עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shai7654,

המחשב שלי הוא יותר מדי חם הוא עבר את הגבול המותר לו אני בטוח ויש לי שלוש מאווררים בתוך המחשב אז כדי להחליף אותם או לשים עוד מאווררים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אמרו לי פה כמה שהם עושים חורים עם מקדח כוס אבל איך אפשר בכלל עם מקדח עושים חורים עם קונגו בבטון יש מכשיר קטן שיש לו מקדח כוס שאפשר לחתוך איתו את המארז??? אני צריך לחתוך את המארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ואני לא יודע עם מה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TomB,

למי שמחפש רעיונות מטורפים, הגלריה הכי גדולה והכי מוטרפת שראיתי למודינג. אמנם זה בגרמנית, אבל לא קשה למצוא את המילה Gallery ולהתחיל לשוטט בבערך 1000 המחשבים שיש להם שם. יש שם כמה יצירות אומנות מדהימות, כמה דברים מטורפים לגמרי וכמה רעיונות נפלאים (על מיקרוגל בתור מארז חשבתם? ועל פח זבל? ואולי ברוס תחמושת?) ואם כבר דיברו פה על מארזים מלגו מעץ ומארזים שקופים לגמרי, הגלריות מלאות בכאלה. http://www.case-gallery.de/ אם זה אתר מוכר אז תסלחו לי על ההתלהבות. אם לא, כנסו ותבינו.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שבוע טוב , מהי ההרכבה האופטימלת של קירור נוזלי עם רדיאטור במארז, כך שלא יהיה אוויר במשאבה? אשמח להחכים מניסיונכם, או ממה שידוע לכם. תודה

5. Started by AxeOr,

הוצאתי את המאוורר כדי לנקות אותו [מאוורר של המעבד ] ושכחתי מהמשחה הטרמית , עד כמה זה קריטי ? האפקט של המשחה נהרס או משהו ברגע שמוציאים את המאוורר מהמעבד ? כמה זה נורא ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הקדשתי מספר שעות לצפייה בסרטונים וקריאה של דברים באינטרנט על מערכות קירור מים, ועדיין יש לי הרבה חורים, כמו איך בודקים מה מתאים לך, מאיפה מזמינים (איפה הכי משתלם וכו'), ועוד מספר דברים שלא חשובים כרגע - כי לפני שמתחילים - מה שהכי חשוב לי לדעות זה העלות, כדי לראות אם זה בכלל רלוונטי. אני מתכוון לקנות: Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5 Fractal Design Arc R2 Window Black Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan (במידה והספק חלש מידה לקירור מים [אני סתם זורק] אז לא תהיה בעיה להחליף, מאחר ושוב, עדיין לא הזמנתי כלום) לפני שאני נכנס לעיניינים הטכניים של איך וכו', הכי חשוב לי לברר כמה יעלה לי כל העסק, כי הבנ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לאחר מספר הימים החמים שחלפו להם ראיתי שהמעבד שלי ( AMD1700@2000MHZ ) מגיע ל-44-45 מעלות אני מעוניין לדעת איזה פתרון ( בשלב זה לא מים ) יכול להוריד את הטמפרטורות מתחת ל-40 במאמץ מהי המלצתכם?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז ככה אני המשתמש Stranger שמשום מה הסיסמא שלי כבר לא פועלת אז פתחתי משתמש חדש (לתשומת לב המנהלים בבקשה). יש לי מעבד 2.4C והטמפרטורות של המעבד במנוחה 42-45 ובמאמץ מגיעות גם ל60! הלוח דרך אגב הוא של ABIT ששמעתי שאצלהם החיישן קרוב יותר לליבה אז משום כך הטמפרטורות בלוחות אביט גבוהות מאשר בשאר הלוחות, האם זה נכון? ומה אני עושה כרגע עם הטמפרטורות הגבוהות האלה?? תודה רבה, ויום טוב.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 550W, ועם כפתור חיצוני להאצת המאוורר החיצוני מ- 1500RPM ל- 3000RPM, דבר שישפר את קירור המארז שלי באופן כללי. אני גם מתכוון להפנות את כל האוויר החם שפולט ה- Delta 68CFM לכיוון המאוורר הפנימי של הספק בחלקו התחתון, וכך להוציא את החום הזה מיד החוצה... מחיר הספק $186 פרטים נוספים: מעבד Northwood 2.0GHz overclocked to 2.5GHz עם הספק הנוכחי, אני לא יכול להגיע עם המעבד לתדר גבוה יותר מיכוון שהוא יציב רק ב- vcore של 1.85v הבעיה היא שב- vcore הזה הספק נופל ב- 12v + ל- 11.5v, ובנוסף גם ה- vcore לא יציב (תנודות בין 1.76v - 1.79v) התוצאה של שני הסימפטומים האלה זה נפילות של המחשב (cold reboots). אני מאמין שעם הספק החדש, אני אראה יציבות קצת יותר טובה אני אעדכן...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. איזה מאווררי מארז יש לכם דגם : מהירות סיבוב לדקה : כמות מאווררים : דגם המארז : הטמפרטורה במעבד ובכרטיס מסך : מידת הרעש לטעמכם ? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך מערכת קירור מים ( מתכונן בקרוב לקנות GTX-480 עם הכנה לקירור מים ) אני צריך פרטים כמו : איזה חברה לקנות (הכי טובה ) איך Corsair ומאיפה אפשר לקנות עם שם של חנות (עדיפות בארץ עם יותר זול בחו"ל עדיף) מתכונן שדרוג מחשב אז אני צריך שיתאים לתושבת של המעבדים החדשים (1366 LGA) ושיוכל להתמודד עם המעלות הגבוהות של המחשבים ‏Core i7 תקציב עד 2000 ש"ח תודה לעוזרים !!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האפ אפשר בעיקרון לערבר מהירויות שונות של זיכרונות (כמובן שהם יעבדו לפי האיטי ביותר) ואם כן זה הזיהוי נעשה אוטומטית או שאני צריך להגדיר בביוס את מהירות הזיכרון לפי הזיכרון האיטי ביותר? לוח Gigabyte 7VAX זיכרונות Hyundia 256MB 266Mhz 2700 Samsung 256MB 333Mhz 3200

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יתקע כבר ב144 באס.. זה כזה מבעס אותי אף אחד לא עונה לי אף פעם בהשקעה יש לי זיכורן 256 266 2100 אני מעלה את הבאס בהדרגה כבר ב144 הוא קורס ונתקע... ואני לא מבין למה זה.. ניסתי לתת יותר מתח למעבד אבל אני פוחד לשרוף אותו. העלתי ב5 אחוז ולא היה הבדל אפילו של באס אחד.. אנשים זה בושה אני מצליח להגיע רק ל1740 מגה הרץ מ1600 זה פדיחה.. ובקשר לכרטיס מסך בכלל פדיחה אני מצצליח להעלות את הליבה מ175 ל210 זה במקסימום כשמארז פתוח ואת הזיכרון מ400 ל490.. שינוי של בערך 600 נקודות בתוכנה 3dmark אז אנשים בבקשה תהיו איתי כמה רגעים ותקדישו לי רוב הזמן אני בצבא ואין לי זמן יותר מידי תודה רבה לכולם

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by netanel38121,

עשיתי OC והגעתי לתוצאות מעולות! אבל יש משהו 1 שמטריד אותי . בתוכנה RIVA אני רואה במוניטור של הטמפרטורות משהו שמוזר לי ורציתי קצת הסבר. '>http://www.2send.us/"] אם אפשר לדעת. למה יש לי כמו הזהרה כזאת בצבע צהוב כזה. ואני חייב לציין שה OC הלך חלק והמשחקים פועלים לי מעולה. בדקתי יציבות וטמפרטורות הנה הטמפרטורות ש ה OC פעיל. '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] התמונה האחרונה זה שיצאתי מהמשחק Q4 עם פילטרים פתוחים עד הסוף . ואני חייב לציין שזה פעל חלק כאילו עכשיו יש לי GTX תודה נתנאל

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by JediMaster,

שלום! חבר שלי אמר לי לאחרונה שיש אפשרות להפוך כרטיס מדרת geforce 6200 לכרטיס מסוג geforce 6600 בעזרת כמה פעולות פשוטות. האם דבר כזה אפשרי? אם כן, מישהו יודע על זה משהו? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by slater,

המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm נ.ב כתבתי את השאלה הזאת בטעות גם בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות......אז אם זה לא חוקי/לא בסדר אני מצטער.....

