אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
טוב החלטתי לפמפם את המערכת הישנה שלי קצת,אני מתכנן להחליף כרטיס מסך וזכרונות. עכשיו אני לא מצליח לעבור את גבול ה3050 בלי ריסטים ללא הפסקה,הבנתי שזה אולי בגלל הלוח,מתח לא יציב מצידו...מישהו יכול לאשר או להוסיף מידע שאני לא יודע? ואם זה בוודאות הלוח,מישהו יכול להסיר לי איזה וולט מוד אני צריך כי יש כמה,אני צריך vcore mod נכון? תודה על העזרה,אולי אני עוד יום אחד אגיע ל3.4-3.6 הנחשק...
-
- 16 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לרכוש מאורר קירור ללוח הנ"ל שברשותי. חשבתי על ZALMAN לצערי באתר ZALMAN רשימת לוחות לא מעודכנת. האם יש כאן מישהו שיכול להמליץ על מאורר לו דווקא ZALMAN אותו ניתן להתקין על הלקוח, גוף קירור של צ'יפסט נמצא די קרוב למעבד. חשוב מאד שמאורר יהיה שקט, מחיר לא הבעיה! תודה!
-
- 1 תגובה
- 379 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות קירור לכ.מ Evga 8800GT 512MB DDR3 אני מוכן להשקיע עד 200 שקל ( אפשר לחרוג ב-20 שקל ) מבקש שתביאו הצעות רק מהחנות www.TMS.co.il אני לא מתכנן OC אבל בגלל שזה הולך להיות קיץ ומאוד חם הולך להיות הרגשתי כשהיה מאוד חם שיירדו הביצועים ממש משמעותית יחסית דרך אגב מי שיודע ספק כוח 400W של HEC הוא נחשב בסביבות אותו הכוח של ליברטי 400W ? אני מדבר על פחות או יותר ואם בכלל זה ספק איכותי וטוב? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף העזתי להתעסק קצת עם המחשב וגיליתי משהו מוזר לגמרי.. הזכרון שלי (בחתימה) לא מצליח להיות יציב בשום מצב אפילו ב600MHZ (המהירות המובטחת שלו).. ניסיתי לשים את המעבד על 1800MHZ בזמן שהזכרון ב600MHZ ו2.8V - לא עבד. ניסיתי לשנות מתחים ולשחרר תזמונים -לא עבד, עדיין הופיעו תוך כמה דקות המון שגיאות בMemtest86.. תוכלו לעזור? כמה HTT צריך לשים ,בין כמה MHZ צריך לשנות את הHTT -ולכמה? (לכמה HTT) על כמה צריכה להיות מכפלת המעבד ומתי היא צריכה להשתנות? ועוד דבר אחרון, מי שיש לו לוח כמו שלי או בכלל מסדרת ה NF4 UT של DFI, תוכלו להגיד לי איזה דברים צריכים להשתנות בזמן האוברקלוק על-מנת שאוכל להגיע למהירויות כמה שיותר גבוהות? תודה לכולם, עמית
-
- 43 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. התחדשתי במחשב חדש. יש לי ניסיון לא רב ב-OC אבל אני עדיין מעוניין לבצע בגלל הפשטות שהלוח אם של אסוס מציע כיום במיוחד דרך האפליקציה Asus AI Suite שלפי הסרטון הדרכה ביוטיוב נראה פשוט מאי פעם. עם זאת, יש לי מספר שאלות. לפני זה, המפרט: Intel Core i7 3770K Asus P8Z77-V-Deluxe Corsair Vengeance 4x4GB קירור: Xigmatek Achilles II SD2184 משחה טרמית: Antec Formula 7 1. בגלל שהזיכרון הוא עד 1600MHZ אני מניח שאין לי הרבה מרווח ל-OC. בכל זאת, אם אני מבצע OC אוטומטי, יש אפשרות לדעת מה הפרמטר שישתנה במקום התדר של הזיכרון ע"מ לבצע OC? (בהנחה שיש פרמטר אחר שיכול להשתנות). 2. האם הזיכרון עדיין צריך להיות על XMP או על AUTO בשביל לקבל OC? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ויש לי קרור טוב על המעבד. SPARK 7
-
- 12 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס 8800GT של Sparkle. היום (מניח שבעקבות העומס חום) הוא הגיע ליותר מ100 מעלות C במאמץ (COD4) לוקח לו גם המון זמן לרדת, גם אחרי 10 דקות של מנוחה הוא עדיין ב~80 מעלות, זכור לי שלפני כמה חודשים הוא היה ב50 מעלות IDLE. המארז שלי מאורר היטב (CM690 עם 6 מאווררי 120) כך שלא נראה לי שמדובר בקירור המארז שבעייתי. האם תקין? אם לא, אבקש המלצה לקירור איכותי לכרטיס, ממש לא רוצה טוסט ב1400 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נושא טחון אני יודע. ראיתי את ההמלצות בסטיקי לקירורים אבל באתרים של החברה כתוב דברים שונים. אני מחפש קירור למעבד P4 2.4GHZ 800FSB HT על לוח ASUS P4P800 DELUXE . אם אפשר מישהו שיש לו את הלוח ויודע שהקירור מתאים לו.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת אובר ללוח אם מסוג P4S800D של ASUS תודה מראש אליייייי :hi: :hi:
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשטת אוברקלוק לכרטיס מסך שלי (RADEON 9800PRO)? ואיך משתמשים בATITOOL?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
השאלה בדיוק כמו בכותרת...איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על רעיון מאוד נחמד למודינג, חשבתי לקחת שלדה של מכונית צעצוע, ולהכניס לשם את המחשב, האם זה בר ביצוע? חשבתי להסיר את התחתית הפלסטיקית של המכונית ולהחליפה במתכת, לחתוך את הבגש שמשם יהיו כל היצאות של הלוח אם, ומקדימה במכסה מנוע את יציאות הUSB את הפאנל לסגריות שלי, ופאן באס, גם חשבתי שאני יעשה Stealth לCDRW שיצא מהמספר של המכונית מקדימה, והPWR LED HD LED והריסטרט והפאוור יהיו המנורות של המכונית. אני רק רוצה לשאול אם זה נשמע לכם הגיוני, ועזרה למקם את החלקים בתוך המכונית. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מצטער על בורותי בהודעה הבאה... בכל מקרה: לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי, כשדיפדפתי בפורומים שונים לגבי קירור ו-oc ראיתי שכל הזמן מדברים על הטמפ' שהמעבד מגיע אליה.. רציתי לדעת איך אני בודק את הטמפ' אצלי בכדי שאוכל לשאול אותכם אם היא נורמאלית... בתודה מראש, רועי...
