אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב לפני כמה זמן שאלתי כאן בפורום אם יש קרור לכרטיס 4870x2 והתשובה הייתה Accelero XTREME 4870X2 שעוד לא יצא בכלל וכנראה מתעכב, רציתי לשאול האם יש עוד דרך לקרר את הכרטיס כי עכשיו בקיץ הוא פשוט רותח ועובר את ה100 מעלות במאמץ אולי אפשר להוסיף מאווררים למארז שיהיו מכוונים אליו וזה יתרום לקירור. המארז די גדול אז יש מקום לתמרון +thermaltake armor ויש לו רק מאוורר דלת גדול שמכניס אויר ואחורי מאחורי הקירור של המעבד big typhoon שמוציא אויר וזהו. חג שמח ותודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
עד היום הטמפ' הייתה על ממוצע 32~ במנוחה ו50-45 מאמץ על תדר 3600MHZ בדקתי בשעה האחרונה טמפרטורה בREAL TEMP פתאום זה מראה 43c בIDLE מה הולך פה לא שיניתי הגדרות לא כלום ככה סתם קפץ 10 מעלות הסירקולציה במארז אצלי סטנדרטית עם אחד מקדימה מכניס אוויר ואחורי מוציא, וזה לא הכרטיס מסך כי הטמפ' הייתה טובה גם אחרי שהרכבתי אותו עצות? אני חושש להיכנס למשחק שהמעבד לא יהפוך לי לחביתה
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי את הכרטיס 4850 מחברת ספיר במנוחה הוא נמצא על 64 מעלות ובמאמץ( crysis)הוא מגיע ל- 100 מעלות, ואז המאוורר מתחיל לפעול ממש חזק(מנגנון כנראה) וזה ממש מעצבן. חיפשתי ב- CCC ולא מצאתי אפשרות לבטל את זה, זה אפשרי איכשהו? והאם הטמפרטורה הזו במאמץ תקינה?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב , שאלה בכותרת.. אני יודע שהקירורים הבאים עם הקונקטורים בצורת יתדות , הינם עבור מעבדי אינטל ונכנסים בלחץ ללא צורך לפרק את הלוח עבור ההתקנה (בהנחה שאין גוף קירור קודם מסוג אחר) . השאלה מה לגבי אלו שאין להם יתדות , האם כולם באים עם מתאמים (תושבות) שצריך לפרק את הלוח בשביל "להלביש" תחתית אחיזה בצד השני ? או שחלקם כך (ואפילו אוניברסלים ל-2 סוגי המעבדים) וחלקם מתחברים עם הברגה ללוח ? דוגמא לקירור ללא יתדות עבור 775 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=50 או זה ל-AMD שבא עם תושבת כפי שנראה בצד: (צריך לפרק לוח בשביל להרכיב כזה) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=499
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למאוורים: אחד של 92MM לקידמת המארז(אם צריך אז 2) ואחד בשביל הaccelero s1 rev 2. בנתיים אילו הטמפרטורת: מעבד - 34 - 58. כרטיס מסך + accelero s1 - זמני עם המאוורר של הקירור STOCK של אינטל - 36 - 55 (במשחקים) בOCCT זה 66. רצוי שיהיו שקטים וזולים בדגש על שקטים. מה כדאי שתי מאווררים מקדימה או רק אחד (עד עכשיו יש לי רק 120MM של ANTEC על LOW מוציא) המפרט רשום בצד. תודה רבה וחג שמח. נ.ב. בבדיקת טמפרטורה לכרטיס מסך בOCCT מגיע ל67 אבל רוב הזמן 66. בקירור STOCK זה 80+ עם פי כמה רעש וביום קר.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תראו הלכתי פה לאיבוד בין כל הנעוצים וכל המדריכים אז יש לי שאלה פשוטה.. יש לי כרטיס מסך 9800GT OC 512MB ומעבד E6650 קראתי פה איפשהו שיהיו FPS או משהו שהמעבד לא יגיע לכרטיס מסך, לא משנה אני לא מבין בזה. בקיצור אני רוצה לעשות OC למעבד והשאלה שלי היא עושים את זה דרך הBIOS או דרך תוכנה? אם גם וגם מה יותר מומלץ? עוד שאלה, אלה הטמפרטורות שלי, אני במצב סביר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
השאלה בדיוק כמו בכותרת...איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב מחבר שלי במחשב בוצע OC רציתי בבקשה לשאול איך אני מבטל את ה OC. נכנסתי לביוס וראיתי שזה טיפה מסובך אז עזבתי המפרט הוא: INTEL E8500 ASUS P5Q קירור ZALMAN 9900 ASUS 9800GT OC 4GB DDR2 CROSSAIR תודה לעוזרים וחג שמח.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך ati x1650 המאורר מאוד מאוד מרעיש וגם לאחר ניקוי אבק יסודי אני לא מצליח לפתוח את מערכת האיורור לניקוי יסודי יותר מה ניתן לעשות חוץ מלקנות כרטיס חדש וטוב יותר??
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, אני בדיוק לפני הזמנה של המוצר הזה: http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html דגם 1600 RPM 90 ש"ח ליחידה ופתאום אני מוצא מאוור במחיר יותר נמוך עם נתונים יותר טובים ל 1600RPM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html 50 ש"ח ליחידה טיפה יותר מרעיש. יותר CFM אבל אורך חיים 30,000 שעות לעומת הדגם הראשון 150,000.. אני רוצה לקנות 4 מאווררים. 1 להוסיף ל MUGEN 2 ו 3 להוסיף למארז. מה דעתכם מה עדיף מהשניים?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הכרטיס שלי רותח בצד איפה שהמאוור הוא בסדר אבל מאוחרה אי אפשר לגעת בפלסטיק זה מסוכן ? צריך להוסיף על זה קרור ?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיית חום גבוהה במחשב , הוא ניסה כמה דרכים להוריד את הטמפ' ע"י ניקוי המחשב מארז , מאוורים , צעלות וכו' .. , מריחת משחה טרמית , החלפת קירור לקירור של CM מדגם X15-91DSK-0L-GP . ועדיין הטמפ' גבוהות ! חשוב לציין כי החדר שלו חמים מאוד במהלך היום . דבר נוסף - שרק בתקופה האחרונה המחשב התחיל בתופעות הנ"ל ! - שנה קודם לכן המחשב כלל לא היה מגיע ל- 60 . טמפ' מנוחה - 42-55 . טמפ' עבודה 68-72 . מפרט המחשב הוא : ga-945p-s3 2x1GB DDR2 667MHz twinmos and 2x512 DDR2 667MHz kingston core2duo e6300 1.86GHz 1. hdd wd2500ks (250GB) 2. hdd hd160hj (160GB) DVDRW lg gsa-h30n Black enermax liberity 400Watt thermaltake soprano ati hd4850 powercolor התקציב הוא נע ב…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
(מכיוון שאני לא בטוח איפה לפתוח את זה בכלל, אולי תקלות חומרה, החלטתי לפתוח כאן כי זה קרה בעיקר אחרי שניסיתי לעשות OCים שונים). המפרט בצד, יש לי אותו כבר מאוקטובר בערך, שזה אומר חצי שנה. עשיתי 3DMARK 06 (אין לי VANTAGE, רק XP) על ההגדרות הכי גבוהות, ובזמנו איך שקיבלתי את המחשב יצא לי 10800 בערך (מה שכתוב מתחת למפרט זה המדויק). ~אבל~ עשיתי אתמול שוב בדיקה, ויצא לי 8500 בערך. השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות OC למעבד למשל (קטן קטן, של הFSB מ266 ל276), ואז ניסיתי להריץ 3DMARK וזה יצא לי 8500 אז חשבתי שהמערכת לא יציבה, אז עכשיו המערכת על STOCK והוא עדיין נותן לי 8500, אז אני ללא OC כרגע, למרות שאפשר להבין מזה שהOC לא הייתה הבעיה. יש לציין גם שניסיתי OC לזכרונ…
-
- 17 תגובות
- 978 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב? Accelero S1 Rev. 2 או Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם התוכנה OCCT והנה התוצאה אפשר לראות שבמצב רגיל זה בערך 50 מעלות, במאמץ 60.. המאוורר שיש לי : zerotherm nirvana nv120 premium המעבד: intel core 2 quad q9300 2.5ghz זה טמפרטורה שנחשבת גבוהה מאוד? ומה כדאי לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי E8400@3.7GHZ הקירור זה CM 212HYPER לוח אם EP45-DS3 הנה הנתונים בCPU-Z: המעלות במנוחה 39-44 במאמץ 50-54 עכשיו לפי הנתונים- כדי להמשיך את הOC אני צריך להתחיל לעלות עוד דברים? כי בינתיים נגעתי רק בFSB צריך להעלות עוד דברים? (מתח,MHZ לזכרון וכו') הזכרון שלי עכשיו על 4GB 800MHZ ושאלה אחרונה היה לי 3.6GHZ ועשיתי ל3.7GHZ רק לבדוק ועכשיו כשאני נכנס למחשב (VISTA) זה מראה לי עדיין 3.6GHZ במאפיינים של המחשב, למה?
