אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
OK עשיתי חלון למארז שלי אבל יצא לי לא מושלם :-\ תראו אני רוצה לקנות גומי כדי לצפות את זה אבל הבעיה היא שכבר הדבקתי את זה :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? (דרך הגב זה מוד ראשון שלי 8))
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שהוא על טמ''פ מאוד מאוד גבוהות הקירור מותקן טוב שכן עם קירור הסטוק הוא על כמעט 80 במאמץ ראוי לציון שהמשחה המרוחה היא MX2 הקירור אכן מתחמם , המתח הוא סטוק , כרטיס 7900GS שלא מתחמם כל כך , סירקולצית אויר בינונית ו4 סטיקים של זיכרון על 2.1 וולט המעבד יציב לחלוטין ולכן אני תוהה אם זה בעיות בסנסור או באמת הוא רותח עדכון !! המעבד בלי OC בכלל ועדיין עומד על 60
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את ה 9550 של GIGABYTE וכרגע אני רוצה לעשות OC קודם כל שווה לי? ניסיתי ב ATI TOOL וכתוב שזה חסום! איך פותחים אוברקלוק ואיך עושים? אגב קראתי את המדריך אך לא עזר לי
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר ניסיתי לעשות OC על המחשב שלי (מפרט של המחשב בפרטים שלי) אבל לא ממש הצלחתי לעלות יותר מ 105 (המכפלה נעולה כמובן) אני לא ממש מבין בזה אבל כל פעם שהעלתי יותר הWIN XP לא עלה עד שהמערכת נדפקה לחלוטין והיתי צריך לעשות פורמט כי ה WIN XP לא עלה ....(גם כשהחזרתי את את המחשב למצבו הקודם) נראה לי הבעיה בזיכרון.... (אפרופו קראתי את המדריך של ה OC והוא לא עזר לי יותר מדי)
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן שפתחתי את המחשב לנקות מאווררים שמתי לב שתושבת של המאוורר הולכת ליפול? איך אני יכול להדביק\לסדר את העניין? משחה תרמית תעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מעבד חדש על לוח אם חדש עם גוף קירור מקורי של אינטל. אני רואה על הגוף קירור 3 פסים כסופים, אני מניח שזו המשחה הטרמית שלהם? אני צריך למרוח אותה כמו שמוסבר במדריך על כל המשטח? או פשוט להניח אותו למעבד וזהו? אני מעדיף לא לנסוע ולקנות משחה בשביל זה... קראתי את המדריך שיש באתר על מריחה נכונה של משחה... אשמח להסבר קצת או הפנייה למדריך שזה מוסבר בו? אני מקווה שאני בפורום הנכון... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי את כל המחשב העלוב שלי, המעבד שלי עובד ב70-73 מעלות וזה משגע אותי, ע"פ החיישנים של הביוס ו-mbm המארז על 43 אז זה לא הבעיה שלי. קיצר אני רוצה להחליף את ה-heatsink אבל אין לי כוח למשהו שיגרום לכל הבית שלי לרעוד מהרעש, הבנתי שהוולקנו למיניהם די שקטים אבל עדיין... איזה כדאי לקנות שלא יהיה רועש יותר (או לפחות בהרבה יותר) מה-dr thermal העלוב הזה? החלקים של המחשב שרלוונטיים- AthlonXP 1800 Gigabyte 7vRXP רק שכחתי לציין שבטמרפטורה התכוונתי כשהמעבד ב-full usage
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon 3500+ עם מאורר TT BIG TYPHOON לוח אם Gigabyte GA-K8N PRO SLI כרטי ס מסך EVGA geforce 6800 GS CORSAIR 1024MB CL2.5 (512 X2) הטמפרטורות שלי כרגע: (אימיול, איסיקיו, אברסט,דימון טולס, וינאמפ, וכמה חלונות אינטרנט) לוח אם: 21 מעלות מעבד: 21 מעלות (האברסט/speedfun מזייף אומר 70מעלות, השתמשתי באיזה תוכנה של gigabyte magnemate tools ..) GPU: 37 מעלות GPU AMBIENT : 26 מעלות כונן קשיח: 32 מעלות Cooling Fans: CPU 1361 RPM System 398 RPM Power Supply 1298 RPM Voltage Values: CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.34 V +12 V 12.10 V DIMM 2.54 V ועכשיו רציתי לדעת עם כדי לי לעשות אוברקלוק .. ועם אני עושה איך החברה יודעת שעשיתי והיא מורידה לי את הא…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי אצלי שני מאווררים של חברת גלוב פאן, אחד בערך 9X9 ס"מ והשני 8X8 ס"מ. האם הם שווים משהו בקירור והאם יש טעם לשים אותם במארז שלי לעזור קצת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לקנות מעבד AMD Athlon 3000+, אני לא מתכנן לבצע OC, ככל הנראה אני מתכנן לקנות X800GTO, שיוסיף לא מעט לחום הכללי בקיצור, הייתי רוצה המלצות ל: - קירור המעבד. - 2 מאווררים למארז ושיהיה מ-KSP. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשרף לי המעבד AXP1700 palomino שלי, וקיבלתי במקומו AXP 2100. מה שכתוב על המעבד זה כך: AXD2100DUT3C AIUHB0302MPMW האם זה טוב? איזו ליבה יש למעבד הזה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבנתיים אני רוצה להתחיל עם oc של 3.2 עכשיו הידע שלי לא כולכך נרחב בזה אתה יכול להנחות אותי בעתיד אני מתכנן לעשות לו ל4.0 אבל זה בחורף =] קיצר לעשות oc ל3.2 מה אני צריך לעשות? לא הבנתי תמדריך כולכך קירור Thermalright 120 extreme לוח אם p5kc
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לפתוח ת'מכפלה של המעבד שלי, מומלץ? המעבד הוא AMD1.1 עדיין עם הHiCool המעפן שקיבלתי איתו, אני מקווה מתי שהוא בחיים להגיע עם המעבד הזה ל1.33 ומעלה 8)
-
ערב טוב לכולם החלפתי היום קירור למעבד (ועל הדרך... גם מעבד), כמובן שהתחלתי לעשות אוברקלוק, אבל נתקלתי בבעיה קטנה בנוגע לטמפרטורות- כל תוכנה מדווחת על טמפרטורות אחרות, והייתי שמח לדעת- לאיזו תוכנה להאמין? Realtemp, Coretemp או אברסט? (שלוקחת את המידע שלה ישירות מהביוס...) תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Intel pentium D 2.8. הטמפרטורה שלו לא בסדר (65 בערך ללא מאמץ כלל!). החלטתי לקנות לו מאוורר חדש, שקט מאוד, וחזק (שיוריד את הטמפ' בבערך 20 מעלות אני חושב...) הייתי רוצה לקבל המלצות. וגם חוות דעת בקשר למאוורר זה: Sunbeam Tuniq Tower האם הוא מתאים ? אמין? ויעשה את העבודה כמו שצריך.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היפו אפשר להסיג כרך יבש או LN2 ? ואולי יש פה מישהו שבונה קסקדים? BTW לא ידעתי שיש בהרץ פורום ל - Overcklockers
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב לא ממזמן וחיברתי עליו מאווררים. המחשב עוד לא הודלק כולל מסך והכל.. הדלקתי פעם אחת סך הכל לפני יומיים והrgb פעל (כולל הliquid cooler) והיום שהרכבתי את המאווררים אז היה לחץ קצת שסגרתי את החלק האחורי של המחשב.. ושהדלקתי את המחשב לראות את המאווררים פועלים.. אז הכל עבד מצוין אבל הliquid cooler לא פעל.. המאווררים שלו פעלו כולל הrgb אבל הrgb שעל המעבד לא פעל (פעם שעברה הוא עבד).. מה לעשות? אולי בגלל שאני צריך את התוכנה של corsair? חשוב לי לציין שעדיין אין מערכת הפעלה ולא עשיתי משהו בתוכנה כי אין לי אותה עוד.. לפני כמה ימים הrgb פעל והיום לא.. ובדקתי את הכבלים והכל מחובר בבקשה עזרו לי …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי לוח MA78LM-S2H של Gigabyte שתומך בתדר של 1066mhz של הזיכרון, ושתי סטיקים של 1066mhz של G.Skill של 2gb כל אחד. נוכחתי לדעת כשאני מפעיל את המחשב שהזיכרון פועל על 800mhz מסיבה כלשהי, וכשניסיתי לשנות את המכפלה של הזיכרון ל1066 הוא פשוט קפץ לביוס הגיבוי ולא עשה בוט. עכשיו יש לי קצת ניסיון עם OC, והשאלה היא האם אני צריך להמהיר בסימוכין את המעבד והזיכרון ביחד, כי לפי מה שהבנתי דרך הכי קלה היא פשוט להעלות את המכפלה של המעבד ובכך אני פועל מול גורם אחד ואין שום דבר שיגביל אותי חוץ מהמעבד. אגב המעבד הוא Phenom x3 720 Processor Black Edition עוד שאלה לגבי הטמפ' (עומדת על 38-47 סטוק-מאמץ ללא OC), הטכנאי של ksp הגאון התקין לי את הקירור של המעבד הפוך זאת אומרת שהוא לוקח …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי scythe mugen 3 יש לי בעיה קטנה אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב ( כרגע 4*2) הבעיה היא שהמאורר של הגוף קירור די מונע ממני להוסיף זכרונות שהם גבוהים ( לצורך השוואה הזיכרון שלי זה קורסייר ונגנס white ) והוא נכנס מתחת למאוור של הספק בעניין של 2-4 מלמטר רציתי לדעת האם אני יכול להחליף את המאוור יותר דק בגודל 120 מילימטר ( של הוא 120*120*25) אני מניח ש 120*120*20 יעשה את העבודה יש הצעות למאוור כזה pwm שיעשה את העבודה ויהיה שקט כמו המיוגן שלי ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ... זה המארז שקניתי.... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/COMP_lx-6a19.jpg והיום הוא נראה ככה.... אני ישים עוד לד איפה שהלד ההוא נמצא אבל בצד שני.. עריכה: צביעה אני עשיתי... והמתג הזה שאתם רואים עם הגלגל חלק בטח יודעים מה זה ... זה של הקטודה שבתוך המארז... לפני כמה דקות עשיתי מודינג קטן ושמתי לד... ויצא ככה.....
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה קירור שקט יותר? Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Scythe Shuriken Scythe Big Shuriken Scythe Katana 3
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הלכתי לנתניה מצאתי חנות שמכרה משחה טרמית אז קניתי!! הנה תמונה של המשחה אני לא יודע אם היא טובה שאני יחזור מאילת אני יזמין מהאינטרנט חדשה וטובה(אולי החדשה של זלמן)!! התחלת העבודה: התחלתי בכרטיס מסך: הליבה והקירור אחרי הניקוי: אחרי המריחה: ונעבור למעבד: מהחלק הזה אין לי מושג למה הפסקתי לצלם :s07: הטמפ' לפני המריחה היו: מעבד:52 כרטיס מסך:55 טפמ' אחרי המריחה: מעבד:48 כרטיס מסך:47 נ.ב אלה התוצאות במצב מנוחה בלבד עם קירור סטוק מה אתם אומרים??? זאת הפעם הראשונה שאני מחדש משחה במחשב הזה קניתי אותו ב תחילת 2006 ואני ישמח לשמוע הערות בקשר להכל!! הכרטיס מסך הוא של GIGABYTE וגם הקירור שלו יחסית חלש *תמונות צולמו בפלא אז מצטער על האיכות(הסו…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התעוררתי לי הבוקר, חזרתי לישון.. התעוררתי לי שוב בצהרים ושמעתי את הטלפון מצלצל, הרמתי את השפורפרת ולשמחתי זה היה השליח של הסינק (שהזמנתי לפני 24 שעות) אוקי הגיע לי עם הסינק כמה אפשרויות לבחירה AMD\INTEL 92\80\70מ"מ הרכבה מהירה\הרכבה איטית בחרתי לי INTEL\80\מהירה המהירה כדרך אגב זה חיבור ישירות על התושבת פלסטיק הקיימת אוקי, הרכבתי את הסינק שמתי את התופסנים, נכנסו דיי בקלות אין מה להגיד אבל משהו פה לא נראה לי, היה לי חשד לא נורא אמרתי זה יעבור.. פירקתי את ההרדיסק בשביל לקחת מאחוריו את המאורר, בווווםםםםם משהו עף לכיווני ממש בתנוחת THE MATRIX התקופפתי בשניה האחרונה, ממש מילימטר ממני התופסן התעופף לו אל תוך חלל החדר טוב האמת הוא פשוט עף לידי ולא ממש שמתי לב.. בכל מק…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה לי לעשות לו oc?? יש לי עכשיו 700 מגה הרץ אם אני יעשה אז אני ירגיש שינוי?? אם כן אז במה ??הוא יעלה את ווינדוב מהר יותר?? הקיצר אפשר איזה הסבר קטןן
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-