אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי, חלק אומרים שיש צאוור בקבוק במערכת מחשב שלי וחלק אומרים שאין. אשמח לתשובה חד משמעית ומה גורם לצוואר בקבוק. *מפרט בצד! תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva זה הקירור של הכרטיס מסך זה הקירור של הזיכרונות שקניתי http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CRC-U01&other_title=+CRC-U01+Ram%20Sink ואותו קירור שקניתי לזיכרונות שלי קניתי גם לזיכרונות של הכרטיס מסך עצמו קניתי משחה טרמית כזאת http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+ עכשיו תראו שמתי את הקירור שקניתי לכרטיס מסך ולזיכרונות (בקיצור הרכבתי הכל) עכשיו בpower strip הזיכרון של הכרטי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה יש למאוורר שלי בעיה (מאוורר מארז) כשמאוורר מסתובב הוא מרעיש, איך אני יכול לטפל בבעיה הזאת? ניקיתי אותו מבחוץ וכל זה מאבק אבל לא הוצאתי את המדבקה הזאת או משהוא, צריך לשמן אותו או לקנות חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני המשתמש Stranger שמשום מה הסיסמא שלי כבר לא פועלת אז פתחתי משתמש חדש (לתשומת לב המנהלים בבקשה). יש לי מעבד 2.4C והטמפרטורות של המעבד במנוחה 42-45 ובמאמץ מגיעות גם ל60! הלוח דרך אגב הוא של ABIT ששמעתי שאצלהם החיישן קרוב יותר לליבה אז משום כך הטמפרטורות בלוחות אביט גבוהות מאשר בשאר הלוחות, האם זה נכון? ומה אני עושה כרגע עם הטמפרטורות הגבוהות האלה?? תודה רבה, ויום טוב.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש המלצה לקירור 120מ"מ, להצבה בגג המארז. חשוב שלא יהיה רועש במיוחד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי OC והגעתי לתוצאות מעולות! אבל יש משהו 1 שמטריד אותי . בתוכנה RIVA אני רואה במוניטור של הטמפרטורות משהו שמוזר לי ורציתי קצת הסבר. '>http://www.2send.us/"] אם אפשר לדעת. למה יש לי כמו הזהרה כזאת בצבע צהוב כזה. ואני חייב לציין שה OC הלך חלק והמשחקים פועלים לי מעולה. בדקתי יציבות וטמפרטורות הנה הטמפרטורות ש ה OC פעיל. '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] התמונה האחרונה זה שיצאתי מהמשחק Q4 עם פילטרים פתוחים עד הסוף . ואני חייב לציין שזה פעל חלק כאילו עכשיו יש לי GTX תודה נתנאל
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי אמר לי לאחרונה שיש אפשרות להפוך כרטיס מדרת geforce 6200 לכרטיס מסוג geforce 6600 בעזרת כמה פעולות פשוטות. האם דבר כזה אפשרי? אם כן, מישהו יודע על זה משהו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm נ.ב כתבתי את השאלה הזאת בטעות גם בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות......אז אם זה לא חוקי/לא בסדר אני מצטער.....