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא: מעבד : e8400 קירור למעבד : AC XTRME לוח : ga-ep45-ds3l זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ כ. מסך : GTX260 216 ספק : 650W מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ? ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, בעקבות העובדה שסוף סוף השתקתי את הכ. מסך שלי, הדברים היחידים שנותרו לי הם: 1. מאווררי מארז ( כולם של ANTEC ) - כנראה יוחלפו ל-SCYTHE 1200 RPM. 2. ספק - GAMEXSTREAM 600 של OCZ שדיי מרעיש - שוקל להחליף לו מאורר גם. 3. המאורר שמגיע עם ה-TUNIQ. הבנתי שלא מומלץ להחליף למאורר אחר מכיוון שמקורי מתאים לשימוש עם SMALL FINS. הבעיה שלי איתו, זה שאני רוצה שהשליטה עליו תהיה מהלוח אם ( כמו כל מאורר נורמלי?! ). המאורר מגיע עם כבל 3 PIN שמחובר ללוח אם לחשמל וחיבור לריאוסטט חיצוני לשליטה על המהירות. אם לא מחברים את הריאוסטט אי אפשר לשלוט על המהירות ( תמיד על 100% ). מישהו מכיר פתרון? לא אכפת לי לשחק קצת עם חוטים, אם יהרס המאורר מקסימום אני אקנה חדש (גם ככה כבר חשבתי על זה). תודה, אשמ…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ע"פ היצרן הלוח יכול לעלות את המעבד למכפלה של 14X, אבל כפי שידוע לי המעבד נעול כלפי מעלה למכפלה של 8 מקס'?! (האם זה נכון?). לפני התיעצות לגבי החלפת הספק ואולי גם הזכרון, האם ניתן בכלל להעלות את הבאס בלוח הזה? שעומד כרגע על 200 מן הסתם. עוד במערכת: זכרון 1GB 667 WD 80GB 7200 8MB SATA ATX 450W (ספק ג'נרי) קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=SQkGx1Z6auj7xRGe&templete=2
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
היי, קיבלתי CM690 חדש אשמח לקבל חוו"דים על הסידור.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה להבין יותר לעומק את פירוש המכפלה. אני מצליח להגיע ל 350X9=3150 ובמכפלה של 8 אני מצליח להגיע 450X8=3600 אז מה יותר עדיף מכפלה נמוכה יותר 8 אבל התדר גובר 3.6? או מכפלה גבוהה 9 יותר בפחות תדר 3.150?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מתוך שיעמום (פסח אסור לשתות :-[) החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק למעבד (האמת ניסיתי גם לזכרונות אבל זה בכלל לא הצליח) הצלחתי דרך התוכנה של הלוח AI BOOSTER להגיע ל4.08GHz (כאשר המקור הוא 2.83) וכול ניסיון להעלות מעל המהירות הנ"ל פשוט נכשל, כאשר המחשב אפילו לא עובר את השלב של הביוס ראיתי שאנשים מגיעים עם מעבד כמו שלי למהירויות יותר גבוהות. מה אני עושה לא נכון, או בעצם, איך אני יכול להגיע לתוצאות יותר טובות?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 אני רוצה לקנות בשביל לתלות בדלת של המארז, כי נכנס הרבה אבק בחלונית למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן לאחר שנה הפסיק לי לעבוד המאוורר האחורי של המארז. בבקידה הוא מחובר ללוח והגדרות הלוח תקינות אני צריך לקנות חדש. מחפש המלצה למאורר מארז 12 ב-60 שקל. מה שחשוב לי זה אמינות ושקט....ממש חשוב לי שיהיה שקט תודה. חנות באזור ראשון לציון תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-