אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול לעשות משהו איתם? ואם כן - איך מתחילים?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני לא כזה מתעסק באוברקלוק אבל התדר הנמוך של המעבד הזה די מעצבן(2.33GHZ למי שלא יודע) אז אולי אני יעשה איזה OC קטן משאני יודע בOC זה רק לשנות את הFSB ואני לא יודע במה לגעת עוד(נגיד תדר של הזכרונות RAM או הVOLTAGE ודברים כאלה) יש לי לוח אם GB EP43-DS3L וזכרונות של KINGSTON 800MHZ וCL6 נראה לי העלתי את התדר של המעבד ל2.8GHZ בלי לגעת בשום דבר אחר(השארתי את המכפלה על 7) וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא נותן לי בעיקרון אני רוצה להגיע ל3 זה אפשרי?
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז של HUSH השקט זה שמרופד מבפנים. רציתי לקבל המלצות על מאוורר לתוך המארז שיכניס אויר לבפנים, כרגע מה שיש זה: מערכת קירור של טוניק, מאוורר אחורי 1600 סיבובים של חברת S-FLEX ומאוורר מקורי של המארז שמכניס אויר ולפי הנתונים של תוכנת SPEEDFAN נותן בערך600 וזה לא מספיק טוב, צירפתי תמונה של התוכנה כאשר המחשב לא במאמץ- אני רוצה המלצה למאוור שקט מאוד עם מספר סיבובים יחסית גבוה (1200-1600) במחיר סביר- ראיתי שיש עד 70 שקלים בכל מיני אתרים. *צריך לשים לב לכך שעכשיו מתחיל הקיץ והטמפרטורות של המחשב יהיו גבוהות גם ככה אז עדיף שיהיה קירור טוב. * שאלה נוספת היא מדוע שאני פותח את המארז ומחכה כמה דק' פתאום המעלות צונחות משהו כמו 5 מעלות..? (כאילו אני מבין שהוא לא מקבל אויר קר …
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יצא לי לראות תמונות של מזגנים קטנים למחשבשיושבים בDRIVE BAY ואנשים שמחברים את המזגן ישירות למחשב אז יש מערכות מוכנות למחשב ויש מודים... מישו יכול למצוא לי בנצ'ים של מערכות כאלו? והאם אפשר להשיג מערכת מוכנה וכמה יעלה כזה דבר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביקשתי הצעת מחיר ומפרט למחשב בתקציב 3K עם OC על פי הלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403546.0 השאלה שלי היא לאיזה תדר אני יכול להגיע עם המפרט הזה ? ומה אני צריך לקנפג בשביל זה ? בנוסף, אם יש לכם הצעה לשיפור בלי לשבור את מסגרת התקציב אשמח מאוד לשמוע.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי עכשיו E8400@3.7GHZ יש לי קירור CM212HYPER לוח אם EP45-DS3 המעלות במנוחה 39-44 ובמאמץ 100% שעה בOCCT הגג שבגג זה 58 אבל זה יציב הרוב על 55~ תמונה מCPUZ המתח על 1.2-1.25V זכרונות: עשיתי אוברקלוק לכמעט 1000MHZ, נראה לי שזה עדיף מ800 (?) מה עם התזמונים, זה טוב? בקשר ל EIST וC1E, אני עדיין לא יודע אם כדאי לבטל לא הבנתי מה הבעיות יציבות שאומרים שיש עם זה עכשיו, כדי להמשיך OC נגיד ל4 כמה מתח לעלות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
זכרונות של 1000 ...קירור מצויין !!! נתקל קצת בבעיות ב OC ..בזמנו הוא ישב קבוע על 3.8 בלי שום בעיה - המחשב פשוט נכנס ל DEFAULT אתמול בגלל הפסקת חשמל צריך מחדש עזרה והפעם אני גם ארשום את זה על דף מסודר להבא... (4.0 יהיה מספק בהחלט .. ) אז ככה : העתקתיאת הכל לכאן - רק מה אני אמור לשנות בעיקרון (חצי מהדברים אני זוכר ) ? first pressin CONTROL f1 - (for the memory timing to open in the bios) ADVANCE BIOS FEATURE : changing "cpu enhance halt" C1e to DISABLE changing "cpu E I S T function to DISABE MB INTELIGENT TWEAKER : cpu clock ratio 9X fine clock ratio +0.5 cpu host clock control ENABLE cpu host frequency ??? pci - E frequency ??? CIA 2 DISABLE perf…
