אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
במאווררים בנוסף לחיבור המלוקס יש עוד סוג של חיבור שבא איתם למה הוא ? ראיתי בלא גלריות אנשים שיש להם תמונות על המארז איך אפשר לעשות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הנ"ל Freezer 64 PRO אני שיחקתי קצת עם המארז ולצערי נשבר לי הפין של התושבת שלו Retention Module - AMD היכן ניתן לרכוש / להשיג אחת כזאת? ושאלה נוספת אם כבר...המלצה למשחה טרמית טובה? אני רוצה לרענן את הקיימת (כמה גרם צריך)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי משחה טרמית Arctic Cooling MX-2. ראיתי שיצא משחה חדשה MX-3. השאלה שלי האם ה MX-3 יותר טובה מ MX-2? יש לי עוד שאלה. באיזה מעמד המשחה הנ"ל עומדת בהשוואה למשחות טרמיות אחרות? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2010 בשעה 07:56:21 עד שזז משו בפורום הזה לא משנה אני יקנה אותו כבר ויראה מה יותר טוב...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט למעבד שלי, אני לא מתכנן OC לא היום ולא בעתיד התקציב הוא 200-300 שקל אני מקווה שזה יספיק למאוורר שקט למעבד כמו שלי.... מאוורר זה יצטרף כנראה ל-3-4 מאווררים במארז שאני אוסיף ל"השקטת המחשב".... תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה, זה שרטוט של בייבאס. ממה שהבנתי מהשרטוט צריך לחבר את החוט האדום רק לרגל האמצעית בצד ימין של המתג... הבעיה היא שהרגל השמאלית העליונה גם אמורה לדעתי להיות מחוברת ל 5 וולט... מה דעתכם? האם המתג מחבר פשוט את הרגל האמצעית לרגל מעליה/מתחתיה בתלות במצב המתג או שיש עוד משהו שמתחבר? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה בעקבות הפוסט שלי על קירור מים הבנתי שאני צריך לחסוך עוד כסף חח אז בנתיים אני ישאר עם הקירור אוויר.. מה שקרה זה בגלל שהHAF 932 זה כ"כ מפלצת שאיבת אוויר ובגלל שאין לו פילטרים המארז מתמלא אבק... בדר"כ אני מנקה פעם בשבועיים עם ספריי אוויר ושואב אבק והכל בסדר.. אבל לפעמים יוצא אפילו חודש שאני לא מנקה אותו.. החודש היה חודש כזה חח ובעקבות האבק מתו לי 2 מאווררים.. אחד בלמטה של המארז (המקום היא מלא אבק...) ואחד שדחף אוויר על הצלעות קירור של הTHORS HAMMER... בקיצור פתחתי את המארז והחלפתי את המאווררים בTHORS ככה שהאחד שעובד (זה שאז שאב אוויר מהצלעות קירור החוצה) כעת ידחוף אוויר לקירור והשני (שלא עובד..) שמתי שידחוף ת'אוויר משם החוצה.. זה היה סיוט משל עצמו הם בנו ת…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר שאלו שאלה דומה על המודל הקודם של BT האם הוא נכנס למארז:antec plusview 1000 amg ? http://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=90510 וגם, המודל הקודם של bt נכנס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי קצת גבוה אבל בגבול הסביר לפני זה המעבד היה מתחיל על 70, ואז עולה-80, 90 והמחשב נתקע. ניקיתי את המשחה התרמית הישנה ושמתי חדשה, עכשיו הוא מתחיל על 40 ומתייצב על 50 מחשב לשימוש משרדי וביתי בלבד, לא משחקים וכאלה יש טעם להמשיך להתאמץ? תודה (אגב ניסיתי להריץ חיפוש, באמת שלא הצלחתי למצוא תשובה)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קודם הבעיה לכל אלה שיודעים מזה ולמי שלא אני יכתוב בכל זאת עד לפני שבועיים שניקיתי תמארז התחילו לי מאז ציפצופים ונכבה המחשב עד לפני כמה ימים שקניתי ספק חדש זה הפסיק אבל שרציתי להיכנס לתוכנה של הלוח אם שלי Abit EQ זה השמיע ציפצוף אחד ואחרי זה כמה ונכבה ישר המחשב !... עד לעכשיו אני לא נכנס לתוכנה ולא יודע מה הבעיה עדין כי לפני חצי שנה נכנסתי לתוכנה חופשי וזה לא השמיע כלום והמחשב לא נכבה ועכשיו למפרט: PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET השאלה האם אפשרי לעשות OC ?