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין הזלמן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6513 לואנטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6654 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה נורמליות למחשב שלי? מעבד E6300+ASUS P5B PALIT 7300GT SONIC המעבד על 46 מעלות לוח אם- 28-30 כרטיס מסך- 38-40 האם אלו טמפרטורות נורמליות? בחורף הטמפרטורות יותר נמוכות המעבד על 40-41 מעלות לוח אם על 24 והכרטיס מסך על 35
-
- 5 תגובות
- 447 צפיות
-
-
איזה מהשניים האלו עדיף מבחינת קירור, עדיף מבחינת שקט. ואיזה עדיף מבחינת יחס עלות/תועלת? (אם יש פתרון קירור אחר שעדיף במסגרת הסכום הזה 270 ש"ח +-, שמו יתקבל בברכה. אני לא ראיתי מאוורר אחר שעדיף עליהם). Thermalright Ultra-120A CPU Heatsink 277 ש"ח SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 264 ש"ח עריכה: לא הזכרתי זאת קודם. *אבל שני פתרונות הקירור האלו עדיפים על הVX והV1 של TT? *בכמה שני הפתרונות שהצעתי למעלה עדיפים על הFreezer 7? (כפי שהבנתי הוא נחשב למשתלם מאוד).
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן אנשים. היה לי את הדרייברים החדשים (אפילו לא כל כך), ותמיד הכרטיס היה מתחמם ל-67 מעלות חום !! מחקתי את הדרייבר.. והתקנתי את הדרייבר הישן שקיבלתי מהחברה של eVGA. ואז הופ.. אחרי שעות של משחק ב-GTA (מה שהיה בקודם אחרי רבע שעה), הכרטיס מגיע גג ל-57 מעלות. האם יהיה איזה דרך להתקין את הדרייברים החדשים מבלי לדפוק את הכרטיס? ראוי לציין שניקיתי ככל שיכולתי את האבק.. ממש קשה להגיע אבל זה דיי נקי שמה.
-
- 51 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5699 המעבד יהיה 3800*2. עכשיו יש כמה שאלות: איזה לוח יהיה יותר טוב בOC ? כרטיס מסך מובנה 6150 ו6100 כמה זיכרון משותף יכול להיות להם במקס' ? 6150 יותר טוב בהרבה מ6100 ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כזה כמו להבה בספיד פאן מה זה אומר???? ומה זה אומר גם חץ אדום למעלה וחץ כחול למטה??
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מצורף תמונה לא כתוב פרטים [[ 993 שקלונים ישראליים חדשים ]]
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
במידה ויש לי את החומרה הבאה E4300 GIGABYTE GA-P35-DS3R TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 לאיפה אני יגיע בערך אחרי אוברקלוק עם המעבד E4300 בסטוק?
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הנה לדוגמא המעבד שברשותי... מתח סטוק 1.45V תדר סטוק 2 GHZ לאחר UC המתח הורד ל 1.225V יציב לגמרי ומתי שאני לא על המחשב אני מוריד את התדר מטה ל 0.9 GHZ או 1 GHZ אפשר עוד הרבה יותר מטה...מהביוס. אנשים הציגו את תוצאותיכם נראה מי יצליח להגיע לתדר ומתח הכי נמוך, בהצלחה.
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לבדוק על כמה % המאווררים פועלים ?
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
-
יש לי BBA ATI RADEON 9800PRO .. המאוורר שלו כיום מרעיש ובקושי מסתובב ושאני נוגע בגב הכרטיס בליבה זה ממש רותח. זה רק התחיל לפני יומיים. במשחקים הוא נתקע ומאבד סיגנל .... בגלל החום. אבל שהוא פתאום מפסיק להרעיש הכל עובד טוב. משמע המאורר שלו לא טוב. איך אני מחליף אותו ואיזה מומלץ??? האם מותר לשים משחה טרמית על כרטיס מסך??? ואני לא מבין גדול בזה...אם מישהו מוכן לעשות את זה בשבילי,אני כמובן אשלם לו כסף או שאתן לו חומרה טובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-