אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי E4300 עם לוח אם 945P-S3 רציתי לעשות OC למעבד נכנסתי לביוס ובחלק של ה CPU HOST FREQUENCY(MHZ) רשום 100 במקום 200 מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה 200 כמו שזה צריך ליהיות ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קודם תודה שאתה פה !!! דבר שני קניתי מחש חדש לפני 4 חודשים ומאז שקניתי אותו המאורר של המעבד שלי עושה רעש יש לי מעבד פניטוים 4 2.8 אניטל prescot ואני משאיר את המחשב כול השבוע דולק והוא עושה לי פוווול רעש בשינה ואני הולך לחברים שלי והמחשבים שלהם שטים טילים אני מחפש טריק שישתיק אותו ואם לא טריק אז מעבד שקט במחיר הכי נמוך שיש ואני גם בנתניה אז שיהיה בסביבה סליחה שיש לי כול כך הרבה בקשות אבל זה ממש לחוץ לי !!!! :s07: :s07: :s07: :s07:
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תתחשבו בעובדה שאני ניובי מוחלט לגבי מאוררים ואל תרדו עלי. :-\ איזה מאורר לוקחים עם זה?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך כמו שמצויין בחתימה. הבנתי בעבר דרכם שעדיף להתחיל בקטן את הOC ובאמת הפעלתי את הRIVA ונתתי לו לבחון את ההגדרות של הכרטיס לאחר הפעלה מחדש. זה מה שיצא: (ראו תמונה) השאלה שליהיא: מה להעלות קודם? את הCORE או את הMEMORY? ובכמה (יש לציין שאין לי גופי קירור שאני הוספתי על הכרטיס)? איך אני רואה את הטמפ' של הכרטיס שלי עכשיו ואחרי הOC? כי כל עוד שאני לא רואה טמפ' אני יכול להעלות את הMHZ ללא בקרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם !! כדי שאני ידע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם. אני ישאיר את הסקר כסטיקי לבערך שבוע ונראה איך זה יתפתח.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי את ה Enermax Black tower, והוא לא היה מספיק בשבילי(אין מספיק מקום) אז הלכתי לחנות "הקרובה" ולקחתי מארז Chieftec full tower בצבע שחור בהיר, מזה צבע יפה כרגע אין לי דלת כי הם היו צריכים להרכיב לי את החלון שבחרתי אבל הוא עדיין יפה, ביינתים בלי שום תוספות אבל בשבוע הקרוב אני ישים את המאורר ה 120 שלי שמתחבר לחשמל(מפלצת אמיתית) וכמובן איך אפשר להחליף את הלדים המגעילים של המארז הנה תמונות שלקתי קובץ זיפ תמונות עוד קובץ מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי פה אתר שמסביר כיצד לעשות משטח זוהר לעכבר. מישהו זוכר ויכול לרשום לי בבקשה את הלינק לאתר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
קניתי את הVF900 הוא אמור להגיע עוד שבועיים פחות או יותר ואני רוצה לדעת איך אני מוריד את הקירור סטוק שבא עם הכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
האם יש כאן מישהו שמתעסק עם phase change cooling או שאף אחד לא מבין על מה אני מדבר !
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי מחנות אלקטרוניקה בישראל מספר לדים זוהרים: 3 לדים כחולים 3500mcd 8 לדים כחולים 2500mcd 10 לדים אדומים 4830mcd 10 לדים צהובים 6200mcd ( נראים כתומים לדעתי ) 2 לדים ירוקים 8000mcd 3 לדים כחולים 3mm 3 לדים ירוקים 3mm רציתי גם לבנים של 9000mcd אבל נגמר להם. סה"כ 39 לדים במחיר מצחיק של 161 ש"ח כולל משלוח בדואר רשום. תוך יומיים זה הגיע אליי. אם מנהלי הפורום יאשרו אני ארשום את שם החנות פה ואם לא אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית. הנה כמה תמונות:
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1) לגבי double duct : מה דעתכם על ( קירור + עוד קצת שקט ) : http://www.silenthardware.de/forum/index.php?showtopic=822 אפשר לתרגם מגרמנית לאנגלית פה: http://world.altavista.com 2) יש שם לינק ל ביקורת על SilentBoost ושם כתוב שהמאוורר ( המקורי שמגיע בקופסה) הוא של panaflo, מישהו שמע על זה ? לינק: http://www.dirkvader.de/frame.php?site=http://www.dirkvader.de/page/tt-silentboost.html
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חרשתי את כל ה BIOS אבל אין אני לא מוצא אפשרות לשנות אף מהירות עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוברקלוק למעבד כמובן מפרט מחשב בצד. אם אני עולה יותר ממספר זה, מתחילות כל הבעיות המצביעות על אוברלקוק לא יציב, וברור שהוא לא יציב כי אי אפשר לעלות תוכנות, כולן קורסות אחרי שנייה, משחקים קורסים עוד בטעינה וUtility קטנים גם הם קורסים שנייה לאחר הפעלתם, אפילו ריבועים כאלה הנפתחים עם גרירת העכבר על הdesktop גם הם נתקעים ולאחר כל זה, זה רק עניין של זמן עד שיהיה מסך כחול. אני לא יודע מה הסיבה לכך. אבל אני חייב את ה200MHZ הנוספים האלה, להגיע ל3000 הבעייה החלה כאשר עמדתי על 2887 מגהרץ (1155 בביוס). ומרגע זה איבדתי את הסבלנות והתחלתי להעלות את התדר בביוס במקום בקפיצות של 5 לקפיצות של 10, ובכל הפעמים שהעלתי אפילו ב10 בודד. היו בעיות בווינדוס ובתוכנות כמו שתארתי למעלה. הרצתי בדיקת י…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
לא אכפת לי מהרעש יש לי מאוור תעשיתי שמיתחבר לחשמל של הבית(240v) של 120mm במחשב! אז אני גם ככה אני לא שומע כלום אני רוצה לעשות o.c הקטע שאני צריך גם ספק יש לי תקציב של 500-450 מידע איך מרכבים ביצועים תינסו להימנע מפירוק הלוח[אין לי מקום בחדר]
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי שבק חיים, Radeon 9800PRO של Gigabyte, ואני צריך המלצה למאוורר אמין ולא יקר מידי. אני לא עושה OC, אני רק צריך מאוורר אמין, ולא רועש, ושלא יהרס לי שוב. אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
על הגדרות AUTO המתח של המעבד על 1.23 עד כמה אפשר לעלות אותו בטווח הבטוח אם אני לא טועה זה עד 1.4 אבל אני ממש לא בטוח בזה.. מישהו יכול לתת לי קישור או כל פיסת מידע תעזור כי אני קונה קירור חדש של ZALMAN למעבד ואני רוצה להפציץ בו ב OC הצלחתי להגיע עם המתח סטוק ל 3.4 אבל המחשב לא יציב כל כך ואני לא רוצה לעלות מתח עד שיהייה לי קירור חדש הטמ"פ לא עוברת את ה 42 מעלות במאמץ מלא של שתי הליבות על 3.4 ועל 2.8 סטוק היא על 36 מעלות במאמץ מלא תודה מראש ESPARCO
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לשלוש מעבדים שברשותי: AMD סמפטרון 2500+ 1800+ אטאלון 3200+ 64BIT 939 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מערכת קירור בעיצוב חדיש, http://www.corsair.com/en-us/company/press-release/new-corsair-hydro-series-h100i-gtx-and-h80i-gt-are-cooler-than-ever מעניין מתי תגיע לארץ
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ! הנה המעלות של המחשב של אחרי ששימנתי אותם ליפני כמה שעות: כמו שאתם רואים לא משהו אני רוצה להוריד עוד את המעלות של המעבד ואת הכרטיס מסך ! הבעיה שאני לא יודע איזה מאורר הכי טוב ל כרטיס מסך כי יש לי עליו אני רוצה לעשות בנוסף כמו שיש פה במדריך אחד אבל אני לא יודע כנה מ"מ ואיזה טוב ואני גם לא יודע איזה מאורר טוב לספק כי זה שיש לי עכשיו אמרו לי שהוא חרא, יש לי עכשיו :http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1094 הנה צילמתי תמחשב שלי : איפה שסימנתי שאני רוצה לשים את המאורר וזה המאורר של המעבד שלי שאותו אני רוצה להחליף : תודה !!!! נ.ב התקציב שלי 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זה ה AMD הראשון שלי ואני לא מצליח לעשות לו אוברקלוק, גם אם אני עושה אוברקלוק מיניאטורי למולטיפלייר ו\או למהירות שעון, ווינדוס מסרב לעלות! והטמפרטורה נמצאת תמיד סביבות 40-50 אז זו לא בעיה של התחממות. אגב ניסיתי לעשות את ה OC בביוס. מישהו יכול לרשום לי צעד אחר צעד איך ממהירים את המעבד הזה, או אם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת דרך הווינדוז?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שבת שלום. אחרי חיפוש של מדריך בנושא בפורום לא מצאתי כלום מלבד סיפורים שחבר'ה ששינו את המהירות שלהם ב-ccc שאין לי שמץ מה זה אומר (סליחה על הבורות) אני מבקש את עזרתכם בנושא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכולם!!![/glow]רציתי בבקשה להתעניין מכל אותם אנשים ש"שיפצו" את המחשבים שלהם איך הם בנו מערכות בקרה למערכת הקירור שלהם, במקרה שלי מאווררים (5) במספר... אני מעוניין לבנות מערכת לשליטה על המאווררים וכל המאווררים שלי כרגע מחוברים ל12 וואלט מהספק. רציתי לדעת איזה מאוורר אני אוכל לחבר למתח הזה בלי להעמיס על הספק.... כמה אמפר מקסימום המאוורר צריך להיות והאים אני יכול לחבר את כל המאווררים במקביל? לכל אותם אנשים שמעוניינים לעזור לי אשמח אם תשלחו לי סרטוטים של מערכת הבקרה שלהם על המאווררים ואם יש מבינכם שרוצים לשתף יותר מידע כמו בקרת טמפ' ותצוגת LCD אני אשמח אם תשלחו את המידע אלי למייל ariel_talegaonkar@msn.com האי סי קיו שלי הוא: 130486140 ואני גם אשמח לקבל הצ…
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אז ככה הכל התחיל כאשר נשבר לי מהרעש של הDELTA 80 (למרות שהיא עם פוטנציומטר) , הבאתי מאוורר 80 רגיל והתקנתי אותו על הSLK 800 שמקרר את הPLAMINO 1700 שרץ על 166X11=1826 ומתח 1.95 וולט. עם הDELTA לא היו שום בעיות יציבות המעבד עבד על 44,50 לאחר החלפת המאוורר התחילו הבעיות עם מכסה סגור 52,58 וקריסות עם מכסה פתוח 51,56 וקריסות נדירות. וכאן מתחילה הבעיה: 1) להישאר על 11X166 !!! 2) למנוע מצב קריסה 3) No way DELTA אגב המארז הוא של TASK מידי טואר , פשוט מאוד בלי שינויים , מאווררים: אחד למטה מקדימה מכניס , 3 מאחורה מוציאים (ספק, 80 , 60) הזה מקדימה גם 80 , הכל רץ שקט למדי ..... וכמובן גם את זה אין לי כח לשנות או רצון להחליף! הפתרון: 1) להשאיר מחשב עם מכסה פתוח -=> נופל , לא …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות את המיפרט הבא: I7 920 GTX 470 SLI OCZ 6GB HEC 1000W איזו משאבה אני יכול להביא? איזה רדיאטור?(טריפל) אני צריך גם בלוקים מה המארז הכי גדול שאפשר להשיג בארץ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-