עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by leahd3,

סרטון קצת ארוך שמסביר על OC עם @shar00750 שהוא אוברקלוקר מספר 1 בארץ ומקום 36 בעולם. אני מתנצל על זוויות צילום גרועות, שרון די הפתיע אותי והגיע בהפתעה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום,זה שוב אני עם נושא מסודר. יש לי מעבד E6300 DUALCORE 2.8GHZ 266X10.5 זיכרון KINGSTON 2GB 800MHZ לוח אם:GIGABYTE G31MES2L כרטיס מסך מובנה של INTEL(חרא דבר) קירור מעבד של ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO תמונה הקירור: http://www.affordablecomputer.co.nz/catalog/images/Alpine%207%20Pro.jpg עשיתי לו אובר קלוק קטן של 7.3 אחוז ועכשיו זה 286X10.5---ו3000GHZ הטמפרטורה במנוחה היא 36 מעלות ובמאמץ זה 61 מעלות. המחשב עד עכשיו לא קרס ולא כלום(עשיתי גם בדיקות מאמץ) חשוב מאוד לציין שיש לי רק מאורר מארז אחד והוא ARCTIC COOLING 8L בגלל זה הטמפ די גבוהות. עכשיו תציעו עם כדאי לעלאות עוד או משהו... וכמובן תגובות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הCoolermaster עולה 285. הVantec עולה 174. ראיתי את הקולרמסטר (בתמונה) הוא נראה גדול ומסורבל זה יכול להפריע, מי מבין השניים עדיף?? תודה ויום טוב!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AxeOr,

אהלן יש לי I5 , קניתי את הArctic Freezer 7 Pro Rev.2 , ויש כמה דברים שאני לא בטוח בהם לקראת ההתקנה - 1-איך לנקות את המשחה מהמאוורר הקודם ? קניתי אלכוהול 70% אבל אמרו לי שזה לא טוב ועדיף רק עם נייר טואלט. 2-לאיזה כיוון להפנות את המאוורר שלו ? 3-המשחה כבר מודבקת בקירור , אני אמור להסיר איזה מדבקה או שישר להתקין ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Or ei,

כיבית את המחשב לנקות את הHSF וכשהחזרתי אותו הוא רושם לי שהמעבד על 50-60!!! עד היום הוא לא עבר אפילו את ה40 (p3 733) וגם הצפצפה המעצבנת של המארז מצפצת לי צפצופים קצרים .... אז מה אתם אומרים ? החיישנן השתגע? עכשיו זה חזר ל33-32 אבל משהו מוזר קרה פה !! וד"א זה הראה גם בביוס ככה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני עומד לקנות מעבד AMD Athlon 3000+, אני לא מתכנן לבצע OC, ככל הנראה אני מתכנן לקנות X800GTO, שיוסיף לא מעט לחום הכללי בקיצור, הייתי רוצה המלצות ל: - קירור המעבד. - 2 מאווררים למארז ושיהיה מ-KSP. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Chura,

עכשיו אחרי שהזמנתי כבר את רוב המחשב יצא לי לעצור רגע ולחשוב... למה לי OC ? הרי המחשב יעבוד מהר עם או בלי OC, אז ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Nightbeat,

האם כדאי לקנות אותה? לפי מה שהבנתי היא המשחה הכי טובה בעולם . http://www.coollaboratory.com/en/products/liquid-pro/ ו- האם יהיה קשה לנקות אותה מהמעבד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by supercars,