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בבדיקת טמפרטות הדיסקים הקשיחים שלי במארז (HEC מסדרה 6 ...כן אני יודע ) מתברר כי אחד מהם הוא על גבול הטמפרטורה (60 מעלות ..מקסימום 66 וזה עוד לפני ימי הקייץ העליזים ). קניתי מאוורר נוסף של 120 ממ ומבקש לדעת כיצד לחבר אותו או יותר נכון מה כיוון זרימת האויר שתהיה לו. האים המאוור הקדמי יכניס אוויר והאחורי יוציא אוויר זו הקנפיגורציה הנכונה (מה שלי נראה הכי הגיוני) ? אשמח לכל דרך מחשבה (נכונה ) כיצד לקנפג את 2 המאוורים 120 ממ במארז. תודה מראש, דרור.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולן וכולם. לא מזמן רכשתי כרטיס מסך 4850 של Connect3D עם הקירור הנ"ל. על פי מפרט היצרן הוא אמור להגיע ל 2000 סל"ד במהירות המקסימלית. אצלי הוא מגיע ל 1400 סל"ד מקסימום והכרטיס חוצה את 80 המעלות למרות שבכל הביקורות על הכרטיס עם הקירור הנ"ל הוא אמור להגיע לאזור ה 60-65 מעלות בפעילות מלאה. ניסיתי לאלץ ידנית ל 100% פעילות של המאוורר אך הוא עדיין תקוע על 1400 סל"ד. אשמח לרעיונות\עצות. תודה
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות יש לי לוח של DFI NF4 ULTRA ויש לו מאוורר קטן שמאד מרעיש איפו ניתן להחליף מאוורר זה
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אז חזרתי מהארה"ב עם כמה חלקים חדשים + לוח וספק שקניתי בארץ והרכבתי את המערכת החדשה... הכל עובד נפלא, עכשיו הגיע הזמן לתת לה Boost אני מאמין... בגדול כרגע המטרה שלי היא להביא את המעבד לאיזור ה3.5 עד 4 ג'יגה הרץ, איפה שהוא יהיה יציב כמובן ולא חם מדי + להביא את הזכרונות למהירות בהם הם אמורים להיות - 1600Mhz... תוכלו בבקשה להמליץ לי מאיפה להתחיל? מדריכים מומלצים? משהו? המפרט המלא מעודכן פה בצד ואתם יכולים לראות. המון תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 22.04.2009 בשעה 11:19:46 אציין גם שכרגע לפי אברסט 5.01 - המעבד במנוחה באיזור ה19-20 מעלות והליבות על 33-34...משחה טרמית ששמתי - MX-2
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן, המעבד שלי עם וולט סטוק (1.325) כרגע על 3GHZ, היות וראיתי שאין צורך להעלות והוא סוחב השארתי ככה. בכל מקרה האם המעבד יכול לעבוד לאט בכל זאת אפילו אם הוא על מהירות שכזו? בגלל חוסר בוולט? לפעמים גלילה באינטרנט עובדת לא ממש מהיר, זו לדוגמא, או שאני צריך לבצע איזה 3DMARK ולראות את הציון של המעבד? ביצעתי ORTHOS של איזה שעה+ או יותר הטמ"פ לא עברו את ה 60ב ביום חם מאוד (דימונה חום מוות) ואין בעיה של חימום, כנ"ל במשחקים לא נתקע אלא אם זה כרטיס מסך לפעמים שלא קשור לכאן. האם זה בסדר? הגלילה באינטרנט לא קשורה למעבד או שכן? (כמדומני שכן...אני כל פעם רואה שיפור לאחר OC) שהתמונה לא עוברת חלק או לפעמים קצת נתקע בגלל איזה ADDS או כל מיני פרסומות אחרות.
-
- 13 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני טס מחר לארה"ב אז אני יכול להזמין מnewegg או כל חנות אחרת קירור אוויר למעבד 920, הקטע הוא שאני צריך קירור יחסית קטן כי המארז שלי דיי צר: הנה ה SPECS של המארז: Thermaltake Lanfire VM2000 | Hardware.Info United States Thermaltake Lanfire VM2000
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היה לי E8400@3.7GHZ יציב עכשיו סתם העליתי ל 3.75 עשיתי בדיקה בOCCT של שעה לא מצא שום בעיה אבל כשהייתי במקביל עם OCCT נגיד בMSN או ICQ זה פשוט עבד לאט אני יודע שהOCCT מאמץ את המעבד 90-100% אבל פעם קודמת שעשיתי בדיקה לא היו כאלה תקיעות אני על 1.25V (לא הרבה) לעלות את זה? בכמה?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אהלן! אני בחיים לא ביצעתי אוברקלוק ואני רוצה לנסות ויש לי כמה שאלות. קודם כל- האם שווה לי לבצע אוברקלוק למעבד Intel Celeron 1.6GHZ? במידה שזה יהיה מועיל ושווה, לכמה אפשר להגיע בלי להשתמש בקירור? (במצב הנוכחי הוא על 40 מעלות בערך) במידה ולא שווה- האם שווה לעשות על מעבד פנטיום 4 בתדר 1.6GHZ? ושוב, לכמה ניתן להגיע ללא קירור? ועכשיו כמה שאלות: 1) במידה ואחליט לבצע אוברקלוק והמעבד יתחמם יתר על המידה. הוא יכול להישרף? להנזק? או שהמחשב מתכבה ואפשר להחזיר חזרה למצב המקורי? 2) עד כמה מעלות בערך אפשר להגיע ללא קירור? מה המקסימום שאפשר? 3) כמה בערך עולה קירור אוויר והאם הוא בכלל שווה ת'כסף? זהו בינתיים, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את ה PALIT HD 4870 SONIC 512MB. קראתי במספר כתבות שהוא לא מומלץ עקב היותו רועש במיוחד. למי שמכיר: האם אכן הרעש בלתי נסבל? האם ניתן לטפל בו ע"י שינוי מהירויות מאוורר ? תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה FPS הוא יוכל לעלות לי במשחקים?. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402931.0 אז ככה, בGTA 4 בהגדות הכי גבוהות אני מקבל 39-40 FPS אם אני יעשה OC לכרטיס עוד כמה זה יוכל לעלות לי?. כמו כן יש קירור כפול לכרטיס מסך ויש מאורר ישר לכרטיס מסך Scythe S-FLEX SFF21F 1200rpm 120mm
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ,וכאשר אני משחק עם התיזמונים משנה ל 4-4-4-12, מה שרשום על הכרטיסים המחשב לא עושה POST כאשר אני משאיר על AUTO האוברקלוק יציב העלתי תמונות המפרט רשום בצד
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני צריך מישו שידריך מה להעלות וכמה כי אני לא הכי מכיר את המעבדים האלה הקירור מים שיש לי עכשיו המעבד עומד על 22 מנוחה ו35 מאמץ בOCCT אני רוצה להגיע לOC בינוני בנתיים אז תגידו לי מה לעלות בביוס
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אז כדי שהזכרונות ירוצו בסטוק העלתי באס ל 333 והורדתי מכפלה ל9 - עברתי בדיקת יציבות והכול סבבה. עכשיו אמרתי לעצמי למה שאני לא אעלה את המכפלה ל 10 והמעבד יהיה על 3.33 ? העלתי , וישר איך שהויסטה מסיימת לעלות (הפס הזה מסיים לזוז) , לפני הסמל , אני מקבל BSOD. טוב סבבה אמרתי לעצמי , נעלה טיפה את המתח למעבד. העלתי ל 1.29XX (לא זוכר במדוייק) והוא קרס לי אחרי שהסמל של הויסטה מופיע. יש עצות? להעלות עוד טיפה את המתח ל 1.3?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה.. ניקיתי את המחשב (דבר שהוריד את הטמפ' משמעותית), פירקתי את הBT ומרחתי משחה חדשה, כמו גם ניקיון של המאוררים. אחרי הניקיון היסודי, החלטתי לנסות לראות לאן אפשר לקחת את הE4400 שלי שישב במשך קצת יותר משנה על 2.8 (בא ככה מTMS). קראתי את המדריך לOC פה באתר, קבעתי את ההגדרות בלוח אם, הורדתי את המחלק של הזכרונות. כרגע המחשב (מפרט בצד <--) על 3.0GHZ. בבדיקות של S&M יש לו משום מה בעיה עם הHeat Only!, הוא פשוט מפסיק ב72~ מעלות, למרות שהTJUNCTION הוא ב100... למה זה? (בבדיקות הרגילות שם, 100%, הוא על ~65 מעלות ומסיים אותן) בעיקרון לא הוספתי מתח, אבל המתח מוגדר על AUTO. אם אני משנה את זה לMANUAL, אפילו אם אני מוסיף קצת למעבד, המחשב לא מצליח לטעון את WINDOWS בכלל, למה זה? …
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה אשמח להמלצה לקירור שקט אך יעיל ל E5200 המארז הוא FRONTIER OPERA אשמח להמלצות ומה אתם חושבים על AC 7 / 64 LOW PROFILE יתאים? לא מתכנן OC. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קלטו את זה http://www.youtube.com/watch?v=RNv5TMwAZlc&feature=related חחחח הרג אותי תהנו
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מזמין השבוע מחול לופ נוסף לקירור מים שיש לי אני חשבתי ללכת על הבלוק הזה בגלל שיש לי סרט שמראה אייך להתקין את הבלוק http://www.frozencpu.com/products/8564/ex-blc-580/Koolance_VID-NX295_GeForce_295_GTX_Full_Card_Liquid_Cooling_Block.html?tl=g30c311s860&id=3hA5g3w8&mv_pc=6751 השאלה שלי האם בכול הבלוקים משתמשים בפד טרמי? אני מזמין משתי אתרים את הציוד אז איזה בלוק כדי לקחת http://www.frozencpu.com/ http://www.sidewindercomputers.com/
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-