אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
האם התיזמונים ניתנים לשינוי ואם כן האם ניתן לשנות תיזמונים בזיכרון הבא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DR2GEIL1GB&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1738&aff=Zap והאם זה מסוכן לשנות את התיזמון
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הקירור ולקח לי שעה לשים אותו (כי צריך להוציא את הלוח אם) אבל הטמפ' (ב-OC של 400 מגה הרץ) ירדה מ45 מעלות ל29 מעלות ! ובמאמץ זה לא עובר את ה40 כזה קירור עוד לא ראיתי ! המאוורר שבא איתו הוא מאוורר 10 ס"מ אבל חזק בטירוף ( 0.68a) אני מאוד ממליץ עליו (למרות שהוא עולה 350 שקל :'() אהה ואני יעלה תמונות אם מישהו יכול לומר לי איפה אני מאכסן 2.4 מגה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישלי כרגע 120 של וואנטק סטליט' השאלה שלי אם אני יחליך אותו ב120 SF2 הוא יצרוך יותר חשמל או כמו הוואנטק?
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בלי לדבר הרבה אני פשוט אגש לתוצאות עצמן. אני רוצה להגיד שבתמונות זה נראה כיאלו החומר זול אבל זה MDF בגימור עץ מאוד מאוד יפה. פשוט המצלמה מאוד זולה. נרמקולים עברו כמה שנויים כמו: החלפת הרמקולים בקוספאות הקטנות (בהתחלה זה עם הישן ועכשיו זה אחר - רואים רק לקראת הסוף) וגם הרמקולים תלויים עכשיו על הקיר. כל זה ביצור עצמי (אני ועזרה מאנשים לא כולל ההגברה). זה המשך למשהו שפרסתי משהו פעם. אז אני אמרתי שאני אעשה ועשיתי. יש לי עוד מלא תמונות של העבודה עצמה וכל הפרטים והמחשבות. אני מאוד מקווה שיהיה פה דיון טוב. תגידו לי מה אתם חושבים. זה פרוייקט של כך לי חודשיים לעשות. 1. חיבורי הCrosswire 2. מערכת ההגברה שהרכבתי 3. הרמקול הגדול יותר מקרוב 4. הרמקול הקטן יותר מקרוב …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc. כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי? המפרט בקצרה: athlon xp 2000 512mb ddr 3200 corsair epox 8k5a3 suma geforce 4 ti4400 128mb se
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הנה תמונות בשביל פרטים, אם צריך עוד משהו תגידו לי.. מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.8 ג'יגה לא פרסקוט והטמפ במנוחה היא 51 56 משהו כזה אז אני שואל אם זה מסוכן אם כן אני רק צריך לחכות שיגיע הביג טייפון יום חמישי אבל זה מסוכן? אה ואיך אני יודע אם ביג טייפון יתאים ללוח שלי?
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי עיכוב לא צפוי הגיע היום הביג טייפון (הסיבה: הזמנתי גם קירור חדש לנורת' ברידג' של זלמן והוא התעכב). רושם ראשון: גדול וכבד. ממש גדול וממש כבד. במבט שני, העיניים כבר סיפקו יותר נתונים למוח. דבר ראשון, יש לו חן מיוחד - יש בו משהו שקשה להסביר - אולי זה ששת ההיטפייפס או כמה מאות הצלעות שלו, אבל ברגע שמתגברים על מראה המאוורר על סטרואידים שעומד לשבת על המעבד, יש הרגשה שכנראה עשיתי משהו טוב בהזמנה כי זה באמת נראה כמו היטסינק טוב. דבר ראשון, לפני שהתחלתי להתעסק עם הרכבות והכל, עשיתי קצת Stress test על המעבד שלי (ראו המפרט בצד לפרטים) - כרגע הוא בלי OC והוא על 35-37 במנוחה ו48 במאמץ (prime95 אחרי 20 דקות בערך). שיניתי את המכפיל ל14 במקום 13.5 והטמפרטורה עלתה ל50 במ…
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה יש לי R9200 SE עם קירור פסיבי. כשאני נכנס ל atitool ואני עושה find max memo, המחשב נתקע כמה שניות ואז יש מסך שחור ואז רואים רגיל אבל החלון של הריבוע המוזר הזה שאמור להסתובב הוא לבן ולא רואים כלום ( חוץ מלבן :) אז חשבתי לעצמי שהוא מתחמם יותר מדי (כשאני משחק בסימס 2 המחשב מתכבה לבד) אז לקחתי מאוור 80 מ"מ שמתי מתחת ועכשיו זה קר ואפשר לגעת בזה אך אי אפשר לעשות OC. יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה לו OC אך זו הפעם הראשונה ששמתי מאוור מתחת. יש מצב המאוור יותר מדי מקרר אותו ? מצטער אם לא הבנתם מה שכתבתי, במשך החופש שכחתי כבר הכל :-\
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ביום ראשון אני מקבל את השילוש הקדוש שהזמנתי, אחרי ש(תודה לאל) נשרף לי המעבד הקודם (פנטיום 3 667 מה"צ) ואני יודע איך לעשות את האוברקלוקינג למעבד, אבל אני יודע שעושים גם משהו לזכרון, ומכיוון שלא קניתי זיכרון מיוחד לאוברקלוקינג, ואני לא רוצה לשרוף אותו אז אשמח לקבל עצות לגבי מה לעשות לזכרונות. המפרט שהזמנתי: AXP 1700+ TBred B (0.13 Micron) EPoX EP-8K9A2 KT 400 MOBO Samsung 256 MB DDR 333/2700 MHz כמו שאתה רואים, לקחתי לוח של איפוקס מכיוון שהם ידועים ביכולות האוברקלוקינג שלהם ולקחתי את המעבד 1700+ עם ה0.13 מיקרון בגלל שההוא מתחמם פחות. תודה לעוזרים, ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי! יש לי 8800 GTS 512 האחרון והיתי מעונין לבצע OC חשבתי על כמה אמצעי קירור והיתי מעונין לשמוע כמה דעות! מי שהוא מכיר את החברה DUORB? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp#feature אשמח לשמוע עצות גם ממי שלא מכיר!! ובנוסף לפי דעתכם בשיפור של עד כמה אחוזים אני יגיע? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי את המארז 3D Aurora עכשיו יצא לי לראות שהמאוררים האוחרים שלו מסתובבים במהירות של 800-900 RPM ורציתי לדעת האם זה תקין. ועוד משהו, יש לי רשת בצד המארז ואני הבנתי שהיא מאוד מועילה כשיש לחץ טוב במארז, אבל אני לא בטוח שיש לחץ במארז שלי. (הכוונה שאוורי יוצא החוצה במהירות ונשאב קדימה דרך הרשת) מישהו יכול עזור לי? האם להחליף מאוררים? תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
Winbond / Twinmos / Corsair / Geil? אני מתכנן לקנות 256/512MB PC3200 ורציתי לדעת איזו חברה טובה יותר ל-OC?
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני יודע שאי אפשר, אבל יש כללללללללללללללל דרך אחרת עקיפה? כל הדברים שאתם עושים עם הפינים ודברים אחרים בלוח אם ושינויים אפשר לעקוף איתם את המגבלה? בבקשה אני מתחנן אני מת רצח לעשות כבר למעבד הזקן הזה אובר קלוק. יש לי לוח אם D850GB ומעבד של אינטל ליבת הוויליאמט ה 1.7 גי'גה הרץ עם 100 מגה הרץ באס (X 4 400) ה 256 קאץ' טוב אני מניח שאתם יודעים אז קיצר יש איזה שהוא דבר? אני מתחנן שתגידו כן
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה Hardcano5 של TT, ואני עדיין לא בטוח. חיפשתי באינטרנט בחנויות בישראל וראיתי שרק פנדה מוכרים את ה-5 וזיג זג מוכרים את Hardcano7 בפחות מחיר, למה? מה ההבדל?
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אוקיי - אז ככה אני לוקח במחשב החדש את ה AMD 1600+ ורציתי מאוורר לקירור המעבד יותר טוב ממה שהם נותנים מישהו מנוסה בתחום?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי שני מחשבים.אחד מבוסס AMD64 והשני פנטיום E6300. שניהם נמצאים במארז של קומפיוקייס עם מאוורר קדמי ואחורי. האם יש צורך בשרוול פלסטיק שמחובר לצד השמאלי של המארז (נמצא מעל המעבד)?או שלהעיף אותו בשני המחשבים?
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כידוע לכם המערכת שלי באובר קלוק עצום. אני צריך הצעה של עד 200 ~ שקל גג . צריך שקירור יגיע מהאתר : www.pch.co.il מטעמי נוחות ומחיר. עריכה: באפשרותי לקחת או sk-7 ויש לי sf2 בבית או את הוונטק או את הטורנדו של ארו קול ירדתי מהוולקנו 11 כי א הייתי מרוצה מ9
-
- 13 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעניין על מאוורר חדש לציפסט של הלוח שלי.ורציתי לדעת האם הדגם הזה יכול להתאים http://www.thermaltake.com/2005/coolers/chipset/a1178.htm הלוח שלי זה A8N דלוקס SLI. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה את זה ואם כן איך זה עובד והאם זה שווה את ההשקעה. הרבה תודה מראש ;)
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הראשון : VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 FOR P4 השני : ZALMAN CNPS7000A-Cu השלישי : Thermalright AX-478 בלי מאוורר אם אפשר לדרג אותם אשמח... כאילו מהטוב ביותר לגרוע
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler האם אחד מהקירורים האלו יתאים לשאר מפרט המחשב ואיזה עדיף מביניהם מעבד intel core i3 3220 לוח אם:gigabyte GA-B75M-D3H זיכרון: samsung 4 gb ddr3 1600 X2 =סה"כ 8 ג'יגה מארז: r3 fractal design
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקציב של איזה 900 שקל אני מחפש מארז חזק ושקט אבל ממש השקט הוא המרכיב העיקרי. כוח הקירור גם די חשוב כי יש לי 2.66 ואני מתכנן oc מדי פעם עד ל3.0 ואפילו אולי קבוע. בינתיים שמתי את העין על מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000C...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בכמה בדיקות שהBIG TYPHOON לוקח את הINFINITY, גם בקייס פתוח או סגור, ורק כאשר יש לאינפיניטי שתיי מאווררים הוא מתחיל להיות מועיל, אבל גם אז לא בהרבה מהBT וכאן כולם ממליצים על האינפינטי, אז מישהו יכול להגיד לי איזה מהם עדיף למעבד C2D? או שאולי בעצם TUNIQ TOWER?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... עברנו דירה עכשיו.. למקום יותר קטן... והמאורר הזה פשוט מפריע לכולם.. \: ולהוריד למאורר שכזה וולט זה פשוט עצוב ולא שווה... אז מה שנשאר זה פשוט להחליף אותו עם גוף קירור אחר... יש למישהו עצות?... מחיר נגיד עד 200 שקל... משהו באזור הזה... ואם אני יכול להשיג עד 200 שקל בערך משהו שיעבור את מה שיש לי עכשיו?.. ובכלל.. הטמפרטורות עכשיו לא משהו... Cpu.. its 39-41 idle... with the volcano 9 and the tornado 80mm זה בבקשה... עזרה... תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 699 צפיות
-