אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
חברה יצאה גירסה נוספת ל scythe Ninja ונראה לי שההבדל הוא שאיבזרו אותה כך שתתאים באופן חלק ללוחות עם סוקט 775 כלומר עבור מעבדי ה CORE 2 DUO מישהו יודע למי מהחנויות בארץ יש את זה כבר או שכולם מחזיקים מלאים ישנים ? לינק לגירסא החדשה NINJA PLUS Rev.B : http://www.scythe-usa.com/product/cpu/026/scnj1100p.html לצורך השוואה הנה הגירסה שהפסיקו לייצר (הישן) : http://www.scythe-usa.com/product/cpu/006/scnj1000p.html
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי GT 240 GDDR5 עם מאורר ואין לי אפשרות להחליף לו את המהירות... ניסיתי גם בתוכנה של NVIDIA לOC וגם בMSI AFTERBURNING הזה וזה פשוט לא נותן לי. אולי כי הוא לא מחובר ללוח אם? מה עשוים מצב כזה? אה, ועל איזו תוכנה אתם ממליצים לעשות OC לכרטיסים של NVIDIA? אולי אני יכול להשתמש בmsi afterburning הזה אבל פשוט להשאיר את המאורר על auto? ובאיזו תוכנה אני בודק יציבות וכמה דקות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שאני מעיף לכל הרוחות את ההיטסינק המקורי של אינטל ... רציתי לבדוק את הטמפ' שלי - הבנתי שהלוחות של ABIT מחשבים לא לפי ההיסטיק ולכן מתקבלת טמפ' גבוהה משאר הלוחות. המעבד שלי במנוחה 44-43 מעלות ובמאמץ הוא מגיע עד ל65-66, האם משחה טרמית תעזור במידה רבה או שאני חייב גם היטסינק חדש דנדש שיעשה לי חור בכיס. אני מאוורר עם 2X120 מ"מ אחד מקדימה מכניס ואחורה מוציא. חוטים מסודרים.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובאיזה קירור השתמשו ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
shalom friends I need your help and advise for fans for my coumpter case which one are the best and quiet size 80 mm there is no problem for purchase of any amount I can afford any amount thank you and you can write in hebrew
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. המפרט: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם:Asrock Extreme4 זיכרון: G.SKIL DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: F3 1TB SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 ספק: HEC COGER 1200W קירור מים: קרוסיאר H100 הגעתי ל 4.6 , המעלות במנוחה 29-32 במאמץ מגיעות ל 65-77 מעלות לאחר בדיקת מאמץ האם הטמפרטורה תקינה?המחשב יציב עובד מעולה בדיקת מאמץ תקינה, איך המעלות? ורציתי לדעת אם אני יכול להגיע עוד עם המערכת הנ"ל? תודה וסופ"ש מעולה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מארז של SONATA 3, לגבי הקירור יש לי 3 מאווררים (ואחד נוסף של ה 4850 שמגיע בסטוק) אחד מהם של זלמן 7500 (למעבד) והשניים הנוספים הגיעו עם המארז (אחד ללוח אם ואחד קדמי בעיקר להארד דיסקים). הבעיה היא ששני המאווררים שהגיעו עם המארז על low אבל עדיין המחשב רועש מידי לטעמי, לפחות בלילה כשאני מנסה לישון... השאלה היא מה אפשר לעשות מפני שאני אני אמנם לא עושה אוברקלוק אבל אני כן מריץ משחקים כבדים מאוד. השאלה אם אפשר לוותר על מאוורר אחד או להחליף אותם, מה אני עושה אנשים ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי I3 2100 עם קירור סטוק, הוא כעקרון עושה את העבודה מעולה אבל אני חושב על קירור חדש שעדיף עליו משמעותית (רצוי שקט יותר), ושיהיה קל לתחזוקה אם אפשר (שניתן יהיה להוציא את המאוורר מצלעות הקירור ע"י ברגים וכו').. רצוי TMS. שיהיה בסיסי כזה, לדעתי פחות מ-100 שקל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד q6600 stepping g0 ולוח gigabyte ds3l-p35 כבר מספר שנים. לאחרונה התחלתי להתעניין באוברקלוקינג. יש לי מספר שאלות: 1. נכון להיום אני בלי אוברקלוק, עם מאוורר סטוק. מבדיקת טמפרטורות שביצעתי באמצעות CoreTemp ו-SpeedFan קיבלתי שבמצב IDLE הטמפרטורות שלי הן באיזור ה-55-60 מעלות, ובמצב STRESS מגיעים גם עד ל-80 מעלות. למרות שזה קירור סטוק, האם זה תקין? 2. כאמור, אני מחפש לעשות אוברקלוק. לשם כך דרוש קירור טוב. אשמח לקבל המלצה לפתרון קירור (אוויר) טוב ופשוט להתקנה. אני מחפש יחס עלות/תועלת טוב. חשוב לי שיהיו ביצועי קירור טובים, אך גם חשוב לי שיהיה שקט ככל שניתן (כמובן, במסגרת מחיר סבירה). אשמח לייעוץ מהמומחים! תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מאוורר מסכן מקרר את החלקיחם במחשב שמגיעים ל60 מעלות ויותר??לא ברור לי הענין
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז דבר ראשון היי!, קוראים לי יובל ונראה לי שזו ההודעה הראשונה שלי בפורום. המערכת שלי: לוח אם: Gigabyte P35 S755 מעבד: Q6600 קירור למעבד: Zalman 9700 Led כ. מסך: nVidia geForce 9800 GT זכרון פנימי: 1GB x 4 DDR II 677hz קירור נוסף: 12ממ בגב המארז, שואב אוויר. אז זה הולך ככה: כבר עשיתי קלוק למעבד מ 2.6 ל 3.0 ... כרגע עובד חלק... אני רוצה למשוך יותר מהמעבד (אני עובד בתלת מימד, אי לכך כל כח רינדור שאני מרוויח מאוד חשוב לי). אני מודד טמפרטורות עם EVEREST (כדאי למדוד עם משהו אחר?) כרגע במאמץ הוא לא עובד לי את ה 52C... (עוד לא ניסיתי להעלות אותו יותר > אבל) ממה שהבנתי מאנשים, שכרגע מה שמגביל אותי זה זה הזכרון הפנימי ... אם אני אקנה זכרון של 1066HZ אני אוכל למשוך יותר?. עוד שאל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי על הTRUE מאורר של 90 מ"מ , כדאי להחליף אותו ב120 מ"מ ? או שזה אמור להיות 90 מ"מ ? תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי את הרידיאטור הזה, התושבות למעבד ולכרטיס מסך וכל מיני מחברים. כולם במצב טוב. משהו פה בונה קירור ביתי ומעוניין בזה? (מצורפת תמונה) רן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הסיבה לרעש היא לדעתי מאוורר ה CPU שאלתי הראשונה הייתה, האם ניתן לעשות משהו בקשר לזה, או רק להחליף מעבד? אך אני מבין שניתן גם להחליף את המאוורר של ה CPU. ניסיתי לעשות זאת, אך לא ממש הצלחתי להפריד בין המאוורר ל CPU (וגם פחדתי להרוס). הטמפרטורה שראיתי בsetup של ה BIOS הגיעה לכמעט 80 מעלות, שאין ספק שזה לא תקין, וזה די מוזר לי שהמחשב מחזיק מעמד ככה... (יכול להיות שמדידי הטפרטורה לא אמינים) אציין שקראתי את המדריך לשימון וניקוי המאוורר. אשמח לקבל טיפים ועצות. בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מתחמם די מהר (מפרט מימין) , ולפעמים אני מגיע למצבים שהחדר שלי ממש רותח בגלל המחשב. רציתי לדעת אם יש קירור טוב שאני יכול לשים, הבנתי שקירור מים יהיה הכי טוב והכי יעיל, על מנת שטמפ' המחשב והחדר לא תעלה. אז מה אתם ממליצים לקחת? ערכת קירור מים סגורה למחשב, או קירור אויר רגיל לחלקים במחשב? בנוסף, אם אני קונה כבר קירור למחשב אז חשבתי גם על OC למעבד ,לכרטיס מסך וגם לזכרונות.. מה דעתכם? תודה רבה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה! יש לי בעיה חמורה. אז: Q6600 GA EP45-UD3LR 8600GT ה HD5770 הפסיק לעבוד חח קירור מים למעבד CORSAIR VX550W 4GB RAM KINGSTON SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB קיצר נגיד אני עושה OC... אז עשיתי OC ל Q6600 שלי מ 2.4 ל 3.6GHZ יציב 20 לופים ב LINX... ואז יום למחרת אני מדליק וזה מדליק תמחשב תוך 5 שניות מחכבא ואז אחרי 2 שניות מדליק תצמו אוטומטי שוב פעם וככה בלי הפסקה. עד שאני לא יוציא תסוללה מהלוח אם ויאפס תביוס. וזה קורה המון. גם לפעמים זה משחק לי עם המכפלה מ 9 למכפלה 8. אם אני שם מתח 1.5 אז המעלות סבבה לגמרי 3.75 GHZ מריץ בדיקה הכל טוב ויפה רק אחרי 10 שניות המחשב פשוט מיתכבא ואז מדליק תצמו אחרי 3 שניות. כאילו זה לא מביא מסך כחול של חוסר יציבות. ניסיתי עם מתח ג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... אני לא ניסיתי עדיין אוברקלוק... אני רוצה להתחיל עם תוכנה שתראה לי את הטמפרטורה של המחשב/מעבד/מה שזה לא היה... אם אתם יכולים בבקשה תוסיפו לינק. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בשעה טובה קבלתי את הPHENOM X3 8550 שיחליף את AMD 4400x2 שלי. איזו משחה טרמית יותר מומלצת? ARCTIC SILVER 5 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2729 או THERMALTAKE A2150 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2695 הקירור שיש לי כרגע הוא ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הגוף-קירור הזה, מכיוון שאני תקוע עם המאוורר המקורי (יש לי AMD Athlon XP 1900+) ועל 53 מעלות במנוחה.. :\ לפי הבנתי, זהו הגוף-קירור המשתלם ביותר. שאלה 1: האם הוא מתאים לOC? שאלה 2: כמה מעלות יהיה לי בערך במנוחה? שאלה 3: יש גוף קירור (באותו טווח-מחירים) שנותן ביצועים יותר טובים/יותר משתלם?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קראתי היום את המאמר שבאתר על קירור המים... וחשבתי לעשות אחד כזה אבל השאלה האם משתלם בכלל לעשות כזה? עד כמה יש הבדל בקירור... {וגם לא הבנתי את מה הוא יכול לקרר...} והאם זה שווה את כל המאמץ וכל הבאלגן מסביב המארז? או שפשוט עדיף לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd1088756729.htm {מה יתן יותר ביצועיים?} התקציב משחק פה תפקיד דיי גדול... אבל יותר חשוב הקירור מאשר,הבאלגן מסביב למארז... בתודה fux
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם האובר רק בnfs carbon (יש לציין ששמתי את ההגדרות כולם על הכי! גבוהות שאפשר כולל aa x2,שזה ממש נס שהמחשב שלי סוחב את זה ועוד מהר)..אחרי איזה 5-10 דקות של משחק המסך מתמלא בקשקושים וצבעים וחייבים לכבות ולהדליק אותו,יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה ובשום משחק אחר זה לא קורה במהירויות שהכרטיס מסך שלי עליהם עכשיו (במפרט רשום),הורדתי את האובר ב10 מגה הרץ לליבה ולזיכרון ועכשיו הקשקושים מגיעים אחרי שעה בערך של משחק,השאלה שלי מה לעשות בהתחשב בזה שזה קורה רק בnfscarbon כשההגדרות גרפיקה הכול על הכי גבוה? להוריד את האובר? (שממש לא בא לי כי זה קורה רק במשחק הזה),או להוריד את ההגדרות לנמוכות יותר?(המשחק פשוט פועל דיי מהר בהגדרות הכי גבוהות אז קצת חבל לי)..יכול להיות שזה בגלל…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מעבד חדש על לוח אם חדש עם גוף קירור מקורי של אינטל. אני רואה על הגוף קירור 3 פסים כסופים, אני מניח שזו המשחה הטרמית שלהם? אני צריך למרוח אותה כמו שמוסבר במדריך על כל המשטח? או פשוט להניח אותו למעבד וזהו? אני מעדיף לא לנסוע ולקנות משחה בשביל זה... קראתי את המדריך שיש באתר על מריחה נכונה של משחה... אשמח להסבר קצת או הפנייה למדריך שזה מוסבר בו? אני מקווה שאני בפורום הנכון... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ידוע שהאבק גורם להתחממות קלה... רציתי לדעת איך לנקות אותו עם לחץ אוויר או עם פן תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בקרוב מאוד אני רוכש מחשב חדש ויש שני שאלות לגביי קירור המים שאני רוכש. קירור המים הוא: Corsair Hydro H110i Extreme Performance Liquid CPU Cooler 1.האם הוא מתאים לתושבת של המעבד? 2. אני קונה מארז Fractal Design Define R5 Black האם לא תהיה בעיה מבחינת התאמה למארז? (לפי מה שקראתי באינטרנט חלק אומרים שמאוד בעייתי וחלק אומרים שלא) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-