אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת כמה דברים על הרעש שהמאווררים מייצרים (אני קונה מחשב חדש והוא יהיה מטר מהמיטה) הסבירו לי שה 120mm פחות רועש מאשר ה 80mm, איך זה הגיוני..? עוד דבר, לפי הטבלה באתר של KSP (מפורט איך להכנס): בטבלה אפשר לראות את המאפיין Noise Level שבו יש db (A) & Sone. db כמו שהבנתי זה הדציבלים (ככל שיותר גבוה - יותר מרעיש- וכל ה 120mm עם דציבלים גבוהים מה 80mm). מה זה ה Sone הזה..? והאם יש עוד מאפיינים חשובים? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מאוורר חזק ל-axp barton 2500 שלא יהיה רועש מידי על מה אתם ממליצים? אני חשבתי אולי: CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler for AMD COOLERMASTER Aero 7+ VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP או כל מאוור אחר שאתם ממליצים אני מחפש את המאוור עים הביוצעים הכי טובים וגם שהוא לא יהיה יותר מידי רועש אין לי כל כך מיגבלה של כסף כמובן שאני לא הולך לקנות קירור מים אבל עד 250 - 300 זה בסדר תודה רבה מראש!!! :
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים המחשב שלי רותח לא יודע למה >< אני צריך דרכים לקרר אאותו זה המפרט: Intel p D 3.4ghz 1GB ram 7900GT 256mb (עכשיו קניתי והוא מלא אבק אז אני רק צריך לנקות אותו) יש לי מארז ג'נרי+ספק ג'נרי(זה עלה לי 500 שקל וזה היה לפני שנה וחצי וההיתי טיפש אז לא לתקוף אותי) לוח אם intel D946GTIZ הנה הטמפ במצב מנוחה: המחשב נקי מאבק דרך אגב אותם הטמפ' גם באוורסט
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי מסבא שלי מחשב ישן ביותר... מדובר בפנטיום 1 166MHZ (באס 66 מכפלה 2.5) + איזה היטסינק מאפן ומאוורר קטן עליו. זיכרון 32 SDRAM אני חושב בסלוט SIMM כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ולעניין אני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל להתאמן (לא עשיתי אוברקלוק מעולם) יש אפשרות בכלל? להעלות את המכפלה או את הבאס? כדאי לנסות או שהחלקים ישרפו??? ועוד דבר אחד... על הלוח יש חריצי SIMM וDIMM אני יכול לחבר זיכרונות משני הסוגים? תודה לעוזרים! עמרי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב ואני מתכנן קירור מים,אני מחכה ל7970 על פי השמועות הם יהיו יחסית קרים. אני רוצה לעשות קירור מים למעבד חשבתי אולי להוסיף לזכרונות(לא בטוח אם נחוץ) מעבד i5 2500k כמה שאלות: 1.האם יש מארז שעדיף לקירור מים שעדיף על מארז אחר כמובן אני מעדיף קירור פנימי. 2.האם אפשר לבנות קירור מים ב300 דולר? 3.איזה גודל של מיכל מים אתם ממליצים לפעולות האלה? 4.יש קירורים שמותאמים ל5.2,הרדיאטור מותאם או המיכל מותאם לגודל הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יתקע כבר ב144 באס.. זה כזה מבעס אותי אף אחד לא עונה לי אף פעם בהשקעה יש לי זיכורן 256 266 2100 אני מעלה את הבאס בהדרגה כבר ב144 הוא קורס ונתקע... ואני לא מבין למה זה.. ניסתי לתת יותר מתח למעבד אבל אני פוחד לשרוף אותו. העלתי ב5 אחוז ולא היה הבדל אפילו של באס אחד.. אנשים זה בושה אני מצליח להגיע רק ל1740 מגה הרץ מ1600 זה פדיחה.. ובקשר לכרטיס מסך בכלל פדיחה אני מצצליח להעלות את הליבה מ175 ל210 זה במקסימום כשמארז פתוח ואת הזיכרון מ400 ל490.. שינוי של בערך 600 נקודות בתוכנה 3dmark אז אנשים בבקשה תהיו איתי כמה רגעים ותקדישו לי רוב הזמן אני בצבא ואין לי זמן יותר מידי תודה רבה לכולם
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva זה הקירור של הכרטיס מסך זה הקירור של הזיכרונות שקניתי http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CRC-U01&other_title=+CRC-U01+Ram%20Sink ואותו קירור שקניתי לזיכרונות שלי קניתי גם לזיכרונות של הכרטיס מסך עצמו קניתי משחה טרמית כזאת http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+ עכשיו תראו שמתי את הקירור שקניתי לכרטיס מסך ולזיכרונות (בקיצור הרכבתי הכל) עכשיו בpower strip הזיכרון של הכרטי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע חזרתי מהתקנה של ax478 + sf2 ו... אין הבדל ! איך זה?? 42 מעלות ! הדבר העוד יותר מוזר הוא שלפני שחיברתי את דלת המארז שלי (מאוורר 120 מ"מ של אנרמקס) הטמפ' היה על 37 + - (גם גבוה) כשחיברתי את הדלת, הטמפ' היתה על 42, ואחרי שהוצאתי אותה שוב(חשבתי אולי מערבולות אוויר או משהו) הטמפ' עלתה ל 44 ! מאוד מאוד מוזר חשוב לציין שה SF 2 על 5000 RPM ושהמשחה התרמית ששמתי היא ארטיק סילבר 3 שכחתי לציין גם שהמחשב מומהר 1.8@2.4 וש MBM מזייפת לי בטירוף... סנסור אחד על 99 מעלות, סנסור שני על -47
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאוור (כולל הגוף קירור כמובן), מיועדים לסלון. אני רוצה להרכיב על הגוף קירור, לד לתאורה. הלד הספציפי הזה יכול להגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית ללדים אחרים, לכן אני צריך קירור אקטיבי(עם מאוורר). אבל לא צריך משהו רציני, משהו כמו : Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 יהיה מספיק טוב לקירור. זה גם מה שהתכוונתי לקנות, אבל השאלה היא האם המאוורר הזה שקט? ואם לא יש לכם המלצות למשהו שכן שקט, כמובן עדיף שייקח כמה שפחות חשמל, כי אני מתכוון להוסיף עוד כמה כאלה בעתיד. זה יהיה נסתר, אבל אני לא מעוניין שיהיה רעש של מאוורר. המאווררים היותר יקרים, האם גם צורכים יותר חשמל?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז דבר ראשון היי!, קוראים לי יובל ונראה לי שזו ההודעה הראשונה שלי בפורום. המערכת שלי: לוח אם: Gigabyte P35 S755 מעבד: Q6600 קירור למעבד: Zalman 9700 Led כ. מסך: nVidia geForce 9800 GT זכרון פנימי: 1GB x 4 DDR II 677hz קירור נוסף: 12ממ בגב המארז, שואב אוויר. אז זה הולך ככה: כבר עשיתי קלוק למעבד מ 2.6 ל 3.0 ... כרגע עובד חלק... אני רוצה למשוך יותר מהמעבד (אני עובד בתלת מימד, אי לכך כל כח רינדור שאני מרוויח מאוד חשוב לי). אני מודד טמפרטורות עם EVEREST (כדאי למדוד עם משהו אחר?) כרגע במאמץ הוא לא עובד לי את ה 52C... (עוד לא ניסיתי להעלות אותו יותר > אבל) ממה שהבנתי מאנשים, שכרגע מה שמגביל אותי זה זה הזכרון הפנימי ... אם אני אקנה זכרון של 1066HZ אני אוכל למשוך יותר?. עוד שאל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש בעניין ריבוי הליבות עד עכשיו כל המחשבים שלי היו בעלי ליבה אחת לפני כמה חודשים קניתי מעבד 4 ליבות (Q6600) עם V1 (שניהם משומשים דרך אגב) אני שם לב למשהו שנראה לי מוזר, הטמפרטורות בליבות לא אחידת (חשבתי שאולי זה בגלל שהמעבד משתמש בד"כ בליבות לפי הסדר או משהו כזה אבל ב"קרבה" במנהל המשימות לכל המשימות יש גישה לכל הליבות..) וגם יש "טמפרטורת מעבד", שגם במאמץ בקושי עוברת את ה50 (וזה דיי מפליא אותי) ויש טמפרטורות של ליבות ספציפיות, לאיזה טמפרטורה אני אמור להתיחס ? פשוט המאוורר שלי מוגדר על עוצמת סיבובים נמוכה כדי למנוע רעש מיותר (למרות שזה עדיין לא נראה לי הגיוני שהמעבד מגיע ל50 מעלות במאמץ במיוחד בקיץ ובמיוחד ב1400 סיבובים לדקה) שאלה נוספת היא בנוגע למתחים, שמתי לב שיש…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני באמצע מוד ואני רוצה להזמין כמה חלקים לפני זה אני צריך להתיעץ אז ככה קודם כל אני עובד על סירקולציה כי נכון לעכשיו הלוח שלי רותח 58 מעלות 60 במאמץ משו מוזר אם יש לכם פתרון על הדרך סבבה מה שיש לי עכשיו זה 80MM מכניס מקדימה ואני הולך לשים 2 80MM מוציאים מאחורה בנוסף ופה אני צריך עצה לגבי המאוורר הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24545&catid=903#details אני רוצה לשים אותו בתחתית שיכניס ולמעלה כבר קניתי 130MM שיוציא מה דעתכם? איך המאוורר מבחינת דחיפה של אוויר? האם הסירקולציה נראית לכם נכונה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מאוורר מסכן מקרר את החלקיחם במחשב שמגיעים ל60 מעלות ויותר??לא ברור לי הענין
