עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moonbone,

רק רציתי לדעת אם OC מבטל את האחריות על המעבד הלוח והזכרון שלי או שזה "חוקי" (OC למעבד כמובן) לצערי , אני מניח שאני יודע מה התשובה... (לפחות בקשר למעבד...)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מתכוון למארז הזה - http://www.virtual-hideout.net/reviews/voyeurmods_midcase/images/mainimage.jpg

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by FeedMe,

אז אז אחרי שאיתי גילה לי בסוד שהכרטיס שלי לא באמת תקול ניסיתי קצת OC עם ATITOOL והגעתי לתוצאות הרשומות בכותרת.. בהחלט נחמד! 555 מגהרץ לליבה; 890 לזכרונות במקס' אבל בגלל תקיעות קטנות פה ושם הורדתי ל-825. בינתים הכל יציב, ATITOOL רץ קרוב לשעה.. אבל זה חו"ח לא מספיק לי ולכן אני מחפש המלצות לוולטמודים (Voltmods) שיעזרו לי להעלות את התדירות הן לליבה והן לזכרונות. המלצות? לינקים? משהו? תודה ויום טוב! D:

• 87 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. האם צריך ידע טכני בשביל להתקין את הtuniq tower מישהו מכיר מדריך? כי הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם...

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by Yehudaa,

בגלל שהייתי קצר במזומים ולא היה לי כסף לכרטיס מסך קניתי לוח G31 עכשיו התאפשר לי לקנות איזה כרטיס מסך . אוקצור עשיתי אוברקלוק ל 6300 400*7 = 2800 מבחינת הטמפ אין שום בעיה גם עשיתי בדיקת יציבות של OCCT וזה עבר בהצלחה . אבל השאלה האם זה בטוח אוברקלוק כזה ללוח כזה ? זה לא יהיה מסוכן ללוח פשוט כזה ? כי ממש לא בא לי לממש אחריות על הלוח . תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by Kriz,

הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא…

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  7. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אז ככה : זה הדבר העובד : התוכנה היחידה שעובדת עם גודל תצוגה כזה היא הjaLCD , ואני הפכתי אותה ולא מוצא איך להפעיל את השורה השנייה , והיא לא שומרת לי הגדרות ואיבדתי את הצפון בתוכנה הזאת . צריך קצת עזרה בשימוש בתוכנה . מישהו עובד איתה באופן שוטף ?

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by gabbay,

משום מה למרות שאני קובע מכפל של 20 בביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב הוא קופץ ל21 יש למישהו רעיון? אגב, כאשר אני חוזר לביוס אני עדיין רואה מכפל 20, אחרי ריסט במסך ה BOOT מופיע מכפל 21. רק ב ORB של VANTAGE מופיע מכפל 20 עריכה: מסתבר שזה קורה בגלל הturbo boost ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. אהלן חבר'ה, נניח שיש לי Core i3-530, שרץ כידוע ב-2.93 גה"ץ עלובים. כעת נניח ששיניתי ב-BIOS את ה-BCLK ל-150 מה"ץ במקום 133 מה"ץ (בלי לשנות את המקדם, x22). זה נותן לי 3.3 גה"ץ (קראתי באנאנדטק שלא צריך אוברוולט כשעושים אוברקלוק כזה, ואני מנסה לחסוך בחום כי זה HTPC). שאלות: א. האם אני אמור לשנות עוד משהו ב-BIOS, או שמספיק ה-BCLK הזה? יש לי שני סטיקים של DDR3-1333, אם זה עוזר. ולוח אם GA-P55M-UD2. ואין לי צורך ב-GPU המובנה של המעבד. ב. עד כמה זה הולך לחמם את העסק? אני משתמש בגוף קירור שקט של Arctic Cooler שמיועד למעבדים עם TDP של עד 95 ואט, וחשוב לי שזה לא יעבור את זה (רצוי אפילו שיהיה פחות). ה-TDP המקורי של המעבד הוא 73 ואט. אני מניח שזה לא אמור להיות משמעותי כי אין אוברוולט,…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by daniel0089,

שלום, אני בדרך כלל לא אוהב OC אבל החלטתי לעשות OC קטן ל6300 ל2 או אפילו 2.2Ghz.(הוא בעיקרון 1.86) בגלל שהוא יוצר לי צוואר בקבוק קטן... אז רציתי שתדריכו אותי step by step מההתחלה ועד הסוף בבקשה.(קראתי כבר את המדריך ולא כל כך הבנתי מה לעשות.. :-\) את המפרט שלי אפשר לראות בצד... נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  11. היי לכולם . אני צריך עזרה בבחירת מאורר 80 מ"מ שיהיה כמה שיותר חזק וכמה שיותר שקת (יופי לא משמעותי כלל). אני רוצה להרכיב אותו מלמעלה במארז, שיוציא אוויר חם למעלה. אני מרגיש שיש בזה צורך אך לא יודע אם 80 מ"מ זה יספיק או שעדיף 120 מ"מ מע' שיש לי עכשיו: מארז: CoolerMaster Centurion 534 ספק: Enermax Liberty 400W Active PFC אשר מוציא אוויר. כ. מסך: HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 VIVO 256 mb אשר גם מוציא אוויר מאורר שבא עם המארז (120 מ"מ) מורכב מקדימה למתה ומכניס אוויר מבחוץ על הHD מאורר Arctic Cooling Arctic Fan 12, אשר מורכב מלמעלה ומוציא אוויר מאורר Arctic Cooling Arctic Fan 12 נוסף, אשר מורכב בשלושה סלוטים תחתונים פנויים (שניים אחרים: R-CD וDVD) ומכוון על הזיכרונות…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by Supernak,

