אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שאלה שמטרידה אותי.... יש לי P4 1800A עם קירור מקורי Asus p4t-e סמסונג rdram800 עכשיו המתח הוא ה1.5 למעבד ועם המתח הזה המעבד מגיע לאוברקלוק של 2160 מקסימום... כמה אני יכול לעלות את המתח ככה שאני לא ישרוף את המחשב אבל אני יוכל להגיע ככה ל2400 והאם אני צריך לקנות היטסינק חדש?
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שהוא פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ, יש לי גם זיכרון של 1.5 גיגה של 400 מגה הרץ, והלוח אם הוא אינטל D865PERL. לפי מה שהסתכלתי בביוס שלו לא מצאתי אפשרויות לשנות את המהירויות.. אפשר לקבל עזרה? תודה מראש.. רותם.
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אפשר אולי לעשות אוברקלוק לhd4850 של פליט ומה זה אוברקיל?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מעוניין לעשות OC למעבד PENTIUM D 805 ולהעלות אותו ל3.2 MHZ או אפילו ליותר !!!----(אם אפשר?!?!?) וזאת הפעם הראשונה שאני יעשה OC השאלה שלי היא כזאת - OC =הרבה חום --------הרבה חום=נזק למעבד!!! על איזה קירור לא יקר אתם ממליצים לOC יציב למעבד זה? ועוד שאלה ממש ממש חשובה!! אני בן אדם שלא מכבה את המחשב לעולם!!!! הוא עובד 24 שעות ביממה כי אני כל הזמן מוריד דברים מהרשת המחשב הקודם שלי עבד 5 שנים ברציפות בלי כיבוי!!!---(למעט ריסטרטים לצורכי התקנת תוכנות או הפסקות חשמל למיניהם) רציתי לדעת האם גם מעבד בOC יכול להשאר פתוח 24 שעות ביממה או שאם כבר אני מתכוון להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות ביממה עדיף כבר שאקנה את ה920 או את ה930 שהבנתי שבהם אם המעבד אינו צריך כח עיבוד אז הוא פשוט נח האם …
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המעבד די חם אז הרצתי HWMONITOR כדי לבדוק לאיזה טמפ' הוא מגיע: -מה מסמלים הנתונים שמודגשים באדום? -הטמפ' תקינות? -אפשר לעבור את ה4GHZ עם Xigmatek Dark Knight?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להוציא יותר ביצועים מהמעבד כשעד עכשיו הוא היה באוברקלוק ל3ג'יגה הרץ ולשם כך העלתי את התדר ל3.2 לשם התחלה המכפלה היא של 8 ו-host cpu frequency של 400 והזכרון על 400mhz כלומר יחס 1:1 המתח עומד על בדיוק 1.4 וולט. הטמפ' הן 52 52 45 45 במנוחה ו73 72 65 66 במאמץ אבל הגוף קירור עובד על מצב מאוורר אוטומטי שעומד עלכ-700-800 סל"ד במנוחה ובמאמץ על 1100 סל"ד. אני אכוון את המאוורר למקסימום שזה 1900 סל"ד קבוע ,ככה שהטמפ' ישתפרו בהמשך אבל הבעיה שאני מריץ את פריים אחרי 10-15 דקות אין יציבות והמחשב מרסט. יש לכם רעיונות והערות שיעזרו לי? תודה נ.ב כרגע מתח של 1.4 זה לא גבוה מדי לנסיון להשיג 3.2?
-
- 14 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברה. האם עם המפרט הבא אוכל להגיע לאוברקלוק של 3.3-3.6 בלי בעיות? או שכדאי להחליף לוח אם לP35-S3G או למשהו יותר טוב? והאם הספק כוח הזה מספיק חזק? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤895 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤322 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤299 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤391 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1…
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
q9300 קירור - פריזר 7 Gigabyte ga-p35 d3sl Adata ddr 2 800 4g ram cl5 בינתיים הוא על אוברקלוק של 3ghz. כשאני מנסה להעלות את הfsb הוא עושה גם אוברקלוק לזכרונות וכנראה בגלל זה המערכת לא עולה. לתת מתח לזכרונות? למעבד? בקיצור, מה כדאי לעשות כדאי לסחוט את המיץ של המעבד? לגבי טמפרטורות - בסה"כ קריר מאוד, 30 מעלות במצב רגיל (כשחם מאוד בחדר..) במאמץ על 40-45 לא בדקתי במדוייק.. תודה רבה.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה,אפעם לא נגעתי בoc בחיי,אבל אני חושב להתחיל עכשיו,רציתי לדעת איזה שיפורים זה ייתן למערכת ובמה זה יתבטא! מפרט פה בצד,תודה!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
רוצה לעשות שוב אוברקלוק למעבד אחרי הרבה זמן שלא נעשה . מעבד Q9550 Stepping E0 קירור למעבד THERMALRIGHT EXTREME עם 120 מ"מ לוח אם Gigabyte GA-EP45T-UD3LR זכרונות - 12GB, ב4 סטיקים של 2048MB, DDR 3 חברת KINGSTONE.. טמפ' במנוחה ובמאמץ על סטוק: אני זוכר שהוא הגיע לאיזור 3.4GHZ יציב שהיה לי(לפני הוספת זוג זכרונות), אך אני לא זוכר אם נגעתי במתח של המעבד ובתזמונים של הזכרונות, ובזה אני צריך עזרה.. מאיפה להתחיל? אני רוצה אפילו ישר לקבוע אותו ל3.4 ולראות לאיזה טמפ' הוא יגיע במאמץ ולא יקרוס. אני רואה בREAL TEMP שזה 333X8 וכל רגע משחק גם על 6.0 / 6.9 / 8.1 .. למה ?? בכל מקרה הסטוק של המעבד הוא 2.83GHZ, מה שיוצא 8.6X 333, אז אני יעלה מ333 ל400 שישאר על 8.6(בתקווה שזה י…
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה רכשתי את המעבד שציינתי, ארבע ליבות במהירות 2.83GHZ. לאחר בדיקת מאמץ, אני לא ממש בטוח אם זה קונבנציונלי איך שעשיתי, אבל שיחקתי ב-FSX, והסתכלתי על השימוש במעבד דרך ה-TASK MANAGER ועל הטמפרטורה של הליבות דרך התוכנה EVEREST. התברר שכאשר המעבד עומד על 100%, הטמפרטורה שלו היא עד 55- כל ליבה שונה, ליבה 1 הכי חמה והיא מגיעה מקסימום ל-55, בעוד ליבה 3 לא עולה מה-48... בקיצור, האם אלה טמפרטורות שמספיק נמוכות בשביל לבצע אוברקלוק בלי לרכוש קירור בנפרד, אלא לנצל את הקירור המקורי..? אני מעוניין להמהיר את המעבד לא באופן מפלצתי, ואני חסר כל ניסיון. אשמח לקבל תגובות! תודה רבה אופס! להעביר לפורום המתאים, סליחה!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני יודע שהאפשרות נעולה אבל יש איזושהי דרך לפרוץ את זה ניסיתי לעשות חיפוש אבל או שקיבלתי יותר מדי תוצאות או שקיבלתי רק את ההשואות שלו ל9600... דרך אגב, יש איזה פאטצ' שאמור להפוך ראדון 9500 ל9700, אבל אני זוכר שהוא לא עובד עם גירסת הפרו. מישהו יכול לתת קישור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס R9700NP ואני מעוניין לעשות לו OC, איך אני עושה אוברקלוק לכרטיס הזה ומהיא הדרך הטובה והבטוחה ביותר לעשות לו OC?? :-X
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי readon 9800np/gigacube ועכשו החלטתי לעשות לו אוברקלוק אני משתמש בrage3d השאלה שלי היא:1< האם יש איזה יחס מיוחד בין שצריך לקחת בחשבון בין מהירות הזכרון לבין מהירות הליבה או שאפשר לשחק אם זה איך שרוצים 2<האם יש לי אפשרות לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס אני לא חושב שיש עלו חיישן 3<האם הקרור של gigacube מספיק או שצריך להחליף קירור 4<מישהו מכיר tweak שהוא חושב שהוא עדיף על rage3d 5> תודה רבה לכם חמודים
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, המהרתי את ה2900 פרו שברשותי ל- 754 מגה הרץ לליבה ו-856 מגה הרץ לזכרונות 57-58 במנוחה ו78 מעלות במאמץ, עכשיו נשאלת השאלה האם צריך לשמור על יחס מסוים בין הליבה לזכרונות בשביל אופטימציה לביצועים? תודה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה, שדרגתי את המחשב, ואני עומד לחזור לויסטה שוב, ובתקופה שהייתי משתמש בה, לא הייתה אפשרות לעשות אוברקלוק דרך הווינדוס, לכן צרבתי BIOS לX800GTO2@X850XTPE שלי. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה אז... האם יש איזושהי תוכנה כדוגמת ATITOOL\ATI TRAY TOOLS כיום שניתן לבצע דרכה אוברקלוק בויסטהX64? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
הטמפ' אחרי יומיים בלי כיבוי המחשב. מאוורר קדמי מכניס מאוורר אחורי מוציא שניהם 120MM עליון 80 מוציא קירור accelro S2 + turbo mudle על הכרטיס מסך. טמפ' : http://img201.imageshack.us/my.php?image=81679053bo3.jpg השאלה שלי מה אני צריך לעשות קודם כדי לעשותOC כמו שצריך לכרטיס מסך X800GTO2. מה השלב הראשון שאני צריך לעשות, השני ולאחר מכן. מה אני צריך לבדוק כל הזמן ובאיזה תוכנות. הורדתי ATI TOOL בגרסא הכי חדשה, 1 ומשהו. ואני לא מוצא אפשרויות כמו במדריכים בתוכנה. מה עללי לעשות קודם לפתוח את הצינורות ל16 או לעלות תדרים, איך מה לבדוק כל הזמן, באיזה תוכנות. מה הטמפ' שצריכה להיות לי כל הזמן. עזרה בבקשה! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כשאני מגיע לאיזה 1650 mhz אני מקבל מסכים כחולים ,בדקתי מעלות והם בסביבות ה45, מה יכול להיות שעוצר את האוברקלוק? אני נוב אז תרחמו תודה רבה לעזורים
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק למעבד דרך הביוס מ133 מהירות באס ל142 כמה מתח לדעתכם כדי לי לתת לו כדי שיהיה מספיק עמיד?
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי (מפרט) עד ל3.16... ונראלי שאני יכול להמשיך אפילו.. אבל משום מה לא הולך לי יותר מ3.16.. לעלות את המתחים בצורה משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום התחדשתי היום ב FREEZER 13...אני מצליח לעשות על 3.30 יציב..אבל על 3.50 לא..ניסיתי את כל האפשרויות שאני מכיר..אולי ניסיתי איזה שעתיים..המחשב עולה..אבלאחרי 10 דקות בדיקת OCCT אני מקבל מסך כחול...אפילו שאני מעלה למתח VCORE מוגזם.. למה זה ככה? E7500 EP45-UD3LR 6GB RAM 2X2GB 1066(aeneon 2GB 800mhz למי שלא הבין.הוספתי סטיק זיכרונות שהוא 800 והוא מגביל ת 1066
-
- 20 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אז החלטתי היום לעדכן את גירסת הביוס של הלוח אם המעפן שלי 7VAXP ל-F11 (במקור היה לי F5) כמובן שלא הצלחתי לעשות עידכון בוינדוס כמו שגיגהבייט הבטיחו כי התוכנה שלהם דפוקה אז עשיתי עידכון בדוס והכל סבבה רק שיש בעיה אחת שכבר ניתקלתי בה כשעידכנתי פעם לF9 (ואחרי זה החזרתי למקורי כמובן) Gigabyte החליטו לעשות לי OC בלי לשאול אותי כלומר הם העלו את הבאס ל-136 למרות שאני קובע בביוס את השליטה על הבאס על Disabled או פשוט על 133 הבעיה היא שהזיכרן שלי לא עומד בזה ואני צריך להוריד לו את המהירות למישהו יש מושג מה עושים על הדרעק הזה?
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל וגם מעבד ( 1.7) אין שום אפשרות לעשות אוברקלוק? אפילו לא משהו פיזי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק למעבד דרך הביוס אבל אני נתקל בבעיה: בכל פעם שאני משנה את הבאס מהדפולט שלו המחשב לא נדלק ואני צריך לשחק עם הג'מפרים של הלוח אם כדי למחוק את הקאמוס. כשאני משנה את ה-FSB (דפולט זה: 166) ל-200 המחשב לא יציב ונכבה אחרי כמה דקות. איך אני אוכל לקבל אוברקלוק יציב?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט של המחשב בחתימה אני יודע שזה לא טוב שהמחשב פועל ביחס של 4:5, לכן פעם עשיתי OC ל3066 מגה הרץ עם קירור סטוק ככה שהיחס יהיה 1:! וגם הזכרונות ינוצלו עד הסוף. אבל אז איך להגיד את זה המחשב היה לא כ"כ יציב, בעיקר קרטע במשחקים מה שלא היה במצב סטוק, בנוסף לכך 3066 נראה לי יותר מידי. גם בOC בטמפ לא היו גבוהות 35 למעבד ו33 ללוח אותו דבר כמו סטוק בערך. האם זה נכון שאם אני שם DDR333 DC על מעבד 533 זה סתם מעייך את הצ'יפסט ולא מוסיף לביצועים יחסית לDDR266 DC? אני רוצה את המצב האופטימלי עבור המחשב, שיכולות הקידוד ישתפרו. חשבתי על 2700MHZ, FSB 150 וDDR300. מה דעתכם? יתן לי יותר ביצועים מהמצב כרגע [סטוק יחס 4:5]. אין בעיית טמפ' כמו שאמרתי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-