עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moshee13,

שלום יש לי שני מאווררים במארז אחד מקדימה, ועוד אחד מאחורה מול הקירור של המעבד, אני רוצה שהאחורי יוציא אוויר חם,והקדמי יכניס אוויר קר הבנתי שאני צריך להפוך את המאוורר הקדמי עם כיוון המדבקה, הבעיה היא שאני לא יכול להפוך אותו כי אז אין מגן לפלופרור והוא נתקעע לי במארז עזרהה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. נכון יש יחס 1:1,שזה על כל 1MHZ שאתה מעלה גם הזיכרון עולה 1MHZ? השאלה שלי ,אם יש לי זיכרון 800MHZ,אז האם גם כשאני בבאס של 320MHZ,הזיכרון יעלה?אם כן,אז למה אומרים שעם זיכרון 800MHZ יש לי באס של 400MHZ מובטח? אם זיבלתי לכם ת'שכל,אז תתקנו אותי. וגם אם תוכלו להסביר לי את עניין היחס ,אני אודה לכם מאוד! תודה רבה!!!

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא ישמש לOC ורק דרוש שקט אני בוחר שניהם מתצורת L כי חשוב לי השקט את ה12L ARCTICFAN אני אוכל לחבר רק מאחור,בגלל המבנה שלו ומקדימה אחבר את ה12025L או שאולי עדיף כבר לקנות שני 12025L כקדמי ואחורי?מה דעתכם?הם באותו המחיר

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. גם ה REHOBUSים הם עבודה עצמית! www.twhyman.com אני הבחור מאוחרי הדלת של המארז.... :lol:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by danielzy,

שלום לכולם, בזמן האחרון אני רואה בהמון ביקורות שהם משתמשים בתוכנה של אינטל או MSI ל OC ולאו דווקא כמו ימים עברו דרך הביוס... יש עדיפות כלשהי לאחת השיטות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by aero,

ערב טוב. יש לי לוח MA78LM-S2H של Gigabyte שתומך בתדר של 1066mhz של הזיכרון, ושתי סטיקים של 1066mhz של G.Skill של 2gb כל אחד. נוכחתי לדעת כשאני מפעיל את המחשב שהזיכרון פועל על 800mhz מסיבה כלשהי, וכשניסיתי לשנות את המכפלה של הזיכרון ל1066 הוא פשוט קפץ לביוס הגיבוי ולא עשה בוט. עכשיו יש לי קצת ניסיון עם OC, והשאלה היא האם אני צריך להמהיר בסימוכין את המעבד והזיכרון ביחד, כי לפי מה שהבנתי דרך הכי קלה היא פשוט להעלות את המכפלה של המעבד ובכך אני פועל מול גורם אחד ואין שום דבר שיגביל אותי חוץ מהמעבד. אגב המעבד הוא Phenom x3 720 Processor Black Edition עוד שאלה לגבי הטמפ' (עומדת על 38-47 סטוק-מאמץ ללא OC), הטכנאי של ksp הגאון התקין לי את הקירור של המעבד הפוך זאת אומרת שהוא לוקח …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכם. אני טירון דנדש בנושא. רכשתי מחשב נייד של DELL E5430 עם המעבד החדש Core i5 Ivy Bridge 3320M בנתונים של אינטל כתוב שניתן לעשות OC עד ל Max Turbo Frequency 3.3 GHz ואין לי שמץ של מושג איך ניתן לראות ולעשות את זה. אשמח מאוד לקבל עזרה והדרכה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז ככה אני רוצה לעשות OC למעבד שלי המעבד הוא INTEL P4 NORTHWOOD 1.6 GHZ. אז השאלה שלי האם אני יכול לעשות לו OC?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by b11y,

שלום! הלך לי המאוורר של המעבד (הפסיק להסתובב). רציתי לדעת איזה מאוורר מומלץ בשביל המחשב שלי.. מישהו הציע לי איזה משהו פשוט של deep cool ב60 70 שקל. רציתי לדעת אם זה בסדר או עדיף משהו אחר.. ה אני לא מתעסק בoc רק משחקים לפעמים כבדים. קניתי את המחשב שלי לפני שנתיים וחצי המפרט הוא: מעבד - intel core 2 duo E8400 לוח אם - gigabyte ga-ep43-ds3l מארז ללא ספק - Antec three hundred ספק - seasonic ss-500et 500w זיכרון - g.skill ddr2 4096mb (2x2048) 800 mhz cl 4-4-4-12 hk כונן קשיח - wd 3200aaks 320 gb sata2 16mb כרטיס מסך - ati radeon hd4870 1024mb ddr5 צורב - lg gsa gh22n x22 מאוורר למארז - artic cooling af12025l 120 mm קרור למעבד - artic cooling freezer 7 lp תודה מראש לכל העוזרי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי חבר עם מעבד ב 75 מעלות... יש לו פנטיום 3, 1000 מה"צ, על סלוט. ההיטסינק שלו קטן ועלוב, ובקושי מחזיק על המעבד. רציתי לחבר לו את הגרין פאואר שלי, זה אפשרי בכלל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by GamePad,

כרגע עם סטוק ללא oc והרעש נוראי. ראיתי spinq של TT, שהוא די חתיך אבל מישהו מכיר את הביצועים שלו? כמובן שכל המלצה אחרת תתקבל בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yakir4u,

יש לי קרור סטוק למעבד פנטיום 4 אני מחפש קרור שבינתיים יקרר את המחשב העגלה שלי וגם בעתיד הקרוב אני יוכל להעביר אותו למחשב החדש אני מחפש קרור עד 250 שקל הכי שקט שיש הוא ישב בתוך Fractal Design Define R4 עם הספק Seasonic X-660 X-Series 660W (לא נראה לי רלוונטי אבל אמרתי אני יוסיף לכל מקרה) אפשר לחרוג עד 300 אבל שיתן את הקרור הכי טוב עם הסטוק אני יושב על סביבות ה70-80 מעלות והכי חשוב שיתאים גם ל775 וגם ל1155

