עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pro.surfer,

שלום לכולם ביצאתי OC מוצלח לכרטיס מסך HD4870 512MB הגעתי לתדרים של 790 ו 1000 ורואים טוב עבר את כול הבדיקות אבל הניקוד ב 3DMARK06 ירד ככל שהעלתי את המתחים ממבחן למבחן מה זה אומר ? ולמה אני יכול להגיע ב MEMORY רק עד 790 אין לי אפשרות בסקאלה ליותר

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by lol_minbet,

לא מצאתי איפה רשומה הפקודה? כרגע לפי Z-CPU זה על 400 ואני רוצה להעלות ל420FSB שהבנתי זה הגבול של הלוח

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  3. אני רוצה לעשות אוברקלוק לזיכרון אבל אני רןצה לדעת עם יש תוכנה שבודקת יציבות ומאמץ של הזיכרון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by קלוקיי,

בבקשה תגידו לי איזה משחה טרמית הכי מומלצת כיום. תודה

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  5. שלום לכולם 'קיבלתי אתמול את הלוח החדש שלי מהסוג הנ"ל יחד עם המעבד הזיכרון שלי מסוג G-SKILL PC2 8000 קרור-COOLER 7 PRO ספק-יHEC 500 חברים אני מאוכזב פצצות הצלחתי להגיע עם הלוח רק ל430 באס ולקחתי את המעבד ל4 גיגה אני חושב שהזכרונות תוקעים אותי ,אני לא מבין אם זה מהירות 1000 או 800 ביקשתי בפירוש 1000 יש בביוס אפשריות שאני לא כלכך מצליח להבין ניסיתי לקבוע את הזיכרון למכפלה נמוכה אבל ישנן כמה קבוצות של A B C D 200 266 400 לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות שם ניסיתי להוריד מכפלה להכי נמוך לראות אם המעבד תוקע אותי אבל לאחר 450 באס וריסטרס הלוח מצפצף ועושה פוסט חוזר לרגיל למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?עוד לא נגעתי בשינוי מתחים שיניתי את הPCI ל100 אבל האם זה נשאר ככה זה בעצם נועל …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yonash53,

אני יודע שהרבה אומרים שאי אפשר אבל הבנתי שאפשר להוריד ביוס מיוחד או עם איזה תוכנה שאפשר לעשות עכשיו יש לי בעיה שהמחשב נותן ביצועים בריצפה.. יש לי תכרטיס 4850 512 של palit. ו2 ג'יגה ראם.. האם יש דרך לעשות אובר ?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. יש לי מאוורר למארז של חברת THERMALTEK מדגם A1926, אומנם על האריזה כתוב שהוא מרעיש 20 דציבלים מה שבמציאות לא קורה והוא גם עושה 2200 סיבובים על פי SPEEDFAN. ניסו לעזור לי עם התוכנה ולא הצלחתי להתמודד איתה למרות שהגדרתי הכל מהביוס ודרך התוכנה, יש תוכנה אחרת? פשוט הרעש משגע אותי! והאם למישהו יש את המאוורר הזה ויכול להגיד לי בוודאות שהוא הצליח להנמיך את הסיבובים אני אודה לו מאוד אם יסביר לי איך. שוב תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  8. Started by OmerNeu,

הכותרת האומרת הכל^.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by Bashash,