…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , הלכתי לחבר שלי(בפורום matanyaniv) וניסיתי קצת אוברקלוק על המפרט שלו , אבל העניין הוא שהמעבד שלו לא רצה לעלות אפילו 10MHZ באס?! למה? לדעתי הוא היה אמור ולדעתי גם הזיכרון לא בסדר כי המחשב שלו עובד יחסית איטי לשלי(ושלי הרבה פחות טוב ראו מפרט) זה המפרט שעליו נוסה אוברקלוק , ללא שינוי מתח וללא שינוי מכפלה , רק העלאת באס CPU : AMD Athlon Xp 2500+ Barton Core AQZFA 0342 Mobo : EPoX 8RDA+ Rev 2.1 Memory : Samsung 512MB DDRAM PC3200 Hardisk : WD 800JB 80GB 7200RPM 8MB GFX : Gigacube RADEON 9800NP C3 PSU : HEC 475W 475VD-T Case : Supertalent Aluminium Black Tower Speakers : Altec Lansing ATP3 Cooling : 2 80MM out rear 2 80MM in front 1 in roof out 1 in door in …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש לקנות את הקירור הזה וממה שאני רואה בזאפ יש אותו רק ב קי אס פי ואייבורי, אני לא רוצה לקנות שם אני מניח שכולם יודעים למה, הביקורות מלקוחות שלהם לא משהו ואני לא רוצה לקחת סיכון של לא לקבל אחריות וגם לא לתת את הכסף שלי לאנשים שלא נותנים שירות. בכל מקרה אני פונה אליכם לראות עם מישהו יודע על מקום טוב לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יכול להיות שאני אתחיל ליצר בלוקים מכסף ורציתי לעשות סקר שוק קטן לפני זה. תודה לעונים rhin0
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד fujitsu עם מעבד IE3 של אינטל. המשטח התחתון של המחשב מתחמם מהר כשאני משתמש קצת יותר זמן או בהרבה תוכנות בו זמנית... שמעתי על המון סוגי משטחי קירור ופתרונות לנייד. אך ראיתי ששני סוגים בולטים בענין ואני מתלבט איזה מהם יותר טוב! וחזק יותר! ומומלץ באיכות! חשבתי ללכת על הקירור של zalman nc 2500 או 3000 שהרבה קנו אותה ב EBAY. לחלופין יש את חברת cookermaster שגם ראיתי עליה המון המלצות. מי שיודע יותר פרטים בנדון אשמח לדעת. אני ממש רוצה לקנות ורוצה משהו ממש טוב. תייעצו מה כדאי?!?!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המאוורר הזה של COOLER MASTER: http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=36&id=4410 אותו מאוורר מגיע גם עם גופי הקירור החדשים של החברה. אני יודע שהוא מסתובב מהר יחסית למאוורר שקט אבל CM מדגישים שהוא לא רועש. כאשר אני מחבר אותו הוא עושה רעש נוראי בערך כמו של 8800GTS 320M על 90% אולי אפילו יותר גרוע. מישהו יודע אם ככה זה אמור להיות או שקיבלתי מאוורר פגום?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי . אני חדש בפורום ! אבל לא ב hwzone אז סתכלו אל המודינג שהיכנתי אתמול ! בקרוב אני ישים לדים ... ויעצב עוד את הסמל של XP ליד ה זה של ה WINDOWS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D נו איך אהבתם ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם ב OC שהתחלתי להתעסק איתו היום , מערכת ישנה צנועה (שהרכבתי במחיר צנוע) שרציתי לבדוק כמה באמת היא שבה מבחינה איכותית... המערכת : Asus P5B Vanilla (ie non deluxe) bios 2001 C2D E6550 with 7X multiplier 2X1GB Supertalent 800Mhz CL4 (capable of 1100 mhz ) those are 3 years old super high quality chips AC