אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
התוכנות - CORE TEMP ו-EASY TUNE5 של GIGABYTE . ההבדל - 13 מעלות! תמונה -
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מתכנן להכין אחד כזה ויש לי כמה שאלות 1)מאיפה קונים את החומרים כולל כפתורים ממתכת לשליטה על המהירות? 2)באיזה פוטנציומטר השתמשתם? כלומר של כמה אוהם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין יותר מידי מה לפרט על זה. השאלה בכותרת. חוץ מסידרת ה-E2XXX יש עוד משהו?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו קצת לא מסתדר לי עם הטמפ' של המעבד. יש לי E6600 עם וינטלטור ביג טייפון. אני עם OC שמביא את המעבד רק ל-2.6 מגה הרץ. הטמפ' כשהפעלתי את המחשב הגיע ל-70 ועכשיו אחרי שהוא קצת נח היא על 62 לצורך העניין: Field Value CPU 62 °C (144 °F) Field Value CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) Field Value CPU #1 / Core #2 64 °C (147 °F) אומנם חם בימים אלו אבל אני עם מזגן בחדר...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם המאוורר הרגיל של ינטל!! עוד שבוע וחצי אני מקבלVULCANO 7?PLUS ואז אני יעיץ ל 2400
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי? ראיתי כמה סירטונים של 8600GTS שמגיעים ל 1GHZ ובתגובות רשום שהשתמשו ב VMOD לפי מה שהבנתי זה מעלה את ה VOLTAGE אבל לא הבנתי איך אני עושה את זה זאת תוכנה או ממש MOD? אני לא מעוניין להגיע ל 1GHZ (תלוי כמה חם הכרטיס יהיה) אבל הייתי רוצה להגיע ל 800~900MHZ אם זאת תוכנה מישהוא יכול לתת לי קישור להורדה ואיך אני משתמש בזה אם זה ממש MOD זה אחד שקשה/מסוכן (לכרטיס) לעשות? תודה למי שעוזר, עמנואל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חברת HP בעל מעבד של intel דגם core i3 380M השאלה שלי היא מה הטפרטורה המקסימלית שלו ומה הטמפרטורה המומלצת שלו? מחיפוש באינטרנט מצאתי את התוצאה הבאה לשאלה מה הטמפרטורה המקסימלית 90°C for rPGA, 105°C for BGA (זה מהאתר של אינטל) שפה עולה לי עוד שאלה מה זה rPGA ומה זה BGA ? והשאלה השני שלא מצאתי אליה תשובה שהיא מה הטמפרטורה המומלצת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון נחמד של TOMSHARDWARE, שימו לב שהמעבדים של AMD נשרפים ושל אינטל לא, זה גם נכון למעבדים של היום?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה קירור אוויר טוב כדאי לי לקנות בשביל מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (שיתאים גם ל- E6750 אני מתלבט בינהם עדיין) שיהיה של חברת ZALMAN או Thermaltake. (חשוב שיהיה מאוורר שקט כמה שניתן) תודה..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה -המעודכנת- שלי נמצאת בעמוד השני, אבל זכותכם לקרוא עכשיו, אני יושב על 3.39GHz. אם אני מנסה לעלות את התדר אפילו בעוד MHz בודד, הוא מדליק לי את המחשב, מתחיל לטעון את הWindows (הכל כרגיל), ואז פתאום מעביר אותי לאיזה מסך כחול עם אותיות לבנות שמתחיל במשפט:"Windows has reset the system to prevent damage to your computer.", ויש שם כל מיני אותיות ומספרים רצים (לא הספקתי לראות, זה רק שתי שניות). ניסיתי להעלות קצת את המתח, קצת שיחקתי עם הזכרונות, אבל פשוט אותו דבר כל פעם.. יש למישהו רעיון?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קרור שקט וזול לAMD 64 (באזור ה100 ש"ח) עריכה: כדי לא לפתוח דיון חדש אני אשאל את זה פה: אני בדקתי עם וולטמטר והמתחים שהספק שלי מביא הם: 12.3 V 5.2 V האם זה טוב או שזה גבוה מידי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי להגיע עם הכרטיס ל 1.25 ghz ו 530 MHZ לשעון שיפרתי ב 3DMARK06 ב600 נקודות אבל שמתי לב שהטמפרטורה מגיעה ל 80 מעלות במאמץ של 3DMARK06 שזה לא הרבה מאמץ, כל דקה וחצי יש מנוחה יש מה לדאוג לגבי ה-80 מעלות ?? מהירויות סטוק הם 1 GHZ ו 425 MHZ
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש לדעת איפה למשל מוכרים מערכת קירור בגז למחשב שלא עושה רעש בזמן הפעולה שלה? אני מבקש גם לדעת האם במחשב שבו יש מערכת קירור בגז לא צריך ספק כוח חשמלי?כי נראה לי שמגז גם עושים חשמל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק לכרטיס בשלבים קודם כל מה שהדריבר בודק וממליץ ובסוף שמתי את הgpu על 315 אבל ברגע שנגעתי במהירות של הזיכרונות הוא התחיל לעוות צבעים אז החזרתי ניסיתי אפילו עלייה של חמש עשרה עושה בעיות וכ להכרטיס מכונה בלוח קירור והוספתי מאוור של 8" שמכסה הכל ועובד כל הזמן מישהו יכוללהסביר לי למה אני לא יכול לגעת במהירות של הזיכרונות?הכרטיס זה gf 5500 קניתי אותו לפני יותר מחצי שנה והמהירות המקורית של הgpu היא 270 ושל הזיכרון היא 400 והאם זה ישנה משהו אם אני יהפוך את כיוון הזרימה של האוויר?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים, קניתי חלקים והרכבתי מחשב. עקב מחסור ברכיבים קניתי ממספר מקורות בארץ וגם מחו"ל המארז של קורסאייר- הלוח של אסוס וכרטיס המסך- אנוידיה. לא היה קירור מתאים ל1700 מלבד של גיגבייט, ולכן קניתי את ה WATERFORCE X 380. בסוף, יש לי מחשב שעובד מצויין, אבל הקירור מים של המעבד - לא מזוהה ע"י התוכנה שלו עצמו ולא ניתן לשליטה. (ICUE וARMOURY CRATE עובדים כמו שצריך). פניתי לגיגבייט וחיפשתי גם פתרונות ברשת: שידרגתי את החומרה במשאבה עצמה כמו שהתבקשתי הסרתי את הדריבר של כרטיס המסך וניתקתי מהרשת. ואז העלתי את הAOURUS ENGINE . עדיין הקירור מזהה את עצמו כVGA ואין שום שליטה על המסך במשאבה. בינתיים גיגבייט העלת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נושא טחון אני יודע. ראיתי את ההמלצות בסטיקי לקירורים אבל באתרים של החברה כתוב דברים שונים. אני מחפש קירור למעבד P4 2.4GHZ 800FSB HT על לוח ASUS P4P800 DELUXE . אם אפשר מישהו שיש לו את הלוח ויודע שהקירור מתאים לו.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלו את גוף הקירור החדש של זלמן...קבלו את ה VF-900 . קירור זה אמור להעביר טוב יותר את החום מאשר אחיו הקודם וכמו כן לא פחות חשוב בגלל מידותיו הקטנות יותר הוא לא יחסום חריץ PCI נוסף. עכשיו מעניין מתי הוא יגיע לארץ ומה יהיה מחירו. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במבט חיצוני המאורר נראה איכותי , מותקנות במסגרת גומיות לספיגת זעוזים. צורה חדשנית לעומת מתחרים, נבנה מפלסטיק קשיח ומגיע עם אחריות ארוכה. ההתקנה ארכה מספר דקות, המחשב הופעל ועתה נותר לבחון את ביצועי המאורר לעומת הרעש המופק ממנו. ב12V המאורר ב 1500RPM ודוחף 56CFM בעשותו זאת נוצר רעש בעוצמה 23.5 dB על פי הגדרות יצרן. משמיעה ראשונית המאורר שקט, יותר מן 23 דציבל להערכתי כמעט 30 DB, היתרון שהרעש המופק מגיע בתדרים פחות צורמים כפי שהיה עם מאורר ANTEC TRI-COOL 120. לאחר שהמאורר חובר אל בקר הונמך מהירותו אל 1000RPM, בכך הושגה ירידה משמעותית ברעש המופק ועדיין המאורר דוחף לא מעט אוויר. ברגע זה מאורר הספק כוח [Antec Neo HE 430] יותר דומיננטי והרעש המופק ממנו [סביבות 20DB] בולט אל מעל …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות לו עוד 2 מאווררי 90mm מקדימה. מה אתם מציעים מפה:http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans ואם אין פה משהו טוב, אז ממקום אחר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הפד הטרמי במעבד שלי (פנטיום 4 HT) מראה סימני גסיסה. אני רוצה לנקות אותו ולמרוח משחה טרמית במקומו. הבנתי שאת השאריות אני מנקה עם אלכוהול. מה שלא ברור לי - הפד (החומר השחור) יושב על מדבקת אלומיניום כזאת... השאלה האם להסיר את המדבקה, או שלמרוח את המשחה עליה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס מסך - GEFORCE2 MX400 64 קראתי במדריך ה - OC של האתר על OC לכרטיס מסך. היה שם הסבר לגבי OC ורב ההסבר היה על שיפצורים לכרטיס מסך - החלפת מאוורר, צלעות קירור היטסניק ועוד. רציתי לשאול האם ניתן לבצע OC לכרטיס מסך - אפילו OC קטן - מבלי "לשפצר" את הכרטיס שלי? ניסיתי להוריד תוכנת TWEAK לכרטיס מסך (GTU), אבל לא הבנתי בכלל מה האפשרויות שם אומרות. איזה פרמטרים בטוח לשנות? אני עובד עם WINXP PRO והמערכת שלי כוללת לוח ABIT IT7 , מעבד P4 2.4 ו 256 DDR. בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם בטח יודעם אז בלילה משאירים את המחשב דלוק בשביל ההורדות מהאינטרנט. כאן נוצרת הבעיה (לי אישית זה לא מפריעה פשוט אמא שלי משתגעת מהרעש) אני מחפש פתרון יעיל וזול כדי להשתיק את המאווררים, לא יודע, איזה שני כפתורים שאחד שולט על כל ארבעת המאווררים הגדולים והכפתור השני על המאורר של המעבד והכרטיס מסך. שבלילה אני יוכל לכבות אותו ויהי - ש - ק - ט ! מבקש את עזרתכם ודעתכם "יאסר". נ"ב יש לי שאלה: אם אני מכבה את כל המאווררים כולם בלי יוצא מן הכלל חוץ משל הלוח, והמחשב עובד רק על הורדות מהאינטרנט יש מצב לסכנת אחד או כמה מהחלקים במחשב?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוף...אין לי מה להוסיף כאן, שאלתי הכל בנושא ובתיאור ;D 170 זה כבר אחרי מתיחת תקציב... המון תודה בכולואופן
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-