עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idoyi,

אני חייב המלצה לקירור למעבד עד 300 ש"ח הוא רותח!!!!!!!! יש לי amd 3500+

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  2. פירוט: נפלו עלינו הימים הקשים וזה גם השפיע על המחשב שלי כלומר המעבד התחיל להיתחמם יותר מידי ואני מתלבט איזה מאוורר לשים עליו בהנחה שאני זורק את המאוורר המסריח של אינטל שבקושי מוציא אויר.. איזה כדאי (הרעש לא כל כך משנה לי..) 1.DELTA 60x38 2.DELTA 80x38 3.SMART FAN 2 80x25 תודה לכולם....................................... :jump:

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by PROSK8,

יש לי 630 מעבד ולוח של גיגהבייט 875 נראה לי או משהו בקיצר הגעתי ל3933 מגה הרץ ובקירור האמיתי של המעבד ואחרי זה הWIN עולה קצת ומתחיל מהתחלה מה אפשר לעשות כדאי לשבור את ה4000 ושיעבוד הWIN? ותוכנות כמו CPUZ לא עובדות לי אבל בהתחלה זה מראה 3933 וגם בADIA והטמפ' 50 אם טובות בשביל המעבד

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  4. שלום ברצוני להוריד את המתח של המעבד מתחת לרמתו הרגילה כלומר 1.4V הסיבה היא שברצוני להוריד את טמפרטורת המעבד בלילה וכך להפחית את רעש המאוורר השאלה היא האם הורדת המתח יכולה לגרום לנזק כלשהו\האם יש סכנה בכך סתם לשם הידע ברשותי מעבד AMD 3200+ S-939 תודה מראש.....

• 11 תגובות
    • 665 צפיות
  5. המאוורר מגיע בתוך מארז Antec One. המארז מגיע עם שניים כאלו, לכל אחד מהם יש חיבור של 3 פינים. הבעיה מתחילה בעובדה שאין מספיק חיבורים כאלו עם הלוח אם שלי (שניים של 4 פינים, רק אחד של 3) וכולם תפוסים במילא ע"י המעבד, הספק ומאוורר אחר. אני רוצה לחבר במקום המחבר המקורי, חיבור מולקס אבל החוטים כולם באותו הצבע: שחור ולשניים מהם יש סימונים של פסים לבנים. הפלוס אני מניח זה אותו חוט שמסומן בחץ על גביי המחבר, החוט הזה מסומן גם בפס ארוך בצבע לבן. החוט האמצעי לא מסומן בכלל (אני מניח שהוא של המדידה) והשלישי מסומן בקו לבן לא רציף (כמו פס הפרדה שמתיר עקיפה). יש דרך לדעת בוודאות איזה חוט הוא המינוס? אני לא אוהב לחבר את זה באוויר ולבדוק אחד אחד, ואין לי סוללה מתאימה לצערי כדי לבדוק.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תגידו הטמפרטורות האלה בסדר לנוטווד 2000MHZ ללא אובר קלוק ..... זה נשמע לי קצת לא הגיוני ובדקתי כבר עם כמה תוכנות כולל רסוס פרוב......הנה: במנוחה: מארז24 מעבד27 במאמץ: הטמפרטורה של המארז עולה רק טמפרטורה אחת!לא הגיוני! מארז:25 מעבד:39 קרור מעבד סטוק(הלך לי הזלמן.....) קירור מארז ע"י 6 מאווררים 2 של זלמן 1 שלTT 2 של VENTEC ואחד גנ'רי השאלה אם התוכנה אומרת אמת או לא...? ואם כן האם זה טוב ויש לי משחה טרמית של רכטיק סילבר 5 אז המאמץ הוא קופץ ביותר מ10 מעלות המעבד זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  7. Started by omrid14,

טוב.. יש לי E8400 הגעתי ל3.6GHZ בנתיים הרצתי בדיקות הINTELBURN TEST וזה תמיד עובר (אני עושה הרצה של 10 סיבובים תמיד) קניתי קירור חדש . thermaltek ultra 120 extrime משהו כזה במקום הסייט נינגה.. וכן זה שיפר לי את המעלות . קודם עם הנינגה היה לי במנוחה 48 מעלות ואיזה 74 מעלות במאמץ ועכשיו ישלי במנוחה 38 ובמאמץ הכי גבוה שהגיע זה 60 מעלות. 1.שווה להמשיך עוד את הOC? 2. האם הבדיקות שאני עושה מספיקות? 3. המעלות טובות ? 4. איך אני בודק את הביצועים עם התוכנה super pi ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by itayvaisblum102,