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Arik,

ברצוני לפתוח את המכפלה על ה XP1800 שלי (לוח - MSI KT3 ARU).. אני יודע שאני צריך לחבר את הגשרים של הL1 שלי , אך איך? אם מה? ... תודה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shaks,

קיבלתי תמחשב שלי ביום שישי לוח DFI LANPARTY UT NF 4 זיכרוןTWINMOS PREMIUM SPEED BH5 מעבד AMD ATHLON 3500+ VENICE האם זה משנה אם אני יתחיל את הOC השבוע נגיד או בעוד חודש? ואם למישהו יש איזה מדריך לOC עם הלוח הספציפי הזה? ועוד משהו מישהו יודע מה זה החיבור מולקס שעל הלוח? אני מצרף תמונה שזה מוקף בה באדום...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RT-PRO,

כבר ניסיתי לעשות OC על המחשב שלי (מפרט של המחשב בפרטים שלי) אבל לא ממש הצלחתי לעלות יותר מ 105 (המכפלה נעולה כמובן) אני לא ממש מבין בזה אבל כל פעם שהעלתי יותר הWIN XP לא עלה עד שהמערכת נדפקה לחלוטין והיתי צריך לעשות פורמט כי ה WIN XP לא עלה ....(גם כשהחזרתי את את המחשב למצבו הקודם) נראה לי הבעיה בזיכרון.... (אפרופו קראתי את המדריך של ה OC והוא לא עזר לי יותר מדי)

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אז ככה .. העלתי את הבאס מ- 133 ל 150 שזה 2.7 עכשיו ממה שהבנתי הזכרונות עלו ל 434 נכון ? כי 17 באס שהעלתי כפול 2 = 434 .... עכשיו לשאלות .. למה המחשב לא עולה ב- 155 ? יש לי קירור רגיל ..+ מאורר על המארז הטמפ' במאמץ על 50 מעלות בסדר נכון ? אפילו שהורדתי את מהירות הזכרון ל- 266=133 באס ...שעובד 1:1 עם המעבד ...זה לא עלה ... גם הוספתי מתח ל- 1.6 לא עלה ... מה לעשות ? יכול להיות הלוח אם שלי דפוק ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בזמן שפתחתי את המחשב לנקות מאווררים שמתי לב שתושבת של המאוורר הולכת ליפול? איך אני יכול להדביק\לסדר את העניין? משחה תרמית תעזור? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yisdeyo,

יש לי בעיה כבר זמן מה שהמאוורר של המעבד עושה רעשים של האצה והאטה כל הזמן ללא קשר לפעילות המחשב איך אני מתקן את זה ולמה זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. מהי מערכת קירור מים הכי טובה שיש (סתם שאלה לידע כללי) תודה מראש...... :coolman:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ancient1,

איזה בעל מקצוע משתמש בשמן מינרלי ? ואיפה קונים דבר כזה ? יש לי בעיה של קורוזיה גלוונית: נחושת-אלומיניום עם מים בפריזר, וחשבתי אולי להחליף לשמן מינרלי !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by JUVE,

יש לי מעבד XP 1700 ולוח אם GIGABYTE GA-VTXH PLUS וחום הCPU 58 בזמן השימוש מארז ATX ,משחה טרמית לא יודע המחשב הוא בן חודש כך שיש אחריות מבקש עצות מה לעשות ומה הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by sub_man,

אני רוצה לבנות ואני לא הכי מבין בזה לכן חשבתי אולי יש פה כאלו שהכינו ומוכנים לתרום מזמנם ולעזור לי להכין מערכת כזאת אז כל מי שיש לו הבנה שיענה לי על השאלות ואני ידבר איתו באיציק ובבקשה מי שעשה ויכול לעזור לי לבוא אליי או אני אליו ונכין בייחד ז\ה ממש יעזור לי. אגב אני מהרצליה. השאלות למי שעונה: 1. האם בנית פעם מערכת קרורו כזאת? 2. האם היה לך פעם שהכנת בעיה רצינית עם סיכון גבוהה? 3. מאיפה אתה? יאללה בבקשה תענו בהקדם האפשרי תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by The_overclocker,

במסגרת שיפור המחשב שלי (סוף סוף!) אני רוצה להחליף את ההיטסינק הג'נרי במשהו נורמאלי.. מצאתי את זה http://www.xpcgear.com/cnps6000cu.html של זלמן, הוא אמור לתת קירור שקט ואפקטיבי אך האם הדבר נכון ?, ןאיך הוא בנוגע לOC ? ושאלה ממש חשובה:היטסינק סוקט 370 של פנטיום 3 מתאים לסוקט של מעבד AMD ולהיפך ??? תודה על התגובות !! סוף סוף אני הולך להוכיח את הניק שלי ;D

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכם אני קונה איי אם די 1700 במקום איי אם די 2500 בארטון כי אני רוצה לעשות בו oc ואני רוצה לקנות קירור מושלם כל מה שאני רוצה לדעת זה איזה גוף קירור לקנות Zalman Tt Tr איזה???? ותקציב לא ממש משנה אבל לא לעבור את ה200....

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי את הכרטיס והוא מגיע דיי מהר ל 70 מעלות, אני רוצה לדעת מה הטמפרטורות המומלצות?? ומה טמפרטורות הסף שבמידה וזה עובר את הגבול??? (יש אפשרות כזו באפשרויות של כרטיס המסך) ועל הדרך מישהו יודע מה זה עושה??? כל הכפתורים... :

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים