אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לעשות OVERCLOCKING החומרה שלי היא : Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI nForce 650i SLI Quad Q6600 OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM ניסיתי לעלות את FSB אבל המחשב מת לאחר ריסט עשיתי CLEAR CMOS , הBIOS נתקע אבל המחשב עלה הורדתי ביוס חדש מהאינטרנט וניסיתי שוב אותו סרט... למישהוא יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי 9700np עם OC ל 385MHZ לליבה ו 298MHZ לזכרונות. הוא נמצא על OC קבוע,והמאוררים שעליו לא עובדים תמיד על המקס',רציתי לשאול אם הכרטיס מתחמם גם ככה סתם בעבודה באינטרנט? או שהוא מתחמם רק במאמץ? תודה! נ.ב הקירור שמותקן לי עליו הוא ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP + שני מאוררים 80mm
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מפרט: E6300 P5B Deluxe 2x518MB corsair 667 value 2x518mb startex 667 X1950PRO THERMALTAKE 500W TR2 היום היה לי את האומץ לנסות OC קטן לP5B DELUXE וE6300 שלי, קראתי המון מדריכים שגרמו לי לחשוב שאני יודע משהו... FBS:310 DRAM FREQ:auto pci-e:100 PCI Clock:33.33 הלו היו ברורים לי מהמדריכים, לא היה ברור מה לשים ב: Spread Spectrum Memory Voltage CPU Vcore Voltage FSB termination Voltage NB Vcore SB Vcore שמתי את מתח נמוך כי לא רציתי לשרוף את הרכיבים. אני ממש לא רוצה לשנות את המתחים שלהם, מה מתח הSTOCK? חיפשתי בקופסאות ובחוברות ולא מצאתי כלום על המעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך. ששיניתי את המתחים/FSB ולחצתי על SAVE AND EXIT, המחשב נכבה ואחרי כמה שניות נדלק...זה נ…
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
כולה מאוורר פשוט מה כבר יכול להיות מיוחד בו ?..
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היה לי מאורר שהגיע עם המעבד, המשחה טרמית שלו כנראה היתה ממש חזקה ושניסיתי להוציא את ההיטסינק הוא לא יצא אפילו שניתקתי את החיבורים שלו מהסוקט.. בקיצור אני מנסה מנסה מנסה, לא מצליחחחחח.. מנסה יותר חזק בוםםםםם, התשחרר עפתי קצת אחורה.. חפיף צמוד להיטסינק למטה היה מודבק המעבד.. :-/ בכל מקרה הוצאתי את המעבד הסתכלתי שלא חסרים פימים הנעילה הקטנה שלו על הלוח (המוט ברזל הקטן הזה) נשאר סגור!! אז עם משיכת המעבד לצדדים הוא התנתק מההיטסינק.. ניקיתי אותו מרחתי משחה חדשה פתחתי את נעילת הסוקט על המעבד.. הכנסתי את המעבד והכל והרכבתי את ההיטסינק החדש... איך אפשר לחסוך מקרים כאלה בעתיד והם המקרה הזה לדעתכם יכול להזיק או לפגוע במעבד עצמו (הוא כבר 3 ימים עובד בנתיים טוב, אבל אולי יש דברים שלא …
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כמוכם, גם לי היתה המון התלבטות על קירור למחשב החדש שלי. הרי קניתי מחשב חדש, אז בא לי להחליף הכל וגם כי הדור החדש של אינטל מתחמם מאד אז הכל נראה הגיוני שאני אעבור למים... לא בדיוק. יש קירורי אוויר מצויינם אבל אם בכל זאת תרצו מים, אני חייב להגיד לכם שכדי שתתרחקו מדגמי H80/H100. קיימת תקלה ברמת היצור באחד מהבאצ'ים הגדולים שלהם. אני נתקלתי בזה. מדובר ברעש נורא שמגיע מהמשאבה בגלל שהמשאבה קיבלה 12.096volt במקום 12.00. זאת לא בעיה של ספק כי כל הספקים לא מדייקים במתח. זאת בעיה בתכנון של המשאבה. קורסאייר ידועים בשירות לקוחות מצויין ותוך יומיים קיבלתי מערכת קירור חדשה שעברה טיפול למניעת התקלה מבלי להוכיח תאריך רכישה, קבלה או כל דבר אחר. הם מאד טובים בלהחליף מוצרים וגם ל…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
הודעה רשמית - הפרוייקט הגדול ultra HTPC הושהה עקב חוסר ברעיונות למארז, וחומרים בסיסיים. ייתכן וכל המארז הקיים יהפוך מארז פרספקס, עם מסגרת אלומיניום היום יירכשו ה AXP 1700+ וה- FlyVideo 2000, ומייד לאחר מכן תפסק העבודה על החומרה במערכת, והאלקטרוניקה, גם בגלל עכוב במשלוח מארה"ב ומצרפת בגלל שביתת המכס בנמלים. בין היתר במשלוחים - sleeving, פלטייר, כבלי EL ועוד... אבנר, בתקוה לימים טובים יותר..
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה לדעתם הקירור למעבד עם הביצועי קירור הטובים ביותר..עדיף שתגידו על פי ניסיון ולא על פי שמועות תודה
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מארז COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU יש מאוורר מקדימה שמכניס אוויר (שבתכלס אני בקושי מרגיש את האוויר שהוא מכניס והוא על 100 אחוז)ומאוורר מאחורה שמוציא הטמפרטורה של הלוח אם היא 46 במנוחה שזה לא ממש גבוהה אבל מפריע לי! מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר בדלת למטה(זה המקום היחידי בדלת כי יש לי טוניק....)והמאוורר יהיה שחצי ממנו מתחת לכרטיס מסך 8800 וחצי מעל בין הכרטיס מסך לטוניק וככה הוא יזרוק אוויר על הצ'יפ עכשיו השאלה שלי זה האם זה ישפר בכלל את הטמפרטורה או שזה רק יהרוס את הסירקולציה? ואיזה מאוורר הכי כדאי לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 2500 barton ואני רוצה לקנות לו היטסנק עם מאוורר חדש איזה מבין שני אלה עדיף?? קראתי בדביק ששם מומלץ על הוולקנו 6 אבל בכל זאת איזה מבין שני אלה עדיף?? http://pch.co.il/docs/pd-342730529.htm או http://pch.co.il/docs/pd857133744.htm בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שהוא יהיה ממש שקט ולכן למעבד אני יקנה את הקרור ARCTIC COOLING Arctic Freezer 7 Pro אמרו לי פה בפורום שהוא ממש טוב, משתלם, איכותי ומאוד שקט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1585_2098&products_id=12140 http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=1&disc ואת הכרטיס מסך אני יקנה עם קרור Arctic Cooling Accelero x2 ו(שגם עליו אמרו לי בפורום שהוא ממש טוב ומאוד שקט) מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אני צריך מאוורר מאוד שקט וטוב (זה ממש חשוב שיהיה שקט, אני רוצה מחשב שבקושי שומעים) (אני עדיין לא יודע את הגודל שאצתרך למארז) אז רציתי לשאול אם סדרת המאווררים Arctic Fan של Arctic Coo…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בחירה בין VOLCANO 10 לבין VOLCANO 11+ איזה לקנות? ההפרש במחיר הוא 60 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של ה-chipset בזמן האחרון הוא קצת מרעיש ואפילו פעמיים הוא לא עבד (קיבלתי הודעה כאשר המחשב עלה ) ,רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מאוורר טוב. (הלוח שלי זה asus a8n sli-deluxe) תודה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר להוריד את 3D2003 תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
באובר קלוק עם לוח dfi שאני מתכנן לקנות ביחד עם venice חדש, שמעתי שיש להם ציפ נחמד אבל שכחתי את השם טיפה חסר לי כסף לזכרונות חדשים,מי שמכיר את הציפ יכל להגיד לי בערך עד כמה אני אוכל להגיע איתם? (באס) אגב למי שישאל זה ddr400
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
הייתי נעול על asus p5n-t deluxe אבל אמרו לי שצ'יפסטים של נודיה לא טובים לoc של Quad core אני חייב לוח sli כי יש לי שני כרטיסי מסך של נוידיה... איזה לוח לקחת?
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס X1800GTO של ספיר עם קירור סטוק. חוץ מזה שהוא רועש(הקירור) הליבה מאוד חמה,ואני מפחד לעשות OC. לפעמים זה גם יוצא לי בפיתאומיות מ BF2, יש מצב לחימום יתר? תמונה: מדובר פה על מצב מנוחה
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש וכנראה אני יעשה לו אוברקלוק המעבד שאני קונה הוא : Intel p4 2.8C 800mhz והכרטיס מסך הוא: Gigacube radeon 9800 C3 128mb DDR אני כנראה יעשה למעבד אוברקלוק ל-3500, כלומר 250 FSB, והשאלה שלי היא האם הקירור שבא עם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות משהו יותר רציני? ואם כן אז מה לקנות? אותו דבר גם לכרטיס מסך, אני יעשה לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה-pro ואולי אף יותר, ורציתי גם כאן לדעת אם הקירור שבא עם הכרטיס הוא טוב ומספיק או שלקנות חדש, ואם לקנות אז איזה? (ד"א צריך גם לזכרונות של הכרטיס לקנות קירור לא?) מה דעתכם על ה-Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ולחבר אליו את ה-Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP)? תודה * אם אני עושה את האוברקלוק שציינ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקומנדו שאני מכניס voltage לזיכון / מעבד הוא לא נותן את מה שאני מכניס (bios) נגיד ואני רוצה לתת לזכרון 2.2v אז הוא יביא לי 1.9 או משהו כזה בשביל להתקרב ל 2.2 אני צריך להכניס משהו כמו 2.5 הבעיה היא שאם אני מגיע ל 2.6 הוא באמת מתחיל לעבוד על 2.6 ! גם עם המעבד יש את אותה בעיה ,נסיתי להוריד speedstep לא עזר כמו כן אני משתמש בביוס האחרון שיצא בקיצור הלוח לא נותן את ה voltage שאני מכניס וגם ב hardware health אפשר לראות שזה באמת לא אותו דבר כמו כן גם בתוכנה של asus מפרט E6600 @ 3ghz asus commando 2gb ram patriot 800 mhz oced to 1000mhz @ 5-5-5-12 8800GTS תודה דודו : )
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שיהיה יל בריא המאוור 80 מ"מ הכחול הזה. המערכת עובדת על כמעט צליל לא מורגש שהחלפתי אותו והוא............ רעש של מסוק א של גנרטור לא יודע. קיצר איזה מאוור 80 מ"מ מומלץ ושקט? (בינתיים שמתי משהו מספק ישן)
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי מחשב די סבבה אני הולך לעשות לו קירור די מושע רציתי להתייעץ איתכם בקשר למודינג
-
- 4 תגובות
- 417 צפיות
-
-
http://linear1.org/mods/vdye.php http://www.plasti-kote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום! היום עזרתי לחבר לבנות פאן באס. התהליך של הקידוח וההרכה היה כיף ומהיר אבל ההלחמות.. או או או ההלחמות.. אחר הצהריים שלם בזבזנו בניסיונות לבנות את המעגל ולא הצלחנו. הוא רצה לעשות פאן-באס עם 2 לדים (לד לכל מצב) והבסיס למעגל היה השרטוט הזה: ניסינו לשנות את מיקום הנורה האחת במעגל לשתי נורות ובקיצור לא הצלחנו. אשמח מאוד מאוד אם מישהו ישנה את השרטוט למעגל בעל שתי לדים כאשר לד אחד פועל כאשר המאוורר ב-7V ואחד פועל במצב של 12V. תודה ותודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-