אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי מאורר למעבד katana 3 וברצוני להתקין אותו על המעבד i7 2600, יש לי לוח אם dh67blb3 של אינטל. פתחתי את המארז והוצאתי את המאורר סטוק שהיה על המעבד עכשיו השאלה שלי האם להתקין שמה את הkatana 3 ? ולאיזה כיוון ? זה דיי דחוף תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
3.55@2.8 מכפלה: 10X355 טמפ'במנוחה: 40 42 טמפ' באימוץ מלא:60 עדכון בהמשך היעד הבא: 3.8 מפרט: לוח אם:GA-G31M-S2C מעבד:CORE 2 DUO E7400 קירור:COOLER MASTER HYPER N520 זיכרונות:KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך:ZOTAC 9400GT
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בכמה בדיקות שהBIG TYPHOON לוקח את הINFINITY, גם בקייס פתוח או סגור, ורק כאשר יש לאינפיניטי שתיי מאווררים הוא מתחיל להיות מועיל, אבל גם אז לא בהרבה מהBT וכאן כולם ממליצים על האינפינטי, אז מישהו יכול להגיד לי איזה מהם עדיף למעבד C2D? או שאולי בעצם TUNIQ TOWER?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי אני קונה את המותק הזה רק חבל שהוא עולה די הרבה 59 דולר רציתי לשאול הוא עושה אור ברגע שהוא שומע משהו כי אם כן הוא כל הזמן יעשה בגלל המאווררים החל ממתי הוא עושה אור ועוד שאלה לפי מה שראיתי אפילו שמדברים הוא לא עושה זה נכון? איך הוא יודע מתי לעשות? האם לפי עוצמת הקול או לפי הבאסים ? או לפי מה? עוד שאלה מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ ואם כן לאיזו חנות לא אכפת לי לקנות בכלל חנות הדבר הזה מדליק!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , הלכתי לחבר שלי(בפורום matanyaniv) וניסיתי קצת אוברקלוק על המפרט שלו , אבל העניין הוא שהמעבד שלו לא רצה לעלות אפילו 10MHZ באס?! למה? לדעתי הוא היה אמור ולדעתי גם הזיכרון לא בסדר כי המחשב שלו עובד יחסית איטי לשלי(ושלי הרבה פחות טוב ראו מפרט) זה המפרט שעליו נוסה אוברקלוק , ללא שינוי מתח וללא שינוי מכפלה , רק העלאת באס CPU : AMD Athlon Xp 2500+ Barton Core AQZFA 0342 Mobo : EPoX 8RDA+ Rev 2.1 Memory : Samsung 512MB DDRAM PC3200 Hardisk : WD 800JB 80GB 7200RPM 8MB GFX : Gigacube RADEON 9800NP C3 PSU : HEC 475W 475VD-T Case : Supertalent Aluminium Black Tower Speakers : Altec Lansing ATP3 Cooling : 2 80MM out rear 2 80MM in front 1 in roof out 1 in door in …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור המארז(לא לתוך המארז). מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי היום דרך התוכנה Easy Tune את הטמפרטורה של המעבד שלי ונדהמתי לגלות שהיא עומדת על 60c בלי מאמץ כלל ולאחר מאמץ קצר היא עולה ל 77c וכל זה עוד בלי שום oc ! הבעיה היא כניראה בHeatsink שהוא ג'נרי והמאוורר מסתובב ב 4678 RPM כמה זה שווה ? זה טוב או רע ? אני מתכנן לשדרג את המחשב רק בעוד כחודש ככה שעד אז אני לא יוכל להחליף את ה Heatsink כמה זה קטלני הטמפרטורות האלה ? מדובר על P IV 2000 mhz מה אתם ממליצם לעשות עד השדרוג ? לכמה מעלות אני יכול להגיע עם Heatsink עד 200 ש"ח ? ולכמה oc ? ד"א אני מתכנן לקנות כניראה R9800pro ולהוסיף עוד זיכרון 256 או 512 כמה תוספת בביצועים זה יתן לי ? על איזה שדרוג אתם ממליצים עד 2500 ש"ח ? תדוה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנות - CORE TEMP ו-EASY TUNE5 של GIGABYTE . ההבדל - 13 מעלות! תמונה -