היום בזמן משחק המחשב פתאום נכבה לי, אין לי מושג אם זה בגלל הספק או הטמפ'.. הנה טמפ' במאמץ: טמפ' במנוחה: אני סתם שיניתי ל53 אחוז.. לא משנה על כמה אחוז אני שם את המאורר של המעבד, עדיין הRPM שלו נשאר אותו דבר. ועוד משהו, אני לא בטוח שהטמפ' (הדמיונית יש לומר) של ה System נכונה מאחר שב Configure רשום "winbond W83627D" וכנ'ל לגבי כל הלשונית FAN:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך מערכת קירור מים ( מתכונן בקרוב לקנות GTX-480 עם הכנה לקירור מים ) אני צריך פרטים כמו : איזה חברה לקנות (הכי טובה ) איך Corsair ומאיפה אפשר לקנות עם שם של חנות (עדיפות בארץ עם יותר זול בחו"ל עדיף) מתכונן שדרוג מחשב אז אני צריך שיתאים לתושבת של המעבדים החדשים (1366 LGA) ושיוכל להתמודד עם המעלות הגבוהות של המחשבים ‏Core i7 תקציב עד 2000 ש"ח תודה לעוזרים !!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yoav1000,

לפי מה שהבנתי אפשר להגיע ל1.45V בלי לסכן את אורך החיים של המעבד. האם זה נכון? או שאפשר להגיע ליותר\פחות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם! המאוורר שברשותי כבר לא עומד בעומס חום וצועק רוב הזמן כשהמחשב דולק. אשמח לקבל המלצה למאוור חדש עד 120 שקלים וגם המלצה למשחה טרמית. אם אפשרי מהאתר של KSP סניף פתח תקווה זה יהיה מעולה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב יש לי מחשב של אינטל ובדקתי טמפ' וזה היה במעבד 50 מעלות וכפי שאני יודע זה לא טוב אז הוספתי עוד מאוורר וזה לא עוזר!! יש לי מאווררר ליד איפה שפותחים את המחשב מאווררר שעל המעבד ועוד אחד ליד החיבורים וגם יש לי בספק והטמ' גבוהה מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by CyberBot,

אני מתכנן להביא את הזיכרון HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 ואת NH-D14 על לוח Asus - ROG STRIX Z370-E GAMING ATX LGA1151 Motherboard יהיו בעיות מבחינת המקום של הצלעות קירור? ואם כן איזה קירור מים עדיף להביא למעבד במידה וזה לא מתאים לנוקטואה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by haim855,

היה לי קודם לכן 4590 30 מעלות וקצת מאמץ או בלי נדיר והיה מגיע ל 40 !! החלפתי מעבד ל 4790 מתחיל ב 42 + - מאמץ מישחק (ARMA3ׁׂ) 55 -+ לא זמן רב! תקין? קירור מומלץ שישפר תמצב? קירור הנל Arctic Freezer 7 Pro בביוס הזזתי ל50 אחוז תסיבוב מאוור ירד ל35 זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי מאוורר שלא פועל לי במחשב, ניסתי עם speed Fan, ניסתי להוציא את התקע שלו ולחבר לתקע אחר ל- Speed Pwr או Sys Pwr וזה פשוט לא עוזר. (לא חיבור Mulex אלא חיבור ללוח אם...). מאוורר 12 ס"מ המחובר לגב המארז (אין לי עוד דרך לתאר אותו). מחוברל sysfan 2 בלוח האם. המאוורר משומן ושאני מסובב אותו עם היד זה רץ חלק. יכול להיות שהבעייה שלו זה אי קבלת חשמל?(למרות שניסתי 2 שקעים..)? יכול להיות שצריך להפעיל אותו דרך תוכנה? (ניסתי Speed Fan)... איך אני יכול לפתור את הבעייה? יש לי לוח לש gigaByte g35... מעבד q6600 כרטיס מסך ge force 8700 BFG מחשב יחסית חדש תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי. אני יודע שהשאלות הללו מאוסות כבר והאוברקלוק תלוי בי, אבל הלוח שיש ברשותי גרם לי לשלוח שאלה לג'יגה-בייט ולתהות האם מתשלם לי בכלל לקנות חלקים למען התהליך. שאלה: Is there a way to change the core's voltage on this board model? I couldn't find the option in the BIOS(pressed Ctrl+F1). There was a possibility to change it via Easy Tune 5 at BIOS ver. F5, but now it's gone - the voltage control button simply doesn't display anything. תשובה: Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. First of all, we would like to apologize for our late response. As to the problem you mentioned, as because newer CPU has been released therefore BIOS have …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. נכון יש יחס 1:1,שזה על כל 1MHZ שאתה מעלה גם הזיכרון עולה 1MHZ? השאלה שלי ,אם יש לי זיכרון 800MHZ,אז האם גם כשאני בבאס של 320MHZ,הזיכרון יעלה?אם כן,אז למה אומרים שעם זיכרון 800MHZ יש לי באס של 400MHZ מובטח? אם זיבלתי לכם ת'שכל,אז תתקנו אותי. וגם אם תוכלו להסביר לי את עניין היחס ,אני אודה לכם מאוד! תודה רבה!!!

