עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by slater,

המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm נ.ב כתבתי את השאלה הזאת בטעות גם בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות......אז אם זה לא חוקי/לא בסדר אני מצטער.....

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by noamsmi,

ברשותי המפרט הבא: amd athlon 64 3200+ @ 2.4ghz ga-k8n-sli geforce 6800gs רץ על ווינדוס XP pro 32bit עכשיו לבעיה, הכרטיס מתחמם יותר מדי גם כשאני משחק במשחקים פשוטים אפילו למחשב שלי. אני משתמש ב-gpuz וב-speedfan כדי לבדוק טמפרטורות הכרטיס מגיע עד ל-118C במאמץ גם ניסיתי להוציא את הכרטיס ולנקות אותו אבל שום דבר לא עזר הכרטיס נמצא ב-66C ב-ideal

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iakovl,

אנשים אני יודע שזה מפגר אבל הם בארץ!!! המוצרים שאני צריך המוצרים שכולנו רוצים אבל אין סוף סוף הגיעו Thermalright HR-05 Chipset Cooler Thermalright HR-03 Plus NVIDIA 8800 Vga Cooler Thermalright HR-07 RAM Vga Cooler Noctua NC-06 Chipset Cooler אני בטוח שיוסיפו עוד כמה דברים זה מה שראיתי בנתיים בדובים נקווה שיוסיפו את שאר הדברים כמו אקסטרים 120 השאלה הנשאלת עכשיו היא.... אני משתמש בTT extreme spirit 2 על הNB שלי... פסיבי כמובן... אני גם צריך אחד לNB אבל זה פחות משנה אני אקח 1+1 אם צריך השאלה היא מי משלושתם עדיף? NC-06 ? HR-05 ? TT ES 2 אני יודע גם של HR יש גרסה יותר מעודכנת

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ynets14,

לפני הכל תודה על העזרה לאחר חוסר רצון מהמעבד החלטתי לבצע OC נכנסתי לביוס וביטלתי C1E,EIST,CPU THERMAL MONITOR העלתי את FSB ל390 במכפלה של 9 מדבור במעבד E8400 אבל אני לא מצליח לעלות את המתח פרטי המערכת נמצאים בתמונה+בדיקת מאמץ בעזרת OCCT קירור arctic cooling freezer pro rev 1 משחה טרמית MX4 נמרחה לפני 4 חודשים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by moshee13,

שלום יש לי שני מאווררים במארז אחד מקדימה, ועוד אחד מאחורה מול הקירור של המעבד, אני רוצה שהאחורי יוציא אוויר חם,והקדמי יכניס אוויר קר הבנתי שאני צריך להפוך את המאוורר הקדמי עם כיוון המדבקה, הבעיה היא שאני לא יכול להפוך אותו כי אז אין מגן לפלופרור והוא נתקעע לי במארז עזרהה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tamirda,

המערכת שברשותי היא: AMD barton 2500+ mushkin 256 x2 DDR 333 abit nf7 v.2 מארז : compucase 6919 יש לי שני מאווררים 120mm אחד מכניס מקדימה והשני מוציא מאחור (המאוורר מאחור טיפה יותר גבוהה מהקידמי ) לפני שבוע עדיין השתמשתי בהיטסינק שקיבלתי עם ה AMD והטמפרטורות היו 54-55 מעלות במאמץ נמוך וביום (הטמפרטורה על לוח האם היתה 37-38) , עכשיו קניתי את ההיטסינק של vantec aeroflow ובהתחלה הטמפרטורות היו 49-50 ולאחר יומיים של עבודה הטמפרטורות הן 53-54 במאמץ נמוך וביום (החדר שלי לא ממוזג) בלילה הטמ' יורדות ל 49-51 . (יש לציין כי לאחר יומיים של עבודה גם שאני מכבה את המחשב לכמה שעות הוא חוזר לאותן טמפ' ) בהרכבת ההיטסינק השתמשתי במישחה הטרמית שסופקה עם ההיטסינק ופעלתי ע"פי הוראות של …

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי. אני יודע שהשאלות הללו מאוסות כבר והאוברקלוק תלוי בי, אבל הלוח שיש ברשותי גרם לי לשלוח שאלה לג'יגה-בייט ולתהות האם מתשלם לי בכלל לקנות חלקים למען התהליך. שאלה: Is there a way to change the core's voltage on this board model? I couldn't find the option in the BIOS(pressed Ctrl+F1). There was a possibility to change it via Easy Tune 5 at BIOS ver. F5, but now it's gone - the voltage control button simply doesn't display anything. תשובה: Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. First of all, we would like to apologize for our late response. As to the problem you mentioned, as because newer CPU has been released therefore BIOS have …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gai18,

