עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itaysk,

כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'... מאיפה אתם מביאים אותם? וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל... עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by montana,

שלום , אז ככה , יש לי בעייה קטנה הביאוס שלי מוקבל לשלושה אפשרויות לעלות את הCPU ל : 25% 50% 75% כעת יש בעייה בביאוס הקודם שלי הייתה אפשרות גבוהה יותר... זה חשוב מפני שאני נכנס למשחק NEED FOR SEED CARBON המשחק עולה הכול טוב ויפה, אבל כשאני לוחץ על להתחיל לשחק הוא יוצא בלי שום סיבה. זה קרה לי בעבר שהתקנתי מוד למשחק - VICE CITY עשיתי אובר קלוק חזק {בביאוס הישן שהיה לי} וזה פתר את הבעייה אז שאלתי אם אפשר להוריד ביאוס מתקדם לאוברקלוקים... יכול להיות הבעייה במחשב יש עוד משהו מוזר כשאני בא להחליף תמונות במסנגר הוא מתנתק לפתע ויש לי מסנגר לא כבד יחסית 7.5 נ.ב במשחק MOST WONTED והקודמים לו זה לו קורא {והם גם כבדים} מפרט המחשב שלי: 1.7GH 1G RAM GEFORCE 5200 דרך אגב המחשב שלי עומד …

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by AtomiX,

החלטתי לקנות מעבד חדש.. 3000+ ליבת ווניס נשבר לי מהווינצ'סטר שלא עובר 2.6 אני רוצה לדעת מה השבוע שיש לו את הסיכויים הכי טובים ? ואיפה אפשר להשיג בארץ?????? תודה מראש :-*

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כרגע: FSB - 360 MHz (+0.1V) CPU X 9.5 (3.42GHz @ 1.35V) DDR2 X 2.4 (864MHz @ 2.0V) MCH + 0.1V תזמוני זכרון נתתי ללוח לבחור (נתן לי 5-6-6-17 הנבלה) והכל דבש. עולים ל-370 (העליתי גם את מתח המעבד ל-1.3625V) והמחשב קורס אחרי כמה דקות (באינטרנט, אפילו לא משחק או טסט). לפני שנמשיך צריך לקחת בחשבון את הזכרון: בסלוטים 1-3 - Super Talent T8UA1G8C5 - 2X1024MB DDR2 800 MHz CL5-5-5-16 עם Heat Sperader מצד אחד בלבד. אלה הזכרונות שקניתי עם המחשב. בסלוטים 2-4 - Patriot PDC22G9200ELK - 2X1024MB DDR2 1150 MHz CL 5-5-5-15 עם Heat Spreader נורמלי מ-2 הצדדים. במחיר שמצאתי אותם לא היה מה לחשוב בכלל (ולא, אני לא הולך לקנות סט נוסף שיתאים לביצועים שלו). מעבר לזה, הספק הוא Enermax Modu82+/425W כ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום ... אני בערך מתחיל במודינג... ומצאתי באתר איך לשים אור בתוך קונן הדי וי די... בשביל זה אני צריך פלורסנט בגודל 10 סמ (עם סרטר) איפה אפשר לקנות את זה באזור השרון??? תודה חברי!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by captaincaveman,

פשוט מדהים.... קצת יקר, קצת רחוק, קצת מחסור בכמויות אבל את זה אני רוצה.... עוד חודש אצלי כנראה ;D LOL עשיתי COPY ללינק שכחתי לעשות PASTE :-[ http://www.employees.org/~slf/lrwb/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברה, אני ממש ממש נוב בנושא ומקווה לעזרה רבה ממכם. *** זה יהיה האובר קלוק הראשון שלי אז אם תוכלו ללמד אותי איך עושים נכון וכו' אודה לכם מאוד. אז יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia GeForce4 MX 440 הנה המפרט שלו: *** Device Type Graphics adapter Enclosure Type Plug-in card Interface Type AGP 8x Compatibility PC Top of PageProcessor / Memory Graphics Processor / Vendor NVIDIA GeForce4 MX 440 Video Memory Installed 64 MB / 64 MB (max) Memory Clock Speed 500 MHz Top of PageVideo Output Max Resolution (external) 2048 x 1536 / 60 Hz Colours Max Resolution (external) 32-bit colour Supported Display Graphics API Supported OpenGL, DirectX TV I…

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by rafi_d,

הנה התלבטות בין שני מפרטים תקציביים, למחשב ל HTPC + שימוש כללי, שנובעת מהרצון לחסוך בעלות כרטיס מסך. בפורום שכן היו חילוקי דעות על האם המעבד + chipset מסוגלים לתמוך בHD ללא "סיוע" של כרטיס מסך חזק יותר. בהקשר לזה , כאחד שלא מומחה לOC, רציתי לדעת את דעתכם על יכולה ההמהרה של המעבד הזול הזה על כל אחד משני הלוחות. הזכרונות 2G - OCZ Platinum 800 - -4-4-4-15 1. לוח GA-P35C-S3/DS3/L/R (יתווסף כנראה כרטיס מסך מבוסס HD 2600 PRO) 2. לוח GIGABYTE GA-G33M-S2H ללא כרטיס מסך (בשלב ראשון) מה דעתכם ? בקירור סטוק אפשרי להגיע ל3G ? גם על השני ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Haflo,

מה הציון שאמור לצאת לי ב 3D Mark על כרטיס ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB? פעם ראשונה שאתמול הרצתי את המבחן(ללא עידכון Drivers/BIOS, ללא OC) ורציתי לדעת כמה אמור לצאת לי... (אל תשאלו כמה יצא לי לפני שאתם עונים לי! ;D )

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by Slayer,

איך אני בודק את הטמפ' של המעבד\דברים אחרים במחשב שלי? יש לי לוח אם ASUS A7M זה למעבדי AMD, אם צריך עוד פרטים תגידו ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לפני חודש בערך הרכבתי על הכרטיס מסך מאוורר שהוריד את טמפ' הכרטיס מ70 ל55 במנוחה הכרטיס הוא GEFORCE 8500GT. עד שפתאום לפני כמה ימים הסתכלתי במעלות וראיתי שהמעלות עומדות על 70..פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מסתובב.המאוורר מחובר למולקס דרך מתאם כמו שהיה תמיד. מה העניין?זה לא שהוא לא מסתובב אז זה הסיבה.. שום דבר במיקום שלא לא השתנה הוא מחובר בצורה כזאת שגם עם אני ימשוך הכי חזק הוא לא יצא.

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by MaStRiX,

מה הכי חשוב לOverClock? אלה הם ההצעות: 1.זיכרונות טובות. 2.קירור חזק. 3.ספק. [אני שואל את השאלה הזאת,כי ביוכלתי 700¤ לבזבז על משהו משלושת אילה בכדי להגיע לאבורקלוק כבד במיוחד.] אם אני קונה ספק,הוא עולה 530¤[לא כולל הזמנה,אגב-הדגם זה P425 משהו כזה,של אנראמקס 420W נקי..סוף סוף להחליף את "הג'ינרי שלי"] סתכלו, אם אני קונה ספק..נשאר לי 170¤.. ב170¤,אני יכול לקנות קירור חזק/נורמלי שייספק את מה שאני צריך?[כפי שכתבתי למעלה,OC כבד במיוחד.] אני חשבתי לקנות ספק ,+XP120 ומאוורר טוב של TT עם 120 מ''מ איכותי,שקט,וטוב.] אבל אין את הכסף בידיוק,ואני רוצה לקנות משהו עכשיו שיהיה לי "לבנתיים" עד שאני "יאגור" כסף ,עוד ויוכל לקנות את שאר הדברים. אם אני קונה זכרונות,[המליצו לי http://www.noacom…

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  13. שלום. החלתי משחה טרמית חדשה. אבל בלית ברירה, הייתי חייב לנתק את ה HS מהמעבד. האם במקרה כזה יש להחיל מחדש משחה טרמית? או שלהחזיר בחזרה זה בסדר? תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by RonCohen,

XSPC RASA750 RX240 בהטחלה רציתי קיט של EK H30 240 HF אבל בדקתי בהרבה פורומים ואמרו שהרסה יותר טוב אז בגלל הפרשי המחירים יש רעיונות לשידרוג רציתי לשדרג את הבלוק לבלוק אל EK אבל אמרו שהמאבה חלשה אז אני לא יודע מה לעשות?? ואיזה צבע לקנות (אפשר קישור) כדי שיהיה לי צבע אדום כזה: http://img812.imageshack.us/img812/9793/8smalls.jpg

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Slavikik,

יש לי GIGABYTE 7600GT SILENT PIPE אני מעוניין לעשות לו OC.. אז השאלה היא כמה להעלות בליבה וכמה בזיכרון. כי אמרו מזמן שצריך להעלת כל פעם 5 MHZ בליבה ו 3MHZ בזיכרון נסיתי ככה הגעתי ל OC מ 560 בליבה ל 640 ובזיכרון ב 700 MHZ הגעתי ל 748 אבל התוצאות לא היו משהו אז אני רוצה לדעת בטוח כה צריך בליבה להעלות כל פעם וכמה בזיכרון.

