אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקי ככה חבר'ה, חשבתי על קירור מים, לא במטרה לקנות, אלה על המצבים שקורים, עכשיו חשבתי על זה כבר ממזמן, וזה נשמע לי הגיוני, אבל מין הסתם זה לא הגיוני כי אז לא היו עושים קירור מים, תעשו ניסוי קטן.., תקחו בקבוק קולה.., שימו אותו במקרר למשך איזה שעה משהו כזה, שיהיה קר, אחר כך תוציאו אותו, ושימו בחדר..., חכו כמה דקות/עשרות דקות.., ותראו שהבקבוק מאבד את הקור שלו, ומתחמם, אז יש לו טיפות מים על הבקבוק!, עכשיו חשבתי על זה בקירור מים.., המים מגיעים קרים למעבד, במטרה לקרר אותו.., ואז הם נהיים קצת חמים, כי המעבד חם.., אז לא יכול לקרות מצב שפתאום יהיה על הצינורות של המים טיפות מים מבחוץ לצינור, כמו בתהליך של הבקבוק, ששמים אותו בחדר, אז יש טיפות מים מבחוץ, אז זה לא יכול לקרות כ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לדוד שלי בעיה: המפרט: 1700 p4 256RDR mboard intel(לא זוכר את הדגם בידיוק) ויש לו את הביוס עם הטפריט הזה למעלה והוא אפור כזה, בקיצור לא הצלחתי להכנס לאפשרות העלאת באס או Mhz אז בבקשה חייב עזרה
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.hasw.net/8rdavcore/8rdavcore-0.6.7b.zip
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
I finally decided to buy a water cooling system since if i wanna over i gotte pump the rpm and that just lame havin to play with that every day.... So i came to you Hwzone looking for info and advice that will help me decide what water cooling system will i buy... since as i see it i can pick Emp which u all will prolly recommand... but ive read the review here over that system and it didnt sound so great... so ofcuse i went to "some sites" and saw the Azetek aka WaterChill... Searched For some review about it and all looked sweeet as pie... havent found any other systems sellin on sites.... unless u can direct me to one.... Im not so sure i wanna buy the system in parts…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולכם, אני ממש מבואס! אני קונה את כל הדברים הכי שווים שיש לאוברקלוק ואני פשוט לא מצליח להגיע לביצויים נורמלים יש לי קרור פצצה אני עומד על 24 מעלות באוברקלוק של 3.1 יש לי זכרונות טובים מאוד שאת רוב כספי השקעתי CORSAIR TWINX 3700 ויש לי ספק כח 550W לא גנריק עכשיו ככה לפני כמה חודשים הביאו לי את הקרור הטרמו אלקטרי שהוא ממש טוב www.activecool.com ואז עשיתי אוברקלוק יפה ל3.1 , אבל זה לא הספיק לי רציתי עוד, נסיתי לעלות ולא הצלחתי. שאלתי ואמרו לי "זה הזכרונות" היה לי Micron 512x2 400 והחלפתי אחרי זה לא ממש הצלחתי להגיע לאוברקלוק יותר גבוה אז אמרתי האאא זה בטח הספק 300w גנריק לא אמור להחזיק מעמד וזאו סוף סוף אני מחליף ספק והנה שוב אני לא יכול לעשות אוברקלוק כמו שצריך,…
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מ jab-tech אחד מהיטסינקים של Thermalright לp4 חשבתי על Thermalright SLK 947U http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1942&cat=46&page=1 או Thermalright - SP94 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1914&cat=46&page=1 קודם כל מה יותר טוב מבין שתיהם? ואם אפשר לחבר עליהם מאוורר 80mm במקום 92mm תודה מראש לעוזרים install
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אכן אכן המלך החדש הגיע לידי, היום בביקורי החודשי בזיגזג (לא תמיד לקניה) שמתי את ידי על המלך החדש השאר ידעו בשמו כ Volcano 12 extreme. אני מגיע הביתה ולוקח בדיקות טמפרטורה במצב Idle ובמצב Full load את המעבד אתם יכולים לראות במפרט על המאוורר הנוכחי שלי שהוא Volcano 11 (לא אני לא משוגע להחליף כל כך מהר פשוט היה לי קומבינה פצצה) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 11 idle: mobo 21 cpu 39 volcano 11 load: mobo 23 cpu 46 *המאורר לא מסתובב על המהירות המקסימלית שלו, רק על כ 4000RPM* הלכתי והחלפתי בין המאווררים כיוונתי את ה Volcano 12 למהירות של כ 4000RPM (כמו ב11) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 12 idle: mobo 18 cpu 33 volcano 12 load: mobo 21 cpu 38 עכשיו אני לא יודע עד כמה המד…
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רעיון שעלה לי הערב לתאורת מארז ה ultra HTPC הוא רעיון די פשוט אך משגע. בדפנות המארז ימוקמו לדים שיקרינו אור אל פנים המארז, ולמעשה הם יתחלפו לפי שליטה חיצונית או שליטה דרך החיבור המקבילי. הלדים הם בראש ובראשונה 15 לדים UV שיפוזרו על גבי דפנות המארז, ולאחר מכן 5 לדים RGB על כל דופן של המארז (10 סה"כ) מה שיתן את האפשרות לצבע כחול אדום וירוק, ככה שהמחשב יהיה ממש זוהר בכל צבעי הקשת. הרעיון ימומש עוד הערב ומחר, אני אעדכן. דפנות המארז - כאן ימוקמו הלדים לדי ה-RGB : לד ה UV - (מצלמות לא מזהות UV ולכן זה נראה ככחול) לד המשלב כחול וירוק בגוון ים שני כחולים מבנה לדי ה RGB - ארבע רגליים. אשמח לתגובות, אבנר
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
The Professional Dremel Reparation Laboratory או בעברית - המעבדה המקצועית לתיקוני דרמל... משהו שנאלצתי לעשות היום... כידוע לחלקכם, הדרמל שלי התקלקל לפני מספר חודשים, לאחר שנים שהוא בבעלותי (4-5....) כבר הזמנתי אחד חדש מחו"ל ב 50 יורו (250 ש"ח) אבל בכל זאת ניסיתי לתקן את הישן... ניתחתי אותו, והוצאתי את הקפיצים שהם בעצם אחרים למגעים הקטנים של המנוע, הם מחוברים ב 180 מעלות בדיוק, כך לפי עקרון של כל מנוע חשמלי. הקפיצים הללו התרסקו והסתבכו בתוך המנוע וכל הסלילים. נאלצתי לחתוך אותם, ולאחר מכן לאלתר חלופה לשני הקפיצים הללו. לבסוף הצלחתי, אם כי הוא קצת צולע ומכך אינו מגיע למהירות המקסימום שלו. עריכה: אגב, למפלצת הזו יש שני מיסבים אכזריים על הציר המרכזי, שעם קצת WD40 הם…
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש ואני חושב שאפשר להוציא ממנו יותר אבל אני לא ממש מצליח.... מעבד - AMD 2800+ שהעלתי אותו ל 3200+ לוח - GIGABYTE 7NNXP זכרון 1024 ( 512X2 ) של GEIL 433MHZ CAS2 כרטיס מסך ( מיד שניה ) MSI GE-FORCE 4 TI4600 הכרטיס מסך אמור מעבוד על 300/660 והעלתי את המהירות ל 315/733 והניקוד שלי ב 3DMARK01 הוא בסביבות 13,800 ואריתי כאן אנשים אם מעבדים וכרטיסי מסך יותר חלשים שהגיעו ליותר. אני משתמש ב-NVHARDPAGE שהורדתי מ GURU3D ואני לא מרוצה מהתוצעה !! מה לדעתכם אני יכול לעשות כדי לקבל יותר מהמחשב ( שמעתי שיש דריברים OMEGA שנותנים יותר... אבל לא ממש מצאתי מאיפה להוריד אותם. ועוד דבר חשוב לא פחות המעבד שלי עובד בטמפרטורה מאוד גבוהה ( נראה לי ) בסביבות…
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
א. איך פותחים את העכבר האופטי הרגיל של מיקרו$ופט? (אני לא רואה עליו אפילו לא בורג אחד.) ב. האם ניתן להחליף המנורה שעושה אור אדום באור אחר(לד)? הכוונה היא האם האור האדום עושה משהוא? תודה- שגיא.
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע הגיע אליי המארז והמאורר שלו 120 מ"מ מאחורה למרות גודלו הוא חלש מאוד אז נכון שהוא שקט אבל הוא בקושי זז! ומוציא אוויר, האם אפשר להגביר את המהירות שלו לא מצאתי אם יש לו ווסת ? ועוד דבר מה זה הכבל שיוצא ממנו (לבן שחור כזה עם ראש פלסטיק ירוק)?
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
צ'מעו חברה... אני קונה מארז סופרטלאנט...(כמה מאווררים יש בו?) אני רוצה פאנ קונטרולר עד 4 בתקציב ~170 שקל 2 מאווררים (שיהיו שקטים(לא שואבי אבק)) תקציב 100~ תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף לד לעכבר.. עכשיו השאלה היא האם הלד האדום חיוני? כלומר אפשר להחליף את הלד בלד נגיד מהחדשים שהגיעו לפנדה.. (כנסו אלה הלדים היחידים שם, אני מדבר על הלד הכחול) וזה יהיה טוב? ועוד שאלה.. אם אני מחליף לד.. צריך לשים איזהשהו נגד או משהו? תודה 8) ;D
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו יש לי דבר אחד לומד לכל החכמים שמפוצצים את המחשבים שלהם ב 10 מאווררים. תראו זה מתחיל ככה קודם כל אם אתם עושים כל כך הרבה פתחים במחשב עם מאוורים הדבר הגדול ביותר שזה יביא לכם למארז זה אבק והרבה ממנו וזה הורג את המחשב תאמינו לי זה הרג לי אחד כבר למה לעזאזל לפוצץ את כל המחשב מאווררים ????? תשאירו את הדלת פתוחה ושימו מאוורר שולחני קטן 20 שקל ותכוונו אותו כלפי פנים למה להשקיע כל כך הרבה כסף בשטויות?!?!?! לחורר את המארז מכל הכיוונים ?!!? למה??? גם ככה נכנס לכם מלא אבק למחשב אז תשאירו פתוח! זה יותר טוב זה סירקולציה אלוהית (פילטרים זה בולשיט כי אם המאוורר טוב אז תוך יומיים כל הפילטר מתלךלך ומתחיל ללכלך) תחשבו על זה!! ותגיבו! דרך אגב הייתי בחדרי עריכה איפה שהמחשב מקבל את המעמ…
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי קירור של zalman 6000 והטמפרטורה סבירה (50) עם לוח אם של epox 8rda3 המהירות האמיתית של המעבד היא 2160 ואני לא מבין למה אני לא יכול להרים את המהירות הזאת מעל 2300 אם אני מעלה אז הכל נתקע. למה זה ככה? ומה אפשר לעשות? בתודה מראש. ;D
-
- 13 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עכשיו הטמפ לא עלו נשארו כמו בה 2.53 בדקתי גם במאמץ המחשב יציב ... עובד המון זמן ויציב העם אני יכל להשאיר ככה ?! ...
-
- 13 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
רציתי לדעת לפי מה הוא משנה את הצבעים אם הוא מתחבר ללוח אם אם כן אז זה ללד של ההרדיסק או ללד של המעבד ואם כן אז אם אפשר לחבר גם את הלד וגם את המאורר ? כי יהיה מוזר אם הנורות מקדימה לא ידלקו.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עשיתי לו אוברקלוק ונתקעתי בזה כדאי להוסיף קצת מתח שאוכל להוסיף עוד קצת ולשפר או להפסיק ולהנות עם מה שיש
-
- 13 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 שמוציאים אוויר, שתיהם סמארט פאן מה שחשוב בקירור הבנתי שיוציא את האוויר החם מהר מהר, ובגלל זה בחרתי בסמארט פאן גם מאחורה וגם בגג שיוציאו מאיזור המעבד עכשיו עד כמה שהבנתי אם יוצא הרבה אוויר זה הכמות שגם נכנס הכניסות בעיקר מהמאורר למטה שמכניס אוויר (ממש קצת..) זה מאורר ג'נרי ומהחריץ של הכונן דיסקטים שאין שם כונן וזה בעצם נשאר פתח חשוף.. האם כדאי לי להחליף את הג'נרי לסמארט פאן דבר ראשון זה יוסיף רעש, זה גורם חשוב להשוואה דבר שני, האם זה באמת ישנה את הטמפרטורות במארז, האם זה באמת ישנה משהו? הרי זה גם להוסיף כסף, וגם להוסיף רעש..
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כמה עולה הדיסקיות של הדרמל? וזה משנה הסוג של הדיסקית לסוג הדרמל ??????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: לוח - ASUS A7N8X דלוקס. מעבד - בארטון 2500. זיכרון - קורסייר 512MB 433MHZ (סטיק אחד). כ.מסך - ספייר 9600XT. SP97 ומארז XASER3 (עם מלא מאווררים). ספק - TT480W. נכנסתי לביוס ושיניתי את הבאס מ-166 ל-200 וזה מה שיצא. לא נגעתי בשום מתח. הטמפ' לפי הביוס היא 44 בערך. מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 623 צפיות
-