Freezer Xtreme CPU Cooler Seasonic 400w 30A PowerSuply Radeon X1950XT 256MB זה מחשב שהצלחתי לחבר ביחד לאחר שמכרתי את המחשב הקודם שלי (זה שבחתימה עם לוח DFI X48) , ולא עלה לי הרבה (חלקים בהזדמנות מכל מיני מקורות) , ורציתי לדעת איזה בצועים אני יכול להוציא , אז זה המקום לבדוק את גבולות המערכת ... קודם כל אני חייב לציין את הלוח אם , זה לוח שהושק לפני יותר מ 3 שנ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, E5200- בביוס הטמפ' מראה על 40 מעלות בעוד ה-SPEEDFAN (המחשב במצב מנוחה) , מראה לע 60 ויש לי אייקון של להבה לאחר חציית התחום המותר בתוכנה - 50 מעלות) 1) האם הפער בגלל זיוף החיישנים או בתוכנה ומה הטמפ' הרצויות למעבד הנ"ל ?? 2) למה בSPEEDFAN אני רואה רק סימון בהגדות טמפ' , רק של אחד המאווררים ? עליו מצויין 1600RMP ועל ה-2 האחרים מצויין הערך 0 . 3) הערך של ה-CPU FAN SPEED הינו 0 .. ושל ה - SYSTEM FAN SPEED ,הינו 1600. יכול להיות שהמאוור של המארז עובד במהירות גבוהה כ"כ? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסים של GIGABYTE עם הקירור הזה.R9 270X נגיד ואני מחליט לנקות ולהחליף משחה תרמית\טרמית ראיתי תמונות שיש לו גם פאדים על הזכרונת. כשמפרקים את הקירור צריך להחליף גם אותם? ואם כן ראיתי באיביי כאלה זולים ב10 שקל ל10X10. הם טובים? אם לא איזה אתם ממליצים? ואם כן איזה עובי צריך 1MM או 2MM?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי את המחשב החדש שלי מעבד E7500 לוח אם EP43-UD3L קירור למעבד OCZ VANDETTA 2 2 מאווררים אחורה וקדימה של 120MM מארז COOLER MASTER SILEO RC 500 תמונה מאוורסט: http://img42.imageshack.us/img42/1746/picsm.jpg תמונה מ CPU-Z http://img687.imageshack.us/img687/3259/pic2l.jpg מה דעתכם על הטמפ'? האמת ציפיתי שהמעבד יעמוד על טמפ' יותר נמוכות... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , לאחר שהמאוורר של הכרטיס מסך(GT240) עבר כל גבול עם החפירות הוחלט להעיף אותו ולשים מאוור רגיל של מארז. ההחלפה היתה מאוד קלה להפתעתי. כמעת ולא שומעים את המאוור והטמפרוטה ירדה ב 3 מעלות במנוחה ו 2 במאמץ סה"כ היה שווה בשביל השקט. הנה התמונות : 1. פירוק הצלעות קירור והמאוורר 2.תפיסת המאוורר ה"חדש" על הצלעות באמצעות אזיקונים(שתפסו אותו מצויין ואין רעידות) 3.הכרטיס מסך בפעולה בסופו של דבר קיבלתי גם שקט וגם תוספת קירור ללא כל עלות. עריכה:הייתה בעיה עם התמונות עכשיו סידרתי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם זה דבר נדיר שלמעבד אתלון 1000 mhz יש טמפ' של 36 מעלות בלבד בלי שום קירור מיוחד רק עם ספייר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי אותה באתר מכירות ומעניין אם מישהו יכול לספק לי יותר מידע. המחיר שלה (בשקלים אחרי מיסים) בערך 630 ש"ח מעוניין בעיקר למעבד עם .o.c ושוקל לחבר לזה גם כרטיס מסך. הנה הקישור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 6850HD עם קירור מרעיש ומעצבן אז חשבתי על Arctic Accelero L2 PLUS VGA Cooler, מה דעתכם? האם זה קירור שקט?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע קצת דעות על מערכת קירור מים הזאת. אני לא ממש מבין במערכות קירור מים ויש לי כמה שאלות: 1.) המערכת שם טובה? יש איתה בעיות מיוחדות? יש זולות יותר וטובות יותר בארץ? 2.) מה בערך המהירות שאני יכול להגיע עם AXP 2000 TBREDB ומערכת קירור מים כזאת? וזהו...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-