אפשר עזרה בעניין הזה בבקשה כי אני צריך לדעת מה המהירות המקסימלית של הליבה שלי מה הטמפרטורה המקסימלית שלה ואי אני עושה את זה יש לי : -580GTX 1.5GB (הגרסה עם הקירור המגובר שזה 3 מאווררים וקירור נוזלי) -I-7 2600 -8GB ram DDR3 kingston 1333MHZ -וספק כוח thermaltake 750w תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by orkir,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס מסך חדש ונראה לי שאני צריך להחליף ספק כוח. כיום אני עובד עם E6600 על 3.2GHZ, דיסק שיח אחד, שני צורבים ו7600GT באוברקלוק. נראה לי שאני ילך על 8800GTS 320MB ויעשה לו OC... אזה ספק יתאים לי? ENERMAX LIBERTY 400W יספיק? בין השאר חשוב לי גם השקט והמליצו לי על SEASONIC S12, האם הוא באמת מאוד שקט? דגם של 430W עולה 530ש"ח בנעה... תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  10. Started by Seadoo,

אהלן. אני חדש פה ורציתי לקבל קצת עזרה באוברקלוק למעבד. בגדול אני יודע לעשות אבל צריך עזרה בייצוב המערכת. אז ככה אתמול סיימתי (כמעט) לבנות את המחשב ואני דיי מרוצה ממנו אבל עכשיו מתחיל כל הכיף [emoji1] אז ככה המפרט x99 ud7 זכרון שבדרך hyperx predator 2400 cl12 מעבד i7 5930k קירור nzxt x61 ספק fsp aurum pro 1200w gold edition סמסונג איבו 850 240gb פאנטום 820 ועוד כמה שטויות. כרגע אני באוברקלוק סתמי כזה של 4.5 לא הכי יציב בעולם רק כדי לסגור צוואר בקבוק. רציתי לדעת אם יש מישהו כאן מקצועי שיכול לסייע. תודה.

• 25 תגובות
    • 14.3k צפיות
  11. אני רוצה להגיע ל3.5 ghz בלי לעבור למעבד את מתח בסביבות ה1.22 וגם יצרתי מחלק של 1:1 ועכשיו אני עם הזכרונות על 800 והם בלי קירור שאני ממשיך תאוברקלוק אני יעבוד ת800 זה עלול להזיק להם ? טמרטורה במאמץ לא עובד את ה68

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  12. ידוע שהמאוורים לגוף הזה צריכים להיות בעלי קוטר של 120MM אבל יש לי שאלה: האם ה- NOCTUA NF-P14 יתאים כי החורים ממוקמים אחרת, או פשוט עדיף לקחת את ה- NOCTUA NF-P12. ובכלל מה עדיף באספקט היחידי של ביצועים מכיוון שרעש אינו רלוונטי. תודה!

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  13. מישהו יודע אם אפשר לכוון את המהירות של המאווררים במארז הזה? אם כן, איפה?

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  14. שלום שלום .. ברשותי מארז ANTEC TWO HUNDRED ורציתי לדעת אם אפשרי לעשות מודינג ( של סידור הכבלים מאחורי הלוח ) , זאת אומרת = כמה שפחות יראו כבלים וחוטים . לצורך סירקולציה טובה יותר של אוויר וגם לצורך עיצוב \ יופי במארז . תמונות בסוף הפוסט המארז שלי כיום נראה כך : *לא הצלחתי ממש להבין איפה אני אמור להעביר כבלים , אין לי אולי גישה או שהמארז כנראה לא מתאים למוד הנ"ל . אשמח אם למישהו יש רעיון טוב יותר תודה רבה !

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by iakovl,

מביית היוצר של casemodgod.com ו-modcomics.com

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by ori_ab,

בהתקף שדרוג המחשב שלי והמלחמה ברעש החלפתי את מאוורר 120 המ"מ של המארז שלי (גנרי, 2000RPM) במאוורר 120מ"מ של Arctic Cooling עם בקרת PWM וגם FREEZER PRO 7 למעבד. ל-AC יש מפצל PWM כך שניתן לשלוט על מס' מאווררים ביחד באמצעות תוכנה/BIOS. הבעיה היא שניתן לחבר אותו רק בכיוון אחד - הוצאת אוויר. הייתי רוצה לחבר עוד מאוורר עם בקרת PWM מקדימה, יש דגם כזה של AC אבל לא מצאתי אותו בארץ. מישהו יכול להמליץ מנסיון על מאוורר 120 מ"מ (שקט!) עם בקרת PWM תודה והמלצה חמה על המאוורר של AC שבנוסף לכל הוא גם זול מאוד.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by freezer claw,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד - הוא עושה רעשים! אז אני לא ממש בור בכל נושא המחשבים (הייתי פעם תומך טכני באיזה פורום -ויסטה פורום .. מכירים ?) בכל מקרה פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק , הרעש כמו שבדקתי לא הגיע מספק הכוח , הוא ללא ספק יצא ממאוור המעבד .. אז מה שניסיתי לעשות זה לשמן את כל העסק , אבל אז נתקלתי בבעיה , הסרתי את המדבקה שמאחוריה מסתתר הציר שאני אמור לשמן , אבל מסתבר שהמאוורר הותקן הפוך (ככה הוא בא) ואין שום אפשרות להוציא אותו משם . המאוורר בנוי כך : רק שאצלי אין ברגים (רק עיגולים שחורים) ובצד שמאל יש ידית כזאת של נעילת המאוורר ( הרמתי אותה אך עדיין כל העסק לא זז!) ניסיתי להכניס את השמן עם קשית מיוחדת בלי לסובב את המאוורר אבל עדיין יש רעש..…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by manbot,

bah נכנסתי לביוס במחשב הרביעי במפרט וראיתי שם שכתוב בהגדרות המהירות CPU Ratio 2.0 Blah Blah CPU/PCI Clock 100/33 מה אומר הCPU Ratio? תודה מראש לכל העוזרים. עריכה: הביוס נותן לי לשנות את ה CPU Ratio.

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by motogt,

אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מעבד E8400 זכרונות: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition ולוח-אם: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2740 ואני יודע איך לשנות הכל בביוס אבל מאיפו להתחיל את האובר קלוק בבקשה עזרה איזה נתונים צריך לשנות וכל זה ומה משפיע על מה תודה מראש!! איי סי קיו: 243096338 מסנג'ר: slr-rr@hotmail.com

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by |Eternity|,

הורדתי RivalTuner ובלי שום קשר יש לי 3dmark שיבדוק כמה FPS יעלה חבר אמר לי עכשיו לי יש Geforce Fx 5200 + 128 MB שאלה ראשונה אם אני ישנה הגדרות למשהו בסדר יכול להיות שיעלה לי ה- FPS שאלה שניה איך אני מבטל את החסימה הזו תראו אני לא יכול לסמן שם כלום ב- V ואם כן מה לשנות ואיך ???? http://img157.echo.cx/my.php?image=untitled3lj.jpg

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by tavor21,

עשיתי כבלים מגולגלים ואני רוצה לצבוע אותם שיזהרו אני לא יודע איך אולי אזשהוא מדריך או טיפ

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by 1nstall,

אני מחפש ומחפש ולא מוצא איפה אפשר לקנות את smartfan 2 thermaltake ראיתי את זה אצל מודינג בגלרייה

24. Started by sub_man,

יש לי קתודה קרה כחולה ולד 3 כיוונים ירוק איך אני מחבר אותם ולאן ואם יהיה ציורים או תמונות זה ממש יעזור תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע למאוררים במארז....השאלה היא בעצם איזה מאורר לקנות....האם כל המאוררים אותו הדבר או שיש יותר טובים מאחרים..כי יש לי פשוט 5מאוררים במחשב....שתיים קימבנתי מספקים 2 קניתי ואחד ממחשב ישן.....טוב אז השתיים שקניתי..(20 שקל כל אחד..משהו זול) חלשים ממש!! לא נידמה לי שהם עושים משהו כזה רציני.....אחד מהם מכוון על הכ.מסך שלי...אבל הוא ממש חלש...אז מישהו יכול ליעץ לי מה לקנות??..ושלא יהיו יקרים מידי....אהה וגם אולי כדי לקנות כבר מאורר עם היט-סינק של מעבד משהו זול..(ראיתי ב35 שקל כאלה..) שלכל מאורר 3000-4000 RPM ופשוט לזרוק את ההיט-סינק ולשים את המאורר במארז?...אהה ועם יש לי 6 מאוררים כמה המתח(יש לי כרגע 350W) של הספק שלי צריך להיות..(ויש לי בנוסף 2 הרד-דיסקי…

• 0 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.