אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני די מתלבט אם כדאי להשקיע בקירור למעבד ולכרטיס מסך ולמשוך את האוברק' ובכך לחסוך כמה אלפים שגם ככה עכשיו אין לי. המפרט שלי כתוב בצד חוץ מהספק שהוא: סיסוניק 430. הטמפ במארז בקיץ עכשיו בין 43 ל 37 כשאין מזגן פועל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך/רוצה דרמל טוב ב כ 200 שקל . יש ? תודה לכל העונים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בן 16 וראיתי פה כמה עבודות וממש נדלקתי במיוחד על החלון השקוף על דלת המארז אבא שלי אמר לי שלא ממש בעיה לעשות את זה אבל מה.... הוא עצלן.... ובכלל לא רוצה לשמוע על זה אז לפי דעתכם ילד בגיל שלי יצליח לעשות לבד כמה מודים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בקרוב מאוד אני רוכש מחשב חדש ויש שני שאלות לגביי קירור המים שאני רוכש. קירור המים הוא: Corsair Hydro H110i Extreme Performance Liquid CPU Cooler 1.האם הוא מתאים לתושבת של המעבד? 2. אני קונה מארז Fractal Design Define R5 Black האם לא תהיה בעיה מבחינת התאמה למארז? (לפי מה שקראתי באינטרנט חלק אומרים שמאוד בעייתי וחלק אומרים שלא) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי כבלים מעוגלים לצורב (שאותו כבל מתחבר גם לסידירום), עכשיו אני שם לב (כיום אחר כך) שלא הצורב ולא הסידירום נפתחים ובסידירום יש עכשיו אור דולק תמידי שלא נכבה שלא היה בו לפני זה .... ממה יכולה היתה להיווצר התקלה הזו ???
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבין, ש- Gainward GTX 580 "GOOD" edition זה לא כרטיס רפרנס. האם ניתן להרכיב עליו את Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus II?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי מארז Thermaltake SHARK שקניתי אי שם ב-2006. למארז עצמו יש 2 מאווררים (מסוג: 120x120x25 mm, 1400rpm, 21dBA), כאשר אחד מהם נמצא בקדמת המארז ואחד מאחורה (איפה שהיציאות של הלוח אם). אם אני לא טועה, אז המאוורר הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. לאחרונה שמתי לב שהמאוורר האחורי לא עובד.. ואם אני נותן לו "תנופה קלה" אז הוא מתחיל להסתובב אבל ממש ממש לאט. כנראה שאני יצטרך לקנות חדש... אשמח אם תגידו לי איזה ותמליצו לי על אחד זול יחסית ושקט. על הדרך, אשמח אם תגידו לי אם יש בעיה בשאר המאווררים והאם הטמפרטורות של המערכת טובה.. צירפתי קובץ עם כל הנתונים. קישור למפרט של המארז: http://uk.thermaltake.com/products-m...?id=C_00000088 תודה רבה ! עריכה: קירור הספק הוא פאסיבי, לכן …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הBUS המקסימלי של EP43-DS3L הוא 419? אם כן,זה אומר שאני אצליח להגיע עם Q9550 רק עד 3.3GHZ?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאוורר כלשהו נשאר על 4500 פלוס מינוס RPM וזה חופר אש ! מישהו יכול להגיד למה זה ככה ? המעלות בסדר גמור..בערך 40 באינטרנט.. אני מפחד שהמחשב יתחיל לעוף !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במסך 15" ישן מאוד שעדיין עובד אבל מאוד לא בריא לעיניים. תזרקו לי כל רעיון שיש לכם למודינג. לא משנה כמה טפשי הוא נשמע לכם תודה
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קירור כזה הוא אופציה רצינית לעבודה עם מחשב? הרי צריך כמויות גדולות מאוד מהחומר המקרר שמתאדה בקצב מאוד מהיר....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מתחמם די מהר (מפרט מימין) , ולפעמים אני מגיע למצבים שהחדר שלי ממש רותח בגלל המחשב. רציתי לדעת אם יש קירור טוב שאני יכול לשים, הבנתי שקירור מים יהיה הכי טוב והכי יעיל, על מנת שטמפ' המחשב והחדר לא תעלה. אז מה אתם ממליצים לקחת? ערכת קירור מים סגורה למחשב, או קירור אויר רגיל לחלקים במחשב? בנוסף, אם אני קונה כבר קירור למחשב אז חשבתי גם על OC למעבד ,לכרטיס מסך וגם לזכרונות.. מה דעתכם? תודה רבה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מעבדQ9300 (ללא OC ) עם קירור סטוק והוא מתחמם יותר מדי מדדתי עם CORETEMP והוא מגיע ל 50-65 מעלות במנוחה, ובשעת מאמץ מגיע גם ל 100!!! ניקיתי אותי מאבק אבל ללא שינוי את המחשב קניתי לפני שנתיים בערך: לוח P35-DS3L של GB מארז SONATA III + ספק 500W של ANTEC כרטיס מסך: 8800GT 512 של GB אני רוצה לציין שבשעת מאמץ הכרטיס מגיע ל 58 שזה מצויין - נמדד עם GPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי צלעות קירור חדשות, אמורות להגיע שבוע הבא, תנו קצת FEEDBACK: http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH(3D%20Cooler-Ultra%20GT).htm#
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היפו אפשר להסיג כרך יבש או LN2 ? ואולי יש פה מישהו שבונה קסקדים? BTW לא ידעתי שיש בהרץ פורום ל - Overcklockers
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני פשוט רואה הרבה אנשים שחושבים לקנות קירור TEC בהספק נמוך ולשים אותו עם קירור אוויר, הנה כאן יש הדגמה למה לא כדאי: http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1895934,00.asp
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ב-OC לכרטיס מסך ולמעבד, קראתי את המדריכים והתוכנות שמומלצות שם הם ישנות, ורובם לא תומכות בווידנוס 7 (אישית לא בדקתי אבל זה מה שכתוב באתר שלהם). וגם קראתי שלכרטיסי ATI יש בעיה עם מוצרים של Futuremark שהם המפתחים של 3Dmark לא? בגלל זה אני צריך תוכנות עדכניות שיעשו את העבודה, המיפרט שלי רשום בצד למי שצריך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה.. התחלתי את האובר קלוק..כי קניתי כרטיס מסך חדש!! ג'יפורס 6600ג'ידי!! והכרטיס הזה פשוט גדול על המחשב שלי!! טוב חחח נחזור לנושא.. המכפלה שלי נועלה על 20! אי אפשאר להזיז אותה.... יש לי אפשראות בביוס לעלות מ100 עד 132... ברגע שזה על 100(שזאת המיהרות הנוכחית) אז המעבד יושב על 2000 מגהרץ..העליתי ל110..בינתים והכל טוב ויפה!! עכשיו הבעיה...ברגע שאני מעלה מעל באס של 120..שזה..2400 מגההרץ...המחשב לא עולה!.. ואני צריך להוציא את הפטריה מהג'מפר...ואז הכל טוב ויפה....השאלה שלי איך אני מצליח לעלות אותו למקסימום אובר קלוק...שזה..2.66..ג'גההרץ...? באס של 132?? אמרו לי שאני צריך לשנות את יחס הזיכרונות והמעבד...ל1:1.... איך עושים את זה? בקשה תסבירו לי עם אחרי שאני יעשה את…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
45 מעלות זה בסדר בשביל מעבדי ATHLON XP ?!
-
שלום יש לי scythe mugen 3 יש לי בעיה קטנה אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב ( כרגע 4*2) הבעיה היא שהמאורר של הגוף קירור די מונע ממני להוסיף זכרונות שהם גבוהים ( לצורך השוואה הזיכרון שלי זה קורסייר ונגנס white ) והוא נכנס מתחת למאוור של הספק בעניין של 2-4 מלמטר רציתי לדעת האם אני יכול להחליף את המאוור יותר דק בגודל 120 מילימטר ( של הוא 120*120*25) אני מניח ש 120*120*20 יעשה את העבודה יש הצעות למאוור כזה pwm שיעשה את העבודה ויהיה שקט כמו המיוגן שלי ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק די עלוב בלי ידע קודם בכלל. המערכת כמו שהיא כרגע נמצאת בצד, אם אפשר קישור למאמר\ים לאוברקלוק פשוט של המעבד. בעקרון את הדברים הפשוטים עשיתי, אבל אין לי מושג אילו מתחים לתת, איזה תדר לקבוע ל PCIE(ומה זה בכלל) ושאר ICH ובלה ובלה כמו-כן הזכרון שלי פועל ב 5CL - 6tRCD - 6tRP - 18tRAS - 21tRC ביחס של 3:5 FSB:DRAM כשבעיקרון הזכרון הוא 4-4-4-12 בקיצור, אשמח מאוד להסבר,או לקישור למאמר. נ.ב חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעונה על כל השאלות שלי.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הCoolermaster עולה 285. הVantec עולה 174. ראיתי את הקולרמסטר (בתמונה) הוא נראה גדול ומסורבל זה יכול להפריע, מי מבין השניים עדיף?? תודה ויום טוב!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רעיון מגניב ומטורף למן סוג של מודינג אני לא אחשוף אותו עכשיו אבל יש לי כמה שאלות המודינג קשור בסלוט של pci ומאורר יש לי תרשים של סלוט pci: http://www.pci-card.com/pci_bus.pdf לפי זה רואים שיש שם פין של 12v אם אני אחבר לשם מאורר הוא יעבוד? השאלה השנייה קשורה יותר למתכנתים שביננו : יש אפשרות לשלוט על הוולטים שהוא מקבל דרך תוכנה? כלומר יש אפשרות לשלוט דרך הלוח על הוולטים שהסלוט מקבל לחיבור? אתם בטח עכשיו חושבים שאתם יודעים מה אני מנסה לעשות אז לא זה לא זה מחכה לתשובות תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-