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הבעייה המחשב שלי איטי, לעניות דעתי מדובר גם בחוסר זיכרון (קניתי זיכרון נוסף) וגם בחימום של המעבד (לפחות 70 מעלות בסטרס ולפחות 50 מעלות באיידל). אני צריך את עזרתכם בקירור המעבד ו\או המארז במינימום מחיר כי המחשב ישן. פרטים בדקתי שהמעבד (Q6600) לא התקלקל מהחום בעזרת Passmark PerformanceTest והוא עקף את ה E8400 חוץ מבדיקת סינגל ת'רד, אז נראה לכאורה שהוא בסדר. המארז שלי הוא מארז של HP שנלקח ממחשב שלא היה בו שימוש (מצורפת תמונה) יש לו מקום למאורר אחד בלבד מאחור (מתחת לספק כח מעל חריצי הכרטיסים, בניצב למעבד) לא מותקן בו כרגע מאוורר. השאלות שלי בקשר למארז האם מספיק להתקין מאוורר? אם כן, אנא תנו לי המלצה למאוורר כזה, המארז מאפשר להוסיף מאוורר בגודל של 8.5 ס"מ בין …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו קצת לא מסתדר לי עם הטמפ' של המעבד. יש לי E6600 עם וינטלטור ביג טייפון. אני עם OC שמביא את המעבד רק ל-2.6 מגה הרץ. הטמפ' כשהפעלתי את המחשב הגיע ל-70 ועכשיו אחרי שהוא קצת נח היא על 62 לצורך העניין: Field Value CPU 62 °C (144 °F) Field Value CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) Field Value CPU #1 / Core #2 64 °C (147 °F) אומנם חם בימים אלו אבל אני עם מזגן בחדר...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במבט חיצוני המאורר נראה איכותי , מותקנות במסגרת גומיות לספיגת זעוזים. צורה חדשנית לעומת מתחרים, נבנה מפלסטיק קשיח ומגיע עם אחריות ארוכה. ההתקנה ארכה מספר דקות, המחשב הופעל ועתה נותר לבחון את ביצועי המאורר לעומת הרעש המופק ממנו. ב12V המאורר ב 1500RPM ודוחף 56CFM בעשותו זאת נוצר רעש בעוצמה 23.5 dB על פי הגדרות יצרן. משמיעה ראשונית המאורר שקט, יותר מן 23 דציבל להערכתי כמעט 30 DB, היתרון שהרעש המופק מגיע בתדרים פחות צורמים כפי שהיה עם מאורר ANTEC TRI-COOL 120. לאחר שהמאורר חובר אל בקר הונמך מהירותו אל 1000RPM, בכך הושגה ירידה משמעותית ברעש המופק ועדיין המאורר דוחף לא מעט אוויר. ברגע זה מאורר הספק כוח [Antec Neo HE 430] יותר דומיננטי והרעש המופק ממנו [סביבות 20DB] בולט אל מעל …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את מערכת קירור המים המעניינת הזו ותהיתי לעצמי האם היא טובה ושווה את הסכום שהיא עולה. אשמח גם אם אדם העושה שימוש במערכת זו והתנסה בה יוכל להיות אובייקטיבי ולעזור לי... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי משחק בקידוד קליפ וידאו זה התשלום עליו אני צריך לשלם על זה שקניתי מארז מעפאן? איזה מארז אתם מציעים לי לקנות, שיכנס בו הרבה אוויר ושאני לא אצטרך לנקות אותו בתדירות גבוהה? דרך אגב המפרט הוא: core i5-750 עם קירור סטוק GA-P55M-UD2 ATI Radeon HD 5770 ועוד דבר אם אני ארצה לעשות crossfire עם הלוח אם שברשותי ישתלם לי? The GA-P55M-UD2 has two PCI slots and two 16x PCI-E slots. Although this means that, the GA-P55M-UD2 supports CrossFire, as the second slot only has an 4x link, it could well limit the performance of a second graphics card in games. שכחתי להגיד שאני לא עושה שום אוברקלוק, אפילו את הטורבו בוסט ביטלתי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ת'מאוורר הרגיל על ה-BT חשבתי להחליף למשהו יותר טוב יש המלצות ? וכדאי להוסף שרוול שיקח אוויר מבחוץ ולא מתוך המארז כמה דוגמאות http://img380.imageshack.us/img380/9891/pcinsidecase20tl.jpg http://img452.imageshack.us/img452/3421/image44lb.jpg http://img521.imageshack.us/img521/6318/image56ab.jpg מה אתם אומרים יתן שיפור של כמה מעלות ? או שזה סתם מיותר ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יגיע הבייתה רק בלילה אז מחר תשמעו איך זה מרגיש כרגע אני רק רוצה להגיד תודה לאליאור התותח שעזר בהזמנה. :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי לוח asus p5n-e-sli ושאר המערכת בצד אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות OC נכנסתי להגדרות כבר ניסתי לעשות OC אבל המחשב לא עלה כנראה עשיתי משו לא טוב. בכל זאת לא מכיר את הלוח אני בדרך כלל עובד עם MSI ג'יג'ביט. תודההה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קרור שקט וזול לAMD 64 (באזור ה100 ש"ח) עריכה: כדי לא לפתוח דיון חדש אני אשאל את זה פה: אני בדקתי עם וולטמטר והמתחים שהספק שלי מביא הם: 12.3 V 5.2 V האם זה טוב או שזה גבוה מידי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות : LCD פשוט של 2X16, כבל מדפסת ישן, ותוכנת jaLCD לשליטה ב LCD פרללי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי החלפתי מארז מNZXT LEXA ל-HAF922 וכשאני בודק את הטמפרטורה מהירות מעבד עומדת על 2700MHZ - Q6600 בIDLE 26-30C- לעמות 66-67C בLOAD (השתמשתי בPRIME95) לוח אם GigaByte P35-C-DS3R קירור מעבד SCYTH NINJA REV2 כרטיס מסך SAPPHIRE 5850 זכרון OCZ 2X2 1066
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שפתחתי ת'רד בנושא בפורום בעיות טכניות, שם אמרו לי לנקות ולרענן את המשחה הטרמית, הטמפ' של המעבד לא יורדות. טמפ' המעבד שנמדדו הן בOCCT ובSPEDDFAN הן סביבות אמצע ה-50. (57/53/56/55). זה במצב מנוחה.. רעננתי את המשחה הטרמית, לא עזר לי מי יודע מה.. הייאוש גובר :-\ . לגבי המפרט: מעבד INTEL CORE I7 860 2.8GHZ לוח אם GIGABYTE P55A-UD3 כרטיס מסך ATI RADEON HD5850 1GB DDR5 ספק CORSAIR VX 550W זכרונות KINGSTON HYPERX 2X2GB DDR3 1600MHZ מארז COOLERMASTER CM 690 II ללא ספק. ביצעתי בדיקת מאמץ עם OCCT ואחרי 53 שניות הטמפ' בליבות היו (86/86/85/86). המסקנה היחידה שאני יכול להסיק היא שהקירור הג'נרי של אינטל שכרגע יש לי פשוט לא מספיק. על איזה קירור אתם ממליצים לי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... שידרגתי את המעבד שלי מ E6400 ל Q9400 (עידכנתי ביוס כדי שיתמוך) הכל טוב ויפה עובד מעולה...אבל מה אני לא יכול לשנות את המתח למעבד בביוס...כשאני אני משנה לא משנה לאיזה מתח, אז אחרי ריסטרט שהוא עושה בביוס המתח קופץ לאופציה AUTO ויותר מזה הוא לא מראה כלום...אם אני שוב יעשה ריסטרט אז הוא שוב יראה לי אופציות למתחים אבל עאשר אני יבחר מתח מסויים והוא יעשה ריסטרט שוב זה יחזור לAUTO וללא כל אופציות... מה העניין כאן?למה לא נותן לי ביכלל לשנות? (עשיתי FACTORY DEFAULT לביוס והוצאתי והכנסתי את הבטריה) עדיין אותו עניין.... כרגע המעבד באוברקלוק הבא: FSB=425 DDR2=850 מתח זיכרונות =2.0V מתח גשר צפוני=1.45V אם צריך צילום מסך אני יעשה... מאוד מוזר לא יתכן שהלוח מגביל את האופציה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע קצת דעות על מערכת קירור מים הזאת. אני לא ממש מבין במערכות קירור מים ויש לי כמה שאלות: 1.) המערכת שם טובה? יש איתה בעיות מיוחדות? יש זולות יותר וטובות יותר בארץ? 2.) מה בערך המהירות שאני יכול להגיע עם AXP 2000 TBREDB ומערכת קירור מים כזאת? וזהו...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בביוס ומפחד להתעסק ולעשות דברים שיגרמו לנזק גדול... האם יש דרך לעשות אוברקלוק דרך הוינדוס? ראיתי שחבר שלי יכול, אבל דרך התוכנה של הלוח אם שאצלי דרכה אי אפשר (היא רק מציגה נתונים). הלוח DFI UT LANPARTY NFORCE3 S754 המעבד 3000+ זיכרון A-DATA 512X2 לא מעוניין ב-OC כבד, אלא קטן וחמוד.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא טחון אני יודע. ראיתי את ההמלצות בסטיקי לקירורים אבל באתרים של החברה כתוב דברים שונים. אני מחפש קירור למעבד P4 2.4GHZ 800FSB HT על לוח ASUS P4P800 DELUXE . אם אפשר מישהו שיש לו את הלוח ויודע שהקירור מתאים לו.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-