חבר'ה, אני זקוק לעזרה! כרגע אין לי את המחשב עם ה-CF (הלוח מת והוחלף... כרגע מחכה לחדש שצריך להגיע מחרותיים או בשישי) אבל בכל זאת, אני רוצה שתיתנו לי כמה עצות\דעות... רק אחד ה-4850 שלי הצליח להגיע ל-710 לליבה יציב (השני רק ל 690/680 - אני לא זוכר...) וכל זה עם מתח דיי גבוה! (מצטער שאני לא יודע להגיד מספרים, פשוט אני לא זוכר... אבל אני זוכר שזה היה שתי או שלוש רמות מעל הסטוק ב-ATI TRAY TOOLS). לגבי הקירור, אתם יכולים לראות בחתימה ובמפרט שיש לי שני TWIN TURBO עליהם.... קירורים פשוט חלומיים.... בקיצור, אתם חושבים ששני(!!) הכרטיסים שלי עד כדי כך(!!!) גרועים ל-OC?.... מה הסיכויים?... יכול להיות שאני עשיתי משהו לא נכון? אני אשמח אם תביאו את הדרכים שאתם עשיתם OC תודה רב…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. שלום לכם. יש לי מחשב ישן (ממש ישן. טיכו , אתם יכולים לראות מפרט), ובזמן האחרון הוא התחיל פשוט לזחול. ממש עגלה. אני מנסה לברר מה הבעיות שלו, ואחת מהן לפחות היא הטמפרטורה של המעבד. כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, תוכנת Sandra מדווחת שהטמפרטורה של המעבד שלי עומדת על - תקשיבו טוב - 100 מעלות!! כן, שמעתם נכון, מאה מעלות צלזיוס!! כדי לראות מה הבעיה, פתחתי את המארז, אולם אני לא מצליח לשלוף את המאורר מעל המעבד. איך אני אמור לעשות את זה? כבר הוזזתי את שני ה'גשרים' הלבנים, כל אחד לצד הנגדי שלו, וזה שיחרר קצת, אבל עדיין, הוא תקוע שם איכשהו. אני אמור פשוט לשלוף אותו וזהו, או שצריך ללחוץ שם על משהו? כי אני מפחד לנסות לשלוף בכוח. ובקשר לטמפרטורה - איך באמת מעבד מגיע לטמפר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DrStyle,

הוספתי קצת לממורי וזה מוצא ריבועים כאלה אבל זה לא מסמן את זה כארטיפקטים להמשיך? לעצור פה? להוריד OC? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by pro.surfer,

יש לי HD4870 512MB של חברת GIGABYTE ואני מעוניין להחליף לו את המשחה הטרמית. השאלה שלי היא כזאת : האם ברגע שאני מפרק את הכרטיס מהלוח אם ומפרק לו את הקירור אני מאבד את כול ההגדרות שלו ? והאם העניין יכול ליצור בעיות בכללי לאחר שאני מחבר אותו בחזרה ? תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by יוסי כהן,

יש אפשרות לקנות מחוץ לארץ אבל רק מ-newegg.com

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. שלום, יש לי זכרונות G.SKILL 5-5-5-15 מסדרת פאי. 1066MHZ. איזו המהרה ניתן לעשות בזכרונות מסוג זה והאם זה ייתן לי משהו מבחינת ביצועים? (כגון: להוריד את ה LATENCY להעלות את ה MHZ וכו'..) **כרגע עשיתי OC ל Q9550 מSTOCK ל 3.4 (האם ה OC הזה מורגש בכלל?) תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. אני לא יודע היכן לקבע את המאוורר שנמצא מתחת לצורב. האם כדאי להצמיד אותו לקירור של המעבד עם אזיקון-מצד ימין שלו? או איפה שהוא כרגע יהיה עדיף? והכרטיס מסך האם כדאי שהוא יהיה ככה צמוד לספק? או כדאי להעלות אותו לPCI שלמעלה? אבל אז הוא יהיה צמוד לNB-ששם יש מאוורר קטן. בהתחשב במצב הקיים שמתואר למטה היכן יהיה הכי כדאי לשים את הכרטיס מסך ואת המאוורר? תיאור מצב קיים: משמאל לTUNIQ יש שם מאוורר SCYTHE 110CFM למעלה יש 2 מאווררים שמוצאים אחד של 85CFM ועוד אחד מה שהיה בטוניק(לא יודע כמה CFM אבל אני מניח סביבות 75) בחלק הקידמי למטה במארז יש אחד שמכניס -גם SCYTHE 110 CFM. ובדלת ממש מול הכרטיס מסך עוד אחד של SCYTHE 110CFM. עריכה: אופס שכחתי את התמונה חח [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם, ברשותי המפרט להלן: מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE GA-P43-UD3L פתרון-קירור למעבד - Scythe Mugen II ספק כוח - Corsair 450VX עד כה הגעתי לתדר של 3.2ghz במתח של 1.250V טמפ' במנוחה: 39 טמפ' במאמץ: 48 נגעתי רק בתדר של המתח. האם יש עוד לאן להתקדם?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי את המפרט שמופיע בחתימה יש מישהו שעשה אוברקלוק מוצלח למעבד עם מפרט דומה ומוכן לשתף למה אני קצת חושש :s05: תודה מראש טל.

• 61 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. שלום, יש לי מארז HUSH ושמתי בו מאוורר קדמי של THERMALTEK מדגם A1926. חיברתי אותו בחוט החשמל שלו במקום המאוורר הקודם, רציתי לדעת האם אפשר להנמיך את המהירות שלו (2000 סיבובים לדקה) ואם כן אז אני מאמין שזה קשור לחוט השני שיוצא מהמאוורר שזה חיבור קטן כזה עם חוט צהוב שאמור בטח להתחבר ללוח אם. אז לאיפה מחברים אותו ואיך אחר כך אני מנמיך את המהירות שלו? הלוח אם שלי הוא של ג'יגה בייט מדגם ga-ep43-ds3l ובמידה וצריך לחבר את הכבל ללוח אם אז לאיפה בדיוק? שאני לא אטעה. (דרך אגב אני משתמש בתוכנה SPEEDFAN בשביל לראות את רמת הקירור) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד שלי התדר המקורי שלו הוא 2.83 והעלתי ל3.4 אבל בבדיקה אצל OCCT היתגלת בעיה בCORE 0,מה כדי לעשות?. כמו כן הטמפרטורה לא גבוהה,למרות ששמתי לב שבליבה אחת הטמפרטורה שלה גבוהה משל האחרות...( אבל לא בהגזמה).

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איזה קירור במחיר הנ"ל ניתן למצוא בSKYPC ? כבר הזמנתי משמה כמה חלקים אך קירור הכי טוב שניתן למצוא במחיר הנ"ל איזה הכי מומלץ מבחינת קירור שיהיה מצויין , מבחינת שקט זה לא חשוב תודה

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  21. שלום לכולם מחר אני עומד לקבל את הלוח מסוג GA-EP45-UD3P של גיגה ביט ו4 גיגה זכרונות ש G-SKILL המעבד שלי גם החלפתי לE7200+COOLER 7 PRO ספק שלי מסוג HEC500 TD TF רציתי לדעת האם המערכבת שלי טובה להמהרה בסיסית 1-מה המהירות שאוכל להגיע עם הלוח (באס) 2-האם זכרונות אלא מספיק טובים לאובר קלוק בסיסי.? 3-האם מעבד 7200 יוכל בעזרת רכיבים אלא להגיע לטווח ה3.5 עם הקרור הצנוע שלי? רכשתי את כל הרכיבים ב900 שח בקיזוז לתמורה של לוח ישן של גיגה בייט מעבד E6300 ו4 גיגה זכרונות במהירות 800 חברה לא ידועה אשמח מאוד לתשובות כי רק עליכם אני סומך ורק ממכם אני לומד

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by kozimus,

שלום חברה. רציתי לדעת לאיזה כיוון צריך לסובב את התפשנים בקירוור הנל בכדי לנעול אותם. עם כיוון החץ המצוייר או נגד הכיוון. תודה.

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by DrStyle,

דבר ראשון אני חושב לבטל את הEIST והC1E אם זה חוסך לי 33% מהתדר בזמן מנוחה ואני יכבה את זה זה יתן לי ב33% יותר ביצועים בזמן מנוחה? מה זה עוד עוזר? ורציתי לשאול על הקירור שלי - Cooler Master 212 HYPER איך הוא? כי הוא דיי עושה תעבודה הוא גם דיי יקר, אז רציתי לראות עליו ביקורת או משהו כי אף פעם לא ראיתי אותו מהקירורים המומלצים.. תודה

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by davidsystem,

איזה מהם כדי לי לקנות מבחינת שקטות.קירור?

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  25. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392282.20 יש לי מפרט שדומה למחשב שבלינק זה עם השינויים הבאים: 4 זכרונות של 2G DDR2 800MHz קרור freezer extreme ואני רוצה להגיע ל-3.2GHz מה אני צריך לשנות ? ההגדרה העיקרית שאני לא מבין היא: system memory multiplier מה זה אומר 2A,3A,2B,2D איך מזה אני יוצר יחס 1:1 בין ה-DRAM ל-FSB ? נ.ב. אני מתכוון לשדרג בקרוב את הקרור ל-mugen 2[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:20 אחרי השדרוג אני רוצה להגיע ל-3.6GHz[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:56שאלתי את השאלה בלינק ששלחתי וביקשו ממני לפתוח ת'רד חדש.שם כבר ענו לי את התשובה הבאה: זה אומר שככל שתעלה את ה FSB שלך אז המהירות של הזיכרונות תגדל בהתאם ... כדי למנוע זאת לזיכרונות יש מחלק…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים