עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הQ6600 שלי על לוח P35-DQ6 במארז TT-Armour עם TT BIG TYPHOON VX (במפרט המצורף) בOC ל3.6 על 400FSB הכל טוב ויציב ועובר את כל הבדיקות רק שטמפרטורת הלוח בזמן מאמץ (בעיקר בזמן משחק) מגיעה ל47-48 מעלות (מעבד 45-46C) כשבכלל נראה לי הרושם שהטמפרטורה של הלוח שלי גבוהה ב5-6 מעלות ממה שצריך גם במצב רגיל (מעבד 25C לוח 34C) למרות שלמגע כל הבפנים של המארז עושה רושם הרבה יותר קר ממה שהסנסור קורא, נראה לי שיכול להיות שאו שהסנסור מושפע לרעה מהחום של כרטיס המסך או שיש שם איזו בעיית הצטברות חום אחרת. בכל זאת מדובר בלוח עם קירור שאמור היה לספק תוצאות טובות יותר. יש למישהו רעיון מה הסיבה? ועד כמה הטמפרטורה הזאת חריגה בלוחות האלה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by zobb,

רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC. אך אם יש לכם לוח אחר להמליץ לי לOC טוב אז תרשמו לי בתגובה. 10q Prosscor: AMD 2100 Memory: 512x2 C.video: Hercules 9700 Non-Pro

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by CrashZone,

שלום פורום קירור וOC:) אממ אני שומע המון על היטפייפס שמושלבים בקירורי אוויר ואני פשוט לא יודע איך זה עובד וזה משגע אותי. אפשר בבקשה הסבר ממישהו או אתר לא משנה אם זה באנגלית או בעברית עדיף עם תמונות על איך כל העניין עובד? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by Unix,

שלום לכולם ביידי המעבד: E2160 1.8GHZ. עשיתי לו אוברקלוק ל- 3.2GHZ. גוף הקירור שעליו הוא: Thermaltake V1. במאמץ אני מגיע ל-65 מעלות. האם יש דרך להוריד אותו מעלות?

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  5. Started by maxwell10,

האם ישנם מחשבים חרישיים? (fanless syste) אפשר לראות תמונות או מפרט?

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by kostik,

תודה מראש!! ןלפנטיום 4 2.4C לוח אם ABIT IS7-E

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by emmanuel,

בוקר טוב לכולם יש לי מעבד 8400,ללא אובר קלוק,כעת קראתי פה באחד התראדים שהטמפ של המעבד הנ"ל הוא עומד על כ 18 מעלות הייתכן דבר כזה,אותו מעבד אצלי עומד על כ 35 מעלות עד 40. האם הוא אמור להיות באמת על 18 מעלות?? חייב לציין כי החלפתי קירור למעבד מהסטוק,וכעת יש לי נינגה שיסטה 2 פלוס עם המאורר. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roeesnir,

שלום. יש לי מעבד i7-2600, לוח - GA-P67X-UD3-B3 קירור אויר פשוט של Zalman. המחשב מקבל מסכים כחולים כשהוא קצת מתאמץ. בדקתי עם OCCT, ואחרי חצי דקה הבדיקה הפסיטה עקב טמפרטורה גבוהה. החלפתי משחה טרמית, ועכשיו אני מצליח להגיע ל2 דקות לפני שהבדיקה מפסיקה. תדר המעבד הוא 3.4 (100x34) ובביוס (בלי מאמץ) הוא על 46 מעלות. (מארז פתוח, ומזגן בחדר). האם זה תקין? האם הבעיה היא במעבד או בחיישן הטמפרטורה? כי כשאני נוגע בגוף הקירור תחת מאמץ, הוא לא ממש חם. תודה.

9. Started by taotao,

פרקתי ממחשב יש (686) את המאוור של המעבד ויחד איתו את הצלעות עכשיו המאורר של המעבד הוא קטן 40מ"מ משהו כזה (אם יש למישהו רעיון מעניין איפה לדחוף אותו בכיף?) עכשיו הצלעות קירור הם מרובעות כאלה ואני שואל אם למישהו יש רעיון או אולי סתם משהו נחמד שאפשר לעשות איתם אם בכלל ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש קירור חדש וטוב למחשב בתקציב של 250+- אני מחפש משהוא עם צינורות כמו BT שי לוח על המעבד וצינורות שעולים לגוף עצמו ואני מעדיף שתהיה גישה מלאה ללוחית שעל המעבד כדי שאני יוכל לנקות שם!! חשבתי על BT אבל אני לא יודע אם הוא יכנס ואני מתלבט הרבה זמן!! אין אני יכול לבדוק אם BT יכנס למארז שלי??

• 23 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by amitaiz,

המעבד שלי (PD 2.66) מתחמם מרגע הפעלת המחשב, כבר שמדליקים את המחשב הוא מתחיל מטמפ' 56 מעלות ועולה במהירית עד 70-71 ואז המחשב נכבה. המאוורר עובד כמו שצריך ונקי. מה יכולה להיות הבעיה. נ.ב לפני שבוע עשיתי עדכון לביוס(לוח אסוס p5vdc-mx) כיוון שלא יכולתי להתקין ויסטה ואחרי העדכון הכל עבר מצויין.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אני רוצה להעלות כFSB בהדרגה ומעוניין לדעת האם משחק של כמה שעות בקרייסיס יהווה מדד לגיטימי ליציבות המערכת? האם הוא מאמץ את המעבד כמו S&M? (חיפשתי ולא מצאתי עוד תוכנות לבדיקת מעבד כי רובן מיושנות כבר). בהגדרות הכי גבוהות 1000X1600 הממוצע 35 FPS. תודה.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  13. שלום הרכבתי Hyper 48 של Cooler master על פרסקוט 3 ג'יגה עם בורד של ASUS P4P800 , למישהו בבקשה יש מושג איך אני משנה את המהירות של המאורר, מהירות המאורר קבועה ו עומדת על RPM1400, לא משנה מה הטמפרטורה של המעבד שמגיעה לי ל60 מעלות. את המאורר בעל חיבור 4 פינים חיברתי ישירות לבורד (כניסה של 3 פינים) בBIOS אין לי אפשרות לעלות את מהירות המאורר, אני אשמח לעזרה ,כי בינתיים הטמפרטורה בתוך הראש שלי מתחרה עם הפרסקוט.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by mtao21,

יש לי H100 אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים אם זה יעזור? במידה כן ואיזה מאווררים עדיף לקחת? ברור שזה יהיה 120MMX120MM ,אז איפה כיוון המאווררים יהיו ? יעניי (נכסים לגוף הקירור או מוצאים)

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  15. ניסיתי קצת ב-EasyTune5 העלתי רק ב-Easy Mode http://img85.imageshack.us/img85/4553/easytune59bf.jpg והמחשב נתקע ופעם אחת עשה ריסט ניסיתי ב-Advanced Mode וניתן לעלות רק את ה-FSB אז העלתי קצת http://img69.imageshack.us/img69/2749/easytune5br.jpg וגם שם חטפתי ריסט בביוס אני לא יודע איך לעשות OC

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  16. אני חתכתי חתיכה מקירור סטוק של AMD בגודל המתאים של הציפ' שמתי משחה טרמית אבל זה לא נדבק וכל הזמן נופל איך להדביק???

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  17. חבר שלי הביא לי את האתר הזה.. הורדתי פה איזה תוכנה אני לא זוכר איזה.. ושיניתי משהו בMHZ של משהו אני לא זוכר.. עכשיו המחשב מתחמם לאלה לאיזה 70 מעלות לא יודע כמה... והכל עובד לאט ושאני לוחץ על ALT CTRL DEL אני מסתכל אני רואה שה explorer.exe עובד על 150 זיכרון משהו מוזר... והכל כמעט נתקע בבקשה איך אני יכול להחזיר למצב הרגיל

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by shloosh,

תגידו זה נראה לך חם מדי???????? יש לי AMD 2000 PALOMIO עם SF 2... ומה זה בדיוק TEMP 3??? ואיך אפשר לדעת למה זה 83!!! מעלות!!!!! אולי זה הכרטיס מסך?????? אבל יש לי גיגה בייט ואין להם הרי מד טמפ'....

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  19. 2.66

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. אתם יכולים לראות את המפרט שלי ליד השם המעבד על 60 לוח אם 41 כרטיס מסך 50 הארדיסק 34 זה נורמאלי ? באיזה טמפרוטרה זה כבר לא נורמאלי לכל חלק ?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  21. ובכן השאלה שלי היא מה יותר יעיל ואפקטיבי? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm על דלת המארז? אני רוצה להרכיב מאוורר על דלת המארז שלי ורציתי לדעת מה יתן לי את הביצועים הטובים ביותר? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  22. חברים, עבדתי עם המחשב שכתוב במפרט שלי עם אוברקלוקינג והכל עבד חלק במשך כשנתיים. גיליתי לפני איזה חודש שהמשחקים פשוט עובדים בצורה נוראית (פשוט זזים מאוד מאוד לאט), ניסיתי להוריד את האוברקלוק אך גם אז המשחקים עובדים בצרוה כמעט בלתי שחיקה. אנא עזרה אני עובד עצות מה ניתן לעשות??

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by זאק,

קיבלתי 11000 ב3d mark 06 רציתי לדעת אם התוצאה הגיונית.. זה ניראה לי נמוך.. יש לי מערכת כזו: לוח אם-p5kcm-pl מעבד-q9550 כרטיס מסך-nvidia 8800 gts 614 mb זכרונות-corrsair 2 gb 800 mhz

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. מישהו הצליח להשיג באיזה מקום מברז להכנת הברגה לפיטינגים של קירור מים? ואיך נקראת המידה בדיוק? אני יודע שה G1\4 זה רק הSTEP של ההברגה, יש עוד פרמטר. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו: http://cgi.ebay.com/NEW-1-4-WC-fitting-drill-tap-set-11-80mm-bit-BSP-tap-/130425173285?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5df23525

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by slrr,

איך גורמים למכפלה להפסיק לישתנות מ-6 ל-9 כל הזמן מעבד 8400 לוח-אם ds3r תודה תענו בהקדם אני רוצה להתחיל עם האובר קלוק אה ואיך נועלים את הבאס של הכרטיס מסך ל-100

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.