עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, ברשותי קירור ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME אך חסר לי התושבת ללוח amd , החנות (שבה קניתי פעם את הקירור) אמורה לספק לי את התושבת, אך עכשיו יש שם רק ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME rev2 רציתי לברר האם התושבת של rev 2 היא אותה תושבת כמו של הדגם הישן (amd) ? במקרה שזה שונה היכן ניתן להשיג תושבת כזו ? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי כולם, יש לי שאלה - לאחרונה המחשב נייד שלי - HP דגם : pavilion dv3 מתחמם בטירוף אחרי גג רבע שעה של עבודה. בגלל שכבר החלפתי את המאוורר לפני חצי שנה החלטתי לפרק את המחשב כדי לראות אם המאוורר באמת הבעיה. בקיצור, המאוורר כן עובד אבל הצינורות ברזל (איך שלא קוראים להם) שמחוברים אליו ממש ממש חמים ועוד יותר מטריד זה שלקח להם משהו כמו דקה כדי להגיע למצב הזה... ממה שקראתי באינטרנט יש משהו שנקרא משחה טרמית\חומר שמפזר את הקירור במחשב אבל אני אפילו לא יודעת אם זה המצב- השאלה שלי - האם לקנות כבר מאוורר חדש (כי הוא מגיע עם הצינורות האלה מחוברים אליו ) או שהבעיה היא אחרת ואני אולי צריכה לקנות את המשחת קסמים הזאת ? (כמובן שניקיתי אבק קודם אז זה לא הסיפור ...) זהו נראה לי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Esparco,

חבר'ה היום קיבלתי את ה E4300 שלי... הנה תמונות מ CPUZ וEVEREST אני משתמש בינתיים בקירור סטוק, שיהייה לי השוואת טמפ' אח"כ שאני יתקין את ה פריזר 7 שלי אם תשימו לב בתמונה השלישית רשום שהמעבד הוא Engineering Sample יש מצב??? או שזה פאק באוורסט?? עוד משהו שמטריד אותי, ביטלתי את ה EIST בביוס והמעבד עדיין יורד למכפלה 6 במנוחה, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי 2 HD SCSI , המערכת מוציאה המון חום והם מתחממים, התקנתי מאחורה 2 מאווררים 80 ממ כי זה מה שנכנס אבל הם בקושי מוציאים אוויר עליהם. אי צריך המלצה למאוורר 80 ממ חזק מאוד וגם לא יקר. אני רוצה טורבינה. זה באמת דחוף. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by elad the master,

מישהו חושב שהמשאבה הזאת: http://www.hydrogrow.co.il/products/22451 תתאים לקירור מים ? מי לא ? ולמה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Omry,

היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת מיהו היבואן הרשמי של יצרנית פתרונות הקירור (האוסטרית, אם אני זוכר נכון) Noctua. אני חושב שאלו FoxPc.. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KoDkOd,

אני רוצה להחליף את מה שבא עם המחשב שלי שאין לי מושג מה זה מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yshekel,

המערכת היא ABIT IP35-E Q9400 8GB (4*2GB( RAM KINGSTON 800MHZ CL6 המעבד והלוח יכולים לתת בקלות FSB 450MHZ. הבעיה היא בזכרונות. אחרי 800MHZ נתקעים, ואז אני מגדיר תזמוני זכרונות 6-6-6-18-52-2T ויכול לקבל 440MHZ מהזכרונות. אני מקבל 3.52GHZ ואני מסתפק בזה עם הזכרונות האלו.הבעיה היא שבעצם זה לא עובד כשאני מחבר 4 סטיקים (זהים). 2 סטיקים אני מחבר וזה עובד אחלה. את 2 האחרים גם (בלי 2 הראשונים) וזה עובד אחלה (ב2 הסלוטים האחרים ככה שגם זה לא רלוונטי). אבל ברגע שאני מחבר את כל ה4 זה עושה פוסט מגיע להתחלת הטעינה של הווינדוס (עושה מעין טעינה של קו כזה כמו בהתחלה של ההתקנה של הווינדוס) וקורס.בסה"כ המעבד נותן בקלות את התדר וגם הלוח. הזכרונות בזוגות יכולים לעמוד בזה אבל כל ה4 לא מסוגלים …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם, ברשותי המפרט להלן: מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE GA-P43-UD3L פתרון-קירור למעבד - Scythe Mugen II ספק כוח - Corsair 450VX עד כה הגעתי לתדר של 3.2ghz במתח של 1.250V טמפ' במנוחה: 39 טמפ' במאמץ: 48 נגעתי רק בתדר של המתח. האם יש עוד לאן להתקדם?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Xstyle,

שמהו קנתי היןם כרטיס מסך חדש Geforce fx 5600 256mb Asus תמונה: מפרט תכנאי: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=V9560/TD&langs=09# מישהו יכול להסביר לי איך עושים OC לכרטיסי מסך ביכלל אם איזה תוכנה לאן ניכנסים בישביל לעשות מישהו יכול להסביר לי?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם! רציתי להתייעץ לגבי קניית גופי קירור לכרטיס המסך שלי שהוא ATI Radeon 4830HD למעבד שלי AMD Phenom II x3 710 התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח להלן אפשרויות שמצאתי בKSP: למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8037 לכרטיס: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9960

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gammi,

היי, אז ככה, יש לי בעיה קטנה. אתמול בלילה מתתי משיעמום והתחלתי לקרוא כמעט את כל המאמרים/ביקורות/מדריכים שיש באתר ;D ובמקרה ראיתי את המדריך שמסביר איך להוציא את המאוורר מספק כוח ישן ולהשתמש בו... קיצר, נזכרתי שיש לי מארז עתיק עם ספק בן מיליון שנה (יותר נכון בן 3 חודשים) שאין לי מה לעשות אותו, אז פירקתי את האימא שלו היום והוצאתי את המאוורר שלו. הבעיה שלי עכשיו היא איך לחבר אותו ??? אני רוצה לחבר אותו ישירות לספק כוח (שיש לי עכשיו במחשב), אז אין בעיה לחבר את המאוורר לפלאג כזה של 4 פינים, שטויות. אבל איך עכשיו אני מחבר אותו לספק? הפלאג של ה-4 פינים שיש לי מהספק הישן הוא נקבה, אבל אני צריך חיבור זכר כדי להתחבר לספק כוח במחשב שלי. מה עושים??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by LIGIONER,

אני חושב שאתם יורים לעצמכם בראשים (מנהלי הפורום)כשאתם מאפשרים הצגה של גועל נפש. הניסיון להצטייר כפורום מקצועי ,שעוסק בנושא O/C ומודינג נוחל כשלון ומראה כמה אתם בעצם ילדודס שמשחקים עם משאבות ומיכלי מים. מישהו מכם נכנס לפורום בחו"ל וראה גועל כזה ? אם אתם לא תקחו את עצמכם ברצינות אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילכם !!!!! ובמקום להגן עליו (כולם יודעים במי מדובר) צריך לתת לו בראש . משום שסוג כזה של פרוייקט לא משפר אלה מדרדר אתכם . ותזכרו דבר אחד: אין דבר כזה חצי עבודה. והתמונות שפורסמו גובלות בגועל !!!!!!! תתפסו את עצמכם בידיים ! באהבה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות את אחד הקירורים האלה, אני רוצה שהוא יספק ביצועים טובים גם לOC יראה טוב ולא ירעיש... תודה.. אגב את הביטל אני יכול להשיג ב 200 שח" ואת הטייפון ב 230...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Drek Boy,

רציתי להחליף את הקירור של הכרטיס מסך שלי כי הוא מרעיש כמו מטוס ובלעדיו פתאום יש שקט אקיצר יש לי 6600GT של XFX ורציתי לדעת אם זה מתאים אליו תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by wraithLord,

נתחיל במצבנו עד כה. הG3250 שלי, פנטיום כפול ליבה מבוסס Haswell, פשוט לא זריז מספיק לעשות פעולות הדורשות מאמץ כביר ומיידי, דוגמאת פיזיקה->ראם או מיפוי Java לplugin או רנדור של תוכן עמוס. *תמונות בהמשך* אז לקחתי את מתח היסוד שלו והמהרתי את כל הstepping ב0.007 וולט. עם 110% current efficiency בהגדרות בסיס בביוס. אנחנו מדברים על לוח H81M-a של אסוס. יצא בדיוק מה שרציתי. כל תהליך הstepping נעשה הרבה יותר יעיל ועם היכולות המוטבעות של השבב אני צורך למען האמת הרבה פחות אנרגיה ומקבל תוצאות יותר מהר (נא לציין שהשבב(ים) לא עובר עדיין את המחסום ה3250 GHZ ולמה לו? הוא מבצע את כל רמות החישוב בהמהרה. מה שיוצא לי לבסוף עם הsetup הזה הוא: מיליונים של F…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ben_amitai,

