אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לעשות OC למעבד שלי המעבד הוא INTEL P4 NORTHWOOD 1.6 GHZ. אז השאלה שלי האם אני יכול לעשות לו OC?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם לוח אם של GIGABYTE EX58-EXTREME 1366 שאלתי לחברים - מה עדיף לשיטת קירור ? קרור ע"י אורור סטנדרטי או קרור מים אם אתם ממלצים על קרור מים על מה תמליצו לי ז"א חברה טובה ושמתאים למעבד 1366 תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך/רוצה דרמל טוב ב כ 200 שקל . יש ? תודה לכל העונים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן להביא את הזיכרון HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 ואת NH-D14 על לוח Asus - ROG STRIX Z370-E GAMING ATX LGA1151 Motherboard יהיו בעיות מבחינת המקום של הצלעות קירור? ואם כן איזה קירור מים עדיף להביא למעבד במידה וזה לא מתאים לנוקטואה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי I3 2100 עם קירור סטוק, הוא כעקרון עושה את העבודה מעולה אבל אני חושב על קירור חדש שעדיף עליו משמעותית (רצוי שקט יותר), ושיהיה קל לתחזוקה אם אפשר (שניתן יהיה להוציא את המאוורר מצלעות הקירור ע"י ברגים וכו').. רצוי TMS. שיהיה בסיסי כזה, לדעתי פחות מ-100 שקל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע עם סטוק ללא oc והרעש נוראי. ראיתי spinq של TT, שהוא די חתיך אבל מישהו מכיר את הביצועים שלו? כמובן שכל המלצה אחרת תתקבל בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי איתי, ואני חדש פה. את האמת, ראיתי את האתר הזה בפעם הראשונה רק לפני שבוע, ומאז אני מבקר בו אחת ליום. החלטתי להתחיל פרוייקט קטן, של מנעול אלקטרוני. משהוא דומה למה שיש פה: http://hem.passagen.se/rapideye/codelock.html הרכיב החשוב ביותר במערכת הזאת הוא ה"smart kit" ELECTRONIC LOCK מישהוא במקרה יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בארץ? מישהוא קנה בעבר דבר כזה? תודה מראש, איתי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון יש יחס 1:1,שזה על כל 1MHZ שאתה מעלה גם הזיכרון עולה 1MHZ? השאלה שלי ,אם יש לי זיכרון 800MHZ,אז האם גם כשאני בבאס של 320MHZ,הזיכרון יעלה?אם כן,אז למה אומרים שעם זיכרון 800MHZ יש לי באס של 400MHZ מובטח? אם זיבלתי לכם ת'שכל,אז תתקנו אותי. וגם אם תוכלו להסביר לי את עניין היחס ,אני אודה לכם מאוד! תודה רבה!!!
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מ- jab-tech את הוולקנו 11+ בגלל שלארץ הוא יגיע רק באמצע ינואר ואני לא יכול לחכות... בפרטים על המוצר רשום שהוא מגיע עם Thermal grease (dow corning T340) סתכלו כאן ליותר פרטים : http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1621&cat=47&page=1 עכשיו השאלה שלי אם כדאי לי לקנות גם את המשחה הזאת : arctic silver 3.5g ב-5$ או שהמשחה שאני מקבל עם הוולקנו מספיק טובה ?! כי אומרים לי שמשחה טובה יכולה להוריד לי הטמפ' של המעבד באיזה 6 מעלות שזה מלא !! אז מה לעשות להישאר עם המשחה שהוולקנו מגיעה איתה או לקנות גם את השנייה ?!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מרעיש לאחרונה אני מדליק אותו והמאוורר של הכרטיס מסך מאוד מרעיש והכרטיס מסך חדש.. רק כמה חודשים (גי'פורס FX5500) אני מפחד להוציא אותו ולנקות את המאוורר כי ככה נהרס לי הקודם.. ניראה לי שזה נוגע במשהו שם ומרעיש כי אני מדליק את המחשב והוא עושה רעשים אני מכבה מזיז קצת את המחשב לצדדים אחורה קדימה מדליק וזה מיסתדר, אם זה לא מיסתדר אני חוזר על הפעולה. ניסיתי גם להוזיז את הכרטיס טיפה להוציא ולהחזיר והרעש עדיין נישאר.. עכשיו לעיניין, יש לי במחשב מלא אבק ורציתי לנקות את זה ושמעתי שיש מין ספריי כזה של אוויר דחוס שמיועד לדברים האלו. רציתי לדעת עד כמה הדבר טוב? כמה הוא עולה? והאים מסובך לשימוש.. אשמח לתגובות ממישהו שמתמש או הישתמש בזה קודם. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אבל אל תענו לי תעשה דרך הביוס כי זה לא ממש הולך לי(שאלתי אותכם לעזרה אבל אתם לא ממש עוזרים.....)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן שפתחתי את המחשב לנקות מאווררים שמתי לב שתושבת של המאוורר הולכת ליפול? איך אני יכול להדביק\לסדר את העניין? משחה תרמית תעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסקירה של טום http://www.tomshardware.com/firstlook/20050104/index.html
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס והוא מגיע דיי מהר ל 70 מעלות, אני רוצה לדעת מה הטמפרטורות המומלצות?? ומה טמפרטורות הסף שבמידה וזה עובר את הגבול??? (יש אפשרות כזו באפשרויות של כרטיס המסך) ועל הדרך מישהו יודע מה זה עושה??? כל הכפתורים... :
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לגלות עניין באוברקלוקינג (לא רציני, משהו מינימלי). המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon II X3 435 (2.9Ghz) Gigabyte GA-MA770-UD3 2x2gb Adata ddr2 800mhz powercolor HD4850 512mb ddr3 בכל מקרה, שיניתי את ה-BUS SPEED (המהירות הבסיסית שכל הרכיבים מכפילים אותה כמה שצריך) שעמדה ב-DEFAULT על 200MHZ ל-240MHZ והכל עבד בסדר ואז כששיניתי ל-260MHZ לאחר ששמרתי את ההגדרות והמחשב עשה RESET שום דבר לא קורה. מסך שחור (לא מגיע אפילו ל-BIOS או כל דבר אחר). הוא נשאר דולק ככה וכל המאווררים פועלים והכל נראה מבחוץ בסדר אבל לא רואים שום דבר על המסך או על המקלדת/עכבר. מה עושים? איך אני מחזיר את ההגדרות לאיך שהן היו אם אין לי BIOS? \: תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסיבה לרעש היא לדעתי מאוורר ה CPU שאלתי הראשונה הייתה, האם ניתן לעשות משהו בקשר לזה, או רק להחליף מעבד? אך אני מבין שניתן גם להחליף את המאוורר של ה CPU. ניסיתי לעשות זאת, אך לא ממש הצלחתי להפריד בין המאוורר ל CPU (וגם פחדתי להרוס). הטמפרטורה שראיתי בsetup של ה BIOS הגיעה לכמעט 80 מעלות, שאין ספק שזה לא תקין, וזה די מוזר לי שהמחשב מחזיק מעמד ככה... (יכול להיות שמדידי הטפרטורה לא אמינים) אציין שקראתי את המדריך לשימון וניקוי המאוורר. אשמח לקבל טיפים ועצות. בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתוני ה - OC לעכשיו: FSB=238--> מעבד ב: 3570. מתח בביוס 1.725 ע"פ MBM נע בין 1.6-1.7 במשך 13 שעות של PRIME 95 אשר עבר בהצלחה. AGP\PCI נעול, HYPERTHREADING=OFF, זכרון היחס 3:2 עומד על 158 (זה אינו גורם מגביל כרגע - עומד להחליף ל ADATA VITESTA). GAT SETTINGS בביוס: Auto, Normal, Auto, Disable, Disable. טמ"פ (זכרו ABIT!!!) - מנוחה : 50. מאמץ : 61. WINDOWS עולה על FSB של 240 אבל ב PRIME - המחשב פשוט נתקע לאחר פחות משעה. (זכרון על 160 ב 2,3,3,6 - היתכן שהבעיה פה?) מטרה - להגיע ל FSB של 240 יציב.... 8) הערות נוספות: HYPERTHREADING - מעלה מתח על המעבד. מעלה טמ"פ מעבד. (נבדק במתח 1.725 בביוס, אפקטיבי ב MBM בין 1.62-1.74 על FSB 233 . נבדק לזמן קצר 45 דקות עם DUAL PRIME - יציב).…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי ששידרגתי את המערכת שלי (מפרט בפורפיל) הגיע הזמן לשחק קצת עם התדרים.. בעזרת בדיקת מאמץ עם everest המעבד קרס אחרי העלת של התדר ל3500. ב3400 הבדיקה הייתה יציבה וללא שינוי דרסטי בטמפרטורות. התקנתי את OCCT ונתתי לבדיקה שלהם לרוץ.. לא עברו 2 דקות וקיבלתי מסך כחול.. כרגע אני עומד על 3300 בכל הליבות אבל עם קריסה בOCCT אחרי מספר דקות.. הזכרונות גם הם כרגע בOC של הCL: 5-5-5-15 במקום 6-6-6-18 הלוח אם מעודכן לגירסא האחרונה של הביוס. בACC עדין לא נגעתי.. אני מציין שוב שלא העלתי מתחים לשום רכיב. האם אני יכול להגיע לOC יציב יותר וגבוה יותר בעזרת שינויים בהגדרות של רכיבים מסויימים? או שחייב להעלות מתחים? מצורפים טמפ' בזמן מנוחה+מתחים (לפי everest) ונתוני מעבד לפי CPU-Z…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ישמש לOC ורק דרוש שקט אני בוחר שניהם מתצורת L כי חשוב לי השקט את ה12L ARCTICFAN אני אוכל לחבר רק מאחור,בגלל המבנה שלו ומקדימה אחבר את ה12025L או שאולי עדיף כבר לקנות שני 12025L כקדמי ואחורי?מה דעתכם?הם באותו המחיר
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עד כמה נראה לכם שאני יוכל להגיעה עם החומרה שלי? Phenom Tripple-Core 8450 GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3009 2GB Samsung Value Arctic CoolingFreezer 64 Pro תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי את הרידיאטור הזה, התושבות למעבד ולכרטיס מסך וכל מיני מחברים. כולם במצב טוב. משהו פה בונה קירור ביתי ומעוניין בזה? (מצורפת תמונה) רן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני ינסה, אחרי כל התמונות שראיתי בbit-tech, זה נשמע לי מאד מפתה. אם למישהו יש רעין (אני מאד גרוע ברעיונות) למוד פשוט וקל לטירון, אשמח אם הוא יגיד לי .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה! יש לי בעיה חמורה. אז: Q6600 GA EP45-UD3LR 8600GT ה HD5770 הפסיק לעבוד חח קירור מים למעבד CORSAIR VX550W 4GB RAM KINGSTON SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB קיצר נגיד אני עושה OC... אז עשיתי OC ל Q6600 שלי מ 2.4 ל 3.6GHZ יציב 20 לופים ב LINX... ואז יום למחרת אני מדליק וזה מדליק תמחשב תוך 5 שניות מחכבא ואז אחרי 2 שניות מדליק תצמו אוטומטי שוב פעם וככה בלי הפסקה. עד שאני לא יוציא תסוללה מהלוח אם ויאפס תביוס. וזה קורה המון. גם לפעמים זה משחק לי עם המכפלה מ 9 למכפלה 8. אם אני שם מתח 1.5 אז המעלות סבבה לגמרי 3.75 GHZ מריץ בדיקה הכל טוב ויפה רק אחרי 10 שניות המחשב פשוט מיתכבא ואז מדליק תצמו אחרי 3 שניות. כאילו זה לא מביא מסך כחול של חוסר יציבות. ניסיתי עם מתח ג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לקנות מעבד AMD Athlon 3000+, אני לא מתכנן לבצע OC, ככל הנראה אני מתכנן לקנות X800GTO, שיוסיף לא מעט לחום הכללי בקיצור, הייתי רוצה המלצות ל: - קירור המעבד. - 2 מאווררים למארז ושיהיה מ-KSP. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-