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ari rot,

שלום אני מעוניין לקנות קירור מים Eisberg 240L של cooler master, יש לי מארז antec Twelve Hundred והייתי רוצה לדעת איפה מושבים במארז הזה את הרדיאטור

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. סיימתי להרכיב מערכת מחשב הכוללת \ Q9300 + GIGA-BYTE EP35C-DS3R זכרון CORSAIR דגם TWIN2X4096-6400C4DHX Cas4 הספק לבינתיים הוא גנרי כזה עם 500WATTS מתוכנן לרכוש בקרוב מאד ENERMAX 525WATTS המארז הוא THERMALTAKE KANDALF LCS שבא עם קירור מיים אנקלודיד !! אם רוצים אצרף תמונה למחשב !! העיקר שב BIOS טמפרטורת המעבד היא 24 מעלות !!! האם זה הגיוני ????????? אני חשבתי שקירור מיים יביא את המערכת ל 10 מעלות לפחות

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי מאוורר שלא פועל לי במחשב, ניסתי עם speed Fan, ניסתי להוציא את התקע שלו ולחבר לתקע אחר ל- Speed Pwr או Sys Pwr וזה פשוט לא עוזר. (לא חיבור Mulex אלא חיבור ללוח אם...). מאוורר 12 ס"מ המחובר לגב המארז (אין לי עוד דרך לתאר אותו). מחוברל sysfan 2 בלוח האם. המאוורר משומן ושאני מסובב אותו עם היד זה רץ חלק. יכול להיות שהבעייה שלו זה אי קבלת חשמל?(למרות שניסתי 2 שקעים..)? יכול להיות שצריך להפעיל אותו דרך תוכנה? (ניסתי Speed Fan)... איך אני יכול לפתור את הבעייה? יש לי לוח לש gigaByte g35... מעבד q6600 כרטיס מסך ge force 8700 BFG מחשב יחסית חדש תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by davidbr,

כמו שבוודאי הבנתם, אני רוצה לקנות חיישן טמפ' עם צג כמה שיותר זול. אני צריך שימדוד רק מקום אחד. מה הצג הזול ביותר שאתם מכירים? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lalnage,

קניתי את ה Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 מה ההבדל בינו לבין ה- Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310? ממש ממש דחוף. האם צריך בשניהם לפרק את הלוח אם?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Swimmer,

סרטון דיי ישן, אבל עדיין יפה... עשו דבר דומה גם לאינטל =) נראה לי מתאים לפה(או לכללי) בכל מקרה: http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by The_Byter,

היי החלטנו אני וחבר ללכת על מערכת מים חיצונית, אחרי ברורים וחיפושים הזמנו צמד יחידות כאלו: המערכת הגיע עם שלושה בלוקים והחלטנו לבדוק אותם לפני שאנחנו מזמינים בלוקים אחרים. המחשב של החבר. E6600 X1950XTX הבלוק הקטן שמיועד לכרטיס מסך הפתיע מאוד לטובה ומסתבר שהוא מקרר את הX1950XTX ממש יפה, עם vMOD לGPU ועם OC הכרטיס מגיע לכ- 55C... בלי OC ומוד הוא חיי באזור ה40C על לופ של שלושה בלוקים ! (אני לא האמנתי שהבלוק יעזור לGTX שלי אז הזמנתי גם MCW60) תוצאות אצלי: E6550 @ 3.5GHz מנוחה: Prime95

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קראתי פה במספר ת'רדים שאנשים מפחדים להוציא דופן אחת של המחשב כדי לעזור לקירור, מכיוון שסיפרו להם סיפורים שהמחשב יתמלא אבק וחול והטמפרטורות ירקיעו לשחקים תוך זמן קצר. יש משפט שאומר "אין חכם כבעל הניסיון". אני יכול להעיד על עצמי, שמשתמש במחשב ללא דופן כבר שנתיים רצוף (AMD Athlon XP 2ghz), הוצאתי את אחת הדפנות מכיוון שאני ישן בחדר של המחשב, והרעש של המאווררים מפריע לי. ללא דופן, אני יכול לוותר על מאווררי המארז, והמאוורר היחידי שקיים אצלי הוא של המעבד (שמסתובב יחסית לאט, כדי שלא ירעיש). על כרטיס המסך הרכבתי Heatsink גדול של Aerocool שמאפשר לי לעבוד ללא מאוורר (זה היה כאשר היה לי את ה Radeon 9800pro), וכיום כאשר יש לי את ה Gigabyte 7600gs הוא בא מראש ללא מאווורר. הספק פועל ללא…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים