עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מארז TT V4 עם המאוררים הבאים. למטה אחד מכניס, בצד האחורי מול המעבד מוציא. ועוד מאורר למעלה מוציא (אני יהפוך אותו בבוקר כדי שיכניס) מפרט Q9400 עם אוברקלוק ל 3.6 2 כרטיסים GTX260 עם הקירור סטוק (הקפסה השחורה) קירור למעבד ac 64 freezer pro הכרטיסים במנוחה 49 ו43 הצעות לסידור מאוררים? המאוררים יוחלפו מאוחר יותר במאוררים של דלטה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Jack_g,

תגידו איך המעבד הזה לOC אפשר להגיעה איתו רחוק? מה הסטפינגים המומלצים בשבילו שיש בארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  3. היי , כמו שראיתם אני צריך לקבל את המחשב החדש 64bit 939 win' 3500 בכל מקרה , במחשב הקודם , כל מה שהינו צריכים לעשות היה לשחק קצת עם ה fsb X multi' = mhz לא מסובך , אפשר לשחק עם המהירות של הזכרונות (יחסים) , ועם הוולט'ג. בכל מקרה , שמתי לב שעכשיו דברים השתנו קצת... מה כל העיניין עם האובר קלוק ל HTT ? (מה זה בכלל HTT ) ואובר קלוק ל PCI E ? כמה הוא בכלל אמור להיות? כשאני מעלה את ה FSB , גם ההרצים של ה HTT עולים? וכמה FSB זה הדיפולט של ה 64 ביט? 200fsb ? וכמה המכפלה של 939 3500 winchester? (למרות שאם זה באמת 200fsb , אז לא בעיה לדעת :\ ) יש עוד דברים שהשתנו מאז ה Athlon 1700 0.13 + Epox8rda ? (כבוד!) יש עוד משהו חדש שאני צריך לדעת על אובר קלוק עם הלוחות החדשים? מעבדים חד…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by jack77,

אני מתלבט בין הקירורים הבאים: Zalman 9500 Led Thermaltake Big Typhoon VX Arctic Cooling Freezer 7 Pro איזה מהם הכי טוב\משתלם?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by toniviner,

אני יודע שבמערכות שאין בהם נעילה של AGP ו PCI ההרד-דיסק הוא גורם מאוד מגביל בכל מה שכשור בOC לFSB אז אני רוצה לדעת העים למי שיש HD 7200RPM או 5600RPM זה ישנה עד מקסימום OC לFSB? והאים יש השוואות אל HDים ובאיזה FSB מקסימום הם יהיו יציבים?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by is2k,

ASUS טוענים שהפיצ'ר הזה מאפשר להוריד את המכפיל של המעבד ל x14. האם זה תופס רק עבור CPU שתומכים ב EIST? ז"א, האם זה יעבוד על ה- 805 ???

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  7. Started by liram21,

שלום לכולם, אתמול עשיתי עם AI SUIT III אוברקלוק דרך OCTUNER - כלומר שהמחשב עושה לבד OC. והמחשב הגיע ל-49% שיפור, זאת אומרת למכפלה 48. שם הוא קרס . הוא עשה ריסט ואז הוא הגיע שוב לווינדוס ורצה לנסות לשפר שוב, עצרתי אותו (כי זה כבר גבוהה למה שהקירור יצליח). והוא נעצר על 4800HZ בקיצור אחרי כמה שניות הוא עשה מסך כחול. עשיתי לו ריסט ופשוט החזרתי אותו לרגיל. אני רוצה להבין למה המחשב שלי ככה ? * חשוב לציין שגם אם אני יעלה למכפלה 34 הוא יעשה מסך כחול* המחשב עשה את זה לבד. זה מתחיל ממש לעצבן כי המחשב חדש ואני יכל לשלוח לכם את הקובץ של המסך כחול אולי תנסו לעזור לי. אפילו החנות ניסתה לעשות לי OC ואחרי כמה זמן היה מסך כחול ולא יודע אותי זה כבר מתחיל לעצבן, אני רואה אנשים עם מערכת כמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש כתבה מקיפה על משכות שנים וכל מני משכות אחרות שמשמשות כמשכות תרמיות מישהו ניסה והאם זה בכלל יעיל?? ולכל מי שמתעניין הנה הלינק עם הכתבה: http://daemlich.net/5746

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by oren13,

התזמונים בזיכרונות לדוגמא Bank Cycle Time הקיצור שלו בביוס זה (trc) אז אני צריך לדעת את הקיצורים של RAS# to CAS# RAS# Precharge DRAM Idle Timer

