אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז קיבלתי את החלקים למחשב החדש והנה הוא! (סתם רוצה לשתף...) ועכשיו לנושא.... עשיתי OC ל-Q6600 שלי ל-3GHz (באס 333 ומכפלה 9). שמתי מתח 1.28 והכל יציב. נסיתי להעלאת לבאס 355 ומכפלה 9 אבל המעבד פשוט לא מוכן לעשות זאת! שמתי מתח 1.5 אפילו וברגע שהוא טוען את מערכת ההפעלה המחשב קורס. ניסיתי 400X8 1.5V ולNB +0.1 לא עובד, ניסיתי 356X9 1.5V לא עובד. אני ממש מיואש.... לגבי המעלות אין בכלל מה לדאוג... אני עוקב אחריהן כל הזמן עם REALTEMP והכי רחוק שהמעבד הגיע היה 45 (ב-PRIME95 עם OC 333X9). מה אתם אומרים? לנסות +2 ל-NB? נ.ב - המפרט פה למטה...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת על הקירור הזה והאם הוא מתאים :] קרור למעבד Gigabyte Volar ¤194 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=14965 לא מתוכנן לעשות OC במחשב ... האם הוא יהיה לי מספיק טוב למעבדי Q6600 Q8200 ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי OC והגעתי לתוצאות מעולות! אבל יש משהו 1 שמטריד אותי . בתוכנה RIVA אני רואה במוניטור של הטמפרטורות משהו שמוזר לי ורציתי קצת הסבר. '>http://www.2send.us/"] אם אפשר לדעת. למה יש לי כמו הזהרה כזאת בצבע צהוב כזה. ואני חייב לציין שה OC הלך חלק והמשחקים פועלים לי מעולה. בדקתי יציבות וטמפרטורות הנה הטמפרטורות ש ה OC פעיל. '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] התמונה האחרונה זה שיצאתי מהמשחק Q4 עם פילטרים פתוחים עד הסוף . ואני חייב לציין שזה פעל חלק כאילו עכשיו יש לי GTX תודה נתנאל
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד P4 3 Ghz תושבת 478 וקירור Big Typhoon המארז שלי מאורר ב5 מאוורים מארז (צבוענים ) ומאווררים על הספק. אז בעיקרון יש פוטנציאל. עשיתי כבר בעבר אוברקלוק ל3.6 אבל כשעשיתי את האוברקלוק ירדה לי מהירות הזיכרון בדרך. ובואו נגיד כזה דבר ני חובבן כי הדבר היחידי שאני עושה זה מעלה את המיהרות בכול מכפלה טיפה ומעלה את הזרם בדרגות לפי מה שנירא לי...כול הקטע של הבדיקות אני ממש לא מבין. כמובן שקראתי את המדריך לאוברקלוק אבל הוא לא ממש עזר לי. בקיצור, כשאני עושה אוברקלוק אני צריך להשנות אותו ל1על1 ולא להשאיר אותו על אוטומטי כדי שמהירות הזיכרון לא תרד? ובואו נגיד שאני רוצה להגיע ל3.8 כמה זרם אני צריך להוסיף למעבד? ומה אני בדיוק צריך לראות בתוכנות לבדיקת יציבות (וכמובן ש…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התלהבתי מאוד מ"מערכת שליטה למאוררים" אבל למה לא עשיתם מערכת ששולטת במהירות של המאוררים כמו כפתור ווליום? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה , אני בונה כרגע מארז בצורה של ארון קבורה והשאלה שלי היא איך לקרר אותו בצורה אופטימלית. גודל מאווררים, מיקום, סרקולציה. ואם אפשר קצת הסבר על סוגים גדלים ומחירים (בכללי) שרטוט של המארז.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה התוכנה נועלת את האפשרות לעלות מתחים מה שקודם היה אפשרי הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, באחד הלילות הלכתי לישון והשארתי את המחשב פתוח. לא הצלחתי להירדם ותוך כדי מחשבות שונות שמעתי את המחשב והחלטתי שהוא רועש מדי, ומשם התחיל פרויקט הקירור שלי, או בעצם: החלפת כל המאווררים במארז שיהיו שקטים ככל האפשר. קצת פרטים: מארז: Antec Sonata 500 מעבד: Intel Q9300 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT 4GB RAM הרכיבו לי בחנות את המחשב, ציידו אותי בקירור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWN, שני מאווררים קדמיים למארז GlacialTech SilentBlade 92MM, המארז הגיע עם מאוורר 120MM אחורי והכרטיס מסך הגיע עם קירור סטוק. בירור של הרעש באותו ערב הראה כי כרטיס המסך מרעיש מאוד, בעזרת הפורום החלפתי ל-S1 עם TurboModule. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383814.0) לא יודע מה הייתה הטמפ' …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגמר לי החומר הטרמי והמעבד הגיע ל55 במתח סטוק אז מה עושים ? מורידים מתח ... [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני ממש ממש חדש בנושא, ודבר שני תודה ל GigaBot על כל העזרה והתמיכה! אוקי אז הנה הכרטיס שלי: LeadTek Geforce 6600 PCIE 128MB והנה הנתוני סטוק שלו: Temp IDE: 24 Temp After 3DMark : 26 3DMark 2005Pro Score: 1401 Graphic Clock : 301MHZ Memory Clock: 501MHZ עכשיו..עשיתי אובר קלוק ל: Graphic Clock : 399MHZ Memory Clock: 560MHZ והנה התוצאה: 3DMark 2005 Pro Score: 1667 זה רק העלה לי ב200 נקודות?! :-[ למה? אתם יכולים אולי לעזור לי להמשיך מפה את האוברקלוק? אני רוצה להגיע לנתונים של 6600GT תודה רבה לכם..