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by amisha,

למישהו יש הצעות ?? ( חוץ מארקטיק אדשייב ....) :s05:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shaks,

קיבלתי תמחשב שלי ביום שישי לוח DFI LANPARTY UT NF 4 זיכרוןTWINMOS PREMIUM SPEED BH5 מעבד AMD ATHLON 3500+ VENICE האם זה משנה אם אני יתחיל את הOC השבוע נגיד או בעוד חודש? ואם למישהו יש איזה מדריך לOC עם הלוח הספציפי הזה? ועוד משהו מישהו יודע מה זה החיבור מולקס שעל הלוח? אני מצרף תמונה שזה מוקף בה באדום...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז אחרי ששידרגתי את המערכת שלי (מפרט בפורפיל) הגיע הזמן לשחק קצת עם התדרים.. בעזרת בדיקת מאמץ עם everest המעבד קרס אחרי העלת של התדר ל3500. ב3400 הבדיקה הייתה יציבה וללא שינוי דרסטי בטמפרטורות. התקנתי את OCCT ונתתי לבדיקה שלהם לרוץ.. לא עברו 2 דקות וקיבלתי מסך כחול.. כרגע אני עומד על 3300 בכל הליבות אבל עם קריסה בOCCT אחרי מספר דקות.. הזכרונות גם הם כרגע בOC של הCL: 5-5-5-15 במקום 6-6-6-18 הלוח אם מעודכן לגירסא האחרונה של הביוס. בACC עדין לא נגעתי.. אני מציין שוב שלא העלתי מתחים לשום רכיב. האם אני יכול להגיע לOC יציב יותר וגבוה יותר בעזרת שינויים בהגדרות של רכיבים מסויימים? או שחייב להעלות מתחים? מצורפים טמפ' בזמן מנוחה+מתחים (לפי everest) ונתוני מעבד לפי CPU-Z…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה .. העלתי את הבאס מ- 133 ל 150 שזה 2.7 עכשיו ממה שהבנתי הזכרונות עלו ל 434 נכון ? כי 17 באס שהעלתי כפול 2 = 434 .... עכשיו לשאלות .. למה המחשב לא עולה ב- 155 ? יש לי קירור רגיל ..+ מאורר על המארז הטמפ' במאמץ על 50 מעלות בסדר נכון ? אפילו שהורדתי את מהירות הזכרון ל- 266=133 באס ...שעובד 1:1 עם המעבד ...זה לא עלה ... גם הוספתי מתח ל- 1.6 לא עלה ... מה לעשות ? יכול להיות הלוח אם שלי דפוק ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by omerz90,

שלום, הכנתי מפרט ואני מתכנן לעשות לו OC, מה שאני רוצה זה שתגידו לי איך המפרט לOC, ולכמה GHZ לדעתכם אני יוכל להגיע עם המעבד? אני מתכנן לעשות OC למעבד, לזיכרונות ולכרטיס מסך. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45-DS3L ¤543 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI ¤326 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1126 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤146 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o PSU ¤467 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER ¤229 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by skullfacer,

לבנתיים אני רוצה להתחיל עם oc של 3.2 עכשיו הידע שלי לא כולכך נרחב בזה אתה יכול להנחות אותי בעתיד אני מתכנן לעשות לו ל4.0 אבל זה בחורף =] קיצר לעשות oc ל3.2 מה אני צריך לעשות? לא הבנתי תמדריך כולכך קירור Thermalright 120 extreme לוח אם p5kc

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.