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על גוף קירור הכי שקט שיש{שמקרר טוב} בלי מגבלת תקציב{לא קירור מים..} חשבו שיתמוך בלוח אם של אינטל בוננזה 875...ובמעבד 2.8 פרסוקט{הגוף שהטכנאי שלי שם מקרר אחלה אבל הוא עושה רעש בתי נסבל..} ????????????????? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... הsf2 ידוע בתור בין המאוררים הטובים בשוק. בדרך כלל מסתובב בין 4800- 5400 גג של סיבובים לדקה. אני לא אהבתי את הקצב ולכן חשבתי על רעיון מודינת מקורי שיביא להסתובבותו מהר יותר וכן , חיברתי מאוור 80 מ"מ ג'נרי וחיברתי אותו עם סילוטייפ (סרט הדבקה) לsf2 וכבר קיבלתי ירידה של 3 מעלות ועליה ל 5625 - 5818 סיבובים!!! כמו כן יש בידי לוח ep-8rga+ שידוע בצ'יפים והמופסטים המתחממים אז גם להם סידרתי קירור . תסתכלו: http://planet.nana.co.il/bead2216/image1%2EJPG המחשב ממבט כללי http://planet.nana.co.il/bead2216/image14%2EJPG תוצאת השיפור של סיבוב המאורר http://planet.nana.co.il/bead2216/image3%2EJPG המוד: מאוור שחור על הsf2 . http://planet.nana.co.il/bead2216/image4%2EJPG המוד: מאו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחת הטרמית ששמים על המעבד זה אותה משחה ששמים על ה GPU של כרטיס מסך ? אני רוצה למרוח משחה טרמית מחדש על ה GPU ואני חושש שזה יהרוס את הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שבוע טוב , מהי ההרכבה האופטימלת של קירור נוזלי עם רדיאטור במארז, כך שלא יהיה אוויר במשאבה? אשמח להחכים מניסיונכם, או ממה שידוע לכם. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס 6800 רגיל של לידטק שפתחו לי ל-16 צינורות יש לי בעיות טקסטורה ואני מעוניין להחזירו למצב המקורי 12 צינורות עיבוד איך אני עושה זאת הבנתי שמשתמשים עם תוכנת RivaTuner הצינורות צרובים בביוס איך אני מחזיר למצב המקורי תודה רבה לעוזזרים!! והאם בעיות הטקסטורה יעלמו אם אחזיר את הכרטיס למצבו המקורי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מקיאספי את הקירור הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=13194 (יחד עם לוח אם ועבד 1151 יש לציין) וכאת כשהתחלתי להרכיב את המערכת לא מצאתי את ה LGA 1151 BACK PLATE ולא רואה זכר לאזכור של ה1151. יכול ליהיות שישנן גרסאות שונות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוצאתי את המאוורר כדי לנקות אותו [מאוורר של המעבד ] ושכחתי מהמשחה הטרמית , עד כמה זה קריטי ? האפקט של המשחה נהרס או משהו ברגע שמוציאים את המאוורר מהמעבד ? כמה זה נורא ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקדשתי מספר שעות לצפייה בסרטונים וקריאה של דברים באינטרנט על מערכות קירור מים, ועדיין יש לי הרבה חורים, כמו איך בודקים מה מתאים לך, מאיפה מזמינים (איפה הכי משתלם וכו'), ועוד מספר דברים שלא חשובים כרגע - כי לפני שמתחילים - מה שהכי חשוב לי לדעות זה העלות, כדי לראות אם זה בכלל רלוונטי. אני מתכוון לקנות: Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5 Fractal Design Arc R2 Window Black Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan (במידה והספק חלש מידה לקירור מים [אני סתם זורק] אז לא תהיה בעיה להחליף, מאחר ושוב, עדיין לא הזמנתי כלום) לפני שאני נכנס לעיניינים הטכניים של איך וכו', הכי חשוב לי לברר כמה יעלה לי כל העסק, כי הבנ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לעבור את 3.7 גיגה הרץ לא משנה מה ניסיתי האם יש מישהו שיכול לעזור לי בעניין הזה אני אשמח מאוד . יש לי קירור AC FREEZER EXTREME e8400 +ac freezer extreme running at 40C load ep43-ds3l g.skill 4 gb 800 mhz pi 9800 gtx+ 512mb 50c load corsair 550 psu
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, אני קונה מחשב חדש ביום יומיים הקרובים ולאחר ברבורים רבים בפורום זאת התוצאה הסופית: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪740 קירור למעבד: Xigmatek Nepartak S983 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 92mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ₪323 ספק כוח: Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪387 זיכרון: A-Data 4Gb KIT (2G X2) 1333 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪330 קשיח למחשב שולחנ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי I5 , קניתי את הArctic Freezer 7 Pro Rev.2 , ויש כמה דברים שאני לא בטוח בהם לקראת ההתקנה - 1-איך לנקות את המשחה מהמאוורר הקודם ? קניתי אלכוהול 70% אבל אמרו לי שזה לא טוב ועדיף רק עם נייר טואלט. 2-לאיזה כיוון להפנות את המאוורר שלו ? 3-המשחה כבר מודבקת בקירור , אני אמור להסיר איזה מדבקה או שישר להתקין ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-