שלום, יש לי X800XT של SEPHIRE ( מקווה שכתבתי נכון) ואני רוצה לעשות לו OC ל-X800XT PE (שזה הכי חזק לליבה 423) הבעיה היא שאין לספייר ביוס כזה..אז השאלה שלי היא אם אני אעדכן את הביוס שלי ל-PE של ASUS זה יצליח ולא יהרוס את הכרטיס? ועוד שאלה..במה עוזר העידכון ביוס? עושה את הכרטיס חזק יותר מהיר יותר? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

ולכן הוא צרחך להיות יפה (שקוף עדיף) חזק - הרבה CFM רעש הוא לא בעיה כי הוא ישב על פנל בקרה :-*

14. שלום ברשותי המעבד הבא : AMD FX-8310 3.4GHz לוח אם: GA-990FXA-UD3 ספק : CORSAIRE 850 מחפש זיכרונות מתאימית.האם יש צורך בזיכרונות מהירים יותר מ 1600?

• 1 תגובה
    • 5.9k צפיות
  15. Started by N.S,

רציתי לעשות אוברקלוק למעבד , ורציתי לדעת על כמה מומלץ לשים וכמה ואיך להוסיף וולטז'

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  16. Started by Wizard Of Oz,

אני צריך המלצה על לוח אם טוב (כמה שיותר טוב) שיהיה אפשר לעשות בו OC (לא רק למעבד) רציני.... כמו כן גם המלצה לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  17. אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.nzxt.com/products/duet/ את ההיטסינק הזה: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp ואת הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 רציתי לשאול אם אתם יודעים על בעיות תאימות בין הרכיבים הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by jhracham,

היי חברה יש לי AMD 2700+ יש לו היטסינק AX7 ועליו מאוורר דלתא עצבני ב 6000RPM שעושה המון רעש בנוסף יש לי בפנים מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר למעלה מאחורי המעבד רציתי לדעת אם אני יחליף את הדלתא ב SF2 ויוסיף שני מאווררים למארז שיכניסו אוויר או שאחד יכניס ואחד יוציא אני יקבל מערכת שקטה יותר בהרבה? והאם היא גם תהיה קרירה יותר? כרגע ב IDLE המעבד בסביבות ה 49 ובעומס הוא בסביבות ה 56 ובנוסף תנו את דעתכם בכללית לגבי SF2 ואם אתם חושבים שאפשר להחליף את הדלתא במשהו אחר כל הצעה תתקבל בברכה העניין הוא שצריך שהמחשב יהיה נסבל ויהיה אפשר לישון קרוב אליו וקירור מים לא בא בחשבון

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  20. אפשר רק להוריד?! ניסיתי בביוס להעלות ל-112 הוא לא קיבל, התפשרתי על 103 רק בשביל הנסיון והוא עבד, אבל, עם סיום האתחול קיבלתי תמסך הכחול של ה-XP הלוח שלי זה VIA APOLLO 133 והזכרון עובד ב-133 אסינכרוני. המכפלה בברירת מחדל 8.5 וגם ככה היא מעבר למקסימום שאפשר עם גימפור ידני שזה 8... אגב לגבי שדרוג ביוס... היצרן לא אמור להוציא עדכונים בחינם? כמו ברכיבי חומרה רגילים, חיפשתי בגוגל וכל מה שהגעתי אליו זה חברה מסחרית שמאפשרת הורדת תוכנה לזיהוי הביוס ושליחת המידע אליה באינטרנט. מה הקטע? הביוס שלי: BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 12/29/2000-694X-686B-6A6LJH2CC

• 13 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by shlomi8,

שלום לכולם...בתוכנה cpuz זה מראה לי שהמתח כל שניה קופץ מ1.36 ל1.43 זה אמור להיות ככה? אולי הספק לא יציב? http://img359.imageshack.us/img359/7051/12420547fi2.jpg

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. היי, הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים על 77 מעלות באופן קבוע, וגם ניקיתי מעבדים. כנראה שהשרב גורם לו להתאמץ, השאלה שלי - איזו פתרונות קירור ניתון להלביש עליו? אני מדבר על משהו שאפשר לקנות, לא "עשה זאת בעצמך" כי אני די גרוע בזה. התקציב שלי הוא בערך עד 400 ... זה ריאלי?

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני יודע שיש דיון על זה בסטיקי, ואפילו יש מפרט של עד 200$, אבל שבדקתי את המחיר של הרכיבים הם עלו על 200$. המערכת תהיה למעבד, ואני צריך "RADBOX" חיצוני לרדיאטור שיתאים מכיוון שאני לא הולך לעשות מודינג. חשבתי על משהו כזה[מהדקים ונוזל קירור אני אקנה בארץ, מכיוון שאני לא יכול לעבור את ה200$ אפילו בסנט]: Swiftech MCP655 12 VDC Pump $79.95 x = $79.95 MCB-120 "Radbox" radiator/fan housing - Blue $17.95 x = $17.95 Swiftech MCR Quiet Power Series radiators - 120mm Black $28.50 x = $28.50 Swiftech Storm Universal Waterblock Rev 2 $54.95 x = $54.95 Swiftech MCRES-Micro Swiftech MCRES-Micro $16.95 x = $16.95 Primochill UV Tubing - Blue 1/2 - 3/4 Primochill UV Tubing - B…

24. Started by mtao21,

מעבד+כרטיס מסך במנוחה אז איך המעלות? אגב איזה מעלות אני אמור למצוא במעבד?ותודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  25. אני קונה סוף החודש מPCH את החלקים הבאים: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) NIS 550.87 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.89 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory NIS 568.42 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case NIS 377.98 AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD NIS 178.97 Superconductor Tube + aluminium fins, 60mm fan, 3000rpm, 13.3cfm air flow, 24dba noice level הגוף קירור שבחרתי הוא א…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.