עם אי ביי ויכול להסביר לי באי סי קיו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח p35-s3 e6750 העיניין מאוד מוזר לאחר שהייתה לי בעיה מסויימת שלא יכלתי לשחק במשחקים והכל היה איטי הוצאתי זיכרונות ועשיתי איפוס ביוס והכל הסתדר אך בדיוק לאחר מכן באתי לעשות אוברקלוק מחדש וכלום לא משנה מה אני עושה לא עוזר אני רק משנה את האופציה של לשלוט על FSB בלי אפילו להעלות HZ 1 עושה סייב למאפיינים וריסט ואחרי שהוא מראה את סוג המעבד בפוסט הוא כבה ומאתחל את עצמו... לברירת מחדל... מה עושים ? הטמפ' תקינות 46 -43
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי GTX 470 כל המחשב שלי עומד על 38 מעלות בווינדוס שאני לא עושה כלום והכרטיס מסך על 68 מעלות .. ניקיתי אותו עכשיו ואני רואה שזה לא קשור המחשב שלי דיי חדש .. ורציתי לדעת עם זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: INTEL PENTIUM D 820 קירור למעבד : סטוק (מהחברה) לוח אם: MSI 945PL NEO SERIES MS-7236
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסל R9700 PRO של גיגה בייט ,ומעבד AMD 2000 מעליו עם קירור SMART FAN 2 בגלל שהמאוורר הזה חזר כל הרוח החמה עפה על הכרטיס ומחממת אותו מאוד!!! מה לעשות??? וזה עדיף על הקירור של ה- gigabyte ??? Vantec Icqberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OKY אז ככה הזמנתי לפני יומיים בערך 6200 מ אולסייל עכשיו קיבלתי את הכרטיס עוד לא התקנתי... הכרטיס נראה מצויין. עכשיו אני הולך להתקין ולהביא לכם עוד חדשות בדקות הקרובות
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי היום Kaze Server 5.25" Fan Controller וכשבאתי להתקין אותו הבנתי בעצם שאין לי שום מאוורר שאני יכול לחבר כי שלושת המאווררים שלי ( המקורים של אנטק P182 ) באים עם חיבור MOLEX (החיבור העבה מהספק). הצלחתי לאלתר מתאם בסגנון הבא: כמצופה, הבקר לא מסוגל לקורא את המהירות כי חיברתי אליו רק 2 חוטים של פלוס ומינוס לכן לא מופיע כלום בRPM. כמה שניות ראשונות עם הפעלת המחשב המאוורר מתחיל להסתובב ולאחר מכן נעצר, סיבובי הבורר לא משפיעים עליו בכלל. כפי שנאמר כאן מתאם שכזה היה אמור להפעיל את המאוורר הספציפי הזה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה קירור אוויר טוב כדאי לי לקנות בשביל מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (שיתאים גם ל- E6750 אני מתלבט בינהם עדיין) שיהיה של חברת ZALMAN או Thermaltake. (חשוב שיהיה מאוורר שקט כמה שניתן) תודה..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד P4 3Ghz המעבד בשבוע האחרון סתם ככה התחיל להיתחמם לרמה של 100 מעלות ויותר, וכמובן שהמחשב קורס תוך כמה דקות. לפי בדיקה שערכתי המאוורים עובדים על מהירות של 2500RPM אני מדבר על המאוורר של המעבד ( של אינטל) והמאוורר של המארז, כשאני נוגע בצלעות קירור של המאוורר של המעבד הם רותחות. עכשיו מה יכולה להיות בעיה אם שניהם עובדים יכול להיות שהמעבד נדפק?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על סידור הכבלים הבא? אפשר לשפר משהו? מקדימה: מאחורה: [/url ] תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מעבד AXP 1600+ ואני רוצה לבצע OC גבוהה באזור ה- 1.8GHZ אני מחפש היטסינק/היטסינק +מאורר שיעשו את העבודה והכי חשוב -> שקט, שיהיו שקטים. מחיר- כמובן הכי נמוך שיש שנותן לי מקס' תועלת. אבל חיי המעבד מוטלים על הכף אז כמובן שאיכות תשחק תפקיד. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי מימוש אחריות של ה4830 שלי, קיבלתי sapphire 4850 עם קירור סטוק. אומנם שדרוג לא רע אבל הכרטיס הזה חם מאוד לעומת הקודם והורס לי את האוורור שבמארז. חבר שכבר לא צריך את הקירור הנ"ל הציע לי אותו במחיר מאוד זול (כולל מאוורר Scythe S-Flex 1600rpm). רק צריך להתארגן על פדים טרמים בשביל הספיירים (שממה שהבנתי די קשה למצא פדים בארץ. איך הקירור הנ"ל לעומת קירורים חדשים המוצעים כיום בשוק? טווח המחיר עומד על מקסימום 150 ש"ח שקט הוא אופציה שאני לא ממש רוצה עליו.. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי לתדר 3.75MHZ במעבד כאשר במקור התדר היה 3.1. שחקתי קצת במתח של המעבד, הלוח והזכרונות כמו שניתן לראות בתמונה. מעבר להגדרות האלה המחשב קורס בתוכנת הPRIME95 לאחר 2-3 דקות של מבחן. בנוסף לא מצאתי היכן בביוס אני קובע את המחלק של זכרון\מעבד? כי כמו שניתן לראות התדר של זכרונות דיי גבוה עכשיו ואני חושש לשלומם(למרות ששמתי אליהם קירור חיצוני), כי במקור התדר הוא 1333. מצרף צילום של ביוס עם כל ההגדרות העדכניות, אשמח לדעות מומחים\עזרה האם כדי לשפר או לשנות משהו. או שאולי אני בכלל לא בכיוון..... http://img821.imageshack.us/i/31012011357.jpg/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא טחון אני יודע. ראיתי את ההמלצות בסטיקי לקירורים אבל באתרים של החברה כתוב דברים שונים. אני מחפש קירור למעבד P4 2.4GHZ 800FSB HT על לוח ASUS P4P800 DELUXE . אם אפשר מישהו שיש לו את הלוח ויודע שהקירור מתאים לו.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד פשוט רותח, 68 מעלות במצב אידיאלי, זה מוגזם. כרגע המארז פתוח ויש הרבה בלגן ולכלוך בפנים, שאני יקנה את הHeatsink החדש, אני יתחיל לארגן שם(במיוחד שעכשיו יש לי שבוע ג' ) אז מה כדיי לי לקנות בתקציב בסדר גודל של 150 +/-. עם יש למישהו רעיון לקירור המארז, יבורך, רק תקחו בחשבון שאי אפשר לשים מאוררים על הדפנות של המארז, בגלל בשדפנות שלו באות בחלק אחד( כמו במארזים הישנים של הP1). אני חשבתי על Thermaltake VOLCANO 11
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את החלקים של המחשב מעבד-E8400 לוח P45 של DFI זיכרונות 2X2GB 800MHZ כרטיס מסך 4870 אני רוצה לעשות OC קטן מה אמור להיות החום הנורמלי של כל אחד מהפרטים {כולל הזיכרונות והלוח אם יש דבר כזה {לא מבין בזה..}} ועד כמה אפשר לחרוג...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי ויש לי שתי התלבטויות: איזה מבין המקררים יותר טוב? והאם הם בכלל מתאימים למעבד שלי? הנה קישור לקירור של המעבד http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cm-a4 והנה תמונות של הלוח שלי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506300002473095/IMG_0051.jpg בקשה עזרו לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלפתי היום לוח אם, ומשום מה המאורר של המעבד (ARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO) לא עובר כרגע את ה 550RPM, בלוח הקודם הוא היה עובד על מהירויות משתנות (ע"י speed fan) מ 1000~4000 RPM . טמפ' המעבד כרגע היא 34 מעלות שזה בסדר, אבל המהירות נמוכה... בדקתי גם בBIOS וגם ב speed fan ובשניהם הטמפ' והמהירות זהה. בלוח החדש אני גם לא יכול לשנות את המהירות של המאוורר... (הלוח החדש הוא GA-P35-DS3L ) רעיונות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות באחד מהאתרים בחו"ל (אני ילך כנראה על ג'בטק או xoxide) היטסינק למעבד שלי. המעבד הוא P4 2.4B באוברקלוק ל-3.09. המעלות אצלי די נמוכות, כיוון שביצעתי להיטסינק המקורי מוד והחלפתי לו את המאוורר במאוורר 80 ג'נרי די חזק. בחורף הטמפרטורות שלי במנוחה היו 33-36, במאמץ הגיעו אפילו ל-55. עכשיו הטמפרטורות עלו בכ-3-4 מעלות. מה שדי מציק לי זה שהמעבד מזנק בשניות לטמפרטורה של 52 במאמץ, ואפילו במאמץ חלקי תוך שניה שתיים הוא ב-41. על-פי זה אני מבין שהקירור שלי לא מספיק מאסיבי בשביל מאמץ (תקנו אותי אם אני טועה והטמפרטורות שלי טובות במאמץ). אז חשבתי, אם יש הזדמנות לקנות די בזול היטסינק, שיהיה שקט (חשוב מאוד!), מאסיבי ועמיד יותר מן ההיסטינק המקורי שעבר מודינג. זרימת האוויר במ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני עומד על 370FSB X 8 שזה יוצא 2960MHZ. כל זה מושג עם 1.75V למעבד וכל השאר בסטוק. המעלות שלי במנוחה הם 39 - 40 ובמאמץ מטפסים לאיזור ה65. המארז שלי הוא מהמארזים המעפנים האלה של ה150 שקל (עד שמגיע הP182) והספק הוא ספק ג'נרי. האם לדעתכם אני יכול לשפר את הOC הזה?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-