עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pop,

שלום, כבר שאלו שאלה דומה על המודל הקודם של BT האם הוא נכנס למארז:antec plusview 1000 amg ? http://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=90510 וגם, המודל הקודם של bt נכנס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שני הסטיקים מתוך הארבעה ושכולם מתוצרת CORSAIR לא מתפקדים בשום מצב כרגע..הם במתח של 2.20V ניסיתי אותם במחשבים אחרים ואף מחשב לא הגיב..הזוג השני בעל מתח של 2.10 הגיב חיובי וכולם פעלו. נכנסתי לאתר של CORSAIR והתחלתי תהליך של לפני RMA מילוי פרטים ומעבר בשלבים.. קצת לפני הסוף הם רצו שאאפס את הביוס ואבדוק את הסטיקים המתים בMEMTEST,וואלאק איך אפשר להפעיל MEMTEST כשהזכרונות האלו לא מתפקדים..?הם גם לא השאירו מקום להסבר מהסוג הזה,וככה נתקעתי בשלב ההוא של הרישום..מה אני אמור לעשות במצב כזה..? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by סער_שי,

לא רק לדוברי רוסית: http://www.glacialtech.ru/articles.aspx?anum=307 (הטבלאות באנגלית) מסתבר שבהשוואה ל-BT (בבדיקה על P4 530 עם אובר של 414MHZ)... במנוחה הבדל של 5 מעלות, במאמץ הבדל של בסביבות 9, וגם בממוצע. מעניין איך הוא בהשוואה לפריזר 7, כי הוא בערך אותו מחיר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by CoronaLover,

יו רציתי לדעת אם מישהו יודע אם מוכרים Peltier/TEC בארץ ואיפה ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lmlm,

שלום, ברצוני לעשות OC למעבד Intel pentium 4 1.6 האם אפשר לעשות למעבד הזה בכלל? ואיך אני עושה? כנ"ל לגבי כרטיס מסך 9200 READON תודה לעוזרים

6. שמתי על הליבה של הכרטיס סינק של P3 550 + מאורר של אינטל (60 מ"מ) והדבר נתן לי בסה"כ עוד 16 מה"צ ! אני עכשיו עומד על 315/294 ! 3D MARK נתקע לי בחלק האחרון של המבחן NATURE (בלי צבעים מוזרים או פסים על המסך) נתתי עוד 0.1 אבל זה לא עזר יש טעם לתת עוד קצת מתח אולי ? עריכה קטנה - תודה ל- LIR@N שהסביר לי איך להוציא את הקירור המקורי, כן כן לירן אני יודע שיש לי קליטה של מוגבל ! וכמובן גם ל- MaSTeR NaRGiLa

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by andrei21,

אני צריך עזרה בבחירת מאוורר ל core i7 4770k יכול להיות שאני יעשה OC ברמה בינונית... ראיתי מאוורר : Noctua NH-C14 CPU Cooler אבל לא הבנתי את הזרימת אוויר שלו ...... (בגלל שהוא פולט אוויר אנכי כזה) האם זה דורש פתח בדלת של המארז? בכל מקרה אני צריך עזרה להבין (במקרה שאתם באמת ממליצים לי עליו) איך למקם מאווררים במארז על מנת לשמור את כל המערכת בטמפרטורות טובות. התכנון שלי הוא לרכוש מארז ATX mid, כנראה - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black אם יש לכם הצעה למאוורר אחר או מארז אחר אשמח לשמוע\ללמוד למרות שקראתי כמה שיותר אבל ברגע שזה מגיע לזמן הקניה צריך התייעצות נוספת

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן יש הרבה משחות טרמיות בשוק ואני לא יודע מי מהן באמת טובה, אני צריך משחה טרמית בישביל ה CPU וה GPU שתיהיה איכותית ותעביר חום בצורה מצויינת.תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אתם יודעים, ציפיתי לפחות לירידה של 5C. עוד בהתחשב בזה שהמשחה הישנה (המקורית) היתה קשה לחלוטין ונאלצתי לגרד אותה. האיוורור על אוטומטת ועד כה, הנתונים הם בדיוק אותו דבר כמו לפני המשחה: מנוחה - 80C מאוורר - 23% מאמץ - 85C מאוורר - 27% זה לא שזה מפריע לי שזה ב-80 כל הזמן, כי ככה הוא רץ מאז שהוא יצא מהקופסא, ואין לי סיבה להעלות את המאוורר כי אני נהנה מהשקט. רק רציתי לדעת אם זה ייתכן שאחרי מריחה של AS5 המצב יישאר בדיוק אותו דבר או שמשהו פה לא בסדר, קיוויתי למשהו אחרי כל העבודה שזה דרש... חדשות יותר משמחות, הטמפ' של המעבד ירדה ב-20C במנוחה וב-40C במאמץ! OMG! אני די בטוח שזה גם תודות לזה שהסרתי מרבד של אבק שהיה בין המאוורר לצלעות קירור ;D ועוד בעיה קטנה שיש לי: אחד השכנים שלי התח…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Liquid,

המחשב שלי נמצא בתוך .. "גומחה" שכזאתי, בשולחן .. בכל מקרה, אני עדיין לא עושה מודינג למארז. אבל בינתיים חשבתי על משהו שיכול לנצל את המצב שהמחשב נמצא בו, וקצת להשפיע על סביבת העבודה. אז חשבתי על רעיון .. לשים תאורה בצבע כחול יפה כזה, שתבוא ממעמקי הגומחה .. בפייד כזה .. זה יכול לתת קצת הדגשה למארז גם .. מה אתם אומרים? שווה ללכת על זה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מה קורה אנשים קיצר יש לי מחשב בן זונה עם FREEZER 7-PRO קירור למעבד, והוא די מרעיש (לא בטירוף, אבל הוא די בולט ברעש שלו כשכל שאר המארז שקט לגמרי...) קיצר רציתי לראות אם אתם מכירים איזה תוכנה או משהו שאני אוכל לשנות את מהירות המאורר, כי נגיד בלילה הייתי רוצה להוריד אותו למינימום (גם ככה המחשב לא עושה כלום בלילה..) אני מעדיף תוכנה דינאמית (שאני אוכל לשנות את המהירות בלי לעשות RESTART או לכבות את המחשב) אם אין, אשמח לקבל דרך קבועה שפשוט עכשיו אני אוכל להוריד לו ברמה כדי שיעשה פחות רעש (יש מצב שהוא פועל עכשיו על מקסימום עוצמה ואני לא באמת צריך כזה קירור ?)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני לא ממש מתמצא בביוס ומפחד להתעסק ולעשות דברים שיגרמו לנזק גדול... האם יש דרך לעשות אוברקלוק דרך הוינדוס? ראיתי שחבר שלי יכול, אבל דרך התוכנה של הלוח אם שאצלי דרכה אי אפשר (היא רק מציגה נתונים). הלוח DFI UT LANPARTY NFORCE3 S754 המעבד 3000+ זיכרון A-DATA 512X2 לא מעוניין ב-OC כבד, אלא קטן וחמוד.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Immaculate,

נראה לי קצת גבוה אבל בגבול הסביר לפני זה המעבד היה מתחיל על 70, ואז עולה-80, 90 והמחשב נתקע. ניקיתי את המשחה התרמית הישנה ושמתי חדשה, עכשיו הוא מתחיל על 40 ומתייצב על 50 מחשב לשימוש משרדי וביתי בלבד, לא משחקים וכאלה יש טעם להמשיך להתאמץ? תודה (אגב ניסיתי להריץ חיפוש, באמת שלא הצלחתי למצוא תשובה)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Nitro Viper,

שאר המפרט שלי בצד. כמה נראה לכם שכדאי לי להעלות את התזמונים ? עכשיו הם על CAS-2.5 7-3-3 במצב 'optimal' נ.ב אחרי שאני מעלה את התזמונים עם איזה תוכנה אני בודק יציבות?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by itaysk,

כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'... מאיפה אתם מביאים אותם? וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל... עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Aviv Shemesh,

אחרי שחפרתי קצת באינטרנט הבנתי שאפשר להמהיר בצורה מסויימת גם את הגרסה הזאת ( ללא הסיומת K ) בצורה די מכובדת http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i5-2500-2400-2300_11.html יש אפשרות לכך ללא סיכון מיוחד ? ואם כן אני אשמח להסבר קצר תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by biodome,

היי חבר'ה.. אני מתכנן המהרה למעבד p4 נורת'ברידג' ואני חייב לוח קטן בשביל הפרוייקט שלי - MicroATX... כמובן שהחברה שקופצת לראש היא Abit.. עכשיו כמובן שהלוח צריך להיות תומך DDR - כלומר מבוסס 845D או SiS645.. בדקתי באתר שלהם ויש להם רק אחד בגודל הזה, על הצ'יפסט של אינטל - BD7M. עכשיו אני יודע של-BD7, גירסת ה-ATX יש אפשרויות אוברקלוק מעולות (ע"ע SoftMenu III כמו שכולנו מכירים אותם). אך לא הצלחתי לברר בשום מקום אם גם לגירסת ה-MicroATX יש אפשרויות אלו... אם הם בכלל באותו גירסת ביוס. ניסיתי לשלוח אימיילים אך ללוא תשובה.. לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום.. ולא מצאתי את ה-Manual של הלוח. אקסטלנט יכולים להביא לי את הלוח הזה.. כן אני יודע שהם דרעק אבל אין לי הרבה ברירות... …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DJPOWER,

עשיתי OC 2400@2970 אני לא מצליח לעלות יותר מי זה בביוס אפשר להחליט V1.5 או V1.6 ובהתחלה זה היה 5 אחרי זה שמתי על 6 ואז עלה אבל אחרי כמה שניות הופיעה לי מסך כחול שכתוב בסוף זורק זיכרון או משהו כזה?? מישהו יודע מה הבעיה??

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.tomshardware.com/newsletter/vol2/1/minipc.html MINI-PC למשרד...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המצב אצלי לא להיט (או שכן - הצ'יפסט רותח יחד עם המייצבי מתח) אשמח לשמוע מה המצב אצלכם, ומה עשיתם לפתרון הבעיה. השיקול אצלי הוא האם להשקיע בקירור אקטיבי, אם האם ללכת רחוק ולקרר בעזרת מים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avivboker,

אני טועה לאחר ואוברקלוק כניראה כל כך נפוץ ובדרך כלל לא מצריך הוספת כסף לכשעצמו מדוע אין אתר או מעבדה או מישהו שמיקצועי בדבר ועושה אוברקלוק בתשלום??? או שיש???

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המפרט: AMD AthlonXP 2000+ במעלות של 32-38C. 256mb DDR 266MHz Viking - יאק Chaintech 7KJD0 mobo - יאק כפול עכשיו, אני מתכנן אוברקלוק, ואני יודע שהזכרונות מגבילים אותי בהמון, אבל אני צריך תשובה בטוחה לכמה אני בטוח יכול להגיע, בלי ניחושים "מקסימום 1800 לדעתי", אני לא רוצה מקסימום, אני רוצה כמה בטוח אני אוכל להגיע.. ולא תשובות כמו "תעלה את הבאס ל 134 זה בטוח". אה ו....בקשה ותודה לכל מי שיעזור. ועוד דבר קטנטן, אם אני אחרי העלאת הבאס, והמחשב לא עולה (יעני מסך שחור בלי כלום). אז אני אמור לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה והכנסת חזרה? עריכה: עוד דבר. יש כמה דברים לא ברורים לי. כשאני מפעיל את ה MBM5 והכל מוגדר, זה מראה לי 50C כל הזמן. שאני מריץ את ה SpeedFan זה מראה לי 43C (עם מזגן פ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by fire15,

איזה מים שמים בקירור מים ומאיפה אפשר ליקנות? נ.ב ומאיפה משיגים רדיאטור ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by bad-sector,

מה ההבדל בין משחה תרמית לבין דבק תרמי? האם הננוטרםII הוא דבק או משחה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי ASUS GEFORCE 3 TI 500 64 MB, ויש לי אפשרות לשנות את הקלואקינג או מה שזה לא יהיה גם אם מישהו יכול להסביר לי אני אשמח מה שאני יודע שזה דבר שמשפיע על המהירות של הכרטיס ואם אני מעלה את זה אז דברים יעבדו לי יותר טוב אבל אם אני מגזים אז אני יהרוס! ה C0RE CLOAC FREQUENCY הוא על 240 מגה הרץ וה MEMORY CLOACK FREQUENCY הוא על 500 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות את זה כדי שמשחקים יעבדו לי יותר טוב אבל דיר באלק אני לא רוצה להרוס בנוסף אם תוכלו להסביר לי מה זה בדיוק הקלואקינג הזה עושה ומה זה המגה הרץ הזה שלו ואיך אני אדע מתי זה יהרוס לי ומתי לא או כל דבר אחר שאתם יודעים אני אשמח!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים