אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לעשות OC קל-בינוי במחשב החדש, המעבד הוא AMD Phenom II 3.0ghz BE והלוח GA-MA770-DS3 וקירור לא רציני מדי AC Freezer 64 Pro עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות כדאי לקחת כדי לעשות OC כזה? ואני לא מתכן להגיע גבוה, משהו כמו 3.4Ghz או משהו כזה. (משהו בטווח של 250-350 שקל) עוד שאלה, האם בכלל אפשרי עם הלוח הזה והקירור הזה?
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מארז בעל מאוורר עליון. כאשר המחשב יהיה כבוי לא יהיה שום דבר שימנע מאבק ליפול פנימה. מומלץ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, החלטתי שלא התעללתי בכרטיס שלי מספיק, אבל משום שהוא כבר מתחיל להיות לא יציב בגלל שכנראה חסר לו קצת מתח, הגעתי אליכם לחפש שיטות להעלות את המתח שלו, בלי לצייר עליו בעיפרון כמו מטומטם. התוכנה היחידה שנראה שעובדת גם עם וויסטה וגם עם הכרטיס היא ATI TRAY ROOLS, שנותנת לי את האפשרות להגיע עד למתח של 1.158. כל תוכנה אחרת (כמו AMD GPU CLOCK ו- RIVATUNER) מסרבות להכיר בכרטיס שלי ו\או במערכת ההפעלה. עכשיו, ב-ATT יש אפשרות ליצור פרופיל מתחים מותאם אישית. הבעייה היא כשאני עושה את זה המחשב שלי עושה "גררררררררר" ואז מרסטט. מה שבעצם מביא אותי ל BIOS FLASHING, וישר לוקח אותי צעד אחורה כי למיטב הבנתי הדבר היחיד שזה עושה הוא להוריד את מגבלת השעונים מ-CCC, מה שלא כ"כ מפריע לי, אלא מגבלת …
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קניתי אותו כבר OVERCLOCKED עד 780MHZ בGPU ו1000MHZ בMEMORY עכשיו סתם העליתי 20MHZ בשניהם לבדוק בקיצור אין שום שינוי בטמפ' והכל טוב, יש עוד משהו חוץ מזה שצריך לבדוק שהכל בסדר? במאמץ זה מגיע גג ל55C כדאי להמשיך? עד כמה? ובאיזה תוכנות אני יוכל לעבור את ה820 כי בCCC זה המגבלה תודה
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
עשיתי OC למעבד שלי ורציתי לדעת שני דברים. 1. אם הטמפרטורות טובות יחסית ל OC הזה. 2. אם אשפר לעשות עוד קצת ל 8X400 ואשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לוח GA-EP43-DS3L יאפשר לי להגיע ל-3.8GHz עם Q9550 (כמובן יציב ל-24/7)? נ.ב: הקירור למעבד הוא: Scythe ninja 2
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי. למי שיש טרמלטק ארמור , בחלון שלו יש מאורר 230 מ''מ שקוף עם לדים. אני נורא נורא צריך את המאורר הזה. ומוכן לתת כל סכום של כסף (אני מעדיף לשלם מאשר להזמין מחו''ל) + את אותו המאורר , רק בצבע שחור. גם של טקמלטק , שהוא תקין לחלוטין! מי שיש לו את המאורר , מוזמן לדבר איתי פה או בפרטי כל מי שיש לו עצה או דרך יעול להשיג את המאורר , יתקבל בברכה. אבירם.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הבטחתי שאני יפרסם את התוצאות של הOC שעשיתי אז נתחיל: המערכת: e8500 Termaltake BigTyphoon VP EP45-DS3R HD4850 DuOrb VGA 4GB OCZ DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 Modu82+ 625W 3D aurora 570 WD500GB Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e pionner DVD המטרה העיקרית שלי בOC במעבד היא לשנות את המכפלה הגבוהה של המעבד (9.5) ל7 +- ואת התדר 333 להעלות מבלי לעשות OC ממשי, אז עשיתי כמה נסיונות: שלב ראשון- שלב שני- עכשיו עשיתי OC למעבד יצא יפה- יציבות: http://img21.imageshack.us/img21/1069/occtstable.jpg כמה באנצ'ים: עכשיו עשיתי גם OC קטן לHD 4850 שלי: (לא יודע היתה כנראה תקלה קטנה בGPU-Z ) אבל בעקרון הכל יציב ואני ממש מרוצה מהתוצאה!! מרגישים בהבד…
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקנות קירור למעבד מ-KSP למחשב החדש שלי והמוכר עושה לי בעיות חשבתי על Mugen 2 והוא אומר לי שזה לא יתאים ללוח וכל מיני שטויות כאלו (כאילו הוא מתחמק מלתת לי את הקירור) הלוח זה Asus P6T Deluxe והמארז Antec 900 ואיך הקירור Thermaltake V1 AX 110MM שהוא דחף לי במקום?.. והאם הMUGEN 2 יתאים גם ללוח UD3R X58 של ג'יגהבייט באותו מארז? חוץ ממכם בדקתי את זה, והבנתי שאני יכול לחבר את הקירור ללוח אבל אני אצטרך להוציא מאוורר שנמצא מאחורי המארז (אבל אפשר לחבר אותו מחוץ למארז אז מה זה משנה )
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקנות תמעבד הזה.. הקטע פה.. שאני לא עושה OC.. והבנתי מחברים שהמעבד מגיע עם קירור משלו.. ואני מאמין שהקירור הוא מתאים לו ביותר.. אבל כולם פה באתר.. או רובם אומרים שעדיף לקנות קירור במקום מה שמגיע עם המעבד ובחרתי 2.. אחד מהם הוא הפריזר פרו 7..עולה 120 ש"ח והשני הוא פריזר אקסטרים עולה 170 ש"ח. עכשיו השאלה היא.. האם באמת אני צריך קירור במקום הנוכחי?? האם ההבדל הוא עצום.. או קטן.. או לא מורגש.. ואם כבר להביא קירור עדיף את האקסטרים? או הפרו 7 יספיק ? ומה יותר שקט משלושתם..לדרג אם אפשר..אני לא מאמין שהקירור של אינטל שמגיע כל כך רועש וכל כך לא מקרר .. כי אם זה היה ככה לא היו מצרפים קירור למעבד והמחיר שלו היה זול יותר.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לOCZ VENDETTA 2 מקירור אחר, העליתי את המחשב והטמפ' ב-REALTEMP היו 22 מעלות, ירידה של 20 (!!) מהקירור הקודם. המעבד, E6600 באוברקלוק ל-3.3GHZ, 1.65V רציתי לראות מה הטמפ' במאמץ, אבל PRIME95 נכשל אחרי כמה שניות אחרי כמה רסטרטים וביטול האוברקלוק בהדרגה, אני משום מה כרגע על 35 מעלות. זה היה נראה כאילו כל צעד שעשיתי להפחית עומס מהמעבד, רק גרם לו להתחמם יותר. כרגע הוא על 1.4V במהירות סטוק, ו-PRIME נכשל בערך איך שאני לוחץ על הכפתור התחלה. משהו ממש דפוק פה.... המתח בסדר, הטמפ' בסדר, איזה סיבה יש לו להיכשל????? תודה למי שעוזר!
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מעבד : CORE 2 QUAD Q9650 3.0GHZ מחיר 1730 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Twin Tower Solution מחיר 170 ש"ח לוח אם : ASUS P5Q מחיר 640 ש"ח כרטיס זיכרון :OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK מחיר :380 ש"ח כרטיס מסך : HD4870 1GB DDR5 של חברת גיגבייט מחיר 1320 ש"ח דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 500GB 7200RPM 32MB SATA II מחיר 350ש"ח מארז: ANTEC P182 BLACK מחיר 710 ש"ח ספק כוח : CORSAIR VX 550W מחיר 490 ש"ח צורב DVD: של LGX22 מחיר 140 ש"ח מאוורר רביעי למארז: Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm מחיר 118 ש"ח מקלדת: Microsoft® Comfort Curve Keyboard 2000 B2L-00007 מחיר 80 ש"ח עכבר: MX518 Gaming-Grade Optical…
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הBUS המקסימלי של EP43-DS3L הוא 419? אם כן,זה אומר שאני אצליח להגיע עם Q9550 רק עד 3.3GHZ?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה צריך להיות דופק על 3 GHZ ?? למה זה 2 ??
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך בקניית E7400 ולקחת את המעבד הנ"ל כי הוא עולה 300 שקל פחות אז מעניין אותי עד כמה אוכל לקרב אותו לביצועים של הE7400 עם הקירור של אינטל ל24\7 עם טמפ נורמליות? והבנתי גם שהstepping המומלץ הוא M0 נכון? יש אפשרות לברר זאת לפני קניה? בבקשה לא להמליץ לי לקנות קירור זול כמו פריזר פרו ב100 שקל ולסגור עיניין כי אין כסף! תודה. עריכה: אגב הלוח P43 תומך עד 3600MHZ נכון?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני מעלה תמונה של הטמרפורות של המחשב שלי. תגידו לי אם הטמפרטורות טובות או לא ואם אני צריך לקנות קירור לאחד החלקים. הטמפרטורות הן בזמן שאני גולש באינטרנט, מדבר במסנג'ר וICQ והאנטי וירוס פועל. הנה התמונה: והנה המפרט מחשב שלי: מעבד:E6750 לוח אם: P35-DS3L כרטיס מסך: 8500GT דיסק קשיח: 160GB זיכרון: 2GB תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי זכורונות GSKILL 1000MHZ 5-5-5-15אני עכשיו באוברקלוק למעבד E5200... הבאס נמצא על 250... וביחס של 1:2 לזכרונות עכשיו רציתי לדעת אם אני מעלה עוד קצת ת'באס... עד לאן אני יכול להגיע שיהיה בתחום הבטוח של הזכרונות?
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה הורדתי את התוכנה nTune של NVIDIA וביקרור יש לי 40% זה אומר שהוא לא אוטומטי כרגע?? לא נגעתי בזה .. זה היה כך רק שינתי את מהירות הזיכרון/שעון וכו' של הכרטיס בקצת http://i43.tinypic.com/21kf3ex.jpg
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות ושמרתי את הנתונים ... עכשיו אני רוצה להסתכל עליהם ולהשוות ביצועים ... איך אני פותח תקבצים ? הם בסיומת .3dr לא הצלחתי דרך התוכנה ... ולא מצאתי בפורום ...
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש מקסימום עוצמה + שקט , ממש שקט המארז שלי 690 C ואני צריך 2 של 140 למעלה את הקדמי לא מספיק חזק וגם אותו אני צריך להחליף 120, ועוד אחד מהצד אין הגבלה לתקציב דגש על שקט אבל שלא יהיה חלש כמו המאווררים המקוריים של המארז
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, אני באמצע הרכבת הקירור ל8800GT שלי ואני לא יודע איפה ובאיזו צורה בידיוק אני צריך לשים את הקירור למתחים...את הזיכרונות כבר עשיתי... אם למישהו יש תמונה איך בידיוק שמים את הקירור למתחים זה יעזור לי מאוד...(שמתי רק 2 בינתיים מתוך 4, את האחרים אני לא מבין איך לשים כי הם לא ישבו טוב אם זה איך שאני חושב שזה..) דחוף! תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני שואל כי יש לי מאוורר שחלון של המארז.. ועד לפני כמה זמן לא חיברתי אותו... עכשיו כשחיברתי אותו יוצא מהמחשב פי 2 רעש... מה כדאי לעשות? זה מגיע למצב שאני לא יכול להשאיר ת'מחשב דלוק בלילה בגלל הרעש הזה
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
המדריך נמצא באתר tom's hardware http://www.tomshardware.co.uk/phenom-overclock-athlon,review-31518.html המדריך מאוד מפורט ועדכני לכל מי שמעונין לנסות ולהמהיר את המערכת שלו. הוא למתחילים ולמתקדמים כאחד ויש הרבה חומר רקע ומוסגים למי שמעוניין
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שאלה שלי היא כזאת נגיד ויש לי לוח של 800MHZ עכשיו אני יקנה זיכרון של 1066 לדוגמה עכשיו בלי OC הזיכורונות ירוידו את התדר שלהם ל800... כאשר אבצע להם OC אז יעלה התדר עכשיו כאשר התדר המקורי של הזיכונות הוא 1066 אז כביכול הOC לא יפגע בזכונות נכון ?כל עוד אני לא עובור את ה1066 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-