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת.... קראתי דיי הרבה מיבחנים על ה9500 הוא ממש טוב... השאלה אם זה בהפרש כזה שמצדיק שיפור מ XP90... ומה לגבי ה 9700 של זלמן ? מה איתו ? דיברו עליו ליפני כחודשיים שלוש הוא יצא /בוטל/ נידחה מה ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב עם חלקים חדשים פנטיום 4 3.0 לוח אם פרסקוט זיכרון קינגסטון 512 ראם DDR ויש לי כרטיס מסך 9600 וכרטיס קול creative blaster 5.1 והרד דיסק 80 גיגה וסטרן דיגיטל לפרט עוד? בקיצור מחשב עם החלקים החדשים עלה 1100 שקל במשך יומיים הראשונים המחשב עובד טוב מאוד מהיר ובלי בעיות היום המחשב התחיל להתיקע חום המעבד : 60 מעלות חום לוח האם 46 והזיכרון והרד דיסק אני לא יודע וגם של הכרטיס מסך אני צריך המלצות או דרכים להורדת החום תודה לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתונים על המחשב: לוח אם- gigabyte 8pe667 ultra 2 מעבד-p4 2400 אני חושב שהוא B ולא a איך אני יכול לבדוק? קירור מעבד-המאוורר והיטסינק של INTEL, שאני חושב שמגיעים עם המעבד. קירור למארז-מאוורר 80mm בגג המארז שמוציא אוויר. זכרונות- samsung pc2700 333MHZ 256mb X2 כרטיס מסך-MSI GeForce 4 ti 4400 ספק של- CODEGEN 300W יש לי עוד מקום בחלק האחורי של המארז למאוורר 80mm שאני יוסיף בקרוב.. כמו שהבנתי זכרונות מסוג זה יכולים להגיע למהירות באס של 166MHZ אבל מישהו בפורום אמר לי שזכרונות מסוג טוב יכולים להגיע אפילו עד ל175MHZ. וכמו שאני יודע סמסונג נחשבים איכותיים. אתם חושבים שאני באמת יוכל להגיע ל-3150MHZ? באיזה קצב להעלות את הבאס כל פעם? ואיזה מאווררים להוסיף או להחליף?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח-אם: Gigaybye P35-DS3 מעבד intel E8400 ספק 450 של קורסייר, ספק חזק, יכול לעמוד בזה, כבר עמד באוברקלוקים כבדים הרבה מזה שאני מתחנן --- בעבר הרחוק. --- הדיפולט של המעבד הוא 333Mhz - מכפלה 9 = עובד על 3000mz --- עשיתי אוברקלוק קטן וצנוע מ333mhz ל 360mhz (מסתכם ב 47% אוברקלוק). המעבד במצב מנוחה על 48 מעלות. האם זה הרבה \ קצת? (אני כבר לא זוכר ת'נושא).. אני מתכנן להגיע ל400mhz גג, לא יותר מיזה. אשמח לקצת טיפים, ולדעת מאנשים כן, מהיא הטמפרטורה שאסור להגיע אליה.. אצלי המארז פתוח לרווחה.. מצד אחד כמובן. צירפתי תצלום מסך של ה CPU-Z מסך ראשי, אם זה יעזור למומחים שכאן, זה מראה איך זה על מצב מנוחה.. --- אגב, שאלה נוספת, במסך POST בחלק של האוברקלוק, בשביל לה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני קניתי צלעות קירור חדשות לכרטיס מסך שלי גיפורס 2 מקס 400 אני ישמח אם תעזרו לי לנתקין אותם איזה חומרים צריך אך איפה וכו'....תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני המשתמש Stranger שמשום מה הסיסמא שלי כבר לא פועלת אז פתחתי משתמש חדש (לתשומת לב המנהלים בבקשה). יש לי מעבד 2.4C והטמפרטורות של המעבד במנוחה 42-45 ובמאמץ מגיעות גם ל60! הלוח דרך אגב הוא של ABIT ששמעתי שאצלהם החיישן קרוב יותר לליבה אז משום כך הטמפרטורות בלוחות אביט גבוהות מאשר בשאר הלוחות, האם זה נכון? ומה אני עושה כרגע עם הטמפרטורות הגבוהות האלה?? תודה רבה, ויום טוב.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את ה 185fsb ניסיתי לעשות 200X11 וה windows נדפק 3 שניות אחרי שעלה.. כרגע אני על 185X11 וזה עובד חלק.. Cpu : 1.75 dimm : 2.90 הזכרונות הם בתיזמונים של 5-3-2 cas2.0 זה המפרט שיש לי : amd xp 1700 0.13 jiubh0203 Epox8rda+ Winbond BH-5 3200\400mhz 256mb X2 Vantec Aero flow Hec300watt (אין לי כמעט שום דבר שמוחבר למחשב... לא פיסיאי.. ורק הרד דיסק אחד וסידירום אחד) יש עצות? משהו? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני באמצע מוד ואני רוצה להזמין כמה חלקים לפני זה אני צריך להתיעץ אז ככה קודם כל אני עובד על סירקולציה כי נכון לעכשיו הלוח שלי רותח 58 מעלות 60 במאמץ משו מוזר אם יש לכם פתרון על הדרך סבבה מה שיש לי עכשיו זה 80MM מכניס מקדימה ואני הולך לשים 2 80MM מוציאים מאחורה בנוסף ופה אני צריך עצה לגבי המאוורר הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24545&catid=903#details אני רוצה לשים אותו בתחתית שיכניס ולמעלה כבר קניתי 130MM שיוציא מה דעתכם? איך המאוורר מבחינת דחיפה של אוויר? האם הסירקולציה נראית לכם נכונה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי GF6600 והטמפ' שלו במצב רגיל ( וינדווס מופעל (אומנם כבר כמה ימים) אבל זהו בעצם) היא 66 + - רציתי לדעת אם זה נורמאלי? מה הפיתרונות? מצורפת תמונה מ-EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברס. אני מזמין היום קירור מים מהאתר FROZENCPU. ורציתי לדעת אם יש מצב למכס? ואם יש מצב שיקחו 30% כפריט אלקטרוני? אני מזמין כ PRIORITY והקיט הוא XSPC RASA 750 RS360.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.tomshardware.com/best-picks/best-thermal-paste או כך לפחות נטען במאמר שלעיל. לידיעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
I played a little with my dual-core 4200+ and got to 2750MHZ. I tried to raise it but didn't succeed. The situation so far: 2750MHZ @ v1.648 Multiplier: X11 FSB: 250 HTT: X4 Memory timings: 2.5-3-3-7 @ v2.7 I tried to play with the FSB and the multipliers but couldn't get stability @ 2800 Any suggestions on how to continue? Thanks.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את החלקים של המחשב מעבד-E8400 לוח P45 של DFI זיכרונות 2X2GB 800MHZ כרטיס מסך 4870 אני רוצה לעשות OC קטן מה אמור להיות החום הנורמלי של כל אחד מהפרטים {כולל הזיכרונות והלוח אם יש דבר כזה {לא מבין בזה..}} ועד כמה אפשר לחרוג...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צריך היום לאסוף את לוח האם והמעבד (12400F) ולא חשבתי על עניין הקירור לפני כן. לא הצלחתי למצוא מידע באתר של היצרן לגבי רכישת מתאמים וגם לא בגוגל ספציפית לגבי הקירור הנ"ל. האם ערכה של חברה אחרת (ראיתי שיש של ARCTIC למשל בKSP) יתאים גם לקירור הזה? אם לא, איזה מתאמים כן יש לרכישה שתתאים (אין לי בעיה להזמין מחו"ל)? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-