אמרו לי שביגלל שהקונרו מיוצר בטכנולגית 65NM הוא לא מתחמם כל כך מהר אבל כשאני בודק את הטמפ' של המעבד בEVEREST הוא מראה לי 55-60 מעלות במנוחה (כשאני לא מפעיל כלום חוץ מהתוכנה) ובמאמץ הוא מגיע לפאקין 71!!! help אולי זה בגלל החום בימים האחרונים אני לא יודע אני רק יכול לקוות אני משתמש במאורר סטוק כיוון שהבנתי שאם אני יחליף קירור האחרויות תפוג נ.ב לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק אבל החזרתי אותו לסטוק (הטמפ' הם בסטוק)

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. בסטיקי מצוין שמשחה טרמית יש למרוח (ממש למרוח עם האצבע על השטח של המעבד, ועל גוף-הקירור). לעומת זאת, יצא לי לראות כמה פעמים [אתם יודעים - הכל באינטרנט כמובן] שמשחה טרמית מוחלת כאשר רק לחיצה קלה על השופרפרת ("גרגיר אורז"), ובזה מסתיים העניין. ז"א - אין מריחה של ממש. (אני מניח שהם נותנים ללחץ שבין גוף הקירור לבין המעבד לעשות את המריחה עבורם). אפשר לשמוע המלצות בעניין [אני ממש לקראת השמה מחדש של משחה - ואשמח לדעת]. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by X - DreaM,

יש לי בבית שנאי של 12 עד 24 וואלט אם אני מחבר לזה את המאווררים הם יעבדו מהר יותר או ישרפו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Lambomeir,

שלום, זה המצב של המחשב שלי אחרי ריסטרט ללא ביצוע אוברקלוק - http://www.zshare.net/image/19633618ded91208/ אני חושב שזה חם מדי, רציתי לבצע oc ואני מפחד בגלל שאחרי שעשיתי oc המעבד די התחמם (לא במאמץ) - http://www.zshare.net/image/19633708cbec9843/ איך אני יכול לפתור את זה? המפרט שלי זה לוח אם gigabyte דגם ex38-ds4 מעבד e8400 כ.מסך 9800gtx ספק 400 וואט של antec

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bah10,

קראתם את הידיעה באתר? הצליחו להמהיר את המעבד 1.6A ל2400 מגה"צ. מסתבר שאינטל שחקת אותה עם המעבדים החדשים עם ליבת NORTHWOOD במחינת OVER CLOCK http://www.hwzone.co.il/ http://www.3dgameman.com/vr/azzo/intel_p4_16a/video_review.htm

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by LazyBurger,

ראיתי בכמה בדיקות שהBIG TYPHOON לוקח את הINFINITY, גם בקייס פתוח או סגור, ורק כאשר יש לאינפיניטי שתיי מאווררים הוא מתחיל להיות מועיל, אבל גם אז לא בהרבה מהBT וכאן כולם ממליצים על האינפינטי, אז מישהו יכול להגיד לי איזה מהם עדיף למעבד C2D? או שאולי בעצם TUNIQ TOWER?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nadavP3,

יש בארץ בכלל גופי כירור שתומכים בSOCKET? אני מחפס כירור שיהיה שקט, מבחינת ביצועים מיצידי הטמפ של החדר או אפילו יותר, שיהיה מספק קר בשביל לעבוד כרגיל בלי OC אני רק רוצא שקט *עם יחול להתחבר גם ל NB וגם ל ati x600שלי אז זה יהיה סבבה, ועם גם לHD אז בכלל סבבה, במידה ואני ימצה הדבר האחרון שאני יצתרך זאיזה ספק כוח פסיבי, נירה לי שלTT יש כזה 1 טוב אז בקשר לכירור, פנימי עדיף אבל זהוא בכללי, אה כן יותר זול יותר טוב אבל לא על חשבון ה אחות, אני לא צריך דליפות כול שני וחמישי תודה מרוש נדב עריכה: בקשר ל HD ולX600 אני חושב שמצתי פיתרון: http://www.xoxide.com/zmgwb1.html http://www.xoxide.com/ha.html אני פשות יוסיף את שני אילו למארחת כירור המים אחשב רק חסר לי איזה מאחרת כירו…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Polonian,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד E4XXX או לחליפין E2XXX ולהגיע איתם באוברקלוק ל3GHZ ומעלה על לוח P31DS3L. התקציב שלי לקירור עומד על 100 פחות או יותר, וחשבתי לקנות את הFreezer. האם אתם חושבים שיהיה אפשרי להגיע לתדר כזה איתו ולהישאר בו 24/7 בשקט יחסי? ואם יש קירורים טובים יותר בסכום דומה, אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.