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by starter,

שלום לכולם אני חדש פה ומקווה להיתקבל לקהילה ולקחת חלק פעלי בה השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שלAMD לא כדאי לעשות אובר-קלוק האם זה נכון ? חשבתי לעשות גם לכרטיס מסך GF2 MX 32MG של ASUS באמת יהיה הבדל מורגש או שכדאי לי לעשות לשניהם ביחד? המעבד הוא AMD ATHLONXP 1700+ ו256 DDR זיכרון

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  17. ברכישת מעבד,TMS מציעים את Evercool Silver Knight Water Cooling ב194 שקל. השאלה היא,האם הקירור מים הזה שווה הוא מקרר יותר טוב מאחרים בתקציב שלו [זלמן 9500/V1] ועוד דבר....TMS מציעים גם את זלמן 9500 ב165 אם קונים מעבד. האם שווה? ואיך הזכרונות האלה לOC ? OCZ 2GB (2X1GB) DDR2-800 XTC EPP Kit Nvidia SLI Heatspreaders CL4-4-4-15 והאם הם שווים את מחירם [323 שקל] תודה מראש

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by shloosh,

אפשר לעשות אוברקלוק כמה שרוצים למעבד אם הוא נשאר טמפ' מאוד נמוכה???? אם כן אז אפשר להיע לאיזה 10 GHZ בקלות עם קירור מאוד מאוד מאוד טוב ומעבד 3 גיגה c. אני מדבר על קירור עם חנקן נוזלי או מה שזה לא יהיה.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by DREDON,

שלום יש לי מעבד QX9650 לוח אם Asus P5Q Pro נכנסתי לביוס והעלתי את תדר ה FSB ל 435 כשאני מעלה מעל לתדר זה המחשב לא עולה לווינדוס. (מהירות המעבד לפני ה OC : 3GHZ אחרי: 3.87GHz) הטמפרטורות לאחר ה OC הם לא כאלה מוגזמות: motherboard: 35 cpu: 36 cpu1: 41 cpu2: 40 cpu3: 46 cpu4: 46 לא שיניתי כלום במתחים או ביחס ההכפלה. יש למישהו מושג איך אני יכול להמשיך מכאן? תודה מראש בני

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  20. לשים קתודה קרה במסך שזה יאיר מהחריצים... יכול להיות ממש מגניב.... יש לי מסך 19 ככה שזה יהיה ממש יפה... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי וכדאי...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הנה תמונה מ-EVEREST שמראה את הטמפרטורות: כשאני שם את היד בחלק העליון של המארז, אני מרגיש שהוא די חם.... והוא גם יחסית רועש, אפילו קצת רועד.... מה אתם ממליצים לעשות? המארז הוא ג'נרי.... (והמעבד במפרט) עדיף מארז אחר או להוסיף קירור? או שבכלל ככה זה אמור להיות ואין בעייה? תודה לעוזרים מראש

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  22. היי, קניתי קירור מבית AC דגם ACCELERO TWIN TURBO PRO ואחד ההיטסינקס של הזיכרונות העליונים בכ.מסך לא נדבק. הדבק דפוק\יבש. השאלה היא האם אני יכול לשים את המשחה MX-2 בתור דבק. האם זה יחזיק את הקירור\היטסינק כמו שצריך [זה יושב הפוך, ככה שזה חייב ממש להידבק]? בתודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בזמן שפתחתי את המחשב לנקות מאווררים שמתי לב שתושבת של המאוורר הולכת ליפול? איך אני יכול להדביק\לסדר את העניין? משחה תרמית תעזור? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Smgr,

מחפש מאורר למעבד 3200+ ATHLON XP (מיותר לציין SOCKET A נכון ? ) אגב אם אפשר להשיג קירור טו יותר ושקט יותר בשביל עוד 20-30 שקל אז אפשר להתגמש קצת. שיהיה לכולם יום נפלא

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by eranza,

אז ככה אנשים לי יש הקצבה של 500$ להזמנת מערכת קירור חדשה (מים ) אני לא רוצה מערכת בנויה אני רוצה חלקים מקווה לשמוע הצעות של המומחים מבנינו דרך אגב אני מזמין הכל משני אתרים http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php http://www.sidewindercomputers.com/ א מישהו מכיר אתר אחר שמייבא לישראל דברים ברמה אז בבקשה לרשום בתודה ערן

• 13 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.