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

שלום יש לי בעיה ואשמח אם תוכלו לעזור לי. המעבד: AMD Athlon 64 X2 5000+ 2 ליבות 13*200 = 2600 מגה הרץ 2 ג'יגה זיכרות DDR2 בIDLE הטמפ שלו היא ב45. במאמץ הטמפ' מטפסת עד ל70 פלוס מינוס והמערכת נכבית (הגנה מהביוס) הבעיה היא שהמעבד מתאמץ סתם. כשמשחק פועל לדוגמא מייפל סטורי. פעם (במחשב הישן AMD BARTON 2500) הייתי משחק בו בכיף, אבל היום (במחשב הנוכחי) אחרי כמה דק' משחק אני בודק את הטמפ' והיא כבר על 70. אני לא מבין למה המעבד מתאמץ יותר מדי. אין לי תוכנות אחרות שפועלות ברקע. כל מה שאני רואה לפי הSPEED FAN זה ש2 הליבות מתאמצות עד הסוף כשאני במשחק.

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. אתם יודעים כל הקלוקים והבאסים וכל השאר... ואם אפשר אז גם הסברים מה זה כל דבר לא יזיקו בכלל...

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  12. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום רציתי לדעת, עד כמה המאוור הזה גרוע? תודהLaZy-©BoY *

• 4 תגובות
    • 418 צפיות
  13. Started by the hero,

אני משתמש בתוכנה דרך הווינדוס, לא בביוס. רציתי לשאול-האם יש עוד משו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה OC? ויש לי עוד שאלה אחרונה: יש לי מעבד P4 530 3.0GHz (אפשר לראות את שאר הפרטים במפרט) עם קירור סטוק. עד כמה אוכל להעלות אותו מבלי שזה ייפגע בו?(גם בעתיד הרחוק) (אתמול סתם ניסיתי לדקה, והגעתי ל 3800Hz אבל פחדתי להמשיך להעלות)

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by eglon1,

קצת תמונות בקרוב אעלה .. אני רק מתקין את החיה הזאת על המעבד ואדווח על השינויים כרגע עם אילתור של מאוורר (שצורך 30 W חיברתי לשקע של החשמל באמצעות שנאי ) אני נמצא על OC של 600 MHZ למעבד AMD Athlon 3800 +64 X2 סטוק - 2000 --- > C@ 2600 במנוחה 60 =/ כך גם במאמץ .. ( איך זה הגיוני אין לי מושג סוף סוף לעשות OC מכובד יותר ) אוקיי התמונות ייתעכבו ככל הנראה אך אני עובד כרגע בתדר של 2800 MHZ (עדיין מכפלה 10 למעבד) לזיכרונות הייתי צריך להוריד תיזמונים ל- 5-5-5-15 . ) במנוחה המעבד עובד על 44-45 ( גם אתם יודעים זה דינאמי .. 45,41,43 ) טמפרטורה במאמץ עפ"י S&M 53 לליבה אחת ו- 55 לליבה שנייה + - 1 מעלה עד 2 מעלות . שמתי לב לדבר די יפה (אך מבאס ואשמח לעזרה ..) הטמפרטורה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by blabla600,

אני חושש שטפמרטורת המעבד וכרטיס המסך גבוהות מאוד.... של ה- cpu זה בין 48C - 52C, ושל הכרטיס מסך גם 45C-48C... זה הגיוני? את הטפמרטורה של הכרטיס מסך יש לי מהתוכנה של ATI (CATALYSE CONTROL CENTER... אז יש שם ATI OVER DRIVE.... ואת הטמפרטורה של המעבד (Phenom 955) מתוכנה שהורדתי CORE TEMP. עכשיו לפני כמה דקות גם הורדתי תוכנה מוזרה קצת בשם Motherboard 5, לא מצאתי בהגדרות את הלוח אם שלי אז נתתי משהו דומה ואחרי כמה דקות אני שומע אזעקה (שנראה כאילו זה בא מהמחשב עצמו ולא מהרמקולים) והודעה מהתוכנה הזאת שאומרת שהטמפרטורה של המעבד עברה את ה- 70C או משהו כזה.... אז מחקתי את התוכנה הזאת אבל עדיין התוכנה הקודמת מראה לי שהטמפרטורה היא רק בין 48 ל- 52... דרך אגב אפשר גם לשמוע את המא…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by morel ezra,

יש לי מעבד 800 מגהרץ, ולוח תומך 1333 שקניתי בגלל הישן הענתיקה שהתקלקל :-\ אני רוצה לקנות קירור משהו נחמד כדי לעשות אוברקלוק, אמרו לי שאני יכול לעבוד על באס 1333... זה נכון? איזה קירור צריך? תודה רבה לעוזרים ויום טוב מוראל.

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by shlomi8,

לפני כמה ימים הבאתי טיוניק הכל סבבה...התחלתי אוברקלוק וכנראה מרוב שאין לי סבלנות הגעתי מהר מדי ל4 ghz קיצור המחשב לא החזיק.... עכשיו אני רוצה להתחיל הכל מהתחלה כמו שצריך לפי הספר! יש פה תמונה של הביוס לפני שאני מתחיל את האובר אתם אומרים שהכל בסדר מבחינת ההגדרות? http://img227.imageshack.us/img227/6025/dscf1397wk3.jpg תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by 1tanai,

שלום איך אני מגדיל את ה-GPU במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by yudsim,

שלוםיש לי רעש מהמחשב אמנם קל ודי תלוי איפה אני נמצא כדי לשמוע אותו..אבל עולה ויורד ודי מעצבן למשהו יש רעיון ממה הוא נובע? המפרק שלי: מארז+ספק antec4480 מעבד: i5-650 הארד דיסק: 1) היטאצ'י - 250GB 2) סמסונג 1 טרה spinpointF3 מאוורר למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 רעיונות לבעיה? יהודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  20. אז ככה המפרט שלי זה : E6300 8800GTS 640MB ENERMAX 500W IL9 PRO הבעיה שהמעבד מגביל לי את הכרטיס מסך, ואת זה בדקתי טוב ואפילו אם זה לא נראה לכם הגיוני זה באמת ככה. אני מקבל 11K ב3DMARK05 אני מכיר מישהו עם מערכת כמו שלי שגם היה מקבל ככה ואחרי שעשה OC למעבד הוא מקבל 16K ... משחקים מקרטעים ולא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד. עכשיו לא הייתה לי בעיה כל עוד הייתי יכול לעשות OC נורמלי, אבל הקטע שיש לי לוח אם דפוק בנוסף ואני לא יכול לעשות OC גדול. הוא לא לוח לOC.... הביוס שלי חסום אין אופצייות לOC, אז אני משתמש בתוכנה CLOCKGEN על מנת לעשות OC , כרגע הצלחתי להגיע ל2092MHZ וזה המקסימום אחרי זה התוכנה נתקעת משום מה.. מצאתי אופצייה לעלות מתחים בביוס אחת DIMM VOLTAGE ואחת NB VCORE עכשיו א…

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  21. שלום לכולם ושבת שלום יש לי את ה freezer xterme הדגם הישן והוא לא ממש מספק אותי מבחינת OC למעבד אני לא יכול לעבור ת 3.5 בגלל החום שלו בזמן משחק הוא מגיע ל 75 מעלות ... אז אני רוצה שתמליצו לי על קירור כל שהוא אני מעדיף מחברת noctua הקירור והשקט הכי חשובים לי או כל דבר אחר חוץ מ mugen 2 חנות לא חשובה רק לא מKSP =\ ושני מאווריים למארז שקטים בלי לדים 120mm חשבתי על שניים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~D1225C12B5AP15~18~0.htm תודה לעוזרים D:

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by the godfather,

שלום יש לי מעבד סוקט A 462 ואני רוצה מאוור שהעיקר יהיה שקט אבל יש לי בעיה אי לי חורים מסביב למעבד אז ביטי למשל לא מתאים לי בבקשה תנו לי עזרה הרעש שיגע אותי

• 1 תגובה
    • 393 צפיות
  23. היי בשעה טובה קבלתי את הPHENOM X3 8550 שיחליף את AMD 4400x2 שלי. איזו משחה טרמית יותר מומלצת? ARCTIC SILVER 5 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2729 או THERMALTAKE A2150 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2695 הקירור שיש לי כרגע הוא ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ytell,

שלום חברים ניסיתי לבצע OC פשוט וקטן על המעבד הנ"ל (לוח +GYGABYTE 7VTXH ) על ידי העאלת התדר ב-BIOS . התוצאות כמובן מינימאליות. האם מישהו יכול לספק אשימת תיוג קצרה ל-OC יעיל ופשוט? לחילופין, אם מישהו מוכן להנחות ביצוע קצת יותר יסודי ומוצלח כולל הסברים, זה יהיה ממש גדול . בברכה יואב

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

פעם ממזמן עשיתי מין דיסקמן מכונן סידי רום ישן הרעיון הוא להכין כונן שידע לקרוא תקליטורי מוזיקה בלי שהוא יהיה צריך מחשב מחובר עליו. עכשיו, זה היה ממזמן והשאלה אם מישהו יכול לעזור לי להיזכר איך עושים את זה. א. בכבל של הכוח (מתח), צריך לחבר גם 12V וגם 5V או שאחד מהם זה מספיק (ואיזה?), והאם באדמות מחוברות אחד לשני? ב. את היציאה לרמקולים אני רוצה לקחת מהפנל האחורי (מהחוט שבדר"כ הולך לכרטיס קול). מישהו יודע מה אמור ללכת שם? האם זה חיבור סטריאו רגיל 3 חוטים? ג. האם יש לסידי עצמו מגבר כלשהו? האם זה יעבוד לדעתכם בלי מגבר חיצוני? תודה

• 11 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.