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי זה סוקט 1155 תקנו אותי אם אני טועה צריך שיהיה שקט , השימושים העיקריים זה גלישה , סרטים , ללא OC וכל זה.. כרגע יש לי thermaltek silent שהגיע הזמן להחליפו תודה חברים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני באמצע מוד ואני רוצה להזמין כמה חלקים לפני זה אני צריך להתיעץ אז ככה קודם כל אני עובד על סירקולציה כי נכון לעכשיו הלוח שלי רותח 58 מעלות 60 במאמץ משו מוזר אם יש לכם פתרון על הדרך סבבה מה שיש לי עכשיו זה 80MM מכניס מקדימה ואני הולך לשים 2 80MM מוציאים מאחורה בנוסף ופה אני צריך עצה לגבי המאוורר הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24545&catid=903#details אני רוצה לשים אותו בתחתית שיכניס ולמעלה כבר קניתי 130MM שיוציא מה דעתכם? איך המאוורר מבחינת דחיפה של אוויר? האם הסירקולציה נראית לכם נכונה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי רבותי קודם כל נעים מאוד לי קוראים איליה אני מטייל פה בפורמים אך לראשונה החלטתי לפנות אליכם בבעיה שיש לי מתוך ידיעה שישנם פה מספר אנשים שחזקים מאוד בתחום. ניגש לעניין? קודם כל נתוני מערכת. Processor: AMD 64 3200 Clawhammer socket 754 CPU Cooling :ThermalRIght XP-120 +Thermaltake SMartfan 2 MOBO: DFI Lanparty UT nF3 250GB Mem: A-Data PC4800 600MHZ PowerSupply:ThermalTake ButterFly 480W GFX:GigaByte X800PRO GFX Cooling :Zalman ZM80D + TT smartfan 2 HDD :Maxtor 160GB SATA HDD Cooling: ThermalTake Hardcano 11 +docking bay custom made with TT venus 12 and Coolermaster 80mm fan CASE : ThermalTake Xaser 3 with 6 TT smartfan 2 and 1 TT turbine זה בקשר למערכת עכשי…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להוסיף קירור מים למערכת שאני עומד לבנות. המערכת היא: -מארז: CoolerMaster Cosmos 1000 -לוח אם: Asus Rampage Extreme X48 -מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 -כ.מסך: ATI Radeon HD4870x2 -זיכרון: Corsair 4GB 1333MHz -קשיח: Western Digital 6400AAKS 640GB -ספק כוח: Corsair 520HX ?? כמוכן הבנתי שעל מנת לקבל מערכת איכותית יש צורך להשקיע כ-2,500 ש"ח לפחות, האם נכון הדבר? אשמח לקבל פירוט מלא של החלקים + מחיר + חנות. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מאווררי מארז יש לכם דגם : מהירות סיבוב לדקה : כמות מאווררים : דגם המארז : הטמפרטורה במעבד ובכרטיס מסך : מידת הרעש לטעמכם ? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יתקע כבר ב144 באס.. זה כזה מבעס אותי אף אחד לא עונה לי אף פעם בהשקעה יש לי זיכורן 256 266 2100 אני מעלה את הבאס בהדרגה כבר ב144 הוא קורס ונתקע... ואני לא מבין למה זה.. ניסתי לתת יותר מתח למעבד אבל אני פוחד לשרוף אותו. העלתי ב5 אחוז ולא היה הבדל אפילו של באס אחד.. אנשים זה בושה אני מצליח להגיע רק ל1740 מגה הרץ מ1600 זה פדיחה.. ובקשר לכרטיס מסך בכלל פדיחה אני מצצליח להעלות את הליבה מ175 ל210 זה במקסימום כשמארז פתוח ואת הזיכרון מ400 ל490.. שינוי של בערך 600 נקודות בתוכנה 3dmark אז אנשים בבקשה תהיו איתי כמה רגעים ותקדישו לי רוב הזמן אני בצבא ואין לי זמן יותר מידי תודה רבה לכולם
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת on-board על לוח אם Gigabyte GA-8I915P Duo . כשאני עושה OC למעבד אני מגיע איתו ל 3.75Ghz ומעלה טיפה את המתח ל- 1.400 בהתחלה אם הייתי מעלה את התדר של המעבד יותר מזה כרטיס הרשת לא היה מזוהה בכלל בביוס או שכן היה מזוהה אבל ב windows הוא עשה בעיות ולא הגיב גם ב device manager. מצאתי באלאנס ב- 3.75 שבו כרטיס הרשת עבד תקין. לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות בכך שתוך כדי עבודה הוא פתאום מפסיק לעבוד. הוא עדיין מזוהה ב device manager אבל אי אפשר לגשת אליו. כשאני מבטל את ה OC הוא עובד תקין. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע 4 מאווררים של 120MM במארז... אני לא יודע כלכך איך לסדר אותם... כרגע זה ככה: מקדימה אחד STOCK שמכניס אוויר עם LED בדלת יש לי scyth slipstreem 1200RPM שמוציא אוויר, בתקרה יש לי אחד שמוציא אוויר גם STOCK (משום מה אני כמעט ולא מרגיש שהוא מוציא אוויר אם אני מניח תיד מעליו) ומאחורה עוד אחד שמוציא אוויר STOCK... יש אפשרות אולי לשחק איתם יותר טוב כדי להגיע לטמפרטורות יותר טובות? לפי מה שאני יודע הSLIPSTREEM הוא בעל הכי הרבה דחיפת אוויר שם אז אולי כדי לשנות לו תמקום למקום שהוא יהיה יותר יעיל מאשר מאוורר סטוק? תציעו לי הצעות וגם תכתבו מה לעשות אותו... מכניס או מוציא אוויר.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להחליף את הקירור של הכרטיס מסך שלי כי הוא מרעיש כמו מטוס ובלעדיו פתאום יש שקט אקיצר יש לי 6600GT של XFX ורציתי לדעת אם זה מתאים אליו תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני ממש ממש חדש בנושא, ודבר שני תודה ל GigaBot על כל העזרה והתמיכה! אוקי אז הנה הכרטיס שלי: LeadTek Geforce 6600 PCIE 128MB והנה הנתוני סטוק שלו: Temp IDE: 24 Temp After 3DMark : 26 3DMark 2005Pro Score: 1401 Graphic Clock : 301MHZ Memory Clock: 501MHZ עכשיו..עשיתי אובר קלוק ל: Graphic Clock : 399MHZ Memory Clock: 560MHZ והנה התוצאה: 3DMark 2005 Pro Score: 1667 זה רק העלה לי ב200 נקודות?! :-[ למה? אתם יכולים אולי לעזור לי להמשיך מפה את האוברקלוק? אני רוצה להגיע לנתונים של 6600GT תודה רבה לכם..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי פה כמה שהם עושים חורים עם מקדח כוס אבל איך אפשר בכלל עם מקדח עושים חורים עם קונגו בבטון יש מכשיר קטן שיש לו מקדח כוס שאפשר לחתוך איתו את המארז??? אני צריך לחתוך את המארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ואני לא יודע עם מה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאחר שהטוניק טוור יהיה רק עוד חודש בארץ בכל החנויות ! ואני קונה מחשב השבוע אשמח לחוות דעת על המפרט :] אז אני צריך להחליט על קירור שמשתווה פחות או יותר לטוניק באיכותו ובקירור הטוב שלו שיתאים לי למחשב כי אחרי הכל אני עושה OC אז אני צריך קירור טוב. אז מה אתם ממליצים? :] תקציב? 300 שקל פלוס מינוס ואם ממש צריך אז יש אפשרות לחריגה עדיף שיהיה מ-SKYPC
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האפ אפשר בעיקרון לערבר מהירויות שונות של זיכרונות (כמובן שהם יעבדו לפי האיטי ביותר) ואם כן זה הזיהוי נעשה אוטומטית או שאני צריך להגדיר בביוס את מהירות הזיכרון לפי הזיכרון האיטי ביותר? לוח Gigabyte 7VAX זיכרונות Hyundia 256MB 266Mhz 2700 Samsung 256MB 333Mhz 3200
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלהן חברה, יש אופציה להוסיף מלבד המאוורר שמקבלים עוד אחד ? זאת אומרת P&P או משהו כזה? תודה לעוזרים : )
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר מספר הימים החמים שחלפו להם ראיתי שהמעבד שלי ( AMD1700@2000MHZ ) מגיע ל-44-45 מעלות אני מעוניין לדעת איזה פתרון ( בשלב זה לא מים ) יכול להוריד את הטמפרטורות מתחת ל-40 במאמץ מהי המלצתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עשיתי OC למעבד שלי והעלתי את הבאס מ166 ל200 -בעצם קיבלתי את ה 3200 + והטמפרטורה שלי היא 42 יש לי 3 פאנים במחשב אחד בדלת מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מיקדימה מכניס... דרך אגב אתם שומעים יש לי את המעבד שלי ה2500 קיבלתי את ההיט סינק וכשבניתי את המחשב של אחי הלכתי לשוק מחשבים והאיש שם אמר לי שהוא קיבל את המעבד השבוע אז קניתי את זה וזה בה עם היט סינק הרבה יותר טוב על השיכבה התכתונה נחושת ושבבי אלומיניום דקים ורבים תמונות בקרוב.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התלהבתי מאוד מ"מערכת שליטה למאוררים" אבל למה לא עשיתם מערכת ששולטת במהירות של המאוררים כמו כפתור ווליום? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-