אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
עכשיו הגיע לידי כמה פלטות של פרספקס שקוף בעובי 10 מ"מ, ומן הסתם אני חייב לעשות איתו משהו. אולי יש לכם רעיונות טובים? חשבתי להחליף את החלון שיש לי עכשיו ולעשות עליו חריטה ממש עמוקה ( 7 מ"מ) ולהעיר בצדדים אם הרבה לדים כך שהשבירה של האור תיהיה ממש חזקה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנות - CORE TEMP ו-EASY TUNE5 של GIGABYTE . ההבדל - 13 מעלות! תמונה -
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , הלכתי לחבר שלי(בפורום matanyaniv) וניסיתי קצת אוברקלוק על המפרט שלו , אבל העניין הוא שהמעבד שלו לא רצה לעלות אפילו 10MHZ באס?! למה? לדעתי הוא היה אמור ולדעתי גם הזיכרון לא בסדר כי המחשב שלו עובד יחסית איטי לשלי(ושלי הרבה פחות טוב ראו מפרט) זה המפרט שעליו נוסה אוברקלוק , ללא שינוי מתח וללא שינוי מכפלה , רק העלאת באס CPU : AMD Athlon Xp 2500+ Barton Core AQZFA 0342 Mobo : EPoX 8RDA+ Rev 2.1 Memory : Samsung 512MB DDRAM PC3200 Hardisk : WD 800JB 80GB 7200RPM 8MB GFX : Gigacube RADEON 9800NP C3 PSU : HEC 475W 475VD-T Case : Supertalent Aluminium Black Tower Speakers : Altec Lansing ATP3 Cooling : 2 80MM out rear 2 80MM in front 1 in roof out 1 in door in …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, במארז של חבר יש 2 מאווררי 60 רועשים שמוציאים אוויר חם, אני מתלבט אם להחליף אותם במאוורר אחד של 80 בדלת המארז שיכניס אוויר קר - מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את'לון 2500+ עם לוח Gigabyte GA-7N400-L וקירור ברמה כמעט בינונית (אני צריך לבדוק במפרט איזה מאורר קניתי לו אז). עשיתי אופטימיזציה בהגדרות וקיבלתי מעבד 3200+ בכל מקום שהסתכלתי. עכשיו נראה לי שאני אחזור למקור עקב טמפ' של 69 מעלות כשראיתי שאני צריך לקבל 55. החום של הקיץ והקירור הכמעט בינוני עושים את שלהם... לידע כללי: איך אני גורם לו למשל לעלות ל2600+ או 2800+ ? איזה מאורר הייתם ממליצים? ראיתי בלוגי'ק Thermaltake Extreme Volcano 12 שנראה לי מגניב לגמרי,האם שווה משהו? ובמקרה שאלחץ ואקנה זול Thermaltake TR2 M3 טוב?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים על זה שלטרנספורמר יש מאוורים 80mm וחשבתי לשים כאלו: ולשים 120mm במקום מה דעתכם האם זה יעזור? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=9824
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון (3 שבועות) יש לי בעיה מוזרה במאוורר של המעבד (מעבד מקורי/הרגיל של אינטל) שאני מדליק תמחשב הוא מתחיל להרעיש כמו טרקטור אבל ממש חפירות ושהווינדוס עולה אחרה כמה דקות הוא מפסיק לעשות רעש ועובד רגיל כמו שהוא תמיד עבד בדקתי בתוכנה והוא מסתובב בסטוק במנוחה על 2500-2800RPM והטמפרטורה של המחשב שלי סבירה יחסית לפרסקוט 48-50 מנוחה 52-56 במאמץ מישהו מכיר תתופעה?? אולי צריך לשמן אותו??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה קירור אוויר טוב כדאי לי לקנות בשביל מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (שיתאים גם ל- E6750 אני מתלבט בינהם עדיין) שיהיה של חברת ZALMAN או Thermaltake. (חשוב שיהיה מאוורר שקט כמה שניתן) תודה..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות קירור לנייד עד 400 ש"ח הנייד הוא 17 אינץ', אז חשוב שיתאים. אם יש מפצל USB זה פלוס גדול... לא חובה. יש המלצות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקאטצ' הוא 399Mhz על 1.05V ,אפשר מתחים הרבה יותר נמוכים, אבל לא ניסיתי. המעבד עובד על 1.05V ב מהירות סטוק 1800Mhz . 399Mhz CPU-Z Verified הינה קליפ שהמחשב הקליט ב399Mhz ללא גוף קירור (אפשר לראות את התוכנת הקלטה ברקע) http://rapidshare.de/files/21467698/A64_without_HSF.wmv.html
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ת'מאוורר הרגיל על ה-BT חשבתי להחליף למשהו יותר טוב יש המלצות ? וכדאי להוסף שרוול שיקח אוויר מבחוץ ולא מתוך המארז כמה דוגמאות http://img380.imageshack.us/img380/9891/pcinsidecase20tl.jpg http://img452.imageshack.us/img452/3421/image44lb.jpg http://img521.imageshack.us/img521/6318/image56ab.jpg מה אתם אומרים יתן שיפור של כמה מעלות ? או שזה סתם מיותר ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם זה דבר נדיר שלמעבד אתלון 1000 mhz יש טמפ' של 36 מעלות בלבד בלי שום קירור מיוחד רק עם ספייר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות קרור של מעבד ואיך שהוא להתאים אותו ככה שיתפס על כרטיס מסך. האם זה אפשרי והאם זה יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור המארז(לא לתוך המארז). מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התוכנה speedfan מראה טמ"פ של הצ'יפסט 85 מעלות האם זה הגיוני? בלי מאמץ בלי כלום temp3 85 אם כן מה אפשר לעשות כדי לקרר אותו? יש עליו גוף קירור שבא עם הלוח אם הלוח הינו GA-MA78GM-S2H מעבד amd 5200 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: My pc: cpu: Intel® Core2 Quad Processor Q9550 (S-A R-E0) mb: Asus STRIKER-II-FORMULA vc: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE memory: 2 x OCZ OCZ2P10664GK psu: Corsair HX620 620w Modular PSU Case: Cooler Master CM 590 hdd: 3 x WD3200 on raid 0 במארז יש 6 מאווררים, 2 מכניסים 4 מוציאים אני מחפש קירור טוב למעבד שיתן יחס טוב מחיר\תמורה\גודל. אני כרגע עם סטוק, במנוחה הוא עומד על כ 45 מעלות אבל ברגע שאני מאמץ אותו על 100% הוא מגיע ל טמפרטורה המקסימלית (70+) תוך שניות! לא מתוכנן OC לזמן הקרוב, בעתיד כנראה שכן. אחת הפשרויות שחשבתי זה הMUGEN II ממה שקראתי עליו הוא נותן יחס מחיר\תמורה טוב, אבל נופל בגודל שלו. נראה לי קצת מוגזם להחזיק רדיאטור של משאית במחשב. במקרה ויש קיר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את מערכת קירור המים המעניינת הזו ותהיתי לעצמי האם היא טובה ושווה את הסכום שהיא עולה. אשמח גם אם אדם העושה שימוש במערכת זו והתנסה בה יוכל להיות אובייקטיבי ולעזור לי... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של GIGABYTE וראיתי שהטמפ' שלו ממש גבוהות 80+ רציתי לדעת איזה גופי קירור שקטים ויעילים יש היום בשוק כדי להחליף את הגוף קירור סטוק שיש עליו...אני לא כלכך מבין בזה אז רציתי שתעזרו לי... דרך אגב מה עדיף קירור מים או קירור אוויר...אני פתוח לשתי ההצעות מה שיותר עדיף אני אקח אני מאוד מודה על העזרה לצורך בחירה שכחתי ליין שספק הכוח שלי הוא 500W של EZCOOL תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך ATI 3850 עם קירור התופס עוד סלוט. אבל יש לי בעיה שהכרטיס מסך צמוד למעבד ולמעבד יש במארז הזה של DELL מין קופסת פלסטיק שחורה ענקית שמעגנת אליו את הקירור (הקירור לא תפוס עם ברגים, אלא החלק השחור הענק הזה הוא מה שתופס אותו. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס או אולי האם יש לכם פתרון לבעיית הקירור לכרטיס מסך... תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל במצבנו עד כה. הG3250 שלי, פנטיום כפול ליבה מבוסס Haswell, פשוט לא זריז מספיק לעשות פעולות הדורשות מאמץ כביר ומיידי, דוגמאת פיזיקה->ראם או מיפוי Java לplugin או רנדור של תוכן עמוס. *תמונות בהמשך* אז לקחתי את מתח היסוד שלו והמהרתי את כל הstepping ב0.007 וולט. עם 110% current efficiency בהגדרות בסיס בביוס. אנחנו מדברים על לוח H81M-a של אסוס. יצא בדיוק מה שרציתי. כל תהליך הstepping נעשה הרבה יותר יעיל ועם היכולות המוטבעות של השבב אני צורך למען האמת הרבה פחות אנרגיה ומקבל תוצאות יותר מהר (נא לציין שהשבב(ים) לא עובר עדיין את המחסום ה3250 GHZ ולמה לו? הוא מבצע את כל רמות החישוב בהמהרה. מה שיוצא לי לבסוף עם הsetup הזה הוא: מיליונים של F…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 HD SCSI , המערכת מוציאה המון חום והם מתחממים, התקנתי מאחורה 2 מאווררים 80 ממ כי זה מה שנכנס אבל הם בקושי מוציאים אוויר עליהם. אי צריך המלצה למאוורר 80 ממ חזק מאוד וגם לא יקר. אני רוצה טורבינה. זה באמת דחוף. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן עם קירור פסיבי על הGPU (פסיבי = המאוורר מקולקל ומנותק, לא קירור פסיבי יעודי), והטמפ' נוראיות. אני מחפש קירור אוויר פשוט, שייתן את התוצאה הטובה ביותר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ברשותי כרטיס Sapphire Amd Radeon 6950 hd 2gb בגרסא הזאת . http://www.newsbyme.info/review-sapphire-radeon-hd-6950-dirt-3-edition/ רציתי לדעת בבקשה בקשר לOverdrive שנמצא בהגדרות של הכרטיס מסך , עד כמה המאוורר הנוסף בגרסא הזאת משמעותי לOC . עד כמה Overdrive שהוא די מוגבל פה הבנתי, ישפר את הביצועים בGaming ואם זה וכדאי לעשות את זה מבחינת סיכון-תמורה דרך דריבר הכרטיס . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת מיהו היבואן הרשמי של יצרנית פתרונות הקירור (האוסטרית, אם אני זוכר נכון) Noctua. אני חושב שאלו FoxPc.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-