שלום לכולם, זמן רב לא הייתי בפורום זאת בגלל שהייתי בחו"ל היה סבבא אם תרצו תקבלו תמונות, אבל שם עלה לי רעיון בזמן קניית נעלי NIKE והחלטתי לשתף אתכם אז כך: כידוע בקופסאות הנעליים יש מן שקיות נייר קטנות עם גרגרים משונים !!! עכשיו בזמן שאני מחליט איזה נעל לקנות אני שואל את המוכר למה משמשות השקיות הללו והוא אומר לי כך: הם משמשות לשמירה על עור הנעליים מפני לחות שהורסת את העור, ואז פתאום קפץ לי רעיון אם זה פותר את בעיית הלחות בנעלים זה יכול לפתור את בעיית הלחות במחשב, לא ??? , אז כן :smoke: פשוט ביקשתי ממנו את כל השקיות של הקופסאות נעליים שנמכרו, חזרתי לארץ עם 570 שקיות כאלו בערך, אחרי שהתארגנתי בניתי קופסא קטנה מקרטות ושם שמתי 100 יחידות של שקיות, והאומנם..... זה באמת ע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by cold,

שלום יש לי את הכרטיס R9700NP ואני מעוניין לעשות לו OC, איך אני עושה אוברקלוק לכרטיס הזה ומהיא הדרך הטובה והבטוחה ביותר לעשות לו OC?? :-X

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. האפ אפשר בעיקרון לערבר מהירויות שונות של זיכרונות (כמובן שהם יעבדו לפי האיטי ביותר) ואם כן זה הזיהוי נעשה אוטומטית או שאני צריך להגדיר בביוס את מהירות הזיכרון לפי הזיכרון האיטי ביותר? לוח Gigabyte 7VAX זיכרונות Hyundia 256MB 266Mhz 2700 Samsung 256MB 333Mhz 3200

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by INFERNO,

אממ בזמן האחרון המאורר עושה רעשים נוראיים (כמו המאורר שבא עם AMD :\ ) בדקתי את הכרטיס והיטסינק מודבק (?!) האם יש איזהשהי אפשרות להוציא אותו (מבלי להוציא את הליבה גם ) אממ יש לי עדיין אחריות , אבל אני גר ביבנה ולהגיע לרמת גן , זה חתיכת סיפור ויש לי מאווררים אחרים שאני יכול למקם עליו . תודה על העזרה . INFERNo OuT

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מהי מערכת קירור מים הכי טובה שיש (סתם שאלה לידע כללי) תודה מראש...... :coolman:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dovk,

עם לוח אם של GIGABYTE EX58-EXTREME 1366 שאלתי לחברים - מה עדיף לשיטת קירור ? קרור ע"י אורור סטנדרטי או קרור מים אם אתם ממלצים על קרור מים על מה תמליצו לי ז"א חברה טובה ושמתאים למעבד 1366 תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by PROSK8,

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=93444# שיא עולם אם מישהו יודע יותר פרטים שיכתוב בפורום הזה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום יש לי מארז מסוג PHANTOM 410 יש לי שני מאווררים למעלה אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד על הדלת ויש לי קירור למעבד מסוג NACTUA NH-D14 שמופנה אחורה רציתי לדעת מה תצורת המאווררים האפקטיבית ביותר שאני יכול לעשות מבחינת כניסה יציאה וכו' תודה על התגובות נ.ב. העליתי תמונה עם התיאור יש לי אפשרות להוריד את המאוורר הקדמי יותר נמוך השניים העליונים וזה שבדלת הם 140 והאחרים הם 120 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by TheHungryOne,

יש לי כרטיס רשת on-board על לוח אם Gigabyte GA-8I915P Duo . כשאני עושה OC למעבד אני מגיע איתו ל 3.75Ghz ומעלה טיפה את המתח ל- 1.400 בהתחלה אם הייתי מעלה את התדר של המעבד יותר מזה כרטיס הרשת לא היה מזוהה בכלל בביוס או שכן היה מזוהה אבל ב windows הוא עשה בעיות ולא הגיב גם ב device manager. מצאתי באלאנס ב- 3.75 שבו כרטיס הרשת עבד תקין. לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות בכך שתוך כדי עבודה הוא פתאום מפסיק לעבוד. הוא עדיין מזוהה ב device manager אבל אי אפשר לגשת אליו. כשאני מבטל את ה OC הוא עובד תקין. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Bauer,

היי, מישהו יודע איזה ערכות מוכנות יש שמאימות אליו? ושיולו באותה הזדמנות גם לקרר 7600GT? מה עם זה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1504109&CatId=1057 תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by GamePad,

כרגע עם סטוק ללא oc והרעש נוראי. ראיתי spinq של TT, שהוא די חתיך אבל מישהו מכיר את הביצועים שלו? כמובן שכל המלצה אחרת תתקבל בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. את את המאוורר של ההיטסינק ... ניקתי אם מברשת ... והוצאתי את המדבקה מלמעלה ... ולא היה חור שאליו משפריצים שמן ! מחורה גם הייתה מדבקה שחורה .. וגם שם לא היה חור אליו משפריצים שמן ... אמנם ניקיתי את ההיטסינק ... אבל הוא לא מסתובב יותר מהר !!! מה לעשות ?? איך לתקן את זה ??? (כרגע אין לי כסף לחדש)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RazorJunior,

נתחיל מזה: אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( חשבתי לעשות היום VMOD ל NF7-S שלי... אז לשם התחלה רציתי לבדוק מה המתח, לראות עד כמה הוא יציב.... וכשמדדתי עם המולטימטר כנראה שנגעתי בשתי הרגליים של הג'וק הבא(תמונה מצורפת, מסומן באדום). :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :s07: :s07: :screwy: :screwy: מיידית נכבתה כל המערכת. מאז כשמנסים להדליק אותה, אין פוסט. המסך נשאר על NO SIGNAL. (אבל כל המאווררים והכוננים כן נדלקים) פירקתי את הכל ובניתי מחדש על השולחן(רק שילוש, ספק וכ.מסך) ועדיין אין פוסט. המסך כבוי. הלך לי הלוח?? :'( :'( :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yisdeyo,

יש לי בעיה כבר זמן מה שהמאוורר של המעבד עושה רעשים של האצה והאטה כל הזמן ללא קשר לפעילות המחשב איך אני מתקן את זה ולמה זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מעבד פרסקוט 3.0 שעבר אובר קלוק ב20% ל 3.6 הוא עבד ככה במשך כחודשיים ולא היו לי איתו כל כך הרבה בעיות לאחר כחודשיים הורדתי אותו ל 10% 3.3 כיום המחשב לאחר כחצי שעה +- קופא ועושה צליל מוזר כזה שבוקע מהרמקולים או שהוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש יש סיכוי שהלך המעבד? או שיכול להיות שאלו המאווררים שהוספתי..(יש לי כרגע 5 מאווררים 80mmרגילים) יש לי ספק 550 ג'נרליק לא של חברה מסויימת יש עליו מדבקה של midi com יבואן חלקים בישראל ככה שהספק נראה רגיל לעומת הספקים הנמכרים בשוק למרות שיש לו 2 מאווררים.. איך אני יכול לדעת אם זה המעבד או הספק? והאם יש סיכוי שהלך המעבד באמת? (למרות שאני עכשיו כותב מהמחשב שלי) שחכתי לציין שהמאוורר שעל המעבד הוא זה שקיבלתי איתו המקורי..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by talevi83,

היי יש לי מעבד i7 2600k ובהתחלה לפני הקניה חשבתי לעשות OC אבל עכשיו כשיש לי אותו אני דיי מרוצה מהביצועים לבנתיים. 1. האם כדאי לי לעשות לו OC בכל זאת? אם כן, יש לי בעיה שאין לי מושג כל כך איך עושים... קראתי קצת בפורום אבל אני מת מפחד מלהרוס אותו בטעות. 2. האם זה נכון ש- OC מקצר את חיי המעבד? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני קונה מחשב מבוסס AM2 ואני רוצה ליקנות איתו גם גוף קירור למעבד. אז על מה אתם ממליצים? אני צריך שיקרר הכי טוב כי אני מיתכוון לעשות אוברקלוק חזק. חשבתי על ביג טייפון... יש עוד המלצות..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by giloman,

נגמר לי החומר הטרמי והמעבד הגיע ל55 במתח סטוק אז מה עושים ? מורידים מתח ... [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים